Új privát üzeneted érkezett!

Baby!
Szuper,hogy jöttél ismét és pláne ilyen jó kis pasis hírekkel!!!!!Gratula a kis srácokhoz!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Képzeld,ugye nekem van fiú is lány is és hát aki lombikozik annak szerintem nem igazán van nemet illetően extra kívánságműsor,de amikor a lány után fiú született olyan furcsa volt,de hidd el szuperek a srácok!!!!Végre van egy "anyás" gyermekem! :D :wink: Két fiú,háááát biztos nagy csibészek lesznek!!!!! :lol: :wink: Minden jót nektek és vigyázz magadra és rájuk is nagyon!

Zsuzska!
Ezek után kíváncsian várom neked Benőke milyen nemű lesz! :wink:
Pocak simi!!!!!! :P

Minnie!
Várunk,még késő este is benézek hátha írsz! :D

Kriszta!
Holnap kedd!!!!!Izgi! :lol: :lol:

phpBB: Kép
belluska

Dezsike!
Jó éjszakát,látom egyszerre írtunk! :lol: :wink:

belluska

Jó reggelt!

Wepe,
jó sok baba jelöltetek lesz :wink:

Baby,
gratula a srácokhoz :lol: Jól emlékszem, hogy egypetéjűek?
i.kata

Jó reggelt csajok!
Szép napot mindenkinek!!!!!!
Egyétek a hűsítő dinnyéket,fagyikat!!!!!!
Legyetek jók!

Kriszta!
Várlak nagyon ma a konzis hírekkel! :lol: :wink:

Minnie!
:?: :?: :?: :?: Gyere te is!!!! :lol: :wink:

belluska

sziasztok!

Kata!
veletek mi a helyzet, Eldöntődött, hogy augusztusban nekivágtok, vagy vártok szeptemberig?

Kriszti!
feltétlen gyere a szupi hírekkel!

Ladiva!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
nagyon drukkolok! Remélem megkapod a jeleket és az üzeneteket a bentlakóktól! szorítok :wink:

Minnie!
híreket!!!! már alig tudom kivárni, hogy gyertek...

Belluska!
:)

Zsuzska!
neked hányadik napon volt az inszem? Visszatudsz emlékezni?

szerintetek normális, hogy érzem a petefészkeimet? Végülis nem volt annyira erős a stimu... :roll:
dezsina

Babszi!
Én a helyedben otthon maradnék!!!! Egy kis pihenés csak jót tehet most!!!!!

Kriszti, Minnie!
Hajrá konzi!!!!

Deziském!
Holnapra mennek a drukkok a kukucsra!!!!!!!!
Én, mint példakép?? Elpirulok ám!!!!
Sikerülni fog!!!!!!!
Nekem a 12. napon volt az inszemünk
Szerintem tök normális, hogy érzed őket!!!!

Wepe!
Mennyi petikéd lett!!!!!! Hajrá, hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baby!
Ezt nekem nem mondta a doktor néni, már hogy vigyem magammal az AFP eredményemet!!!!
Hát helyette a kombi teszt eredményét tudom neki oda adni…. Remélem, elég lesz neki!!!! Ha nem, ez van!!!! Biztos mondta volna, ha kell neki!!!!
Örülök, hogy jól vagytok!!!!
Pocaksimi!!!!

Belluska!
Simike átadva!!!!
Csók a gyerkőckéknek!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
:D :D :D :D nagyon rendi vagy, hogy ilyen hamar válaszoltál is!!! ne pirulgassál! Aki ilyen ügyesen sikeres lett, nyugodtan lehet példakép! :D és a fészekrakó lelkesedést még nem is méltattam :lol: :lol: :lol:
Én szombaton leszek a 12. napon. nagyon remélem, hogy akkor lesz az inszem! :roll: :) Annyira izgulok! Csak tudnám miért, amikor ez most nem is lombik, de valahogy úgy érzem, hogy ennek is van esélye....

