Új privát üzeneted érkezett!

Szia Babszi !

Igen, a Forgács doktort, hívjuk Tanár úrnak !
Ahogy olvastam, neked sincs egyszerű kortörténeted :(
16. hét már a 2. trimeszter, ilyenkor már - gondolom - sokkal jobban beleéli magát az ember :cry:
A lényeg, hogy ne idegeskedjél, az 5 hónap próbálj meg nem minden nap erre gondolni, a pozitív hozzáállás fél siker :D
wepe

Sziasztok!

Mindig örülök, ha segíthetek, külön öröm, ha még hasznosítani is tudjátok.

Wepe, így kell ezt csinálni, rábízni magad a sorsra! Ugyanígy bízz a sikerben is!

Kata, örülök, hogy nincs semmi probléma odabenn, a gyógyszereket pedig csak szedd. Amúgy nagyon múlik az idő, hipp-hopp itt lesz az ausztusztus-szeptember. Annak idején én el sem tudtam képzelni, hogy mikor lesz május, de csak eljött.

Dezsi, remélem, hogy nem lesz szükség az inszemre és jó hírekkel szolgálsz két hét múlva!!!!

Baby, megjártad te is a magad hadakútját, olvasva, hogy hány lombikod volt, de nagyon gratulálok, hogy itt elsőre sikerült, ez nagyon megerősíti a hitet, hogy tudnak itt valamit a dokik.

Babszi, remélem, hogy mihamarabb megkapod a sorszámot, majd esetleg megírod nekünk, hogy melyik hónapra fogsz esni?

Kriszti, remélem, hogy minden OK a laboreredményeiddel és hamarosan tudnátok kezdeni.
Vendég

Sziasztok,
Köszönöm a többieknek is az üdvözlést, nagyon aranyosak vagytok.
Érdekes, hogy nem kaptam semmi papírt, de mivel a páromnál van gond, nekem csak 3 és 21. napi vv-t néztek, az rendben volt, így a legutóbbi (márciusi) konzultáció után abban maradtunk, hogy április végén telefonálok és akkor kiderül mikor kezdhetünk. Novemberben voltunk először, és januárban kaptunk sorszámot, az enyém (miénk) a 273-as.
Még egy kérdés: úgy tudom, hogy hétfő-szerda-pénteki vv-re reggel 8 órától lehet menni. Akkor ezt rosszul tudom, mehetek korábban is, mert a 21. napom most így esik.

Mici a mackó
miciamackó

Mici, hétfő-szerda-péntek inkább korán menj oda, hogy hamarabb szabadulj. Ezek műtétes napok, a vérvételeket emiatt jóval később kezdik el, (8, fél kilenc körül) de nagyon sokan összegyűlnek reggelente, így érdemesebb már hét körül odamenni, hogy az elsők között lehess.
Vendég

Sziasztok!

Közben doki írt sms-t, ez olyan hihetetlen!!! Szóval 380. vagyok, előttem kb. 200-an vannak. Október lesz az időpont, júliusban vv lesz ciklus 3. napján
babszi

Egyébként a beültetések havi-évi korlátozásáról nekünk is beszélt a Tanár Úr. Ha jól értettem, akkor a tb már nem korlátozza, hogy hány beültetést végezzen az intézet (havonta?), viszont az anyagi részével történt valamilyen nehezítés az intézmények felé, így gyakorlatilag a helyzet nem változott, sőt talán nekik még nehezebb is lett. Remélem jól értettem. Viszont én úgy tudom, hogy a Bp Káliban van sorszám, a tapolcai Káliban nincs. Talán a BMC-ben sincs? De úgy tudom, hogy tényleg az egyik legemberségesebb intézet a "miénk".
Köszönök minden eddigi infót, nagyon hasznosak vagytok!

Mici a mackó
miciamackó

Sziasztok!

Babszi,
üdv a csapatban! Nálunk is párommal van a gond, az én problémám egyszerűen volt orvosolható.
Mi kaptunk annak idején egy papírt, amin le van írva, hogy ciklus melyik szakaszában mi fog történni. De ha nem kaptál, akkor sincs gond, mert majd tényleg mindt elmondanak a maga idejében.

