Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Marcust Isten éltesse sokáig szülinapja alkalmából!!!

Nándit Isten éltesse sokáig szülinapja alkalmából, anyukáját pedig névnapja alkalmából!!!

Zéti! Isten éltessen sokáig névnapod alkalmából.

Adra! mh-re szabi után kell visszamenjek /máj.20 után/, de lehet váltok és oda meg már márc-ápr körül mennem kéne. Remélem már jővő héten kiderül mi a helyzet.

Viszont mindenképpen úgy intézem, hogy márc.12-én még babatalizzak Veletek.

pusz Edina

Kép
Kép
sidney

Sok boldog szülinapot kívánok mindenkinek akinek ma van.
MInt az én kis fiamnak is.ma 2 éves a kis pöcsösöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nitacsak! Mátét isten éltesse szülinapja alkalmából!

Adra, Dalmacska! A képek fantasztikusak a picúrokról. Adra, az ikrek olyan ügyesek, önállóak! Dalmacska! Flóra ennivaló a kalapban!

Finike! Nándi egyenlőre mindenevőnek látszik, csak az édességért nincsen úgy oda. Igaz ma máglyarakást csináltam amiből mixeltem neki - foga nem lévén - és az ízlett neki. Már én is örülnék ha kijönnének végre a fogak mert akkor már darabosabbat is ehetne. Nagyon lassan jönnek a fogai, az alsó kettő már egy hónapja de még csak két milliméternyi ha kilátszik.... :(

Mesi, a képek és a történeted is nagyon gyönyörű! Gratulálok a kis Larához!

Pociló! Már kérdezni akartam, hogy Marcusnak volt már vágva a haja? Olyan sűrű neki a képek alapján! Vagy ez nálatok családi örökség?

mazsuzs[/b]

Kép
mazsuzs

Bocsi, Nitacska a névelírásért de vaksötétben próbálok írogatni, hogy ne szűrödjön be a fény Nándihoz.....

Kép
mazsuzs

SZiasztok!

Sajnos cipőt nem sikerült találnom, mert még őszi cipők vannak inkább, várok áprilisig és majd akkor indulok megint körútra. Viszont már a forgatókönyv nagyjából kész van, még a vőféllyel kell egyeztetni. A barátnőm segített kialakítani, és még az is lehet, hogy lesz lánykikérés is. Ezen még gondolkodunk.

Nitacska,
Boldog Születésnapot Máténak!!!!

Mesi,
Lara baba nagyon édes. A szüléstörténetedtől libabőrös lettem, ez olyan izgi lehetett, amellett, hogy eszméletlen fájdalmas is. Nagyon ügyesek voltatok!

Nutella,
Mizu Veletek? Jobban vagy már?

Szandra,
Tami jobban van már? Edó nem lett lázas a sok oltástól?

Hát ma Vicuskámnak nem volt túl jó napja. Ma megszerezte élete első plezúrját az arcocskáján. Elmentünk ma vacsorázni barátainkkal addig anyuék vigyáztak rá, épp anyu ölében ült, és egyszercsak levetette magát az öléből és lefejelte a másik széket. Elég rendesen beütötte szegénykém.
Délelőtt meg babaúszáson épp a hajunkat szárítottuk, erre odajön egy kislány (vele egykorú lehetett) és minden előjel nélkül egyszercsak belecsípett az arcocskájába a kezével. Jól meg is karmolta, szegénykém le is huppant a földre. Időm nem volt közbe avatkozni, mert olyan gyorsan történt, és olyan váratlanul, hogy Vicuskám is sokkot kapott. Úgy sajnáltam, legszívesebben jól visszaadtam volna, de nem az én gyerekem, de nagyon mérges lettem rá. :evil: :x Tudom csak gyerek, de akkor is... Anyja rávert a kezére hármat, de a gyerek szinte tovább vigyorgott. :shock: :evil: Eszméletlen! Én ehhez nem vagyok hozzászokva. Szóval a mai nap le lett amortizálva a kislány. :cry:

Jó éjt Mindenkinek!

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Köszi Finike az érdeklődést, jobban vagyok, bár most eléggé el vagyok fáradva, mert csak megebédeltettük az egész családot (13 fő) és hát eléggé fárasztó volt. Meg párszor felment az agyvizem is... (az ember a férjét választja, annak családját már nem :evil: )

A mi tortánk nem volt olyan szuper, mint amilyeneket itt látok, pedig az én apum hivatásos cukrász :oops: , de mondjuk én félnék, hogy a gyerek nem engedi felvágni a tortáját, mert olyan aranyos figurát formáz meg. Dalmácskát én azért óvnám attól, hogy hivatásos cukrász legyen, én apun keresztül látom, hogy az milyen kemény meló, nem nőknek való.

Teszek fel két fényképet a kis szülinaposról.

Kép
Elénekeltük neki a Boldog születésnapot című örökzöldet és itt a végén tapsol

Kép
A gyertyafújást már napok óta gyakorolta

Jó éjszakát!

Nutella

Kép

Kép
nutella

Sziasztok!

Nitacska!
Húúú ezt nem is vettem észre, akkor isten éltesse a NAGYLEGÉNYT!!!

