Sziasztok!
Belluska!
Annyira édes mindkét gyerkőc, olyan jó látni, hogy ilyen boldogok.
Reméljük Kata nem bízza el magát nagyon a két virgács miatt.
De zabálnivalóak, mikor odabújnak az emberhez vagy csak a szemedbe néznek, nem lehet rájuk haragudni...
Hbzs!
Nyugi! Minden rendben, babók szépen fejlődnek, és holnap már vissza is kapod őket!!!
Addig pihenj sokat, és egyél minél több fehérjét. Emlékszel még arra a receptre (camping sajtos körözött), amit anno én kaptam itt a topikban valakitől? Nekem bevált és nem utolsó sorban nagyon finom is!
Kata!
Biztos nagyon fincsi volt a tortád.
Nekem jöhet bármi, ami édesség, minden csúszik...
Gabó! Wepe!
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ladiva!
Merre vagy? Gyere mesélni!
Apa ma 5. napja hogy dolgozik, általában hajnal 01:00-01:30 között ér haza és reggel 08:00 körül kel. Már teljesen ki van purcanva. Annyira sajnálom, hogy ennyit kell güriznie, már 2 helyen dolgozik egyszerre, hogy ne úszunki be nagyon anyagilag. Az utóbbi időben ugyanis összejött egy pár plusz kiadás.
Nem is meséltem nektek, de voltunk november elején a baba-mama expon, ahol szerződést kötöttünk őssejt levételre a KRIO intézettel. Volt nekik egy nagyon kedvező ajánlatuk és úgy gondoltuk apával ezt nem hagyjuk ki. (100,000 Ft: a gyűjtőszett, analízis, fagyasztás ára, 1 éves tárolási díj + évente 15.000 Ft egyszeri éves tárolási díj) Szerintem ez elég korrekt. Nézegettem a többi lehetőséget is a többi őssejtes oldalon, de mindegyiknél nagyon drága még ez az eljárás.
Nézegetjük már a babakocsikat is, de azok ára is horror...
Remélem azért hamarosan többet lehetünk együtt, mert ezt nehezen viselem, pláne, hogy Minnie egész nap pörög, olyan mint egy rosszcsont lurkó.
Azt számoltam, hogy közel 6 és fél hónapja vagyok itthon, azóta miden napot együtt töltök vele, szerintem már elege van belőlem, bár lehet, hogy csak a babát érzi, de néha nagyon "elviselhetetlen...".
Hát ez van...
Már alig várom a holnapot, mert szabadnapos párom és végre csináltam neki egy "jó" programot. Szegény 06:00-kor kelhet, mert megyünk terheléses vércukorra. "Annyira boldog", de tűri, azt mondta, majd délután alszik, mert keddem már dolgozik is.
Azért szép mikulást mindenkinek!