Sziasztok csajszik,
mindenkinek köszönöm a gratulációt
, aranyosak vagytok.
Tegnap 11-re volt időpontom, már gyanús volt, hogy nem volt parkolóhely a klinika környékén, így nem is lepődtem meg, hogy annyian voltak, hogy még ülőhely sem volt a váróban...már tűkön ültem/álltam, hogy mi lesz, de ugyi csak 12.40-kor kerültem sorra, így minden lehetőséget végig zongoráztam az agyamban(ez a legrosszabb:a várakozás bizonytalansága..)
Az igazság az, hogy először jól megijesztett a Dévai, mert csak a petefészek nagyságát kezdte el diktálni az asszisztensnek, és mondta, hogy a jobb oldali extra nagy, azonnal husi, alma-evés, 2 liter víz(igaz, hogy ezt kissé elhanyagoltam a stimu óta)...
Aztán mondta az egyik petezsák méretét, majd hirtelen meglátott egy másikat, ami kisebb volt az elsőnél(kis drágám, majd behozza remélem a lemaradást)...ekkor megpuszilgattam , az egyébként kissé meglepődő orvost nagy örömömben
,a férjem közben megkérdezte, hogy vajon hol lehet a harmadik??!
?rögtön elkezdte keresni a nyomozó ismerőse számát, hogy ennek járjon a végére....
, de őszintén szólva én örülök a két kis cukinak, nagyon!!!
Aztán alá kellett írnom, hogy betartom a diétát, és omega 3 zsírsavakban gazdag ételt próbálok magamba tuszkolni, no szénhidrát, viszont sok zöldség és gyümölcs.
Össszesesn 14kg-t hízhatok az ikerterhesség alatt, ha pedig egy lenne, akkor 10 kg-t
nem lesz egyszerű, de tudom, hogy a doki jót akar, és a baba, valamint az én érdekemet nézi!Ezt tisztelem benne, hogy őszinte, és karakán..még ha néha nyers is a modora, de imádnivaló, kiváló szakember!
November2-án megyek újra uh-ra, hogy mennyit fejlődtek a kis cukikák(most éppen a kisebbnek próbálok szurkolni, hogy tessék erősödni..)A Duphastont már csak 4 napig kell szedni, az utro marad...és folsav, Elevit-vagy Gravida - ez az instrukció....
SZóval:nagyon örülök, és remélem, nektek is pozitív példa, hogy nem szabad feladni, soha!!!