Finike!
ÓÓÓÓ, jobban teszed ha hozzászoksz a tiplikhez, mert jön a nyár és nem nagyon lesz olyan nap mikor ne esnének el a betonon rövid nadrágban. Az meg, hogy a másik gyerek így viselkedik tudom tud idegesítő lenni de el kell kezdeni harcikakassá nevelned a kiscsajt (persze csak szolídan), nehéz dió de egy anya tényleg ölni tudna a saját gyerekéjért. Nekünk meg tisztában kell lennünk, hogy nem tekerhetjük ki más gyerek nyakát :roll: .

Különben nem lett lázas Edó pedig még csak nem is adtam semmit ennek megelőzésére. Egyszerűen ügyes a kiscsaj.

Na lépek mert holnap reggel nagyon korán kell kelnem mert tortát kellett volna sütnöm de fáradt vagyok így reggel csinálom és utána megyünk anyuhoz.

Szép álmokat mindenkinek

Szandra

szandrakiss

Helló Csajok!

Nitácska!
Boldog születésnapot kívánuk Máténak!
Nutella!
Isten éltesse sokáig Andrist születésnapja alkalmából!

Kép

Mesi!
Olyan jó volt olvasni a történetedet! Egy kicsit megkönnyeztem!
Lara baba továbbra is egy tündérke! :D

Finike!
Sajnálom, hogy nem kaptál cipőt, de végülis van még bőven időd, hogy megtaláld az álomcipőt!
Vicusnak sok-sok gyógypuszit küldünk az arcocskájára! Sajnos ilyen esetek előfordulnak. Nálunk is sokszor van olyan, hogy megütik, megkarmolják egymást. Sőt, Zsófi sokszor meg akarja szeretni a tesóját, de közben ledönti a lábáról, vagy nagyon megnyomja valahol.

Évi!
Nagyon drukkolok hétfőn értetek!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Jaj, tiszta lökött vagyok... :oops:

Köszönöm Zéti nevében is köszöntéseket!

Sid!
Szupi, hogy el tudsz jönni a talira!

Csajok!
Akkor március 12-ét fixálhatjuk? A hely mi legyen? Lurdy jó Mindenkinek?

Na most már tényleg mennem kell...

Szép napot Nektek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

nutella:hol csináltattátok a tortát????????
Olyan guszta és szép is.Remélem nektekis jól sikerűlt a buli.
neünk nagyon jó volt, majd képeket is teszek fel.

Köszönjük a felköszöntéseket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hello Nitacska!

Az apukám cukrász, ő csinálta, Szolnokon...
Finom, könnyű volt, nem is maradt belőle, épp csak meg tudtam menteni 2 szeletet a szomszéd kislánynak.

Egyébként az esküvőnkön is ilyen "bomba torták" voltak, sokkal elegánsabb például a Dobos torta is bomba formában. Na, de én mondjuk protekciós vagyok :D . Kedvencünk a málnás túrótorta, de Andris még nem kapott málnát és úgy gondoltam, ne mirelit formában ismerkedjen meg ezzel az isteni gyümölccsel. Majd jövőre az lesz a szülinapi tortája.

Nutella

Kép

Kép
nutella

Sziasztok!

Nutella!
Isten éltesse sokáig a kicsi fiadat!!! Milyen helyes, olyan igazi kis sármos pasis ez az Andris! Nagyon aranyos!!! :D :D
Nyammm.... szerintem is erre a tortára mindenkinek összefut a nyála.
Olvastam a püt.

Hú, de mennék valahova ebben a szép időben. Csak az a baj, hogy ezen a hülye Gyálon sehol nincs egy értelmes sétálóhely, olyan szép parkos, tavas valami, a férjem meg dolgozik. :? Egyik nap kimentünk a Margit szigetre, olyan jó volt, akkor is már ilyen tavaszias idő volt, csakhát innen jó messze van a Margit sziget, meg minden ilyen szép sétálóhely Pesten.

Évi

Kép
evisan

Sziasztok Lányok!

Mesi!

Nagyon megható volt a történeted, Lara baba csoda szép és mennyi haja van!

Nutella!

Andriskát Isten éltesse sokáig! Nagyon helyes a képeken és milyen büszkén ül a tortájával ami nagyon szép volt!

Nitacska!

Máténak nagyon boldog születés napot kívánok! Kérünk szépen képeket.

Adra!

Zétinek nagyon boldog névnapot kívánok.
Majd írd meg, hogy mi volt a szemészeten. Nekem annak idején egy a szakmájában el ismert doktornő azt mondta, hogy ha lesz gyermekem már 6 hónapos korában vigyem el megnézetni a szemét, mert már akkor is ki tudják szűrni ha vmi. baj van. Igaz, hogy nekem egy elég ritka fénytörési hibám van.
Mi privát helyre mentünk egy tündéri fiatal doktornénihez aki kimondottan ilyen kicsikkel is foglalkozik. Kiváncsi vagyok, hogy mit mondanak majd Nektek.
Zétinek a popoja teljesen rendbe jött? Zsofinak a tűzfoltjaival jártok még fagyasztásra?
Ne haragudj nem akarok nagyon tolakodó lenni!

Mazsuzs!

Te is írd majd meg, hogy mi volt a szemészeten!

Finike!

