Új privát üzeneted érkezett!

Babszi,
nem, az én sorszámom az most május-júniusra szólt. Csak nekünk még a sorszám előtt volt egy fizetős lombik, így megmaradt a sorszámom.

i.kata

Kata,tök jó a vonalzód....:)

salygabó

Babszi!
Sajnálom nagyon, hogy nálatok nincs esélye a spontán babának! :cry: De akkor még nagyobb drukk a következő lombikhoz! Addig meg az IR-ed tényleg nézesd meg! :wink:

Szerintetek meddig fogyaszt az IR-gyógyszer? :? Ma, amikor megmértem magam, már kb. 7 kilónál tartottam, és a férjem azt mondta, hogy nem szeretné, ha többet fogynék!!! :lol: Persze én még szeretnék valamennyit, de az esküvői súlyomra én sem szeretnék visszafogyni... :? Másokról is olvastam fórumon, akikről sovány létükre derült ki, hogy IR-esek, de ők nem akartak fogyni, mert nem volt miből... Ilyenkor szerintetek mi van?
hbzs

Babszi,
én sem vagyok jó síelő, azért is félek a taknyolástól :lol: Én is bénán mutatok, kicsit mintha be lennék tojva, de nagyon élvezem én is :lol: :lol:

Gabó,
köszi :lol:

Hbzs,
nem tudom meddig fogyaszt a gyógyszer, de én azt javaslom addig fogyjál, amíg el nem éred azt a súlyt, amivel jól érzed magad a bőrödben. Végülis nem a férjed lakik a testedben :lol:

i.kata

Hbzs!
Teljes mértékben igazat adok Katának,azt a súlyt érd el ami neked megfelel!Persze én is azt mondom,hogy már nem kell fogyjál,de te érzed és tudom magamról,hogy hiába mondják azt,hogy már eleget fogytam,még hasam...stb..,de azért ne vidd túlzásba,mert csinos vagy!És most reméljük úgy sem a fogyózós időszakod következik! :wink: :D

Csajok!
Lehet,hogy az emailem szarakszik,de azt jelezte,hogy jött privát üzim.de ott meg nem jelzi,így ha valaki írt,akkor nem tudtam elolvasni,ha senki nem küldött akkor bocsi!Csak nem akarom,hogy bárki azt higgye,nem válaszolok! :roll: :lol: 8)

phpBB: Kép
belluska

Sziasztok!
Te jó ég, milyen gyönyörű formás Zsuzska babája!!! Zsuzska szívből gratulálok!!!

Belluska, asszem a párom jobban felfogta, hogy babát várunk, én sajnos még mindig csak aggódom és rágódom, félek... :roll: :oops:

HBZS melyik MET-et szeded? Én is fogytam minden változattól, aztán a lombik előtt 2 hónappal váltottam az Avandametre és sikerült 2 kilót híznom vele, szóval nekem nagyon bevált, és több sovány lány is dicsérte!

Puszi mindenkinek!!
Vendég

Tücsi!
Kétcsíkos lettél,láttad a babádat uh.-on, nyugodj meg,hisz nincs miért aggódj!Hogy nehéz elhinni azzal én is úgy voltam persze és csak a mocorgásuk után tudtam teljesen fellélegezni,de nem idegeskedtem!Nem teszel jót az idegeskedéssel,örülj és ne rágódj,hisz nagy ajándékot kaptál az élettől A LEGNAGYOBBAT!!!!!!Ott a babátok,jó helyen befészkelődött,NEM LESZ GOND!!!!!Nyugi Tücsi!!!!!!!
Élvezd innentől minden pillanatát a kismamiságodnak drága Tücsi!Puszillak!

belluska

Gabókám!
Isteni a kérdés alattunk! :lol: :shock: :lol: :shock: :wink: :wink: :wink: Bírlak nagyon kismami! 8) :wink:

belluska

Belluska, igyekszem, csak most még nem megy.... Remélem a párom a reggeli mellé hoz nekem egy tesztet... :oops:
Vendég

Tücsi. Olvastam a web lapodat. Én is láttam tegnap este, a fókuszt....
Teljesen kiakadtam én is.
Igaz hogy még csak 25 éves vagyok, de a doktornő amiket ott papolt...Hátttt.
Azt is mondta hogy vétek beleszólni a természet rendjébe, magyarul szerintem a lombik babákat is elítéli, mert azok se természetesen fogannak.
Alig bírtam elaludni én is az idegtől.

