Új privát üzeneted érkezett!

Jó Estét Mindenkinek!

Szia Yusz!
Úgy eltüntél, éppen valamenyik nap gondoltam rád és még Apcukkra is, hogy nagyon ritkán jelentkeztek be! Remélem, hogy lezajlott most az esküvő és lassan a centid is végéhez közeledik,:) sokat pihensz majd és esetleg a gép elé is ülsz hogy halljunk, tudjunk rólad! Nagyon jók a képek és tényleg előnyös volt a ruha, ha nem tudnám hogy 33 hetes babuci van a pociban, nem is tünne fel a képeken.. :)

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Sziasztok!

Márti! Mikecz dr. jó szakember, google-ban keress rá és kijön, ha van róla a fórumban vélemény. Én úgy emlékszem van róla vhol.

Évi! gyönyörű a lánykád!!!

Yusz! nagyon csini voltál, és tényleg nem látszik,hogy elvileg szűk 2 hónap múlva szülni fogsz! Gratulálok Nektek!!! Merre voltatok nászúton?

Móni! Sztem Nálatok már nem lesz tesó féltékenység!!! Renátó már már nagyon okos fiú és megérti, hogy ugyanúgy szereted és Ő azért már levált Rólad vmelyest.
JOhanna 3 éves volt mikor Bulcsú született, szinte a szoptatáson kívül Bulcsú nem is volt a kezemben. Max amikor Johanna du aludt, de ahogy felébredt már tettem is le Bulcsút :lol: Mindig kérdezte: mit csinálsz? nem "vallottam" be hogy babáztam :oops:

Tali nagyon jó volt!!!! sztem a másikon már vannak képek is.

Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Muszáj elújságolnom, hogy Roland elkezdett mosolyogni :D :D :D
Ez már tudatos és nagyon édes, teszek fel képet:

Kép

Kép
Kép
bnemonika

Sziasztok lányok!

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, nagyon jól esik. Nászúton Dobogókőn voltunk, a Pilis szállóban. Nagyon jó volt, mert nincs még igazi szezon és olyan csend volt, hogy hihetetlen.
Ráadásul lesték minden kívánságunkat, mert 3 vendégük volt rajtunk kívül. Rokonok kérdezték miután hazajöttünk, hogy sikeres volt-e a nászútunk. Mondtuk, hogy persze, állapotos lettem!

Igen, már valószínű több időm lesz leülni a gép elé, bár ma is rohangálok, ügyintézek.
Át kell iratnom szinte az összes igazolványomat, a lakás papírokat és el kell kezdeni a munkahelyen a kisbabával kapcsolatos nyomtatványok kitöltését.

Mostmár elég nagy a pocakom és teljesen előre áll. Aki hátulról néz, nem is gondolná, hogy babát várok.
Nem tudom, hogy mikor lesz a következő uh., de azt hiszem, hogy 34-36 héten szokás. Kíváncsi leszek, ott is lányt mondanak-e, mert eddig aki látta a hasam, mindenki rávágta, hogy fiúhas. Márpedig az uh. szerint lányunk lesz.

Ahogy visszaemlékszem a fiammal tényleg előre állt a pocim, a lányommal meg szélesedtem...
Van esetleg tapasztalatotok ebben a témában?

szép napot, Judit

Kép
yusz

Judit,

Nekem mindkét gyerkőccel "hegyes" hasam volt, rólam sem mondták meg hátulról, hogy pocakom van egyik esetben sem. Az egyik fiú lett, a másik lány...

Üdv,

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

nekem széles és nagy pocim volt a fiammal.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Bné Mónika!
Nagyon édes ez a mosolygós kép, nagyon aranyos a kisfiad! :lol:

Egyébként nekem is azt mondják, hogy fiús a hasam, mert hátulról nem is látszik. Mindenki azt mondja, hogy készüljünk még fiúnévvel is, de a magzatvíz szerint lány és arra azt mondják, hogy a 100 %. Aztán lehet, hogy meglepődünk.

Ki tud valamit az Éviről? Hazaengedik a héten, vagy a kissúllyal született babákkal tovább bent kell maradni? Majd biztos jelentkezik, ha otthon lesznek.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Ez megnyugtató, hogy van ellenpélda. Én sem gondolnám, hogy a has állása iránymutató lenne a baba nemében, de így legalább kicsit megnyugodtam.
Nem mintha a fiú baj lenne, csak már nagyon be lettünk állva a kislányra.
karpijudit! Képzeld anno ezt a nicnevet akartam választani, mert az igazi nevem Kárpáti Judit. De foglalt volt. Neked nem ez a vezetékneved véletlenül? Érdekes egybeesés lenne!

