Szia Mindenki!
Marcibaba köszöni szépen a bókokat. Meg a büszke anyukája is.
Amúgy hétfőn leszünk 4 hetesek, és a mérleg 4,12 kg-ot mutat ruhában. A pucér szerintem 3,8-3,9 kb. majdnem 1 kg-t hízott 4 hét alatt. Olyan sonkái vannak. Persze most itt alszik a hordozóban, ilyen időben nem mentünk le sétálni, inkább szellőztetek. Ma is szinte egész nap fáj a poci, de azért időnként elfárad a kis szentem, és akkor bealszik. Amikor öltöztettem, még bömbölt. Szegénykém, csak úgy tudom megvígasztalni, ha az ölemben rázogatom kicsit, meg emelgetem. A szélcsövet meg már két patikában is néztük, és egyikben sem volt. Pedig nagyon jó lenne már szerezni egyet, mert majd megszakad a szívem, annyit kínlódik a pukimanókkal.
Vuka,
igaza van Gabinak, tényleg tök ugyanezt csináltam kb egy hónapja. Nézz vissza egy kicsit dec elejére, és meglátod.
De ne csüggedj, hamarosan már te is babázni fogsz, és jöhetnek a képek Petráról!!
Tücsökmami, Gergő is olyan jó husi!!!! Az ember agyon puszilgatná azokat a kis hurkás combikat!! (én legalábbis szoktam Marciét...)
Timi, Gabi a talis képek tök tutik!!! Hogy nézik egymást a két kis barátnő...Kár hogy nincs rólatok is egy ilyen kép. Egymás mellet tök jól mutatna....
Na jó, megyek, mert ki kell használni az alvásidőszakot, evéásre, mosásra, rendrakásra...
Tényleg ezt már akartam írni: Ti is megtanultatok félkézzel enni, félkézzel pakolni, ruhát leszedni a szárítólól, meg ilyenek???!!!
Na csövi mindenkinek, majd ha tudok, még jövök.
Hát Apa, még te is csak engem fotózgatsz???
És tudok ám én aludni is, ha elfáradok...