Új privát üzeneted érkezett!

norka, én is azért meglepődtem :lol:
a metformin tehet róla :lol:

mona, nem bőg. örül. :lol: ha már így alakult.

döntöttem: magamnak nem főztem. ebédre tiramisut eszek. egyszer lehet ilyet csinálni.......

lafit már hívtam. vajon hogyan járok a legjobban gyed ügyileg.ah. bonyolult. :)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

norka, boginak ez az elvetemült fej :lol:

Kép

dimet

Hű, nem fociztunk... Bogi a kis csúszdáját takarította, konyhai törlőkendővel, nekem meg ülnöm kellett egy gumilabdán, és énekelnem neki a "Hop Juliskát" abban a verzióban, ahol az összes alany T. Bogi. (Csak úgy szabad, ha ő a nóták főszereplője, különben kikapok.)

Rabszolga lettem, segítség!! 8) :?

No, de utána jött a sokk... valahonnan a kisasszony előhalászta az uram 3.osztályos ellenőrzőjét. Átlag 4 körüli, matek és nyelvtan 3-as, azokból fél év végén sorozatban karók. De sorozatban. :shock:
Szülői igazolásos hiányzások, beírva: "családi ok".

Szerintem ezzel a gyerekkel nem foglalkoztak!!!

Hozzáteszem, középerős reál egyetemi szakot végzett és jó eszű.

Nem értem. Követelem a "Vissza a jövőbe" csodaautóját, hogy visszarepülhessek 20-25 évet és megnézzem, mi történt. Hátha így sokkal jobban megértem a férjem jelenét is... :roll:
Vendég

Kikészültem: Beszólt az öreg... :evil: Bence immár kb. 30adjára üvöltött fél órán belül. Eddig ugrottam és szépen visszaaltattam... Most gondoltam fárassza magát vagy 1 percig, míg a munkát befejezem, amit elkezdtem (online, ha nem nyúlok hozzá 3 percig, kidob és kezdhetem előröl)... Kijön apósom és közli, hogy a gyerek énekel, ne is foglalkozzak vele :evil: Mi a f. köze van hozzá??? Csukja magára az ajtót és nem hallja... Azta de felb. tt agyilag! Húha higgadni kell, mert nem lesz jó vége... :twisted:

Kép

Kép
bettica

Halika

Milyen kírekre jövök :lol: :lol:

Dimet,Zazzy hatalmas gratula,,,,ezt igy kell csinálni!! :wink: :lol:

Ezo

Gergőnek Sok Boldog szülinapot!

Lara
Kislara nagyon édes kiscsajszi :D

Norka
Bogi nagyon zsivány :lol:
Megkaptad egyébként a múltkori emailt???

Nem tudom mit akartam még :? ,akit kihagytam külön csókoltatom :lol:

Mi jól vagyunk,,,vagyis éjszaka fulladtunk,ettől a k..va időtől,+beteg is picit,,,,ugató köhögés,levegőt alig kapott,de az inhalálás elég volt, 3 órát voltam fent,figyeltem....alig várom a mai éjszakát :x .
De h jót is irjak Mironról :lol: ,,,irtó csibész gyerek lett belőle,most a legújabb, h vmi rosszat csinál,jön és hizeleg,,,és próbáljam nem el nevetni magam :lol: .Még mindig az a legjobb játék ami nem lehet,tv szgép,vezetékek,kavicsok,homok stb. röviden :)

megyek mert unatkozik

sziasztok
Vendég

Dimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet! :D :D :D :lol: :lol: :lol:

De jó!És képzeld, pont ma jutott eszembe, hogy is írtad annó, mikor metet küldtem neked, hogy aki mettel kapcsolatban felveszi veled a kapcsolatot, az úgyis hamarosan babás lesz, ne aggódjak! :lol: Mikor is volt ez???De mindegy is!Bejött! :wink:
Most akkor nekem itt is van párom, meg ott is? De jó!Szaporodjunk csak szaporodjunk :lol:

Bettica!
Akkor fronthelyzet még mindig áll...(pláne ha van rásegítés! :evil: )

Jelentem tegnap este(férjem éjszakás volt, ezért nem tudott Pestre sem elkísérni, mert 6-ra már ment dolgozni)lefekvés előtt ágyazáskor egy szív alakú kispárnát találtam"szeretlek"felirattal a párnáim között... :D Azért csak nem olyan elvetemültek!De néha annyira nem tudják, mit hogy kéne.
Nagyon jól esett.
Megnyugtató, hogy nemcsak nálunk van ez, akkor mégis lehet valami a levegőben! :lol: És milyen jó, mikor az ember így leírja, nem pedig szégyelli, mert kiderül, hogy egyrészt nincs egyedül, másrészt lehet, hogy tényleg csak front van!

