Új privát üzeneted érkezett!

Laptető :arrow: miciona a Tiéd! Szerintem itt a babás oldalon, duplát ér! :D
emerenc

Szurikám! Örülök!!!!!!!!!!!!! Cukika vagy!!!!
Nézem a priviket most és küldöm.
Cupppppp

Kép
bodza2005

Micikém! Neked a többiekkel együtt küldtem, nem kaptad meg?
A tortikásat. Szülinapit még nem töltöttem le a tárról. :oops: :oops:

Emerenc! :D :D

Kép
bodza2005

Mai leveleket még nem láttam (dolgozóban vok), ha előtte küldted akkor nem kaptam meg :((

Emerenc,
köszönöm a laptetőt :)

Chilike,
de ugye nem baj ,ha Sajóval se Emerenc, se én nem közös babán osztozkodunk :)))
Mindenkinek külön egy-egy/vagy kettő :))
miciona

sziasztok fiúklányok!

Na végre újra itt vagyok, megmondom őszintén nagyon hiányoztatok! sajnos csak ma tudtam bemenni az informatikushoz megcsináltatni a gépemet, így az elmúlt egy hétben nem neteztem, mert amikor párom hazaért, már nem volt erőm elkérni az övét, meg hát inkább vele foglalkoztam akkor már :)

És a lényeg: Patrika nagyon örülünk neked, Hanyinak és Patriapunak pedig nagy gratula a királylányhoz! Kíváncsi lennék a részletekre, na majd reméljük hamarosan azok is meglesznek.

Nekem sajnos nicnsenek jó híreim. Az elmúlt időszakban próbáltam mindenfélét elintézni, hivatalos ügyeket, vásárlásokat, baráti találkozásokat. Szonja szobája is nagyjából megvan, leszámítva a dekorációt, függönyt, szőnyeget (gyönyörű lett:)). Plusz a családban gondok voltak, így kellett főznöm, besegíteni többet.
De amúgy nagyon jól voltam, fitt, energikius, tudjátok.
Ma voltam Apánknál, megvizsgált, és ahogy 'benyúlt', a mosolygós arca nagyon elváltozott... megkérdezte, mégis mit csináltam az elmúlt időszakban, merthogy gyakorlatilag eltűnt a méhszájam... ez azt jelenti , hogy nem nyílt ki, de a hossza eltűnt. Le is vettte gyorsan streptoc. kenetet, mert szerinte errre már nem lesz idő szülél előtt. Febr. 20-ig mindenképpen bent kell tartanom a Picilányt, hogy ne legyen koraszülött, utána én is kánkánozhatok, mint Moncsi. De sok esélyt nem jósol arra, hogy sokáig bent lesz Szonjus, bár azt mondta, ha betartom a fekvést, akkor azért 20-ig kitarthatunk.
Most egyáltalán nem csinálhatok semmit, még fel sem ülhetek az ágyban, nem mehetek védőnőhöz, meg a szülésznőhöz sem (szombaton találkoztunk volna vele). valahogy meg kell szervezni, hogy anyósom-anyukám főzzenek nekem (nekünk), meg még az összes babaholmit ki kell mosni-vasalni, ezt sem csinálhatom már én :(
Nagyon megijdetem, jól kibőgtem magam. Egyrészt magamat okolom, pedig esküszöm mindig csak annyit csináltam, amennyi jól esett, nem érzem úgy, hogy túlerőltettem volna magam. Másrészt mostanra terveztem mindenféle kényeztető programot, masszázs, fodrász, pedikűr, stb, és ezek most kimaradnak. De persze ez érdekel a legkevésbé, csak váratlanul ért.
holnaptól kell számolnom a mozgásokat.
Ja és felkiáltójeles diétám van a kiskönyvben :) 9 kg hízással. Na ez sem érdekel most túlságosan :)

Most nem tudok többet írni, mert így fekve iszonyat keményedik a hasam (nagyon nagyon sokat keményedik), de holnap szép lassan reagálok mindenre. Egész du. visszaolvastam :)

Bodzika,
Neked írok privit, te édes drágaság!!! :D
vjulcsi

Sziasztok.

hanyatka:NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK én is a kis Patrikához!!!! :lol:
Sok tejcsit,egészséget és minden jót!!!!
És már én is nagyon kiváncsi vagyok a szüléstörténetedre!!!!

Julcsika:NYUGODJ MEG!!! Ne hibáztasd magad!!! Minden rendbe lesz!!! Pihenjél most ez a dolgod! Nem lesz semmi baj!

Kép
Kép
melánia

Rencsi:olvastad a válaszomat a hányós barátnődnek? Megírtam a gyógyszer nevét! :lol:

Kép
Kép
melánia

Melikém,
nagyon köszönöm, most láttam, édes vagy!!!! arra viszont nem válaszoltál nekem priviben, hogy mi lett a Tgyás stbhez a munkaviszonnyal?

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Julcsikám, nem csodálkozom, hogy besokkoltál... Csak feküdj,feküdj! Sok olyan sztorit olvastam, hogy fekve még hosszú hónapokat is kibírtak kinyílt méhszájjal is.
Csinált Uh-t Apánk? Mekkorák a paraméterei Szonjusnak?
A masszázs, meg a pedikür az ágyban fekve férjecske által megoldható! :)
Kíváncsi vagyok, pénteken nekem milyen jóslatot mond majd Apánk... :shock: Nekem az elmúlt két hetet tűzte ki célul, és látod, úgy néz ki, hogy sikerül teljesíteni. (kopp-kopp-kopp!)
Én kézimunkázgatok (keresztszemes képeket varrogatok a kiságy fölé faliképnek), így jobban telik az idő. Ha van valami ilyesmihez késztetésed, most használd ki. Meglátod, elrepül az a 18 nap!

Ezt sikerült az elmúlt héten alkotnom. A keretezés még hátra van. A többi is ilyen kis virágos-manós lesz. A kép nem túl jó most telefonnal, lámpafénynél...
Kép
Puszi mindenkinek és jóccakát!!!
(de jó Hanyatkának, már édesanyaként tölti a mai éjszakát)

Bodzika, képzeld, ma Petikém vett popikrémet a gyogyitárban és kísértetiesen hasonlít a színe, meg az állaga a te csodakrémedhez! Csak nem...?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára moncsiga 2010.02.02 22:02-kor.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!
Vjulcsi!

