Sziasztok!
Még egyben.
Mindenkinek köszönöm a bátorító szavakat. Most, hogy közeleg a vége egyre jobban megbarátkozom a császárral. Sőt kezdem látni a pozitív oldalát is. Ebben rajtatok kívül még egy segítségem volt, a Szőnyi dr.. Voltunk az 1. tanfolyamon, amit ő tartott. Hihetetlen fickó. Teljesen elvarázsolt, ahogy a szülésről mesélt. Nagyon érdekes volt az egész. Nagyon örülök, hogy vittem a párom, mert jól felkészítette az apákat is arra, hogy mi fog történni. Az enyém nem egyszer bele is sápadt
. Komolyan gondolkodóba estem, hogy a következőhöz őt választom, annyira megnyerő volt. Meg nagyon megnyugtatóan hat, hogy az asszisztense is ott szülésznő (Tündi) és így ő is végig kíséri a bab sorsát. Szülésznő ügyben még mindig vacillálunk, hogy fogadjunk-e és ha igen akkor kit? Szabolcs továbbra se ajánlott senkit. Mostanában egy új szülésznő készíti a ctg-ket, sajnos a nevét nem tudom, egy nagyon helyes, fiatal, barna hajú lány. Ő nagyon szimpi.
Alice_cs! Sokat gondolkodtam ki lehet az az indexről. Folyamatosan olvasom a szülés, terhesség 2.0, de nem tudok rájönni ki lehet. Most láttam, hogy meg lett Nagy Á-nak, olyan szép kis fiú lett. Szegénynek már nagyon drukkoltam, hogy végre túl legyen rajta.
Eszemben sincs olyat gondolni, hogy ettől ő nem jó anya, vagy bárkinél megkérdőjelezni az anyaságot. Én emlékszem még arra, amikor ez év elején, megvetettem egy nőt azért, mert inkább belehalt a szülésbe, de nem engedte a császárt. Most egy árvával több van a földön.
Egyszerűen nem könnyű feldolgozni a császár gondolatát és én őszintén leírtam, azt amit bennem kiváltott. DE tény hogy napról-napra könnyebben viszonyulok hozzá.
Móki! Nincs füzetem, de valaki már beírta ide az időpontokat és a témákat sorban, szerintem 2-3 lappal lehet hátrébb. Az biztos, hogy holnap 16.30-kor lesz a következő és egy dr.-nő tartja és a szülés folyamatáról fog szólni.
Lexie! Nagyon gratulálok a babátokhoz és a szép szüléshez. Nagyon jó volt olvasni a beszámolód. Szép nagy baba lett. Azonnal tessék képeket mutatni róla!
Barbic! Talán. Most kezdjük a 38.-t. Elég türelmetlen vagyok már!
Mindenkinek jó babázást.