Hogy van Vicus? Szofi szerda óta köhög és tele az orra, lehet, hogy holnap ki is hívom a doktornénit, hogy nézze meg.
Nekem az ismeretségi körömbe van egy két éves kislány aki ilyen agresszívan tud támadni, én is nagyon ki tudok akadni, mert már Szofi arcába is bele mart. Szegénykém úgy sírt, nem értette, hogy most mi történik.
Örülök, hogy már ilyen jól állsz az esküvői előkészületekkel, nagyon ügyi vagy!

Szandra!

Hogy vagytok? Hogy sikerült a torta amit az anyukádnak sütöttél?
Meg szeretném kérdeni, hogy ugye mandarin olaj volt amit az alvásra ajánlottál?

Syd!

Nagyon izgulsz, hogy vissza kell menned dolgozni. Én már előre félek tőle, igaz még odébb van. Jó munkahelyem van és szerettek is ott dolgozni, de nagyon szeretek itthon lenni és Szofitól is nehéz lesz elvállni.
Képzeld mi is voltunk pont ma egy hete a Trófeába (ami a lágymányosi hídnál van) és szupi volt. Nagyon tetszett az a játék sarok. Oda kértem az asztalt. Szofi nagyon élvezte, minket is látott ha meg éhes volt oda jött. Így mi is nyugodtan tudtunk enni és nem kellett síetni sem mert nem unta magát. Szóval nagyon jó volt!

Fricky, Judit!

Mizujs veletek? Már régen jelentkeztetek. Igaz ebben én sem jeleskedem!

Dalmácska!

Nagyon, nagyon ügyes vagy. Igazi őstehetség! A lánykáid pedig nagyon szépek!

Pocil!

Hogy vagytok? Szilárd meggyógyult már?

Tali ügyben nekünk jó a március 12.

Most mennem kel, sok puszi nektek.

Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Sziasztok!

Andris Isten éltessen sokáig!!!

MÁté Isten éltessen sokáig szülinapod alkalmából!!!

Nutella! sztem is nagyon jól nézett ki a torta!!! Kár, hogy nekem nem tudtál menteni belőle :D :cry: Andris milyen szép!!!

Finike! sajnos ilyenek vannak, ebben a korban még nem tudják, hogy ez fáj a másiknak. Egyik ismerősömnek is verekedős a kislánya és azt mondták Neki, hogy amíg egy másik gyerköc egyszer "jól" el nem veri addig nem szokik le róla.

Evisannak nagyon szurkolok, remélem minden rendben lesz holnap.

Szami! hát sok kedvem nincs dolgozni menni, már úgy hozzá szoktam az itthonléthez. Majd biztos visszarázódom hamar.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok Csajok!

Először is minden szülinapos és névnapos babucinak sok-sok boldogságot kívánok!

Finike!
Még nincs veszve semmi cipő ügyben, van még időd! Viszont az király, hogy már alakul a program. Csak így tovább. A meghívósok címét pedig egyszerűen nem találom sehol... Bocsika :oops:

Húúú, annyit írtatok, nem is tudom ki mit kérdezett, írt....

Járunk úszni, mindkét gyermekkel. Bence nagyon ügyes már, búvárkodik tök egyedül a víz alatt, próbál úszó mozdulatokat tenni. Réka is nagyon ügyes, egyenlőre ő csak paskolja, rúgdossa a vizet. Benci kezdi 5-én a HD angolt, a bemutató óra nagyon tetszett neki, majd meglátjuk.
Kiscsajnak kijött kövi két foga, igaz nem szakkönyv szerűen, mert nem a felső nagy metszők, hanem a kis metszők. Így már négyfogú a gyermek.
Ma már tudom vinni a gyereket oviba, elég kemény volt az elmúlt hét... :shock:

Úgy tűnik, nekünk is jó lesz a 12-e szerda. Ha szerda, és jó mindenkinek, akkor legyen a Lurdy, mert ott akkor kedvezményes a játék.

Csatlakozunk Juditékhoz, Dóriékhoz és elkezdünk egy kissebb átalakítást a házon, belépünk az építkezők sorába. Kialakítjuk a gyerekek birodalmát a fenti részben, mi meg költözünk majd le. No és persze most, hogy egy éve nem csináltunk semmit a házon itt az ideje egy tisztasági festésnek a konyhában.

Hétvégén nem voltunk itthon, kihasználtuk a szép időt, és voltunk nagy csavargáson apósomék telkén.

Na, megyek, mert Bence bemászott hugihoz a kiságyba, és sírás van....

Pápá: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Nutella! Boldog szülinapot Andrisnak utólag is! Nagyon szép volt a tortája, én már többször szerettem volna itthon ilyent csinálni de nem mertem nekivágni.
A torta neve most nem jut eszembe, azt tudom, hogy piskótatekerccsel kell kibélelni egy tálat és abba jön még a töltelék.
Te vagy Adrissal lefényképezve? Csak azért kérdezem mert nagyon hasonlítasz a kép alapján egy volt kolleganőmre akit Eszternek hívnak és akinek van egy kisfia ráadásul ő is a második babáját várja most - a tudtom szerint.

Finike! Áprilisban már biztosan nagyobb választék lesz a cipők terén, bár ha rendes esküvői cipős boltokban jártál (?) akkor ott kellett volna mindenfélét találnod az évszaktól függetlenül. Bár az is igaz, hogy valószínűleg drágábbak is itt a cipők mint egy sima üzletben..

