Új privát üzeneted érkezett!

Jo reggelt Hölgyeim!
Kezdésnek az emilcimem:zsenge@citromail.hu
Nos a névváltásom annak szol,hogy egy másik forumon eza nevem és gondoltam minek mindenhol más név legyen egységes a dolog:D
Paga nos ha nem ismersz röviden annyit magamrol ,mikor kezdödött ez a szoba betévedtem a korombol kiindulva és itt "ragadtam".44 leszek mingyárt(huha) és van két fiam az elsö házasságombol és egy tündéri kiscsajom a mostani kapcsolatombol.
Egész jol viseltem a terheségemet leszámitva,hogy a cukorterhelésen kiderült magas a cukrom,Ebböl következöen be kellet fküdnöm a korházba ahol inzulinra állitottak(napi 4szurás)...de nem okozott ez se gondot.Mindent a baba érdekében:D
Állitolag a fiaimmal is cukros lehettem de ezt akkor még nem nagyon figyelték ugyanis nagy sullyal szulettek a nagyfiam 4650gr a kis fiam 5300gr volt!
Nos a lánykám messze elmaradt a bátyoktol ugyanis Ö csak 2550gr volt. De azzal is magyarázták más genetika meg a cukorszintet helyre rakták,nem tom mi igaz ebböl de hál égnek semmi gond nem volt.
Császárral szültem mind három gyermekem ebböl adodik,hogy a mostaninál elkötöttek(3császár a max) amai orvostudomány szerint.Hát röviden ennyit magamrol annak akinek fogalma sincs ki lehetek:D a Többit majd folyamatosan adagolom:D
Kösszike a meghivást igaz lustaságom határtalan már ami a visszaolvasást illeti igy fogalmam sincs hol lenne a találkozo de ha nem tul messze persze szivesen elmegyunk:D
Részemröl minden evö vagyok:D megis látszik rajtam:D
Na puszka csajok most mennem kell ma van a dédi bulija ,holnap jelentkezemKép
Kismamák vigyázni magatokra. (a :D betu elvileg egy nevetös arcot jelent) már amikor megjelenik.... Tifics

Kép
zsenge

Sziasztok Lányok!
Nem biztos hogy ma még erre járok még1x, mert vasalás-csomagolás, és HOLNAPTÓL SZABI-PECA-GONDTALAN HENYÉLÉS 1 hétig!KépKépKépKépKép
Ezért, ha nem jönnék, mindenkinek puszi, a kismamák vigyázzanak magukra, a nyaralóknak jó időt, és ne hagyjatok ki semmiből, mert vissza fogom olvasni!Kép

Kedves Nyanya!
El ne riadjon hát az urad, ugyhogy ne is szólj a fenyegetettségről, mert szeretnélek megismerni!
Milyen lehet egy ikrek? A családban csak a nagyim az, de Õ már nagyon öreg szegény.

Butor:
Mi kereskedelemmel foglalkozunk, bár közvetlen gyártóktól vesszük, tehát nem nagykeren keresztül. Ennélfogva csinálni nem tudunk, mühelyünk az nincs nekünk.
De az ágyikót el tudjuk kérni lakk nélkül. Selyemfényü lakkal vannak egyébként kezelve, tehát nem fényesek.
Az emeletes ágy 2 db. 1 személyes földszintesre bontható, mérete 80x18o, ill.90x2oo fekvőfelület.
8 cm jön szélére-hosszára az anyagvastagság miatt.
80-as: 63.9oo.- Ft
9o-es: 69.9oo.- Ft
Tartalmazza a rácsokat és az ágynemütartókat (2db), matracot nem. Gyermeknek tiszta kókusz biomatrac a legjobb hozzá, ami atkamentes, mosható, 8 cm-es 28.35o.- Ft (8o kg-t bir)
1o cm-es 31.1oo.- Ft (1oo kg-t bir)
ezeket felnőttkorukig használhatják.
Prototipus a boltunkban megtekinthető, minden infó a neten, de ami nincs fent: KEDVES KISZOLGÁLÁS,ÉN IS OTT VAGYOK, főleg ha tudom, hogy jöttök!
És Nektek természetesen némi árengedmény is!
Mondd, hogy tudtad ide átmásolni azt a képet?
Ha én is tudnék másolni, még fényképet is rakhatnék fel, persze ha ráférek 1 képre!Kép

Kedves Kriszta!
Köszi az emilt, válasz elment, holnap pedig mi is elmegyünk!KépKépKép
Olvastad a Zsenge levelét?
Elkötötték a 3. császár után!
Én pedig tudok 1 csajt, akinek 4 császárja volt, ezt irtam már Neked.

Hát akkor mindenkinek minden jót, Dina és Sheila, türelmet kivánok az eredmény kivárásához, és nagyon drukkolok a jó hireknek!
Gondolatátvitel!

Puszi mindenkinek
Melcsi

[url=https://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967

Azt nem irtam a butorokról, hogy nem ikeás darabok, hanem rendes magyar termék mindegyik, ennek megfelelő masszivitással.
Az összes butorunk magyar.

melcsi1967

Még visszajövök kicsit, ill. el se mentem, hanem végigolvastam az elejétől a topicot.
Mostmár mindent tudok.
De hol vannak a többiek, akik voltak régen?
Tudtok vmit.pl Gabiról, aki akkor készült a szúrásra?
És a másik lányról, aki lombikbabát várt?
Mintha most sokkal pörgősebb lenne ez az oldal...
Melcsi

melcsi1967

Melcsi!
Köszi az infókat. Még azért egy pár hónapot várok a vásárlással, mert egyenlőre csak 1 gyerek van de remélem szükség lesz az emeletes ágyra Kép

Kép felrakás: jobb klikk a képre és "kép mentése más néven"
Aztán "Melléklet feltöltése..."
Ha nem sikerül szívesen felrakom, csak küldd el emailben.

Kép

KépKép
nyanya67

Gabinak jó lett a szúrás eredménye, de közvetlen utána eltűnt. Szüléséről már semmi hír.