Micimackó,
a 273. számmal mindjárt sorrakerülsz :lol: Nekem elvileg volt egy 245, amivel kb. mostanában kezdehtnék. De nekem most sajnos várnom kell legalább augusztusig.

Ladiva,
abban biztos vagyok, ha már nem lakunk itthon, akkor még gyorsabban telik majd az idő. Egy csomó új dolog lesz kint, ami leköti a figyelmemet. Párom már mondta, hogy kit veszünk majd bicókat és minden hétévégn elutaznk valahová és visszük a bicókat is :lol: Ezt nagyon várom, mert imádok bicózni, de mióta itt lakunk Bp-en, azóta semmit nem tekertem és ez sajnos nagyon látszik is rajtam. Dehát tudod...láttál már :lol: :roll:
i.kata

Ugyan már Kata :P Nincs semmi szégyellni valód! Amúgy a bicajozással pillanatok alatt le fog menni az a kevés, ami rajtad van. Az pedig, hogy nem lesztek itthon, különösen jót fog tenni, olyan, mintha minden rosszból kiszabadulnál. Az idő pedig csak repül és nemsokára örülhetsz újra a babácskáknak!

Milyen fifikás a rendszer! Adunk és mégsem adunk. Nem korlátozunk számban, de korlátozunk anyagiakban. Ez egy tipikus idióta magyar vonás.
Vendég

Micimackó,
a BMC-ben sincs osrszám és a pesti Kaáliban sincs. Most voltak ismerőseim mindkettőben és egyikben sincs sorszám.

Ladiva,
de édes vagy! :lol: Ha neked az nem sok, amit rajtam láttál, akkor nálad mi a sok?! :wink: :lol:
i.kata

sziasztok!
elnézést, hogy ilyen későn jelentkezem. Nagy a hajtás nálunk. Ilyen hullámvölgyben dolgozunk, hol elönt a meló, hol meg malmozunk :?

Babszi!
Üdv közöttünk!
én a jövő héten megyek konzira hétfőn, akkor kapok sorszámot és ha neked 380, akkor pont utánad leszek, mondjuk kb 390... :roll: :!: De én nem sietek, lehet, hogy el fogom majd tolni, ha addig sem jön a baba (de jönnie kell) nekem ez lesz az utolsó...
Minden esetre már most drukkolok!!!! Talán a nyár hamar eltelik, ha mentek esetleg nyaralni, aztán ha már szept. van, meg már csak egy hónap :D Ja, és ha kivonjuk Kata sorszámát a tiedből, akkor csak kb 150-en vannak elötted! Ez reálisabb az oktoberre. nekem 83 volt a sorszámom és februárba voltam vele.
Igazán sajnálom, hogy olyan korban veszitetted el a babádat! bozasztó érzés lehetett...nagyon sajnálom!!!! :(

Miciamackó!
nagyon drukkolok, hogy kezdhessetek már most a 21. napon! ahogy Ladiva ajánlotta, szerintem is menj oda legalább fél8ra, mert nagyon felgyülik ezen a 3 napon az embertömeg. Amúgy én ezeken a napokon már negyedre odamegyek és 8körül jönnek le a dokik, és akkor fél 9re már végzek és még kényelmesen ültem is. :)

Kata!
nagyszerű a biciklizés! Jó ötlet!!! örülök, hogy minden rendben van nálad, kivéve az érzékenységet. Mond mik azok a cseppek???

Ladiva!
most aztán igazán rádolgoztunk a spontánkodásra :oops: De persze nem tudom , hogy mennyire volt jó időben. ugye a műtét a 11. napon volt, és 14-15-17. napon voltunk együtt :oops: :oops: :oops: Hát :roll: :? talán. De azt sem tudom, hogy nem egy jött le a nyálkahártyám, hiszen véreztem rendesen.... Kiderül! még két hét. vagy inkább 10 nap. ez jobban hangzik! nagyon izgatott vagyok!!!! :D

Wepe!
:) :)
dezsina

Kata!
Csatlakozom Ladivához! Nem vagy Te kövér! Azt keveset lebicajozod! nem emlékszel, hogy egy fotelben ketten ültünk :D :?: hogy fértünk volna el :?: :wink:
dezsina

Dezsina,
Ergam cseppek. Szörnyű ízük van és a méhösszehúódást segíti.
Nem a fotelben ültünk ketten. Te ültél a fotelben, én meg a karfán :lol: Vagy fodítva? Már nem emlékszem :lol: :lol:
Drukkolom a spontánkodások sikeréhez!
i.kata

Micimackó!
Üdv neked köztünk!!! Mihamarabbi babásodást kívánok!!!! Nagyon jó kezekben vagy!!!!