Ne okold Magad, az ember néha nem veszi észre, hogy túlhajtja magát. De most aztán NYUGI!!! A család segíteni fog meglátod!

Sajo
sajo

Kép
bodza2005

Moncsikám!
Ez valami gyönyörűséges!!!!!!! Fú, de jó Nimókának... :D
Milyen keretet tervezel? Szín?
Jéééé, de akkor most kettő krém is van?
Hol vette?
Elvileg ez egy abszolute saját terméke, találmánya Dokinéninek.
A Fő utcai patikában lehet kapni, HATOS popsikrém néven, mert a Rendelője ott van közel. Receptre persze fele annyiba kerül. Ott nem kell várni 1 napot, mire kikutyulják, mert mindig tartanak készen, annyira népszerű.

Julcsikám! Hátt, na végre mááááár!!!!
Semmi baj nem lesz, szépen feküdj és rendben lesz Szonjusunk érkezésének ideje.

Visszaolvasok.

Kép
bodza2005

sziasztok csajszikák.
most is csak egy percre jövök, igy nem is irok mindenkinek , de köszi a bókókat és puszi mindenkinek. :lol:

Bodzikám
Ne haragudj szivem nem tudtalak ma hivni, délután elment ez a car net, aztán rohannom kellett a pediküröshöz, :lol: , na az jól esett, este mire hazaértem párom megcsinálta valahogy, hogy visszajöjjön a nett, de még tesómnak el kellett küldenem egy önéletrajzot, és a férjecském hozott haza egy kisebb adag munkát(papir munka, de más esetben ezt napokig csinálom, most az elmúlt pár órában megcsináltam a nagyját, de már nagyon elfáradtam, ) úgyhogy irok mailt és holnap hivlak oké.

moncsika
Hogy te milyen ügyike vagy. :wink:

julcsika
Már mennék aludni, de miattad fennmaradtam :lol: , mert szeretnélek kicsit megnyugtatni. :wink:
Teljes mértékben átérzem mit érzel én abszolút ugyanigy voltam , mint te, csak feküdtem ott apánk "kényelmes "vizsgáló székébe és nem hittem a fülemnek, hogy velem is ez volt, közben én meg tök jól éreztem magam, semmit nem vettem észre a történtekből, igazán előszőr el sem hittem, csak azt gondoltam, hogy ijeszgetni szeretne apánk. Haza felé ültem a kocsiba és még anyumékat se volt kedvem felhivni, hogy egyébként minden rendben van., csak csendben gondolkoztam, hogy most mi a fene lesz. nem vagyok még kész(nem volt még se hordozónk, se ágynemű, se egy csomó minden), plussz nekem is kellett volna mennem védőnőhöz, és még az "utolsó hajrába" mindent el akartam intézni, nem is tudtam mit hogy fogok megcsinálni. Meg nem is vagyok az a fekvős fajta, de mivel minimum a 36. hétig ki kellett birnom, nehogy koraszülöttek legyenek a babák, ezért ráerőltettem magamra a fekvést. Tulajdonképpen előszőr kb 3.-4 napig nem is nagyon keltem fel, csak fürdeni, enni, pisilni ilyesmi, ez volt a legnehezebb. Aztán minnél többet pihentem annál fáradtabb lettem, úgyhogy kb 1 hét fekvés után már napközben is el tudtam aludni. :lol:
Most, ahogy a 35 héten túl voltam, már elmerészkedtem itthonról, egyszer, egyszer, de csak lightosan, nem csináltam semmi megerőltetőt és csak annyit mentem amennyitől nem fáradtam el, mert különben nagyon bekeményedtem. Nekem napi 4x2 magne b6-ot kell szednem, de volt amikor 10-et kellett bevennem és még úgy is keményedett a hasam.
Egyébként az elmúlt 2 hétben kb 3x mentem el itthonról, egyszer ctg-re, egyszer ma a pedikűröshöz, egyszer meg kicsit vásárolgatni voltunk, de csak itt a közelben.
Tudom nagyon nehéz, főleg ilyen tipusú embereknek , mint mi vagyunk, de próbáld meg visszafogni magad, mert az a legfontosabb, hogy Szonjus bennt tudjon maradni és időben szülessen meg. Én nem akartam a babáimat csövekkel az orrukba látni, születésük után, ezért megtettem mindent, hogy kihúzzuk idáig. Mostmár kicsit nyugodtabb vagyok, meg 2 héten belül úgyis megszületnek a csajszik, de apánk úgyis befektet, úgyhogy én se sok mindent fogok tudni csinálni már, viszont valahogy mégis minden megoldódott. A drága férjem megvette a hordozókat, az ágyneműket kimosta a család én meg ma ülve kivasaltam és felhúztam az ágyat.
Amit meg nem tudtam elintézni az meg igy alakult, amit tudok még a héten elintézek, de már nem parázok rá a dolgokra.
Te is, ha kibirod(márpedig kibirod) 20.-ig utánna még tudsz intézni mindent, addig van csak ez a kényszer pihenő!
Úgyhogy nyugi és pihenj amennyit csak tudsz légyszi :wink:
chilike1

Aranyos vagy Chilike,hogy nyugtatgatod Jilcsikat! Telleg,nem is irtam,h szepseges am a pocikad! Szerintem pont jo meretu,nem tul nagy egyaltalan!
Libuska es Melike is tegyen fel uj kepeket lsz!
Julcsika is lszlsz!
Jo ejt Mamikak!!!!
Jo ejt leendo Mamikak es leendo Apuka!!!
Lyo ejt zugolvasok! ;-)
Cupakok!

