Új privát üzeneted érkezett!

naaa, itt vagyok, megjöttünk és megúsztuk a szondázást:-) :D :D :D

azt mondta a dokinéni, hogy tele van tejjel az orrjárat. Tilos fekve szoptatnom, mert gyenge a .... nem tom mije :oops: sokat kell hason fektetni, hogy erősödjön, mert visszajön a tejcsi és belemegy a légcsövébe, de ez nem kóros, Petrusomnak nincs semmi baja. Láthatóan :D :shock: :oops: jól eszik :D :roll: , tehát nem zavarja. Ki fogja nőni!!!

csajok! Ti beadattátok a prevenár ( nem biztos, hogy jól írtam) oltást??

sun: visszaszámolok veled!!!!!

szecs: Isten éltesse Blankát!!!! (még a nyolc napban benne vagyunk :-) )

nammado: Tuti , hogy minden rendben lesz, ha van időd olvass vissza, ha valaki, akkor én végigaggódtam a harmadik várandóságomat, de még GI is izgult, nehogy korababák legyünk, DE hála Istennek, Petrus pontosan tudta, hogy mikor kell kibújni, csak ijesztgetett minket!!!! Persze azért csak tessék pihenni!!!!!!! én is azt tettem + szedtem gyógyszert a méhösszehúzódásokra.

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

jahh, és várni nem kellett, szerencsére nagyon jó fej a dokinő. Már tegnap megbeszéltük, hogy soron kívül behív, csak szóljak a recepción, hogy írják oda, hogy 6 hetes baba. .... na, erre a recepciós közölte, hogy csak ketten vannak, annyit bírunk várni !!!! :shock: :x ... mondtam neki, hogy köszönöm a kedvességét, de én inkább az influenza járvány közepén ennyit sem várnék!!!! (a h...lye, ba..om!!!)
szóval, még oda sem értünk az ajtóhoz, már hívtak is!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Kriszta...mi beadattuk Zsoltinak ezt az egy nem kötelező oltást.

Örülök, hogy Petrussal minden oké!! Kis ijesztgetős :lol:
Még szép hogy soron kívül behívtak :)

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Sun DRUKK... már itt a vége.. 2 hét... :shock:

Babai, Kriszta, Judit
Nagyon édes képek!

Zsoltinak Gratula a járáshoz!

Szecs
Boldog Félévet!

Nammado
Szia!

Mi még betegek vagyunk - Levivel...
Éjjelente nem kapok levegőt... és még most is fáj a torkom...
Levi már csak egy kicsit köhög...
Anyu sincs jól - kórházban van...
De van + is...a pajzsmirigyem kezd helyrejönni, már csak napi fél gyógyszert kell szednem... /eddig napi 2 volt az adag/

Takarítgatok... rengeteg meló van... és most sajnos csak akkor tudok, amikor Levi alszik... de hétvégén jön Anyós is és együtt folytatjuk...
Keddig átköltözünk...

Nem tudom, hogy mikor fogok jönni, mert ott csak márciusban kötik be a netet és a tv-t...

Ilyen volt és ilyen lett - képek
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket és a virtuális tortát, Blanka jól össze is fogdosta a képernyőt, annyira tetszett neki :lol:
Judit, köszönöm a receptet! Ez nem olyan amit én ismertem, de naaagyon fincsi lehet!!! Kipróbálom amint visszakerülnek az étrendembe a k-betűsök :D
Ha már a k-nál tartunk, szerintetek váltsak ki újabb adag k vitamint, vagy az almázás miatt már nincs rá szükség? Eddig minden hófordulónál adtam Blankának +kapott anno a kórházban egyet.
Ripley, még nagyon fura az itteni élet! Apa jár vissza pakolászni, múltkor is felhívott du., hogy később érek haza, mert előtte haza kell ugranom valamiért :lol:
Jucus, ha Iza kigyönyörködte magát, akkor mi is kérünk uh felvételt! :D :)
Kriszta, de jó hír!!!!!!!! Ügyes a kicsi Petra, mindig erre a megállapításra jutunk :D Mi mindent beadattunk (rota, prevenar, neis v.). Én nem bántam meg, főleg, hogy volt 'szerencsétlenségem' látni a Lászlóban a fertőző beteg részt :evil: :roll: Csak oda ne kerüljön az ember!!!
Nammado, majd írj, hogy mi volt a dokinál!
Kia, drukk a költözéshez!!!
Nemsokára teszek fel telefonos képeket. (A fényképező kábelét még keresem :oops: )

KépKép
Kép
szecs

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
Kép
szecs

[quote="szecs"]Ha már a k-nál tartunk, szerintetek váltsak ki újabb adag k vitamint, vagy az almázás miatt már nincs rá szükség? [quote]

Szerintem ne váltsál ki. Azt addig kell, amíg teljesen anyatejes.

