Új privát üzeneted érkezett!

Mancsa akkor nem tudom :( Be sem illeszti a linket?

Anyany:Gondolkozom rajt hogy elkezdem,valamit kellene kezdenem :oops:
Vendég

Lara!

Vegyél Graham kenyeret (előre csomagolt szeletelt, kicsi a szénhidráttartalma), egyél reggelire belőle 2 szeletet, bármilyen felvágottal, tojással, sajttal. Igyál teát hozzá édesítővel.

Ebéd: bármi, csak ne tészta és rizs
krumpli jó, csak módjával
kenyeret picit egyél, ha főzeléket választasz

Uzsonna: 1 pöttyös túrórudi
Vacsi: fehérjeturmix vagy virsli -majonéz-egy szelet Graham kenyér

Amikor lefeküdt Hannus, akkor tekerjél szobabiciklin fél órát ellenállás nélkül.

Én így fogytam le tavaly 12 kilót. 10 hétig csináltam.
Nekem sem jött be a 90 napos. Amikor lehetett zabáltam a megengedett kajákból.

Ja, és ha nagyon éhes vagyok, light Colat iszom. Engem laktat. Tudom, hogy méreg, de a cél szentesíti az eszközt! 8)

Kép
jaffa4

Sajna be sem illeszti, pedig úgy próbálom, ahogy írtad.
Mindegy ma már nem próbálkozom.

Jaffa: Amit Larának írtál én is kipróbálom. Nem hangzik rosszul.
Vendég

Jaffa:Köszi kipróbálom :wink:
Te nagyon csini vagy 8)

Mancsa:Akkor lehet hogy nem jól jelölted ki?!Kijelölöd jobb egér gomb és ott a másolásra kattintasz.
Vendég

Úgy csinálom, és nem sikerül. Eddig legalább utána vastagbetűs lett a beillesztés, most már az sem. Asszem feladom, hülye vagyok hozzá.
Vendég

Dehogy vagy hülye hozzá :!: Párod nem tudja megmutatni?
Vendég

Ááááá, neki is én mutatom mit kell csinálni.
Vendég

Sziasztok!

Na nagyon jól aludtunk. Este fél 10-kor elaludt Réka, és csak hajnal fél 6-kor kelt! Akkor szopi, és alvás viszza 9-ig! :D

Gégéé: egyébként ma megnéztem Réka fogacskáit, tényleg fennt három mindjárt kint van! :shock: Már olyan régóta hiszem azt, hogy na majd most, hogy a napokban nem is kukucskáltam a szájában.

Mindenkinek már mennyit beszél a babója! :shock: Réka még szinte semmit nem mond. Ő még csak most kezdte el, hogy babbabba, meg geggegge, meg ilyenek! Hol lesz még az anya! :roll:

Szerintem amíg jó idő van, Fehérváron is szervezhetünk játszóteres talit. Abból van sok, és nem is kerül semmibe. Aztán télen mehetünk játszóházba.

Lara, nektek is jó a hétköznap délelőtt? Apa akkor is tudja úgy intézni?

Jaffa, ahogy olvastam a diétát amit írtál - nekem ezt kellett a terhesség alatt! :shock:

Azt hittem új részek lesznek. :cry:

Szösz

KépKép
szosz

Ja, napközben meg azért nem voltam, mert menekülnünk kell itthonról, elkezdték a szigetelést, zeng az egész ház, egész nap! :cry: :cry: :cry:

Szösz

KépKép
szosz

Szösz:Örülök a jó éjszakának,csak így tovább :D :D :D Akkor Rékának annyi foga van mint Hannusnak.Ne izgulj ő is beszélni fog Hannus néha úgy belendül hogy a saját szavam se értem mert a végén kiabál.
Remélem hogy Apa meg tudja oldani :D
Vendég

Jaj szegény de rossz lehet, remélem hamar végeznek.

Akkor irány nyaralni 8)
Vendég

Hát igen, a nyaralás nekünk még hátravan. De a jövő hét sem jó apának! :evil:

Szösz

KépKép
szosz

Szösz: jaj, ez nem jó hír, de ha kész lesz tök jó lesz meglátod.

