Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta, én elméletileg fél kettőre. Kár, pedig jó lett volna találkozni. Majd legközelebb!

KépKép
Kép
szecs

Sziasztok!

Sokkal jobban vagyok, köszönöm :) .
A láz elmúlt hétvégén, és a gyulladás majdnem teljesen lement mostanáig. Kriszta, köszönöm a számot. A lll oldalát szoktam olvasgatni, de most végül házi gyógymóddal és a neten található infókkal sikerült eredményt elérni. A mellbimbóm még igen fájdalmas, de azt is kezelem. Bioptron lámpázás, zúzott káposzta borogatás, aloe növény levele pakolás, körömvirág kenőcs és persze további szoptatás - ezek szépen segítenek mellgyuszi esetén.
Ami még fejlesztésre szorul: harapás esetén nem felkiáltani, mert ezt a "kis ádáz" mókásnak találja és újra "lecsap" :) :shock: .

Kép

Kép
ripley

Sziasztok!

Gyógyulást a lábadozó Mamiknak :) Örülök hogy a babák is jól vannak.

Időpont ügyben annyi,hívtam őket kitartóan reggel 8-tól folyamatosan a központ felvette persze az UH nem .(közben ketyegett a pénzem)
Nagyon dühös lettem :twisted: Izát elvittem oviba ,és hazafelé úgy döntöttem bemegyek személyesen :shock:
Sajnos már csak 2-ra volt hely ,de azt mondta az asszisztens ,semmi gond még időben leszek.
AZ a lényeg ,hogy Dr.Hajduhoz tudok menni!
Csütörtökön pedig ismét Gabihoz ,az AFP leletemért. :wink:
jucuss3

Jó Éjt Mindenkinek!! :wink:

Jucus :-)

Kép

Kép
jucuss3

Sziasztok, én még mindig beteg vagyok a mellemmel, pedig 1 hónapja volt a műtét. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :cry: :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Babaim jobbulást!!!!!!!!!

Nem tűntem el, csak egy kicsit!

Velünk: csütörtökön voltunk fül-orr-gégén rendben van, tegnap hasi uh-n ott sincs probléma. Azt mondta a dr-nő, hogy hasfájós, vannak rosszabb napjai, ill. a babanapló alapján (amit 1 hétig vezetnem kellett) látszik, hogy du. 3-tól jön a roham este 9-ig. És az evések után is van sírás. Sokat Ő sem tudott javasolni, majd jobb lesz. Lesznek időszakok amikor nagyon görcsös, (heti 2-3 alkalom) van amikor nem annyira.
Nagyon örülök, hogy nincs gond. Én már rájöttem, hogy az is baj volt, hogy Ő sűrűbben igényli az evést és többet, ezért is sírt szegény sokszor. Ráadásul nagyon szeret cicin szundikálni. Erre is rá kellett jönnöm, hogy még több babusgatást igényel. Valószínű, hogy nem is mindig a hasfájás volt. Most így próbálkozunk.
Sajnos most 1 hete csak 2 naponta van kaki, hát ez is megviseli.

Vasárnap 2 hónapos lesz, csak kialakul minden.

Nem nagyon volt időm visszaolvasni.

Kriszta, szorítok, hogy Petra még bent maradjon, vigyázz magadra.

Szecs Te eljutottál már a 6 hetes kontrollra? Milyen volt?
Én még nem, de nem is tudom, hogy mikor fogok. Nekem elég messze van és a párom későn ér haza. Csak nem lesz gond.

Ripley neked is jobbulást, szegénykém nagyon fájhat.

Jucuss örülök, hogy sikerült a Hajdú dr-nőhöz bejelentkezni, egy nagyon tünemény teremtés. Nem tudom, hogy csinálja, hogy a rengeteg kismama vizsgálata mellett is olyan kedves tud maradni.

Sunflow, veled mizujs? Meddig dolgozol még?

A lényeg: Lillácska 4500 gramm, rendesen bepótolja a kicsi születési súlyát :-) Ezért mondta a Bethesdába a dr néni is, hogy mit aggódok annyira?????

Kép
judit70

Sziasztok!

Babaim,
jobbulást neked. Meg kitartást. Emelett tudsz szoptatni?