Kép
bodza2005

BABYBJÖRN BABAHORDOZÓ SYNERGY #WHITE

- a kellemes, jól szellőző babahordozó
Legújabb babahordozónk a teljes kényelem és a kellemes szellősség tökéletes kombinációja. Alaposan átgondolt tervezése nehezebb gyermek hordozását is lehetővé teszi, hosszabb időn keresztül.
A BabyBjörn Babahordozó Synergy a közkedvelt BabyBjörn Babahordozó Active és a BabyBjörn Babahordozó Air ideális ötvözete. A puha, rugalmas és jól szellőző 3D-hálónak köszönhetően ez a babahordozó szellős és kényelmes, úgy az Ön, mint gyermeke számára. A stabil deréktámasz és a párnázott vállpántokmaximális kényelmet nyújtanak a hordás során. Kitűnő támaszt nyújt a baba hátának és fejének, garantálja, hogy a láb és a kar fiziológiai szempontból megfelelően helyezkedjen el. Minősítése Oeko-Tex Standard 100, 1. osztály.
Mosógépben mosható és mosás után gyorsan szárad. Újszülött kortól (minimum
3,5 kg) 12 kg súlyig.

A BabyBjörn Babahordozó Synergy a speciálisan a BabyBjörn számára kifejlesztett kitűnő 3D-hálóból készül. A babahordozó teljes egészében belefér a babahordozó belső oldalán elhelyezett praktikus tárolózsebbe.

Kép
bodza2005

Jézusom! Mindenki eltűnt?

Kép
bodza2005

Kép Kép Kép

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Általános pihi van?
Ha olyan kótyagosak vagytok, mint én, akkor biztosan.

Reggel végre levetettem a véremet, utána futás CTG-re. Itt csak egy tappancsosat csinálnak, ami csak a babát figyeli. A kis szíve szépen működött, de az én fiam nagyon besokkolt, mert alig bírtuk rávenni, hogy mozduljon 1-2 értékelhetőt. Rajta voltam vagy 40 percig a gépen. :shock: Gondolom, mivel a szívecskéje rendben van, nem nagy gond, hogy épp lusti üzemmódban volt.

Miután hazajöttünk rajtam is erőt vett a juhászbetegség, eldőltem egy jó órára. :oops: Csoda, hogy a baba is lusti?

Lányok, tényleg ajánlom a keményedésre, hogy a MagneB6-ot cseréljétek le Magnerotra. Nekem nagyon bejött. Azt összerágva kell bevenni és szerintem másképp-jobban szívódik fel mint a Mgb6. Meg én mellé nap közben szoktam a vizes butykosomba 1/4, 1/2 magnéziumos pezsitabit tenni és úgy iszogatom a vizecskét. Néhány extrém napot leszámítva elég jól kordában tudom így tartani a keményedéseket. Még egy trükk, ha keményedsz, menj el pisilni és utána igyál egy nagy pohár vizet. Meeeeg még a meleg zuhany, ami szokott segíteni. Utána jó ideig semmi keményedés nincsen. Persze ezek nálam bejöttek, semmi garancia, hogy nálatok is működik, de hátha...

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Holnap léped át a 36.hetet Moncsikám!!!!!!!! :D :D
Eszti is szundít. :D Te is alukálj egy jót!
Chilike! Várunk a jó hírekkel.
Rencsike! Írtam választ, bocsánat, de korábban nem tudtam jönni.

Kép
bodza2005

Bodzikám, milyen kettő krém? :shock: Nagy valószínűséggel csak hasonló a tiédhez, amit itt adtak.

Még nem forrott ki igazán, mi lesz a kép további sorsa. Attól függ, mennyit sikerül megvarrnom a négy darabos kollekcióból.

Chilikém, lassan megvan a 36! :lol: :lol: Holnapig már csak kibírjuk! Igaz, neked egy nappal előrébb van a vonalzód. (biztos egy nappal hamarabb volt a mensid, mert ugye ő nem tudhatja, hogy mi épp egyszerre kaptuk a babákat)

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Moncsikám,
Gyönyörű szépet csináltál! De jó h ilyen ügyi vagy. Én sajnos nem tudok semmi olyat kreatívkodni, amit ágyban teljes fekvésben lehet... szóval ezt most kihagyom.
A magn. tanácsot köszi, és ebből mennyit szedsz? Apánk is egyetért vele? Épp tegnap vett párom két nagy csomag magneb6-ot, de ha elhasználjuk utána lehet h akkor váltunk erre mi is.
Most egyébként akkor keményedek, ha felálllok, megyek a lakásban (a lépcsőt különösen utálja a hasam), ha fekszem akkor jól vagyok.
Olyan jó nektek hogy már holnap betöltitek a 36. hetet! Innentől már meg lehet nyugodni, nem lehet baj, csak várni kell a babát :)

Chilike,
Nagyon aranyos vagy, hogy vigasztalsz, köszi! Tudom, h ti is ugyanezen mentetek keresztül Moncsival, akkor nem is tudtam átérezni ez mennyire sokkoló lehetett. Meg most ahogy olvastam vissza, csodálkoztam is, hogy írtad hogy mentél ide-oda, de ezek szerint nem sokszor, csak nekem úgy tünt :) De hát neked más is, ha hamarosan be kell feküdnöd, akkor érthető, hogy még pár dolgot muszáj volt elintézned. Párom nekem mondta, hogy a fodrász miatt ne aggódjak, beszél vele és kihívja házhoz :) Nem lesz belőle semmi szerintem, de azért jól esett :D
Örülök és nagyon büszke vagyok rád, hogy kibírtad a lányokkal a 36. hétig, nagyon ügyes vagy! És szuper érzés, hogy most már jöhetnek, nem lehet baj!
Amúgy már sokkal jobb lelkiállapotban vagyok, mint tegnap, nagyon bizakodom hogy minden rendben lesz, illetve eldöntöttem, hogy így lesz. És itt vagytok ti jó példának :)

Bodzikám,
Én nem kaptam tőled mailt a képekkel :( Küldöd nekem is?
Amit egyébként az elmúlt héten írtál a topik szétválásról, maximálisan egyetértek. Én nagyon szeretem ezt a fórumot, sohasem írnék így és ennyit a másikon, viszont szerintem mindannyiunknak szükségünk van rá.
Még mindig nem tudom melyik torta lett végül... vagy csak figyelmetlen voltam megint? :(

Libuska,
A névválasztásotok nagyon jó, gyönyörű név az Anna. Szóval legyetek vele nagyon boldogok, és próbáljatok tudomást sem venni azokról a megjegyzésekről, amik elronhatnák a boldogságotokat.

Melike,
Te hogy vagy? Nem teszel fel pocakképet?
Köszi a vigasztalást neked is!
Ti nem mentek 4d-re? (vagy csak nem láttam, hogy írtad?...:()

Emerenc,
Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de a tavasz meghozza a babát, meglátod!