Szamikám! Majd írok a vizsgálatról, de örülök ha a jövőhétre v. utána tudok időpontot kérni. Még nem tudom hogyan lesz, olyan nehéznek tűnik ez a Pestre való bejutás főleg ha sztrájkolna a vasutasok!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Szia Finike!

Én a Váci utcai Humanicban vettem anno a cipőmet, hordhatóan tűsarkű volt (előtte nem volt tűsarkú cipőm), elöl zárt, hátul nyitott, utána az utcán is tudtam hordani. Valamikor tavasszal vettem én is, a májusi esküvőnkre.

Nutella

Kép

Kép
nutella

Sziasztok Lányok

Nutella!
Miután megállapítottuk, hogy ismerjük egymást, bocsi a hosszú privát üziért! :D
Azóta megnéztem a beírásaidat és látom hogy Hartmann-hoz jársz! Nem sok van már hátra a pocaklakó születéséig, de remélem utána is fogsz jelentkezni a történettel és képekkel a babóról.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

lányok képeket a 2.babánkat nevű topikban találtok majd.sajna én nem tudok képet ide feltenni,így egy abrátnő segít nekem.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Szami, Szofinak jobbulást kívánunk és millió gyógypuszit küldünk!

Mazsuzs, mikor is mentek a szemészetre? Vagy már voltatok? Írj majd róla kérlek, hogy mi volt!

Finike, ne keseregj a cipő miatt! A többi dologgal olyan jól álltok, biztosan találsz majd neked tetsző pipőt is! A lánykérést én javaslom, láthattad is :oops: , és nekem az az egyik szép momentum a nagy napról. Kíváncsi vagyok, hogy döntesz!
Vicuskának jobbulást! Képzelem mit éreztél, irigylem a higgadtságodat! :!: :oops:

Akkor a tali időpontja márc. 12? A Lurdy nekünk szuper lenne, oda nem is nehéz eljutnom akkor sem, ha apa nem adja ide a kocsit! Azt megmondja valaki mennyi a beugró a játszóházba?

Nutella, Andris nagyon aranyos! Látszik mennyire koncentrál a feladatra! A torta láttán összefutott a nyál a számban! :D

Mesi, kicsordult a könnyem a történetre! Nagyon szép baba Lara!

Évi még nem jelentkezett nálam, hogy is sikerült a babafordítás. Ha van hírem azonnal jelentkezem!

Szép napot mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Dalma, Boldog névnapot kívánunk Jázminnak!

(Úgy tudom tegnap volt, így a 8 napban még benne vagyunk! :oops: )
Kép

KépKép
hexina

Helló Csajok!

Szami!
Köszi az érdeklődést. Megpróbálok mielőbb időpontot kérni a szemészetre Zétinek. A popsija már teljesen jó, tavaly nyár óta semmi gond nincs vele, így bízom benne, hogy ez már így is marad.
Zsófinak a haemangiómáival folyamatosan járunk fagyasztásra, csak sajnos mindig sokan vannak, így kb. 4-5 hónaponként kapunk időpontot. Most már elég jól látszódik ahogy kezdenek felszívódni, úgyhogy érdemes járni a kezelésre. És egyébként sem fáj neki a kezelés, a prof. pedig nagyon aranyos.
Szofival jártok még tornára?

Dalma!
Nagyon boldog névnapot kívánunk Jázminnak! Kép

Csajok!
Van valaki aki Vaterázik? Lenne egy pár kérdésem a használatával kapcsoltaban, amire nem találtam az oldalon választ.

Kinek hogyan telt ez a tavaszias hétvége?

Szép napot Nektek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Hexina!
Most látom csak... :oops:
Hanna Sárának boldog hónapfordulót kívánunk!

Nagyon várom már Éviről a híreket! Kíváncsi vagyok, hogy megy ez a bizonyos babafordítás!

Na most már tényleg megyek!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Adra!
Én vaterázom, ha tudok segítek

Eszti

Kép Kép
fricky

olyan jó nagyot sétáltunk most a Mátéval.legalább egy jó másfél órát.nagyon élvezte:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Helló Lányok!

Látom mindenki élvezte a jó időt, teljesen kihalt a fórum.

Nitacska!
Mi legalább a dupláját sétáltuk kint mint ti, igaz vendégségbe mentünk a város másik végébe csak azért. Egyébként én sem bírtam volna a majd három órás sétát úgy, hogy nincs úticél.... Valahogy én is elfáradtam megyek is szunyálni.

Olvastátok Evisan babafordítós sztoriját a másik lapon? Sajnos ide nem másolta/küldte át. Gondolom majd pótolja.

Adra! Ti is mentek szemészetre? Azt hittem, hogy elírták a lányok (helyettem téged írtak/kérteztek de ezek szerint ti is mentek mint írod.
Ti egyébként miért ha szabad ilyet kérdezni? Csak megnyugtatásképpen - mint mi?

Hexina! Majd írok a szemvizsgálat eredményéről de lehet hogy csak másfél-két hét múlva lesz belőle valami.

Anikóh, Dóri! Nagyon megritkult a bejelentkezésetek!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Ja, Adra sajnos a vaterához én sem értek....

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Adra,
Én is szoktam vaterázni, még kezdőnek számítok, de ha tudok akkor én is segítek szívesen.

Hexina,
Nem keseredtem el amiatt, hogy nem találtam cipőt, mert találkozhattam egy barátnőmmel, akit már rég láttam és ez elfelejtette velem a sikertelen cipőjáratot.