Judit,
örülök, hogy előkerültél és végül nincs baj Lillával. A 6 hetes kontroll azért kell, hogy a dokibácsi megnézze, hogy minden szerved visszahúzódott-e a helyere és a gátseb, ha volt rendesen begyógyult. Amennyiben nem fájsz szerintem nem lesz gond ha nem azonnal mész el. Egyébként meg viheted Lillát is. Láttam már ott más picibabát is. És annak idején én sem tudtam megoldani másként és cipeltem Annát magammal.

Velem nem sok. Nagyon feszül a hasam délutánra bár a magnézium és a frissen beszerzett kismama harisnya valamennyit segít. Most hétvégén lesz pici szabadság, mert Annát elviszi az apukája és pihenhetek meg készülhetek a télapóra. Kitalaltam, hogy iden nem lesz édesség (Anna nem szereti a csokit) így varrok neki két babát. Egy télanyót meg egy télapót. Ha kész és nem felejtem el lefotózom és felteszem közszemlére.

A hangulatom egyébként pocsék. Inkább nem is szólok senkihez ne kelljen később bocsánatot kérnem :) Dolgozni még január végéig fogok. A helyettesítést bérelni fogják így addig maradok amíg csak lehet.

No megyek is és kiírom a szabikat.... mindenkit kiírok év végéig :) Menjenek haza. Addig sem engem zavarnak :)

KépKép
sunflow

Sziasztok!

Babai
JOBBULÁST! :(
...és minden betegnek is...

Rólunk... /már csak vissza kellene olvasnom... :roll: /

Ma megyek nődokihoz... a volt Gimis osztálytársam /szülésznő/ által ajánlotthoz...

Ma van a 78. napom, nem túl jó, hogy minden második hónapban kimarad a peteérés... majdnem 2 hete még negatív volt a teszt...
de ma reggel...
Kép

Levivel a héten ismét betegen vagyok.... nem is baj, rám is rámfér.... motanában nem vagyok túl jól... :P
Manó ismét köhög és folyik az orra... 1 hét bölcsi után... :(

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kia, gratulálok a kis tesóhoz!!! :D :D :D

KépKép
b_judyt

Szopizni cska az egáészségesből lehet, a másikat fejni kell és kiönteni. :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Kia,
Nekem kicsit lassan esik le... en is gratulalok :)

Babaim,
az szomoru. Es rendbe jon majd? Mit mond az orvos?

KépKép
sunflow

Olvasok ám szorgalmasan...holnap próbálok írni is :)

Kia...nagy-nagy gratula!!!!! :)

Timi
Kép
vt72

Timi, most jutott eszembe, hogy elmulasztottam Zsolti hófordulójához gratulálni :oops: , de a 12. hónapnál résen leszek :) !

Kia, dörzsölgetem a szemeimet: két csíkot látok??!!! :D :D :D
Hurrrráááááááá!

Babai, át tudom érezni a ciciügyet :( . Kár a kiöntött tejciért, de hát ez van...Mennyi időbe telik a gyógyulás? Fanni hogy van?

Judit, örülök, hogy a nem találtak problémát Lillácskánál. Minden szépen alakul...a súlya is :) .

Sunflow, télapót és télanyót feltétlen tedd közszemlére!

Kép

Kép
ripley

Sziasztok!

Kia, HURRÁÁÁ, GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Babaimado, gyors gyógyulást kívánok! Hiányzik ám mindenkinek Fannika, úgy örülnénk ha küldene egy képet :)
Judit, ma megyek a 12 hetes kontrollra :D Majd mesélek.
Sunflow, ezek szerint hr területen dolgozol? Én is dolgoztam ilyen munkakörben másfél évig és pont mondtam is egy barátnőmnek, hogy abban az időben és a terhességem utolsó harmadában voltam a legantiszociálisabb periódusomban. Képzelem, hogy a kettő kombinációja mit eredményezhet nálad :lol: Én is kíváncsi vagyok a tél-házaspárra :D
Timi, Zsoltinak sok puszi az utolsó hófordulóhoz! Most már az évek jönnek :D
Ripley, hogy megy a nem felkiáltás? :D

KépKép
Kép
szecs

Sziasztok!

