Vero!
Rendes pasi azért ez a Laci!
Máris örül a még nem létező Négyeskének!
Bár ha ennyit van otthon....akkor én még egy kicsit inkább kivárnék a helyedben!
De pofám lapos....nem szóltam semmit!
Kórházi dologgal teljesen egyetértünk. Én tudok olyan emberkéről, aki az egyik babanetes fórumon megírta a közösbe, hogy neki tök mindegy, hogy fizetős lesz-e egy kórház, ő bizony kiperkálja a lóvét, ha megy a dokija oda, ő tuti utána megy/menne. Erre egy KŐBUNKÓ!!!!!
aki egyébként nem is jár abba a topikba...max. 1-2-szer írt oda valamit.....nem sajnálta a fáradtságot és írt az illetőnek egy privit, hogy idézem: "mit képzel magáról, hogy ennyi pénzt kiad egy szülésért, miért nem költi másra, miért nem fogad egy másik orvost ott ahol eddig szült, stb."!
Na tudod, ha én lettem volna, akinek ilyet ír egy vadidegen, tuti elküldtem volna melegebb éghajlatra és biztos "előkaptam volna" a legcsúnyább jelzőket is, ami az eszembe jutott volna! Illetőnek több esze volt, mert nem válaszolt rá semmit!
Bár első felindulásában Ő is tudott volna cifrákat írni az illető Kőbunkónak!
Szóval ezért írtam, hogy én nem szívesen áldoznék ennyi pénzt egy szülésért, de aki megteheti vagy meg akarja tenni, felőlem nyugodtan!
Mindenki arra költi a pénzét, amire akarja!
Dokim egyébként a Te "hőn szeretett dokid is, akitől leléptél".
Szóval közös....volt eddig!
És ahogy Tenci is írta, még Neki sem mondtam el!
Szeretem Őt (is) és elég sok minden összeköt minket
, de mégis úgy döntöttem, hogy max. annyival előbb tudhatja meg a dolgot, mint Ti többiek, hogy szólok Neki mielőtt rányomok a harmadik vonalzó linkjére, hogy megjelenjen az oldalon a nevem alatt!
Szóval így max. kb. fél órával tudta meg előbb, mint az első bejelentkező.
Köszi a laptetőt!
Meg Adri dicséretét is!
De... szerintem inkább Zsófiról copy-ták Zizit....azért az a 4 hónap mégis csak Zsófi javára szolgál!
Mondom én Neked, hogy ezek Ketten, mielőtt erre a világra születtek, tuti, hogy együtt kóboroltak a Világegyetemben!
Meghívót Szofi bulijára meg várom!
Tenci!
Köszi Neked is a Csajok dicséretét!
Jánoskának még nem nagyon kell izgulnia a Pasik miatt! Ancsi nem az a nagyon bulizós/fiúzós fajta!
Szerintem a gatyáját ebben a témában inkább Jázminnál kell majd felkötnie.
Adri is egyenlőre szerintem a "szelídebb" fajtához (fog) tartozik....Ő is Apja lánya
....Zizi viszont.....külsőleg tutter Apja, de a karaktere és az akaratossága, hát az inkább az enyimé!
Bár az igaz, hogy Adri is elég akaratos, hiszen Kos a lelkem
, de a temperamentuma az talán nyugisabb.
Na megint kicsit "dokisra" sikeredtem!
Ünnepeltnek a keze volt festve, mert háromszor eljátszotta velem, hogy befestette az arcát....mások szülinapi buliján....., míg ott voltunk semmi baja nem volt, mikor hazaértünk elkezdett irdatlanul hisztizni, hogy azonnal mossuk le!
Ezek után azt mondtam Neki, hogy innentől kezdve NINCS!!!! arcfestés max. a kezére ha akar. Arcát legközelebb majd 20 évesen festheti/festetheti be!
De fogalmam sincs, hogy ezt miért csinálta, igazán Ő sem tudta megmagyarázni!
Szerintem nem akarta Ő ezt az arcfestést egyszer sem, csak nem akart lemaradni a többiektől.
Ajándékok: 3 db puzzle, 1 db Hercegnős társasjáték, 2 db. kifestő, 1db. készségfejlesztős feladatkönyv, 2 db. 12 db-os színes ceruza, 1db Királylányok mesekönyv, 1 db. Origamis hajtogatós állatkák, 2 db csoki....húsvét után nagyon jól jött
... 1 pár csatt, 1 készlet kis nyomda, és 1 db varázspálca(csillog-villog, hangot ad)...amit sikeresen kettészakítottak itthon vasárnap Zsófi uncsitesójával!
Na volt is miatta sírás. De hát így jár az aki undok az uncsitesójával és nem akarja odaadni egy pár percre a másiknak!
De végül is ez jó ötletet adott nekem, mert majd kap egy ugyanolyan pálcát kistesótól, ha megérkezett!
Két kisgyerek nem tudott eljönni. Egyiknek ott volt a húga, de Matyi belázasodott és Anyuja nem akarta elhozni, a másik kislány aki meg nem tudott eljönni, szintén beteg volt, de Ő nem is volt azon a héten oviba.
Orsi!
Igazad van, elfelejtettem válaszolni Zizi mandis műtétjére. Bocsi.