Te pedig nyugodj meg, minden rendbe lesz!! Ott a pici a szíved alatt, és még 39 hétig ott is marad!!

:wink: :wink: :wink: :wink: Puszi mindenkinek.
beus84

Zsuzska mindenkit puszil!
Jól vannak,Bencus nagyon jó baba!
Szegény Zsuzskánknak napi 4liter folyadék van előírva a vizesedés miatt,de ő megoldja tuti! :wink:

Tücsi!
Na látod Tücsi,én nem teszteltem előbb Katánál de utána legalább 8-at csináltam(még megvannak) :lol: :wink:
Remélem megkaptad a "nyugtatószert" :lol: :wink: a reggelid mellé! :wink:

belluska

"Lányok"! Sikertelen lombik után kb mikor jön meg? Tanár úr 10 napon belüli időt mond, de mégis... És van valami változás benne, vagy mint minden hónapban (értem a kérdés alatt, hogy erősebb lesz-e, hosszabb ideig tart-e, görcsösebb lehet-e...)
babszi

Sziasztok !

Belluska, nekem is jelzett, hogy kaptam, de itt a babaneten meg semmi privát üzi nem volt - lehet hogy rendszer hiba :?: 8)
És lehet már tudni, hogy mikor mehetnek haza? Én már úgy várom a további képeket róluk :D
wepe

Babszi!
Nekem ált. a gyógyszer abbahagyása után már 4-5 napra rá megjött pirike,de a 2.v.3.-nál fogalmam sincsen hogy de gyógyszer mellett megjött! :roll: Nekem nem különösebben volt a jellegében változás!

Wepe!
A hazajövetelükről azért nem is írtam,mert azt írta Zsuzska,hogy hétfőn dől el!De szerintem ha úgy mint nálam volt,akkor kedden jönnek mindenképpen!Már én is alig várom Zsuzska és Baby babáiról a további képeket! :lol:
Te kis fiúcskátoknak is sok simi!

Jó éjszakát mindenkinek! :P

belluska

Sziasztok!

Babszi,
nekem mindig megjött a gyógyszer abbahagyása után max. a 4. napon, de olyan is volt, hogy 2 nappal utána megjött. Én csak azt vettem észre, hogy darabosabb :roll:

Beus, Tücsi,
én nem olvastam még el Tücsi blogját, de én is láttam a műsort, meg korábban is ugyanebben a témában beszélgettek egy reggeli műsorban. Én konkrétan a doktornőre most nem is emlékszem, de csomó dolgon én is kiakadtam :roll:
De azt ugye hallottátok, hogy a leggyakoribb koraszülési ok a fogágy gyulladás, szóval erre nagyon kell figyelni :roll:

i.kata

Wepe,Belluska!Én irtam nektek privibe egyik nap.Szerintem nem kaptátok meg,vagy igen?

salygabó

Jó reggelt! :P

Gabó!
Én legutoljára 8.-án kaptam tőled privit! :D
Nem tudom,lehet hogy nem kaptuk meg! :roll:
Simi! :P

Minnie!
Majd kérjük a beszámolót!Remélem nagyon jól éreztétek magatokat!
Simi! :P

Hbzs!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Drukk,drukk,......! :P

Kriszta!
Na mi volt a börzén?
Úgy remélném,hogy már jobb a helyzet rosszullétek terén! :roll:
Sok simi!