Jóéjt lányok én megyek a gyerekek mellé. Apa ma pecázik éjjel.
Vendég

Szösz:Az megvan már hogy hova mentek?A karos spa-ba?
Remélem Apa minnél elöbb szabin lesz.
Tényleg nagyon szép lesz majd a ház és a fűtés szempontjából is jó lesz.De nem is tudom hogy mi hova tudnánk menni egész nap a Hannussal ha nálunk lenne ilyen. :roll:

Mancsa:Szép álmokat
Vendég

Lara: Igen, a karos-spa-ba. Most van valami nyárutós kedvezmény, 3-at fizet 4-et kap. :D Ez okt. 23-ig van, addig biztos elmegyünk. Jó lenne szép időt kifogni, ne nagyon esőset, hogy tudjunk majd kirándulni is.
Azt én sem tudom, hova menjünk napközben, csak jövünk-megyünk,majd lesz valahogy. Azért abban reménykedem, hogy du. 4-nél tovább nem dolgoznak, és akkor legalább a második alvás már mehet a saját ágyikóban.

Szösz

KépKép
szosz

Az óvi változatlan 50-böl 23-at vettek fel. :cry:
Jaffa jól hangzik és ennyit sem eszek mégsem fogyok :evil:
Elkeztem szobabicozni,de nincs hatása pedig 20 kg-tól meg szeretnék szabadulni.
Hormonok befolyásolhatják? házidoki azt mondta csak a nödoki irhat rá beutalót és a bici 1 éves koráig felesleges megnézetni.
Ismerösöm husvétkor pesten szült volt ott egy kismama fogadott dokija volt aki 200-300 körül kért szülésért. Csajszi hívta,hogy szülünk mire közölte ott az ügyeletes,persze hazajövetelkor ment a boritékért meg is kapta és még neki ált feljebb,hogy üres a boriték. Felháborító,hogy mik vannak.

Kép
Kép
s. zsófia

Sziasztok!

Lara, örülök, hogy megoldódott a suligond.

Ancsi, de jó, hogy ilyen szép emlékeid maradtak a szülésedről. Remélem, majd a 2. után én is ezt mondom.

Szösz, Lexi se beszél semmit. De én annak tudom be, hogy két nyelven tanul egyszerre.
Gratula a leendő fogacskákhoz. Nekünk szerintem készülődnek a következők, mostanában megint nagyon nyügik vagyunk. A felső kettők sokkal gyorsabban nőnek, mint az alsók nőttek. :shock:

Jó lehetett a tali, Winchi, szép képeket tettél fel.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

szosz: majd olyan hamar fogja ám mondani Réka, hogy anya, hogy el sem hiszed. Majd jól meg fogsz ám lepődni rajta. De jó, mentek nyaralni. Az szupi lesz!

Lara: Ne aggódj, Hannus is megtanul majd egyedül járni. Dorka is félénk volt, de aztán csalogattuk apával, és egyszercsak elindult. Aztán már meg sem lehet állítani. Én is szeretem a Született feleségeket. Legalábbis régen néztem, de már azt sem tudom ki-kivel van. TV2-n lesz? Ismétlés??? Hm...
90 napos idéta, hát durva, én éhen akartam dögleni tőle. Maradt az esti evéseket elhagyás, és kevesebb koszt, mozogni nincs időm, meg mire Dorka elalszik hulla vagyok én is, pedig kéne, mert a pocim még elég nagy, és lötyi...