Rencsikém,
Iszonyat ami a pároddal történt, és teljesen megértem, hogy nem jelentettétek fel...
vjulcsi

Julcsikám! Pedig Neked is ment, a többiekkel együtt küldtem. Nem értem, Micike és Te miért nem kaptad meg... :oops: :oops: :roll:
Örülök, hogy jól vagytok!!!!!! Minden rendben lesz!!!!!!
Köszi a privit. :oops: :D :D
Válaszoltam.
Puszika!!!!!!!

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Julcsi ne okold magad semmiért nem szabad,minden rendben lesz és még pár hétig bent marad a baboca,csag nyugi és pihi.Anno engem is megijesztett a doki hogy nincs méhszájam eltünt és igy is kihuztuk a 38-ik hétig.Ugy hogy nyugi.
Ja és merre laksz elmegyek én megcsinálom a hajad :D (fodrász vagyok),hogy gyönyörű legyél Szonjababa érkezésére :D

Moncsi szépet csináltál nagyon szeretem az ilyen dolgokat :D

Bodzi nem kaptam képeket :(

Kép
póci

Pócika! Pedig elküldtem...
Nézd meg a spam-ek között, mert Julcsinak mindig ott köt ki valamiért.
Chilike???????????

Kép
bodza2005

Jaj Póci, na eszembe jutott mit felejtettem el a tegnapi visszaolvasás óta: üdvözölni titeket, Téged meg Zelt a topikon. Örülük, h itt vagytok :)
Köszi a bátorítást, én is szeretném a 38. hétig kihúzni. És milyen súllyal született a kisfiad?
Egyébként a 16. ker-ben lakom...:) És úúúúgy szeretnék melíroztatni :)
vjulcsi

És Póci gyönyörű kisfiad van :)
vjulcsi

Sziasztok!

Julcsi! Tényleg ne hibáztasd magad, nem is érezted, hogy túlterhelted volna magad! Fekszel most egy kicsit és Szonja is bennt marad szépen! Egy fotót azért majd dobsz a pocidról???

Moncsi! Nagyon szépet csináltál! Keresztszemesnek még nem láttam neki megtanulni, pedig kitaláltam, hogy ha terhes leszek megtanulom, de mindig van más. Ma nekem is csapoltak, itt szerencsére nincs olyan sor.

Chili! Akkor vettem az adást, hogy a legnagyobb utazótáskába kell pakolni!!! :lol: Nem semmi, hogy igy kibirtad a csajokkal a 36. hetet! Nemsokára értetek izgulunk! Meg Moncsiért, meg Julcsiért! :lol:

Bodza! Hát lehet az lesz, hogy lesz kendő is, meg kenguru is. A kendő nem olyan kényeles a szülőnek, ha kirándulni megyünk, és mi sokat túrázunk meg kirándulunk. A kendőben csak az nem tetszik, hogy olyan bonyinak tűnik megkötni... Bár biztos hamar bele jön az ember lánya.

Póci! Nagyon édes ez a kendős kép Robiról és rólad!!! :D

Rencsi! Jó vadászatot a kengurura!

Csomee! Irhatnál esetleg a mindennapjaitokról! Emelgeted-e Kittit, hogy érzed magad, hogy oldod meg, hogy pihenhess is Kitti mellett?

Ma megint jó nagyot sétáltunk a cidriben. Lementünk a laborba busszal (nálunk a labor a szomszéd településen van). Utána még ott bevásároltunk, és lekéstük a buszt visszafele. Egy órát vártunk volna a következőre, úgyhogy inkább haza sétáltunk, de annyira hideg volt, én meg nem is öltöztem melegen, mert úgy voltam vele, hogy busszal megyünk, busszal jövünk. De az sem lett volna jobb, ha a buszmegállóban fagyoskodunk egy órát... Igy 45 perc sétával haza is értünk, azért nagyon kikészültem, mert itt nincs is úgy takaritva a járda (meg sokszor nincs is járda) mint Pesten.

Kép
kislibus

Julcsi 3800gr és 54cm volt a Robcsi és jót tett azzal hogy kicsit előbb ki jött mert igy is nagy volt hátha még kihuzzuk végig joval 4kg fölött lett volna.
És ha komolyangondolod megdumálhatjuk a fodrászkodást :)!

Libus könnyü megtanulni a kötéseket a kendővel.
Nem semmi jó kis turát csináltál ma.

Ja és köszönjük a kendös meg minden bokot :) !

Kép
póci

Sziasztok kedves forumozok,

csak egy pillanatra ugrottam be, hogy koszonjem meg ezt a sok szep uzenetet es lelekbeli tamogatast amelyek biztosan eljutottak a nehez pillanatokban az en draga edesanyamhoz.
Annak ellenere, hogy vasarnap reggel megijesztettem mert nem volt kedvem izegni mozogni. Aztan a korhazban marasztaltak anyat mivel mar itt is kivancsi volt ram mindenki. :) Kaptunk egy gyogyszert amelytol nagyon ideges lettem, igy a doktor bacsi atvaltott egy masik gyogyszerre amelytol hetfon 16 orakkor elindultam azon az uton amelyen mar lassan 1 hete kellett volna. :)
Azt is elszeretnem mondani, hogy az anyukam egy hos. Soha sem tudom meghalalni neki azt, hogy evek hosszu sora alatt soha nem adta fel es hitt abban egyszer megkaphat engem.

Teljes kicsi szivembol kivanom mindenkinek, hogy erezze meg azt a hatartalan es leirhatatlan erzest amelyet en szereztem a szuleimnek.

Puszilok mindenkit de most ehes vagyok es enni akarok. De most rogton!!!... de igerem, hogy majd hagyom anyat is, hogy majd irjon Nektek.

Millio puszi Patricia (na jo, apa egy kicsit besegitett :) )

UI: Amiert nem irtam ekezetet az csak apa hibaja mert nem mutatta meg nekem... anya biztos majd jol leszidja de karpotlasul kuldok egy kepet magamrol. :lol:

Kép Sziasztok !!!!