Kata!
Párod otthon van a héten?Puszillak!

Dezsi!
Sokszor gondolok ám rád is ! Puszi!
Azért néha adjál helyzet jelentést! :wink:

Tücsi!
Poci simi!

Ladiva,Beus,Szilvi,Wepe...és mindenki!
Szép napot nektek is!

belluska

Sziasztok !

Hbzs, nagy babaragacs ! +++++++++++++++++++++++++ :) :) :)
Otthon vagy, vagy dolgozol ?

Mindenkinek szép napot ! :D
wepe

Kata!
Köszi! Én most is jól érzem magam a bőrömben! :wink: 8) Csak azt nem tudom, hogy mi lesz, ha már én sem szeretnék tovább fogyni. :roll:

Belluska!
Köszi szépen a dicséretet - bár nem igazán érdemlem. :oops: Én is abban bízom, hogy most a pocakra "hízós" időszakom következik! :wink: :lol: Köszi szépen a drukkokat is! :wink:

Tücsi!
Én Meforalt szedek, 3x500mg-ot. Köszi a tippet - ha odajutok, hogy már nem akarok többet fogyni, ezt a gyogyit fogom kérni, ha lehet. :roll:
Én is szeretném olvasni a blogodat! :wink: Megírod nekem, légy szíves, hogyan lehet? Én nem találtam rá... :oops:

Minnie!
Én is várom a hétvégi beszámolót! :D

Wepe!
Köszi! :D Csak 1 inszem után maradtam otthon, a többinél dolgoztam - így most is... :( Mellé a főnököm (oszt. vez.) lebetegedett, a héten nem is lesz, s én vagyok a helyettese - így most őt is pótolnom kell... :?
hbzs

Sziasztok,

Hazatértem, úristen de fura gépelni, nem láttam egy hétig számítógépet, tévét... :)
Végülis vasárnap délután-este úgy döntöttem hogy irány a kórház, hátha adnak valamit, amitől nem szenvednék ennyire. Megvizsgált az ügyeletes orvos, és közölte, hogy felvesznek, úgyhogy benntartok, végülis több mint egy hétig. Ha nem jön közbe a hétvége talán hamarabb hazajöhettem volna. Infúzióval is megkináltak hétfő-kedd, mert a puffadás miatt nem nagyon tudtam inni. Megittam egy pohár vizet, és már úgy néztem ki mint egy 5 hónapos terhes. Mindenreggel vérvétel és ultrahang volt. Az Östradiolom volt az egekben, mikor bekerültem akkor 3200 volt, a csúcson 4400 , és a mai nap 113. Hát van különbség. Rengeteg folyadék volt a hasamba, ami miatt megakartak szúrni, de végülis vizhajtóval sikerült kiűzni. A petefészkeim kétszer akkorák voltak, mint kellene lenniük, még most is nagyobbak, de folyamatosan csökken.
Nagyon rossz volt, és talán mégjobban nyomasztott, hogy én csináltam magamnak mindezt a szurikkal...
Úgyhogy kicsit félek a következő lombiktól...
Ja, beültetnivaló nem maradt , ha maradt is volna, fagyibabák lettek volna belőle. Úgyhogy igy még rosszabb, hogy van egy sikertelen transzfer nélküli lombikom. Olyan jó lett volna, ha van beülti, legalább meglett volna az esély, hogy mi is szülők lehessünk... :((((((

Próbáltam visszaolvasni, több-kevesebb sikerrel.

HBZS ki a dokid? És hogyhogy ott jártál (délpesti)?

Kuzsanna szívből gratulálok a kicsi Bencéhez!!!!

Andi
gtandi

Sziasztok!

Andi!
Szegényem, akkor nagyon megszenvedtél ezzel a lombikkal. Nagyon sajnálom, hogy így alakult! Szerintem ne fél előre a következőtől, mert biztos van rá megoldás, hogy legközelebb simábban alakuljon. Azért annak nagyon örülök, hogy már jobban vagy. MOst hogy nem maradt visszaültetni való embrió, így nem veszett el ez a TB támogatott lehetőséged, nem? Úgy tudom csak az számít bele, ami transzferrel végződik.