Zsófi: akkor ezek szerint Dorottyát nem vették fel az oviba? Durva a történet. Vannak ilyen kirívó esetek... :shock:

Csajok, mutogatom apának a talis képeket, mondom, hogy ki kicsoda, erre nézi szosz-t és Rékát, és megkérdezi, piros a bugyija????? :oops: Hú, pasik.. (Azt hiszem a hintázós képnél látszik valami piros szösz derekánál, de lehet csak a felsőjének a széle ) Hogy micsoda lökött pasim van. Remélem szosz nem haragszol meg ránk. :oops:

Tali: nekem hétvége jobb lenne, de akár hétköznap is jó, akkor talán busszal mennénk, viszont délelőtt nem jó, mert Dorka dél körül alszik, és addig meg nem érnénk haza, mert későn is kel, alvás után jobb lenne...tehát du.
Szerintem jó ötlet a játszótér is, ha jó idő van. Mamiméknál a Köfém ltp-en is van tök jó játszi. Ott is vannak ilyen hintalovacskák, meg vár csúszdával. Meg babahinta...

Kész a kocsi, kérdeztem apát, hogy elmehetnék-e Dorkával Battyánba, egérutakon nincs messze...elvileg nem is forgalmas az út, úgyhogy legközelebb talán mi is megyünk... ha bátor leszek...
Elvileg Káloz, Soponya felé kéne menni. De még nem jártam arra főleg egyedül vezetve nem... :)

KépKép
ancsi_pancsi

beze: hát igen, szép emlék, szívből kívánom, hogy te is átéld a második babával. Hogyhogy Lexi két nyelven tanul?

KépKép
ancsi_pancsi

Amúgy aki közel van hozzánk, erre Paks vagy környéke felé is lehetne ám orientálódni kicsit. Itt is játszizni... Ha valaki mondjuk ismerős Pakson, vagy eseteleg aki Bogárdhoz van közel....hm??

KépKép
ancsi_pancsi

Nem sajnos. Azt mondták szeptemberbe biztos mert már betöltött 3 éves lessz meg ha februárban bemegyünk akkor is lehetséges mert tartanak fent pár helyet ilyenre. Hát nem tudom,ezek után...

Kép
Kép
s. zsófia

Jaffa azét megfogadom amit leírtál hétfötöl 10 hétig megnézem nálam mennyire válik be.
Kedden megyek vérvételre néznek pajzsmirigymüködést is.
Nyaralás végén Dorottya összeszedett egy virust utolsó nap ügyelet és másnap lázas gyerekkel 2.5 órás kocsikázás haza hát...
Utána Zsófi és én is elkaptam nekem meg visszamaradt belöle egy kis bélgyuladás most gyógyszerezhetem magam.

Kép
Kép
s. zsófia

Zsófi: hát nem semmi. És akkor várjál februárig, hátha, mi?? De durva...

KépKép
ancsi_pancsi

Csak ugy sajnálom mert imádja a gyerekeket és egy kis közöségbeszokás jó lett volna ha nem is egész nap. Nálunk meg csak magán bölcsi van havi 45e/gyerek/hó

Kép
Kép
s. zsófia

Jaffa melóhely lessz januártól?

Kép
Kép
s. zsófia

Ancsi, Lexihez én németül beszélek, a többiek magyarul.
Nekünk jó lenne Paks, ha gondolod. Bár tudom, én csak most csatlakoztam. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Kép tánc
Kép vigyorgó
Kép megint voltunk hintázni

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Ancsi+Férje: Az a piros nem a bugyim! Igyekszem úgy öltözni ne látszódjonk ki, mert rosszul vagyok, ha másnak is kint van! Egyébként van piros is, de nem teszem ki! :D Nem haragszom, nagyon figyelmes a férjed. Ja, tudom, nem is a férjed, még.

Szösz

KépKép
szosz

http://www.tapmancs.hu/

találtam egy ilyet...a képek alapján nagyobb gyerekek vannak, de majd télen felhívom őket, ha gondoljátok....hátha van olyan délelőtt vagy kora délután, amikor általános üresjárat van, és tudnánk menni.

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Ez hozzánk jó közel van! :D Tetszik! :D

Ja, és végre áttört a 3. fogunk!

Szösz

KépKép
szosz

Gekko Képességfejlesztő Játszóház
Megye: Fejér
Város: Székesfehérvár
Cím: 8000 Székesfehérvár, Pozsonyi út 99/A.
Telefon: (06-22) 301-884, (06-20) 491-8965
Weboldal: http://www.gekkonet.hu
E-mail: szekesfehervar@gekkonet.hu

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok Lányok!