Kia, nagyon gratulálok és örülök! Nagyon szupi!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Apa mit szólt????????????????

Timi, Zsoltinak én is gratulálok! Húúúú, mindjárt jön az első tortája!! :-)

Szecs, várom a beszámolót! Mit csinált és mennyit fizettél?

Ma nyűgösebb Lillus, lehet, hogy a szél miatt?

Ripley, cici javul?

Kép
judit70

Kép

Ennyi időm van csak.... :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Babaim, nagyon szép és édes Fannika!

Kép
judit70

Sziasztok!

Kia...Először Neked egy óriási GRATULA!!! örülök ,hogy 2csíkot látok :lol: Gyógyulást a manódnak!!

Babaim...Gyönyörűség a kicsi Fanni baba! 2hónaposan nagyon értelmesen figyel,bájos kicsi .
Gyógyulást kívánok neked!

Judit... Lilla babát akkor teljesen kivizsgálták- szerencsére olvasom nincs semmi komoly probléma.Ez nagyon megnyugtató főleg ,hogy ilyen sokat szenved a kicsi pocija miatt.

Timi.... Gratulálok Zsolti hófordulójához!! Szülinapi tortát kitaláltad már,milyen lesz ? :wink:

Kriszta ...Hogy vagytok? 2:1-ben?

Sunflow.. Az én hormonjaim is néha megvannak őrülve..,nagyon kibírhatatlannak érzem magam.Apró dolgok is nagyon feltudnak dühíteni,pedig alapvetően nagyon nyugis vagyok :wink:
Egyes személyekre akaratlanul is felmegy a pumpám,így kerülöm is a találkozásokat. :oops:
Kitartás neked,és nyugiiii!!! :)

Ma megyek az AFP eredményemért,remélem nem lett szörnyűség!

Jucus :-)

Kép

Kép
jucuss3

Sziasztok!

Babaim,
Nagyon cuki a bebike. :)

Ripley,
Mar elkezdtem tegnap. Remelem a nagyjat meg tudom csinalni a hetvegen. Majd nagyon igyekszem.

Szecs,
Nem HR-en dolgozom, de neha ugy erzem :) ugyes penzugyes vagyok egy szervezetnel de olyan sokan vagyunk hogy mindenfele munka akad. Annaval valo terhessegem alatt volt egy olyan idoszak amikor ha valaki belepett a szobamba es nyitotta a szajat mar mondtam, hogy nem :) No akkoriban nem voltam tul nepszeru :)

Jucuss,
En pillanatnyilag csak a baba apukajaval vagyok igy :) Szegeny azota az anyjahoz menekult amig kihullanak a sarkanyfogaim. Csak elmulik egyszer. Remenykedem benne hogy a kedves, segitokesz enem is elobukkan egyszer valahonnan nagyon melyrol :) Majd ird meg az AFP-t.

EEEn olyan almos vagyok.... kimaradt a reggeli kave a terheleses vervetel miatt es annak iszom a levet :) egesz nap.

No megyek bobiskolok egyet.
Nagyon szep napos idot nektek.

KépKép
sunflow

Mamikak!

Ha valaki nagyon unatkozik, leirna nekem hogy manapsag a bebi anyakonyveztetese hogyan zajlik?
Lehet priviben is.

Koszi elore is.

KépKép
sunflow

Sunflow...házasok vagytok a pici apukájával? Azt a részt tudom.
Vinni kell egy 30 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonatot...a kórházban van ezzel foglalkozó nővérke-féleség...kitölt egy papírt, heti két nap átviszik a VI. kerületi önkormányzathoz. Mi a hazajövetel után 3-4 nap múlva már mehettünk is érte, de postázzák is.

Timi
Kép
vt72

Babai, szép, barna lányzó Fanni :) . Nagyon aranyos!

Cicim már rendbe jött, köszönöm kérdésetek.