Hbzs,
akkor sme lesz gond, átállsz a Tücsi féle bogyókra és kész :lol:

Belluska,
igen, szerencsére itthon van, bár azt még nem tudja megy-e valahová a hét vége felé. Remélem nem :lol:

i.kata

Kata,
Köszönöm az infót, ez jó hír, bár remélem, hogy nem kell majd kihasználnunk az összes alkalmat :)

Andi
gtandi

Andi!
Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de legalább téged sem kellett megszúrni, hanem a hashajtók elégnek bizonyultak. 8) Szerintem sem veszítettél el egy támogatást, mert én is úgy tudom, hogy a beültetés megléte számít, ami pedig neked sajnos nem volt. Legközelebb pedig biztosan jobban fogják már tudni, hogyan stimuláljanak (más gyógyszert kapsz, más mennyiségben, többször UH-znak stb.). Neked inszemes stimud nem volt?
Nálam is a stimulálással volt gond (a májusi, 5. inszem után), a papíromon ez szerepel: "Stimulációk kapcsán reziduális cysták alakultak ki." S mivel 5 hónap után sem változott a helyzet, visszaküldtek az eredeti nőgyógyászomhoz (priviben megírom a nevét), hogy pungáljon meg. De amikor ő előtte még lecsekkolta UH-n a petefészkeimet, kiderült, hogy már nincs mit megszúrni! :lol:
Kár, hogy nem tudtam, hogy ott vagy - szívesen meglátogattalak volna, ha örültél volna neki! :D
Drukkolok a következő lombikodhoz!!! :D Új sorszámot kapsz, vagy 3 hónap után ugyanezzel a sorszámmal jelentkezhetsz újból?
hbzs

Hbzs,
ezek a ciszták kialakulhatnak spontán ciklusban is, nem feltétlenül kell hozzá stimuláció, sajnos bőven elég maga a tüsző.

Andi,
nincs mit! És én is remélem nem lesz szükséged az összes lehetőségre!

i.kata

Andi!
Hát nem semmi amin keresztül mentél,nagyon sajnálom!
Tuti,hogy a következő próbálkozásnál másként történik majd a stimu és akkor sikerrel jártok!
Sokat gondoltam rád,hogy mi lehet veled,örülök hogy jelentkeztél (persze a hírnek nem).
Gyere továbbra is!

Kata!
Na az jó ha itthon van párod!Az esték semmiképpen sem olyan rosszak!Párom most csak szombat este nem volt itthon,mert osztálytalálkozón volt,hát alig vártam hogy jöjjön!

Zsuzska!
Remélem holnap jöttök haza és ha kicsit fellélegeztél kapjuk az újabb képeket Bencusról! :lol: :wink:
De jó lesz már otthon,tudom,hogy én is hogy vártam!Puszi nektek! :P

belluska

Kata!
Lehet, de nekem korábban még nem voltak. :roll:
hbzs

Sziasztok

Andi
sajnálom hogy ilyen rosszul alakult a lombikod :( tényleg tiszta szerencse hogy nem kellett megszúrni, hanem a vízhajtókkal kiürült a szervezetedből. Tanár úrral vagy Sipos dokival beszéltél? mit mondtak? szerintem nem kell idegeskedned a következő miatt, biztosan nagyon fognak vigyázni rád! Mesélj magatokról ha van kedved :)

Hbzs
drukkok mennek :D

Belluska
van valami híred Zsuzskáékról? :D (nem lenne ilyen rossz idő kedvem lenne beszaladni hozzájuk, viszonylag közel lakom a IIes női klinikához) remélem minden rendben és ma már hazaengedik őket :)
gyerkőcök hogy vannak? Ti hogy bírjátok ezt a rossz időt és a bezártságot?