Gégéé:Jaj de édes Emma

:D :D :D :D :D :D :D Milyen kis huncút meg kell zabálni :lol:

Zsófia:Sajnálom az ovit,nem semmi hogy szinte mindenhol ez a helyzet :cry:
Magán bölcsi 45 ezer :?: :?: :?: :?: :?: :?: :evil:

Ancsi:Ma is sokat sétálgattunk Hannussal egyre tovább bírja meg ma Anyóséknál voltunk úgyhogy el volt kényzetve,nagyon élvezte :lol: Mariettáékkal nem szoktatok találkozni?Igen a született feleségekbe már tényleg majdnem mindenki volt mindenkivel :roll: de én szeretem :oops:

Beze:Már én is olvastam erröl a módszerről,ügyesek vagytok :D Hannus se mondott még semmit 7 hónaposan.
Voltál azóta a dokinknál?

Szösz:A karos spa biztos nagyon szuper lesz(irigy-irigy vagyok)A barátnőmék már kétszer voltak és harmadszorra is oda mennek majd nagyon megszerették(de náluk még nincs gyerkőc)

Holnap búcsúba megyünk kiváncsi vagyok a Hannusnak hogy tetszik majd :D
Vendég

Sziasztok!

Lányok, köszi a gratulációkat az évfordulóhoz! 8)

Gégéé, Emma naggyon édes! :D Jó sok játszóházat kikerestél, én a Katinkásban voltam zsúron, elég pici a hely, inkább nagyobbaknak van benne mászós-ugrálós rész. A mikkamakkát ismerem, de még nem voltunk. A gekko meg ilyen fejlesztős dolog húzós áron, múltkor kaptam, tőlük levelet, nem tudom, rendes játszóházuk is van-e.
Játszótérnek meg szerintem a Halesz jó lenne, ott van park is, ahol letelepedünk, homokozó, mini csúszda, rugósok, mondjuk csak egy bébihinta, a másikat rég ellopták. Bár ott viszont délután sokan vannak. De Mancsa odatalálna, mert a kórháznál van. :wink:

Lara: szerintem Hannus pikk-pakk szaladni fog, most ráérzett az ízére. Jó szórakozást a búcsúhoz!

Beze, ügyi vagy ezzel a kétnyelvűséggel. :) Egy munkatársam csinálta olasszal, bejött nekik.

Zsófi: sajnálom az ovit, ez elég gáz így. :evil: Szerencsére Lili már ovis volt, amikor Nati született, így nem volt gond. Helyesek nagyon a lányok! :)

Ancsi: nekünk a Köfémes játszi is közel van, tényleg, voltunk is már Lilivel régebben, az is jó. Piros bugyi :lol:

Szösz: meddig tart a szigetelés? Szegénykék! :( Összehozhatunk ám hétközben bármikor talit (akár a Haleszban is), ha menekülnétek. Mi mobilisak vagyunk, Apának meg lesz egy kis nyugi addig. De jó, nemsokára nyaraltok. Jó volt Zalakaroson nagyon, bizti Nektek is az lesz.

Mancsa, ha Levi jön a talira, akkor én is hoznám Lilit, biztosan jól eljátszanának együtt. Kazánprobléma megoldódott? Egyébként ismerem ezt a minidg elromlik valami dolgot, annyira bosszantó. Télen mi is kéthetente hívtuk a szerelőt a kazánhoz.

Jaj, Tünci, Neked meg úgy örülök, hogy minden rendben van a Babóval és Veled is. :D És persze annak is örülök, hogy jó volt a babákkal. Gyere még máskor is talira!

Képzeljétek, tegnap Nati annyira belejött a hinta-dologba, hogy egyszer szépen ki is mondta, hogy hintaaa. Egyébként inkább "ntaaa", tök édi, odamegy a hintához, amikor szeretne beülni, és mondogatja, meg mutatja, hogy tegyem fel. :)

Na, megyek teregetni, végzett a mosógép...