Kép

KépKép
nyanya67

Melcsi!
Most már tuti megyünk, hacsak nem jön közbe valami, de miért jönne úgyhogy nem úszod meg, hogy megismerd az ikreket Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Még néhány percre benéztem, de ugy látom, Rajtad kivül mindenki eltünt kedves Nyanya!
Örülök hogy jöttök! Majd próbálkozom a képpel ha hazajövünk.
Azért remélem, hogy 1 hét alatt lesz innen mit visszaolvasnom!Kép
A pajzsmirigyedet meggyógyitották azóta?
Szomorúan olvastam, hogy Te is átélted a legrosszabbat.Kép
Lehet hogy majd erről is értekezünk kicsit szeptemberben, ugy látom, nemcsak minket érintett a vetélés borzalma. Én még mindig nem hevertem ki teljesen.
Olvastam róla, hogy tud ilyet csinálni a pajzsmirigy.Nekem is vizsgálták, de jó volt.
Hát akkor minden jót és hajrá a baba felé!
Puszi Melcsi

melcsi1967

Melcsi!
Jaja átéltem 2x is 5 hónapon belül, de szerencsére hamar túltettem magam rajta és most harmadszorra is belevágunk. Pajzsmirigyem most rendben, gyógyszert szedek rá.

Úgy látszik, csak mi vagyunk ilyen éjszakai bagjok Kép
Jó nyaralást nektek
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Helló Lányok, szép-jó napot!

Itt vagyok! A Balatonra végül nem mentünk, mert péntek este vendégünk érkezett, aki csak ma reggel ment el. Tegnapmeg késő estig beszélgettünk egy baráti házaspárnál, úgyhogy kissé nyűgös vagyok.

Kedves Zsenge!
E-mail címet megkaptam, mindjárt küldöm a számot!
Érdekes volt számomra, amit magadról írtál. Nekem is az első házasságomból származik a két nagy lányom (14, 11), a másodikból pedig egyelőre egy leányzó (3) született. Mindhárman császárosok! Már valahol leírtam, hogy amikor Dorka született ('91), azt mondták, még egy jöhet, de ne gondolkozzam nagycsaládban. Amikor Luca ('94) megszületett, már Kennedy-nével viccelődtek, hogy állítólag ő hete szült császárral, egy még biztosan belefér nálam is. 2002-ben, Lili születésekor felajánlották, hogy elkötnek, de mivel már a terhesség alatt is érdeklődtem egy esetleges negyedik terhesség lehetősége iránt, nyilvánvaló volt, hogy nem köttetem el magam. Abban maradtunk a dokimmal, hogy ha itt lesz az ideje, megnézzük, bírja-e a szervezetem. És mostanság azért járok erre, mert úgy érzem, itt az ideje.KépKépKép
Ami a szept. 10-i találkozót illeti! Mi Makádon lakunk, a Csepel-sziget déli csücskén. Bp-től 1 óra az út, a sebességkorlátozások betartásával, anélkül kicsit gyorsabb...

Na, most elszaladunk a lányokért, mert ott aludtak a barátainknál, de még jövök!

Sziasztok!

Kriszta
Vendég

Sziasztok Lányok!

Melcsi, drága jó pihenést, nagyon megérdemled!:-))
Köszi a jókívánságokat, remélem, holnap már hozhatom a jó hírt!!!

Dina!

Tudom, hogy örökkévalóságnak tűnik péntekig az idő, de hidd el, el fog telni:-))
látod, nekem eljött az aktuális menzesz-nap, de semmi jele, hogy meg akarna jönni:-)))

helyette: cicifájás, néha émelygés ( vettem MagneB6-ot), és iszonyúúú álomkór:-((
esténként egy filmet sem bírok végignézni elalvás nélkül, pedig éjszakai bagoly vagyok:-)
netezni sincs kedvem este, pedig akkor olcsóbb, nálunk sajna csak telcsiszámlás modemes cucc van:-(((

Kriszta!

Szerintem is jó ötlet a bográcsos paprikás krumpli, de azt azért mégsem engedhetjük, hogy a költségeket egyedül vállald ennyi emberre!
Meg kell engedned, hogy mi is beszálljunk:-)

jajj de jó, Lilikéd annyi idős mint Melissa ( 2002.04.30)?

holnap de. jövök a teszt eredményével:-)

puszi,

Sheila

Ui: régen tudtam smiley-kat csinálni, most nem sikerül, pedig ugyanúgy csinálom:-(

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sheila
Hagyd ki a kötőjelet, akkor jó lesz Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Helló Lányok!

Néhány napja már szeretnék visszatérni a "tudom-e szeretni, ha csak rossz példa van előttem" - kérdéskörre.
Anyukámmal való kapcsolatom soha nem volt ideálisnak nevezhető. Mióta az eszemet tudom, nem mondta, hogy szeret, nem húzott magához, hogy megöleljen, de még azt sem viselte, el, ha hozzábújtam. A lányaimmal való kapcsolatomban én tudatosan törekszem arra, hogy ezeket a hibákat elkerüljem, de sajnos, tényleg csak akkor sikerül, ha saját negatív élményeimet (hogy nekem milyen rossz volt, sőt, most is az) felelevenítem. Amíg kicsik voltak a most nagyok, ösztönösen öleltem, imádtam őket. Amióta azonban nagyobbak, taszít, hogy már ők is szinte nők... Igénylik a simogatást, az odabújást, a bizonyosságot, hogy szeretem őket - és ez teljesen természetes, de nekem a tudatomat igényli. Õszintén szégyellem magam emiatt, és legalább törekszem arra, hogy másként legyen - mégha ez nem is egészen belülről jön.KépKépKép
Apuval kimondottan bensőséges a kapcsolatom, Anyuval azonban az anyukája volt, velem meg anyu kimondottan rideg. Ettől függetlenül nagyon szeretem, de érzelmi jellegű problémáimat nem képes megérteni, én hülye azonban soha nem adom fel a reményt, hogy megváltozik, mindig mindent elmondok neki, és aztán fáj, de rohadtul a pofáraesésKép

