Új privát üzeneted érkezett!

Zafír: köszi a bíztatást. Én is nagyon boldog lennék ha 15% esély ellenére sikerülne. Igazából amíg akár 1% esély is van nem adom fel.
Mirrmurka: (és mindenki más természetsen) ezer hála az infókért amiket írsz a fórumra:) nagyon hasznosak.
Én túl vagyok az első hasbaszúrásokon. Bénáztam eleget de sikerült:) pedig még vérvételnél sem merek tűre nézni. Igaz már két ujjam vágtam el az ampullával, de ez legyen a legnagyobb bajom. Engem az első adag teljesen kiütött. Iszonyú hányingerem és fejfájásom lett. Még szerencse hogy most már nem dolgozom, ill. dolgozom csak már a magam ura vagyok, így tudtam aludni napközben. Nektek mikor kezdtek jelentkezni a tünetek? Én a második nap végefelé kezdem érezni a pocakomat mintha valami történne odabent. Nem fáj, csak olyan furi. Sajna a furi érzés is csak az egyik oldalon van, de remélem ez is elég lesz.
Miltus: pont egy héttel vagy előttem. Szorítok nagyon:)
kisbuddha
Budapest III. kerület

Kisbudha: jó hogy nem kell dolgozod én a végén már alig tudtam lépcsőzni is:)))) de nem fájt a fejem meg nem volt szédülés meg hányinger sem, hála Istennek. Nekem még friss az élmény.

NEM SZÁMOLGATJUK NEM HASONLÍTGATJUK KINEK MENNYI PETECSKÉJE VAN EGY PETESEJTBŐL IS LEHET MÉG 2 GYEREK IS:DDDDDDDDD
TI MINDENT MEGTESZTEK

A leszíváskor beszélgettünk a lányokkal és pl nekem nem mondták hogy nem lehet semmi túl illatosat használi mert nem szeretik az embriók szóval semmi parfüm, leszívástól beültiig semmi házasélet:D s ezeket meg nekem nem mondta senki...

Az injekciózást szokni kell láttatok volna engem....letörtem az ampullat és leejtettem nem láttam hová de aztá beleléptem...ez csak a merionallal volt de a cetrotide hat akkor kikészültem, Ti ezt nem kapjátok tudni kell hozza hogy 11 000 Ft tehát nem az ember nem ránt egyet a vállán ha tönkreteszi:DDDDD arról nem is beszélve hogy nem hat a gyógyszer és szombat este vidéken.....szóval ehhez is van felszívó tű amivel átszúrtam a mutatóujjam de annyira nagyon vérzett (valami kis artéria lehetett)hogy nem akart elállni, becsavartam egy zsepibe ami szinte azonnal átázott jó ezt mg ki is bírta volna ekkor az oldatot bele akartam nyomni a másik gyógyszer mellé és képzeljétek nem csavarintottam rá rendesen a tűt(ugye átszúrt ujjal em egyszerű) s az oldószernek legalább a felét mellé nyomtam.....miközben lüktet az újjamból a vér, felhívtam a Déli Patikát és megkérdeztem hogy most mi legyen s a nő amikor meghallotta a gyógyszer nevét nagyon felébredt, aztán nevetett és mondta h nem baj ha csak a fele oldószer megy bel:)))) szívroham
mirrmurrka

Jó irányba haladunk :) hétfőn lesz a leszívás.
kisbuddha:
lehet hogy a tűiszony okozza a rosszulléted, legalábbis nálam ez a helyzet. Első nap, na majd én beadom (én is úgyanúgy félek a tűtől) ááá remegő kézzel előkészítettem, és kb 5 percig néztem a tűt és a hasam :) majd szóltam a páromnak, ő adta be. A gonalt valahogy elrontottuk, keveset adtunk be, és az adag felét magamnak kellett beadnom, mert a férjem elment dolgozni. Na előkészítettem, remegő kézzel, erre a gyerkőc: "Anya gyere!!!!!!" hát nem felébredt??!! Na mondom döföm! Nem is mertem odanézni úgy szúrtam, aztán mikor lenéztem, a kezem csak úgy remegett, ugrált bennem a tű, teljesen rosszul lettem, gyors beadtam. Utána kivert a víz, majdnem elájultam, hányinger, nagyon rosszul voltam kb 5 percig. Azóta a párom adja. Én is éreztem első naptól, hogy valami történik odabenn.
Köszi!!! Én is szorítok neked! Nem tudom hogy elmúlik-e a tűiszony, nekem még mindig van. Akkor hétfőn te is ott leszel :)