igazából azért reménykedem, mert képzeljétek, hogy gyártottam magamnak egy elméletet. (nem összeesküvés :D :lol: :P )
3* voltam terhes ugye. ebből kétszer spontán, egyszer lombik ami sima IVF volt.
a többi lombikom és fagyis beültim is mind ICSI volt. Ugyan nem lett volna rá szükség, de tanárúr azt mondta, hogy protokoll szerint csinálnak ICSI-t.
Ebből azt szűrtem le, hogy ami ICSI, az nálunk nem megy... csak ha természetesen találkoznak, akkor. ezért izgulok most, hogy természetesen találkozzanak a srácok a petéimmel, mert akkor ha találkoznak, akkor biztosan sikerülni fog....
nagyon nagyon izgulok!!!!!! nem is tudjátok, mennyire! :oops:
dezsina

Dezsikém!
Teljesen át tudom érezni, hogy min mész most keresztül!!!!!!
Én is iszonyatosan izgultam. De valahogy fel sem merült bennem, hogy bármi közbe jöhet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szóval minden szurkomat és babaragacsomat hozzád koncentráltatom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska, juttass a babaragacsokból nekem is. :P

Dezsi, nagyon drukkolok, össze kell jönnie!

Minnie, Kriszti, hol vagytok a hírekkel?
Vendég

Sziasztok

eltűntem és nem tudom hogy mikor jövök újra :D mert a közeljövőben úgy tűnik kissé elfoglalt leszek. 2009.05.20.-án megszületett Pepe
3,42 kg, 55 cm

Kép

Kép
(a képekre kattintva nagyobb méretben megjelennek elméletileg)

mindketten jól vagyunk, szombaton már haza is engedtek minket
továbbra is olvaslak titeket ha lesz egy kis időm. mindenkinek sok szerencsét és kitartást kívánok

puszi mindenkinek
fitie

Fitie drága!
NAgyon sok boldogságot kívánok nektek, erőt, kitartást és rengeteg tejcsit!!!!!
Vigyázzatok magataokra és ha tudsz, jelentkezz, hogy vagytok!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Fitie!
Megkönnyeztem a kisfiad születésének örömhírét!!!!!!
Nagyon gratulálok és kívánok nektek minden jót,jó egészséget és sok örömöt a pici fiúhoz!!!!!Ha mégis lesz egy kis időd írjál a születéséről és hogy,hogy telnek a napjaitok!
SZÍVBŐL GRATULÁLOK,GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰ BABA!!!!!
Kép

belluska

Ladiva!
Részemről babaragacsok elküldve neked!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Pihenj sokat ebben a melegben!

Dezsi!
Van esélye,nyilván azért csinálod végig!!!!!!
Megteszel mindent a babáért és ez így szuper!!!!!!
HAJRÁ DEZSIKÉM,SZURCSIK AZTÁN HOLNAP TÜSZI SZÁMLÁLÁS,INSZEM ÉS POZITÍV TESZT!Így jó lesz ugye? :P :wink:

Wepe!
Holnap te is mész!Millió drukk!!!!!
Puszillak!

Lilla!
Hol vagy eltűnve?Kirus baba?Minden rendben?

belluska

Zsuzska!
Puszik átadva! :wink:
Pancsoltunk kint egész nap,jól kifáradtak a drágáim!
Te is hűsölj a lakásban ha teheted!

belluska

Fitie!
csodálatos :!: :!: :!: Sejtettem, hogy azért nem jössz, mert megszületett a csodálatos kisfiad!
Gratulálok! Ha időd engedi, tényleg írd le a születés történetét, nagyon várom a beszámolót!
nagyon örülök, hogy minden rendben van, és jól vagytok!!! :wink:

Zsuzska!
:) köszönöm! :)

Ladiva!
nem hagyunk ám ki! ne aggódj! küldök neked még babaragacsokat extrán :D :!:

Belluska!
:) köszönöm szépen a bíztatás! úgy kell lennie, ahogy mondtad, tökéletes a sorrend!
pancsiztok? De jó :P
dezsina

Dezsi!
:lol: :lol: :lol:
Látom a szurcsik már lekerültek! :lol:

belluska

Sziasztok !