Timi
Kép
vt72

Blanka gyönyörű...már igazi kis hölgy :D

Timi
Kép
vt72

szecs: Blanka, de szép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))))))))))))

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Nammado,
GI (Gulyás doki) azt mondta a kemenyedésre, hogy a magnéziumot nem lehet túladagolni. Nekem is nagyon keményedett (keményedik) a hasam. A magne B6-ban szinte semmi magnézium nincs. A magnexben elég sok van viszont nem olcsó és a Magnézium Sandozban is sok van.
Hát igen a remegő érzés.... ma néztem, hogy Dudorka véraláfutásosra rugdosta az oldalam.... lehetséges ez belülről??? :shock:

Kriszta,
köszi... már nem húzom két hétig az tuti. Ma mentem utoljára dolgozni és a liftben a tükörben szembesültem azzal, hogy milyen lent van a hasam. Néhány jártasabb kolléga pedig megjegyezte, hogy megváltozott az arcom :)
Annát nekem úgy kellett szoptatnom, hogy szopi után nagyon lassan emelhettem függőlegesbe, mert volt olyan hogy az orrán jött a tej. Nem volt vicces. Elsőre megijedtem.

Kia,
Nagyon szépek lesztek. Én is a meleg színek híve vagyok. Sokkal jobb télen a meleg színekre ébredni :) Már bánom, hogy a fürdőnk kék lett. De néhány év múlva rászánom magam és lehet átfestem a csempét. Már árulnak szerencsére olyan festéket amivel ezt meg lehet oldani. Legyen sok örömötök a szép új otthonban. :)

Szecs,
Blanka nagyon szép kis baba. Kár hogy nem volt végül szerencsénk személyesen is látni... majd néhány hónap múlva. Lassan szervezni kellene a találkát. :) én bármikor ráérek :)

Ma búcsúztattak bent az irodában, kaptam egy könyvet "Életre kelt zoknik" a címe. Zokniból készült állatkákat lehet csinálni belőle. Majd mutatok képet ha lesz készen belőle. Egyenlőre fejvédőt varrtam tegnap a kiságyba, kézzel, mert már nem férek a varrogéphez....

KépKép
sunflow

Sziasztok!

Jajj, Kriszta de örülök, hogy nem kellett az a fránya vizsgálat........, ügyes volt Petrácska, egyébként nekem a védőnő már itthon mondta, hogy Ő nem javasolja a fekve szoptatást, de rám bízza. Na, Lilla el is döntötte, ritkán szerette csak úgy, jobb volt anya karjában elaludni szopizás közben :-)

Szecs, Blanka egy tünemény, hatalmas baba és gyönyörűűűűűűűűűűűűű!!!!!!
Nekem a K vitamin még mondta a doki, hogy adjam, kérdezz esetleg rá. Bár, mi karácsony óta almázunk, gyümölcsözünk, főzizünk. Lehet, hogy én is rákérdezek, mert még január elején kérdeztem a K vitamint.

Kia, húúú nagyon szép lett a ház, de jó érzés lesz új, tiszta házba költözni, irigy-irigy :wink:
Pocaklakóra vigyázni a takarításnál!!!!

Jucuss, mi volt a közös mozizáson? Én annyira élveztem mindig, 32 hetesen csináltuk a második 4D-s uh-t. Akkor azt mondták, hogy a páromra hasonlít a kép alapján és tényleg van benne valami.
De van egy rész ami rám hasonlít!!!!!!!! :wink:

Kép
judit70

Sun......... örülök, hogy jól vagy és jól sikerült a búcsúzásod is.
Nagydumás vagy hallod-e????!!!!!!!! Bármikor ráérsz a találkozóra.........szervezni kellene........, hahaha. Dudorka még bent van!!!! :lol:

Nammado, a lényeg, hogy itt maradt a picur és izgő-mozgó!!!
Nekem is ennyire keményedett a hasam és G.I mindig leszidott, hogy nem pihenek eleget, háááááát tényleg nem pihentem, de ha pihentem is ugyanaz volt, utólag belegondolok mindig mondta, hogy legalább a 32. hétig húzzuk ki és a végén 39 héten a vizesedés miatt megcsászározott. Amikor megszületett Lilla, akkor mondta el, hogy mennyire aggódott végig. A korom miatt is + első baba, + nagyon komoly vizesedés. Deeeeeeeeee, itt az én tüneményem.
Nálad sem lesz probléma és pihenj, pihenj, pihenj.

Kép
judit70

Judit,
nem lehet azt elég korán elkezdeni szervezni.... sokan vagyunk :) szerencsére.
Szóval Lilla egy dologban hasonlít rád??? :) Nem kérdezek rá, majd Timi :D
Dudorka jövő héten kint lesz. Meglássátok csak. A nyúl évére kijön. (az február 2-a). Nem véletlenül szapora a nyúl. Állítólag sok baba fog születni idén.

No, megyek megpihenek mert hosszú volt a nap.