Ma kaptam az első cetrodite-t, amit csak felszerelt ügyeleten este 8kor kellett beadni, nehogy mellékhatás kialakuljon. Már felkészítettek az intézetben, hogy a szúrás helyén pirosság, viszketés, égés kialakulhat, ez mind kialakult nálam is. kb 2 óra múlva elmúlt. Holnap és holnapután is kapok egyet(este 8kor), de azt már a párom is beadhatja. Nálatok volt valami mellékhatás? szombaton pedig kapok egy Ovitrelle-t (este 11kor)
Hétvégén csak nyugodt üdülő életmódot szabad élnem esetleg kis, nem megterhelő sétát tehetek, azt mondta hogy olvassak sokat.

mirrmurrka:
nem stresszelek már.. esetleg csak kicsit izgulok a szurik előtt :). Ma nagyon jó kedve volt D-nek. Hasűri folyadékom nincs, csak minimális (6mm). A gyakori kis adagos húsevés segít biztos. Hallod! nem semmi amiket írtál a beadásról!!! Le a kalappal, hogy be bírtad adni magadnak!! Szerencsére nekem el is készíti a párom, mert ha én csinálom, már előre izgulok.. és tuti én is valahogy így jártam volna.
miltus
Budapest I. kerület

sziasztok!

ikres anyukáknak szeretnék eladásra ajánlani babakocsit:

http://www.expressz.hu/baba-gyerek/baba ... dvertEmail

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Igen, hétfőn reggel nekem is mennem kell UH-ra. Kiderül hogy muzsikálnak a petefészkeim. Remélem minden rendben lesz!
:)))) Olyan jót nevettem (kínomban) az injekciós sztorikon:))) Akkor nem csak én bénázok, ez azért megnyugtat. Párom nem hajlandó beadni a szurit, de az ampulla letörése az ő feladata mert nekem már nem nagyon van ép ujjam:)
kisbuddha
Budapest III. kerület

Tipp a merionalhoz az ampullan van egy piros pötty ott kell minimális erővel megtörni s akkor azonnal leválik!!!!!!
mirrmurrka

Sziasztok Csajszik!

Tüszőnövesztgetők és beültetés előtt állók. Megmaradt 2 dob.utrogestan, és 1 dob. (13db) crinone gél. Csak 2 jó szót kérek érte :D .
Ha esetleg valakit érdekel, írjon!

puszi mindenkinek

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok!

Úgy néz ki, az utronak már megvan a gazdája.

De van még 15 doboz ( 5 ampulla/doboz) progeszteron szuri is, ha valaki nem bírná a hüvelyi progit. Nekem a Kaáliban írták fel, de D. sem zárkózott el a használatától.
Én 4€/doboz áron vettem, jelképes félárért továbbadom azt is.

Ja a crinone 2012.novemberi lejáratú.

[/u]

Eramami

Kép
era33
Biatorbágy

Sziasztok!
Hadd tanácsoljam a szurizóknak, hogy az ampullát úgy próbáljátok meg eltörni, hogy egy kisebb törölközőbe fogjátok a két végét, és (ahogy mirrmurrka írja) valóban a piros pöttynél próbáljátok megtörni. Így, ha nem is sikerül jól, a kezetek védve van a törölközőben és ha lepottyanna egy törött darab, a törölköző megfogja. A pöttyöt figyelve viszont nem lehet hibázni. :-)
Ügyesek legyetek!
tttnora001

így van ahogy Nóra írja Istenem ha valaki ezt nekem idejében mondta volna:DDDDDDD

Miltus Kisbudha mi újság????gondolom hatalmas tömeg minden reggel:D jártok már vérvételre is? Miltus már biztos!

