Sziasztok!
Ugye milyen édi a pici fiú! Imádom. Sajnos ma megint fájdogál a pocakja. Ilyenkor sokat simogatom a pocakját, hogy megindítsam a bélműködést. Hááát mit mondjak, jó nagy trotyik jöttek...az egyiktől a hátáig kakis lett.
De legalább megnyugodott utána.
Viki
Tündéri a babád, és mekkora haja van!
Myra
A büfi az nálunk is elég nehezen jön. Ha nem jön, én a hátára fektetem, és körkörösen simogatom a pociját, aztán megint a vállamra teszem...és ezt addig csinálom, amig valami nem jön ki. Bár gondolom te is ezt csinálod, bocs. Nem akarok okos tojáskodni.
Én az elején azzal rontottam el, hogy valamelyik könyvben azt olvastam, ha fél percig nem büfizik, akkor hagyjam. Hát ez na hiba volt. Ja, és amikor le akarom tenni aludni, mert elaludt a vállamon, és nem jön a büfi, akkor nem pakolgatom föl-le, csak egyszerűen leteszem a hasára, és úgy alszik. Ilyenkor mindig hallom is, hogy pár perc múlva jön a büfi...és ez az alvását sem zavarja meg. Próbáld meg (ha még nem próbáltad). Nekünk a doki is, és a védőnő is azt mondta, hogy jó a hasfájós babáknak, ha hason vannak. Így az én pici fiam, rengeteget van hason, és tök könnyen jönnek így belőle a pukik.
Zsófi