Norka!
Ha kevés, az nem túlműködés?Nekem sok volt, és az az alul. Mondjuk csak a tsh volt, ezek a ft-k jók lettek!
zazzy

hírekre :lol:
Vendég

pár kép:
Kép
Kép
Kép

Norka
Nem tudom az ft mit jelent,ahogy Zazzy is irja, a tsh-t tudom,de az sem túl jó ha eltér :? ,na most sokat segitettem! :) :roll:
Vendég

Hű dimet, te máris ilyeneket tudakolsz(gyes/gyed), én még ott tartok, hogy csak óvatosan hiszem el az egészet, de hol lehet ennek utánajárni hivatalos helyen, vagy ki az, aki ért ehhez(már úgy értem milyen szakma tulajdonosa)Bevallom, én mindig átugrottam, mikor erről beszéltetek :oops: egyrészt nem érintett, másrészt a paragrafusoktól hülyét kapok, én ezekhez a dolgokhoz egyáltalán nem értek.
Én először is azon aggódom, hogy tanévkezdésig nem töltöm be a 12.hetet :? , és azért a suliban nem csinálhatom azt, hogy bocsi, holnaptól nem jövök...Osztályom is van(előre vérzik értük a szívem :( ), de túl hamar sem akarom ennek a rohadék főnökömnek elmondani.Eléggé tanácstalan vagyok.Segítsetek!
zazzy

Egyébként nem hinném, hogy túl bonyolult lenne, ez az első munkahelyem, 2005.szept 1-jén kezdtem, 2 évig szerződésem volt, 2007.szept.1-től vagyok levéglegesítve.
zazzy

Zazzy,hát a te eseted nem lesz bonyolult, nyugi!

Dimeté, hááát ...

Ella, Miron ééédes (mind mindig)
Vendég

Kismami lista!

Finiselők:
Monee 33+4
Anyoooka 31+3

Huszon hetesek:
Norka 27+3
Szakmáriné Kati 23+2
Rambóka 22+1
Csakegy 20+5(?)

Tizen hetesek:
Czinkeb 19+4
Tyche 18+4
Zsizsik 11+5

Friss kismamik:
Apple 9+4
Zazzy :lol: :lol: :lol:
Dimet :lol: :lol: :lol:

Ella, Miron baba nagyon gyönyörű!!! :lol:

Bettica, örülök,hogy a cicid is allakul és a kaki helyzet is! Apósod :evil: Elhiszem hogy bosszantó főleg lyen hozzáállás mellett! De ne húzd fel rajta magadat, BEnce is megérzi ha Te feszült vagy! :wink:

Itt már megint szakad és dörög... Áááááááááááá, elegem van ebből az időből!

Kép

Kép
anyoooka

Gratula a friss kismamiknak!

Dimet!

Ez gyorsan összejött. :wink: :)

Ella!

Miron nagyon helyes!
Hogy vagy?

Csakegy!

Köszi az Aviva-s tippet. Feltettem teszveszre 2ezerért és már licitáltak is rá, pedig csak az Aviva I. kötetem van meg. A boltban láttam 2.200 ft. Jó üzlet neked köszönhetően. :lol: Bárcsak a kozmetikai termékeim is ilyen kelendőek lennének. :twisted:
Ja és szívesen látlak benneteket, ha erre jártok. Hová készültök nyaralni?
Sajálom, hogy kevés az élettered. Nagy pocakkal meg gondolom még rosszabb lesz a helyzet. Az én férjem is örülne akár 4 gyereknek is, de hát ő is mindig fáradt ha segíteni kell.. :)

Kép
babancs

Dimet :lol::lol::lol:
Hát most mit is mondhatnék ? :lol: Nagyon nagyon gratulálok, örülök és tényleg fantasztikus, hogy ilyen gyorsan és könnyen ment ! Puszi !

Zazzy, tök jó, hogy megnyugtattak a pajzsmiriggyel kapcsolatban!

Norka, jót nevettem Bogi dirigálásán, meglátod színésznő lesz belőle :)

Ella, wow, beleestem a fiadba :lol:

Hát csajok, lassan át kéne keresztelni a topikot hipp-hopp teherbe eső PCOS-ok gyereknevelési tanácsaira :lol:
mniki

Hunci!

Eddig!
Ha a feje eléri a hordozó felső peremét, akkor kilótól függetlenül célszerű autósülésre váltani!

Csakegy!

Ergós háti hordozás egyedüli kivitelezéséhez legközelebb próbáld meg azt, h. felülteted Lillát a csomagtartóra, felveszed az Ergót, aztán a vállad felett átnyúlva a hátadra veszed a gyereket, mégy vele két kört pacizva, ezalatt lelazul, és amikor visszaülteted a kocsira, már magától nyújtja a kezét és a hátadra akar kapaszkodni. Onnan már gyerekjáték az Ergót a segge alá tolni! Hátha nektek is bejön!

Monee!