Kép

Kép
ripley

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat és a Gratulációkat!
A 8.héten járunk... a tesó 12 mm-es... :lol:
A nagyszülők most fogják levélben megtudni... amit Levi küld nekik....
Apa nem örül... ő nem akarta még.... már most aggódik... uazt játsza el, mint Levivel...
...majd fog még ő sírni is és örülni... a következő UH-ra viszem magammal.... :roll:

Babai
Gyors gyógyulást a cicidnek.
Nagyon szép a kicsi lány.... fityiszt mutat :D

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok,

itt vagyok, igen 2:1-ben... tegnap voltam GI-nél, magzatvíz, lepény ok. Petra kb. 2360 gramm, méhszáj 2300-as!!! GI a lelkemre kötötte, hogy két hétig abba ne hagyjam a gyógyszereket és pihi ezerrel, utána bármi lehet!!!! Ha addig nem szülünk, akkor a 36-37. héten kell mennem.
Sajnos két napja kihúzták a fogamat, nagyon megszenvedtem vele, még most sem tökéletes, gyógyulgat...

Csajok! Nálatok ki volt a szülésznő???? Olyan jó lenne, ha épp Gabi lenne bent!!!!!

Kia:. TISZTA SZÍVBŐL GRATULA!!!!!!!!! :lol: :D :lol: :lol: :D :lol: :D :lol: :D

szecs:: kár, hogy nem futottunk össze tegnap!!!!!!!! Talán legközelebb.

babaim:
: szegénykém!!! Gyógyulj meg mielőbb!! Fanni gyönyörű!!!

igyekszem visszaolvasni!

Puszi Nektek
Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Sziasztok!

Kia, biztosan fog örülni apája!!! Mi terveztük a babát, én már egy éve szerettem volna, de kivártam amíg a férjem mondja :) A széltől is óvott és mindig együtt izgultunk a tesztek fölött. Aztán jött a + és rám nézett nagy, kerek bociszemekkel: "Jaj, akkor most mi lesz?" :D :) :D
Babaimado, minden kívánságom így teljesüljön :wink: Köszönjük a képet a szépséges királykisasszonyról! Csini a fülbevaló :D
Judit, voltam dokinál, nagyon aranyos volt, teljesen kicserélődött, gondolom ez a trónörökösnek köszönhető. Érdeklődött Blanka felől és tapasztalatot cseréltünk :) Ajánlottam neki a hintát, megköszönte, tutira beszereznek egyet. Sima belső vizsgálat volt és megnézte a sebet. A rákszűrés csak szülés után 6-8 hónappal esedékes, így az most elmaradt. Két fogamzásgátló bogyót tudott ajánlani, ami ciklusfüggetlen és nem választódik ki a tejbe, így szoptatás alatt alkalmazható. Áremelés volt - gondolom drága a pelus :wink: - így 10e HUF-ot fizettem (rákszűrés, uh stb. még több lett volna).
Kriszta, jó lett volna találkozni! Örülök, hogy minden rendben!!! Nálam Fazekas Gusztávné Zsuzsa volt a szülésznő, maximálisan tudom ajánlani! Pihenj sokat, főleg hogy még ez a fogfájás is kínoz :(
Jucus, írd meg az eredményt, drukkolok!
Sunflow, nekem olyan is volt, hogy a megcsörrenő telefonnak mondtam, hogy hagyjál békén :lol: Ha van még kérdésed adminisztrációs ügyekben a szülés után, akkor írj és megpróbálok segíteni.
Timi, milyen volt a nagymamánál tegnap? Hogy van a hátad?

KépKép
Kép
szecs

szecs: Bálintot én is Fazekas Zsuzsinál szültem :-) és maximálisan pozitív élményekkel gondolok rá vissza!!! Most is találkoztam vele a kórházban és azzal fogadott, hogy " de régen szült nálunk anyuka" !!! 7 év után!!!!
Én is örülök,hogy babóval minden rendben.

P! Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Sziasztok!

Szecs, köszi az infókat. G.I. nem mondta, hogy hogy bírja? Gondolom jó fáradt lehet, főleg ha hasfájós a picurka.
Jajj, nekem is el kellene jutnom hozzá a kontrollra.......
Én a terhesgondozásért is mindig 10 eFt-ot fizettem.
A hinta annyira jó? Lehet, hogy nekem sem ártana. Abban jobban elvan? Mi a pontos neve?