Kép
hanyatka

Edes kis Patricia Sara! Koszonjuk zepen,h irtal nekunk! Csodatunderi kislanyka vagy! Boldogga tetted a Szuleidet! Apa is nagyon draga,h segitett Neked irni. ;-) Anya pedig tenyleg egy kis hosno. :D Szupercuki csaladba szulettel, jo sorod lesz, garantalom! Isten hozott! Jo egeszseget Nektek, Csaladka!!! Varjuk a tovabbi hireket is feloletek!!! BodziMami

Kép
bodza2005

Hanyatka család!!!!

ez az üzi olyan gyönyörű volt, hogy itt zokogok.....
Olyan szépséges a királylány.... :wink: még képet!!!!!
millió puszi nektek!!!!

Kép
rencsi79

Bodzám,
köszi az kengurús infókat!!!

Chilike,
merre vagy, csak nem küldött APánk be a Jánosba????

Kép
rencsi79

csak 1 gyors bekukk... aztán holnap jövök majd hosszabban is.

előszőr is Patrikának szeretnék gratulálni ismét, hogy ilyen aranyosakat ir, úúúúgy meghatódtam. :wink:
És nagyon szép kislány vagy Patrika, gratula anyucinak és apucinak, hogy ilyen jól összehoztak. :lol:

julcsika
igen erre már én is rájöttem, hogy teljesen más, ha valaki más mesél el valamit, meg ha azt a saját bőrén tapasztalja az ember. nekem anno rencsike mesélt csomó mindenről és nem is tudtam átérezni addig amig velem nem történt meg .
tarts ki, gyorsan el fog tellni az idő, meglátod. :wink:

moncsika
Képzeld én irtam rosszul a kiskönyvet, javitsd ki a sajátodat, mert apánk ma szólt, hogy mi az a sok "luk" ahova nem irtam semmit, hát mondom én 20-ig számolom , aztán aznap már nem számolom többet, de nem igy kell, hanem úgy, hogy minden időszakban kell számolni csak 20 felett már nem kell.
De nem volt mérges miatta, csak fogta a fejét :lol: :lol:
Majd irok privit a magnéziumról(holnap)

libus
köszi, mostanában mindenki megdicsér(még apánk is megdicsért, persze csak a hátam mögött a férjemnek :lol: )

bodzika
nem olvastam már amit irtál, ma hivtalak 2x csak nem értelek el, de nem baj, majd legközelebb összehozzuk, oké? :wink:

Magunkról:
Előszőr is a csajokkal minden okés, apánk szavaival élve "baromi nagyok" :lol: , ez annyit jelent, hogy az egyik baba(akit eddig erősebbnek, erőszakosabbnak hittem) kb. 2400 gramm. a másik akit szolidabbnak hittem az 2600-2700 körül van, szóval szuper, iker babákhoz képest, akkora a súlyuk, mintha egykék lennének.!
Amelyik többet ficánkol az a kisebb, azt mondta apánk annak több helye van, azért olyan virgonc, de az a lényeg, hogy már nem kell se injekció, se inkubátor, se lélegeztető, ha megszületnének, habár mindennyian bizunk benne(még apánkon is úgy láttam, hogy ő is arra készül), hogy 18-ig nyugton maradnak és akkor inditja meg a szülést. Pénteken kell majd rácsörögnöm, hány órára sikerült lefoglalni a műtőt, úgyhogy pontosan fogok tudni előre mindent+! :wink: 17-én kell csak befeküdnöm (bizom benne, hogy nem lesz semmi és kihúzom addig)
Csinált uh--t is apánk, nagyon szépek a gyerekek, mindkettő lefelé "be van fordulva", miközben csinálta az uh-t kinyomták magukat itt-ott mindig elmondta, hogy ez a feneke, ez a feje, stb úgyhogy tök jó, igy,hogy be tudom azonositani, hogy vannak belülről. :lol:
Az egyik csajszikámnak még a punciját is láttuk, olyan édi volt szét tárt lábakkal :lol: :lol: , na mondom ez leutánozta anyucit, ahogy az előbb a méhszáj vizsgálatnál csinált. :lol:
Nagyokat pislogott , olyan cukika, kis pisze orra van.
Viszont az én nagy orromat rögtön megszólta apánk (2 kilót hiztam 16 nap alatt), ami nem zsirban hizás, hanem az orromból következtetve, mondták ,hogy vizesedem, meg a lábam is megnézte apánk és kb 25x elmondta, hogy napi 5(!!!) szelet húst egyek! Hát basszus, kivagyok a hústól, pedig eddig is ettem a húst , na jó max 2 szeletet birtam egy nap, és nem eszem sót se, de most a köv. két hétben még jobban oda kell figyelnem a húsra. Azt mondja apánk, ehetek bármit(tejterméket, pékárút, zöldséget, gyümölcsöt) semmi nem számit, csak a húsból tudnak izmot és húst épiteni a babák.
Ennek ellenére ma ettem egy fagyit a mcdociba. :lol: , de ettem vacsira 3 szelet csirkemellet is.
chilike1

itt vagyok rencsikém, köszi, hogy aggódsz értem :lol:

Képzeljétek most ahogy irom az üzit, a pizsim a cicimnél teljesen "átázott" egy pöttybe, szerintem ez az előtej vagy mi lehet. De jó, tök furi, hogy nekem van ilyen :lol:

Ja még annyit a vérnyomásom is jó volt 122 , az a streptococcus vagy mi is jó lett, szóval úgy nagyjából minden okés, szerencsére. Viszont mostmár egy héten 2x kell mennem ctg-re, 1x meg apánkhoz, úgyhogy meg lesz a programom. :wink:

julcsika
Még annyit, hogy én nem mászkáltam el mostanában sehova, most az "utolsó" napokban mentem el 2x itthonról, mert azt hittem be kell feküdnöm, de nem szerencsére, nem kell.
chilike1

Na végre már Chiligyerek!!! Szuperjóóóóóóó hírek!!! Ez nagyon tuti!!!
Ügyike vagy Csajszikám!!! A kis cukik, nem semmik!!!! Az unokahúgom kislánya 2500g-mal született, azt mondták, elég kicsi volt a lepény.
Minden ok velük, már szopizik is. Végül császár lett, mert amikor mozgott a baba, nem volt jó a szívhang, így gyorsan műtő. A kisfia már alig várja haza a hugicáját. :D
Ez előtej, nekem is volt többször. Te kis tejcsárda. :lol:

Patrika! Jól látom, nem semmi kis séród van a sapi alatt Bébikém??????
Cukkancs egy pofka vagy!! Mindkét Szülődet látom Benned Királylányka! Cép kis pofikád van és már ennyire érdeklődő szemecskéd. Ugye, nem is rossz itt kint? ;-) :D

Julcsika! Hogy telt a napod? Szonjus miket míííívelt?