KépKép
sunflow

[quote="judit70"]D írta:judit70e van egy rész ami rám hasonlít!!!!!!!! :wink:

Szerintem több is...reméljük az idő engem igazol :)
Ha csak egy rész lenne, annak Lilla nem örülne szerintem nagyobb korában :D :D

Timi
Kép
vt72

Szecs, Blanka mióta ül? Nincs időm visszolvasni, mi vana K-vitaminnal?

babaimádó
Kép
babaimado

Kia, jók az "ilyen volt - ilyen lett" képek :D ! Jobbulást nektek! Csak óvatosan a takarítással.

Szecs, milyen "nagylány" lett Blanka :) ! Olyan szép és csinos :D !

Kriszta, örülök, hogy "csak" ennyi volt a probléma Petránál.

Szia & üdv, Nammado!
Erőteljes keményedés nálam is volt mindkét várandósságnál 24. héttől. Magnézium, sok pihenés, és valami vérnyomáscsökkentő gyógyszert is felírt GI egy időre a biztonság kedvéért (pedig a vérnyomásom mindig alacsony :roll: ) De végül mindkét gyerek kitartott végig (40. és 38. hét) Szerintem nálad is rendben lesz :) .

Kép

Kép
ripley

Judyt, annyiszor eszembe jutsz, mi van veled? Hogy vagytok? Vivi jobban van?
Az utrogestant én is szedtem, azt hiszem a 12. hétig kellett, de már alig vártam, hogy vége legyen, mert nyitott szemmel aludtam a munkahelyemen. Ahogy bevettem fél óra múlva jött az álomkór.
Voltál azóta dokinál?

Apa reggel elutazott anyóshoz+fiacskájához (remélem a volt asszonyt nem látogatja meg :-) ) , csak holnap délután jön haza. Ráadásul reggel jött a telefon, hogy meghalt a keresztanyukája. Jövőhéten valószínű, hogy temetés. Egy olyan életerős, igazi vidéki asszonyka volt. 3 éve váratlanul meghalt a férje és szerintem a bánat vitte el őt, tegnap előtt infarktust kapott, még otthon újraélesztették (még jó hogy anyósomnál volt, Ő hívta a mentőt), de tegnap este felmondta a szolgálatot a szíve.
Nagyon sajnálom, egy tünemény volt.

Így kezdődött az évünk. :-(

Kép
judit70

Judit,
sajnálom a párod keresztanyukáját. Nehéz dolgok ezek. Nem is kezdek rajta filozófálni hisz lehetne órákig.
sunflow

Tegnap 17-18 óra körül éreztétek a földrengést? Nálunk annyira volt érezhető, hogy berezonált minden, a csillár picit megmozdult. A szomszédasszonyomék Újpesten 5. emeleten voltak vendégségben, állítólag ott mozgott a csillár rendesen, utána hallották, hogy földrengés volt. Én hirtelen nem tudtam, hogy mitől zörögnek a poharak a szekrényben, besza..........tam egy kicsit. Hívtam a párom, de arra nem volt érzékelhető.

Ezek után most olvastam, hogy február 12.-re megint várható 7 fokozatú. Kell nekem olvasgatni, amikor Lilla alszik........
Már annyira várom, hogy délután/este apa megjöjjön :-)

Kép
judit70

Ezek szerint később volt, nem 5-6 fele, már nem emlékeztem pontosan.

'Földrengést észleltek Budapesten és a Dunántúlon szombaton 18 óra 41 perckor. A Szeizmológiai Obszervatórium szerint a földmozgás 4,7-es erősségű volt, és 38 másodpercig tartott. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szerint Oroszlánynál volt a földrengés epicentruma, ahol morajlást lehetett hallani, mert a rengés viszonylag közel, 8 kilométerre volt csak a föld alatt. Szombat estig csak kisebb károkról érkezett jelentés.

Az írás idézi a magyar kutatók arra vonatkozó becslését, hogy mi történne egy rendkívül erős, 7-es erősségű rengés esetén a fővárosban. Eszerint a város belső kerületeiben a házak nagyrészt összedőlnének, de a külső kerületekben lévő panelházak dobozos szerkezetük miatt valószínűleg állva maradnának."

Akkor én február 12-én költözzek ki a kertvárosi részen az öreg házból????????
Nem tudom, hogy mi igaz ebből a február 12-i rengésből?!

Kép
judit70

Judit,
ha földrengés van semmiképpen nem menj ki az utcára. Viccen kívül mondom, az utcán sokkal több minden eshet a fejedre mint otthon. Fogd a picit és áljatok be egy ajtókeretbe vagy egy erős asztal alá kucorodjatok be. Az ajtókeret a legbiztonságosabb része a háznak. Én egyébként semmit nem éreztem belőle. De akkor ezek szerint nálunk nincs olyan ami ledölhet. Csodálkoztam is amikor kérdezték hogy éreztem-e..... Egyébként meg nem lehet azt ennyire napra pontosan megjósolni. Ha lehetne akkor pl Chilében nem lett volna akkora katasztrófa tavaly.

