Na sziasztok!
Giga!
Köszi szépen az érdeklődést!
Zsaninak heveny torok gyulladása van!
Most jöttünk haza nem "rég a dokitól,most alszik!!!Kaptunk antibiotikumot,és azt mondta,hogy nagyon csúnya a torka(hólyagos stb.....!)
Láza hála az égnek még nincs!(vagy talán jobb lenne,mert öli a láz a bacikat!!!!!!!?????)
Annyira nincsen rosszúl csak most jobban igényli az ölben levést!Remélem az ünnepekre jobban lessz!
Anett már jól van!!
Örülök,hogy Lilike ilyen jól alszik!!!
Tartsa meg jó szokását!!!!!
Linda!
Nyugi!Az ultra hang nem mindég pontos!!!!!!!!!
De mindenn féleképpen kifog bújni a babód!!!
Nekem Roli 3850gr-al született(első baba vólt)Igaz megszenvettünk de kint van!!!
Még annyit,hogy a szülés végén (kitolásnál)az a normális ha sokan vannak körülötted!Hisz ott a dokid,szülésznő,csecsemős,gyerekorvos!Nekem még gyakornokok is vóltak(Rolinál)Na és a végén a kapkodás?Hát annyira azért nincsen kapkodás csak mindenki jobban igyekszik,hogy ott legyenek időben!!!(ha éppen szükség van valamire)Érted mire gondolok!!??????Ezt jól megaszontam!!!
Nircee!
Igen elmúltak Zsani kiütései,de helyette sajna jött a torokgyulladás!!
Még nem néztem meg a honlapodat(de készülök rá)!Tök jó,hogy neked is ilyen jól alszik a babód!
Használjátok ki ezt az időszakot,mert ha jön a foguk nembiztos,hogy ilyen jól fogtok aludni!
De ez nem feltétlen van így!!Nekem csak Zsaninál vann,hogy szenvedünk a fogakkal!!Rolinál és Aninál észre sem vettük!
Jó lett a vonalzód!
Timi!
Erdélyi doki is nagyon jó orvos!Három gyerkőcöt szültünk együtt!!
Gondolod küldük képet is rolla!Ha akarod!
Ő sem idős orvos!Jó fej nagyon!Nyugott,határozott!!!
Szülésznőt szerintem nem érdemes fogadni,mert ebben a korházban nagyon szuper mind!Az tény .hogy a szülésznő sokat foglalkozik a vajjúdás allatt veled,de a végén a dokival együtt dolgozik!!!A doki vág (ha kell) mondja,hogy mi a dolgod!Ja és segít kitolni a babát!A szülésznő pedig elől van ő fogja a baba fejét,mikor már félig kint van és persze ő is mondja,hogy mit kell csinálni!Na de nagyon elkalandoztam!
Csakegy!
Örülök,hogy hallok felőletek!
Nem mondod,hogy 3-om hetesen?????????????
Képet szeretnék rolla!!!!!!!!
Mármint a babódról!!
Na megyek mert még van dolgom!
Sziasztok jók legyetek!Szép délutánt!