Dalma,
Így utólag is Boldog Névnapot Jázminnak!
Kép

Mi is másfél órát voltunk a játszótéren, olyan melegem volt... A gyerekről csak úgy szedtem le a cuccokat. Végre itt a tavasz, bár a hét második felétől már nem lesz ilyen napsütéses nap. :(

Mazsuzs,
Esküvői boltokban horror áron kínálnak cipőket, így még szeretnék nézelődni. A West End-ben találtam egy nagyon szép cipőt, csak nem tudom, hogy már az első órában nem e fogja feltőrni a lábam. (tudom a végére már tök mindegy mi van a lábamon, úgyis fel fog tőrni). :roll: :? Még nézelődök.

Nutella,
Neked hegyes volt az eleje a cipődnek?
Nekem is volt egyszer egy ilyen szülinapi tortám! :lol:

Eszti,
Még oda jártok a kispesti usziba, és ha igen hánytól? Mi fél 9 -re járunk, de még nem láttalak Titeket.

Na most már mennem kell felébredt a királylányom! :lol:

Kép
Kép
finike

Sziasztok!

Adra,
Én is szoktam vaterázni, még kezdőnek számítok, de ha tudok akkor én is segítek szívesen.

Hexina,
Nem keseredtem el amiatt, hogy nem találtam cipőt, mert találkozhattam egy barátnőmmel, akit már rég láttam és ez elfelejtette velem a sikertelen cipőjáratot.

Dalma,
Így utólag is Boldog Névnapot Jázminnak!
Kép

Mi is másfél órát voltunk a játszótéren, olyan melegem volt... A gyerekről csak úgy szedtem le a cuccokat. Végre itt a tavasz, bár a hét második felétől már nem lesz ilyen napsütéses nap. :(

Mazsuzs,
Esküvői boltokban horror áron kínálnak cipőket, így még szeretnék nézelődni. A West End-ben találtam egy nagyon szép cipőt, csak nem tudom, hogy már az első órában nem e fogja feltőrni a lábam. (tudom a végére már tök mindegy mi van a lábamon, úgyis fel fog tőrni). :roll: :? Még nézelődök.

Nutella,
Neked hegyes volt az eleje a cipődnek?
Nekem is volt egyszer egy ilyen szülinapi tortám! :lol:

Eszti,
Még oda jártok a kispesti usziba, és ha igen hánytól? Mi fél 9 -re járunk, de még nem láttalak Titeket.

Na most már mennem kell felébredt a királylányom! :lol:

Kép
Kép
finike

Bocsika, hogy 2x ment el az üzim... Ez a hülye gép! :?

Kép
Kép
finike

Szia Fini!

Igen, hegyes volt az orra. Mint mondtam, sosem volt még ilyen cipőm, de tényleg nagyon kényelmes volt, nem törte fel a lábam.

Nutella

Kép

Kép
nutella

Finike!

Ha belefér a ktsvetésbe két cipőt veszel, egyet a fotó+ceremóniára, egyet meg a lagziba. ( A Humanicba-Deichmanba elég sok fehér cipő jött, tavaszi divatszín :lol:

Egy szép cipőben az egész nap horror, még ha a legkényelmesebb is, mert nagyon sokat leszel talpon (kb. 8-9 órát- ebből már levontam a kaját :lol: )

Tali:

Március 12 lurdy 10:00 jó lesz?

Hexina:

A belépő szerdán féláron van, de 1 éves kor alatt ingyenes. ( ha jól rémlik 1 óra 1300 FT körül van)

Fricky!

Hát jól meggondoltátok?
Mert mi nem.....rengeteget butunk rajta, hiába a kötbér, ez a sz..r albérlet egy vagyon(rezsivel 140e/hó), és pld, nincs fűtés a fürdőben, szintén emelet lift nélkül, plusz van egy kötekedős közösk. De nem is sorolom, mert titeket nem akarlak a mi gondjainkal terhelni, ez egy vidám topik :lol:

Szóval most minden kivitelezőt szívből utálok.
És már az új lakást/ költözést sem várom annyira mint előtte.

Adra!

Mekkorák letteka lurkók, hihetetlen.
Előbb-utóbb, csak odaköltözünk :wink:

Dóri
Vendég

Finike!
Mi vasárnap fél 8ra járunk!

Dóri!
Hát, mi majdnem mindent mi csinálunk magunk, családi segítséggel. Szaki nagyon kevés volt a házunkba. A burkolók, mert a konyhabútoros. A többit mindent a férjem, tesója, apukája csinálták. Szóval így nyugodtabban vágunk mindenbe bele.
Párom a kőműves, villanyszerelő, szobafestő-tapétázó. Apósom a gáz,víz-szerelő, sógorom meg a "szakmunkás".

Nagy a csend, mennem kell...

Pápá: Eszti

Ja, a 12e 10 óra Lurdy nekünk jó!

Kép Kép
fricky

Eszti, Finike!

Küldtem privit a vaterával kapcsolatban!
Előre is köszi a választ!

Még jövök....

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Helló Csajok!

Eszti!
Köszi a gyors választ, még van egy kérdésem, így küldtem mégegy privit!
Hú... nagy munkába fogtok Ti is! Az viszont nagyon jó, hogy családi összefogásban sok mindent meg tudtok csinálni. Így legalább nem kell aggódnotok amiatt, hogy vmit nem megfelelően csinálnak meg.