Zazzy zebrapárja Aisha, úgyhogy én még számítok egy új zebrapárra Dimetnek!

Norka!

Safety 1st hűtőzár!!! Most láttam a Kikában a leárazott cuccok közt (van tűzhelyre biztonsági előlap is!).
Pajzsmirigyen ne agyalj! Annak terhesség alatt változik a működése, így csak szakember tudja megítélni!

Bettica!

Aventes párnát melegíteni is lehet, látod ezt teljesen elfelejtettem. A zuhanyban viszont az a jó, h. jó erősre állítva még át is masszírozza, így könnyebben jön a tej. Ja és én akkor kézzel fejtem, az hatásosabb volt, mint a mellszívó, meg így éreztem is, ahogy ürül a csomó.
Na, csak nem zavarja apóst a gyerek? Fene a jódógát! :evil:

Tyche!

Tényleg fel kell dolgoznia! Nyugi, majd feldolgozza!

Gabika!

Csirkefogóóóóóó! Tündéri! :D :D :D

Anyóóó!

Az őstopikon is van zebra: Aisha. De ő nem tud a kismamalistáról, szóljak neki?

Csajok!

Itt reggel óta szakad, kis szünetekkel, de szinte folyamatosan. :(
Deddel nem tudom mi van, megkergült: fél 2-kor bekéretőzik az ágyába, de aztán nem bír elaludni. Most is fél 4-ig dobálta magát, kétszer mentem be visszapakolni a takaróit, betakargatni, megsimizni, de csak zsinatolt tovább. Én meg már úgy aludtam volna! Végül elbőgtem magam, h. mostmár aludjon el végre, mert hulla vagyok! Azóta csend van.
Én viszont megint annyira felb..tam az agyam, h. már nem tudok aludni! Hócipőm tele, se éjjel se nappal nem tudok aludni!!! 3 napja!! Elegem van!!!! :evil: :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Dimet!
Hajni is küldi agratulát!
Most hajnalban indulnak majd nyaralni!
zazzy

DIMET!!! GRATULÁLOK! Hát ilyet! Így kell ezt csinálni! Nagyon örülök!!!

Norka, nagyon édes Bogi. Milyen dolgok derülnek ki apátokról! :lol:

Ella, szép szőke herceged van!

Bettica, ne edd magad apósodon! Ha ordít, akkor ordít, majd megszokja. Foglalkozz magatokkal!

Zsizsik??!
apple

Szió

Itt is esik :(

hallottátok a franciaországi kisgyerekes eseteket :cry:
hogy lehet elfelejteni? mennyit szenvedhetet egyedül melegben ááá :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Rambóka!

Sajnos eddig nem tudtam a kismami listáról, de nagyon megtisztelő lenne ha felvennétek a listára.

Igen Zazzy a zúgzebra párom :)

Dimet nagyon gratula és remélem lassan megtudjuk ki is a zúgzebra párod...
(Mókica...Ariadne...Babszika...)

Üdv.
Aisha
Vendég

Most kezdhetném azzal, hogy na ugye, megmondtam! De őszintén azt, hogy lesz újabb zebra "tudtam", dehogy Dimet te vagy az, csak egyszer suhant át az agyamon! Amikor sokadszor laptetőztél! ;)

Annyira jó látni, hogy Niki szavaival élve, hipp-hopp jönnek a gyerkőcök!!!

Rejo, hát nem mesélsz? Képekkel együtt természetesen! ;)
(az 1500 avandát eddig úgy tűnik tolerálom, nincs semmi gubanc! Viszont olyan csokirohamaim vannak mostanában, és állandóan csak ennék, csak ennék. Az emelés miatt? :? )

Norka, előbb láttam a képet, mint a szöveget, és majdnem nyomtam egy puszit a képernyőre. Annyira cuki Bogi! Nem egy elveszett gyermek arca az biztos!

Bettica, após nem semmi. Esetleg mondhattad volna neki, hogy neki is van két keze, vegye ki ő, és ringassa!

Apple, a 12. hét már nagyon közel!

Zazzy, én azt mondom intéztesd el a táppénzt egész terhességedre! Ha már eleve úgy indul a tanév, nem lesz nehéz elhagyni az osztályod! 1 hónap múlva kéne bevallanod a dirinek? Akkor lesz kb két hónapos a babád, ugye? Az 8-9 hét. Talán még el is mondhatod, mi a pálya.

Többieknek ölelés! Álom manók és frontmentes napok!

gyermeküléssel kapcsolatban:
http://vg.hu/index.php?apps=cikk&cikk=233077

Kép
mamint

Mamint:
Köszi a véleményt!Én is ezen agyalok erősen,csak egyrészt félek a be nem töltött 12 héttől, és tuti hülyét kapna(de a helyében én is)ha közvetlen suli előtt mondanám, hogy keressen mást...Tudom, millió tanár van, de egy kis faluban ez nem ilyen egyszerű... :roll:
zazzy

igen, igen...ki a párom-rom-rom???

hát, ez a gyed-táppénz vagy mi legyen dolog elég necc...

