Új privát üzeneted érkezett!

SZIASZTOK!!!

LILLA!!!
FIGYUKA, BIZTOSAN ALAPÍTVÁNYI A 2 ÁGYAS IS MERT AZ ERIKA A TORNÁRÓL IS 2 ÁGYASBA FEKÜDT ÉS NEKI NEM KELLETT FIZETNI AZ ÁGYÉRT!!!VISZONT NAGYON SOK ÉRDEKESSÉGET LEÍRTÁL A SZÜLŐSZOBA LÁTOGATÁSRÓL!!!
DÉLUTÁN TORNA???ÉN MEGYEK!!!

APCUKK!!!
MIZUJS VAN VELETEK???JÓL VAGYTOK???MIKOR VOLTÁL HARTMANN PAPÁNÁL???MIKOR JÖSSZ CTG-RE???AMUGY ABBA AZ IDŐPONTBA ÉN IS ABBA A BOLTBA VOLTAM AMIT TE ÍRTÁL UGYHOGY TÖKRE JÓL SIKERÜLT ELMENNÜNK EGYMÁS MELLETT VALÓSZÍNŰ!!!
ÉN A MINAP A BERKENYE UTCAI BABARUHÁSNÁL VOLTAM VÁSÁROLNI!!!EZ AZ ÚJÉPÍTÉSŰ HÁZ MELLETTI 10 EMELETESBE VAN ALUL!!!NEM NAGY A BOLT DE BE TUDTAM VÁSÁROLNI!!!

KRISZTA!!!
SAJNÁLOM HOGY A BABAUSZI NEM JÖTT ÖSSZE!!!PEDIG NAGYON KIVI LETTEM VOLNA HOGY DOMINIKA HOGY VISELI!!!
AMUGY MIZUJS VELETEK???DOMINIKÁRÓL KÉPEK KÉPET!!!KÖSZIKE ELŐRE IS!!!ÉN AZT AKARTAM KÉRDEZNI HOGY AZ URADNAK MILYEN SZERKÓT VITTETEK A SZÜLÉSKOR???PAPUCS,PÓLÓ, VAGY AZT A KÖPPENYT MEGVETTÉTEK???MÁR KEZDENEK RÉMÁLMAIM LENNI A SZÜLÉSSEL KAPCSOLATBA DE GONDOLOM EZ TERMÉSZETES DOLOG!!!

VISZONT MIT MESÉLEK NEKTEK HALLJÁTOK!!!
NEMRÉG IRTAM HOGY A TESÓM GYEREKEI BETEGEK!!!PÉNTEKEN KIMENTEK HOZZÁJUK AZ ÁNTSZ-ESEK HOGY MEGNÉZZÉK A LAKÁST MERT MACSAKPISI VOLT A GYEREKEK SZERVEZETÉBE A LELETEK ALAPJÁN!!!AZT MONDTA AZ ÁNTSZ HOGY HA A GYEREK SZEMÉBE KERÜL BELE AKKOR MEG IS VAKULHAT!!!
KÉRDEZTE A TESÓM HOGY AKKOR MOST HA KINYÍRJA A KÖRNYÉKBELI MACSKÁKAT AKKOR MI LESZ???
AKKOR RENDŐRSÉGI ÜGY LESZ BELŐLE HA LEBUKIK ÉS ÁLLATKÍNZÁSÉRT FELJELENTHETIK MAJD!!!SAJNOS AZ ÁNTSZ IS AZT MONDTA HOGY NEM TUD MIT CSINÁLNI A HÜLYE MACSKÁKKAL!!!
ÉLJEN A KERTESHÁZI ÉLET!!!
KOMOLY MI???AZT MONDTÁK MÉG HOGY SOK ILYEN ESETÜK VAN SAJNOS ÉS MEGVANNAK KÖTVE A SZÜLŐK KEZEI!!!
KIAKADTAM ÉN IS MIT NE MONDJAK!!!
NA EZ VAN!!!
MEGYEK FŐZNI EGY KIS EBÉDET!!!