Fitie, nagyon gyönyörű baba Pepe !!! :) :) :) :) :) :)
Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek!
Majd, ha ráérsz, gyere mesélni!

Ladiva, mennek a babaragacsok !!!!

Kriszti, mi volt ma ?

Zsuzska, holnap Te is mész vizsgálatra, lesz UH? Kíváncsi vagyok, hogy holnap is szégyenlős lesz a babótok ? :D

Dezsina, igen, holnap újra UH.

Kata, kíváncsi vagyok én is, hogy mikor kezdtek ? Augusztusban ?

Belluska, jújdejónektek, pancsizhatok :D
wepe

Sziasztok csajok, megérkeztem!!!!!! :lol:

Fitie!
Szívből gratulálok a gyönyörű fiacskádhoz, jó egészséget mindkettőtöknek!!! :D :D :D
Én is csatlakoznék a többiekhez, ha lesz egy kis időd, oszd meg velünk születése történenét! :) :) :)

Wepe!
Most jön, amit ígértem priviben! :P

Bocsánat, hogy csak most írok, de nagyon mozgalmas volt a tegnapi napom, nagyon későn értünk haza, aztán lefeküdtem aludni 2 órát és már mennem kellett éjszakára dolgozni, így nem volt időm írni nektek. Ma meg szinte egész nap Pesten mászkáltunk párommal, doki, vásárlás, stb.