A "tudom-e majd szeretni" kérdése egy más megközelítésben is foglalkoztat. Amikor Lucát vártam, nagyon sokat gondoltam arra, hogy őt fogom-e tudni szeretni? Itt volt Dorka, 3 évesen, imádnivalóan, nem akartam tőle se elvenni semmit. Persze olvastam, hogy a szeretet a testvér érkezésével nem osztódik, hanem sokszorozódik, mégis...Kép Aztán megszületett Luca, és tényleg: lehet ugyanolyan intenzitással szeretni!Kép
Most, hogy újra kisbabán gondolkodunk, ugyanezek a kérdések élednek fel bennem! A nagyok már másfajta szeretetet igényelnek, nekik lassan és ügyesen el kell engedni a kezüket, de Lili még kicsi, most minden energiánkkal, kisbabás szeretetünkkel felé fordulunk. Ám ha lesz kistesó, ha szeretetből nem is jut kevesebb, de időből biztosan. Persze saját praxisomból is tudom, hogy ezek hülye aggályok, mégis ott motoszkálnak bennem, piszkálják a lelkiismeretemet. Mondjátok, ez csak az én hülyeségem?

Egyébként nem csak a nyagyok akarnak önállósodni, ma Lili is elindult egyedül fagyizni. Apa adott neki egy "Károly Róbertet" (névről ismeri az összes pénzt), eligazítottuk, hogy csak a járdán menjen, az úton nézzen szét. Na, persze kapásból átrohant az úton (még szerencse, hogy itt alig jár autó), és sietősen elindult a fagyizó felé. Apa úgy 50 méterrel mögötte, de kisasszony hátra se nézett. Folytak a könnyeim, úgy lestem őket, de aztán Lili eltűnt a kanyarban... Aztán csak azt láttam, hogy Apa leguggol, széttárja a karjait, és Lili fut hozzá. Mint kiderült, elfogyott a bátorsága és visszafordult... Aztán integettek, és elmentek együtt fagyizni. De fájt, hogy már Õ is ilyen nagylány...

Bocsánat, hogy így kiöntöttem a lelkem, de most nagyon jól esett, és hátha tudtok segíteni.

Sheila!
Annyira bíztató, amit írsz, már nagyon várom a pozitív híreket!

Pocakosok!
Vigyázni magatokra, de nagyon!

Sziasztok!

Kriszta
Vendég

Sziasztok!
Melcsi! Jó pihenést, nagyon megérdemled és gondolom a párod is! Megnéztem a lapotokat, nagyon szépek a bútoraitok!
Sheila! Remélem holnap jó hírekkel jössz!
Zsenge! Neked nem csináltak amniocentézist v. más genetikai vizsgálatot? Ha igen akkor megosztod velünk a tapasztalataidat?
Puszi

KépKép
mandula35

Kriszta!
Amíg így leírod, megfogalmazod és foglalkoztat a kérdés, addig semmi gond a szereteteddel Kép Ne aggódj annyit, csak szeresd Õket a magad módján, ezt úgyis érzik. A lényeg, hogy mikor szükségük van rád Te ott vagy nekik.
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok Lányok!

Kriszta!

Mélyen megrendítettek a soraid az anyai szeretetről, erre szeretnék este majd bővebben reagálni, most annyit mondok, hogy nincs miért aggódnod: Veled minden rendben van!!!!

KrisztaNyanya!

Köszi a segítséget, látod milyen gyagya vagyok???
hát persze, kötőjel nélkülKépKépKépKép

Lányok, mindenkinek köszönöm a biztatást, most jöjjön a hír:

KÉT CSÍKOM LETT!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

halványabb, és vékonyabb kicsit mint a kontrollcsík, de ott van!!!KépKépKépKép

ma kellett volna megjönnie, lehet, hogy két nap múlva már erősebb lesz a babacsíkKép
Apa mondta, hogy azért Õ is hoz egy tesztetKép

még meg kell eméstenem a dolgot, alig tudom elhinni, hogy ilyen könnyen és gyorsan sikerült...

puszi Mindenkinek,

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

eméstenem=emésztenem

hiába, hülyülökKépKépKép

S.

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Nahát Sheila!KépKépKép
Fogadd nagy gratulációm!Kép Úristen! De jó! Kép
Nagyon örülök az örömödnek!!!KépKépKép sokat gondolok rád!
Én majd pénteken tesztelek. Bárcsak...
Dina
dina2004

Melcsi!Kép
Úgy sajnálom a vetélésed történetét! Ez szörnyű!
Nem gondoltátok, hogy beperlitek a kórházat? Az elmondottak szerint, hibásak voltak, vagy nem?
Na, mindegy! Tényleg nagyon sajnálom!
És igazad van! Itt a másik, és föntről Õ segít neked!Kép Pihenj sokat, és küld sok szeretetet a pocilakódnak!KépKép

Szia RKriszta!
Köszi, megkaptam a telcsi számot.Kép
Most akkor hogy is van ez? Ott nálatok leszünk? És hol fogunk pecázni?

Dina
dina2004

Sheila!
Ez nagyon jó hír!!!!!!! Sokat gondoltam rád a hétvégén, tényleg SZUPER Kép Kép Remélem pénteken Dina is jó hírt hoz!
R. kriszta! Érdekes ez a dolog igazán az anya-gyerek kapcsolatról! Én a mai napig ölelgetem sokat a gyerekeket, talán mert nekem is szükségem van rá, de ők is igénylik nagyon! Előttem nem volt anyai példa( erről már írtam) de édesapám nagyon "odatette magát" szeretetben, pedig egyedül nevelt fel a 3 testvéremmel együtt. Nagyon sokat kaptam tőle és talán azért is lettem ilyen (áldott-átkozott) érzékeny, érzelmes. Most már nem bánom, hogy ilyen vagyok mert megtaláltam azt az embert aki megért és hasonlóan gondolkodik, de azelőtt (ez hosszú történet) nagyon sokan kihasználtak!
Bocs ha elkalandoztam, ezek az érzéseim.
Puszi
Sheila, mégegyszer: gratula Kép

KépKép
mandula35

Köszi Lányok,

nagyon-nagyon jólesikKépKépKép

Dina!Kép

Rettenetesen várom a pénteket, meglátod, mindjárt itt lesz...
vannak tüneteid?
bár ha nincs, az sem szokatlan még ilyenkor...
mi is még csak 4hét 3.naposak vagyunk, "durva" tünetek még nincsenek

Mandula!Kép

Neked is kösziKép
Fogadd elismerésemet a rendkívüli, fantasztikus Apukádhoz.
A JóIsten tartsa meg sokáig egészségben azt a drága jó embert.