SZIASZTOK!!!
SNÁPI ÁGI

Kép
Kép
snápi

A mai vizsgálatok eredményei kicsit elszomorítottak: nagyon jól érzi bent magát Bius, még nincs igazán jele, hogy onnan ki akar jönni. Akkor miért szenvedtem én ennyit idáig is vele. :) Úgyhogy előreláthatólag még a jövőhéten is megyek ctg-re és uh-ra, és akkor dől el, hogy mi lesz a továbbiakban. Viszont nem fordult át, és fejvégű maradt a drágám, így legalább szülhetek megint simán.

Én még mindig gondolkodok az egyágyason. Most volt egy lány, akit hétvégén császároztak, egyágyasba kérte magát. Hát nem igazán néztek feléje, az első két napja nagyon magányos volt és nehéz, mikor nem volt ott a baba, és nem tudott senkihez szólni. Én annak idején 4 ágyasba voltam, de jó volt, mert a 3. napra egyedül maradtam a szobában.
A februári előadáson egyébként azt mondták, hogy bármikor lehet látogatni, márciusban pedig pontosítottak, hogy csak délután, és csak az apuka mehet be az egyágyasba. Én végülis nem igénylem, hogy ott legyen végig, mivel a másik 3 lánykámról is gondoskodnia kell, csak az bosszant, hogy miért nem lehet egységeset mondani. Teltház esetén pedig hiába volna jó választani, nem igazán tudsz már, el kell fogadni akár az ötágyast is. (Na oda nem kerülnék szívesen, csak ha nem telített a szoba.)
Majd meglátom még mit válasszak.
Bocsi, hogy hosszú lettem.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

mikor én szűltem a Mátét akkor én 4 ágyas szobába voltam de nem is volt rossz lehet inkább mázlim volt,hogy normális csajokkal lettem egy szobába!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Edina!
Leírom a homeopátiást, amiről beszéltünk (36. héttől):

Arnica Montana 9 ch: napi 5 golyó
Cimicifuga Racemosa 5 ch: heti 1 x 10 golyó
Caulophyllum 5 ch: nap 5 golyó

A védőnőtől kapott tanácsadó füzet 61 oldalán vannak ezek leírva, hogy melyik mire való. Nem tudom Te kaptál-e ilyen könyvecskét?

Zsuzsa!
Ma is voltam a délpestiben előadáson. Ott rákérdeztem, és az alapítványi szobákban sem lehet egész nap látogató, csak meghatározott időben, de aki tartotta az nem tudta megmondani pontosan, hogy mikor jöhet, csak annyit, hogy csak az apuka jöhet látogatóba, más hozzátartozó nem.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Sziasztok!

Yusz, Nutella, Hasadi, Domi, és akitől választ kaptam a cipős kérdésemre de kifelejtettem, köszönöm!
Megvettük az első cipőt, és remélem jól választottunk a méret szempontjából is. Ez az egyik rémálmom, hogy hogy nem fogom észrevenni ha kinővi a cipőt!
:) Domi, megkaptam a privát üzit. Egyébként a lakásban én is csúszásgátlós zoknit adok rá, de állandóan lecsúszik a lábáról. Nem értem miért....tényleg. Az ő mérete és mégis.

Apcukk! Én is az egyágyasra voksolnék, igaz én négy ágyasban voltam. Pihenni nem lehetett, na nem azért mert sírtak a babák - egyedül az enyém volt sírós hiszen már ott nem volt elég neki a kaja - hanem mert az egyik szobatársam behozott egy mini tévét és azt nézte. Egyszer rá is szóltak a csecsemősök. Egy másiknak pedig állandóan a mobilja szólt. Én személy szerint egész benttartózkodásom alatt levettem a hangot a mobilról és csak rezgőn volt. De ez én vagyok. Szóval az egy ágyasra voksolnék ha mégegyszer lesz rá lehetőség.

Nutella írta, hogy a fiatal csecsemősök segítettek neki. Jó olvasni hogy van ilyen is!