Babszika
hogy vagy? puszi neked!

Mindenkinek szép napot ebben a rossz időben :D

lányok megnéztétek ezt a cikket: Gyermek születik? valami csodálatos képeket készített ez a pacák: Lennart Nilsson

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Sziasztok, ne haragudjatok, hogy ritkán jövök, de most nem vagyok jó passzban, és nem akarok kismami létemre panaszkodni!
Mindenkinek köszönöm aki gondolt rám, és kérlek ne higyjétek, hogy hálátlan vagyok és elfelejtettem a drukkjaitokat, de most tényleg jobb ha nem írok! Jövő hétfőn megyek UH-ra remélem akkor csupa jó híreket kapok és akkor majd jövök újra! Addig is mindenkit puszilok!!!
Vendég

Fitie!
Írtam ma Zsuzskának sms-t,de még nem válaszolt,de gondolom ha Bencus nem sárgult be(reméljük nem),akkor ma jönnek haza!De jó lesz!Már várom Zsuzska jelentkezését!
Hát gyerkőceim nem bírják túl jól ezt a bezártságot,de igyekszem őket lefoglalni!Katát folyamatosan lovagoltatnom kell,persze úgy hogy én négykézláb közlekedek a lakásban és ő rajtam ül a 15kg-jával! :lol: Hát a térdem már kezd kikopni!És Meara a nevem,ami az egyik pacijának amin lovagolni szokott ténylegesen! 8)
Szerencsére a mesekönyvekkel nagyon jól elvagyunk,nagyon szeretik nézegetni őket.Gabótól kapott könyv az egyik kedvenc! :D
A tv nem érdekli őket,Kata is csak két percig néz egy mesét,inkább a könyv,de nem bánom! :D
Van már fűtésetek Fitie????Remélem igen,mert nem lehetett egy leányálom!Puszi nektek!

belluska

Sziasztok Lányok!

Hosszú várakozás után most úgy néz ki,hogy megjött a mensim (legaalább is valami olyasmi).Múltkor írt fel a Sipos Clostilbegytet,most akkor hogyan tovább?
Mi ilyenkor a következő lépés?Mi következik ezután?
köszi
puszi mindenkinek
Vendég

Sziasztok lányok!Belluskám!Én is irtam Zsuzskának már 2x is,nekem sem válaszolt.Azt hiszem,ez most megbocsátható bűn:)Remélem,hazajöhetnek,és mától megint egy új fejezet kezdődik az életében... :lol: Fantasztikus lesz neki-nekik,ugye Belluskám?A térdecskéidre vigyázz Belluskám,sokáig szükséged lesz még rájuk :lol: :wink: !Olyan gondba vagyok,jaj! :evil: 2-kor elkéne indulnom itthonról,mert fél 3-tól kismama klubb lesz itt nálunk.Szeretnék elmenni,mert az új szociális ellátásokról lesz szó,ami ugye,nagyon fontos lenne...de olyan rosszul vagyok ma is,hogy nem mertem még a boltba se lemenni :evil: most várok,hátha el somfordál vuk,de tudom,itt marad...

salygabó

Szilvi!Beindult már rendesen miki?Mert ha igen,akkor el kéne kezdeni szedni,de szerintem hivdd föl a Sipit,hogy most mit tegyél...Tök jó,hogy megjött,mert ezzel egy új esély adatik...jól mondom? :lol:

salygabó

Ladiva hol :lol: vagy?Eszembe jutottál... :lol:

salygabó

Salygabó!
Igazság szerint tegnap inkább ilyen ürüléses(alvadt) dolog volt,ma viszont egész beindult,érzem,hogy van valami.Még sosem menstruáltam(normálisan) a PCOS miatt.Délután hívom Sipit,hogy mi legyen.
Egyébként mi következne ilyenkor?Most még nem volt HSG-m,de gondolom,ilyenkor előbbre való a mensi meg az esetleges inszem, mint a HSG!?Vagy rosszul gondolom?Elméletileg,ha szedem a Clostit (3-7.napig),közben UH-val nézik,hogy nő-e a petesejt?Mi történik,ha igen?Leszívják és inszem?Vagy leszívják és fagyi?
Segítsetek!
puszi :oops:
Vendég