Lányok nem szabad parfümöt körömlakkot sminket használni meg nagyon illatos dolgokat leszíváskor meg beültikor, mert nem szeretik a sejtecskék!!!
Lehet hogy ez Nektek természetes de nekem nem volt az mint ahogy az egyik lány meg élt házaséletet leszívás s beülti között mert neki meg ezt nem mondták. Azért mondom nektek figyeljetek ezekre is:D :DDDDDD ALTATÁSTÓL NE FÉLJETEK nagyon kedves az altató orvos azt mondja majd hogy most mintha egy kis vörösbort inna és már alszol is mire befejezi a mondatot, kb 15-30 perc és már ébren is vagytok! Ott már nem rajtatok múlik semmi, a tenyeredre D. egy szivecskét rajzol és egy számot ír (leszívott tüszők száma) szóval azonnal megtudod hogy hányat szívnak le, kb egy óra múlva kiderül hogy IVF vagy ICSI kell (35 fölött vastag petesejtburoknál és ha rossz a katonaszám akkor ICSI allítólag a BMC ben csak ICS-t csinálnak ezt az embriológus mondta) másnap telcsi és kiderül a sejtek hogy szerették egymást:DDDDDDDutána vagy 3 vagy 5 napon beülti. Jaj nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DZSUNGEL
mirrmurrka

Mirrmurrka

Fürödni szabad egy hónapig? :lol: :lol: Micsoda új divatot vezettek be! :lol: :lol:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Mirrmurrka

Fürödni szabad egy hónapig? :lol: :lol: Micsoda új divatot vezettek be! :lol: :lol:

Gondolom a bugyit még le kell venni a műtőben... :lol: :lol: :wink:

kagyló

Szia Kagyló! Hat most mit szólsz! Bemegyek a mutobe es kozli velem Mariann nővér csak nem vagyok beparfumozvee? Mert nem szabad es Agnes biztos h mondta! Majdnem elajultam. A koromlakk meg a smink az le van írva a tajekoztatoba de ha egy deo azert arra nem gondoltam h baj! De velem lehet a gond...ez volt kepzeld el! Folyamatosan ugy ereztem egy liba vagyok! Na a bugyirol ne is beszeljunk:D
mirrmurrka

Sziasztok, tudna nekem segíteni valaki, hogyan zajlik egy inszemináció Dévai Doktor úrnál, a ciklus első napjától kezdve? Köszönöm szépen :)
mbetty2
Aszód

Szia mirrmurrka!! :D
Ilyen dolgokról én nem olvastam. :D Éppen most mondta egy ismerősöm,hogy kórházban dolgozik,és beszélt egy dokival.Az mondta,hogy fogalmuk sincs már mit találjanak ki,ha meddőségről van szó,mert csak a sötétben tapogatóznak.Valamire már rá kell fogni,gondolom én. :D Nekem senki nem szólt,pedig zselés krémmel kenem magam,sőt fújom is,és a parfümről ne is beszéljünk.Hát akkor ez van,én jót nevetek rajta.Szerintem nem ilyen dolgokon múlik.Mert ha azt veszed,van aki drogozik,cigizik,iszik és még sorolhatnám mégis szapora mint a nyúl,és még sorolhatnám neked.Továbbra is szorítok! :wink:

kagyló

Sziasztok,

Mirrmurrka, nagyon bírom a nicked, de most ezért utálni fogsz amit leírok. A műtéthez előre odaadott papíron rajta van ez a smink, körömlakk dolog, nekem 3 punkcióm volt eddig Dévainál és minden alkallommal elmondta a Zsuzsa vagy az Ági, hogy a parfüm is tilos. Hogy a szex az nem ajánlott azt meg a Dévai, külön meg a nagy "vérmezős" tájékoztatón is és le is van írva az átadott papirokon szintén. Amúgy szorítok neked nagyon és ne stresszeld magad semmin sem, aminek másképp kellett volna lennie, hidd el az ér a legtöbbet ha derűs és kiegyensúlyozott vagy !

Nóra, igen olvastam a Marian Keyes könyvet, nagyon bátorító és inspiráló könyv, elég hosszú de közben is nagyon szórakoztató ! szóval ajánlom mindenképp....