Mindenkinek jó éjszakát!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Andi! Én is rákérdeztem, de azt mondták, hogy gyerek nem jöhet be az osztályra. Így erre ne is számítsál. Én azt kértem a férjemtől, hogy ne hozza be Andrist, mert a császár után nem fogok tudni még leguggolni sem hozzá, meg kiszámíthatatlannak tartottam a gyerek reakcióját, hogy mit szól hozzá, hogy fél órát lát, utána ő hazamegy, én pedig nem. Szerintem jó volt ez így. Mielőtt mentünk szülni (amikor már folyt a magzatvíz), mondtuk neki, hogy most szeretne a kistesója megszületni, most bemegyünk a kórházba, apa majd hazajön, de anya pár napig nem fog itthon aludni. Megértette. Mondjuk én folyamatosan bőgtem addig, amíg el nem indultunk szülni, olyan nehezen tudtam itthagyni. Pedig ősszel már megvolt a főpróba, amikor egy hétig nem láttam, mert szakvizsgára készültem.

Zsuzsa! A császár után a császáros őrzőben voltam kb. reggel 10-ig, akkor mentem át, amikor már lábra tudtam állni. Én nem unatkoztam, olvastam, aludtam, folyamatosan csörgött a telefonom (Mazsuzs! Én is rezgőn tartottam végig a telefonomat, amíg kórházban voltam, azt hittem, hogy ez természetes). Délelőtt, amikor a babákat vizitelték, akkor meg aludtam, mert este 11 és reggel fél 6 között nem igazán aludhatta ki magát az ember lánya. Beszélgetni meg az étkezések alkalmával beszélgettem az asztaltársakkal. Szerintem habitus kérdése is, hogy ki hogy bírja az egyedüllétet. Nekem a szobaválasztáskor az volt a legeslegfontosabb, hogy a férjem be tudjon jönni. Férjfüggő vagyok :lol: . Meg őt sem akartam kihagyni a csemete első napjaiból, nem akartam, hogy csak üvegen keresztül láthassa a lányát és meg se foghassa.

Ez az én tapasztalatom.

Jó éjt mindenkinek!

Nutella

Kép

Kép
nutella

Sziasztok!
Ági nem egyszerre voltunk a boltba, mert kismamát nem láttam :) Amúgy köszi jól vagyunk. Majd 24-én megyek Hartman papához, és gondolom hogy az azt követő héten kell majd először CTG-re menjek. Nagyjából szerintem egyidőben kezdjük.
Zsuzsa, már biztos nagyon türelmetlen vagy így a finishben, szorítok hogy minden rendben legyen veletek.
Mazsuzs, jó kis szobatársaid voltak :( Az a tévé, az elég durva. Ahelyett hogy a kisbabájában gyönyörködne. Bosszantó amikor ennyire figyelmetlenek az emberek.
Nutella szomorú hogy gyereket nem engednek be az osztályra, de végülis érthető :( Jó megoldás az is ahogy ti csináltátok, de én úgy érzem hogy Liszka mostmár megértené hogy nem mehetek velük haza pár napig. Meg én is nehezebben viselném ha addig nem láthatnám.
Jó éjszakát nektek!
Andi.

Kép
Kép
apcukk

Sziasztok !

Már jobban van a lányom csak nagyon köhög , a héten még itthon marad . És kész vagyok a nagytakarítással . Hurrá !!!

Yusz ! Hogy vagytok ?

Én ugyan nem a Dél-pestiben szültem , de ez mindegy . Négy ágyasban voltam igazából elsőnél lehet , hogy jó volt . másodiknál már lehet ,hogy egy ágyast választanék .

Remélem Mindenki jól van . Mostanában nagyon csendes itt . Kevesebbet írogatunk . Én se írok sokat .

Most voltam laborban , mert úgy érzem mint aki felfázott . De semmi , azt mondták ilyen tökéletes leletet rég láttak . Nem értem akkor mi bajom van . Többet pisilek és egész nap úgy érzem mintha égne a húgycsövem . Lehet el kéne mennem nődoki hozz .

Sziasztok szép napot Mindenkinek .Hajni

Kép
hasadi

Sziasztok!

Voltam ma CTG-n. minden oké a méhszájam elkezdett tágulni, az orvos azt mondta rövidebb és puhább de ennek örüljek.