Nekem ilyenben sajna nem volt részemKép

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Szia Sheila!Kép
Úgy örülök, hogy +pozitív+ vagy!Kép Vigyázz nagyon magadra, csak semmi ugra-bugra, meg miegymás! oké? KépKépKép
Nekem még semmilyen tünetem nincs. Se cicifájás, se hányinger, se fáradékonyság, szóval zéró.

Mandula!Kép Én is gratulálok az Apukádhoz, ahogy Sheila is mondja, az ilyen embereket az Isten tartsa meg jó egészségben.Kép

Úgy látszik másban is sorstársak vagyunk itt "öreglányok", mert én sem mondhatom el azt, hogy agyon ajnároztak volna a szüleim. Sőt!Kép
RKriszta! Mandula! Érdekes, amit leírtatok, és bár még nekem nincs tapasztalatom az anya-gyerek kérdésben, de arra már régóta rájöttem, hogy azok az emberek, akik nem kaptak túl sok szeretetet a szülőktől, mindent megtesznek azért, hogy a saját gyerekének ne kelljen ugyanazt átélni/megélni.
Nekem sem volt túl sok részem a szülői szeretetből.Kép
Sheila!Kép Neked csakis a legjobbakat kívánom!Kép

Dina
dina2004

Sheila!
Gratulálok
Kép Kép

KépKép

Kép

KépKép
nyanya67

SHEILA!!!KépKépKépKépKép

Először csak könnyes lett a szemem, mert kicsit szégyelltem magam, hogy rátok zúdítom lelkem minden nyomorát, és Ti ilyen kedvesen reagáltok, de most már folynak a könnyeim, olyan boldog vagyok - Miattad!!!KépKépKép Most már jó napom lesz! Nagyon ügyesek vagytok! Sok boldogságot, jó egészséget, meg minden, amire ilyenkor szükség lehet!Kép

Dina!
Nemsokára Neked is így örülünk majd, nyugi!

NyanyaDruszám!
Nagyon jólesett, amit írtál! Köszönöm!Kép

Mandula!
Érdekes, én is azt szoktam mondani, sőt, így is érzem, hogy nekem nagyobb szükségem van a gyerekeimre, mint Nekik rám.Kép

Sheila, most már Te is vigyázz magadra, meg minden pocakos, meg leendő pocakos!

Szép nap a mai!

R.Kriszta
Vendég

Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Köszi az elismerést, tényleg megérdemelné! Az előbb nem írtam, hogy sajnos Apukám '98-ban meghalt 67 évesen.

KépKép
mandula35

Sziasztok LányokKép

Sheila GratulálokKép
Hu irni akartam volna de sajna szolit a köteleség de m még vissza nézek pusz

Kép
zsenge

Na ujra itt Nikim alszikKép

Annyi kérdés volt felém azt se tom mivel is kezdjem....nos nekem is volt genetikai vizsgálat,hisz 35 év felett felajánjlák igaz nem kötelezö de Én ugy gondoltam biztos ami biztos megcsináltatom mit veszthetek hisz ha ne adj isten rosz eredmény lett volna akkor se szakitottamvolna meg a terhességet hisz addigra már vagy 18 hetesek voltunk.Akkor is és most az a váleményem erröl ,hogy nagyon késöi terhességi korban végzikelKép Dehát ebben az idöben van a szervezetben az a hormon ami ijenkor kimutathato.a lényeg minden ok...csak egy dolog miatt fakadtam sirva a folyoson mikor megkaptam az eredményt..... hogy kislány a pocaklakoKép
Két fiu után ez valoságos csoda Kép
A terhességemmel semmi gond nem volt nagyon is jol birtam csak volt egy bökkenö,kiderült hogy tul magas a cukor szintemKép ebböl adodoan bekelett feküdnöm a korházba cukorszint beállitásra valoszinuleg annyira tetszettem a dokinak,hogy 9 hetet egyfolytába látni akartKép
Csak hétvégékre mehettem haza,naponta 4* szurtam magam inzulinnal Ezt hivják terhességicukorbetegnek.
A szülés után persze normalizálodott a cukor szintem...lánykám a kiirt idö elött 3 héttel korábban jöt a világra,...mivel állando korház lako voltam egy szombati nap délután felküldtek a szülöszobára ctg vizsgálatra aminek az eredménye nem nagyon gyözte meg a dokit hogy minden rendben van-e ,ezért este ujra megisételte, fent feküdtem vagy két orát ami alatt Niki szivhangja hol leesett hol normális volt végul este 10kor ugy döntött a Dokinéni nem várja meg a reggelt ,nem meri vállalni a felelöséget igy közölte megyunk szülniKép
na gondolhatjátok a frász bennem volt,de mindent a baba érdekében..na telcsi páromnak (mire felért Niki már meg volt)Kép Ugyanis Ezstergomnál lakunk)
még humorizáltak a mütöben,hogy 14 vagy 15 szeretnék szülinapnakKép
a lényeg 23,57 perckor (14-én) megszületett Nikolett 2550gr és 49cm voltKép Fantasztikus érzés volt,de komolyan mikor a fiaim szültem akik szinén császárosok voltak akkor még elaltattak,na most végig fent voltam igy nem maradtam ki abbol az élményböl mikor felsirt:D
a mostani sulya 9kg és 74cmKép
Hihetetlen milyen gyorsan eltelt ez az 1 év!

Shelia szivböl gratulálok...amugy én pont igy voltam mint Te.elmradt pár nap teszt nézés,csik alig látszik majd pár nap és a csik totál kékben pompázott :D

Kriszti köszike emilt megkaptam, ha már tudom hogy eltudunk -e menni akkor csörgök ok?
Lenne egy kérdésem vagy inkább kérésem...Ki mennyi idös?Kép
Na most ennyi fért bele
legyetek jok pusza Ildi

Kép
zsenge

Kép

Kép
zsenge

Drága Lányok!