KÖSZI LAFI MÉGEGYSZER!!!!!!!!

csakegy, te hogy csináltad??

nem baj, holnap bemegyek megint melóhelyre hátha ott lesz a csajszi, aki megígérte, hogy segít.

rami, itt is ma nyüszizés volt.

itt volt a szomszéd kislány, 8 éves. zsuzsival játszott. zsuzsi akkorákat kacagott :lol: itt nevettünk együtt :D

miron szerintem elég jó pasi lesz zsuzsinak. mutattam neki és mondta,hogy ba-baaaaaaaaa :D

Kép

dimet

Holnap veszek tesztet, mert ha én, lerakom a hajam................. Még nem is jött meg....................
T-m itt nézeget mellettem, és szerintem ki is akadt!!!!! :lol: :lol: :lol:

Gyorsan rövidre zárom a dolgot!!!!

Nyah, ide is leírom az ortopédián történteket: Úgy kiakadtam, hogy majdnem ott hagytam az egészet!
Ott kezdődött, hogy 15 órára kapunk időpontot, de 15.20-kor még be sem hívtak minket.
A következő mondattal a doki odatett: 4 hósan jelentkezik először! Hát ja, mivel Nóri 5 hetes korában az első szabad időpont a mai volt, tehát ha időben akartam volna menni a 6 hetesre, akkor a terhességem 5. hónapjában kellett volna időpontot kérnem................ Itt már nagyon mérges voltam, de nem szóltam, tekintettel a gyerkre!
Aztán jöttek a megjegyzések a borostyánláncra, hogy megfullad tőle a gyyerek, és igencsak bátro dolog feltenni, söttörö..... Itt csak kínvigyorogtam, nem voltam hajlandó meghallani, enm emiatt jöttünk.... De csak mondta, bár végül abba hagyta!

Aztán a fekete leves: asszimertia a combi redőkben! Pfffffffffffffffffff Egyébként tényleg, de nem vészes szerintem! Csináljunk uh-ot, mondja a doki. Hát csináljunk!!!
Gyerekek!!!
Nóri oldalra fektet, vállát fogja anya, odahajol közel hozzá, duruzsol a fülébe, lábát fixálja doktorbácsi.
Ezzel eddig semmi gond, maga vizsgálat kb. 3 másodperc jóesetben. De aztán elkezdődött, hogy nem jó a gép, nem látni semmit, gyerek ordít a rögzített fekvés miatt, doktorbácsi nyasztat, hogy "cumit adja már be a gyerek szájába anyuka", meg "nekem ez ma az 1000. gyerek, és ha mindegyik ordít, igen elfáradok én is", és "olyan nagyon zsíros ez a baba, nem látni semmit", meg "csináljon már vlamait azzal a gyerekkel anyuka". Hát itt volt az a pillanat, hogy elkezdtem a Nórit kicimbálni a gép alól, de eddigre már a doki is berágott, és áthívta a másik, fiatalabb dokit is! Aki rögtön megnézte Nóri lábát, megdícsért a borostyánlánc miatt, hogy most hallotta milyen jó ez fogzásra és bizony ez ősi gyógymod, le "Sziababucizta" a lánykát, kapott egy hálás mosolykát tőle! T. miatt kicsinyt aggódtam a vége felé, mert elég ideges volt ő is, mikor bementünk. De jól viselkedett, és nem csapta emg a bunkóbbik orvost................ Pedig.................
Aszondta nincs semmi baja a csípő izületnek............. Bent voltunk 20 percet, ebből Nóri üvöltött 10-et!!!!!

Szóval emgint meg kellett állapítanom, hogy csak beteg ne legyen az emberlánya.........................
Vendég

dimet: táppénz: Amikor már biztos volt a dolog (12. hét) beszéltem a személyzetisünkkel,elmondtam neki, hogy mi a helyzet és megkérdeztem, hogy OK-e ha én elmegyek táppénzre. Ő mondta, hogy OK. Elmentem a nőgyógyászhoz papírért, azzal a háziorvoshoz és kiírattam magam x. naptól táppénzre. Bevittem a papírt a munkaügyre, ott aláírtam egy papírt, hogy az x-1. naptól lemondok a GYED-ről. Ennyi történt. A gyes-t még nem igényelte a férjem, jövő héten talán sikerül eljutni a MÁK-ba, akkor kérjük visszamenőleg is. Az első havi táppénzem már több volt egy huszassal mint a GYED :) Most várom az első igazi táppénzt (ld. nem beteszabis)... abból kifizetjük a gázt és a villanyt és nem lesz több közüzemi tartozásunk:))))

Számítása: Ugyanannyi mint amennyit még anno Zsuzsival kaptál (elvileg) - csak ugye az első 15 nap az sima betegszabi (nálam az lehúzza). Utána a GYED-et, TGYÁS-t majd a betegszabi után számolják (ld. 2009-ben igényled majd, ehhez a 2008-as pénzed nézik majd, csak itt nem kell a 180 nap), ha a fizud (asszem) 180e felett van akkor a táppénz action után is a maximumot kapod majd (nagyvonalakban:)
Vendég

Dimet!
Nem semmi hír. Csak lestem :) Gratulálok!!!!