Dóri!
Nem csodálom, hogy nem vagy már annyira lelkes! Persze, szerintem ha már be tudtok költözni a szép új lakásba, biztos visszatér a jókedv és a lelkesedés! Én már nagyon várom, mert akkor tudnánk mi is sűrűbben talizni! Bár... halkan megjegyzem, hogy mi ősztől nekiállunk házat keresni, és valószinűleg kiköltözünk a városból, mert itt nem tudunk olyan áron kertes házat találni, amit meg is tudunk fizetni.

A talin akkor ott leszünk!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Jajj, bocsi .. :oops:

Mazsuzs!
Igen én is elviszem Zétit szemészetre. Nála azt vettem észre, hogy nagyon érzékeny a napfényre. A szeme teljesen egyenesen áll, és nem tűnt fel, hogy esetleg nem látna jól, de ha sétálunk, vagy besüt a nap a szobájukba, akkor sokszor a szeme elé rakja a kezét, vagy a babakocsiban pl. addig becsukja amíg belesüt a szemébe a nap.
Ti hova mentek szemészetre?
Judit a Madarászt ajánlotta, de vki azt mondta, hogy a Heim Pál szemészete is jó. Még nem döntöttem el hova menjünk.

További szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Nekünk is jó a 12-e 10 óra!!

Sid!
Nagyon boldog névnapot kívánunk!!

Húúú csajok ez az építkezősdi meg ház vásárólgatósdi nem egy egyszerű dolog, előre utálom én is az egészet főleg, hogy 4 éve építettük be mi is a tetőteret és már akkor is annyi problémám volt a kivitelezővel hogy ihaj. :evil:

Szami!
Igen azt hiszem, hogy mandarinmag olaj volt amit írtam.

Megyek mert tiszta fáradt vagyok, lehet ennyire megérzem a frontot vagy nem tudom mi van de K.O. vagyok.

Szandra

szandrakiss

mazsuzs.multkor regge 9-től fél 2-ig sétáltunk,de ma valahogy elég volt ez a másfél óra is.elfáradtam meg főznöm is kellett :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,

Csak gyorsan pár sor...

Dóri,
Nekem vaj színű cipő kell így egy kicsit nehezebb a dolog. Lehet, hogy visszamegyek azért a szép cipőért a West End-be, mert tényleg nagyon csinos volt. Én is gondoltam már arra, hogy két cipő kellene, de olyan árakon vannak, hogy csak na. Majd meglátjuk tavasszal, ha jó áron találok akkor mindenképp két cipőt veszek, mert nekem amúgy is nagyon kényes a lábam, + én csak akkor veszek fel magassarkút, ha színházba megyünk, így nem vagyok hozzászokva és nagyon tud benne fájni a lábam, a talpam legfőképp a vékony talp miatt. :cry: :? Utálom a lábamat! Na mindegy!

Csajok,
Valaki próbálta már a káposztaleves fogyókúrát /tisztítókúrát? Én lehet, hogy márciusban 2 hetes ilyen kúrát végig csinálok, heti 3-5 kg minuszt jósolnak. Meg lehet enni ezt a levest? Még soha sem ettem. Biztos a végére már hányni fogok tőle, de nincs nagyon más alternatíva. Minden hónapban az esküvőig egyszer meg szeretném csinálni, persze csak ha kibírom, mert azt mondják borzalmas. Aki próbálta már az leírná a tapasztalatát? Köszi.

Nekünk is jó a márc. 12-e 10 óra!

Most mennem kell hosszú éjszakánk volt a Drágámmal, majd később megpróbálom leírni... :? Nagyon fáradt és álmos vagyok.

Kép
Kép
finike

Helló!

Finike! Én még nem mertem megpróbálni a káposztakúrát de az unokatesóm a múlt héten fejezte be és ő 5 kg-ot fogyott tőle!! Úgy látszik hatásos! Nem az én tapasztalatom, de azért írtam le hogy lásd, sikeres!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Dóri, köszi az infót! Csak kitartást tudok kívánni nektek!
(Mi anno a hitellel szenvedtünk meg, de amikor beléphettünk a lakásba, akkor elfacsarodott a szívem.)

Talin mi is ott leszünk, most semmi nem tántorathat el! :D

Finike, ebből is látszik, hogy minden rosszban van valami jó! Ha cipő egyenlőre nincs is, volt egy kellemes találkozásod! Nagyon jól álltok már az előkészületekkel! Ügyi vagy! :D

Adra, köszi a köszöntést! Hihetetlen, hogy már ennyi idő eltelt! Mintha tegnap lett volna...

Mesi, jól vagytok? Lara baba gyarapodik?

Anikoh, eltűntél!

Mindenkinek szép napot!

Üdvözlet:
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Dóri!
Az origon van fent egy cikk arról a projektről ahova Ti is költöztök. Remélem betartják az igéretüket, és tényleg áprilisban tudtok költözni! Addig is kitartást!!!!!!

Most mennem kell, még jövök...

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Adra! Írtad hogy még jössz... :D
A kórházakba (Heim, Madarász)beutalóval kell elvinni a gyereket a szemészetre? Kérni kell a gyerekorvostól beutalót?
Mert mi egyenlőre nem ilyen helyre akarunk menni, hanem a babaszemész-hez ahol könnyen és gyorsan megnézik bandzsa-e a baba van nem? És ep.számlára elszámolható a vizsgálat mert sajnos fizetni kell érte.