Olyan mélyen meghatódtam a szívből jövő gratulációktól...
bizony, még könnyeztem is...nagyon-nagyon jólesett,
KÖSZÖNÖMKépKépKép

most már csak azért szurkolok tiszta szívemből, hogy Dina és Mindenki, aki babát szeretne még közülünk, átélhesse mielőbb ezt a csodátKép

Drága Dina!

Már CSAK KÉT NAP PÉNTEKIG!!!!KépKépKép
Sikerülni fog!!!

Drága Mandula!

Ó, Istenem, miután elküldtem az üzenetet akkor jutott eszembe, hogy hátha Édesapád már nincs is közöttünkKép

kérlek, bocsáss meg, ha megbántottam az érzéseidet, de olyan jó volt olvasni, hogy Õ ilyen csodálatos ember volt...
sajnos, nagyon korán, nagyon fiatalon ment el, de Odafentről biztosan vigyáz Rád/Rátok, és jó helye lehet, hisz a legjobbakat érdemli.
én az apai Nagypapámmal voltam ilyen szeretetteljes viszonyban, és a mai napig érzem a gondoskodását, ha megmagyarázhatatlan szerencse ér, v. épp megúszom egy balszerencsés helyzetetKép

és nagyon köszönöm a gratulációtKép

KrisztaNyanya!Kép

Neked is hálásan köszönöm, a babás gifeket is, majd megmutatom a páromnak isKép
Mielőbbi babásodástkívánok Neked!Kép

Zsenge/Tifics!Kép

Te egy igazi példakép vagy előttemKép
a Te példád is igazolja, hogy a "mi korunkban" is lehet bátran babát tervezniKépKépKép
én egyébként április 26-án múltam 38 évesKép
két fiú után velem is megesett a csoda, "kislányt hozott a gólya"Kép ( bárcsak a gólya hozta volnaKép )
Igaz, a PiciLány már a második férjemtől születettKép
egyébként Melissa április 30-án született,
a mostani PocakBabával pedig április 21-re leszek kiírvaKép
szegény párom, ennyi áprilisi bolond nőt, mert úgy érzem, most is kislány lesz...Kép

a párom viszont, mikor meglátta a halvány csíkot, nagyon határozottan kijelentette: "ez fiú!"Kép
csak tudnám, miből következtette kiKép

nos, egyikünknek biztos igaza leszKép

Drága Kriszta!

Most Téged hagytalak utoljára, nem véletlenülKép
megértem az Anyukád miatt érzett kínlódásodat...
Én is voltam nagyon sokszor ebben a helyzetbenKép
az én kálváriám az öcsém születésével kezdődött
( 10 évvel fiatalabb nálam).
Hozzátartozik a dologhoz, hogy apámtól SOHA nem kaptam valami sok szeretetet, rengeteg szidást, verést, megaláztatást annál inkábbKép
képes volt rossz jegyek miatt megütni ( mindig hülye voltam a matekhoz, nem tehetek róla)
volt, hogy nem mertem tesiórán levetkőzni, mert látszott a nyomaKép

és Anyu ritkán lépett közbe, mert Õ is félt apámtól.
A mai napig Istenként csüng rajtaKép

szóval: az öcsém ajnározva volt rendesen, a barátnője szintén, és csak rontott a helyzeten,mikor tavaly novemberben megszületett a kislányuk...
azt hittem Anyu most már csak azt a kislányt szereti, az én gyerekeimet már nemKép
morcos voltam, nem mentem hozzájuk, ha telefonált, volt mikor letagadtattam magamKép
a sógornőm viszont (akaratán kívül)elég mézes-mázas típus, ez is dühített....
végül pár hete, úgy döntöttem, hogy beszélek Anyuval...
nagyon sírt, azt mondta, hogy úgy hitte: én nem szeretemKép én ugyanezt hittemKép

kiderült, hogy alaposan félreértelmeztük mindketten a helyzetet, azóta szent a béke, a PocakBabának is örül, aki az 5. unokája leszKép

és tegnap, mikor vásároltunk együtt, azt mondta, hogy már azon gondolkodik, miben tudna segíteni, ha meglesz a Pici...nagyon meghatódtam...
Melissánál még azt sem engedtem ( én hülye ), hogy segítsenKép

volt is szülés utáni depiKép

szóval, elnézést a kisregényért, csak azt akartam kihozni belőle, hogy néha érdemes a sérelmeket őszintén megbeszélni, nehogy késő legyenKép

ha Nálatok más (rosszabb ) a helyzet, akkor viszont fel kéne valahogy dolgozni magadban, hogy ne cipeld ezt a fájdalmas, nehéz batyut, mert az árt NekedKép
tudom, nagyon nehéz, de én már elfogadtam apámat, sőt anyósomat is olyannak, amilyenek...
Õk már nem tudnak változni, sajnosKép

és attól ne félj, hogy Te is elköveted majd azokat a hibákat, hisz felismerted, és küzdesz ellene!
Így tovább, nagyszerű Anyukája vagy a lányoknak!Kép

és ne csacsiskodj, nekünk bármikor kiöntheted a szívedKép

sok puszi Mindenkinek,

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok Lányok!
Úgy látom mostanában nem jártok erre!
Sheila! Nem bántottál meg, nem tudhattad!
Dina! Remélem holnap Te is jó hírrel jössz!
Ma voltunk debrecenben, genetikusnál. Volt uh., mindent részletesen megnéztek még a láb- és kézújjait is. Nagyon jó volt, most Apa is bejöhetett, és minden rendben! 2 hét múlva küldeni kell vért, ott csinálják meg az AFP-t és utánna megbeszéljük, hogy lesz-e amnio.
Remélem mindannyian jól vagytok!
Jó éjt mindenkinek!

KépKép
mandula35

Sziasztok!
Azért a tüzijátékra éledjetek fel
Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Hahó nyugdíjasok, merre vagytok?