Monácska!
Csinik a hurkák, láthatóan jó evő a lányod :wink: (Dorinámnak is akadnak hurkái, de az evés nála sajna más ügy…) Egészségügy…na hagyjuk. Lényeg: nincs csípő gond :)

Gabika!
Miron baba ennivaló. Igazi kis vagány.

12 pocakos??? Jó ez a csapat!!!!

Bettica!
Apóssal ne törődj! Fő, hogy ti jól vagytok.

Rambóka!
Poci + ded fotó?

Aisha!
Nem ismerjük 1mást, de szeretnék gratulálni a zebrádhoz!

Rólunk: Még mindig alig akarunk enni, de nincs gyógyír. Megtömni nemtom. És ő jól érzi magát, súlya sem stagnál.(10 nap +250gramm) Csak én idegelem magam :o. (pl ha kell 2 óránként kínálom…éjjel is, csak egyen. Majd eccer alszom is…) MIT TEHETNÉK? (titkon sok tuti tanácsra számítok csajok :) )

Puszi

Gina
Vendég

ja és természetesen:

Boldog 1. szülinapot Ezo gyönyörű Gergőjének. ( a torta is tetszett)
Vendég

köszi, csakegy. mi is erre jutottunk lafival. csak mivel én az év 2. felében lettem babás, nem biztos,hogy jól jön ki a dolog. ha meg még várok a 12. hétig......de majd meglátjuk.

csak én most holnaptól több mint 2 hétig nem leszek pesten, soooooo vagy msot gyorsan elintézem, vagy csak utána. de még azért dokihoz is kellene menni :) így tuti utána.

monácska, olyan jót röhögtem...látom magam előtt, ahogy lerakod a hajad :lol: ááá, te még szoptatsz. nem nagy csoda, hogy nem jött meg. de ha nem védekeztek...akkor. hát..... :D :shock:

kívánós lettem. vagy csak bedumálom magamnak. hagymát zabáltam. és folyamatosan zöldséget ennék. ami nem rossz.

Kép

dimet

Nem kéne egy olyan topikot i nyitni, hogy PCO-sok fogamzásgátlási nehézségei és megoldások? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: (a ketteske után nekünk is ez lesz a legnagyobb gondunk tekintettel arra, hogy csak két gyereket szeretnénk:)
Vendég

Lehet, h. lassan tényleg időszerű lesz! :twisted:

rambóka

Sziasztok!

Mona: Most voltatok 6 hetes csípőszűrésen????? :evil: Hát, basszus ez nem semmi. Én is tuti a fejére borítottam volna az asztalt annak a dokinak :x
(Nálunk itt a III.kerben állítólag a csecsemők szűrését időpont nélkül, soron kívül csinálják. 5-10 perc az egész... Mondjuk egy csecsemővel, aki még szopik nem hiszem, hogy jó lenne várni 2-3 órát... Beutaló megvan, már csak a gyerekkel el kellene menni...)

Gina: Anya aggódós kicsit :D Gyerek gyarapodik :arrow: nincs itt gond ;) Én is paráznék a helyedben, de ha hízik, akkor biztosan nincs nagy baj ;)

Zazzy: Táppénz és kész! Nem kellene később bejelentened, mert akkor még jobban megorrol rád az igazgató. Tudom, ő számít legkevésbé, de szükséged lehet még a jóindulatára... De ez az én magánvéleményem ;) Remélem sikerül jó megoldást találnod :)

Mamint: Magadról nem írtál... :( Jól vagy? Minden okés?

Kincs: Szerencsére nem halottam... Lehet jobb is... Hogy vagytok? Éjszakák?

Rami: Az is megvót :D Nem hagytam ki a jó erős vízsugaras masszázst sem ;) Após meg csinál, amit akar. Az viszont biztos, hogy sosem fogom neki mondani, hogy foglalkozzon ő a gyerekkel... Nem adnám a kezébe egy percre sem :roll: A kézmosás igen csak ritka nála... Jajj, még belegondolni is rossz... Nem vagyok én kényes, de higiénia nála nem létezik. Komolyan.

Ella: Miron fantörpikus :D Azok a szempillák... Hű, lesz itt olvadás rendesen :lol: Éjszakai fulladás alábbhagyott? Hogy van?