Ez történt hétfőn, csak, hogy ne legyen olyan egyszerű az élet...:
Reggel 05:45-kor kelés, 06:30-kor indulás az intézetbe. 07:50 megérkezés, mivel írtátok, hogy sokan lesznek számítottam rá, így nem lepett meg a dolog. 10:05 behívnak vérvételre. A Tanár úr volt bent, a Zsuzsa és az Ibolya. Kérdezték, hog mire jöttem, mondtam, hogy 21. napi vérvételre, utána konziliumra, mert Sipos dokival ez lett 7.-én megbeszélve. Kérdezték, hogy kértem-e időpontot konzíliumra, mondtam, hogy nem, mert meg volt beszélve, hogy ma vérvétel után lesz, én nem tudtam, hogy külön kell időpont. Látnotok kellett volna őket, egyikük sem tudott arról, hogy nekünk ma konzílium lesz, pláne, hogy jó hormonszint esetén kezdés. Mondtam Zsuzsának (múltkor, azt írtam, hogy Ibolya, de azóta tájékozódtam, aki 7.-én megszúrt az Zsuzsa volt), hogy emlékszik-e rá, hogy párom mennyire nyafogott a vérvétel miatt és erre mondta neki a Sipos doki, hogy nincs választási lehetősége, most kell megszúrni. Szerintem nem emlékezett, rá, mert nem mondott semmit (de meg is értem, annyi emberre kell figyelnie). Ezután mondták, hogy menjek ki, picit várjak, majd szólnak. Kiültem, gondolhatjátok mit éreztem, az idegeim pattanásig feszültek, hogy akkor most mi lesz. :( :( :( Kb. 10 perc múlva behívtak, mondták, hogy leveszik a vért, nehogy kicsússzak a laborból, és ne idegeskedjek (kezem-lában remegett), majd ők megoldják és a két doki megbeszéli egymás közt. Vérvétel után ismét kiküldtek, mondták, hog menjük vissza 11:30 körül, így addig elmentünk egy Mc Donald's-ba kajálni. Majd vissza, ismét behívtak, elmondták, hogy jó hormonérték esetén kezdés, pont volt náluk 2 doboz Decapeptyl injekció (14 db), mert valaki visszavitte, mondta az Ibolya, hogy ezt majd meg tudom venni (25.000 Ft), ha minden jól megy. Elmondta a további teendőket és megbeszéltük, hogy 13:20-ra visszamegyünk, ha jó az eredmény, betanítja a szurit. Ismét el, majd vissza (közben nagyit lepasszoltuk (75 éves) aki idáig végig velünk volt, vendégségbe volt nálunk és most vitte haza húgom Szombathelyre. Szegény nagyi a végére már egy kicsit unatkozott, nem igazán bírta a várakozást, de csak így tudtuk megoldani, hogy ne egyedül kelljen bejönnie Kesziről. Tehát vissza, azt mondták az eredmény nagyon jó 9,6 (megjegyzem, ez nem tudom, mit jelent, de biztos úgy van...) és azután jött a SZURI oktatás, Ibolya volt az oktatóm :) , hát mit mondjak, annak nem annyira örültem, mikor bevágta a kezem a hasamba, pedig valamelyikőtök írta, hogy neki is így volt, így én már készültem rá, mikor kérdezte, hogy felkészültem-e. De mégis meglepett... :? :? :? Aztán sikerült beadni, nem olyan rossz, de jónak sem mondanám, engem csak az zavar, hogy nagyon lassan lehet benyomni a folyadékot, és így feszít egy kicsit. :? De a célért mindent!!! :P :P :P A párom az egész szuri beadást végéginézte, mondták neki, hogy jól teszi, legalább tud segíteni, erre ő, nem igazán maximum bíztatni, hogy jól csinálom, mert fél a tűtől, de nagyon...A mait viszont már simán beadtam magamnak, bár bíztatásként áthívtam a szomszédasszonyomat, párom mégis úgy döntött, hogy ő nem kér ebből, jobb is, a végén még őt kellene fellocsolnom. :D :D :D
Még kérdeztem a Tanás urat, hogy ő mit javasol, dolgozzak vagy se. Erre ő azt mondta, hogy a munkám miatt inkább a pihenést javasolja, ez most nem az a helyzet, amikor dolgoznom kellene. Viszont ma mikor bementem a rendőr dokihoz, nem volt túl lelkes a hírtől, azt mondta, hogy a 3. naptól írásos javalatot kér... :?
Hát röviden ennyi, remélem érthető voltam.

TEHÁT MI IS ELKEZDTÜK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P

Ja és ha ez még mind nem lenne elég, sikerült elromlania a cirkónak is, kijött a szerelő, potom 25,000 Ft-ot kért. Hurrá! Kezd a víz leverni, hogy mi lesz a következő, ami elromlik... :x :x :x

Zsuzska!
Pocaksimik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Ladíva!
Babaragacsok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Wepe, Dezsina!
Hajrá tüszőcskék, csak így tovább!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Belluska!
Puszi a gyerekeknek!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)
:P :P :P :P :P :P :P :P :) :) :) :D :D :D :D :lol: :lol:

Minnie

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie, nagyszerű, hogy kezdesz ! Hajrá szurik !
wepe

Sziasztok!
Én is hazaértem végre.
Nekem kiderült, hogy nem volt sorszámom, nem kaptam, így a támogatot beülti novemberben lehet legkorábban.
De mi ezt már megbeszéltük hogy akkor inkább mi finanszírozzuk.
Tehát pénteken 21. napi vérvétel és utána ha megjött a 3. napon kezdünk :lol: :lol:
Short protokoll lesz, így kb 1 hónap múlva beülti :lol: :lol:
Most azért egy kicsit optimista vagyok, hátha most. Egyébként még mindig nagyon jó arányban babásodnak a páciensek az intézetben. :lol:
Fitie
Gratulálok a kisbabátokhoz, nagyon édes :lol: :lol:
Ladiva
Babaragacsok neked :lol: :lol:
Wepe
Már nincs sok hátra neked sem. :lol:
Minnie
Lehet hogy egyszerre leszünk ott egyszer? Szuper lenne :lol: :lol:
Dezsina
Szerintem nagyon fontos hogy így állsz hozzá, nagyon drukkolok neked :lol:
Belluska
Nemsokára kezdés :lol: :lol: Végre :!:
Többieknek is üdv.
Vendég