Szép vasárnapot!

Katinka

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok lányok!

Sajnos megnáthásodtunk. Dorkának folyamtosan folyik a nózija. :( Holnap dokibácsihoz megyünk azt hiszem...

Ismeritek Lilly babát? Tegnap megkaptuk a dvd-jét, Dorkának nagyon tetszik, tombol rá, és táncol, nagyon édes. :)
http://www.youtube.com/watch?v=Jid5OJrMNkU

Gégéé: nagyon édes Emma bébi. A kis táncos, és hintázós. :)
Jók a játsziházak. Találjuk ki, hova menyjünk..

Beze: az egyáltalán nem probléma, hogy te most csatlakoztál. Miért lenne baj. Németül? Az tök jó. Én is tanultam általánosban. 4 évig.

szosz: mégegyszer elnézést, a nemférjem nevében is, dehát pasi. :):)
Örülök, hogy nem haragszol. Mondtam én neki, hogy az nem a bugyid. :D:D
Mikor mentek nyaralni, őszölni??

lara: sajna ritkán találkozom a Mariettáékkal. Csaba már biztos jó nagyot nőtt, mióta nem láttam. Majd akkor lehet nézem én is a kertvárosi csajokat, persze, ha Dorcika hagyja.
Az jó, ha Hannussal sokat sétáltok, majd meglátod hamar megtanul ám menni egyedül is. :)

Zsófi: sajnálom az ovit, biztosan jó lett volna Dorottyának. Remélem azért februárra felveszik. 45 ezer??? Az szép ár. Nem semmi.

katinka:Ugye, hogy jó a Köfémes játszi? Ti a fiskálison laktok, ugye? Az közel van hozzátok...Halesz is jó hely, jó nagy.
Nati milyen kis ügyes, okos. :)

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok!Hoztam pár képet :D Kép Csinos kisszoknyába Kép Apával ringlisen :D Kép Kép Aranyos kiskendőbe
Vendég

Sziasztok!

Lara, köszi. Július elején voltam a dokinknál, a cytológia eredményért, meg csinált uh-t. Arra kért, menjek januárban.
Milyen volt a búcsú

Katinka, köszönöm. Hát kiváncsi leszek az eredményre.

:D
Nati nagyon ügyes!

Ancsi, milyenek az éjszakák?

Jó éjt minden babának és mamának!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Lara, de szép Hannus! :D Küldök egy puszit neki Tolna megyéből! :wink: :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok Lányok!

Beze:Köszi mi is küldünk nektek puszit veszprémből :D
Jó volt a búcsú Hannusnak nagyon tetszett meg én is sok ismerőssel találkoztam na meg én is ringliseztem az unokatesóékkal :lol: azt persze nem lehet kihagyni :lol: A barátnőmék is eljöttek úgyhogy szuper volt :D Nekem 3 havonta kell menni a doki bácsihoz mert én szedem a metet,így ellenőriz meg felírja a gyógyszert.

Ancsi:Mi sem találkoztunk azóta de láttam iwiwen hogy most voltak tunéziába de ha jól láttam a picurt nem vitték legalábbis nem láttam a képeken,nagyon aranyos a picur majd ha egyszer végre eljutunk arrafelé akkor meglátogatunk benneteket meg majd őket is.

Katinka:Még elkéseve nem vagyunk a járással de azért gyakoroljuk :D
Vendég

Sziasztok!

Tegnap a Haleszban sétáltunk, és nahát kik jöttek szembe velünk? Gégéé, Emma baba, és apájuk! :D

Lara: Hannus egyre szebb! :D

Katinka: Talizhatunk bármikor, nekem a szerda, meg a csütörtök nem igazán jó, a többi nap igen. Nektek inkább délelőtt v. délután?

Ancsi: Jobbulást nektek. Még nincs pontos időpont, de hamarosan megyünk. :)

Ma reggel már fúrásra ébredtünk, de pár órája csönd van! :D :D :D Réka alszik, remélem nem ébresztik fel!

