Nita: tudom, de majd megszokja, meg azért Neked sem könnyű megszokni, hogy már kettő Manó van otthon! Türelem, néha meg egy jó kiadós sírás,jót tesz, megkönnyebbülsz... Igyál egy csésze fini langyos teát! Sok a tenedő, Barni jól alszik legalább, vagy ő is nyűgös? Máténak nem tudod elmagyarázni szépen, hogy most egy picit próbéljon jól viselkedni, mert neled ez fontos lenne...lehet a maga gyereknyelvén valamit megért belőle...
Melisch: én is jó hiszemű vagyok, de nnyit soha nem szedvedtem , mint az elmúlt hónapokban...és meg is bocsájtanék, sőt én lennék a legboldogabb, ha egy család lennék, és nem kellene itthon laknom, és a szidalmakat hallgatnom, meg hogy ingyenélő vagyok...de akkor, ha tényleg szeretne minket, már rég könyörögne, hogy változtatni akar, nem pedig az újdonsült barátnő jelöltjével ( 18 év) filmet nézne...
Örülök, hogy Te azért jól vagy! Egyébként, hiszem, ha az ember jó hiszemű az élet úgy is kárpótolja, szal, emiatt ne aggódj, h jó ember vagy!!!!
Csajok: megy a hasam, ez azrét fura, mert a vastól, alig bírok wc-re menni, tényleg tippek ezzel kapcsolatban???? Szóvalmegy a hasam, és egésznap olyan rohadt hányingerem volt, meg szédülések...szerintetek ez a babát jelzi????Fájás csak du volt, de az elmúlt és megint rendszertelen, de most is úgy érzem, hogy hányok...nem hiszem, hogy az antibiotikum, mert mától kell csökkentenem, és eddig nem volt tőle bajom....