Kriszta, szorítok, nálam is a 35. hetet tűzte ki, hogy csak addig bírjam ki és ne legyen gond a vizesedés miatt, utána 39. hetesen császározott meg. Minden rendben lesz, csak próbálj pihenni.
Szépen alakul a súlya a leányzónak :-)

Jucus AFP?

Kép
judit70

Bocsánat…eléggé megritkultam mostanság itten. Minden rendben velünk, csak Zsoltival töltöm a napom nagy részét. Ami egy csodás élmény….csak a lakás néha szalad, de ez legyen a legkisebb bajunk.
Így közel az egy évhez már rengeteg dolgot lehet vele csinálni…van közös mászóversenyünk, labdajátékaink és ruha szét és összerakó programunk. Ő szedi szét a teregetni valót…én próbálom összeszedni.

Ripley…örülök, hogy rendbejött a mellgyulladásod. Nem lehetett könnyű időszak.
Harap még a kis haramia?
Zsolti egyszer harapta meg a cicimet…na akkor tényleg rákiabáltam. Azóta nem csinált ilyet.

Szecs…örülök, hogy Blankával minden rendben.
Szerencsére a derekam másnapra már rendbe is jött. Azóta nincs vele gond. A Svéd cseppes masszírozás két pasitól főleg nagyon jó hatású .

Jucuss…örülök, hogy sikerült időpontot kapnod. Nagyon ügyesen megoldottad a kérdést.
Répatortája lesz majd itthon…a nagyiéknak megengedtem, hogy lehet kicsi bolti belemászós tortája.

Babaim…mielőbbi jobbulást Neked!
Fannika nagyon édes!!!

Judit…örülök, hogy jobban van Lillácska! Megnyugtató, hogy kivizsgáltattad.
Zsoltinál volt olyan, hogy 8 napig nem volt kaki…de utána azért tisztességes mennyiség.
A 6 hetes kontroll nálam kimaradt…így egy év után már nem forszírozom.
Nagyon jó súlya van Lillácskának.

Sunflow…Télapu és Télanyu engem is érdekel, bár én antikreatív vagyok, így saját gyártású holmikat tőlem nem kap majd a gyerekem.

Kia..mégegyszer nagy-nagy gratula és boldog pocakosodást Neked!

Kriszta…örülök, hogy minden rendben van és tényleg pihenj sokat!
Nekem két szülésznőm volt, mert közben műszakváltás volt…de ciki nagyon, nem emlékszem a nevükre.

A smile-k kimaradtak, a word nem hozza át ide.
Bocsánat, nagyon sokat „örülök” van…de már fél órája írom ezt a hsz-t is. De azért próbálok jönni.

Timi
Kép
vt72

csajok,

engem GI nem küldött most laborba!!! Nem kellene mennem??????????

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Sziasztok!

Timi,
nem, nem vagyunk hazasok. Csak azert kedeztem mert kivancsi voltam, hogy normalis esetben (amibe en semmikeppen sem tartozom bele :)) hogyan zajlik. Es akkor ahoz kepest tudom viszonyitani, hogy az en helyzetemben ez mennyire lesz komplikalt. Nos, NAGYON!! :)

Ma begyujtottem egy-ket konyvet amibol tudok ruhat varrni telanyonak es aponak (akibol lehet hogy szinten anyo lesz). Szerintem az egyik holnapra elkeszul. Akkor majd bejelentkezik :)

Mindenkinek szep estet kivanok. Ugy tunik mindenki jol van es szepen cseperedtek :)

Ja, ma mentem a vercukor-szures eredmenyert. Megnezegettem a neten az eredmenyeket. Nincs, cukrom, gombam, fertozesem viszont van egy ORIASI vashianyom. Pedig szedem rendesen. No mindegy. Annaval is volt. Majd kerek idopontot GI-hez es meglatjuk o mit mond.

A szuleszno sokszor fontosabb is mint a doki. Nalam ez volt a helyzet. Doki beesett szules elott egy oraval. Mikor beindultak a tolofajasok megint beesett es kinyomta belolem Annat, osszevarrt oszt tavozott. :) Ennyit varok el GI-tol is :D

KépKép
sunflow

Sziasztok!