Úgy tudom, hogy amíg a baba el nem éri a 2500 g-ot, addig benttartják a kórházban. Legalábbis anno amikor én szültem még így volt.
Évit lehet, hogy kiengedik, és járhat be szoptatni, de az elég macerás. Ilyenkor bent szokták tartani a kismamát, de pénzért.
Ha jó étvágyú Zsófika, akkor hamar megoldódik a kérdés.

Sziasztok!

Kép
yusz

Yusz,

Engem is így hívnak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Yusz!

A has állítólag nem mérvadó. Nekem a fiamnál lányos hasam, a lányomnál fiús hasam volt. :lol:
Még az utolsó ultrahangozások egyikén is Icus azt mondta, hogy meg mert volna esküdni arra, hogy pasi van a hasamban!

Móni!

Hát ez tényleg nagyon édes mosoly!!!!!Nem is mosoly, hanem hahota!
Domi bezzeg...előveszem a fotógépet és bevágja a morcos tekintetet!

Lilla!

Ha Évi hétfőn lett császározva, akkor csak holnap fogják hazaengedni legkorábban!!!
Már én is alig várom őket!!!

Na töltök egy morcos képet!!! Kép

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Sziasztok!

Yusz, gartulálok az esküvődhöz! Nagyon szép menyasszony voltál, tényleg nem hittem volna a kép alapján, hogy ennyi idős terhes vagy!

Móni, meg kell zabálni a fiad! :D Csuda aranyos!

Folyamatosan kapcsolatban vagyok Évivel, sajnos még nem jöhetnek haza. Szombaton jöhetett volna, de mivel a babó a 9. emeleten van, és Zsófici még nem jöhet ki, így felköltözik hozzá az anyaszobába. Legelőbb jövő hét szerdán jöhetnek talán. Én nagyon drukkolok nekik!
Majd még hozok róla híreket, elég sokat beszélek vele!

Kriszta, Domi cukifalat! :D

Üdvözlet mindenkinek!
Hexina és Hanna Sára

KépKép
hexina

Hexina!

Köszike!!! :lol:
Mikor jössz egy kicsit a másik topikba is???

Figyu! Ugye nincs baj Éviéknél?

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kriszta nagyon gyors vagy! :D

Hamarosan megyek oda is, csak valahogy fenn kellene este maradnom ha Hannus elalszik, hogy a belépőnek szánt fotót lekicsinyítsem.

Nincs baj, hála az égnek, de nagyon kicsi a súlya ugye Zsófinak, és meg kell erősödnie. Ezért vitték fel a kilencedikre! Egyébként minden ok velük!

KépKép
hexina

Sziasztok!
Tényleg eltűntem egy kicsit. A nagyszülőknél vagyunk a kicsilányommal, és ritkán kerülök netközelbe. Kimenőt kaptunk apucitól, és csak Húsvétkor megyünk vissza Budapestre.
Yusz, utólag is gratulálok! Szépek vagytok a képen. Az én pocakom is nagyon hegyes :) és az első kislányommal is ugyanilyen volt, hogy hátulról nem látszott h. babát várok. Sokan az utcán is megállítottak, hogy ugye fiam lesz. Nekem azért van ilyen pocakom mert keskeny a csípőm.
Képzeljétek találtunk nevet a Picurkánknak. Noémi lesza drága, közös megegyezéssel :) Elég kevés olyan nevet találtunk ami mindkettőnknek tetszett.
No, megyek mert várnak rám.
Sziasztok,
Andi.

Kép
Kép
apcukk

Hexina!

Természetesen ha nincs fotó, nem gond!!!!
Előbb-utóbb biztos szekálnának érte a lányok!:-)
Várunk szeretettel fotó nélkül is!
Már megijedtem, hogy gond van Zsófi babával, azért maradnak szombatig. Olyan kis minimanóka, Évi hogy meri megfogni???
Én nem merném.... :lol: :lol:

Apcukk!

A Noémi igazán szép és használható név!!!Jó választás!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok!

Judit! Ez fantasztikus! Elég ritka névkombináció, bár a gyerekkori barátnőm akivel teljesen véletlenül jöttünk össze, szintén Kárpáti.
Csak ő Anikó. De aztán kiderült, hogy van egy 12 évvel idősebb nővére aki viszont Kárpáti Judit.
Nagyon örülök, hogy rád találtam, névrokon! :lol:

Kriszta! Nagyon jó kép!!!!!! Ilyet lekapni időben elég ritkaság.