Szilvi!
Szerintem is hívd fel Sipos dokit, hiszen ő ismeri a te spéci esetedet, s ő tudja megmondani pontosan, hogyan tovább!!!
Normál ciklusúaknál 3. naptól kell szedni a Clostit naponta 2x1-et, 5 napig - ez pont 1 doboznyi mennyiség. Aztán a 10-12. napok valamelyikén jelentkezel UH-n tüszőnézésre, majd ha szép tüszőket növesztettél, du. 4-6 között tüszőrepesztő injekció beadatása, és harmadnap de. 10 körül inszem. Ugye inszem lesz nálad? Sok sikert!!!! :D
hbzs

Gabó!
Nahát, ez a rókakoma most már hanyagolhatna téged!!! Irgum-burgum, milyen dolog ez?! :lol: Drukkolok, hogy el tudjál menni - ez a jó kis hűvös levegő szerintem jót is tesz neked! :D De akkor se izgulj, ha most nem mész, mert még van időd felkészülni. :wink: Majd írd meg, hogy mi volt! :wink:
hbzs

Hbzs!
Fogalmam sincs,hogy inszem.lenne-e,mert még csak most mentem volna HSG-re.
Egyébként az inszemet a Forgiba vagy a II-es Nőin csinálják?
Hova kell menni UH-ra?
Miért kell egyébként fizetni?
UH?Inszem?Bármi egyéb van még?
Ha megvan az inszem,akkor utána 2 héttel lehet tesztelni?
Inszem után haza lehet menni?
Fogalmam sincs,hogy mi történik.
:oops:
Kép
Vendég

Lányok!

Csak egy technikai kérdés:
hogy lehet avatart feltölteni ide,hogy mindig a levél alján legyen?
köszi
Vendég

Szilvi!
Most már emlékszem, hogy te voltál az, aki azt sem tudta még először, hogy hová fog járni: a II. női klinikára, vagy a Forgács Inézetbe. Még most sem sikerült ezt kiderítened? :lol: - Szerintem erre minél előbb kérdezz rá Sipos doktornál! :wink: De szerény véleményem szerint neked is, mint nekünk, a Forgács Intézetben fogják csinálni az inszemeket stb.
Szóval, ha így van, akkor minden itt lesz: az UH-k és az inszemek is. Egy inszem ára: 40E Ft (mert ebben az intézetben ez nem OEP-támogatott) + a gyógyszerek ára (1. stimuláló gyogyi, 2. tüszőrepesztő injekció és 3. progi pótlás pl. Duphaston). A gyógyszerekért a gyógyszertárban fizetsz, a 40E-t pedig közvetlenül azután kell fizetned, hogy felhelyezték a kisfickókat a méhedbe.
UH-n és inszemen kívül más nincs. Esetleg több UH-d lehet, ha először még nem elég szépek a tüszőid. - Nekem mindig csak 1 volt.
Teszt inszem után 2 héttel van.
Amikor felhelyezték a spermát, néhány percig ott fekszel még a vizsgálóasztalon, ugyanabban a helyzetben, majd hazamehetsz, vagy vissza dolgozni. :wink: Sipos doki egyszer azt mondta nekem, hogy eszembe se jusson táppénzre menni inszem után, hogy ezen agyaljak, hanem mindent úgy kell csinálni, mintha mi sem történt volna. Majd csak a pozitív teszt számít! :lol:
Ha van még bármi kérdésed, írd meg azokat is! :wink: Szívesen válaszolunk bármire!
hbzs

Gabó!
Remélem eltudtál jutni rókakomától!Ha nem akkor pihizz egy jó nagyot! :D Lassan zavarhatnád Hbzs-nek a Vukkocskát! :lol: :wink:
Puszillak!