Norka: Néha én is kíváncsi lennék 1-2 dologra a párom gyerekkorából :twisted: Én biztosan tudom, hogy sajnos nem foglalkoztak vele... Puszi a dirigálós kiscsajszinak :)

Mniki: Hogy vagytok? Lesz nyaralás?

Csakegy, nem lesz vonalzója Kistesónak? Biztos volt már róla szó, de nem emlékszem, hogy mit is reagáltál akkor :oops:

Anyoo: Köszi a listát. Jó, hogy van valaki, aki számon tudja tartani ;)

Kismamik: Pocak fotók?

Apple, Zsizsik, Monee, hol és hogy vagytok?

Pussz

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!

Neeem vagyok elveszve, csak tegnap valahogy nem volt indíttatásom írni. :)

Zazzy!

Játszd végig, mikor egyszerűbb egy iskola igazgatónak pót-tanárt találni a helyedre, év elején vagy év közben?
A munka hőse nem én voltam a terhesség alatt, de szerintem egy-két hónapot dolgozhatnál, főleg a közösségért. Az nem működik hogy mondjuk a őszi/téli szünetig nyomod a melót, utána meg lelépsz? Ennyi idő alatt, ha akar, tud helyettest találni Neked szerintem.
Mindemellett el kell hogy mondjam, hogy egy percig nem bántam meg, hogy a 20. héten eljöttem a melóhelyről, pedig az én munkám nem is volt egyáltalán stresszes. A Tied ilyen gyökér főnökkel, lehet hogy az lesz...

Mona!

:lol: :lol: Kíváncsian várom a teszt eredményét! :D
Az ortopédus orvos meg menjen a fenébe! :evil: Lehet hogy jobb lett volna ha T. megkopogtatja a fejét a falon egy kicsit. Lényeg a lényeg, hogy Nóri csípőjének nincs semmi baja. :D

Ella!

A többiek mindent elmondtak Mironról. :)
Remélem nem haragszol meg, de nekem annyira hasonlít Miron tekintete-szeme Heath Leadger-ére. Én legtöbbször a Casanovát láttam a színésszel, a fiacskádat is így képzelem el nagy korában. 8) :lol:
Dimet jól teszi, ha rácsap Zsuzsinak! :lol:

Anyoo!

Köszi a listát. Furi kicsit az élén lenni, valahogy ennyire nem érzem magam terhesnek. :lol:
Nem lehetne hogy én még sokáig terhes maradjak? Nekem ez annyira jó... :lol:
Fú és szuper, hogy jön sorban az utánpótlás! :D Ahogy Mamintnak, nekem sem volt kérdés, hogy most jó szériát kaptunk el és jönnek folyamatosan párban - csordában a zebrák. :lol:

Kincs!

Én sem, pedig ma dirket néztem ez miatt a Híradót. De lehet hogy tényleg jobb, hogy lemaradtam erről... :roll:

Bettica!

Még mindig jól. :D
Bár ma a Babám annyira nem aktív, hogy kifejezetten örülök a délutáni doki látogatásnak. Nemtom mi van vele, remélem semmi. Ha ráteszem a kezem a pocimra és megkérem, hogy mozogjon nekem egy kicsit, akkor mocorog egy-kettőt aztán elhallgat. Érdekes.
Más nem nagyon van, csiga tempóban pakolódok itthon. Az a legnagyobb baj, hogy nincs hozzá kedvem. :D Kicsikét mindig pakolászok, de a fele mindig ott marad és másnap megint kell kicsikét pakolásznom. Fúj, de lusta vagyok! :D Pedig ha nekiállnék rendesen, akkor kész lenne minden egy fél nap alatt, de valahogy nem vagyok motivált eléggé. :lol:
A baba dolgaival kapcsolatban is van egy-két dolog, amire rá kéne úszni még: gyerekorvos, homeos bogyók, teljesen készre csinált szülőszobás-gyerekágyas csomi, hazahozós ruha választás és ilyenek.
Poci fotó nincs tőlem, nem nőtt a hasam. Viszont gyün a víz kicsikét. A tegnapi kb. két liter elfogyasztott folyadékból, jó ha kijött egy liter, a többit nyomigálás formájában már észre lehet venni a lábamon. :roll:

Viszont jelentem, elkészült a fürdőszoba szekrény és valami állati jó lett. Nagyon ügyesen összerakta a Férjem, az asztalos sem tudott volna jobbat csinálni! Nagyon tetszik. :) Össze-vissza dícsértem érte, remélem ez most eléggé motiváltá teszi a még visszalevő dolgok megalkotására. :twisted: :lol:

Monee

Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Bettica!
Most agyalok azon, hogy bizony elmegyünk mi egy maszekhez is........... Nehogy gond legyen végül mégis! Tudod, paramami.......