Moncsika! De ugye, a kiságy fölött kötnek ki a manócskák? Én is csináltam régebben keresztszemest, de már nincs időm sajna. Ilyen cépet persze nem tudok.

Rencsike! Hajrá vadászkám!!!!!

Libuska! Szerintem ezzel jól jártok, olvasd el, milyen tuti. Szegénykém, azért ez nagy sétika volt...

Miczike! Most átment végre? pussssssz

Képzeljétek, nem lehet síoverált kapni sehol Babcira. Mégis miben szánkóznak mások, hogy ne ázzon át a ruhájuk??? Most a teszvesz-en böngészek, de én nem vagyok Rencsike sajna... :cry:
Amikor tél lett, hosszú ujjú body nem volt sehol, csak rövid!!!??? Szerintetek??? Bélelt nadrág sem volt. Sehol!! Még jó, hogy azt örököltünk... (Bodyt a H&M-ben kaptam végül szépet és hosszú ujjal...)

Kép
bodza2005

Hiába írom be az új vonalzóm kódját, nem lesz itt, mert HTML, de a babaneten az ki van kapcsola... Zelecske, Te hogy tudtad mégis???
HELP valaki plííííííz!!!
bodza2005

HURRÁ!!!!!!!!!!!! Sikerült!!!
Na, eldugulok, jó?
Cupákok!!!!!

Kép
bodza2005

Még valamit szabad? Bocsi.
Képzeljétek, megcsináltam az új vonalzócskát, erre, amikor kész lett, "rájöttem", hogy elszúrtam, mert 2 évesnek való alapot választottam...
Kezdtem előről, mire "rájöttem", hogy ja, téllleg az kellett, mert 1éves ugye már volt EsztiPipi...
Nagyon kismamis vagy mamis, ugye? Túltettem rajtatok is, igaz?
Pusz

Kép
bodza2005

Chilikém,
és hogy lesz amikor majd hazamentek a kórházból, ki lesz a segítséged? a férjed otthon tud maradni veled? vagy anyukád megy hozzátok? Láttam egy cikket a Babapatikában, az ikrek szoptatásáról, olvastad?

Bodzuskám,
próbáljak vadászni nektek overállt? 86os?

Pócika,
milyen hasonlóak a méretek :D Domi 55cm volt és 3700g ja és akkor jött amikor Robika!!!!

pusszancs

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Hanyatka nagyon nagy boldogságot kivánok nektek mégegyszer...és ez a levél,jól elérzékenyültem itt bögök,Robcsi meg néz és simogat hogy anya ne sirjál.mondom neki ezek örömkönnyek és elmagyarázom hogy mi van,erre aztmondja JÓÓÓ!
És Patricia GYÖNYÖRŰ!!!

Chilike nagyon ügyi vagy szépek a babák jó kis sujuk van.Amikor szültem 5-en voltunk egy korteremben és rajtunk kivül a többi babának voltak ilyen sulyaik pedig azok egykék voltak.Sőt még kisebb is volt kösztük.

Rencsike de jó,tényleg majdnem egyformák :D ,akkor ne csodálkoz hogy már most olyan nagy méretű rucik kellenek.

Bodzi én november végén alig kaptam már hotaposot a Robcsinak,és minden hol azt a választ kaptam hogy már nem is lesz mert a tavaszi kollekciot fogják kapni.Hát olyan pipa voltam :evil:
Édi a vonalzó :D

Kép
póci

Patricía: Drága kis Tündér lány! Hát nem szabad, rögtön meg ríkatni a felnötteket! Itt ülök könnyben ázott szemekkel , nagyon sok szeretettel ölellem a Te drága édesanyádat, hogy ilyen hős volt és édesapádat, hogy megmutatta, hogy is írj nekünk. Köszi apa! Nagyon sok boldogságot kívánok a Hanyatka családnak! Isten éltessen Benneteket. Gyönyörű vagy Patrícia! Igen és még, még kérünk képeket! Telhetetlenek vagyunk! :D
emerenc

Bodzikám: :D :D Tetszik a vonalzód! Nekem is küldtél szülis képeket? Mert nem kaptam. :cry: :cry: Ugye én is kapok?

Nem bírok vissza olvasni, mennem kell melozni, egyszerűen nincs az igazán kellemes dolgokra ideje az ember lányának, pedig olyan jóóóó olvasni arról, hogy mi van Veletek és, hogy vagytok...
Értem én miért jó, hogy van külön babás topik..... :) nagyon megkedveltellek benneteket, mindenkinek egy nagy ölelés! :D

moncsiga: gyönyörű a kézimunkád!

Na mennem kell, mert még kikell ásnom a kocsimat is......
Libuskám: Ennyit gyalogolni, pocakkal! pihizgess Te is!
emerenc

Sziasztok!

Megérkeztem a laborból az eredményekkel! :) A vasam kicsit alacsony, de ezen lehet segíteni. :) A cukros vérvétel eredményén pedig meglepődtem egy picit! Képzeljétek a kajálás előtti eredmény magasabb (3,7), mint a kajálás utáni (3,5)! :roll: :?: :idea: Nem tudom hogy lehet ez! Valakinek sejtése a dologról?

Patrícia!
Köszönjük szépen az első gondolataidat! Nagyon meghatódtam én is! Nagyon szép kislány van! Apa és Anya büszke lehet rád! :) És még egyszer itt is, kívánok Nektek minden jót, amit csak ilyenkor kívánni lehet! :) Apának meg üzenem, hogy amint ideje engedi dobjon fel nekünk pár képet! :)

Bodzi!
Klassz a vonalzód! Ugye mondtam én, hogy találsz Esztihez valót! :)

Rencsikém!
Most már minden rendben Domival? Hányás, meg ilyenek ugye megszűntek már? Az iwiw-en folyamatosan figyelemmel kísérem ám a képeket. Annyit változott már! Olyan kis édes!