Jövő héten mennem kell nagy UH-ra,vérvételre és megint CTG-re.
A lényeg hogy a kicsi jól viselkedett és keményedések is voltak:)

Lilla: Nagyon köszike,hogy leírtad,megyek és még ma megveszem őket és el is kezdem szedegetni.

Szép napot mindenkinek!

Edina

Kép

Kép
mannogab

Sziasztok lányok!
Én még ugyan nem vagyok közelében sem a szülésnek (csak szeptemberre várom), de körzetileg a Jahn-hoz tartozom és szeretném felmérni a terepet
Úgy veszem ki szavaitokból, hogy vagy van már tapasztalat, vagy voltatok megnézni
Én az első gyerkőcöt nem itt szültem, és olyan sok rosszat hallottam mostanában a Jahn-ról. Többek közt azt is, hogy vezeti a műhibaperes listát
De ha azt mondjátok, hogy nem gáz, akkor még meggondolhatom magam
És nem tudjátok, hogy a csepeli SZTK-ban rendelő Szathmáry doktor a Jahn-ban van vagy máshol?
Köszi

Kép
Kép
csibe21

csibe a szathmári a csepeli sztkba van csak ugy tudom és szűléseket már egyáltalán nem vállal!
Magáról a korházról tul sok jót nem lehet mondani.
a nővérek iszonyatbunkók és pénzéhesek a csecsemősök viszont nagyon rendesek és segítőkészek!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát, nem tudom Nitácska. Igen van olyan nővér, aki elég negatív hozzáállású, de melyik kórházban nincs ilyen. Én január eleje óta hetente járok be a kórházba, de még mindig rendes ápolókkal találkoztam. Anyumat is 6 hete műtötték itt a nőgyógyászaton, de neki sem volt semmi panasza. Azért így általánosságban nem mondanék ilyen véleményt. Bocs, de meg kellett védenem az ottaniakat.

Csibe! Egyébként nézd meg a kórház honlapját, ott minden adat rajta van (várólista, egyéb pü. adatok, perek stb.) Igaz ezt a kórházat nem sztároltatják úgy mint az Istvánt és a Szt. Imrét, de szerintem nem rosszabb mint a többi.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

kerekes amit én írtam az 2 évvel ezelőt volt.azóta változhattak az ottaniak is természetesen!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok !

Csibe ! A Szathmáry doki már nem vállal szülést , sajnos mert én nála szültem , de még a csepeli kórházban . Meg voltam vele elégedve. Sok sikert .

szép estét Mindenkinek. Hajni

Kép
hasadi

Sziasztok!

Íme néhány kép Zsófiról: Kép

Kép

Kép

Kép
evisan

Még holnap benézek hozzátok, de mára levett a lábamról valami dögvész. Egész nap 38 fölött volt a lázam. Félek, nehogy megfertőzzem a babámat, de a védőnő azt mondta, hogy az anyatej tele van immunanyagokkal, és az védi a babát.

Na megyek pihizni,

Sziasztok

Kép
evisan

Sziasztok!

Evisan! jobbulást Neked. 38,5 felett már nem lehet szoptatni, nekem anno ezt a JF-ben mondta a gyerekorvos.

Csibe! sztem a szülészet az nagyon jól felszerelt a JF-ben. És a dokik és szülésznők is felkészültek és rendesek. Nekem sem a nővérekkel sem a csecsemősökkel nem volt gondom, sőt sztem tök rendesek voltak. Én éjfélkor kerültem le az oszt-ra, kaptam vacsit, teát, fájdalomcsillapítót és kedves szót is.
Ja és nem adtunk pénzt az osztályon senkinek, de nem is volt olyan érzésem, hogy elvárnák.
Mondjuk, ha belegondolok, elég rossz érzés lehet, hogy hálapénzt kap a doki, szülésznő /jó esetben/ és ők meg semmit, pedig azért Ők is sokat segítenek és dolgoznak mindegyik baba mellett.

Mannogab! Örülök, hogy minden rendben van Veletek. az tényleg jó, hogy már kezd a méhszáj nyílni egy kicsit.

jó éjt edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Evisan!
Nagyon tündéri a kislányod!!! :P :P :P
Még szerencse, hogy nem várandósan lettél ilyen beteg, jobbulást Neked.