Hexina, köszi a dícséretet, nagyon aranyos vagy! Tényleg jó választás volt a ruha, többen is visszaigazoltátok.

Andi, szerintem a Noémi nagyon szép név. Én is kacérkodtam vele, de a családban már van egy babus aki Noémi.
A nagyobb lánykád várja már a kistesót? Pont abban a korban van, amikor már érdeklődik a kisebbekkel kapcsolatban.
Az enyémek már lázban vannak, főleg ahogy a babaholmikat nézegetik.
De tudom, hogy a lelkesedés alábbhagy amint megszokják, hogy velünk van a picur.
Ráadásul a fiam 15 lesz a nyáron, egyre inkább a lányokkal foglalkozik, mint a családdal és a kistesóval.
Nemrég bementem az iskolájába aláírni papírokat, és megdöbbent minden osztálytársa, sőt a tanárok is a terhességemen, mivel az én büszke fiam jól eltitkolta. ("Anya ez olyan ciki" mondta)
De szerencsére a lányom telekürtölte a sulit már akkor, amikor még nem is látszott a hasam.

Bocsi, egy kicsit hosszúra sikerült!

Judit

Kép
yusz

Sziasztok!

Apcukk örülök, hogy végre te is jelentkeztél. És irigyellek a kimenő miatt... :oops: akkor most azért jó dolgotok van a nagyszülőknél :)
Nem is tudom hogy hirtelen milyen nevet választanék ha lányom lenne, de mielőtt megszületett a fiunk, megállapítottuk, hogy több lánynév tetszett mindkettőnknek és a választék is nagyobbnak tűnt mint a fiúnevekből...

A hozzászólásaitok alapján nem lehet akkor eldönteni, hogy melyik has (hegyes vagy kerek) milyen nemű babát takar? :) Bár szerintem is alkat kérdése nagy valószínűséggel hogy kinek milyen hasa lesz de lehet hogy nincs igazam :wink:

Mónika! Nagyon édes a nevető kisfiad! Mondhatjuk hogy teli szájjal mosolyog :)

Domi! Most néztem az új vonalzódat. Akkor most már Domi-Krisz-Anyarabszolga a hivatalos neved? :)

Röviden ennyit, megyek mert nincs vacsi még!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

mára elteszem magam.jók legyetek.pusza mindenkinek!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

SZIASZTOK!!!

KI HOGY BÍRTA A TEGNAPI SZELES IDŐT???
BABÁK ÉS MAMÁK???

SNÁPI ÁGI

Kép
Kép
snápi

Sziasztok !

Mostanában nem nagyon jelentkeztem , mert nagy munkában vagyunk de most már a vége felé tartunk .

Yusz ! Örülök ,hogy hallunk rólad . Nagyon szép voltál az esküvőn . Tényleg nem nagyon látszik a pocid , nagyon helyes . Biztos jót pihentetek . Képzeld az apósom Dobogókőn lakik . Nagyon szép hely . A nagy fiad fel vételiéről van már hír ? Nekem sem volt széles pocakom sőt . Jó pihenést .

Bnemonika! nagyon aranyos Roland , ahogy mosolyog , zabálni való .

Apcukk. Nagyon szép nevet választottatok és szerintem mostanában ritka is .

Kriszti ! Lehet , hogy morcos a lányod a képen de akkori zabálni való .

Évinek meg szorítok ,hogy minél hamarabb meghízzon és nagy legyen és hamar haza mehessenek . Szorítok !!!!

Snápi ! Én tegnap egész nap jól voltam de előtte lévő napok borzalmasak voltak . Tuti jó kis fejfájás .

Hoppá egy kicsit sokat írtam , bocsi .
Szép napot Mindenkinek . Hajni

Kép
hasadi

Szia Hajni!

Köszönöm a dícséretet! Dobogókő tényleg szép hely, bár elég kihalt volt, de nagyon jó a levegője.
A felvételikről csak márc. végén lesz hír, izgulunk rendesen!

A szeles időt nem igazán éreztük meg a babóval, bár mostanában elég sokat rendetlenkedik. Biztos már nagyon uncsi odabent, és néha ki szeretné rúgni az oldalamat.
Szoktunk olyat játszani, hogy kinyomja a talpát kb. a gyomrom magasságában. Én meg visszanyomom finoman. Pár másodpercre rá máshol rugdosódik és várja, hogy akkor is reagáljam le.
Ha az apukája beszél hozzá akkor nincs mozgás, de amint abbahagyja már jelez is a kiscsaj, hogy folytassuk ő hallgat minket.

Írtó aranyos. Már nagyon babázhatnék vele.