A labor eredményeim jók,a koleszterinem kicsit magasabb a norm.értéknél.
Mi lehet az oka nem tudom. :shock:

AFPsúllyal 34,86IU/ml
AFP-re vonatkozó MOM 1,09
Nem tudom hogy jók-e.
Gabit kérdeztem ,hogy jó? azt válaszolta képzeljétek nem tudja.
Kicsit meglepett.Csalódott is voltam :?
Most majd csak Hajdú Dr-nőtől tudom meg a választ. :shock:
Írok ,ha visszaolvastam :wink:
jucuss3

jucuss: az 1,09 MOM tökéletes!!!!

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Sziasztok!

Timi, tényleg eltűntél nagyon, de legalább most bepótoltad az írást! :-)
Köszönöm Lillácska súlyát illetően, tényleg gyarapszik, tegnap este mértük, mindig pénteken szoktuk, mert aznap jöttünk ki a kórházból és 4670 g. :-) Nem semmi holnap lesz 2 hónapos és 2490g volt a születési súlya.

Sunflow megtaláltam a papírt amit kaptam, hogy mi kell az anyakönyvezéshez leírom holnap. OK? A kórházban adta a védőnő.
Ez augusztusi levélke, gondolom nem változott semmi azóta.

Kriszta, pihensz ugye?????????????????????? :wink:
Engem a 35. héten küldött az utolsó laborvizsgálatra a G.I. azt mondta, hogy a 35, vagy 36. héten elég, amikor mentem a 35. héten terhesgondozásra megvizsgált, utána kimentem a Gabihoz csinált ctg-t, levette a vért és vizeletet is kellett produkálnom. Így készülj!!!! :-) Én nem tudtam és így alig tudtam pisilni, mert előtte voltam.

Kép
judit70

Judit...ez tényleg fantasztikus súlygyarapodás :)
Hogy vagytok? Jobb lett a pocija a Lillácskának?
Te tudsz napközben pihenni kicsit?

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Köszönöm!

Kriszta
Pihenj sokat!

Szülésznő
Kunné Irén volt... nekem őt ajánlotta DrGI.

Most remélem a volt osztálytársam lesz :lol:

ItT Nyh-n akinél voltam 9 EFT-ot fizettem , rákszűrés, Uh + kép, egy recept, stb....
2007-ben még 8 EFT volt GI-nél. :roll:

Sun
velem végig ott volt GI... bár nem volt hosszú idő... :D
Amikor megérkezett már nyomnom kellett... Ő fogta az egyik lábam... aztán varrt....
A szülőágyon össz. kb másfél órácslát voltam :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Kia,
En sem sokat toltottem a szuloagyon. Annaval a magzatviz hajnali 4-kor ment el es Anna kint volt reggel 7 elott nem sokkal. Ezt szeretnem most is majd produkalni. Bar Anna 2960 gramm volt. Ez a baba nagyon lesz szerintem.

Judit,
Koszi elore is.

Jucuss,
A koleszterinem nekem is magasabb. Es nem tudjak mitol. De ezzel en nem is foglalkozom. Evek ota ez van....

Most megyek eszem valamit mert ma meg nem sokat sikerult ennem. Nem csoda ha nem hizom semmit.....

Szep estet mindenkinek.

KépKép
sunflow

Hello!

Kia, majd Apa feldolgozza... :)

Judit, hogy van Lillácska és a pocakja?

Timi, mi is úgy teregetünk Zalánnal, ahogy ti Zsoltival :lol: .
Ha olyat csinál Zalán, amit tudja, hogy nem szabadna, nevetve menekül előlem négykézláb :lol: . A kis huncut!
Most hétvégén részt vettem egy intimtorna tanfolyamon. Nagyon jó volt, ajánlom mindenkinek, kismamáknak is. Bárcsak én is csinálhattam volna a várandósság alatt! Most utólag próbálom helyrehozni a dolgokat... :?

Kép

Kép
ripley

Szecs...boldog névnapot Blankának!!!

Timi
Kép
vt72

Boldog névnapot Blankának!

Kismamik!Elég sok szép babaruhám, amit kinőtt már a kislányom. Ha valakit érdekelne, írjon privit! Olcsón adom, így mindketten jól járunk, mert én is a Kicsikémnek veszek belőle nagyobb rucikat. (Újakra meg nem telik. )

babaimádó
Kép
babaimado

Köszönjük a névnapi köszöntéseket, aranyosak vagytok!!!
Átadtam, mosollyal nyugtázta az ünnepelt :D
Majd még jövök...