Szösz

KépKép
szosz

Lara: de csinos Hannus. Biztos nagyon élvezte a búcsút. Mindig elámulok mennyi haja van már, és milyen hosszú. :)
Talán két hónapja találkoztam Mariettával, akkor mondta, hogy Csabika nyaral Dunaföldváron a mamájánál. Ő meg itthon aggódik, hívogatja őket. :) Én is aggódnék tuti. De jó, Tunéziába voltak? HM... én talán sosem jutok el oda.
Nekem is kéne menni a dokibácsihoz. A múlt hét előtt akartam menni, de hiába hívtam az Ági telefonját nem vette fel. Nem tudom, azóta már biztos felveszi, csak még nem tudom mikor kéne menni.

beze: köszi a kérdést, hát most nem jók az éjszakák, most a nátha miatt. Nem tud inni sem,mert alig kap levegőt. Tegnap éjfélkor feladtam az elveim, és betettem magunk közé az ágyba. Na, ott fél 3-ig aludt, utána visszacsempésztem a helyére, mert elég kényelmetlen volt, hogy a lába az oldalamban landolt. Amúgy próbálom leszoktatni az éjjeli tápiról, mindig kevesebb port teszek a vizébe. De még ugyanúgy sokszor felkel. Tuti a foga miatt is, mert nagyon véraláfutásos neki, de kap Viburcolt, meg chamomillát is, de így is felkel. Nem is tudom, lassan már lehet beletörődök, hogy ez így marad. Nagyon fáradt vagyok, és eléggé ingerült a fáradtságtól. Sajna aludni nem tudok vele napközben, mert akkor a házimunka marad el. Na, nem panaszkodom, majdcsak lesz jobb.

Voltunk a dokinál, de csak kedd, csütörtökön van helyettesítés. Szerencsére a kedvenc arab csokidokibácsink lesz, úgyhogy holnap megyünk. Majd rákérdezek erre a rossz éjszakai alvásra is. Hátha van valami baj amit nem veszek észre. Ja, autóval mentünk a dokihoz, mert csöpörgött az eső. Úgyhogy kicsit vezetgettem. Gyakorolok...de a garázsba már nem álltam vissza, elég szűkös a hely, majd apa beáll este. :D:D

szosz: nahát, nahát. Egyre többet találkoztok már Gégéé-ékkel. :)
Remélem hamar megszűnik a fúrkálás nálatok.

Megyek, csinálok egy kis tarhonyát a tegnapi pörihez.

Mi is sok puszit küldünk mindenkinek.

KépKép
ancsi_pancsi

jajáááám :D
játsziztunk, sétáltunk, fagyiztunk...emma tölcsérezett :D

furi az idő...

jönne valaki a héten battyánba játszira?

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok!

Tegnap kimentünk a kőszárhegyi motocross versenyre. Apának hivatali kötelessége volt, nem motorozott. Milu egész élvezte, apukája pedig büszkén mutogatta mindenkinek.
Én addig bent kuksoltam a csapatsátorban.

Szombaton suliban voltam, ami nagyon kimerítő volt. El is kenődtem,mert semmit nem értettem az egészből: Matektanárhoz kell járnom, ha szeretnék levizsgázni. Az a tudat viszont nyugtat, hogy 200 emberből 195 tuti nem értette, a maradék öt pedig már nem először tanulja...

Édesek nagyon a csajok a képeken, igazi kis hölgyek!

Találkával kapcsolatban valami fejlemény? Jó ötlet a kültéri játszótér, de a Halesz abból a szempontból nem szerencsés, hogy 1 db bébihinta van, míg jelentkező rá elég sok.

Gekkónak nincs külön játszója.

Kép
jaffa4

Sziasztok!

Megvagyunk mi is csak kicsit szétcsúsztam.... Hétvége anyuéknál, család meghívása a keresztelőre, összeveszés anyósommal még a telefont is leraktam és nem hallgattam tovább pedig nem szokásom, tegnap békülgetés de mintha elbeszélnénk egymás mellett és nem értik mi miről beszélünk csak a magukét fújják.