Edina!
Azt elfelejtettem leírni, hogy azt mondta az Ági, hogy a homeopátiás bogyók szedése előtt és után nem lehet fél órával enni és inni és mentolos fogkrémet használni.

Csibe!
Nekem is az a véleményem, hogy a nőgyógyászati és szülész részleg jó a délpestiben, a többi osztályokról én is rosszat hallottam, de melyik kórházról lehet egyáltalán jót hallani? Úgyhogy szerintem nyugodtan válaszd a délpestit, a nőgyógyászok és nővérek is nagyon rendesek szerintem.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Sziasztok!

Lilla: Köszike az infót. Megnéztem a kiskönyvben,amit a védőnőtől kaptunk és ott azt írja,hogy van amelyiket akkor kell elkezdeni szedni,amikor elkezdődnek a fájások.

Az Áginak ki ajánlotta,hogy így kell szedni? Én tegnap megvettem őket,de amíg nem tudok boztosat a szedésről nem merem elkezdeni,mert félek,hogy beindítja a szülést. Mondjuk már az sem lenne gond ha beindulni,csak tudod a félelem nagy Úr :D
De ha tuti,hogy így is lehet szedni akkor már ma este bevenném.

Torna: Kedden nem tudok menni tornára,mert a szüleim jönnek hozzánk pár napra. Anya segít takarítani és csinál pár kajcsit,amit le is tudok fagyasztani. Tudod gondoskodom arról,ha Milán nem enged majd semmit sem csinálni legyen mit enni:)
Férjem szerint mindig csak a kaján jár az agyam. Lehet tényleg igaza van :P

Na megyek csinálok egy kis túrógombócot:)

Kép

Kép
mannogab

Köszi lányok
És tudtok valami jó orvost vagy bízzam a véletlenre ?
(Bevallom, nem nagyon van most keretem, hogy fizessek, de ha úgy jobb, akkor inkább megteszem, csak rendben legyen minden)

Kép
Kép
csibe21

Sziasztok!
Jók a képek Évi! Nagyon édes a kis Zsófi.
Szerintem is jó a Délpesti kórház. Igaz eleinte én is tartottam egy kicsit tőle, de kellemesen csalódtam. Szerintem egyáltalán nem lerobbantabb mint a többi Budapesti kórház, különösen a szülészete. És az orvosok és szülésznők is nagyon jók, azt mondják :)
Mannogab, nálunk is túrógombóc volt ma :lol: Az a kislányom kedvence. Én is fagyasztottam a családnak ebédrevalót. A férjem jókat szórakozik rajtam, hogy úgy készülök mintha egy hónapra mennék szülni :)
Sziasztok,
Andi.

Kép
Kép
apcukk

Sziasztok!

Edina!
Nem tudom, hogy az Ági mi alapján tudja, hogy kell szedni, de én is most elolvastam és tényleg nem mindegyiket kell a könyv szerint szedni szülés előtt. Hátha olvas az Ági is minket és válaszol, addig tényleg ne szed, meg írok neki az iwiw-re is, hogy válaszoljon ide neked.
Megértem, ha nem jösz tornára, most minden segítség fontos. Nekem szerencsére pár utcára laknak a párom nagyszülei, úgyhogy oda lesz száműzve kaja szempontjából, ha éhen akarna halni, amíg mi a kórházban vagyunk.

Ha úgy gondolod, írd meg priviben az e-mail címedet és elküldöm a tornán lévő lányok elérhetőségét, meg az iwiw-en is bejelöltük egymást, ott is szoktunk egymással levelezni. Nem tudom, hogy te hogy maradtál ki, biztos pont akkor nem voltál mikor összeírtuk.

Szia
Lilla
Vendég

Sziasztok!

Ági!Majd töltök képeket, de Isu megy külföldre és most ezernyi dolgom van.

Évi!

Nagyon édes a Zsófi!!!!És milyen sokat nőtt!

Csibe 21!

Dr Hartman Gábor, mindenki Hartman papája. Én rajongok érte. Ez van:

Lányok!!!!