Lenne egy kérdésem, hátha tudtok segíteni. Már egy ideje szurkál időnként a jobb oldali petefészkem (vagy környékén valami) Kb akkor kezdődött, mikor Balázs után megint terhes lettem és akkor azt hittem, hogy a terhességtől (lehet, hogy attól volt) A doki azt mondta, hogy nő a méhem és ezért. Akkor elment a baba és azóta még1x. Már előtte is szúrkált néha, de nem érdekelt viszont fiam születése előtt soha. Mostanra, már megfigyeltem, hogy a peteéréskor kezd szúrkálni egész a mensesig. Ezért mindig azt hiszem, hogy terhes vagyok, pedig nem. Nektek szokott csak úgy szúrkálni? Ja és mindig csak a jobb oldal. Van tippetek, hogy mi szúrkálhat? Hasonló érzés volt, mikor Balázzsal 5 hónapos terhes voltam, csak akkor sokkal erősebben szúrt és azonnal megműtöttek (terhesen) vakbélgyulladással. Szóval vakbél már kizárva.
Nem tudom, hogy aggodjak e.

Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!

Hát mi már pénteken, két nappal a tervezett idő előtt hazajöttünk a nyaralásunkból.Egyfolytában esett az eső, a stéget elöntötte a víz szerdára, péntekig még vártunk, de a vízszint egyre csak emelkedett, ezért hazajöttünk. Legalább hétvégén mindent kimostam, és pihentem, ja meg Barnával veszekszem, hogy haladjon már az olvasónaplójával. A lustasága határtalan, de hát pasi ő is, tipikusan.

Sheila gratula!

Dina veled mi van? Remélem minden rendben!?

Örülök, hogy szerveződik a kerti party, reméljük az idő is kedvező lesz.

Krisztanyanya! Szerintem egy dokit meg kellene keresned. Lehet, hogy semmi baj, de ha igen, akkor ennyivel tartozunk magunknak és a családunknak is hogy amit lehet megteszünk az egészségünk érdekében.

Mandula! Én valamiért azt hittem, hogy a genetikai vizsgálat az az amnio (csak), de ezek szerint ez egy komplexebb vizsgálat, amiknek az eredménye, ha jó, akkor talán a magzatvíz vétel el is kerülhető!? Ez jó hír! Hiszen ennek van vetélési kockázata, és ezért nagyon gondolkodtam a dolgon! Én holnap megyek a nőgyogyimhoz, akkor ezekről kifaggatom.

Hát kicsi a világ és elég általános a feszült szülő gyerek kapcsolat (a felnőttkori). Ez nálunk is így van. Apukám már régen meghalt, de végül is vele sem volt felhőtlen a kapcsolatunk, mert nagyon szégyeltük az italozó életmódját. Az anyukám meg egyedül maradt, és egyre hárpiább (hú de gonosz vagyok). 1 hónap kellett neki ahhoz, hogy egyáltalán elfogadja, hogy babánk lesz, addig, ha beszéltünk, minden más szóba került csak a baba nem, mintha nem is volna. Erre tegnap beszéltem vele telefonon, most meg már mossa otthon a babaruhákat, nagyon készülődik, azt már nem is mertem neki mondani, hogy korai még egy kicsit. Végül is majd később, ha elhozzuk a cuccokat átmosom én is még egyszer! Szóval érdekesek a szülők, de biztosan mi sem vagyunk piskóták. Nekem speciel kevés türelem jut az anyukámra, tudom, hogy sokkal többet kellene ápolgatnom a lelkét, de nincs hozzá energiám.

Ja és én 36 múltam.

Még jövök.

Paga

Gabi
paga

Paga!

Az elmúlt 1 évben 2x volt abortuszom és kb 8x voltam UH-on. Csak kiderült volna ha valami van. És említettem a dokinak is, igaz akkor még terhes voltam. Azért felkeresem, igazad van, csak érdekelne másnak is vannak e hasonló tünetei.

Paga! Az amniocentézis is genetikai vizsgálat, ezt a terhesség 18-21 hetében végzik és 1 hónap az eredménye, mert tenyészteni kell. Aztán van a corion biopsia, amit korábban végeznek és az eredmény is hamarabb elkészül, de itt is van vetélési kockázat. Ezt mindkettőt hasfalon keresztül végzik, de utóbbit szokták hüvelyi úton is. Ezeknél a vizsgálatoknál 5 féle dolgot néznek (ne kérdezd mit, mert fogalmam sincs) Ezek adják a legtutibb eredményt. A genetikai vérvétel csak 4 dolgot vizsgál, szóval nem 100%-os, de az is jó, főleg mert nincs vetélési kockázat.

Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Sziasztok!
Azt hittem már "kihaltunk"Kép!
Paga! Sajnálom, hogy az idő elrontotta a nyaralás végét! Remélem a többi része jó volt! Úgy van ahogy Kriszta írta, de azt, hogy legyen-e amnio azt te döntöd el, az orvos a véleményét mondja el a vérvétel alapján. De az amnio a legbiztosabb!
Dina! Várjuk a híreket!
Melcsi nem jött még haza?
Kriszta! Nekem szokott fájni pont a jobb oldali petefészkem, nálam sem találtak semmit. Ma éjjel arra keltem, hogy jobban fáj mint szokott és pont Te jutottál eszembe a vakbélműtét miatt! De kb. 20 perc alatt elmúlt.
Pusz

KépKép
mandula35

Mandula!

Az előbb hazajövetel igazándiból csak a fiúk miatt fáj, hiszen én nem vagyok nagy horgász, sőt, és ott mást nem nagyon lehet csinálni. Nagyon nincs látnivaló a környéken, amit ne néztünk volna meg. Hiszen már harmadszorra mentünk ide. Ez a része az országnak amúgy sem bővelkedik a látnivalókban. De lehet olvasni, főzni, pihenni, stb, tehát mindent amit otthon is, csak kicsit kényelmetlenebb körülmények között. Amikor eldöntöttük, hogy hazajövünk, akkor mégis sírva fakadtam, de ez inkább a terhességem miatti érzékenységemnek tudható be, na meg annak, hogy a férjemnek egy pár éve csak ilyenkor van ideje horgászni, amúgy egész évben nincs, és pont ezért, nagyon-nagyon várja mindig ezt az egy hetet, most meg nem tudott horgászni. Így jártunk. Pénteken hazajöttünk. Szombaton meg már elment dolgozni, mert amúgy is nagyon be van havazva. Legalább a munka menjen.
A fiúk miatt sajnálom igazán ezt az egészet!