Azon filózok mit csináltam háromnegyed 7-kor tegnap. Ezt:

Kép

KépKép
sunflow

Sziasztok!

Köszönöm!
Pinehésképpen írok egy kicsit...
Nincs itthon senki - Anyós teplomban, Levi mesét néz, Apa a háznál..

Szecs
Nagyon szép a kis féléves!

Judit
Részvétem!

Sun
Ügyes vagy!

Tegnap nem voltam jól...
Reggel hasmenéssel indítottam, délben hányás a hasmenés mellé... aztán hőemelkedés... este már láz...
Nagyon gyenge voltam... szegény tesó is érezte... egész nap ficánkolt...
Apa már vitt volna az ügyeletre.. de megbeszéltük, hogy ha ma sem leszek jól megyünk...
Nem szeretnék kórházban lenni, főleg most, hogy félig le van zárva...
Szerintem csak egy gyomorrontás lehetett...
Ma már jobb...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Ide mindig érdemes képet feltölteni, köszönjük a sok dicséretet :D
És a kvitaminos tanácsokat is! Babaimado, azért kérdeztem, mert elvileg féléves korig kell adni. Mi eddig minden hófordulón adtuk és 5 hósan fogyott el (5 ampulla van egy dobozban). De nem váltok ki többet, mert rémlett amit Timi most megerősített, hogy gyümölcs mellé már nem kell. Az etetőszéket Karácsonyra kaptuk, akkor már kényelmesen elücsörgött benne (4 fokozatba dönthető).
Sunflow, bizony nagy kár, hogy nem jött össze a találka! De bepótoljuk tavasszal! Kezdjünk agyalni, hogy hol/mikor kellene összeszervezni, múltkor Ripley felajánlotta, hogy szívesen segít a szervezésben - remélem jól emlékszem Ripley :oops: - és én is örömmel intézkedem! Szuper lett a zokni-kutyus, olyan jó, amikor ilyen személyre szabott ajándékot kap az ember! Ebből is látszik, hogy mennyire ismernek+szeretnek a kollégáid :)
Timi, ott a pont :lol: :wink: :lol: :lol: :lol:
Judit, sajnálom, hogy ilyen tragédia ért benneteket :(
Judytra én is sokat gondolok, remélem jelentkezik hamarosan...
Én semmit nem éreztem a földrengésből :shock: Mondjuk fürödtem éppen, de nem estek a fejemre a mosott ruhák :lol:
Kia, jobbulást, vigyázz magatokra!

KépKép
Kép
szecs

Én nagy magányomban háromnegyed 7-kor tegnap vasaltam, + Lillával játsziztunk, készültünk a fürdéshez és akkor zörögtek a poharak.

Sun, igen az ajtókeretet én is hallottam, de köszi, hogy írtál okos dolgokat, mert elég fosós vagyok.
Nagyon ügyi vagy, ezt te csináltad? Kötötted? Jahh, most olvasom Szecset, akkor kaptad?
Te is egyedül voltál?

Köszönjük az együttérzéseket!

Szecs, ugye milyen jó dicséreteket kapni? Éppen néztem, hogy Vilike is már mekkora. Ő mennyi idős? 4 hónapos körül van?

Kia, vigyázz magadra. A gyomorrontás járhat lázzal?
Igen, hallottam én is, hogy sok kórházba látogatási tilalom van a járvány miatt.
Jobbulást neked és óvatosan a költözéssel!!!!!!

Kép
judit70

Judit,
a kutyust én csináltam (zokniból van) egy könyvből vettem az ötletet amit a kollegáimtól kaptam. Én nem voltam egyedül, Anna volt itthon velem, de ő sem érzett semmit. Azért fura, mert én évekig éltem olyan helyen ahol rendszeresek a földrengések.... azért vagyok ilyen nagyon okos :) Egyébként meg lehetek okos, de általában az ember ilyenkor leblokkol és meg sem mer mozdulni....

Szecs,
a kollégáknak én súgtam :) hogy mit szeretnék. Ezt a könyvet egyébként is megvettem volna. De a Zacher torta amit kaptam hozzá (késői szülinapi ajándéknak) az viszont naggggyyyon finom volt :)

KépKép
sunflow

Kia,
valami lehet a levegőben, mert nekem is többször volt hányingerem mostanában hasmenéssel kisérve, de semmi egyéb...
Az utóbbi lehet nekem a vas-tablettától. Jó téma.... de nekem nem szorulásom lesz tőle..... A hányingert pedig a gyomorsav rovására írtam.
Mindenesetre vigyázz magatokra.

KépKép
sunflow

Sziasztok!

Judit ... Részvétem !!
Egyedül voltatok ,nem csodálom hogy megijedtél.
Remélem azért nem lesz ettől nagyobb a rengés.(amit be is linkeltél.)

