Sziasztok!
Tegnap megint volt egy maratoni menet este 8-tól hajnali 3-ig. Ilyenkor nem akar elaludni és szinte egyfolytában szopna, de mivel hasfájós, az sem engedhetem. És semmilyen pozíció nem jön be. Végül csak Apa tudja megnyugtatni, ha erősen hintáztatja az Ikeás fotelunkban.
Lányok, nagyon szépek a babák és a pihenőszékek, mi csak irigykedünk Andrissal, valószínű nekünk nem lesz rá pénzünk... Próbáljam ki a hordozót???
DE abba meg nem jó sokáig ültetni...
Bubek,
én végig nagyon jól aludtam, kivéve az utolsó heteket. Akkor már tényleg semmi nem volt jó. TAlán még hanyatt a leginkább, engem nem nagyon nyomott a gyerek és összesen is csak 8 kilót híztam, így bírtam a hanyatt fekvést. Persze nem egész éjszaka. Ja és a szülés előtti napokban elkezdtem vizesedni. Állítólag ez is a szülés egyik jele.
Drukkolok neked, hogy Marci baba kijöjjön mihamarabb!
Ines,
azokat a képeket már többször megnéztem, de legközelebb más szemmel nézem. Akkor te már jó régóta hozzá jársz, gondolom.
Úgy emlékszem, hogy aki utánam jött, nem egyedül ment be a CTG-hez és később érkezett még egy harmadik is, az lehettél te... Aztán bementem a dokihoz, és amikor kijöttem lehet, hogy te pont a képek alatt ültél az ajtó mellett?
Még nem jelentkeztem be 6 hetes kontrollra, december 30-án kéne mennem, de gondolom, két ünnep között nem rendel, és meg is beszéltük, hogy mivel közbejön a karácsony, utána is jöhetek. Így gondolom január első hetében megyek valamelyik nap.
Még egy, te elvitted megmutatni az előző babáidat erre a vizsgálatra? Mert úgy hallottam, hogy a dokik örülnek nekik... VAgy vigyek fényképet?
Remélem, ma jobb lesz az esténk - éjszakánk.
Mindenkinek hasonlókat és gyógyulást kívánok!!!
Wolga