Fanny!
Szinte éreztem, hogy megszületett Hannácska!
Nagyon jó egészséget és sok örömet, boldogságot kivánok a családnak Hozzá, Ő pedig nőjön nagyra és legyen nagyon boldog! Gyönyörü a kis Hercegnő, nagyon lány!!!
Remélem tényleg hazamehetnek holnap, és akkor babázhattok kedvetekre!
Köszönjük a szülinapi gratulációkat! Kicsit hangosra és tul mozgalmasra sikeredett a buli, másképp is fogom szervezni legközelebb, sajnos mi is az össznépi ünnepléskor adtuk át az ajándékokat, tortát, és nem sikeredett olyan bensőségesre, öllegetősre, amilyet terveztem. Ráadásul, a kicsi fiam pont tegnap volt az Oldtimer kiállitáson, és lemeritette a fényképezőt, ugyhogy kb. a 2. képnél megadta magát. Mire feltöltődött, majdnem vége volt már a bulinak!
A szüleim gépén vannak fotók, majd elküldik nekem, de még nem ért ide. Azért azt a pár képet felteszem majd, végülis a tortáról ugyan nincs, se az ajándékozásról, de az asztalon táncolt, és azt már le tudtuk fényképezni
Hihetetlen, milyen hamar megnőtt a kicsikém, már 2 éves! Mennyi mindent tud már, mennyire beilleszkedett közénk, a csacsogása betölti a házat! A testi-szellemi fejlődéséről folyamatosan irok ugyis, nem is ezt akarom megismételni. Hanem, amilyen Ő, a kedves lénye, aki egyik percben édesen cirógat, lágy hangon bug, a másikban meg a határozott hangján, ellentmondást nem türően ossza ki az embert, egyszóval máris igazi NŐ. Aki segitn minden reggel kivinni a cumisüvegeket, az az Ő feladata, aggódva kérdezi reggelente: "Bekented a lábad, Mama? Bekötötted?" Aztán szeretetből fejbekólintja kicsit Lukut (de Ő már megszokta a hangulatváltozásokat). Aki örökké vidám, mindenen nevet, aztán gondol egyet és talál valami sirnivalót gyorsan, és hozzá is teszi: "Sirok is!" Cirógatja Zsókababát, keze a feje alatt, nehogy hátrabillenjen
egyszercsak ledobja a földre, és ujból megsajnálja:"Szegény Zsóka, megütötted magad" Csupa ellentmondás, és a mi legdrágább Virágszálunk. Boldog vagyok, és mindennap hálát adok, hogy Ő velünk van.