Szecs....Gyönyörű a kicsi Hercegnőd!
Nagyon jók a rucik rajta. Az etetőszékben jól el van. :lol:

Sun.... Neked most jön a nagy pihenés.. Rád is fér !! Le a kalappal eddig dolgozni ,egy dudorkával.!!! Gratulálok!! de tényleg pihenj :-) !!
Anna meggyógyult?
Ügyes alkotás!! :-)

Mi nem éreztünk ,semmit a rengésből.Nálunk igaz mindennaposak a pohár rezgések :? ,itt megy a villamos.
Köszi a jó tanácsokat!! :wink: ez ügyben.

Kia... Vigyázz magatokra!
Sajnos újra kezdődik ill.folytatodik a inf.vírus.
Remélem nálad valóban csak gyomorrontás , a gond.
Szépen haladtok ,irigykedem is :wink: ,de csak egy kicsit.

Kriszta .... Nagyon jó hogy nincs semmi baja Petrának!!!

Megtörtént az Uh. még Mindig kislány :wink: :D dudorka.
Nem akart igazán mutatkozni,nagyon makacs volt.
Az arcában folyamatosan vagy a keze ,vagy talpa benne van.Nagyon édes ,hasonlít Izabellára.
Pofikáját is láthattam,persze csak felét ,mert a másik fél folyamatosan takarásban volt.
Nagyon be van sajnos kuporodva,a jobb oldalamra.
Iza sem tudott innentől kezdve már befordulni.
G.I látogatása óta semmit sem mozdult,abban a pózban van most is,mint 3hete.
Azért még reménykedem ,és próbálom elmagyarázni neki ,hogy még is jobb lenne ha alkotna valami fordulás félét.
A sulya jelenleg 1900körül van .

A lényeget nem is írtam,Izabella végig fogta a kezem ,és kérdezte nem fáj...Olyan jó érzés volt....,még Apa is meghatódott.. ilyen ügyes NAGY lányunk van.

Próbálok hozni képeket is ,csak nem tudom milyen programmal lehet a Dvd-ről kivágni képeket.
Igyekszem kikutatni..
:wink: :roll:

Puszii Mindenkinek!

Jucus :-)

Kép

Kép
jucuss3

Jucuss, hát azt én sem tudom, hogy lehet dvd-ről képet kivágni. Én kértem akkor képet is és azt raktam ide fel.
Nekem is ilyen volt Lilla, hogy a keze állandóan az arcánál volt és tudod mi az érdekes? Most amikor álmos, rögtön odateszi az egyik kezét, lecsukja a kis szemét és ilyenkor rövidesen alszik is.
Úgy látszik a pocakban is sokat szunyókált.

Nahhh, már majdnem 2000 gramm a picurka! Szép. Van már neve a drágának?
Iza nagyon édi lehetett, és valamennyit ki tudott venni a tesóból, hogy éppen mit mutogatnak rajta?
Akkor, ha nem fordul, császáros baba lesz?

Sun, marha jó az a kutyus, olyan ötletes.

Olyan dühös vagyok, hogy én meg hónapokkal ezelőtt odaadtam a védőnőnek egy teljes doboz melltartóbetétet, meg egy csomag Libero pelus (2-4 kg). Tejszaporító teákat.
Neked, vagy Jucusnak most jó lett volna. Bakker, hogy nem gondoltam akkor erre.

Apa este hazajött, tiszta takony, neocitranozott, remélem jobban lesz, köhög is. Mondtam neki, hogy nem kellett volna hideg nőre (vagy kőre) feküdni :lol: :lol: :lol:
Már pénteken krákogott, úgyhogy várható volt.
Jó lehet neki most betegen, ebben a hidegben kint dolgozni.
Szerintem ez egy jó kiadós meghűlés.

Kép
judit70

Sziasztok!

Judit... A párodnak jobbulást!! Most egyébként sem nehéz meghülni,és ha még kint is dolgozik. :(
Nagyon aranyos vagy!! így gondolsz ránk.
Én is odaadtam anno mindent a védőnőnek.Ő jobban tudja ki a nagyon rászoruló,(sajnos van) nyugodtan adja oda.

Iza nagyon nézte a monitort ,nem tudom mennyire volt érthető számára.
Az arcát tuti felismerte a tesónak,mert mondta ott a szeme.
Nagyon császárossá kezd válni a dolog,jövőhéten G.I is megnézi újra.
HA ez a pozíció 1hét múlva is ,császár lesz,de ezt már megbeszéltük mikor legutóbb voltam.(Iza is az volt)
Genetikailag így kényelmes számukra :roll: :) az elhelyezkedés.
Hosszú lábú csajszik :D :wink:

Jucus :-)

Kép

Kép
jucuss3

Sziasztok!

Judit,
köszi, hogy gondoltál ránk. :) A párodnak jobbulást.

Jucuss,
szerintem én már nem megyek GI-hez. Majd ő jön hozzám. Ma volt nálunk a barátnőm és azt mondta, hogy szerinte már nagyon lent van a hasam és a számon is látszik hogy napokon belül megszülök.