Kata!
Kitartást augusztusig!!!!!! Nagyon drukkolok, hogy akkor tudjatok kezdeni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Baby!
Gratulálok az ikrekhez!!!!! Gondtalan babavárást kívánok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wepe!
Hajrá szurik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Babszi!
Téged is üdvözöllek!!!!
Drukkolok, hogy minél hamarabb tudjatok kezdeni ti is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hát nem egyszerű, amin keresztül mentél, de kitartást!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hajrá október!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

És egy ma reggeli pocifotó:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!
egyszer igy, és egyszer úgy :D De ne rontsd el :lol: :lol: :lol: ketten ültünk és kész :P :P :P
sajnálom a szörnyűizűcseppeket... brrrr De segít!!!!

Zsuzska!
Micsoda csini pocifotó!!!! :wink: Úgy örülök, ha bekukkantassz, mert akkor eszembe jut, hogy Te egy sikeres-inszemes vagy :D :!: és ugye tudod, hogy amikorra odakerülök, mármint kb 3-4 hét múlva, újra le kell irjál mindent, mert totál elfelejtettem :lol: Lukas a fejem :D
dezsina

Dezsi!
Amikor csak szeretnéd, leírom újra mindent részletesen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A kicsim ma megint szoírotta a lábikóit, úgyhogy még mindig nem mutizta meg a lába közét :D :D :D :D

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Babszi!
Üdv. itt nálunk!
Hát hallod te is megjártad a hadak útját,de most nagyon jó kezekbe kerültél és minden rendben lesz meglátod és hamar kitisztul a kép a lombikos dolgokról!Az intézetben nagyon segítőkész mindenki!
Szorítok a minél előbbi kezdéshez!!!!! :lol: :lol: :lol:

Zsuzska!
Ismét szupi a pocakfotó!!!!!!!!
Pocaksimike! :lol: :lol: :lol:

Dezsi!
Szerintem teljesen jó időpontban volt apával a rádolgozás! :P :wink:
Barnikánk havi 1-ből sikerült a drágám!Lehet,hogy az lett volna Katánál is a siker titka! :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon szorítok értetek! :D :D :D :D

Kata!
Igen ez lenne az igazi,ha apával ilyen módon hamar elrepítenétek az időt!Vele lesz neked a legjobb!!!!!Olyan hamar eltelik majd az idő és ismét lehet bebabásodni!
Puszillak!!!! :P :P :P

Kriszta!
Biztos megkönnyezed lánykádat az anyák napi ünnepségen!Már Katám is elénekelte nekem végig az "Orgona ágát...",édes volt!
Várunk majd a labor eredményekkel ha meglesznek! :D :wink:

Fitie!
Pihizel drága?Petike jól van?
Pocaksimi!

Lilla!
Kirust puszilom,várjuk a kis fogas képet! :lol: :lol: :lol: :wink:

phpBB: Kép
belluska

Zsuzska
Nagyon helyes a fotód, lehet tudni, hogy kisfiú vagy kislány?

Kata
Kicsit sikerült visszaolvasnom, és nagyon kívánom, hogy mielőbb rendbe gyertek lelkileg, és kezdhessetek.

Alig vártam már, hogy idáig elteljen az idő, izgulok. Babszi, az, hogy a doki sms-t küld, nagyon pozitív, nem is gondolnám.

Megint tanultam tőletek, úgyhogy úgy megyek vv-re, mint kedd-csüt. korán reggel, csak azt nem szeretem, hogy alig bírom ki reggeli nélkül. Korábban úgy gondoltam, hogy egy barátom segít majd szurizni, de úgy látom nem olyan nagy ördöngösség, és amit magamnak tudok beadni, azzal megpróbálkozom egyedül, persze egy kis oktatást követően. :roll:

Mici a mackó
miciamackó

Mici!
Menni fog minden a szurik is!Nekem igaz párom adta be a tüszőrepesztőn kívül mindet,de lehet hogy egészségügyis lévén vagyok ilyen gyáva,de ha muszáj lett volna biztos megszúrtam volna magam! :oops: :D
Ügyes leszel tutira!