Kriszti, örülök, hogy Te is kezdhetsz nemsokára ! :D

Fitie, gyönyörködve nézem a babádat :) :) páromnak is megmutattam :wink:
wepe

Kriszti! Minnie!
Fantasztikus, hogy mindketten kezdtek :D :D Annyira örülök!!!!
Mind bebabásodunk :P

Wepe!
akkor holnap váltjuk egymást, mert ugye mint lombikos reggelre mész, én mint inszemes pedig 10 óra körül :D

Minnie!
nem semmi a történeted! én meséltem, hogy bebökte Ibolya a szurit :lol:
a lényeg, hogy kedtek!

Kriszti!
hányas a sorszámod?

Ladiva!
még egy kis drukk estére is :wink: :D

Belluska!
szurkák lekerültek, és az uh is lekerül holnap. Amúgy nagyon kiváncsi vagyok hogy hány tüszőm lesz, mert nagyon éreztem mind a két oldalamat, szinte jobban, mint lombikkor :o :o
dezsina

Minnie!
Micsoda szuper,már kezdés :o :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: !!!!!
A legjobb amivel csak jöhettél!!!!!Krisztával nagyon egyszerre lesztek!!!!!Drukkok ezerrel!!!!A szuri otthon sokkal jobban fog menni,majd magadnak akkor döföd be amikor jól esik!Ibolya vehemens,de imádom!Pont ezért!!!!!Iszonyú talpraesett nő,számomra szeretni való,csak úgy mint a drága Zsuzsi!
Örülök nagyon Minnie! :P :P :P

Kriszta!
Szuper jó!!!!!!!!!Már alig vártam!!!!!
Sikerülnie kell!!!!!!!!!Részemről a szurkolótábor készen áll!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
Puszillak benneteket!!!! :P :P :P :wink:

belluska

Dezsina, reggel 8-ra megyek, akkor váltjuk egymást :D
Kíváncsi leszek mennyien lesznek :shock:
Hétfőn már teli volt, és amikor eljöttem, még akkor is.
wepe

Holnap is mozgalmas napunk lesz!
Zsuzska,Dezsi,Wepe! :D
Tessék mindenkinek írni ha végzett!!!!Várlak benneteket holnap!

belluska

Oké Belluska, jó éjt Nektek ! :D
Én el teszem magam holnapra :wink:
wepe

Wepe!
Jó éjt és szép álmokat! :D

belluska

Sziasztok!

Nem tudok aludni, és milyen szerencse, mert így láthatom Petikét :lol:

Fitie,
szívből gartulálok! Sok boldogságot és sok-sok tejcit kívánok nektek!

Kriszta,
sajnálom, hogy nem lesz támogatott lombik, de annak nagyon örülök, hogy bevállaljátok a fizetőset. Nagyon drukkolok! :lol:

Minnie,
hűű, izgi volt a napotok. Rendőrdokival ne törődj, nem neki fontos, hogy anyuka legyen :lol: :wink: Meg fogják írni neked az igazolást, abba pedig nem köthet bele. Csak magaddal foglalkozzál most, ok?!

Belluska, Dezsina,
még nem döntöttünk. Majd szerintem júniusban meglátjuk. Még meg sem jött, úgyhogy számolgatni sem nagyon tudok még. De most úgy érzem, hogy nem fogunk kapkodni...