Ma már bent van anyu úgyhogy nem izgulok mi lesz Annával és ma az oviban is nagyon jól érezte magát bár még ott voltam vele és csak délelőtt voltunk 2-3 órát. Holnap már ott ebédel és ott is hagyom reggel. Nem lesz vele gond. Aranyosak voltak vele a gyerekek.

Tegnap nagyon ijesztő dolgot éltem át. Lement a vérnyomásom és hírtelen nem találtam a szavakat. Zsibbadt a jobb kezem és tompa volt az agyam (na jó az egyébként is az) :) . Nagyon fura volt. Aztán elmúlt negyed óra alatt, de megfordult a fejemben hogy hívom a mentőket meg anyámat. Ilyet még nem éltem. Pedig most már nem ugrálok és nem tologatom a bútorokat...... ma beléptem a 39. hétbe. Már én is számolok :)

KépKép
sunflow

Sun…nagyon jó pofa a kutya amit az ajándék könyvből csináltál :)
Szilva lekvár vagy szilva pálinka van a kutyus belsejében? :D
Milyen földrengéses helyen laktál?
Tényleg ijesztő lehetett ez a zsibbadás!! Azóta nem volt ugye? És semmi fizikai munka :D

Judyt…régen jöttél! Ugye minden oké odabent a picivel és Vivivel is?

Judit…sajnálom a párod keresztanyját.
Jobbulást neki…remélem megússzátok Ti a vírus Lillával!
Biztos jó helyre került amit a védőnőnek adtál…ők tényleg tudják, hogy kinek van rá szüksége.

Mi semmit nem éreztünk a földrengésből…de már nem is tudom, hogy mit csináltunk ¾ 7-kor :)

Kia…remélem már jobban vagy!

Jucuss…édes lehetett Iza, ahogy féltett az uh-n.
Remélem sikerül kimozdítani a császáros pózból dudorkádat :D

Ripley...hogy viselte Zalán a 15 hós oltást?

Timi
Kép
vt72

Timi, mostanában eszembe jutottatok Ripleyvel, hogy mi páran most le tudtuk az első oltásokat, nektek viszont most jön a 15 hós. Na, de ti is túl lesztek rajta.
Mikor mentek Zsoltival?

Ripley, ti már túl vagytok az oltáson?

Judyt mi van veletek?

Sun, húúúúú nagyon megijedhettél szegény, de most már ott van anyukád, már ez is megnyugtatóbb.
Visszaszámlálás!!!!!!!!!

A találkozót melyik hónapra gondoltátok?

Kép
judit70

sziasztok lányok,

sun: phfúúúúúúúúú, ijesztő lehetett a rosszulléted!!! Tessék pihenni az utolsó napokban!! hamarosan úgysem fogsz :-) :lol: :lol:
Én csütörtökön 4-re megyek GI-hez. ... ha esetleg...

látom téma volt a földrengés...én tuti besz...rnék :oops: , állítólag a 12-ei földrengés kamu!!

jaj, lányok, nagyon várom már a jóidőt!!! olyan rossz, hogy nem tudunk kimenni!! Petrus arcát, ha megcsípi a hideg rögtön kipirul és napokig úgy is marad! Szegény csajszi, nagyon érzékeny a bőre, biztosan fog vele küzdeni :-( (legalább nem fog annyit sminkelni :-))

Édes kis manó, éjszakánként alszik (félve írom le, nehogy felboruljon a napirend ). Egészen más, mint a fiuk, ha nem eszi magát a nyakáig, akkor sír. Sajnos ez azzal jár, hogy párszor kapott pótlást (20,30 kétszer pedig 50ml). Most reggelente fejek,(akkor sok van) és azt kapja meg még vacsi után.
Elkezdtem inni a laktoherb teát. A fiuknál is azt ittam, hátha segít...a homeopátiás golyók semmit sem értek :-(.... vagy nem jól szedtem .....

na..... ennyi fért bele, visít a kisasszony....

kia: jól vagytok???

puszi
Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Timi: küldök egy fotót, ha esetleg..... köszönöm :-) !!!!! én béna vagyok .... illetve, nincs programom kicsinyíteni :-)

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Aki használt kengurut, azoktól kérdezem: Nektek bevált? Milyen márka? Kaptunk egyet a sógornőmtől kölcs., de egy határ car. Náluk sem szerette egyik gyerek sem. Ráadásul levenni/felvenni is nehézkes, valamint lecsúszik a pántja. Nem tudom, megérné-e venni egyet.

babaimádó
Kép
babaimado

Judit…mi Zsoltival majd február 22-én megyünk.

Kriszta…gratula Petrához! Jó alvókája van!
Fotót bármikor, bármennyit…enyém a megtiszteltetés, hogy elsőként láthatom :D

Babaim…mi párszor használtunk Zsoltival kengurut. Egy-egy nagyobb vásárlásnál csak…de nekem már fél óra után kényelmetlen volt. Ha nem közlekedsz túl sokat és túl messze…én nem gondolom, hogy szükséges :D

Timi
Kép
vt72

A hordozókendőt sem tűri..Csak gondoltam, abban hátha kényelmesebben le tudnám vinni majd a kocsihoz, ha meglesz az új ülés, vagy esetleg bkv-zni könnyebb lenen, mint autóval.

babaimádó
Kép
babaimado

[quote="babaimado"] írta:babaimadoesetleg bkv-zni könnyebb lenne.

