Megjöttem. Vegyes érzelmekkel...
Rambóka!
Pedig pont tőled vártam ,hogy mondasz valami okosat!!!
Jól elfáradtam, minden téren. Reggel levetettem, amik a pajzsmirigy miatt kellettek, ezekkel szerdán kontroll. hcg-t és progit néztünk. Azt mondták, 1 és 2 között lesz eredmény, ha minden igaz, Arnold is megteszi, hogy mond rá valamit. Visszamentem, eredmény nem volt, Angéla millió számot hívott, (örök hála neki)senki nem vette fel sokáig, utána sikerült a progit kideríteni: 51,7
első hallásra azt hittem, ez jó, de aztán Arnold azt mondta, ez alacsony, és sehova nem mehetek, amíg meg nem néz, és nem beszéltünk(újra csak azt tudom elmondani, hogy imádom)Na itt már úgy elkezdtem parázni, hogy majdnem bőgtem. Pedig addig tényleg nyugis voltam.
azonnal mondta, hogy utro kell(3X1), uh-on terhesség persze nem látszott még,de mondta, hogy ez nem baj, korai még, mnyh 12mm.
Mikor hazafelé utaztam, akkor hívtak telefonon, hogy megvan a hcg is, nem mondták mennyi, de alacsony, ezért beigazolódott, hogy még nagyon friss a dolog, de ezt mondta:"a megtermékenyülés megtörtént, reméljük ilyen jó lesz a folytatás is!"
Dicsérte minden papíromat(januárban voltam nála utoljára), azt mondta, a pajzsmirigy miatt se aggódjak, az is hamar rendben lesz, még időben.
Hál'istennek jó hamar mentem, így reméljük minden bajt meg tudunk előzni.1 hét múlva újra hcg és progi, aug.4-én pedig uh!
Lányok, ha július 4-én vagy 6-án készült ez a lurkó( a görbém alapján csak ez lehet, de ez is hihetetlen, mert szerintem ez is jóval pé előtt volt, utána meg semmi!
)akkor jól sejtem, hogy alig 4 hetes??? Vagy hogy is van ez???
És Rambóka szeretném, ha legalább így utólag elmondanád, hogy mit láttál/sejtettél????
Egy biztos, megint bebizonyosodott, hogy ha egy baba jönni akar, (és remélem, igen!)akkor jön(és akkor, amikor legkevésbé számít rá az ember)4,2-es tsh ide vagy oda,ritka együttlét, drasztikus körülmények(diéta szempontjából)és azt még talán nem is írtam, hogy vidámpark előtti este meg dinnyét szedtünk-pakoltunk
Bocsi, hogy hosszú voltam, millió csók mindenkinek!!!