De jó is történt a kisebbik öcsém aki a keresztapa lesz meg az unokaöcséim országos bajnokok lettek tegnap baseballban :lol: :lol: :lol:
Nagyon tutin áll rajtuk a baseballmez :lol:

Estére Matyi betaknyosodott alig aludtunk nagyon zavarta a trutyi, de jön az orrából rendesen, egyébként jókedvű, holnap leviszem inkább a dokihoz ma mire felébredt elment a doki temetésre.

A képek nagyon cukik :wink: :lol:

Emma ínye olyan a képen mintha ki lenne fehéredve a fogacska helye :wink:

A játszizás is jó ötlet bár így taknyosan a héten sztem mi nem megyünk inkább sehova. De Fehérváron a belvároshoz közel nincs vmi jó játszi?
Az Ybl lakótelepen rémlik, hogy van valami jó de nem emlékszem rá pontosan több mint egy éve nem járok arra.

KépKép
winchi

Hellóka!

Bocsi, hogy megint így eltűntem, de minket is utolért a betegség. Krisztián már jól van, csak még náthás. És most úgy néz ki, elkaptam tőle...

Kép
zsula

Gégéé: mi is mennénk Battyánba, de így taknyosan, szerintem mi sem, nehogy valakit megfertőzzünk.

Úgy látszik, most mindenki betaknyosodott. :roll:

Jaffa: örülök, hogy jól sikerült a motoros verseny. Látod, Milu is élvezte, apa meg büszke volt. :)
Mit vettetek matekból? Nekem is kellett járnom külön tanárhoz, főleg az első félévben, mert ugye a fősulis anyag a gimisre épül, én meg szakközépbe jártam, ott meg ugye nem vettük az összes gimis anyagot. Elég nehéz volt eleinte, de aztán belejöttem. Nálunk is volt pár olyan előadás, amikor csak néztünk, mint a hal a szatyorban.

winchi: jobbulást a kis vőlegényünknek. Sok gyógypuszit küldünk. Dorka is jókedvű, de az éjszaka szar volt nagyon. Láza nincs, csak kb 2 percenként törlöm az orrát. Hú, nem könnyű úgy látom ezt a keresztelőt megszervezni. Nálunk is szoktak lenni nézeteltérések a nagy napokon. Pedig pont ilyenkor kéne összetartani.

Zsula: nektek is jobbulást. Gyógypuszikat küldünk nektek is. :)

Nekünk is jó lenne a buszpályaudvarhoz közeli valami hely, de akár máshova is mehetünk, max majd a Mamától indulunk, de szerintem ha Fváron talizunk busszal megyünk. Oda még nem merek kocsival menni, sok az őrült, meg még én sem vagyok olyan bátor. :)

KépKép
ancsi_pancsi

Délutáni ébredés. Kis kócos. Zümikéjét hurcolja mindenhova. Még az etetőszékbe is.
Kép
Már megint rendet rakott. :)
Kép

winchi: gratulálok a baseball játékosoknak. Ügyesek voltak. Dobjál képet róluk, kíváncsi vagyok a csini mezükre (is). :)

KépKép
ancsi_pancsi

Most csak gyorsan...Szösz, nekünk a délelőtt szerencsésebb, délután már Liliért megyünk oviba, balett, ilyesmik. De késő délután is jó, Lilivel együtt, csak akkor nem nagyon tudunk beszélgetni a cserfes nagylányomtól. :wink: Ti hogy alszotok, vagy mikor lenne jó? Többiek csatlakoztok? Nekünk pl. a holnapi nap is jó lenne. De mehetünk Battyánba is, el tudlak vinni Titeket. Mennem kell, ma kezdődik újra a balett.

Katinka

Kép
Kép
katinka31

ancsi
Nagyon édi a kócos kis Manód!!! :)
Köszönjük a puszikat! :oops:

Kép
zsula

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X