Ez így van, ha szereti. Bár hosszú úton nem ajánlják...nagyon megterhelő a gerincnek. Mármint a Tiednek :)

Timi
Kép
vt72

Mi sem éreztük a földrengést. Pedig Győző szerette volna, őt most pont ezek a dolgok érdeklik, főként a tűzhányók, de az "sajnos" Magyaro.-n nincs :) .

Sun, remélem azóta nem volt hasonló érzeted. Talán csak valami ér elnyomodott egy kis időre a babától :? .
Hamarosan érkezik Dudorka :P !
Hol éltél földrengéses helyen?

Kia, két ismerősöm is átesett a napokban ezen az 1-2 napos hányás-hasmenés ügyön, lehet, hogy ez mégiscsak egy vírus :? ?

Babai, nálunk mindkét gyerek szeretett kenguruben lenni, csak én nem bírtam sokáig a súlyuk miatt...
Zalán a tegnapi szuris mérésen 11,5 kg :shock:

Kép

Kép
ripley

Jucus, szép lehetett ez a családi pillanat az Uh-on :) . Iza is biztos átérezte.
Jó nektek, hogy hosszú lábú csajok vagytok :) !

Szecs, ajánlat áll! Találkozzunk tavasszal!
Bár nekem a jövő héten is jó... :lol:

Kép

Kép
ripley

11,5 kg:uhhh :lol:
földrengést mi sem észleltük..érdekes...

babaimádó
Kép
babaimado

Timi,
buta kerdes :) .... pálinka van a kutyaban, illetve lett volna ha meg nem iszom... lehet attól volt a zsibbadás....hm.

Azóta nem volt ilyen rosszullétem. És most hogy anyu is itt van és Anna is jól veszi az új ovival járó akadályokat nyugodtabb is vagyok.

Kriszta,
nekem 1-re van időpontom. Mert amikor bejelentkeztem még nem volt más és Gabi kérte, hogy had lehessen sorban mert akkor elvileg kissebb a csúszás. Kár, pedig jó lett volna veled is találkozni.
Bizony elég hideg van kint. Már én is nagyon várom a sétákat és a találkát is.

Ripley,
én is érre gondoltam... fura volt. No mindegy azóta nem történt hasonló.
Chilében éltem földrengéses helyen :)

Babaim,
én kendőt használtam Annánál, de csak nagyon ritkán. Kényelmetlen volt hosszútávon és nagyon rámmelegedett. Anna szerette.

Judit,
már nagyon számolok. :) Lassan kevesebb lesz mint a két kezemen az ujjak és akkor nem kell a lábamat is használni :) mármint a számoláshoz gondoltam (Timi :) )

ez a második zokniművem:

Kép

KépKép
sunflow

Sziasztok!

Csak benéztem, mert mennem kell a gyerekekért... /Levi és a keresztlányunk/

Jól vagyok, az étvágyam jobb, mint előtte... :P
Levi bölcsizik, a költözés csak lassan halad...

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Ripley…szép súlya van Zalánnak!
Kíváncsi leszek Zsolti mikor éri majd utol :)
Szegény Győző…biztos örült volna a földrengésnek :D
Gyűjtsetek egy izlandi utazásra…ott láthat gejzíreket :D

A jövő hét nekünk is jó :D

Sun…egészségedre a páleszt :D
A narancsos az már lekvár Dudorkának? :D

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Judit, jobbulást Lilla-apunak! Vili holnapután lesz öt hónapos. Bizony nagy, 8kg körül van :D
Blanka 6016g volt a mai mázsáláson, vagyis majdnem megkétszerezte a születési súlyát :D Az új védőnőnk szerintem használhatatlanabb, mint az előző :P Olyanokat mondott, hogy az alma után kipróbálhatjuk, hogy hogy ízlik a gyümölcs és azért kell a hozzátáplálás, mert az anyatejben nincs elég fehérje :shock: :lol: Felajánlotta, hogy hívjam bármikor, de ezek után nem állítottam be a számát gyorstárcsázásra a telefonon :lol:
Jucus, a lényeg, hogy Dudorka egészséges, akár így, akár úgy érkezik erre a világra. A babák tudják, hogy mi a jó nekik. Nagyon ügyes és értelmes lánykád van, én is elpityeredtem ezen a megható sztorin :)
Sunflow, nagyon izgulok!!! Tegnap reggel fél hat körül kaptam sms-t és úgy kiugrottam az ágyból, mint akit puskából lőttek ki. A férjem kérdezte is, hogy mitől vagyok ilyen friss, én mondtam neki, hogy szerintem ezt már "Dorka küldte", de nem jött be :D Narancs nagyon aranyos!!!
Timi, hány oltást kaptok a 15 hóson? Az oltáskivezetés amit múltkor kérdeztél, a következő: silicea-ledum-thuja mindhárom c9-es hígításban, 3-3-3 golyó az oltást megelőző reggel+este és az oltás napján reggel+este.
Kriszta, én azt hittem, hogy ilyen éjszakát átalvó gyerek csak a mesében létezik :shock: Ügyesek vagytok! A mi dokinéninknek van egy nagyon jó testápoló receptje száraz+érzékeny bőrre, ha érdekel, szívesen elküldöm és ki tudod kevertetni (a fürdetőkrém az alapja+a-vitamin+levendula).
Babaimado, nekünk van kendőnk, Blanka uuutálja :D
Ripley, nekem is jó a jövő hét :wink: Győző nagyon bátor, én sikítófrászt kapnék a földrengéstől :D
Kia, ráértek a költözéssel, csak szépen, nyugiban!
Hozzátáplálásos kérdés, aki kapja marja :D : adtatok/adtok tejpépet a babóknak?