Túléltük! Most már rendben vagyunk lelkileg! Én is dolgozom! Itt is rengeteg munka van, valahogy megvárt, senki nem végezte el helyettem.

Paga

Gabi
paga

Sziasztok Lányok!
Megjözzünk, csak ma el voltam havazva a boltban meg a háztartásomban is, most meg el kellett olvasnom a történteket.
Először Tőled kell bocsánatot kérnem kedves Kriszta!
A telefonszámodat felirtam gondosan 1 papirra, melyet itthonfelejtettem.
Ezért nem jenetkeztem. Ugy látszik Máténak igaza van, a terhesség butit, bár állitólag én már előtte is szőke voltam belül. Szóval ne haragudj lérlek, remélem azért még nincs örök harag. Már csak azért se, amit most olvastam a női viszonyaidról. Erről is kellene majd beszélgetnünk, ugy látom szintén többeket érint.
Az uram azt mondta, megyünk. Most meg kiakadt, hogy gogy vagyok ilyen béna hogy nem hoztam a számodat. Csak az a baj, hogy az én telcsim ált. valahol máshol van mint én.Nem vagyok nagy mobilos. Szóval kérlek ne hidd, hogy nem akartam a találkozást.
A mi nyaralásunkat még az idő sem tudta felhőssé tenni, kitartottunk. Hétvégére nagyon szép idő lett.Békésen ültünk a stégen, igaz nem sokat fogtunk, de jókat beszélgettünk. Úsztattuk a kutyát, nagyon édesen úszik. Lejött utánunk Máté a Sziget után, aztán hétvégén a barátaink. Még táncolni is voltunk szombat este egy kerthelyiséges vendéglőben, és a Pöröntyöt meghintáztattuk, persze csak finoman. Péntek este nagy lampionos csónakos banzáj volt Ráckevén, csütörtökön meg a Summerfest táncesten voltunk.
Szóval változatos programunk volt, a gyengébb idő ellenére, nagyon jól sikerült ez a nyaralás is.
Pöröntyke is jól érezte Magát, nagyokat ficánkolt, és mikor tegnap este megláttam a tükörben, meg kellett állapitanom, hogy kezd hordócska lenni a hájamból.
Mostmár tud úgyis mozogni, hogy majdnem fáj időnként, olyan erőseket rugdos. Olyankor nagyon megdicsérem, imádom érezni a kis erejét. Remélem jól fejlődik, szerdán megyek dokihoz.
Viszont a 3 babás barátnőm, szegény begörcsölt és meg is császározták, épp hogy betöltötte a 28.hetet. A babái 11oo és 9oo g. közöttiek, és lélegeztetőn vannak egyenlőre, és 2 kritikus hetük van hogy eldőljön a további sorsuk. De biztos vigyáznak rájuk és rendben lesz minden, aztán majd idekint megnőnek.

Drága Sheila!
Nagyon örülök a jó hirednek, sok sikert kivánok a várandósságodhoz, és a végére egy egészséges kisbabát!Kép Lehet hogy azóta már voltál orvosnál, aki megerősitette UH-n a csikot?
Nagyon megörültem Neked!KépKépKép

Kedves Dina!
Félek hogy a hallgatásod nem jelent jót...
Jelentkezz, mi van Veled?

Nem voltatok túl aktivak, mig nem voltam itthon Lányok!

Kedves Paga!
Kár a nyaralásért. Ott annyira rossz volt az idő?Kép

Kedves Nyanya!
Hogy Te milyen helyes mozgókat tudsz küldeni, nagyon irigyellek. Én még csak a mosolyoknál tartok, remélem nem keverem a biggyesztésselKépKép

Kedves Zsenge!
Nem tudom már, bemutatkoztam-e, én 38 leszek októberben, 1 16 éves fiam és 1 28+4 hetes Pöröntykém van és 1 uram 18 éve.

Na Lányok, mostmár nem szaporitom a szót, de remélem Ti igen!
Kriszta az anyatémára majd visszatérek, és tényleg szégyellem magam.remélem nem miattam hallgatsz...

Puszi mindenkinek
Melcsi

melcsi1967

Mandula!
Neked is mindig csak a jobb? A bal soha? Ez érdekes, vajon miért?
Kriszta

Kép

KépKép
nyanya67

Bocs, most látom, mennyi hibát vétettem, csomó elütés van benne, + stilushibák. Úgy látszik tényleg jól nyaraltunk és már irni sem tudok rendesen.
Puszi

melcsi1967

Melcsi! A bemutatkozó sorod végére odaképzeltem egy s betűt Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Akkor lehet, hogy ott is van az az s, csak elütés volt? Kép

Kép

KépKép
nyanya67

Az nálam nem s betü, hanem egy kettőspont és e
gy ) jel.
És mást nem is lehet már irni nekem????!!!!Kép

melcsi1967

Melcsi!
Én a 18 éve után gontoltam azt az s betűt Kép
Most hány hónapos is a pocaklakód?

Olyan nehéz követni, hogy ki hány hónapos és hány gyereke van. Mit szólnátok, ha csinálnánk egy táblázatot?

Kép

KépKép
nyanya67

Tudom, én is gondolom, hogy odairhattam volna, mert tényleg igazKépKépKép, boldog vagyok Vele.
Az én Pöröntykém már több mint 6 és fél hónapos, tehát szept.4-én lesz 7, az mindjárt itt van.KépKépKépKépKép
De még van Neki szép 11-12 hete, amit velem együtt, 2 in 1 tölthet el. Kivánom Neki, hogy maradjon csak ott egyenlőre, addig jó mindenkinek! Mert ha kijön, akkor aztán nem lesz nyugta! Meg nekünk se.
Puszi
Melcsi

melcsi1967

Sziasztok éjszakai baglyok és mindenki más!

Én nem tudok ám olyan sokáig fent maradni este, de azért ilyenkor reggel visszaolvasom, hogy miket írtatok.