KépKép
Kép
szecs

Szecs, Blankának boldog névnapot kívánok én is!

Timi, szerencsére már jobb a pocija Lillácskának, valószínű, hogy lassan-lassan kezdjük kinőni, valamint sokszor nem is az volt csak a probléma, most 2 hete jöttem rá dolgokra, mint már írtam is, hogy én h........e hallgattam a védőnőre, ill. gyerekorvosra. Sokszor még éhes volt. Most adok neki amikor éhes. Azért még vannak rohamok, amikor görcsösebb, illetve van 1-2 nap rosszabb is egy hétből, de majd csak jobb lesz. :-)
Sajnos pihenni nem tudtam eddig sem napközben az addigi folyamatos sírás miatt, most pedig már elég rövideket alszik, mire én elaludnék, Ő már felébred. :-(

A héten megyünk az első szurira csütörtökön, lázzal szokott járni?

Kép
judit70

Judit...nem kötelező, hogy lázzal járjon. Minden baba szervezete másként reagálja le. Zsolti pl. egyik oltásnál se lázasodott be szerencsére. De még hátravan kettő, 15 és 18 hóban, amikről egyre több helyről hallom, hogy belázasodnak utána.

Timi
Kép
vt72

Sziasztok!

Timi, el tudom képzelni, hogy hogy leköt a fiatalúr :D Blanka mostanában játék közben is igényli, hogy nézzem mit csinál, vagyis üljek mellette. Eddig megelégedett azzal is, ha a konyhából/fürdőszobából válaszolgattam neki - egész nap gügyög, imááádom :lol: - de most már nem elégszik meg a hangommal :D Nem is baj, nekem is hiányzik, egészen értelmét veszti a mosogatás, mosás stb. Szívesebben figyelem, ahogy nyújtózik a felaggatott játékokért, akár 25 percig is, mint ma :D
Judit, tényleg nem semmi súlygyarapodás :shock: Blanka is kb. ekkora :D Örülök, hogy jól van! Szerintem is kicsi az esély, hogy belázasodik, de legyen otthon kúp a biztonság kedvéért. A szirupokat csak 3 hós kortól lehet adni. Én az első éjszaka mindig mértem lázat is, amikor felkeltünk szopizni. A napközbeni alvást mi együtt oldjuk meg Blankával a kanapén. Min. 2 órát alszik így. Áldassék Ripley neve a tippért :D (Timié pedig a mák tejszaporító hatásának felfedezéséért - jól jött a múlt heti növekedési ugráskor :wink:
Kriszta, az utolsó labor 35-36 hetesen van, ne aggódj! Én másodszor is Zsuzsával szülnék szívem szerint! Együtt bőgtünk, hogy császár lett a végén :lol:
Sunflow, hogy van télanyó?
Jucus, örülök, hogy minden rendben!
Kia, majd raksz fel uh képet? Csak irigykedni :D
Ripley, én pár alkalommal csináltam a gyakorlatokat, de csak könyvből. Így a jótékony hatását sem érzem annyira :(
Babaimado, hogy vagytok?

KépKép
Kép
szecs

Szecs, Blanka nap alkalmából sok boldogságot, egészséget kívánok a kicsi lányodnak :P !

Kép

Kép
ripley

Sziasztok Lányok,

szecs: így utólag is: Isten éltesse Blankát Névnapja Alkalmából!!!!!
Zsuzsa tényleg nagyon jó fej! Kár,hogy nem lehet szülésznőt választani, szerintem ez oltári nagy hülyeség és jól ki is szúrnak velük. Ha orvost lehet, akkor sztem úgy lenne fer,ha ugyanez megilletné a szülésznőket is, hiszen nagyon fontosak!!!