Az sms-el kapcsolatban,igen nem egy gyakori,hogy az orvos ír a páciensnek!De Sipos doktornál nálunk is volt rá példa,sőt mikor tudta,hogy mikor érkezünk haza a babákkal a kórházból,kérte hogy írjak egy sms-t,hogy minden rendben van-e!Nekem ez nagyon jól esett!

belluska

Zsuzska, mire elküldtem a levelet írtad is a választ. :oops:

Mici a mackó
miciamackó

Belluska, a Sipos doktort még nem ismerem, de egy csoda lehet, mint a Forgács doki is. Az, hogy ki melyik doktorhoz kerül mitől függ? Mikor ki rendel?

Mici a mackó
miciamackó

Miciamackó!
az, hogy kihez kerüsz az végülis tök mindegy. mindketten mindenkit kezelnek. Teljesen egyformán jófejek és szakermberek!!! nekem volt, hogy a Sipos csinálta végig a stimut és a beültit is. de volt hogy ugyan a Sipos stimuzott, de a Forgács csinálta a beültit. szóval vegyesen.
a szuriról annyit, hogy eddig, vagyis évekig elájultam a vérvételeken, majd saját magam szurtam végig!
Amúgy az első szurit Ibolya mutatt meg nekem :D Mégpedig úgy, hogy visszamentem 1 órára és bementem és megmutatta. ott tartottam a hasam előtt a szurit és nem mertem beszurni, majd Ibolya odalépett és hirtelen benyomta :P :P :P nem is éreztem. hát igy kell, mondta. :D :lol: Nagyon kedves volt tőle!!!! persze egyedül utána nem ment rögtön, de azért a 3. már ment :lol: :lol:

Belluska!
köszönöm a drukkokat! Remélem lesz valami eredménye a lelkesedésemnek! :wink:
dezsina

Mici,
nyugodtan egyél, nem kell éhgyomorra menni. Majd csak a leszívásra kell éhgyomorra menned :wink:

Zsuzska,
nagyon csini vagy! Szépen növöget a pocikád.
i.kata

Köszike a pocidícséreteket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Be kell vallanom, hogy azt hiszem, beleszerettem a pocakomba :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska, nagyon csinos vagy ! :D :D :D

Dezsina, Nekem Zsuzsa mutatta, ill. adta a kezembe, nem is fáj, mondjuk nem ettől féltem, hanem hosszú a tű ( de nagyon pici ), és fogalmam sem volt, meddig kell benyomni.

Lányok, ne féljetek a szuritól, arra kell gondolni, hogy meg kell mindent tenni a babáért. No para !!!

Gabó, nem jöttél !!! :shock:
wepe

Sziasztok lányok!Látom,már nagyon vártatok,ez tök jó:)Nos,ez történt velünk tegnap este:Káosz volt,4 pár előttünk,úgyhogy kb.1 órát vártunk,mire bekerültünk:(Fáradtság Tanár úron,és kb.10 perc kellett szegénynek,mire kitisztult neki,hogy mi hogy állunk.Azért megjegyzem,nem semmi koncentrációt igényel a munkájuk,reggel 6-tól este 8-ig,nem light munkaidő..Úgyhogy ezért nem is voltunk mérgesek,csak kicsit kellemetlen volt.A hormonjaink jók lettek,apa is tiszta:)Azonban várnunk kell,jun végén kell mennem vérvételre,gondolom,akkor már kezdünk is.326-os vagyok,nagyon messze van még...De lehet,hogy augusztus,kivagyok:(Júliusi szurik,azt tudom,Elvileg már kezdhettünk volna,de várni kell.Ez olyan borzasztó,most sajnálom magunkat:)Mindegy,addig gyüjtőgetünk még...:)Wepe,ti már kezditek?De jó!:)Te hányas voltál sorszámilag?Ja,és long protokol lesz.Az azt jelenti,hogy a vv után elkezdek szurizni,és egy hónapig szurizok?