Gina!
Dorina olyan szépen fejlődik!!! Valószínűleg én is tömném, hiszen még olyan csepp. De ha fejlődik, lassan el kell fogadnod, hogy ennyi a míx, amit megeszik most. MAjd jön a növekedési ugrás megint, és majd mondod, hogy nem alszik, állandan enne, jajjajajjjjjj! :lol: :lol: :lol:

Dimet!
Jajaja, nem védekezünk. Bár a szexelést sem visszük túlzásba, de azért időnként áldozunk a szerelemnek is kis időt! :) Szóval ha Nóri megébred, veszek tesztet!!! Aztán ha nega, akkor elődughatja az orrát a zebrapár nyugodtan!
Vendég

Mona!

Ööö...te vagy a zugzebra???? Várom az eredményt :o

Wow...sorra jönnek a kistesók a topicban! Bevallom, mi sem mindig védekezünk, pdig nem akarunk még 2eskét. Sőt kövezzetek meg....jó pár évig nem akarok ujabb babát.

Szép napot egyébként

Gina
Vendég

Na lányok, gyártottam vonalzót(ha már így felkerültem a listára :lol: )de főleg a pozitív hozzáállás miatt...Hátha...Számlálás egyáltalán nem biztos, csak ahogy kiokoskodtam(Norka segítségével :wink: )a görbémből!

Mona!
Na ne már!Ez hihetetlen!Ezek az igazi zugzebrák!!! :lol: Ha bejönne...Drukkoljunk??? :wink:

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!

Imádom az új vonalzód :) Szerintem pontos!

Más:
Véleményetek szerint érdemes egy 3,7 kg-os még nem ülő babának ( Dorina ) megvenni egy kengurut. Ezt:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... o=1&whid=5
vagy ezt:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... o=0&whid=5

Ne az ár legyen a lényeg..ajándékba kapnánk.
Vendég

Gina: légyszi, légyszi, légyszi... ne vegyél kengurut- Árt a babának.

Vegyél inkább rugalmas kendőt (az még hónapokig jó és ülni sem kell hozzá)... (Mondanám a mei-tai-t de azt is csak később ajánlják... és az Ergó is)...

Egyszerűen nem tesz jót neki a kenguru... a kendő sokkal bonyolultabb de a you tube tele van megkötéses videókkal amik alapján pillanatok alatt be tudod gyakorolni az alapvető megkötési módokat...
Vendég

oksi...no kenguru, lesz kendő
Vendég

Ja... a babaerszény is jó, egyszerűbb de Lilla pl. rühellte... a kendővel meg erszényt is tudsz kötözni, ha meg nem szereti akkor békapóz függőlegesen... és akkor még a böfögéssel se lesz gondotok:))))
Vendég

Sziasztok!

OFF üzenet lesz ez, előre is bocsánat, de mivel holnap van a

Babanet-Kölöknet találkozó,

gondoltuk, írunk egy emlékeztetőt.

Márcsak azért is, mert az egész heti rettenet időjárással ellentétben végre ragyogó napsütés árad Budapestre, így a Millenárisra is!

Részleteket itt találtok a találkozóról , a szervezkedős-topikbanpedig megnézhetitek, ki jön és mit hoz!

Reméljük, minél többen eljöttök, hogy végre személyesen is találkozhassunk!
dia
Budapest

Szió!

Monácska várom a teszt eredményét, nagyon vigyorognék ha +, lassan tényleg elérkezünk a gátlós topikindításhoz.

Gina nincs tanácsom, de ha erőlteted az se jó nem? :roll: ami kell neki bizti megeszi.

Zazzy szép vonalzó!

Norka Bogi ennivaló! Elképzelem az a kis örökmozgó cserfes csajszit.

Tényleg nem lesz tali az idén???? Olyan sok baba van akiket megnéznék élőben is!!

Ella Miron nagyon helyes kiskrapek!!

Monee képet hogy mi is dicsérhessük az urad!

Ennyi jutott eszembe,mert kiskincs szopin elaludt én gyors idefészkeltem magam pedig barackot kellene zacsizni (köszi az ötletet Mona! ) és megyünk vásárolni ....pelenka törlőkendő és melltartóbetét vásárlása olyan üdítő tud lenni, na jó nézelődünk és anyagot is akarok..
kaptok egy 3hós nagyfúról séta előtti képet
Kép
Vendég

sziasztok

Köszönöm szépen Miron nevében is a dicséreteket :oops: :D ....fiamat nem adom.....még egy pár évig :lol: :lol: ,,,enyém-enyém :lol: ,,,,,majd utána jöhet Zsuzsi :wink: :D

Bettica
fulladás,,,,hát megint borzasztóan köhögött,,,ablak kinyit--elmúlik,,,ablak becsuk ,mert megfagyunk,,megint köhög,,,,gyors inhalálás,,,ugy már ok volt,de foly. köhög,,,,,várom már a vasárnapot h elmenjen ez a taknyos idő!!!!

