Sziasztok!
Melcsi, FMelinda
Édesek a szösszenetek
Látjátok, ez való ebbe a topicba - szerintem - (meg persze sok értelmes eszmecsere) Írjatok még!!!
Az oroszlánkiabálás ötlete nekem is tetszik!
Nálunk Anna azon kuncog édesen, amikor kanalazunk, s már kezdi unni én tátom a számat s mondom neki áááááááááááá, kb. a zenei " á " hangon, mint egy éneket, hát ez roppant vicces számára
Bea
Jó hogy itt vagy!
Marcellel is biztos történnek hasonló dolgok, mesélj róluk!
Főzelékevés jól halad, kb. 100-150 gramm között eszik meg Anna naponta 1x, most már a répával is kezd megbartkozni, napról napra többet teszek a sütőtökbe vagy a krumpliba. Almával meg bármi lecsúszik! Most kezdtük a husit, az is ízlik.
Ja, forgolódás: a nagy kavarodásban nem is meséltem: vidéken a Mama meg a Papa szeme láttára egyszer csak ügyesen átfordult a kis Tündér. Jó, ennyi idősen ez nem egy nagy szenzáció, de nekem nagy öröm! Olyan érdekes, sok gyerek, aki "küzdő" típus, hamar kezdi próbálgatni, s előbb utóbb sikerül is. Anna viszont "befőtt" típus
ő meg sem próbálja míg nehéz neki, csak vár, vár, nem erölködik. Aztán hipp-hopp, könnyedén átfordul, mintha mindig is ezt csinálta volna
Azóta is előadta többször, de nem viszi túlzásba: tényleg "elvan, mint a befőtt", ahogy a doktornéni mondta.
Gabi
Én is megcsináltattam a genetikai vizsgálatot. Szerintem is jobb félni mint megijedni.
Kriszta
Én is "aránylag fiatalon" szültem
akkor még nem töltöttem be a 40-et - ez azóta már nem momdható el
- de fiatalabbnak érzem magam mint valaha
Lányok, ez a gyerkőc komolyan megfiatalít... bearanyozza az életem, minden napom
( de ezzel nyilván nem mondok újat többgyerekes anyukáknak
) Naponta hány száz puszit kap, nem is tudom. Olyan boldogságot hozott az életünkbe, hogy nincs rá szó...Ahogy telnek a napok, napról napra szorosabb az érzelmi kötelék köztünk. Ahogy egyre jobban lehet kommunikálni Annával, s úgy néz mintha csak értené a szavaimat, ahogy egyre nyilvánvalóbban kifejezi ki ő is a ragaszkodását, úgy szövődik egyre szorosabbra ez a meghittség... annyira élvezem, el sem tudom mondani.
Mandula
Anna is érzékeny a váratlan, erős hangokra. Őt nem az orrfújás zavarja - még egy náthánk sem volt egész télen (el ne kiabáljam, mikor annyi betegségről olvasok), de ha szopi közben tüsszentettem egyet, attól nagyon meg tudott rémülni míg pici volt.
Most szándékosan szoktatom a zörejekhez: direkt akkor porszívózok mikor a férjem is itthon van, hogy hallja a zúgást és szokja meg, de ha mégis elsírná magát, apa máris vígasztalja. Ugyanez a konyhai robotgép: apa kezéből figyeli, amíg ügyködök vele, s bár van egy kis ijedelem a szemében, így mégsem sír és lassanként megszokja.
Nagyon szépek a hóvirágok!!! Hétvégén anyósoméknál voltunk vidéken, ott is volt a kertben. Ma meg igazi gyönyörű tavaszi idő volt, egész nap csavarogtunk. Csak félek, lesz még ennek böjtje...
Sheila
De jó hogy itt vagy!!!
Hiányoztál a topicból!
Drukkolok hogy minden rendben legyen!
Köszi hogy megvédted a "fiatalságomat"
Regina
Szerintem hasznosak az ajánlásaid!
Én pl. a múltkor végigolvastam a Lenkei dr. oldalát ( bocs hogy nem reagáltam rá
) - háááát, igen elgondolkodtató volt... hogy pl. a káposztában mennyire csökkent a vitamintartalom pár évtized alatt
Mire az én gyerekekm felnő, talán nem is marad benne
És a többi, amiről nem is veszünk tudomást