Chilike!
Örülök, hogy minden rendben a két csajszival! :) Izgulok, hogy mikor lesz a műtét! Nagyon-nagyon drukkolok! Nem tartasz egy kicsit, vagy nem parázol?

Moncsiga!
Nagyon ügyes vagy! Nekem sajnos sem kézügyességem, sem türelmem nincs az ilyen dolgokhoz! Bár lenne! A gyerekszoba olyan szép lenne, de így sajnos mindent úgy kell megvennem hozzá, szóval szerencsésnek mondhatja magát Nimóci, hogy ilyen ügyes anyukája van! :)

Tesómnak már van gépe, úgyhogy amint kicsinyít nekem, dobok fel képet Kendráról és a babakocsiról is, hiszen ezekkel még tartozom Nektek! :)

Majd még jövök! Legyetek jók! :)

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Bodzika,
igen megkaptam! Yessss..
Hogy Esztinek milyen sűrű haja van ...Őrület!!
Tiszta apja! Nagyon édes a fa alatt mikor mezitláb ül!!

Hanyi Patrija,
nagyon szép kislány vagy! Én megnéztem rögtön a Halak naphoz Skorpió Ascendensed van. Most már tudom miért jöttél akkor mikor TE akartál és nem akkor mikor mindenki más :))
Reszkethetnek majd a fiúk!
Apa előtt meg le a kalappal, hogy nem csak zúgolvasó néha, hanem írni is képes a kedvünkért :) Köszönjük!

Chilike,
Előtej??? AZ jó ! Tényleg hogy szoktak ikreket jól lakatni? Olvastad amit Rencsi ajánlott? Szép nagyok a lányok! Akkor nem is híztál többet ,mint a megengedett volt. A 2 lány maga 6 kg+ méhlepény+ ha az orrodon látszik a vizesedés, akkor az is már 1-2 kg-ot jelent.
Gondolkoztatok azon, hogy milyen lesz a napi program? A nagylányon és párodon kívül bevontok még családtagot? Anyukád?

Moncsika,
Nimóci micsoda egyedi készítésű babaszobába érkezik! Azt hiszi majd, hogy meseországba pottyant a gólya szájából :)
Már látlak később, hogy mennyi mindent fogtok együtt játszani...bábokat is tudsz varrni?
Neked ugye nem kell befeküdnöd a 38. héten? Mit szeretnél jobban megvárni a 40. hetet vagy ,ha jönne előbb a 38. hét körül Nimóci?

Kislibus,
hogy Te mikre vállalkozol?! Ilyen hidegben ennyit gyalogolni! Persze ,hogy jól elfáradtál! Azért ilyet ne csinálj mostmár! Nem is a séta, de ha nem voltál felöltözve rendesen ...

Rencsi,
de jó, hogy mostmár rendbe jött az etetés nálatok!! Úgy érzem Te is megnyugodtál már. Mikor a párod dolgozik, akkor már mindig egyedül vagytok, vagy átjön valaki hozzád napközben?
Ez a teszvesz "tudásod" engem is érdekel. Majd egyszer felhívlak, ha nem zavarlak, hogy elmondd a trüköket. Tudom már írtad egyszer, hogy miket kell figyelni , de csak részben emlékszem.
miciona

Kata halihóó
Nem értek a cukros kérdéshez, de mind a 2 eredmény normál érték és az a lényeg!
Néztem én is az iwiw-ed ,de neked sincs pocakos képed, pedig már biztos nagy a Tied is.
Meg hát az új séróról sincs semmi kép :(
miciona

Miciona!
Pocis kép tényleg nincs :( De ígérem, hogy lesz, és oda is fel teszem, és ide is! És igazad van, mert az új "séróról" sincs még! De szerintem azóta nem is fotózott senki, úgyhogy szerintem nem is készült! :) De a kedvedért készíttetek majd egyet! Ok? :D
Te hogy állsz? Nagyon-nagyon szorítok ám Neked! :) És persze folyamatosan küldöm neked a Pozitív energiákat és minden mást, ami használ és használni tudod! :D:D

Kép

KépKép
ercsikati

Kiváncsian várom a képeket!!!
Köszönöm a sok pozitív energiát, jól is érzem magam!!!
Holnap telefonálok, hogy sikerült-e a gomba irtás és hétfőre várom Piri nénit:))
miciona

bodzika
Hány hétre született az unokahúgod?
Azt mondta apánk, hogyha a köv. 2 hétben megeszem rendesen a hús adagomat akkor még 3-400 grammot hizhatnak a babák.
Mondjuk én úgy tudom, hogy azért ezt nem tudják olyan pontosan megmondani csak becslik az értéket, úgy emlékszem rencsikénél is kisebb volt Domika, mint amekkorának mondták, de nem is ez a lényeg, hanem , hogy túl vagyunk a bűvős 36. héten és azért jó, hogyha még valamenyit tévednek is a súlyukat illetően akkor is bőven jó súlyban vannak, ahhoz képest, hogy kiscsajok és ketten vannak. Egyébként nekem is a sogornőm 38. hétre szült, kislányt 2900 grammal, szóval teljesen meg vagyok elégedve a kislányaimmal. :lol:
Húú, bodzi :lol: , látom te is néha tudsz alakitani! :lol:

rencsike
Szivem néha esélj már magatokról is egy kicsit. :wink:
Jó tudom, hogy annyira nem érsz rá, de kicsit beszéljünk rólatok is, ne csak mindig rólunk, oké? :lol:
Úgyis nemsokára már majdnem mindenkit ezek a kérdések fognak foglalkoztatni, amiken most te mész keresztül. :wink:
Azért ez tök jó igy, hogy mindig meg van az utánpótlás :lol: , most szült hanyatka, szerintem legközelebb én jövök, aztán moncsika, utánna julcsi, aztán kislibus, ercsikati.... meg jönnek az újjak is.