Szilvi!
Mindenképpen Sipos dokit hívd és ő elmondja a továbbiakat!
A vv. és uh,-okért nem kell fizetni,csak az inszemért és a gyógyszerekért!
Az inszemeimet nekem is mind a Forgácsban csinálták!Az uh. is ott van természetesen.
Persze,inszem után haza lehet menni,nekem csak egy 10 percet kellett mindig pihizni ott rögtön!
Lányoknál nem tudom hogy volt de nekem 3 hét múlva kellett tesztelni a lombiknál 2 hét múlva!
Az avatarodat amit megcsináltál a lap tetején a segédletek címszó alatt a profilra kattintva tudod beillszteni(ahol az avatart jelöli)!Remélem sikerülni fog!

belluska

Hbzs!

Még nem derült ki,hogy hova kell majd járnom,de gondolom a Forgácsba. Múltkor ott beszéltünk a Sipivel,amikor a katonavizsgálat volt. Az UH-ért nem kell fizetni,amikor figyelik a tüszőket?Kb.mennyi a gyógyszerek ára?Milyen gyógyszereket adnak(név szerint,ha tudsz példát mondani)?
Elméletileg,ha megjön,akkor egyből lehet szedni a clostit,nem?(mármint a 3.naptól)Nincs kizáró ok,ugye?
Egyelőre ennyi kérdésem van "csak".
köszi elre is
puszi :o
Vendég

Szilvi!
Az avatar szerintem az, ami a bal oldali mezőben, a felhasználói neved alatt van. Ami a leveled alján van, az az aláírás. Mindkettőt a profilban lehet megadni, az adott elnevezésű mezőbe bemásolva.

Az inszemes árhoz még annyit, hogy a 40E Ft-ban minden benne van, amit az inszem kapcsán csinálnak; így nem kell külön fizetned pl. az UH-kért sem.
hbzs

Szilvi!
Nem akartalak megkavarni,de én a vonalzóra gondoltam,mert az aláírás alattiról beszéltél az a vonalzó és azt az aláírás címszó alatt kell beilleszteni a profilba!

belluska

Belluska!
Köszi szépen, hogy gondolsz rám Gabó róka komája kapcsán!!! Bevallom, én is pályázom rá! :lol:

Szilvi!
A gyógyszerek:
1. Stimulálószerek: Clostilbegyt (tabletta) vagy Merional (injekció). Én mind az 5 inszemnél Clostit kaptam. A 6. lett volna injekciós, de ez ugye elmaradt... :lol: Utóbbi sokkal(!) drágább. A doboz tabletta 800 Ft körül van, az injekciónak meg darabja 1000 felett, s nekem pl. 6-ot írtak fel. (S ehhez hozzájönnek még a fecskendők, felszívótű, bőrtű, fertőtlenítő...)
2. Tüszőrepesztő: Pregnyl vagy Choragon. Mindkettő hatóanyaga ua., de az elsőt hűtőben kell tárolni. Cserébe viszont: feleannyiba kerül: 3E valamennyi, míg a Choragon kb. 6,5E.
3. Progipótló: én mindig Duphastont kaptam. Általában 4 dobozzal írnak fel 1-1 inszem után. Ez kb. 4E.
A gyógyszerek áráról én egyébként a Házipatika oldalán a gyógyszerkeresőből szoktam tájékozódni. Mindennek fent van az ajánlott ára (ami patikánkként változik!), és a teljes betegtájékoztató is!!! 8)
Kizáró okról én nem tudok, de erről tényleg Sipos dokit kellene megkérdezned, ha kétségeid vannak. Arra azért figyelj, hogy a menszi előtti barnázás nem számít: az az első napod, amikor tényleg elkezdtél vérezni. Bocsi! :oops:
hbzs