A.
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Mbetty: megjon, hívni kell D.-t 2-4napon belül ad egy időpontot(mert a ciklus 5 napján kell elkezdeni agyógyszerezést), kb 4-5 alkalommal reggel 7.30 ra kell menned uh ra 5-vagy 6 alkalommal inszem(4-5 alkalommal Apa legyen on duty mert lehet hogy szükség lesz rá:D).
Állítólag sokan vannak menjetek oda 6.45-re ha utána sietős dolgozok van.

inszem menete: 10-11 körüli vagy 12-14 időpont hogy lemenjenek a stimusok, felfekszel D. a kezedbe adja a kicentrifugált katonákat és meg kell nézned hogy az van ae ráírva hogy "Arnold Schwarzenegger"ezt a poent nalam 6 elsütötte de mindig vicces :DDDDD egy vékony katteren át felvezetik a katonákat:D ha sima ügy vagy akkor semmit de semmit nem érzel ha nem akkor is ok a dolog ne aggódj a lányok 90% semmit nem érez mint egy rákszűrés s 3 perc az egész vagy még annyi sem.
utána azonnal mehetsz haza pihi hús

gyógyszerek: nem tudom Te mit fogsz kapni mennyi a súlyod a korod de clostilbegyttel kezd ha jól nőnek a tüszök akkor ez elég első körben

ne legyen rá szükség de a másodiknál: merional ez szuri
harmadiknál :otrivelle tüszőrepesztő megtapadást is segíti
negyediknél: már utrogesztan sárgatest beágyazódás támogatása
5: semmi extra
6: spontán ciklusra csinálta Nekem mert azt mondta nem akar terhelni mert ez nekem nem jön így össze

Árak: uh 8000 /alkalom
inszem: 40 000
sum: 80 000 + gyógyszer

Amarilys: a smink meg a lakk le volt írva de szegény ember lányának egy kicsit szájbarágósabban is lehetne a dolgokat adagolni. Pl. kábán műtét után a kezembe nyomnának egy papírt amin ezek rajta vannak...háát én ezt igényelném de tudom hogy agyon vannak terhelve megértek mindent. Részemről a házas élet fel sem merül ülni sem tudtam a tüszőktől nem hogy máshoz lett volna kedvem műtét után meg örültem hogy magamhoz tértem,eszembe sem jutott:D
Lesz gyerekünk! Nem is egy!

Kagyló: ma is láttam egy terhes kismamát aki dohányzott mit is mondhatnék lehet hogy nekünk nehezebben megy a teherbeesés de ezek a nők meg(micsoda jellem h a nyílt utcán is vállalja)... igen mint a nyulak.
Van egy könyv Lux Elvíra "Anyának születtem"érdekes erről is ír....
sikerült Intézetet talánod?
mirrmurrka

Miltus!
Mi újság, mi volt hétfőn? És azóta?
tttnora001

Sziasztok,

nemrég tudtuk meg, hogy lombik programmal lehet csak babánk. Kinéztük a Dévait. A kérdésem az lenne, hogy valóban nincs várólistájuk? És mennyi pénzt kell fizetni első konzultációkor.
Erre vonatkozólag nem találtam információt a honlapjukon.... :oops:
:roll: Mennyi a végösszeg??
Ha tudtok kérlek segítsetek, mert para van! :shock:
ilaysa
Budapest XVII. kerület

Üdv köztünk ilaysa!
Ne parázz! :)

Hát a lombik eljárásban valóban nincsen várólista. De amíg oda eljutsz, az lehet néhány hónap is. Mivel csak úgy mehetsz, ha minden leleted megvan.
Miért csak lombik lehet?
Inszem már nem jöhet szóba?
Az első konzi 15.000 Ft, és ha valóban csak lombik, akkor "csak" a gyógyszerekért kell fizetned, ami lombikonként kb 100.000 Ft. Minden mást a TB fizet!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Szia Ilaysa,

Az új betegeket általában keddenként fogadja, ő veszi fel általában a telefont (ne ijedj meg tőle) Ö ad időpontot, minél előbb hívd fel. Amúgy az általa kért vizsgálatok fent vannak a klinika honlapján, ha azokból neked még semmi sincs meg akkor kezdheted gyűjteni legalább a beutalókat ami TB-re megy. Van vizsgálat amit csak fizetősen tudsz elvégeztetni, azokkal javaslom várd meg a konzultációt, hogy mit mond kellenek-e vagy sem. Javaslom, ezen az első konzultáción vetesd le vele a rákszűrést, clamydiát, h.kenetet mert az is kell és úgy is meg fog nézni UH-n.
A gyógyszer ára tényleg változó, nekünk volt kisérletünk 140 ezerért, de volt hogy 100 ezer alatt maradtunk.