salygabó

Micimackó!
Valóban úgy van,hogy változó hogy éppen ki csinálja a beültiket,leszívásokat!De lényegében teljesen mindegy,mert mindketten nagyon profik a dologban!És emberségből mindketten példásak!
Nekem az elsőt Tanár úr csinálta,de a többinél mindegyiknél Sipos doktor,de véletlen szerűen persze!De az elég volt ahhoz,hogy eldöntsem,hogy Sipos doktort szeretném orvosomnak és nagy-nagy szerencsémre elvállalt!De tényleg mindketten csúcs szuperek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska!
Nem is csodálkozom,hogy beleszerettél a pocidba!Csini kismami vagy! :lol: :lol: :lol: :lol:
Én szét simítottam a pocimat a két terhesség alatt! :oops: :D

Wepe!
Örülök,hogy már mennek a szurik és biztos ügyi leszel nagyon! :lol: :lol: :lol:
Drukkhegyek ezerrel! :lol: :lol: :lol:

belluska

Sziasztok!

Nagyon köszönöm, hogy máris "befogadtatok", ez nekem - főleg most - nagyon jó érzés. Főleg, mert annyira egy cipőben járunk, azaz együtt lombikozunk, hogy a ti bajotok kicsit az én bajom is.
Még olvasgatok visszafele, azaz a korai időktől mostanáig (tavaly januárnál tartok, és Kuzsannáért drukkolok - még nemtom sikerült-e a januári inszeme :)

Dezsi, az jó, ha közeli, akkor lehet, hogy esetleg ott összefutunk? Te már tapasztalt vagy, majd megtárgyaljuk mi hogyan alakul...

iKata, nálunk abszolut nincs apa-gond. A T.úr szerint donor is lehetne, de mondtam a páromnak, hogy eszébe se jusson. S.doki ebből viccet faragott - milyen jó azzal a tudattal a főnök szemébe nézni, hogyha olyat szól kimondhassuk, hogy vannak még arany tartalékaink és nem félünk használni, ne dumáljon nekünk :) Élőben jobb poén volt. :)
babszi

Jó reggelt!

Gabó,
lassan biztosan kezdhettek, ha menni kell vv-re. Ha augusztusban, akkor legfeljebb együtt kezdünk :wink:

Babszi,
az nagy előny szerintem, ha párodnak jók az eredményei. Szerintem ezen is sok múlik, hogy hány petesejt osztódik rendesen. Bár ez nem biztos, csak az én elképzelésem.
S. doki mindig elsüt valami poént :lol:

Belluska,
nekem a vizsgálatokat szinte mindig S. doki csinálta, a leszívást mindkétszer ő, az 1. beültit együtt a 2 doki, de a lényeget S. doki, a 2. beültit meg Tanár úr.
i.kata

Gabókám!
Azt sajnálom, hogy nemtudtok most kezdeni, de legalább lehet vissza számolni..... mért kell várnotok :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Annyira drukkolok nektek!!!!! Muszáj sikerülnie :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Örülök, hogy rendben vannak a hormonok!!!!

Wepe!
Hajrá szurik :!: :!: :!: :!: :!: :!: Csurihegyek :!: :!: :!: :!: :!:

Babszi!
Édes vagy, köszi a drukkot, olvasgass csak :!: :lol: 8)
S. doki apának is azt mondta, hogy donornak is elmehetne, ha gond lenne a jelenlegi munkával, de azért kötözzem a székhez időnként, mert ha ránéz egy nőre, már terhes lesz :P :P :P :P :P :P

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!
Én imádom férjikémmel együtt Sipos doktor humorát! :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Mikor dől el Kata,hogy ki tudsz-e menni párodhoz?
Kicsit jobban vagy már azért Kata?Remélem hamarosan minden rendben lesz veletek!Aztán nyár végén beköltözik pocakodba egy v. több babó!