Igen sok a lelkes segitő a családban, csak a párom vágja a fejeket amikor jönnek az újabbnál -újabb felajánlások, hogy ki akar ide költözni hozzánk, meg ki miben akar segiteni, én meg csak röhögök rajta. :lol:
Tudod mi elég régóta külön élünk, nem is nagyon szoktunk segitséget kérni senkitől, mindent megoldunk saját magunk, persze ez tudom, hogy más helyzet, meg alapjába véve nekem kell a segitség nem a férjecskémne, de ő csak ideig-óráig viseli el, ha itt van nálunk valaki. Meg igazságszerint a tesóm kisfiát szinte teljesen anyum nevelte fel, mert a tesóm a mai napig nem hajlandó felnőni,a kisfia is inkább a barátnőjének kezeli, mintsem az anyukájának, és a párom ugye ezt abszolút nem tartja helyesnek(egyébként én sem), szóval ő inkább meg akarja tartani magunknak a gyerekeket. Múltkor mondtam neki, amikor nem akart velem eljönni vásárolni, hogy akkor elmegyek anyuékkal, erre az volt a válasza, hogy miért kinek szülöd ezeket a gyerekeket? :lol:
Szóval biztos lesz segitségem, de csak bizonyos mértékig engedem majd, mert nem akarok emiatt a férjemmel vitatkozni vagy, hogy ő rosszul érezze magát itthon, mert mindig van valaki nálunk, érted?
Ti, hogy oldjátok meg? Meddig volt otthon a férjed?

póci
melyik kórházban szültél?
Apánknál szültél vagy volt másik orvosod?

emerenc
Meló után gyere, várunk! :wink:

ercsikati
Dehogynem parázok, de ez igy természetes. Megfigyelétem magamon, hogy mostmég próbálom elpoénkodni a témát, de mire ott leszek a műtőasztalon reszketek majd mint a nyárfalevél. :lol:
Csomó hülyeségtől félek, nehogy megmozduljak az érzéstelenitésnél, utánna nem lehet a fejemet majd mozgatni 12 órán keresztül(fogalmam sincs hogy fogom ezt megoldani), meg ilyenek.

miciona
nem még a napi programon nem gondolkoztam, inkább csak bizom benne, hogy mielőbb kialakul egy rendszer. Nem olvastam, amit rencsike mondott, de olvastam már róla, hogy többféleképpen lehet etetni . Együtt is külön is, mindegyiknek meg van az előnye is meg a átránya is, én mindenesetre a lehető legegyszerűbbet fogom választani, ogy azért pihenni is tudjunk. Egyenlőre úgy gondolom, hogy egyszerre csak egy babával fogok foglalkozni, hogy őrá oda tudjak figyelni , megeteteni, büfiztetni tisztába tenni, utánna szeretném felébreszteni a másikat. Ha esetleg már fennt van, akkor meg (most rendeltem egy szuper pihenőszékes-hintát, dallamokat játszik), reménykedem benne, hogy addig el lesz benne amig a másikkal foglalkozom.
De már arra is gondoltam, hogy egyszer az eyiket szopiztatom a másiknak addig üvegből adom a tejcit, köv. étkezésnél meg forditva. Majd meglátjuk. :wink:
chilike1

Na még annyit akartam elmesélni, húú most jut eszembe, hogy csomó mindent akartam. :lol:

Előszőr is irt melcsi, hogy minden rendben velük, küldött képeket is, de ő nem tudja most felrakni, rákérdezek, hogy én felbobhatok-e pár képet Marcikáról, oké?

A másik a babák mérete. (rencsike leirhatnád, hogy neked mekkora volt Domika ezidőtájt), mondjuk azt mondta apánk, hogy nincs nagy fejük a babáknak, inkább ovális a formájuk, úúúúgy megmaradt bennem a kép a tegnap uh-ról, hogy olyan cukin pislogott az egyik kisbabám. Jaj, megzabálom.! :lol:

BDP :90, 7 92,5
FL:67,9 71,2

Képzeljétek, meséltem már, hogy egy helyen olyan fura érzésem van jobb oldalon, mintha valami ideget vagy eret nyomna az egyik baba. Hát nem, hanem ott tapadt a méhlepény. Ilyet még nem is hallottam, hogy valaki ezt érzi. Szerintem már úgy meg van feszülve a pocimon a bőr, hogy sokkal érzékenyebb vagyok.

A másik, hogy éjszaka úgy begörcsölt a bal vádlim, mint még soha életemben, nagyon nagyon fájt, próbáltam lerázni a levegőbe hátha ez segit , de nem, aztán spiccbe raktam a lábfejem, na akkor meg azt hittem be is pisilek. Olyan erős nyilaló fájdalom volt, hogy majdnem kicsordult a könnyem, azt hittem leszakadt a vádlim. :lol: Komolyan! Nagyon szörnyű volt! Vissza feszitettem a lábfejem megpróbáltam sétálni, de addigra már lesántultam, nagyon car érzés volt. Most úgy tűnik, hogy jobb, de azért még most is érzem, hol volt benne a görcs.
chilike1

Sziasztok!

Chilike: Örülök, hogy minden rendben van. Tényleg jó nagyok a lányok, ikrekhez képest! Mostmár célegyenesben vagy!

Ercsikati: Várom én is a képeket, bár az iwiw-en már meglestelek!

Patrika: Köszönjük, hogy ilyen szépeket írtál! És gyönyörű pici lányka vagy! Gratulálunk!

Bodza: Megkaptam a képeket! Hát csodásak a torták is és persze Eszti baba is gyönyörű!

Moncsiga: Nagyon szép a kép, amit hímeztél! És betöltötted a 36. hetet, innen már te is sinen vagy!

Kislibus: Kérdésedre válaszolva, csak annyit tudok pihenni, amennyit Kitti éppen alvással tölt. De egyenlőre bírom, továbbra sincs semmi gondom, úgyhogy ez a terhesség egyelőre egyáltalán nem teher!

Tegnap apánknál minden rendben volt. Babó mozgott rendesen, integetett. 14+3 hetesnek mérték, úgyhogy jól haladunk. Most is arra tippelt apánk, hogy fiú, mivel valamit látott a lába között, de azt mondta, hogy azért még 50-50%. (Sosem úgy fekszik, hogy egyértelmű legyen, de majd talán a 18. heti genetikain látszani fog.)

Mindenkinek továbbra is szorítok és szorgalmasan olvaslak benneteket.
Holnap elutazunk síelni és csak hétfőn jövünk haza, úgyhogy kedd előtt biztosan nem jövök, de sokat fogok rátok gondolni.

Mindeninek további szép napot kívánok!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?