A.
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Köszönöm a gyors válaszokat!
Megnyugtattatok, hogy "csak" a gyógyszerekért kell fizetni.
Miért lehet az, hogy más intézetekben akár 1 éves várólista van, itt pedig nincs?
ilaysa
Budapest XVII. kerület

mirrmurrka!
a lombik eljárásról is vannak esetleg ilyen pontos infóid a menetét illetően? :)
kisszil
Hatvan

Sziasztok!
Miltus mi újság?
Én holnap megyek leszívásra. Van négy szép nagy tüszőm, persze azon az oldalon ahol a petefészkem be van csúszva a méhem mögé. Dévai azt mondta majd ügyeskedik. A másik oldalon ahol jó helyen van a petefészkem, de kisebb abban csak kisméretű tüszők vannak. Holnap kiderül mennyire sikerül ügyeskedni. Egyébként nagyon jó kedvében volt. Megegyeztünk, hogy mivel én vékony vagyok rajta meg van felesleg majd a kilókkal is ügyeskedik és én választhatom hova kérem :) Mondtam neki mellre jöhet, biztosan örülne a párom neki.
Nekem tegnap szólt, hogy mostmár nem lehet szexelni, azt nem mondta hogy meddig, de leszívás előtt két nappal már tilos.
A körömlakkot azért mondta Ági hogy tilos, mert ha altatás közben bármi gubanc történik a körömágy elszineződik, piros körömlakkal meg nem látják A smink pedig a maszktól elmaszatolódik és beledörzsölhetik a szembe. Hogy az embriók nem szeretik a szép illatos és sminkes anyukákat olyat még nem hallottam. De ezen nem múlik semmi szerintem.
kisbuddha
Budapest III. kerület

Ilaysa Kisszil sziasztok,
Lányok én csak azt tudom leríni ami velem történt én úgy látom a hyperstimut kivéve sima ügy voltam azt leszámtva h nem sikerült:(

Indulhat a lombik ha meg van minden lelet de senki ne sértődjöm meg D.re ha valamit kihagy mert NEKTEK KELL RÉSEN LENNI hogy nem járt e le semmi meg ilyenek mert Ők azt sem tudják hogy hol áll a fejük. És meg az is előfordulhat hogy nem lesz jó a keneted és akkor minden tolódik, szóval aki most kezdi lelkileg gyúrja fel magát arra amit Zsuzsi meg Amarylis írt hogy nem biztos hogy el tudjátok kezdeni azonnal.

Első konzi Dvel:
ha jó kedve van viccelődik és kicsit megijeszt ha rossz passzabn van vagy az előző mama jelölt felidegesítette akkor elég kemény és nagyon megijeszt senki nem bántódjon meg ha kicsit nyers. Amúgy szereti ha érdeklődő vagy de a butaságot nem bírja. Javaslom írjátok össze a kérdéseiteket(így is a felét elfeljtitek majd megkrdezni:)) és minden leletetek legyen aláírva az orvos által aki kiállította mert csak validált leletet fogad el.
Devait én nagyon szeretm kicsit túl őszinte nekem de hat nem járunk együtt progizni szóval ha valami nem tetszik amit mond akkor csak mondja jó szakember nem a barátod ő az orvosod.