Dezsina,
szombaton nincs inszem, max pénteken. És ha már feszít a petefészked, akkor esélyes a péntek :wink:
i.kata

Kata!
Nem is kell kapkodni,amikor testben és lélekben késznek érzed magad csak akkor szabad!De ezt pároddal biztos megtudjátok beszélni és a legmegfelelőbb időpontot fogjátok megtalálni nagyon bízom benne!Bármikor is kezdjetek én nagyon szorítok értetek!Puszillak!

Szép napot mindenkinek!!!!!! :D

belluska

Sziasztok!

Dezsi, most olvastam az elmééleted, és nekem tetszik. Én is amondó vagyok, hogy minél természetesebb, annál jobb lehet a dolog :) Legalább a kémcsőbe is csempésszünk kis természetességet.

Köszönöm azoknak, akik adtak tanácsot abban, hogy itthon maradjak-e, álláspontunk teljes mértékben találkozott :) Én is úgy gondoltam, hogy stresszmentes élet kell, ha már erre kényszerülünk, csak a tv-t kell még hozzá elfelejteni, mert amikről hallani mostanában...

Bocsánat, ha nem jövök naponta, mindig olvasom amit írtok, és mindenkinek nagyon drukkolok magamban!!!
babszi

Fitie, nagyon gratulálok a picihez, édes nagyon. Vigyázzatok magatokra!

Hát Minnie, kalandosra sikerült a kezdésed, de az a lényeg, hogy kezdhettek. Bár a sorszámotok alapján mindenképpen ideje is volt.

Kriszti, annak idején nem kértél sorszámot, vagy kértél csak nem kerültél rá a listára? Szörnyű, hogy már novembernél tartanak. A helyzetedre való tekintettel nem tudtak volna támogatottra előrébb hozni? Mindenesetre remélem, hogy a mostani sikerülni fog. Drukkolok!

Dezsi, tetszik az elméleted nekem is, jól kiókumláltad, hogy mi fog történni. Remélem, hogy a tüszőid szépen érnek!

Wepe, nagyon drukkolok, ma vagy UH-n ugye?

Babszi, szerintem is maradj otthon, bár a TV-vel kapcsolatban más véleményen vagyok, én nagyon szeretek tévézni. Vannak nagyon jó kis discovery meg national geographic meg egyéb tudományos, állatos csatornák. Nézetesd ezeket és akkor csak úgy repül az idő.
Vendég

Sziasztok!

Belluska,
köszi a támogatást, és persze itt Mindenkinek köszi! :lol:

Babszi,
a tv talán jó is lehet. Talán Kriszta mondta, hogy ő a tesztig az összes Jóbarátok részt megnézte :lol:

Ladiva,
én is szeretek tévézni :lol: Szeretem a tudományos műsorokat, de amikor párom itthon van, akkor szinte csak azok, vagy pedig valamilyen sport megy itthon. Pár nap után ha látom hogy a kapcsolóhoz nyúl, akkor mondom neki, hogy bekapcsolhatja, de meg ne lássak hurrikánokat, vagy pattogó labdákat a képernyőn :lol: :roll: (neki a legkedvesebb érdeklődési köre a meteorológia, a tenisz és a foci)

Dezsi,
drukk a mai uh-hoz!
i.kata

Sziasztok,

ma voltam Uh-on, tovább nőttek :) pénteken leszívás.
Dezsina, mi volt ? :)
Ladiva, hogy vagy ? :)
Kata, én is a jóbarátok összest tervezem :wink:
wepe

Wepe,
juhééééj! :lol: Dezsinával nem találkoztál?
i.kata

Wepe!
Fantasztikus!Hajrá péntek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

belluska

Kata, nem ismerek arcról senkit, és én 10 előtt már eljöttem.
wepe

Wepe,
sajnálhatod, mert Dezsinával nagyon kedves, és szórakoztató társaság :lol:
i.kata

Wepe, szuper, hogy pénteken lesz a leszívás. Drukkolok!