Zsuzska!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálunk a 4. beültinél már a párom is leadhatta volna! :lol: :lol: :lol:
Milyen az élet,mert most meg már szinte dupla védelemmel "dolgozunk"!Remélem mindegyikőtöknél így lesz a sokadik baba után! :D :wink:

belluska

Belluska,
én is csípem a dokit :lol:
Sajnos úgy néz ki, hogy nem megyek ki vele, de cserébe elmegyünk valahová hosszúhétvégére. Sajnos ma nem mntem kirándulni a csoportommal, mert ma bányalátogatásokra mentünk volna. Nem is a bánya lett volna a gond, hanem az, hogy előtte 3 hegyre is fel kellett volna menni... Tegnap elmentünk megnézni és én tuti nem bírtam volna. Viszont mivel ma nem mentem, így csütörtökön be kell mennem az egyetemre, és kapok valami feladatot, amivel kiváltom a mai napot. Sajnálom, hogy nem mehetek ki Milánóba, de így azért jobb lesz. Még fájdogál a hasam, nincs túl sok erőm sem.
Lelkileg kezdek kicsit egyenesbe jönni, persze még közel sem vagyok olyan optimista és jókedvű, mint általában. Jövőhéten ha párom megint elutazik, nem tudom mi lesz. Lehet hogy az megint nagyon megvisel majd.
i.kata

Sziasztok
Jó sokat írtatok. Üdv az a most érkezőknek.
Szóval a labor elkeverte az anyagomat úgyhogy csak részeredmények vannak. Jó nem? A vese funkcióm javult de szerintem 1 hónap múlva már pont a toppon leszek sajnos amire a legjobban vártam az nem lett kész. Kiváncsi vagyok jövő héten a nephrologus mit mond majd rá.
Én azt hiszem még egy ciklust megvárok és akkor indulhat a dolog. Persze ha rábólint a vese doktor :lol: :lol:
Úgy látom az ősszel nagy babásodások várhatóak. Kata a táblázatba bekerülhetnek az újak is?

Mindenkinek szép hétvégét :lol: :lol:
Vendég

Kata!
Hát azért nem túl jó hír,hogy nem mehetsz ki párodhoz,de reméljük gyakran jön majd hozzád és akkor egymáséi lehettek!Azokat a napokat valahogy gyorsan és tartalmasan el kell tölteni amíg nincs itthon és aztán ha meg már jön ,akkor az nagy boldogság!Nehéz,nagyon nehéz az biztos!
Hát akkor jó hosszú hétvégét nektek!!!!!!!!Kapcsolódj ki és pihizzetek sokat!!!!Reméljük hamar visszatér az erőd,de ez még gondolom természetes,mert azért volt vérveszteség is rendesen.Az megviseli a szervezetet,na a lelki részét nem említem,de most már majd a pozitív jövőre kell gondolni és elrepül az idő!Kívánom,hogy minél több időt pároddal tudjatok tölteni!

Kriszta!
Ez megint csak a magyar egészségügyre jellemző! :?
Sajnálom nagyon,de ennek ellenére remélem tudsz majd nagyjából pontos képet kapni az eredményeidről!És persze csak jókat mondanak!
Már várom nagyon a kezdéseteket!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

belluska

sziasztok!
ma megint nem tudtam jönni, olyan sok munkám volt!!!
nem is olvastam vissza!
drukkok mindenkinek, ahova kell!

hétfőn jövök... 8)
dezsina

Dezsi!
Akkor pihizd ki magad!!!
Kellemes hétvégét!!!!
Puszi neked! :lol: :lol: :lol: :wink:

belluska

Belluska,
ez a hétvége még rövid, majd a jövőhét lesz a hosszú :lol: Amúgy ha jól sikerülnek a vizsgáim, akkor egy hónap múlva már mehetek ki tartósan.

Kriszta,
persze hogy bekerülhetnek :lol: Eléggé szétvan esve a tábla, mert február óta nem csnáltam vele semmit...
i.kata

Íme a vásárfiáim:
Kép Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kata!
Értem,akkor jövőhéten szuper lesz! :lol: :lol: :lol:
És akkor hajrá vizsgák!!!!!!Sikerülniük kell!!!!

Zsuzska!
Szuper a rucid!!!!!!Ebben még jobban látszik,hogy már milyen nagy a pocid!!!!Csini vagy!Pocak simi! :lol: :lol: :lol:
Beszélj a kis drágához sokat!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Jó éjt mindenkinek csajok!!!!! :P

belluska

Zsuzska, jó a rucid ! :D
wepe

Gabó, most elkezdtem szurni egészen a mensi 3. napjáig petefészek serkentő hormonjait leállító injekciót, utána megnézik hogy mennyire volt sikeres a kezelés vv-rel.
Ez nem sikerült túl magyarosra, csak hulla vagyok.
Jó éjt mindenkinek !
wepe

Zsuzsim,ari kis pocod van!:)

salygabó

Csajok!
Annyira köszönöm a szép szavakat.... majdnem bele pirultam :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!
Ami jár az jár!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Pihizzetek sokat csajok!!!!!! :P :wink:

belluska

Sziasztok!