Sziasztok! Judit

Kép
yusz

Sziasztok!
Mazsuzs, most tényleg jó dolgom van, Alizka minden nap más rokonnál vendégeskedik, meg programokat szerveznek neki :D Jól is érzi magát nagyon. Meg én is hogy van egy kis szabadidőm. Még színházba is eljutottam. Noéminek is tetszett, mert állandó mozgásban volt, csak úgy hullámzott végig a hasam :)
Judit, az én babám is nagyon mozgékony. Éjszaka is rögtön elkezdi ahogy megébredek. Lehet a nyugodt nagylányom mellé lesz egy kis sajtkukacom. Ki tudja :) Alizka amúgy sokat emlegeti a kistesót. Simogatja, meg nagyokat puszil a hasamra. Valamelyik nap pedig kijelentette, hogy ő Noémivel szeretne aludni. Szóval úgy tűnik hogy várja, de nem tudom mennyit ért ő ebből.
Köszi a bíztatást a névvel kapcsolatban :wink: Örülök hogy nektek is tetszik.
Jó hétvégét nektek.
Andi.

Kép
Kép
apcukk

Ági!

Mi jól köszike!
És Te? Gyomorégés?

Hajni!

Köszike! Beváltak a kenyérreceptek? Némelyik olyan bizarr volt...képzeld!
Még találtam, úgyhogy nemsokára felgépelem és átlövöm!

Apcukk!

De jó, hogy ki tudtál mozdulni! Mit néztél meg a színházban?

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok Lányok!

Ma dolgoztam utoljára :lol: :lol: :lol: , hulla fáradt vagyok.

Andi!
Szerintem is nagyon szép név a Noémi, és nagyon jól tettétek, hogy elmentetek pihenni. Remélem ott nem zuhog állandóan az eső.

Most már, hogy itthon leszek, én is elkezdek a névvel végre komolyan foglalkozni, így munka után már nem volt rá erőm.

Mindenkinek szép hétvégét és jó pihenést.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Sziasztok!
Kriszta, a Godspell című musicalt néztük meg. Kezdő színészek és színinövendékek játszották, de nagyon jó volt és humoros is.
Lilla, de jó dolgod van mostmár hogy nem kell dolgozz. Lesz sok időd készülődni a Nagy találkozásra. Engem már utólért a fészekrakási ösztön. A pelusok meg a kisruhácskák a szekrényben sorakoznak szépen elrendezve :) Mondjuk most könnyű dolgom van, mert nem sokat kellett vásároljak.
Sziasztok,
Andi.

Kép
Kép
apcukk

Sziasztok !

Kriszta . Még nem az összeset . Az olívásat és a tönkölyöst még nem , de a másik kettő jó lett . Vettél már kenyérsütőt ? Én javaslóm , az édeseknek nagy sikere van Nálunk . Gyerekek jól vannak ?

Andi . Neked is jó dogod van , de kell is egy kicsit kikapcsolódni . Használd ki !!

Lilla . Jó pihenést és név választást . Élvezd ki a jól megérdemelt pihenést .

Judit . Remélem jó kipihentétek Magatokat a pároddal . Szorítok a felvételi miatt és ha lesz eredmény kíváncsian varom .

Mindenkinek jó hétvégét és sok pihenést , persze ha azt szeretne . Remélem szép időnk lesz és lehet egy kicsit csavarogni .

Sziasztok , szép estét .Hajni

Kép
hasadi

SZIASZTOK!!!

KRISZTA!!!
ÉN IS JÓL VAGYOK KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!A SZELET NEHEZEN VISELEM DEHÁT EZ VAN!!!MOST IS HA NEM FÚJNA A SZÉL MEGSÜLNÉNK AZ ERKÉLYEN!!!CSODASZÉP IDŐ VAN MA!!!REMÉLEM HÚSVÉTKOR IS ILYEN LESZ MAJD!!!
A GYOMORÉGÉSEM IS MEGVAN!!!SZO-SZO, HA VALAMI OLYAT ESZEK AMITŐL ERZSIKE ELTILTOTT A SZÜLÉSIG AKKOR MEGŐRÜLÖK DE AMUGY SEMMI BAJOM AMIÓTA AZT A FAJTA TÁPLÁLKOZÁST ÉLEM AMIT Ő AJÁNLOTT NEKEM!!!
NA ÉS VELETEK MIZUJS???
DOMINIKA HOGY VISELI A HIDEG MAJD MELEG FRONTOKAT???
REMÉLEM MEG SEM ÉRZI!!!