Monee
Ügyi a férjed! :wink:

tb.tápénzes dolgokhoz nem tudok hozzászólni.

megyek gyors alszok én is egyet :oops: :lol:
Vendég

Nega..............

Phűűűűűűűűűűűűűű (homlokát marhára törölgetős smile)

Szóval bújj elő zebrapár!!!

Rohanok, pakolok Baaaaaaaaaaalllllllllllllcssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

(anyósomék telivették a hűtőt, és megtankolták a kocsit, hogy mehessünk......................... De azért nem baj, ha örülök, hogy megint kicsit külön leszünk?????????? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :? :roll: )
Vendég

Sziasztok anyukák, kismamik, leendő kismamik..... :):)

Kicsit felkukkantottam ide is, mert gondoltan 1-2 "régi motoros"-ról itt olvashatok :)
Hát olyan boldog lettem, mikor láttam a kismamis listát...... :)
Millió pusszancs mindenkinek....és gratulálok...és szorítok......és minden ilyen :) :) :) :)

Csipi
csipi78

zazzy, akkor most hármas pár van. lehet ne is várjunk még egy zebrásat. én is kb. 4. hét. vagy franc sem tudja. fogantatás napját pontosan tudom :)

egyre bonyolultabb ez a gyed-táppénz dolog. vmit midnig találok és mindig variálnak. szegény lafit meg nyaggatom folyamatosna. ma már csakegy-et is :D köszi csajok!!!

kezdenek terhes tüneteim lenni. ehetnékem van. de salátát. megcsinálom, és nem bírom megenni :)

viszont olyan gyagya vagyok...... :? ne kövezzetek meg, de tuti az egykeségem miatt :) jelenleg azt érzem,hogy lelkiismeretfurdalásom van zsuzsi miatt.....olyan mintha megcsalnám ezzel, hogy ilyen korán jön a tesó. tesóóó...nekem még ezt is fura kimondani :D :shock:
na, mindegy. majd elmúlik. de zsuzsi még olyan picike....nem is amiatt aggódok,hogy kemény lesz két pici gyerekkel, mert az szerintme mindig keményebb,mint eggyel, hanem zs miatt. na, jó. abbahagyom a nyávogást. de le kellett írnom :)

mona, akkor nega :D azt hiszem leestem volna a székről, ha pozitív. ti is otthon :D

Kép

dimet

dimet: ilyen pici korkülönbségnél Zsuzsi már nem is fog emlékezni arra milyen volt amikor nem volt testvére... még könnyebben alkalmazkodik, elfogadja a dolgot. Minél nagyobb a korkülönbség annál gázabb szerintem a helyzet. Lesz köztük vagy 20 hónap, az bőven sok:) Zsuzsinak meg olyan kistesója lesz aki tényleg játszótárs, hasonló korú baráti körrel, érdeklődéssel... Én mindenképp a kis korkülönbségre szavazok:)
Vendég

megtaláltam a szakbarbárnál egy kérdést, ami totál rám vonatkozik gyed-táppénz ügyben, ott van a jogszabály is leírva. úgyhogy nesze neked kifizetőhelyem :lol:

férjem kívánós...elment a hamburgereshez. kezdődik, kezdődik. ez volt zsuzsinál is. ő volt kívánós(abb)

Kép

dimet

Kincs!
Köszi! :D
Kiskincs nagyon édes, és milyen nagy már!

Mona!
Aranyos volt a homloktörülgetés... :lol: Ha neked ez lett a jó happy end, akkor örülök! :wink:

Dimet!
Az én helyzetem meg azért gáz, mert (ha láttátok a görbémet)
1.jóval pé előtt voltunk utoljára együtt
2.untam már a méregetést, (mondván, most aztán tényleg nem lesz semmi ebből a görbéből :lol: )és csak ha kedvem tartotta, meg olyan időben keltem fel.Az se tudni pontosan melyik nap indult el felfelé a hő :roll: valamikor 8-10-e körül :roll:
Szóval leginkább fogalmam sincs!Na de majd 4-én! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Dimet és mi volt benne?

Szerintetek az normális, hogy 3 hósan kiköpte a cumit és a kezét sem szopta többet, erre két napja megtalálta a cumiját a járókában (eddig is ott volt de csak játszott vele, nem cumizta) és azóta ki sem veszi meg ha mégis szinte rögtön dugja vissza...

nem aggódom mert hát szopja ha akarja csak érdekesnek találom így 4 hó elteltével...
Vendég

hunci: kezdődő szeparációs szorongás?

(Lillának nem kellett a cumi... pedig én örültem volna, lehet, hogy a bőre is jobb lenne ha lenne valami anyapótlója... )
Vendég

Csakegy, szeparációs szorongás????Már most???????És ezzel pótolja???Ez a szeparációs szorongás akkor is van ha életében nem látott cicit????(na lehet ez most hülye kérdés volt)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?