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Hűűű, mennyi hozzászólás!!! Igazából ebben a JF-es topicban már úgy látszik régen jártam, de sosem tudom, hogy melyikbe menjek, mert nagyjából mindkettőt szoktam nézegetni, de legtöbbször csak az egyikbe írok. De miért nem lehet a kettőt összevonni egyébként???

Mazsus,
Ja, másoljam át ide a babafordítós sztorimat? Kicsit hosszú, de szívesen átmásolom.

Egyébként ez a babafordítás már csak azért is megérte, mert egy tapasztalattal ismét gazdagabb lettem. Attól függetlenül, hogy sikertelen volt. De azt tapasztaltam meg, hogy milyen nagyszerű dolog az emberi test. Hogy ki van találva, ez szinte hihetetlen!!! A testünkben is mennyi minden a fizika alapelvein működik. És még egy: ebből is látszik, hogy mennyire nem könnyű kárt tenni egy babában, vagyis magzatban, ha ő egy másik testben van benne. Védi őt egy csomó réteg szövet: bőr-, izom-, zsírszövet, a magzatburok, és a magzatvíz, aminek meg olyan érdekes tulajdonsága van, a folyadékokra jellemző fizikai törvény, hogy a folyadékok összenyomhatatlanok (Vagyis akármekkora erőt ki lehetne fejteni egy édesanya hasára, de addig, míg a magzatburok nem reped meg, addig a magzatnak sem esik bántódása). Tök érdekes, nem?
Hűűű, bocs az okoskodásért, de amikor az orvostól kétszer is megkérdeztem, hogy "De ugye, nem lehet baja a babának az erőktől???" Akkor elmagyarázta nekem ezt a fizikai törvényt egy tejeszacskóban úszó tárggyal kapcsolatban. Hogy ha a tejeszacskó közepén úszik mondjuk egy tojás, akkor csak akkor törne az össze, ha a tejeszacskó kirepedne. Szóval akár rá is lehetne állni. Persze nem egy kétszáz kilós embernek :lol: mert aza alatt biztos egyből kiszakadna.
:lol: :lol:

Bocsi még egyszer, hogy itt okoskodom, de ez a dolog annyira tetszik nekem!!!
:lol: :lol:

Na, akkor átmásolom ide is ezt a babafordítós sztorit.

Évi

Kép
evisan

Íme a történet:
Reggel már fél 8-ra a kórházban voltunk, de csak sokkal később estek nekem. A pár óra várakozás egy örökkévalóságnak tűnt. Kb. 11-12 óra lehetett, amikor kaptam egy szülőszobában egy ágyat, aztán a férjem felhozta a kocsiból a már elkészített kórházi csomagomat, és átöltöztem hálóingbe, köntösbe. Először megvizsgáltak újra ultrahanggal, a baba természetesen még mindig nem fordult be.
Aztán még mindig sokat kellett várnunk, csak sokszor az volt a rossz, hogy nem mondtak semmit, és igazából nem tudtuk, hogy meddig kell még várni, miért nem kezdik már el? A férjem végig velem volt. Aztán olyan 12-13 óra körül bekötöttek egy infúziót, ami ellazítja a méhfal izomzatát valamennyire. Vártak, hogy lecsöpögjön, aztán jött Siklós dr, egy fiatal doktornővel. És ekkor kezdődött a lényeg. A dokitól kétszer is rákérdeztem, hogy de ugye a baba nem sérülhet meg? De aztán tényleg kézzel fogható magyarázatot adott rá, hogy miért nem. Ez érdekes, majd ezt külön elmagyarázom, mert a fizikán alapul.
Elmondta, hogy a babának ettől semmi baja nem lehet, nekem lesz rossz egy kicsit. Aztán szó szerint a két orvos nekem esett. Folyamatosan mondták, hogy lazítsam a hasam, aztán az egyik orvos kitapogatta a medencéjét, a másik a fejét, és elkezdték a kezük élével terelgetni, de valami iszonyú erővel. A férjem nézte, de azt mondta, hogy olyan volt, mintha nagyon nagy erővel masszíroznának. Hullámzott az egész hasam az erőbehatások következtében. Még az ágy is recsegett. Rossz volt nekem is, hogy ilyen erővel nyomorgatják a hasam, de mégsem olyan idegi fájdalom volt, mint mondjuk egy fogfúrás, hanem olyasmi, mint amikor gyerekkoromban birkóztam a tesómmal, és jól megtaposott, vagy ilyesmi. Mindenesetre egy hang nélkül sikerült végigtűrnöm, de közben éreztem, hogy vörösödök, mert iszonyú erővel arra kellett koncentrálnom, hogy lazítani tudjam a hasam a nagy erők ellenére, meg hát azért fájt is.
Aztán a fiatal doktornéni ereje kevésnek bizonyult, és behívtak egy másik orvost, egy olyan igazi mackós alkatú dokit, és vele együtt csinálták tovább. Néha úgy éreztem, hogy húúú, mostmár tényleg jó lenne, ha abbahagynák, mert nagyon szar. De ők is olyan erővel próbálták húzni, vonni, hogy láttam Siklós dokin, hogy az erőtől még ő is belevörösödött, és szinte az egész teste erejét beleadta.
Ötször-hatszor újra nekiestek, de nem sikerült. A medencéje annyira beékelődött a medencémbe, hogy nagyon nehéz onnan kiemelni. Kb. 10 perc lehetett az egész, amíg próbálkoztak, aztán feladták, de ennyi nekem is éppen elég volt.
Egyébként az elején mondták, hogy egyáltalán nem biztos, hogy sikerül, olyan 60-40%-ban szokott sikeres lenni ez a fordítás. Tehát 60 %-ban meg tudják fordítani, 40 %-ban pedig nem. Úgyhogy mi pont beleestünk a 40-be.