Melcsi örülök, hogy ilyen jól sikerült a nyaralásotok!

És Krisztanyanya nagyon jó ötlet a táblázat, főleg ha bevállalod. Mert én már sajnos elég nehezen jegyzek meg dolgokat, és ezért néha írok másoknak hülyeségeket. Én szívesen megadok hozzá minden adatot!

Mindenkinek minden jót!

Paga

Gabi
paga

SziasztokKép
Látom Mindneki megvan.egybe hurrá:D
Akkor ezek szerint nem csak én vagyok szenilis már ami a dátumokat illeti (igaz közbe betöltöttem a 44:D) akár korelnök is lehetnék:D

Paga az alvással nekem sincs gondom tudok durmolni ,igaz miota Nikim megvan még egy éjszakát se aludtam végig,végül is minek aludni?:D
Hát nem, tom ahogy olvaslak benneteket kezd olyan érzésem lenni Ti mennyire naprakészek vagytok már ami az orvosi szakkifejezéseket illeti bios meg centézis...én egyszerüen leforditva Genetikának hivom. a lényeg nekem mikor csinálták 15 hetes voltma és igen hasfalon kertesztül történt maga a beavatkozáshoz bekellett feküdni két napra a korházba majd a (mütét) után két orát pont a vetélés miatt nem volt szabad felkelni.
de itt is magzatvizet vettek. a másikrol amelyikröl irtatopk ami 18 hetesen csinálják Nekem az nem volt.Nem is ajánlotta a doki igy én se eröltettem.
Talán megnyugtato de még nem halottam olyat aki emiatt vetélt volna el:D
és ami fontos nem csak azért végzik el a vizsgálatot mert annyi idös vagy hanem akkor is mikor valami gond merül fel.
Mikor bent voltam volt egy 23 éves kismama akinél szintén megcsinálták (sajna az Õvé nem volt jo)Kép
Mamár ezen a téren nagyon fejlettek neki pl megtudták akkor ott nagyon fiatal terhesen állapitani hogy ödémás a terhessége,szoval sok mindenre jo ez a vizsgálat.
Én általában akkor kerülök gép közelbe ha lánykám alszik,,,mint most is de már hallom ébredezni ugyhogy most lépek is.
Puszika sziasztok

Kép
zsenge

Sziasztok Lányok!
Hát, igen! Jól gondoltátok! Nem sikerült!Kép
Pedig most tutira hittem, hogy igenis siekrülni fog! Már azt képzeltem, hogy ott van benn, és hirtelen mozdulatokat sem mertem csinálni, nehogy baj legyen. Még Apát is félretoltam magamtól.
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
dina2004

Sziasztok Lányok!

Úgy aggódom Dina miatt...remélem, csak arról van szó, hogy v.miért nem tud net közelbe kerülni...

Drága Melcsi!

Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat, Pöröntykével együtt...még nem tudjátok a nemét?Kép
vagy meglepit szeretnétek?Kép

én gondoltam rá, hogy ne kérdezzük meg, de egyrészt nem fogom tudni megállni, másrészt a párom mondta, hogy szó sem lehet róla, hogy ne kérdezzük meg...
nem mintha nem volna mindegy, már úgyis eldőltKép

köszönöm a gratulációt, nagyon jólesettKép
én pénteken megyek először orvoshoz, ám a Picur folyamatosan tudatja jelenlététKép

van hányinger (időnként), fáradtság, na és a cicijeim hatalmasra, és keményre duzzadtakKép
ennek Apa különösen örülKép

a hétvégén elutaztunk az Alföldre, az Almásy kastélyba, ahol nagyon jól éreztük magunkat, annak ellenére, hogy egy böröndöt itthon felejtettem, melyben az én, és a párom ruhái voltakKép
így mindkettőnknek csak egy nadrágja ( nekem fehér)volt, és két felső, egy váltás fehérnemű...
nekem nem volt fürdőrucimKép

ez terhességi elhülyülés lehet, mert 3 hete, Ausztriába sem vittünk el egy táskát, szintén fontos ruhadarabokkalKép

Melcsi, nagyon szorítok a barátnőd babáiért, majd írj Róluk, jó?

Én furcsa álmot láttam ma: megcsináltattam a genetikai vérvizsgálatot, melynek eredményeként közölték, hogy a baba egészséges, és kisfiú...
kérdeztem, mennyire biztos ez, mondták, hogy: 99,99°%
én meg azon aggódtam, hogy nem tudom majd ráadni Melissa gyönyörű, rózsaszín cuccaitKép

ez azt jelenti, hogy tudat alatt inkább kislányt szeretnék?

különösek a várandós álmok...

megyek, Melissa ébredezik,

puszi Mindenkinek,

Sheila

Ui: a táblázat tényleg jó ötlet, ha Krisztanyanya elvállalná, úgy tűnik Õ a legalkalmasabbKép
legalábbis hozzám képest feltétlenülKép

KrisztaNyanya!

Most jut eszembe, hogy nekem is minden hónapban volt ilyen fájdalom, majd' két hétig, de nekem a bal oldalon mindig...
én sem értettem, hogy mitől lehet, sőt most is érzem néha...

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Drága Dina!

Annyira sajnálomKépKépKép
Nem is tudom, ilyen biztatót írjak Neked...
a szembe szomszéd lány jut eszembe, Õ is így volt az inszemekkel, mint TE...
nagyon elkeseredett volt, de valahogy éreztem, lesz Neki még babája...
aztán elmentek a Kaáliba, és második nekifutásra összejött a baba, aki ma már 22 hónapos , gyönyörű kisfiú...

és novemberben érkezik a kisöccse, aki szintén lombikbaba...

ezzel csak azt akarom mondani, hogy NE ADD FEL a reményt, ma már rengeteg lehetőség van arra, hogy mihamarabb anyuka légy...

persze, most nagyon rossz Neked, tudomKép
de mi szeretünk, és melletted állunkKép

és tudjuk: Neked is sikerülni fog, mert a legfontosabb: a szíved és az akaratod megvan hozzáKép

nagyon sok vigasztaló ölelést küldök, és gyere továbbra is, kérlek...

puszi: Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?