LILLA!!!
MOSTANTÓL PIHENJÉL NAGYON SOKAT ÉS KAPCSOLJÁL KI AHOGY CSAK TUDSZ!!!KEDDEN TALI A TORNÁN VAGYIS 17:15KOR!!!KÜLDTEM EMILT OLVASD EL HOGY MIÉRT MEGYÜNK ELŐBB OKÉ???

SZÉP HÉTVÉGÉT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!!
SZIASZTOK!!!
ÁGI

Kép
Kép
snápi

Sziasztok Lányok!

Látom itt is pihenő van, kihasználtátok a jó időt ma, Ágin kívül nem is jelentekezett be senki eddig.

Andi! Jó lehetett a darab amit láttatok már én is hallottam róla pozitív véleményeket.

Hajni! Az édesek amit a kenyérsütő géppel csinálsz szintén kenyerek vagy süti kenyér alakban?

Lilla! Könnyű volt az utolsó napod a munkahelyen? Nem bántad, hogy vége most egy jó ideig ?
Én félidősen hagytam abba a munkát, vagyis két héttel előbb mint te és az első két hónapot élveztem is mikor rám szakadt a nagy pihi, de utána kezdtem visszavágyni dolgozni... :) Persze nem vagyunk egyformák... :D És ha végigondoltam, hogy minden nap korán kell(ene) ébrednem és délután későn érnék haza mindezt nagy hassal, akkor már nem is volt olyan nagy munka utáni honvágyam. :wink:

További jó hétvégét és jó éjszakát!

mazsuzs

Kép
mazsuzs

Jó reggelt mindenkienek!

Én is 28 hetes korom körül hagytam abba a munkát és elég nehezen szoktam meg az otthonlétet. Persze az is frusztrált, hogy mi lesz a munkámmal és a helyemmel.
Ma már az zavarna, ha mennem kellene, mert így a vége felé közeledve egyre nehezebben viselem.
Régen hallottam valakitől, hogy minden egyes terhesség más, de ahogy növekszik a terhességeid száma egyre nehezebben viseled.
Ez nálam bevált.
Az elsőnél még szinte semmi gondom nem volt, a vége felé sem. Csak halálra paráztam magam minden apró eltéréstől ami nem papírforma.
A másodikat már élveztem. Szinte minden percét. Még a szülést is. Tudom, ez hülyén hangzik, de így van.
Hát ez a harmadik elég nyűgös. Tény, hogy már nem vagyok 20 éves, és a test nehezebben tolerálja ezeket a nagy változásokat.
Pedig a mostani laboreredményeim és más vizsgálati eredmények a három terhesség közül a legjobbak.

Ágiról tudtok valamit? Hogy vannak Zsófikával? Remélem hízik a kiscsajszi!

Szép napot, sziasztok, Judit

Kép
yusz

Judit!

Jó, hogy abba hagytad a munkát! Fontos a pihenés. Én is azt hittem, hogy nélkülem összedől az autópiac és csődbe megy a Toyota, de hát neeeeem!!!! :lol:
Én is jobban viseltem ezt a terhességem, mint a fiamat 19 évesen, de "rokkantabb" is lettem a végére.

Ági!

Köszi, Domi tök jól bírja a frontokat.Mi az a kajatipp amit a Erzsike ajánlott?

Hajni!

Köszi, nálunk mindenki jól van.
Még nem vettem kenyérsütő gépet, de asszem nem is veszek, hanem elkunyizom a Hugoméktól.
Még Anyukám vette, de nem használják. Előbb kipróbálom, hogy érdemes-e sütögetéssel szórakoznom.
Neked biztosan, mert ezek a spéci kenyerek egy vagyonba kerülnek és nem is lehet mindenhol megvenni.

Kép

Kép

Kép

dominika1

SZIASZTOK!!!