Hycosy-t Ő megcsinálja ha az nincs nektek bár ha Ti már eleve lombikra jöttök akkor biztos megvan! Ez a beszlgetés kb 1 óra illik ide a pároddal jönni.
Rengeteg papírt fogtok kapni kb 40 oldal aláírnivaló lesz:)
Ha tényleg csak a lombik jöhet szóba(általában egy inszemet meg szokott lombik előtt javasolni persze ha súlyos katona probléma van vagy mind a 2 petevezeték el van zárva akkor nem) utána keddenként van egy előadás 2 körül amin részt kell vennetek (Apa is) ez kib 2 óra ebben elmondja hogy a "TERMÉSZET NEM AKARJA HOGY ÖNÖKNEK GYERMEKE SZÜLESSEN ÖNÖK AKARJÁK HOGY GYERMEKÜK LEGYEN"és ez így is van ezen sem fogtok kiakadni, utána mindent el fog követni hogy lebeszéljen a lombikról de ez is a mi érdekünkben van ezen sem akadtok ki!!!!!!!

megjön: telefon kapsz egy időpontot 2 napon belül

méh szonda vizsgálat:
nekem nem fájt de eléggé megoszlanak a vélemények....kérdezztek a többieket! 3 perc felmérik a méh belső viszonyait és a méhszáj görbületeit hogy a beültetéskor hogyan haladjanak előre(ez csak első lombiknál van)

5 ciklusnaptól gyógyszerek nagyon változó kor hormonszint testsúly ki hogy reagál....

3-4 napig closty utána merional gonallal és ha kell tüszőnövekedés visszafogo cetrotid tüszőrepesztő a leszívás előtt 33-36 órával....de valaki teljesen más gyógyszereket kap...ebben nem tudok tanácsot adni
drágák a gyógyszerek én azt mondanám hogy 100 000-300 000
stimuláció 11-17 nap
punkció: reggen ehgyomorra mész du 3 körül már otthon is vagy ez altatásban történik de vannak kemény csajok akik nem kérik (nálam ez nem merült föl:DDD)

beülti: 3 vagy 5 nap az attól függ mennyi sejt lett hányan termkenyültek és osztódtak ebben sem tudok mit mondani.
3 hét múlva tsztelsz egy + és telefonálsz:D kezdődik a kismamagondozás:DDDDDDDDDDDD

árak
1 konzi: 15 000
utána csak a gyógyszerek (éppen elég az is Gadagréti Patika olcsóbb mint a Déli de a Déliben meg nagyon rendesek)
kismamagondozás :13 000

nem tudom lányok nem hagytam ki semmit?
Mikor kezditek?

Kisbuddha: nagyon izgi, ne aggódj simán kiszedi a méhed mögül uh amikor velem ilyen volt akkor Paragi uhozott Dévai meg rámtenyerelt :DDDDDDmonjuk szólhatott volna.....
az embriók a természetes mamákat szeretik:)

Miltus hol vagy??????

Zafír jól vagytok?
mirrmurrka

kisbuddha: akkor találkozunk holnap reggel! :) mert én megyek UHU-ra! :) Majd jól kifigyellek
És nagyon nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!
Szeptember 25.-én megyek első konzultációra. Nagyon izgulok!
Sajna már 38 éves vagyok. Tényleg ezért lehetséges, hogy rögtön lombikot ajánl?
Nem vagyok túl sovány, de kövér sem. Sokat fog macerálni a sulyommal, szerintetek? :oops:
kat-kat
Budapest IV. kerület

Sziasztok!
Szeptember 25.-én megyek első konzultációra. Nagyon izgulok!
Sajna már 38 éves vagyok. Tényleg ezért lehetséges, hogy rögtön lombikot ajánl?
Nem vagyok túl sovány, de kövér sem. Sokat fog macerálni a sulyommal, szerintetek? :oops:

Kat-Kat, 38 év felett már javalt, indokolt a lombik. Elvileg minden előzmény ellenére: inszem, clostis stimu.
Sok sikert!!!!
primula35
Algyő

zsuzsi: köszi a drukkot. Ti mikor kezdtek?
kat-kat: én is 38 vagyok, én júniusban kerültem Dévaihoz. Ha nincs elzárdva mindkét petevezeték vagy a lombikot alátámasztó indok akkor 3 inszemet mindenképpen megcsinál. Én is így indultam neki aztán kiderült hogy a még meglévő petevezetékem sem átjárható és csak akkor bólintott a lombikra.
kisbuddha
Budapest III. kerület

Sziasztok

Mirrmurrka
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kagyló

kisbuddha: már elkezdtük, tegnap óta szúrom magam, holnap van az első UHU!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

kisbuddha: néztelek ma a műtétesek között! Ketten voltatok, melyik voltál Te? mert mindkét lány vékony volt! :)))
amúgy mi újság?? Mennyit szívott le D?