Dezsi, nálad mi a helyzet?
Vendég

sziasztok!
nos jobb oldalon van egy 19 +14 mm. a bal oldalon pedig 3db picike 10mm vagy alatta, nem mérte.
mnyh. 10mm. ezt megdícsérte és végülis a nagy tüszőcskémet is.
ma kell délután 16-18 óra között repeszteni. hasbaszúrósat kértem ami olyan drága....
szóval pénteken inszem
amikor Wepe lejön a punkcióról én akkor lent ülők és várom az inszemet.... :D
dezsina

Dezsi!
Nagyon jó!!!!!Éppen erre gondoltam,hogy egy napon lesztek az intézetben Wepével!De jó is lenne ha találkoznátok!
A nyh.szuper szerintem is és az nagyon kell a dologhoz!A tüszikékhez is gratula! :lol: :wink:
Akkor hajrá repesztő szurcsi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

belluska

Dezsina,
hűűűű, sejtettem, hogy péntek lesz a nagy nap :lol:

Tegnap éjjel azon gondolkodtam, amíg nem tudtam elaludni, hogy olyan mozgalmas a topic élete. Kicsit futószalagos is most, mert szépen megy mindenki egymás után konzira, majd uh-ra, végül akciózni :lol:
Csak az sajnálom, hogy velem nem történik semmi :cry:
i.kata

Kata!
dehogyisnem! Várjuk a mesidet!!!! Utána pedig nyáron mehetsz a babákért! Figyu! hiszen hétfőn már nyár lesz :P Tessék erre gondolni! :wink:
dezsina

beböktem a tüszőrepit :D

Zsuzska!
viszont nem kaptam tablettákat :roll: Vajon az inszem után fogom megkapni?
Nektek mit mondtak inszem után, hogy kell még együtt lenni?
dezsina

Dezsi, nagyon drukkolok! Az inszemnél lazábban veszik a tüszőrepesztő beadásának idejét? Mindenesetre gratulálok, szépek a tüszőcskéid, és péntekig még mindig érnek és nőnek is.

Wepe, neked is ma kell tüszőrepeszteni. Hajrá péntek!

Kata, egy-két hónap és fagyi-babás leszel!
Vendég

Ladiva!
azt mondta a tanárúr, hogy 4 órakor. Hogy ki van számolva az is, minthogy a lombikosoknak 19:00 órakor kell beszúrni.

Wepe!
Te sem vagy kivétel! Te is szúrsz és repedünk!!!
dezsina

Ladiva!
elfelejtettem küldeni a mai adagot :P :oops:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
dezsina

Dezsina, persze, hogy szúrunk pontban 19:00-kor ! :wink:
Szerintem, utána fogsz tablettákat kapni!
wepe

Segítsetek, és hogy fog zajlani ez az egész ? Altatásban megy ?
Azon is gondolkodtam, hogy kik tesznek át egyik ágyról a másikra ? A nővérkék ? :oops:
wepe

Kata, ne aggódjál, jön a nyár, és Te is újra soron leszel, nem úszod meg! :wink:
wepe

Sziasztok!
Azt hiszem topik találkozó lesz pénteken. Én is megyek 21. napi vvre.
Dezsina neked hányra kell menned? Nekem nincs most sorszámom, mert ezt most mi fizetjük nem a tb. De pénteken kérek hogy beállhassak azért én is a sorba.
Wepe nektek korán kell menni nem? Lehet hogy pont elkerüljük egymást mind a hárman? Kéne vmi ismertető jel, amiről megismerjük egymást. Milyen jó lenne találkozni :lol: :lol:
Ladiva
Mi újság? Kibírod hogy ne tesztelj előbb? Szorítok nagyon.
Belluska
Izgi a dolog, most olyan sokmindenkiért szurkolhatunk :lol: :lol:
Kata
Nekem 7 hét után jött meg :(
Minnie
Mikor kell menned uh ra?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?