KRISZTA!!!
A KAJATIPP AZ AZ HOGY EGYEK SOK ZÖLDSÉGET MEG GYÜMÖLCSÖT, MEG SZOKJAK ÁT A BARNA KENYÉRRE AMIT NEM FRISSEN CSAK MÁSNAPTÓL EHETEK MINDIG!!!SOK BUBIMENTES VIZET IGYAK!!!ETTŐL A GYOMORÉGÉSEMET MINTHA ELVÁGTÁK VOLNA ÉS HAVI 1 KILÓ JÖN FEL RÁM!!!A SALIT A PIACON VESZEM MÁR KÉSZEN A SAVANYÚSOMTÓL!!!VAN BENNE PRITAMIN PAPRIKA, KÍGYÓ UBORKA, SÁRGARÉPA, JÉGSALÁTA, VÖRÖSHAGYMA FELVÁGVA ÉS ÉN PÉLDÁUL SZÓSZ NÉLKÜL ESZEM MERT A RÁVALÓ ÖNTETTŐL IS ÉG A GYOMROM!!!DE IGY IS FINCSIKE!!!A KENYERET NEM NAGYON TUDOM MEGSZOKNI MERT NEM OLYAN JÓÍZŰ MINT A FEHÉR KENYÉR DE MAJD HA MEGLESZ A NORINA AKKOR ESZEK MEGINT!!!RÖVIDEN ENNYI!!!
MA FEKVŐS NAPOM LESZ MERT HAJNALI 3KOR MIGRÉNEM LETT ÉS MÉG A GYOMROM IS ELKEZDETT ÉGNI ÉS MOST KICSIT NYÜGIKE VAGYOK MERT ANNYI MINDENT TERVEZTEM MÁRA ÉS SEMMI NEM LESZ BELŐLE MERT A BAL OLDALAM TELJESEN TROPA!!!NORINA MEG UGY CSUKLIK MINTHA FIZETNÉNEK ÉRTE!!!SZEGÉNY NEM ELÉG NEKI AZ ÉN MIGRÉNEM AMI ŐT IS UGYANÚGY LESZÍVJA MÉG CSULKIK IS FOLYTON SZEGÉNYKE!!!
ÖRÜLÖK HOGY DOMINIKA ILYEN JÓL BÍRJA A FRONTOKAT!!!
NA MEGYEK VISSZA VERGŐDNI AZ ÁGYIKÓBA!!!
SENKINEK SEM KÍVÁNOK ILYEN NAPOT!!!
SZIASZTOK!!!
ÁGI

Kép
Kép
snápi

sziasztok lányok,hogy vagytok?tegnap nem voltam majd visszaolvasok.remélem mindenkivel minden rendben van :D :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt mindenkinek!

Nitácska!Úgy látszik még mindenki alszik.... :lol:

Ági!

A szénsavmentes vizet már mi is mondtuk az elején!!!
Sőt! Szülés után is az javallott!!!!
Aztán ha már átszoktál rá, akkor minek térnél vissza az egészségtelen szénsavasra??!!
Sajnos a tavasz a frontokról szól, nagyon bízom abban, hogy nem sokára vége a sok frontnak és csillapodik a migréned!
Norinát puszikázom, teljesen természetes, ha csuklik. Domi is folyton csuklott ám. :lol:

Pihenj nagyon sokat!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Hexina!

Éviékkel lehet, tudni, hogy mi van?
Jól vannak?

Kép

Kép

Kép

dominika1

SZIASZTOK!!!

KRISZTI!!!
KÖSZIKE A JÓKÍVÁNSÁGOKAT!!!
SAJNOS MÉG MINDIG FÁJ A FEJEM!!!
A VÍZRE NEM VOLT NEHÉZ RÁSZOKNI MERT A FÉRJEM JÓVOLTÁBÓL MÁR TÖBB MINT 2 ÉVE A TÜNDÉRVIZET ISZOM ÉS NAGYON BE IS VÁLT NEKEM!!!NEM TUDOM ISMERED-E???
NORINÁNAK ÁTADTAM AZ ÜZIDET!!!DOMINIKÁT MI IS CSÓKOLTATJUK!!!HALLOD MÁR CSAK 9 HETÜNK VAN!!!BELE SE MEREK GONDOLNI!!!TELE A GATYÁM NÉHA!!!
VISZONT A TESÓMNAK MÁRA A MA 1 ÉVES KISFIÁT KÓRHÁZBA KELLETT VINNI MERT SZEGÉNYKE HÁNYT, MENT A HASA MEG LÁZAS IS VOLT ÉS KIDERÜLT HOGY EGY KIS KALICI VÍRUST SZEDETT ÖSSZE SZEGÉNYKE!!!VALÓSZÍNŰ A KERILÁNYOM HOZTA HAZA AZ OVIBÓL!!!MOST INFÚZIÓT KAP SZEGÉNYKE ÉS 3 NAPIG MEGFIGYELÉS ALATT LESZ!!!SZÉP SZÜLINAPJA LESZ MI???AZT MONDJÁK HOGY GYEREKEKRE NAGYON VESZÉLYES EZ A VÍRUS FELNŐTTEKRE NEM ANNYIRA!!!EZT A NORMAFLORET AJÁNLOTTÁK RECEPT NÉLKÜL MEG AZT HOGY RENGETEG FOLYADÉKOT KELL ILYENKOR INNI!!!A LAPPANGÁSA 2 NAP!!!VIGYÁZZATOK A MINIMANÓKRA CSAJOK!!!
SZÉP NAPOT!!!
SZIASZTOK!!!
ÁGI

Kép
Kép
snápi

Sziasztok!