19-én kell felhívnom doki nénit és akkor megmondja, hogy milyen laborok kellenek és ha minden okés lesz a laborokkal, akkor 30-án megműti. Aztán aznap bent kell aludnunk és ha minden okés lesz, akkor másnap...május 1-jén
....jöhetünk is haza.
Remélem nem lesz addig taknyi vagy valami más. Nem szeretném, ha közbejönne bármi is! Már csak azért is, mert ÉN szeretnék ott lenni Vele! Adrinál ezt ugye nem tehettem meg, mert akkor volt Zizi 3 hetes és egy pici babát mégsem lehet otthon hagyni még egy napra sem!
Bár Apa jelentkezett, hogy Ő szívesen bemegy Zizivel is, de ebből most nem engedek!
Ha esetleg Hármaskának is mennie kell majd mandi kivételre, akkor Őt már biztos, hogy Adri fogja bekísérni!
Gondolattal eljátszottam, hogy milyen lenne, ha lehetne Hármaskám, de komolyan mondom,hogy csak gondolatban! Azért János elég fontos szerepet játszik az életemben, nem akartam ilyen helyzetbe hozni!
Főleg azok után, hogy én Ziziért nagyon is "megharcoltam" Vele.
Nem véletlenül van a Lányok között majdnem 4 év! Szóval az elég kemény munkámba telt.
És nem akartam kockáztatni a kapcsolatunkat sem!!!
Viszont.....bevallom őszintén, hogy én sokkal de sokkal jobban be vagyok sz@rva, mint János. Sőt! Abszolút nem mondott semmi "elmarasztalót" vagy csúnyákat rám. Valahogy most "simábban vette a dolgot". Jól meg is lepett vele.
Vártam Tőle azokat a bizonyos mondatokat, kifogásokat...amiben teljesen igaza volt/van!!!....de SEMMI!!!
Nem mondom, hogy nem lepődött meg Ő is, de....nem tudom.
Hogy mit érzek? Hát nem is tudom. És ez az igazság. Vess meg érte, de most nem tudom mit érezzek!
Nem mondom,hogy nem szeretem Pocaklakót, mert nem lenne igaz. Szerintem a tudatalattim még valamiért nem engedi a "felhőtlen örömöt"!
Ezt most nem tudom jobban megfogalmazni, de remélem érted.
És igen, abszolút "becsúszott gyerek". Nem is értem, hogy mikor foganhatott, mert hogy akkor mikor nem lett volna szabad "csinálni a dolgot" nem csináltuk. Sőt! Még előtte és utána is kihagytunk 4-4 napot.
Nekem mindkét Csajszi a ciklus közepén fogant az tuti!!! És mivel én azon ritka "női fajba tartozom" akinek mióta megvan a havija, totálisan mindig is pontosan megjött....akkor is mikor még nem szedtem gyógyszert és gyógyszer mellett is!!!......szóval nem is tudom pontosan kiszámolni, hogy mikor is foganhatott Legeslegkisebb!
És ez azért is biztos, mert ugye Adri után sem szedtem gyogyót, akkor is szexeltünk rendesen, kihagyva a kihagyni való napokat és hát ugye Zizi csak akkor lett, mikor a ciklus közepén "csináltuk". És majdnem 4 év azért nem kis idő! Vagy is Zizit utólag tudtam ki/visszaszámolni,hogy pontosan mikor is csináltuk,mert ugye Ő nekem csak a 15. héten derült ki,hogy van, mert közben még pontosan megjött 3-szor is.
Na mindegy ez a végén itt kicsit bonyira sikeredett, de ezt leírni nem is lehet jól csak elmondani. Ha nagyon nem érthető, akkor legközelebb ha talizunk elmondom szóban is!
Szóval erre csak azt tudom mondani,hogy a Jóistenke vagy a Sors...ki miben hisz....biztos valamiért úgy akarta, hogy legyen nekünk még 1.
Család meg Nagyok még az "eszmélnek és emésztenek" szakaszban vannak!
Ugyan is ők is még "csak" 3 hete tudják!
Mondom én tudok titkot tartani!
És mivel nekem a pocimon maradtak a felesleges kilók, így nem is tűnt fel senkinek!
De hozzáteszem, hogy csak az utóbbi 2-3 hétben kezdett el igazán "formálódni és alakulni" a pocakom!
Remélem kielégítő volt a válaszom!
Legesleg meg legkisebbre vonatkozik. Mármint Pocilakóra!:wink: Mert ugye hivatalosan nem mondhatom Rá, hogy Hármaska, mert Jánosnak már Ötöske!
Kriszta!
Örülök, ha legalább olvasni van időd. Azért írtam, hogy néha én is sunyiban olvasok, mert nem mindig van időm/kedvem nekem sem írni.
Elhiszem, hogy semmi extra nem történik nálatok, mert nálunk sem, csak gondoltam mivel Panka ovis biztos van egy-két sztorid meg azért nem hiszem, hogy Petya egész nap szépen elüldögél a sarokban és játszik.
És akkor a vezetést még nem is említettem.
Parkolás jobban megy már? Vagy még mindig férjed parkol be a garázsba?
Na jó. Elteszem magam holnapra, mert ezzel a Gyerekkel valahogy nem nagyon bírom az éjszakázást!
Szép álmokat és nyugodt éjszakát Mindenkinek!