Tudom, hogy ez utálatos kérdés, de még mindenki egyben?????
Zsuzsi!!!!Babázni akarunk!

Ma még nem láttalak, tán lesz friss babánk??? :wink:

Mannogab!

minden elismerésem, hogy a 37 hétben még tornázol!
Én már nem tudtam cipelni a hasam, akkora volt!Ugye Ági?

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

evisan mielőbbi gyógyulást!
nagyon hasonlít rád a kis zsófi,legalábbis én ugy veszem észre!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

dominika, és hogy tudok én dr Hartmanhoz kerülni?
magánrendelésére kell menni, vagy a kórházban keressem meg?
van valami tarifája?

Kép
Kép
csibe21

Dominika! Sajnos még egyben. Már én is babáznék.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Csibe21!

Magánrendelő erzsébeten van, 8000 a vizit, de csak a 36 ik hétig.
Onnantól a kórházba jársz majd és azért ott ő nem szokott semmit kérni.
Utána csak a szülésre, de amikor én rákérdeztem, hogy mennyi a tarifa, akkor azt mondta, hogy amennyit tudunk vagy akarunk adni, ő ránkbízza!
Ha őhozzá szeretnél menni, priviben elküldöm szívesen a számát.
Kicsit szétszórt és elfoglalt ember, de mindig nagyon megéri rá várni!!!!

Zsuzsa!

Jön a hidegfront!!!Drukk drukk!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

mannogab!!!

nyugodtan kezd el szedni a homeokat nem fog beindulni a szülésed!!!a homeopatám mondta meg a patikusunk hogy igy kell szedni!!!és tegnap szült meg az egyik barinőm és ő is végig szedte a 36.héttől sőt még tegnap a szülés alatt is szedte!!!
a többit majd holnap folytatom de most tényleg mennem kell!!!
puszika!!!
ági

Kép
Kép
snápi

Lányok!

Csak óvatosan azzal a túró gombóccal, nekem az indította be a szülést: aznap délben azt ebédeltünk :D . A fiam pedig paradicsomos húsgombócra indult. Úgy látszik, az enyéim gombócra indulnak be :D

Hajrá Zsuzsa, már tényleg nincs sok hátra.

Nutella

Kép

Kép
nutella

Sziasztok!

Snápi, Lilla köszike a választ a homeos bogyók szedésére.

Túrógombóc isteni lett,most pedig megyek sétálni,mert ez a napocska nagyon csalogat!

Szép napos napot mindenkinek!

Edina

Kép

Kép
mannogab

SZIASZTOK!!!

LILLA ÉS MANNOGAB!!!
BOCSIKA DE TEGNAP AZ ERIKÁNÁL VOLTUNK BABALÁTOGATÓBA A BEÁVAL ÉS ESTE ÉRTEM CSAK HAZA!!!A HÁTAM MÁR FÁJDOGÁLT IGY NEM AKARTAM A GÉP ELŐTT ÜLDÖGÉLNI MEG ÁLMOS IS VOLTAM MÁR NAGYON!!!TÜNEMÉNY A SZOFIKA NAGYON!!!JÓ KISLÁNY ÉS JÓ EVŐ IS!!!
MA EGY JÓ KIS LÁBGÖRCSRE KELTEM AMIT AZÓTA IS KÖVET EGY TOMPA MIGRÉN UGYHOGY HÉTVÉGÉRE JÖN VALAMI NEM IDE VALÓ IDŐJÁRÁS SZERINTEM!!!
A SZÜLÉS ALATT MEG MAJD UGY KELL SZEDNI A HOMEOPÁTIÁT HOGY AHOGY A FÁJÁSOK JÖNNEK MINDIG 5 GOLYÓT!!!DE AZ ARNICÁT A SZÜLÉS ALATT NEM KELL!!!MAJD CSAK UTÁNA KELL AZT MEGINT!!!A BARINŐM IS EZT SZEDTE A SZÜLÉS ALATT MOST ÉS 5 ÉS FÉL ÓRA ALATT MEGLETT NEKI A BABA!!!IRIGYELTEM AMIKOR MONDTA DE REMÉLEM ÉN IS ILYEN SZERENCSÉS LESZEK!!!
LILLA VETTÉL SALÁTÁT A PIACON???MOST NAGYON RÁKAPTAM AZ ALMÁRA ÉS OLYAN MINT A HALOTTNAK A CSÓK HOGY ESZEM MERT A GYOMROM AZ ALMA UTÁN ÉG NAGYON!!!