Ági, nagyon átérzem a gondod, mert én is fejfájós és migrénes vagyok! Ráadás, hogy nekem csak az Algopyrin segít, semmi más.
Viszont (lekopogom) már egy hónapja nem fájt a fejem. :P

Viszont nem úszöm meg simán. A nyűgöm mostanában, hogy napi 3-4 órát alszom, de azt is megbontva. Mondtam a dokinak, hogy már nagyon ki vagyok fáradva, de annyira nem sikerül, hogy legalább 5 órát egyhuzamban aludjak. :cry:
Erre javasolta lefekvés előtt 1 dl vörösbort, vagy sört. :shock:

Na, ez tuti nem fog menni, mert ha megérzem az alkohol szagát, már rosszul leszek.
Még 6 hetem van a kíírásig, azt meg féllábon állva is...., pláne alvás nélkül.

Marad az éjszakai mászkálás, mint egy kísértet.

Lányok, most menjetek sétálni, meg levegőzni, mert nemsokára jön a hidegfront egészen hétvégéig!

Szép napot, Judit

Kép
yusz

Sziasztok !

Mazsuzs. Az édesek inkább sütik , az egyik olyan mint a sima piskóta a másik meg mint a gyümölcskenyér . Nagyon finomak ha érdekel le írom a receptet .

Kriszta . Örülök , hogy jól vagytok . Én sem vettem hanem anyuéknak volt és ők sem használták . Próbáld ki .

Snápi . Nagyon sajnálom hogy így szenvedsz a migréntől . Sajnos én is az vagyok . Együtt érzek veled . Ez az tavaszi időszak a legrosszabb , egy hét alatt többször is fáj a fejem . Szörnyű .

Yusz . Sajnálom hogy nem tudsz aludni . Javasolhatok valamit , a párom sem tud sokszor aludni és vetem neki egy homeopátiás szert ami egész jól bevált . SEDATIF PC és ezt minden gyógyszertárban lehet kapni . De kérdezd meg Snápit mert Ő otthon van ezekben . De én azt mondom próbáld meg , ennél rosszabb nem lesz .

A kislányom számon kérte az Apukáján a holnapi időt / Sándornak hívják / mert Ő úgy tanulta Sándor meleget hozz . De úgy tűnik ez most nem jön be . De azért Mindenkinek szép napot .

Sziasztok Hajni.

Kép
hasadi

Sziasztok!

Ági jobbulást a tesód kisfiának, szegényke jól elkaphatta.
És jobbulást neked is, remélem holnap azért tudsz jönni a tornára.

Sziasztok
Lilla
Vendég

Hajni!

Elkunyiztam, kipróbálom! :wink:

Judit!

Egy kis langyos tejecske 2 kanál mézzel, lassan, apró kortyokban.
Levendulás habfürdős fürdő.
Tippek alváshoz.
Amúgy nekem "receptre" fel volt írva a napi 1 dl vörösbor!!!Mert ugye hajlamos vagyok a vérszegénységre és terhesvitamint meg nem szedtem.

Ági!

Tündérvíz? Ismerem!
Nálunk fakad! :lol:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Köszi Hajni, kipróbálom.
Muszály, mert érzem, hogy a fáradtság már a babának is ártalmas lesz.
Az első terhességem alatt volt ilyen tünet, már nem emlékszem, hogyan vészeltem át.
Aranyos a lánykád és milyen igaza van!!! Sándorok hol a meleg?
De az vigasztal, hogy már a tavasz jön, akármi legyen is, megyünk a jóidő felé!!!!

sziasztok

Kép
yusz

Dominika!

Most láttam, hogy közben írtál.
A meleg tejes dolog már próbálva volt, de sajna nem használt. Igaziból az álmosság meg van, de 10-20 perc után felébredek (pl. pisilni kell, rossz pozícióban fekszem, görcsöl a derekam stb...) és ezeket a tüneteket nem tudom annyira elnyomni magamban, hogy ne ébredjek fel.
Én is vérszegény vagyok, szedem ezt a vörös vas kapszulát.

Szió, Judit

Kép
yusz

SZIASZTOK!!!

LILLA!!!
KÖSZIKE A JÓKÍVÁNSÁGOKAT!!!
ÉN MÁR KEZDEK JOBBAN LENNI DE MÁTÉ BABA MÉG MINDIG INFÚZIÓN VAN SAJNOS!!!