Judit70: ha visszaolvasol, megtalálod,hogy Lillácska születése után azt írtam neked, hogy kb. 3 hónapos korára kinövi a pocifájást!! Úgy látszik bejön :-)

Holnap kell hívnom GI-t a tenyésztés eredménye miatt, remélem minden negatív, mert egy picit elegem van abból,hogy mindig találnak valamit!!! Bár, úgyis antibiotikummal kell szülnöm a szívem miatt.... :-(

Lukácskámnak tegnap nagyon fájt a pocakja, remélem ma már nem lesz gond, annyira sajnáltam szegényt !!!

Örülök,hogy ismét növekszik a GI-s kismamák száma!!! Végre nem csak én vagyok az egyetlen kismama köztetek
:lol: :lol: :D :D :lol: :lol: :D :D :wink: :wink:

Puszi Nektek
Kriszta

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

csajok, mindenki 35-36. hetet mond a következő laborra, de nekem azt mondta,hogy ha addig nem szülök meg, akkor csak a 37. héten kell mennem!! Na mindegy,holnap rákérdezek.

Puszi

Kép
Kép
Kép
mkriszta75

Blankának BOLDOG Névnapot! :P

Ezek a rosszullétek... Reggel már majdnem összefutottam a rókával... de a háztartási keksz csodákra képes :lol:

Szecs
A következő Uh kép már szebb lesz :lol:
Addig is:
Kép

Kriszta
Jobbulást Lukácsnak!
...remélem már nem fáj a pocak.

Szép napot!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Kriszta, remélem igazad lesz a 3 hónappal :-)
Hogy megy az idő, mindjárt szülsz!!!!!!!!!!! Húúúúúúúúú, de izgi.

Szecs, van kúpom, remélem nem lesz láza. Én hiába rakom az ágyra, ott is csak kb. fél órát, vagy max. 1 órát alszik. Amikor ébren van, sajnos úgy magában kb. 5-10 percet van el, utána nyűgösködik és persze én felveszem. Így egész nap csak vele vagyok. Ez akkor rosszabb, amikor még rossz napja is van, na akkor egész nap sírdogál szegény.
Nagyon édi lehet Blanka ahogy gügyög a játékoknak :-) Már én is várom ezt az időszakot. Olyan édik.

Kia, ez a kép is fantasztikus. Annyira örülök, hogy sikerült :-)
Vigyázz magadra és a picurra is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hányinger nekem is volt, sőt én hánytam is eleinte.

Kép
judit70

Sziasztok!

Ripley, Kriszta, köszönöm a köszöntéseket!!! Olyan jó érzés, hogy névnapot ünnepelünk, egy kicsit így még valóságosabb, hogy van egy lányunk. Én még most sem tudom teljesen felfogni, hogy anyuka vagyok :D
Kriszta, a terhességem vége felé már én is úgy éreztem, hogy minden vizsgálat ellenem van és ahányféle teszt, annyi eltérést fognak úgyis találni. De nem volt semmi baj, nálad sem lesz!!! Hogy van a kicsi fiad?
Kia, minden uh kép gyönyörű! Ez is az, de azért a következőt is mutasd meg :D

KépKép
Kép
szecs

Sziasztok!

Szecs
Benne vagyok meg a 8 napban ugyhogy en is boldog nevnapot kivanok Blankanak!

Aztan igy elore pedig Alfonznak, Zenobianak es Farkasnak :)

Telanyo majdnem keszen van, de nem tudom lefotozni mert Anna otthon van velem es ki kell varnom mig elalszik.

Jovo heten megyek GI-hez vegre es viszem az osszes leletemet neki. A terhessegi depressziom miatt nem nagyon tudok hizni ugyhogy kb egy honapja egy dekat sem szedtem fel. De meg jol vagyok. Remelem hamarosan kilaballok belole, mert nem vagyok en ehez hozzaszokva. Volt valamelyikotoknek? Megirna priviben ha van valami hasznalhato tanacsa? Jartam pszihologusnal, de a latogatasok konkluzioja az volt, hogy barhogy is dontok a jovommel kapcsolatban azt nyugodtan fogadjam el, mert hosszutavon jol jovok majd ki belole.... nos.... ezen gondolkodom mar egy ideje :)

Kia,
a roka olyan helyes kis allat. En negy honapig latogattam :) De valoszinuleg a fenti ok miatt neha meg most is elsuhan mellettem.

No megyek piciket dolgozom aztan kimegyek azni....

KépKép
sunflow

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?