Na egy kis hétvégi történet:

Ami az én tegnapi napomat illeti, hát még egy ilyen napot nem nagyon kívánok senkinek sem.
1: A suli szar volt, végül is kaptam egy kettest a dogámra :lol:
2: Amikor apa jött haza a kirándulásból (Börzsönyben voltak a haverjával kettesben..... vagy legalábbis azt mondták :P :P ), akkor mondta, hogy a mi drága szomszéd bácsink szombat délelőtt elhunyt. Rákos volt és teli volt már sajnos áttétekkel mindenhol :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
3: Kerty party. Nagyon készültünk rá, mindketten nagyon vártuk már. Negyed 8-ra értünk oda, na mondanom sem kell, a srácok még csak akkor indultak el husit venni :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Mi a csajokkal fel akartuk vágni addig a zöldségeket. A Nórinak van egy nagyon édi kutyuja, ő egy Golden Retriwer. Sajna bejáratos a lakásba. Így 15 percen belül befulladtam. Nagyon gáz volt. Gyorsan ittam egy Kalcium pezsgőtabit, meg egy pohár tejcsit is. Na 20 percen belül sem volt hatása, úgyhogy irány az ügyelet. Na ott kiakadtunk. SOHA TÖBBET ÜGYELET, KOMOLYAN!!!!!! Mikor oda értünk, eleve ott szórakozott néhány kisebbségi gyerek. Ordítottak, énekeltek, táncoltak. És a doki meg cseszett kijönni addig, amíg ezek ott voltak. Hiába csengettünk. Na végre bekerültünk, mondom az asszisztens nőnek, hogy allergia, 16. hét, inszemes baba. Na ezek után még vagy 10 percet vártam, amíg a doki bácsi is kegyesen bejött. Neki is elmondom, mi a helyzet. MEghallgatja a tüdőmet elől-hátul, megnézi a torkomat, erre mondja, hogy ő nemhall semmi különlegeset. Na nem akartam mondani neki, hogy ez most poén??? Tökre hallani lehetett, hogy hörgök. Na erre kitatlálta, hogy menjünk át a Szent László Kórházba a fül-orr-gégészetre :!: :!: :!: :!: :!: Apa megkérdezte, hogy van-e annyi erőm, hogy elmenjünk a kórházba. Erre mondja a doki, hogy szívesen hív nekem mentőt,. de jobban járunk, ha kocsival megyünk, mert nagyon lassan érne oda a mentő (amit nem értek, mert a csepeli mentőállomás az ügyelet mögött van :shock: :shock: :shock: :shock: ). Mondjuk oké, akkor megyünk kocsival. Na erre a doki: jó, de mindketten írjuk alá a naplót és a javaslatot, hogy mi elutasítottuk a mentőt :shock: :shock: :shock: :shock: De ő nem ad semmit nekem. És mindemellé kaptunk jó kis kioktatást is. Na jó, indulunk, de a folyosón mondom még elmegyek a mosdóba. Na kiderült, hogy az éjjeli őr eltűnt, a wc zárva van :!: :!: :!: :!: :!: Na irány a Meki wc-je. Amíg én bent voltam, apa felhívta a nődokinkat este 9-kor. Mázlinkra felvette. Elmeséltük a történetet, mire ő is kiakadt, hogy mi a fenének kell nekünk fül-orr-gégészhez rohannunk :?: :?: :?: :?: Mondtuk neki, hogy ezt mi sem értjük, mert ha kaptam volna egy kis Kalciumm injekciót, már régen otthon csucsukálnánk. Erre mondja, hogy irány hozzá. Na elmeséltünk a rendelőben mindent, megvizsgált, csinált azonnal uhu-t is. Gyönyörűen vert a pici szive, mocorgott is rendesen, éppen fent volt. Lepény szuper, minden a legnagyobb rendben odabent. Na ekkor könnyebbültem meg igazán. Kaptam egy kis hörgőtágító receptet, megbeszéltük, hogy igenis használjam ilyen esetben a vész inhalátoromat, hiszen sokkal rosszabb, ha nem kapok levegőt, mintha a kicsi kap némi Ventolint. A babának meg nem lesz semmi baja. Szegény doki majd fél órán át ápolgatta a lelkemet, mire sikerült teljesen megnyugodnom. Csak ekkor engedett utunkra. Aztán irány a gyógyszertár, haza, gyógyszer bekap, inhalátor befúj. Alvás 8.45-ig.