JUDIT!!!
HASADI IS NAGYON PROFI MÁR LÁTOM HOMEOPÁTIÁBA!!!A SEDATIF PC TÉNYLEG KIFEJEZETTEN ERRE VAN ÉS ÉN SZEDTEM IS EGY IDEIG!!!JÓ VOLT!!!A MÉZES TEJ IS BESZOKOTT NEKEM VÁLLNI MÉG AMIT KRISZTI ÍRT!!!

KRISZTA!!!
AZT GONDOLTAM HOGY NÁLATOK FAKAD A TÜNDÉRVÍZ, AKINEK ILYEN GYÖNYÖRŰ KISLÁNYA VAN!!!INTÉZHETNÉL VALAMI PROTEKCIÓT NEKEM AKKOR!!!TÉNYLEG JÓ AMUGY NAGYON!!!

HASADI!!!
AZ ALGOPIRINNEL ÓVATOSAN AZÉRT MERT TUDOD ÖLI A VÉRSEJTEKET ÉS NEM A LEGJOBB!!!ÉN CSAK FEKSZEK ÉS VÁROM HOGY MIKOR MÚLIK EL!!!SAJNOS EZZEL EGYÜTT KELL ÉLJEK ÉLETEM VÉGÉIG MÁR!!!DE SEBAJ!!!

SZIASZTOK CSAJOK!!!
SNÁPI ÁGI

Kép
Kép
snápi

yusz már nem sok van hátra neked!!!!!!!!
Egy korty vörösbortól is rosszul vagy?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska!

Egy kortytól még nem, de az nem is használ semmit. Sajnos én az alkohollal alaphelyzetben is úgy vagyok, hogy fél dl, és már fáj is a fejem.
Így terhesség alatt pedig mégjobban irritál.

De nem tartom valószínűnek, hogy segítene az alvásban. Megpróbálom amit Hajni írt. Hátha....

Kép
yusz

akkor próbáld ki amit hajni javasolt!!!!!!!!!!!!!hajrá. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a gratulációkat, nagyon aranyosak vagytok!!!
Hűűű, úgy tűnik, mintha ezer éve lettem volna fenn a babaneten utoljára, annyi minden történt azóta.

Én már itthon vagyok, Zsófit szerdán hozzuk haza, ő még a koraszülött osztályon van. De teljesen jól van, gyönyörű, egészséges baba, csak hát ilyen picike lett, ezért kell ezt a pár napot ott töltenie.
Egyébként a koraszülött osztályra be kell járni szoptatni reggel 8-ra, és este jövök haza. A szopizások ugyanis 3 óránként vannak, és éjszaka már nincs szoptatás, akkor csak cumisüvegből teát adnak nekik. Zsófi gyönyörűen szopik, már vissza is szerezte a születési súlyát, sőt túl is haladta. Nő, és hízik, mint egy kis bolondgomba. :lol: :D
Tehát teljesen minden a legnagyobb rendben van velünk, csak már nagyon hoznánk őt haza.
Nagyon örülök, hogy egyelőre ilyen sikeresek vagyunk szoptatás témában, és szerencsére tényleg rengeteg tejem van. :D
Csak maradjon is így. Dehát ennyi sikerélmény kijár nekünk, ha már a szülésem, és az az utáni órák nem úgy alakultak, ahogy szerettem volna.

Majd még jelentkezem a szüléstörténetemmel, és fényképekkel.

Puszi,
Évi

Kép
evisan

sziasztok!

Évi! örülök, hogy már otthon, szerda hamar itt lesz. Szopival csak ügyesen. Az a lényeg, hogy egészségesek vagytok mindketten a többi nem számít semmit.

Edina

Kép
Kép
sidney

Évi!

Nagyon örülök, hogy minden rendben veletek! Drukkolunk, hogy a kis Zsófi minél hamarabb hazamehessen hozzátok.
Az nagyon jó hír, hogy jó az étvágya és szépen gyarapszik a súlya.

Sok-sok tejcit kívánok neki és jóegészséget mindkettőtöknek!

Jó éjszakát, sziasztok!

Judit

Kép
yusz

Évi!

Végreeee! Már rommá aggódtam magam!!!
Huhh de jó, hogy ennyi tejcike van és hogy Zsófibaba ilyen szépen szopikázik!!!!
Már csak egyet kell aludnod és hozhatjátok haza !!!!!

puszikázd meg helyettem!!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Évi!

örülök,hogy jól vagytok :) nyugi már holnap otthon lesz a kis gyönyörűség Veletek!
már nagyon várjuk a történetet és a képeket :wink:

üdv

Mesi

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?