Na mindegy, egy kicsit elkenődtem a kudarcon, de mostmár nem vagyok szomorú, mert megpróbáltuk, nem sikerült, hát ennyi.

A doki különben még meg is dícsért, mondta, hogy tényleg nem rajtam múlt, mert tényleg együttműködtem velük, vagyis lazítottam a hasam, amennyire csak tőlem telt.

Aztán utána megnézték CTG-vel a baba szívhangját, teljesen jó volt. Érdekes, mert a hasam egyáltalán nem fáj, nem is fájt utána sem, mert végülis ez olyan volt, mintha nagyon erősen megmasszíroznának egy testrészünket. Az utána nem fáj, csak közben, miközben masszíroznak. Egyedül a tűszúrás helyét érzem kicsit, ahol az infúzió bement.
Utána még kb. fél órát pihennem kellett, habár már rögtön jöttem volna haza, mert hát semmi bajom nem lett ettől az egésztől. Sem gyengének nem éreztem magam, semmi. Egyedül fáradtnak éreztem magam, és érzem, mert azért csak izgultam egy kicsit, és már éjszaka is nagyon rosszul aludtam, mert ezen járt az agyam egész éjjel.

Kép
evisan

evisan:hogy érzed magad?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mai szülés-mese
Volt egyszer egy kismama, akinek az volt a legnagyobb bűne, hogy szülni szeretett volna.
De nem hagyták, nem sikerült, nem tudott... nem tudni miért.
Volt már két gyermeke.
De Ő még mindig nem adta fel ezt az álmát, hogy gyereket szüljön, úgy, ahogyan azt Isten eltervezte, megalkotta.
Segítőket keresett, és kemény munkával talált is.
Mindenki bizakodott.
Minden szépen alakult.
De....
Egyszercsak...
Megtorpant.
Záporoztak a fejére az értetlen vádlások.
Sürgetés.
Még a segítők közül is átálltak néhányan a másik oldalra.
Kétségbeesetten ragaszkodott megélni az álmát, de bedarálta a babagyár...
Elfogyott az ereje utolsó cseppje is.
És megesett vele harmadszor is.
Sírva, zokogva...kiszolgáltatva, az "ellenség" kénye-kedvére.
Egy álom szertefoszlott.
Egy olyan álom, ami a leghétköznapibb csoda, amit asszony átélhet.
Egy ajándék örökre elveszett, amit mindenkinek szánt a Mindenható.
De megérkezett egy másik Csoda, egy kisleány az Úrtól, aki talán elhozza a vígasztalást. :cry:

csolla

[quote="Névtelen"] írta:NévtelenNálad is elõfordulhat, azaz veled kapcsolatban is szabad hibázni? vagy ez a megengedõ stílus csak másokra igaz?
Mai szülés-mese
Volt egyszer egy kismama, akinek az volt a legnagyobb bűne, hogy szülni szeretett volna.
De nem hagyták, nem sikerült, nem tudott... nem tudni miért.
Volt már két gyermeke.
De Ő még mindig nem adta fel ezt az álmát, hogy gyereket szüljön, úgy, ahogyan azt Isten eltervezte, megalkotta.
Segítőket keresett, és kemény munkával talált is.
Mindenki bizakodott.
Minden szépen alakult.
De....
Egyszercsak...
Megtorpant.
Záporoztak a fejére az értetlen vádlások.
Sürgetés.
Még a segítők közül is átálltak néhányan a másik oldalra.
Kétségbeesetten ragaszkodott megélni az álmát, de bedarálta a babagyár...
Elfogyott az ereje utolsó cseppje is.
És megesett vele harmadszor is.
Sírva, zokogva...kiszolgáltatva, az "ellenség" kénye-kedvére.
Egy álom szertefoszlott.
Egy olyan álom, ami a leghétköznapibb csoda, amit asszony átélhet.
Egy ajándék örökre elveszett, amit mindenkinek szánt a Mindenható.
De megérkezett egy másik Csoda, egy kisleány az Úrtól, aki talán elhozza a vígasztalást.
csolla

Sziasztok!

Nem tudom tud-e valaki segíteni. Volt-e valakinek? Nikin jó 1 hete vannak pöttyök. Lábán van főleg és pár van a karján. Hasán hátán nincsen. Nem viszket jókedvű a leányzó. Igazából csak csúnya és engem zavar. Valószínűleg valamit eszem és arra allergiás. Nem cseréltem pelust, mosószert, fürdetőt semmit. Doki szerint belső dolog. Láza nincs és nem is volt. Nem tudom mit ne egyek. Most teljes tejtermék megvonáson vagyok. Ha nem javul megyünk allergia vizsgálatra.

Anikó

KépKép
anikoh

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?