Wicca: hatalmas gratula nektek! Nagyon jó egészséget, sok örömöt, boldogságot, és sok-sok tejcit kívánunk. Bálint baba Isten hozott a nagyvilágban! Már nagyon kíváncsiak vagyunk rád! Szép nagy babó lettél!
Zsula: Viburcol homeós kúp. Én is azt adom Dorkának, és azóta viszonylag normálisabbak az éjszakáink. Nappal meg Chamomilla vulgaris 15 ch + Dentinox. Ennél többet szerintem nem lehet már csinálni! Mi is küzdünk, bár még az alsókat várjuk, hogy kibújjanak.
Szép a fiatalúr!
Winchi: utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok! Nagyon csini a vőlegénykénk. Puszi a pofikájára! Jól néz ki a tortád, küldhetnél egy szeletet! Ja, meg a virágok is szépek!
Gégéé: nagyon édi Emma baba. Micsoda vigyor! Kis tündérke!
Tükörbe nézegeti magát, ugye?
Bende: szia!!!! Nagyon édes Niki a képeken, és tényleg látszik, hogy nagyon jó husikában van! Édes nagyon ahogy integet.Gratula a fogyáshoz. Én is tornázgatom itthon, de még 1 deka sem ment le.....majdcsak alakul....
Jól néz ki a bébitaxi. Nekünk is van, egy piros-sárga, és van tolókarja is, már alig várom, hogy tavasz legyen, és kinnt is lehessen tologatni a kisasszonyt.
Niki szopizik még?
Anyany: Zsófi baba de ügyes!!! Ő is csuda szép a képeken. Nem semmi hogy milyen gyorsan okosodnak, és 1 hónap alatt is mennyit fejlődnek már. A kipakolós kép nagyon tetszik!
Nem csukja oda a kezét a fiókhoz?
Te hogyan fogyózol??
Lara: nagyon szemfüles vagy, köszönjük!
:D:D
mancsa: remélem mostmár Dorka hamar meggyógyul.
Lányok: nem lehetett könnyű a beteg babókkal......
Mi a múlt heti szurit is nehezen viseltük, meg ezt a hülye szeles időt. Már igazán kitavaszodhatna...