Hanyi! Ha jól olvasom elég stabil napirendetek van!!! Nagyon kiváncsi leszek, hogy az apás foglalkozás rész nélunk hogyan lesz, mert apa sokszor este 8-9-ig is dolgozik. Persze megigérte, hogy akkor már nem fog, de hiszem, ha látom!
Kaki tényleg nem baj, az idővel változik és igen, oltások után is állhat be változás-ezt már sok kismama mondta nekem, mikor még doloztam. Ha mellette semmi egyéb gond nincs, akkor rendben vannak ezek a változások.
Rencsi! Akkor ördög Dominak már se hire se hamva??

Igyekszem én nem megszülni, de őszintén már azzal is beérem, ha még két hétig nem szülök. Holnap kivi leszek mit mondd Dévai, hogy nyiltam-e esetleg, mert már vannak olyan menseses fájásos-keményedések. Eddig nem voltak, de mondjuk nem vészesek, csak ezeknek már lehet méhszáj tágitó hatásuk.
Bodza! Köszönjülk! Férjem is azt mondta valamelyik nap, hogy milyen csinosak vagyunk.

Itt készülnek az ablakok. Megjött a férjem bátyja, most halad a munka! Mondtam is, hogy nem engedjük haza!

Már van szunyoghálónk is, meg megjött a pelenkázó kommód (nagyon klassz lett, csináltattuk, igy ponnt olyan, amilyen nekem kellett ide, és 17000-ért csinálták meg)!

Még ki kell takaritani, be kell pakolni. Kaptam rucikat hugoméktól, csak az a bibi, hogy csupa barna folt mindd-alma hagyott ilyen szép barna foltot-és eddig folteltávolitóval, meg mosószappannal kimosni, de egyik se sikerült. Mondjuk nem is tudom, hogy ki lehet-e szedni ilyen beszáradt foltokat... Még esetleg szódabikarbónát megpróbálom....