vicky,
én mondjuk amúgy sem voltam egy nagy magnézium-párti, mert nem akartam hozzászoktatni a szervezetemet, hogy aztán majd amikor kell, akkor kevésbé hasson.... De legutóbb (31. héten...) már rám lett parancsolva, mert a baba feje eléggé lent van, és feszíti a méhszájat.
Na mindegy, nekem a vérzésnél külön azért hangsúlyozta a Szűcs, merthogy ugye a magnézium ellazítja az izmokat, és vérzésnél pont arra van szükség, hogy a megnyílt ér ismét össze tudjon záródni, ezt segíti a körülötte levő izomszövet rugalmas összenyomó hatása is, és ne csökkentsük ezt azzal, hogy a magnéziummal ellazítjuk.
Viszont pl. az ügyeletes orvos kábé mindent javasolt: feküdjek, és magnézium, és rutascorbin, és utro, és minden és minden....
Aztán amikor mentem a BMC-be, akkor mondta Sz, hogy a fekvés nem nagyon fontos, a ruta meg az utro igen, a Mg-t pedig most kerüljem.
Persze hozzáteszem, hogy én akkor már meg voltam vizsgálva, lehetett tudni, hogy mi van és mi nincs.
De vicky Te nem vérzel, csak barna, ráadásul tudjuk, hogy ott a másik baba, aki esetleg most adta fel (
), úgyhogy szerintem nem kell nagyon aggódnod. De persze menj be hétfőn!
Trix, örülök, hogy jól sikerült a nyaralás. Kicsit irigykedem ám...
Tök jó, hogy érzed végre a babókat, és ez csak egyre viccesebb lesz! Én is úgy voltam vele, hogy már előtte is éreztem igazából, de volt egy olyan pillanat, hogy NA EZ most nagyon egyértelmű, akkor a férjem is érezte meg minden, úgyhogy én is akkortól számítom...