Szilvi!
Ügyes vagy, avatarod már van! :D Csak egy kicsit nagyobb méretben rakd be, hogy jobban lássuk! :wink: Nagyon aranyos ez a gumiasztalos(?) smiley! :lol:
Lecsekkoltam közben a Házipatika oldalát. A támogatott árak a következők: Closti: 865/doboz, Merional: 1448/injekció, Duphaston: 1087/doboz, a tüszőrepik pedig most valamiért nem szerepelnek a rendszerükben. :?
hbzs

Zsuzska küldött üzenetet!!!!!
Tegnap óta otthon vannak!!!!!!!!!!!!!!!! :P
Bencus nagyon jó baba!
Puszil mindenkit! :P
Zsuzskám várunk majd a képekkel és egy kis meséléssel!
Vigyázzatok egymásra!

belluska

Sziasztok!

Beszéltem a Sipossal,eléggé elkeserített,amit mondott. :cry:
Azt mondta,nagyon sok az inzulinom,ráadásul a Merckforminomat sem tudják már emelni (február óta 3x1000 mg-ot kapok). Jövő hétfőn megyek a diabetológushoz, akkor derül ki,hogy akkor mi legyen. A Sipos múltkor javasolta az Avandametet,amiről viszont a diabetológusom hallani sem akar.Így most megint egyhelyben topogás van... :cry:
Nem tudom,hogy lesz tovább. Annyira örültem,mikor láttam,hogy megjött a mensim.Eddig erre vártam,hogy el lehessen kezdeni szedni a Clostit. Az inzulinom egyébként a következő volt:
éhomi 23,3;60 perces 46,1;120 perces 69,1. Azt mondta,az éhominak 5 alatt kellene lennie, hogy adhassa a Clostit.
Nem tudom,most mi lesz. Ő esküszik egy gyógyszerre,viszont a diabetológusom szerint a terhességben nincs elég "gyakorlata" a gyógyszernek. :cry:
Pedig úgy vártam a mensit,mint a Messiást...
Vendég

Viszont úgy néz ki,högy jövő héten meglesz a HSG-m is.
Vendég

Szilvi!
Nagyon sajnálom, hogy továbbra is várnod kell! :( De már elindult valami jó, hiszen van menszid! A 23,3-as éhgyomri IR-t mostanában tényleg általánosan magasnak mondják a meddőségi intézetek. De látod, nekem is lement gyógyszerrel és diétával 3 hónap alatt 8,2-ről 4,44-re. Pedig én csak 3x500mg-ot szedek a Meforalból. Persze tudom, hogy te PCO-s is vagy (én pedig nem), meg cukros is, ami mind bonyolítja a helyzetet. De ezek legalább mind összefüggnek, s egyik javítása a másik javulását is fogja hozni!!! 8)
Az egyébként mit jelent, hogy: "a terhességben nincs elég "gyakorlata" a gyógyszernek"? (Nem bizonyított a jótékony hatása a teherbeesésre, vagy nincs elég tapasztalat arra vonatkozóan, hogy nincs káros hatása várandósság esetén?)
Örülök, hogy legalább a HSG-d meglesz a jövő héten! Nagyon drukkolok, hogy azzal ne legyen gond!!! :wink:

Zsuzska!
Nagyon örülök, hogy már otthon vagytok Bencussal! Majd gyere mesélni, ha lesz egy kis időd! :wink: :D
hbzs

SZILVI HOL LESZ A HSG-D,ÉS RÖNTGENES LESZ,VAGY UH-OS?Én eltudtam menni a klubba,miután ebédes rókát kizavartam,és épp hazaértem,mire a maradékos vuk ismét jött :evil: Hbzs,ezt a vukot küldeném,de ne engem szidj,ha nálad is ilyen sokáig marad... :oops: :lol: Nem panaszkodom,de néha már eltörik a mécses nálam...

salygabó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?