KRISZTA!!!
NEM VOLTÁL OLYAN BAROMIRA NAGY A DOMIVAL!!!CSINOS KISMAMA VOLTÁL UGYHOGY NE IRJÁL ILYENEKET!!!
A VÉDŐNÉNIM AZT MONDTA SZERDÁN HOGY ITT 4 HÉT MULVA MÁR BABA LESZ Ő UGY LÁTJA!!!MONDTAM HOGY OKÉS!!!SZAVÁN FOGOM!!!ADDIGRA MÁR NINCSEN PROGIM SE!!!A 9.KILÓT KAPTAM EZEN A HÉTEN MAGAMRA!!!
ERZSIKÉVEL MAJD A CTG-N TALIZOK UGYHOGY MAJD MONDOM HOGY CSÓKOLTATOD ÉS HOGY JÓL VAGYTOK!!!IGAZ A DOMIRÓL NEM LÁTOK OLYAN SŰRŰN KÉPET MINT AHOGYAN AZT ÉN SZERETNÉM!!!DE SEBAJ!!!
MIKOR MENTEK USZIRA???
OKVETLENÜL IRJÁL MAJD HOGY MIZUJS VOLT OKÉ???

SZIASZTOK!!!
MEGYEK TAKARÍTANI!!!
SZÉP NAPOT NEKTEK!!!
SNÁPI ÁGI

Kép
Kép
snápi

Dominika, akkor elküldenéd a doktor úr számát? Megpróbálkozom vele

Kép
Kép
csibe21

SZIASZTOK!!!

CSIBE 21!!!
NEM FOGOD MEGBÁNNI ÉN IS GARANTÁLOM!!!
SOK SIKERT HOZZÁ!!!

SZIASZTOK!!!
SZÉP HÉTVÉGÉT MINDENKINEK!!!
SNÁPI ÁGI

Kép
Kép
snápi

zsuzsi sokat gondolok rád vajon mikor bujik elő a kisbabód!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csibe21!

Íme a száma:06-70-450-7184 ez a privi mobilja.Ha rendel, akkor az asszisztense a Marcsi vesz fel.Csütin van privi rendelése 15-20-ig.t
Sajna a rendelő számát még keresem, egy kis türelmet addig!

Ági!

Lövök képet meg írok is de ma egész nap csavarogtunk és dög vagyok....

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok Lányok!

Most hogy nem voltam pár napig, legalább volt olvasnivalóm mert azért írtatok.
De igaza van Hajninak, mostanában csendesebben mennek itt a napok!

Zsuzsa, már várom az SMS-ed, nagyon!
Yusz! Veled mi újság??

Apcukk! Akiről írtam anyuka, hogy mini tévéje volt és azt nézte a kórterembe, annak ez a baba már az ötödik gyereke volt! :) Úgy látszik ő már nem akart gyönyörködni benne, pedig nagyon szép baba volt nagyon-nagyon hosszú hajjal!

Evisan! Nagyon csini rucikat vettél Zsófi babának!
Igaz, Zsófi ruciban vagy anélkül is gyönyörű... Mennyire hasfájós baba?
Te már jobban vagy? Voltál orvosnál?

Nutella! Írtál a szakvizsgádról...sikerült? Addig Andris a nagyinál volt?

mazsuzs
[/b]

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Tudna nekem valaki információt adni idősebb Dr Fekete Károlyról??? 10 hetes pocakos vagyok, 16 éves korom óta hozzá járok, de rákszűrésen meg 1-2 fertőzés kikezelésén kívül hála istennek más dolgunk nem volt egymással... Milyen nála szülni???
Nagyon várom a válaszokat, előre is köszi.
Vendég

Sziasztok! Még mindig egyben. Sajnos nem tudom meddig, pedig már írnám szívesen az üzenetet.
Tegnap láttunk a párommal képeket az egy és kétágyas szobákról, és úgy döntöttünk, hogy ha lesz üres, akkor oda kérem majd magam. Én annyira nem is ragaszkodnék hozzá, de párom azt mondta, hogy inkább oda, ha van rá lehetőség. Úgy látszik őt jobban megfogták a képek és a beszámolók. Valamint nem elsőszülő leszek, tapasztalatom van már, és remélem az erőm sem hagy el most sem.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Ide is dobok föl pocakos képet, talán az utolsók egyikét, bár lehet még készül rólam a 40. héten is...
Kép Kép

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Sziasztok !