Viszont a mai napunk tök jó volt. Felköszöntöttük barátnőmet, játszottam keresztfiammal nagyot, rendeltünk pizzát, audtunk délután, voltunk boltban, kaptam fagyit és sütit is apával és megláttunk egy hírdetést haza felé az egyik oszlopon, hogy gyerek bútor eladó. Van benne egy szétszedhető kiságy, pelenkázó, egy játéktartó fiókos szekrény, egy nagy szekrény és egy fali polc. És az ára: 98.000 Ft :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Amúgy Brendonos. Majd mindjárt keresek róla képet. Voltunk is már megnézni, és úgy döntöttünk, hogy ezt szeretnénk. Kapunk még hozzá egy kókusz matracot is, ami még + 6000Ft lesz.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Benőke leendő bútora:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok!

Zsuzska!
Mindig elámulok :!: :D nagyon csini kismami vagy! Klassz a szerkó! :wink: Na de ez a leendő babaszoba :D Csodálatos helyre születik a kisbabátok :P :!: :!:

Kislányok!
ma megyek konzira! Izgulok ám nagyon!!!!

mindenkinek mennek a drukkjaim a szurikhoz! és még mindig nagyon nagyon dolgozom... valószinűleg ezen a héten végig. Este meg már nincs erőm a gép elött ülni... De nem lesz ez igy, ha végre mehetek inszemre :P
dezsina

Sziasztok!

Zsuzska, eszméletlen, amin átmentél, sajnálom, hogy ez történt Veled :( Remélem, hogy most már kobban vagy ! :)

Kata, Te hogy vagy ?

Dezsina, ma konzi :lol: :lol: :lol: Kíváncsi vagyok :lol:

Belluska, gyerekek ?

Mindenkinek szép napot ! :D
wepe

Zsuzska!
Hát volt mozgalmas ismét a hétvégétek,de szerencsére nem lett nagyobb baj a befulladásból!A kismanótok örülök,hogy jól van!!!!Benőke?Csak nem titkolsz valamit???? :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: Eszméletlen szép a bútor!!!!!!

Dezsi!!!
Konzi!!!Szuper,várom a fejleményeket!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:
Puszillak!Így van,nemsokára lesz időd ücsörögni a gép előtt!!!!!

Wepe!
Jól vagyunk,köszike! :D
Barnit most altattam el,ő még kétszer alszik egy nap!
Kata papával van vásárolni!Barnikánk már olyan szépen megy 10-15 lépést magától,de ha valami célpontot kinéz magának akkor repül inkább :? ,olyan cuki!
Szurik mennek????Olyan jó,hogy már itt tartasz Wepe!Örülök nagyon!!!!!Szép napot neked is! :P :wink:

Kriszta,Kata és többiek!
Puszi nektek!!!! :D

belluska

Belluska, köszi, egész jól mennek a szurik, egy kicsit bepirosodik, de kb. 2 óra múlva semmi, csak egy ici-pici pötty látszik. Remélem, jól csinálom :) És azon is gondolkodtam, hogy szakmát váltok ( csak vicc :lol: )
wepe

Zsuzska, hát igencsak kalandos volt a kerti parti, örülök, hogy nem lett semmi komoly baj. Viszont szuper, hogy a nőgyógyászod ennyire törődött veled, hogy azonnal megnézett. Te ugye a Rustyák Mihályhoz jársz? Édes a gyerekszoba.

Dezsi, majd gyere a szuper hírekkel a konziról. Remélem, hogy a következő ciklusban már tudsz kezdeni.

Wepe, hajrá!!!!

Kriszti, azóta megvannak a laboreredmények?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?