KépKép
Kép
szecs

Ripley, szép: 11,5 kg, de miért csodálkozom, hiszen már kész férfi :-)
Zsoltival, ha jön a jó idő, húsvétkor jöhetnek locsolkodni :lol:
Nem árultad el, hogy viselte Zalán a szurit.

Kriszta, most mennyit eszik egy evésnél Petra?
Nekem a tejszaporító teákról le kellett állnom, mert még jobban fájt Lillus pocija, pedig attól legalább volt tejcsim. Mondjuk a homeos bogyók is jók voltak nekem.

Babaim, mi kaptunk kölcsön kengurut, nem is lenne vele baja, csak az overállal együtt már kényelmetlen Lillának. A fránya ebbe a hidegbe, szegény csajszik kinlódnak, mert minden kényelmetlen az overál miatt (hordozó, kenguru, stb.)
Én régebben 1x a tescoban használtam, elaludt, hát úgy nem volt neki valami kényelmes, jahhh meg nekem sem. Nem is aludt olyan jól, mintha babakocsiban feküdt volna.

Sun, te zokni király, ügyi vagy.
Most gyártsál ilyeneket később nem lesz rá időd. Dudorka ficánkol rendesen?
Remélem jól oldalba rúgott a hétvégén amikor szekrényt tologattál!!!!!!

Timi 22-e még arrébb van, addig felkészülhetsz lelkileg a szurira.

Holnap temetésre megyünk, mármint én csak kisérő leszek, a temetésre nem megyek, maradok a háznál, valószínű nekem kell majd a két 15 hós fiúkákra vigyáznom. Lehet, hogy égnek fog állni a hajam? Nem tudom majd merre rohanjak, az egyik 10, a másik 11 hónaposan kezdett járni.
Az i-re a pont az lenne, ha Lilla ott kezdene el fordulni :roll:

Kép
judit70

Milyen összejövetelben gondolkodtok tavasszal?
Babákkal együtt valami szabadtéri játszogatós, vagy csak csajos, sör/bor felett beszélgetős?

KépKép
Kép
szecs

Szecs, pont egyszerre írtunk :-)

Nekem a védőnő a tejpépre még január elején azt mondta, hogy még ráérünk, de Blanka már 6 hónapos szerintem nyugodtan lehet, Lilla akkor még 4,5 hós volt.

Ezt nem értem, az alma nála nem gyümölcs?
Én egymás után adtam almát, őszibarackot, sütőtököt, répát, krumplit, szilvát (mert nem nagyon kakilós a kisasszony, ezt bébiételben) céklát, lehet már meggyet is adni, én még nem próbáltam. A körtét nem ajánlom, bár az egyik könyvben az volt, hogy 4-hós kortól, utána meg olvastam, hogy azzal ráérünk később, mert panaszokat okozhat.
Azért az olyan jó, hogy neked még van tejcsid! :)

A régi védőnődet nem tudod felhívni, hátha okosabb?

Szép súlya van Blankának, Lilla már meg 3x-ta a születési súlyát, szerintem a tápszertől is puffadt jobban.
Vilike már 5 hónapos? Akkor 2,5 hét van közte és Lilla között kb. Szép súlya van neki is, nem semmi :lol:

Kép
judit70

Timi, a zöldborsót átpaszírozva mikortól adtad Zsoltinak? Gondolom, majd azt is csak később 8 hó körül lehet?!
Emlékszem még a képre is :lol: , de hogy az mikor volt, arra már nem.

Kép
judit70

Judit, köszi az infókat! A védőnői munkakörrel úgy egészében nem vagyok kibékülve, szóval nem is számítok onnan tanácsra. Ezeket is kéretlenül szórta frutti helyett :D Szerencsére több megbízható és felelősségteljes kisgyermekes barátnőm van és persze itt vagytok TI :D

KépKép
Kép
szecs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?