Yusz ! Hogy vagy ? Régen írtál , minden rendben ? Gyerekek jól vannak , van már hír a felvételiről ? Írj !!

Évi ! Nagyon-nagyod drága Zsófi baba . Nagyon formás . Hogy vagy ? Remélem már sokkal jobban .

Kriszta ! Jól vagytok ? Dominika , hogy viseli ezt a szeles időt ?

Most ki kell kapcsolnom a gépet de egy kicsit később jelentkezek még .
Sziasztok

Kép
hasadi

Hajni!

Köszike, mi jól! Domi ma nyügike volt, de szerencsére már nem ordít, hanem csak nyöszörög.
Fiammal kettesben szórakoztattuk őkelmét.
És ma elkezdtük az almát.....majd dobok fotót róla.

Nálatok mizujs? Kilábaltál már a betegségből???

Zsuzsi!

Nem semmi pocakméretet cipelsz Te is! :lol:
Na megint jön egy kis frontocska,talán most???? :lol: :lol:

Csajok Judittal mizu van???

Na a képek akkor

Először egy almaevéses reakció:

Kép

Majd egy almaevésben elfáradt kismanó:

Kép

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok lányok!

Bocsi az eltünésért, de az a helyzet, hogy ápr. 07-én megszületett a kislányom Georgina, 2730 g, és 51 cm.
Mivel két nap hiányzott a 38. hét betöltéséig, koraszülött lett. Már kint van az inkubárotból a kiságyas részen.
Minden jól alakul egészséges, jól szopik, és ha minden igaz, hétfőn hazahozhatom.

Most bejárok hozzá szoptatni reggelente és este jövök haza.

Majd jelentkezem bővebben a jövő héten!

Sziasztok, Judit
yusz

Judit,

Nagy gratula a kiscsajhoz!
Remélem, minden rendben van!

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Yusz! Nagyon-nagyon gratulálok Georginához. Jól megleptél itt minket.

Kriszta! Ez hinta, amiben Dominika van? Csak mert hasonlít ahhoz, amilyen elektromos hintát néztem ki.

Zsuzsa
KépKép
kerekes97

Yusz!
Hatalmas gratula, és várjuk az élménybeszámolót!
Eszti

Kép Kép
fricky

Yusz!

Nagyon-nagy gratula Nektek! Jó egészséget, örömet és sok-sok tejcit kívánok!

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

yusz nagy gratula a babóhoz!!!!!!!!
zsuzsi milyen szép nagy a pocakod de már nem sokáig! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Judit!!

Jó egészséget és sok tejcikét Nektek!!!

Zsuzsa!

Ez ilyen hintáztatós pihenőszék.
Rezegteti a seggét, zenél és villog, finoman hintázik és ha rugdossa, akkor bohókás hangokat hallat.
Tökjó cucc, némi szabadidőt biztosít!
Kb 2 hónapos kortól élvezi igazán, de a seggrezegtetést már kicsi kortól is.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Yusz! Gratulálok Nektek! Ez aztán a nagy hír!!! Várjuk a bő élmény beszámolót.

Beagle! Én jókat hallottam róla.

Zsuzsa! sztem is jó választás az egyágyas!!!

Dominika! gyönyörű baba Dominika!!!! annyira édes pofit vág az almára. Aztán inkább elaludt :lol:

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Jó rég jártam erre, akadt olvasnivaló bőven!

Yusz, nagyon sok szeretettel gratulálok nektek! Kívánok sok bopldogságot, tejcsit és minden jót!

Üdvözlet mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?