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Szia Zsuzsi de jó neked hogy már elkezdhetted!!!!drukkolok! Sokan vannak? Bár ha csak két műtétes volt...

Kisbuddha: nagyon kíváncsi, ugye h előbányásztáka a petefszkedet!!!!!:DDDDD ugye hogy az altatástól nem kellett félni:D most még izgalmasabb napok jönnek!!!!!!!!Nekem is pénteken szombaton kell telcsizned:D hétfőn meg már juhuj vagy szerdán!

Miltus merre vagy?

Kagyló :lol:
mirrmurrka

Mirrmurrka, köszönöm a válaszod, már csak 6 nap elvileg a mensiig és kezdjük az első inszemet :) :)
mbetty2
Aszód

Mirrmurrka, köszönöm a válaszod, már csak 6 nap elvileg a mensiig és kezdjük az első inszemet :) :)

Ügyes légy! sok hús kevs szénhidrát rengeteg víz. Korán menjetek oda! Nem volt méhszáj műtéted,Ugye? hajrá sok inszemes baba van!
mirrmurrka

Nem volt ilyen műtétem. Inszem után ajánlatos dolgozni? Kereskedelemben dolgozom, sokat és nehezeket emelek, és nem szeretném ha kidobott pénz lenne ez a procedúra :( Mitől lehet sikeres az első beavatkozás, vannak trükkök?
mbetty2
Aszód

Sziasztok!
Túl vagyok az első leszíváson:) 6 petesejtet sikerült kiügyeskednie Dévainak. Viszont az altatás után arra ébredtem hogy iszonyúan fáj a hasam. Kaptam még fájdalom csillapítót vénásan és abban maradtunk ha délig javul a helyzet akkor nem visznek át a JÁnosba. Dévai mondta, hogy ha gondolom éjszakára menjek inkább be megfigyelésre de érzem hogy javul a helyzet úgyhogy inkább itthon alszom. Holnap reggel 9-kor kell hívni és ha minden ok akkor hétfőn beültetés.
Zsuzsi: egy lányt láttam aki UHra jött. Csak nem te voltál az a csini rövid hajú?
Én a barnábbik voltam:)
kisbuddha
Budapest III. kerület

Mbetty: nem igazán kellene emelgetned!!!!vegyél ki 2 nap szabit! Az emelgetés nem segít e teherbeesésben. Nm lehet beavatni a főnöködet h kicsit Téged most kíméljenek???? Gondolom nem:(
tanács: a pénzt ne számold mert belezavarodik az ember a pénz az csak pénz majd rájössz hogy ez legkevesebb idegekkel kell bírni!!!!!!! Abból pedig tényleg nincs utánpótlás! Sikerülni fog!!!!(vannak nők akik a 15 kg nagyobb gyereküket egsz nap emelgetik aztán mégsem lesz baj:)))))))

Kisbuddha: jaj sajnálom hogy nem voltál jól:((((( mi csak algopirint kaptunk, a 6 tüsző viszont szuper! Már dolgoznak a sejtecskék!!!!!
mirrmurrka

mirrmurrka!!!
hálás köszönet a köszönet a részletes válaszért. :)
tudom, hogy minden program egyénre szabott, de mégis kíváncsi voltam, hogy kb. mire számítsak.
mi egyébként már túl vagyunk a tájékoztatókon, a 2 órás "együtt megyünk be az őserdőbe és nem mi akarjuk, hogy önnek legyen gyereke, hanem ön akarja, hogy legyen gyereke" beszélgetést is beleértve. :)
szeptember végén fog megjönni és kezdünk!!! nekünk ez lesz az első, és izgatottan várjuk!
egyébként maximálisan igazad van D személyét illetően: tök jó fej :) eddig még mindig nagyon korrekt volt, és valóban: nem a barátnőm, hanem az orvosom - senki ne várja tőle, hogy majd ő ápolgatja a lelkét, arra ott van a család és barátnők!!! legyen korrekt és tárgyilagos, viszont bunkó és lekezelő az soha!!! nekem eddig ez volt az elvárásom az orvosaimmal kapcsolatban, és D. ennek eddig mindig eleget tett :)
még egyszer köszönöm a választ :)
kisszil
Hatvan

Sziasztok!

Nagyon meg lepődnék ha valaki az orvosával barátkozni szeretne.Valóban nem az a dolga,hogy a betegei lelkét ápolja.Arra mindenkinek ott van a párja.Azért nyitotta a dévai intézetet,hogy segítsen,ha valakinek más módon nem sikerül a család alapítás. Elég sok helyen meddőségi központokban található,vagy van rá mód,hogy szakemberek tudják lelkileg feldolgozni a kudarcokat.Ha valakinek erre van szüksége akkor keres másik helyet,vagy menet közben jár valakihez.Mindenkinek saját magának kell tudnia,hogy meddig szeretné csinálni,mikor érzi azt,hogy már nem megy tovább.Minél tovább tart,hogy valakinek sikerül,annál jobban felőrli lelkileg és nem utolsó sorban a kapcsolatokat. Ez az ami nem az Dévai dolga,neki minden alkalommal el kell mondania mivel jár egy ilyen beavatkozás.Nem hiába hív be mindenkit minden második nap uh-ra.Látnia kell,hogy meddig mehet el,mikor van az,hogy akár feljebb vagy lejjebb kell vinnie az adagokat.Vannak neki is jó és rossz napjai,mint mindenkinek.Ezeket a dolgokat tolerálni kell,vagy meg szökni. :D

kagyló

Elég sok helyen meddőségi központokban található,vagy van rá mód,hogy szakemberek tudják lelkileg feldolgozni a kudarcokat.

Javítom:Elég sok helyen meddőségi központokba található,vagy van rá mód,hogy szakemberek segítsenek feldolgozni a lelki gondokat,kudarcokat. :D

kagyló

KISSZIL: ezek szerint még nem fogtad ki rossz napját:)))))) örülök hogy segíthettem! De mindenre fel kell készülnötök!!!!!

KAGYLÓ: én magam sem hittem volna hogy ennyire hosszú ez az út. De az a jó hogy már szembe tudok a problémával nézni.
mirrmurrka

Sziasztok! A cetrotid-ot mikor kell beadni? Arra is van valami pontos idő? Azt tudom, hogy este! De hánykor? Köszi :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

KISSZIL: ezek szerint még nem fogtad ki rossz napját:)))))) örülök hogy segíthettem! De mindenre fel kell készülnötök!!!!!

KAGYLÓ: én magam sem hittem volna hogy ennyire hosszú ez az út. De az a jó hogy már szembe tudok a problémával nézni.

Mirrmurrka

Nem olvastad kis korodban sokat a piroska és a farkast? Mert abban van,hogy hamm bekaplak.... Lassan már testőrt bérelnek úgy fognak menni. :lol: :lol: :lol: :wink:
Nekem a kereszt lányom nagyon szerette,egy nap rengetegszer kellett elolvasnom neki,és csak úgy sikongatott amikor a pici lábait,vagy a pocakját harapdáltam. Akkor mondta méd eccer....méd eccer... :lol: :lol: :wink:

kagyló

Zsuzsi

Írtam......... :wink: :lol:

kagyló

Zsuzsi: este nekem sem mondták mikor, de kb ugyanakkor minden nap:) ne lepődj meg azon ha a beadás helyén kiütések jelennek vagy feldudorodik meg és csíp egy kicsit 1-2 óra alatt elmúlik!

Kagyló: :D de biztos :DDDDD
mirrmurrka

Mirrmurrka: köszi, már adtam ilyet magamnak! csak most nem mondta, hogy hánykor, és már bizonytalan voltam!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi: akkor jó, drukkolok, jövő héten már leszívás?
mirrmurrka

a jövő hét az biztos, hogy mikor az még nem biztos, de holnap reggel úgyis kiderül minden! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Miltus!
Mi van már veled?????????+++++++++?
kisbuddha
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?