Helló Lányok!
VÉGRE, PAGA!
Már kezdtem aggódni, úgyhogy nagyon örülök, hogy előkerültél!
Rossz hangulatú munkahely, bizonytalanság - nem is csodálom a lehangoltságodat
És tényleg szörnyű, amikor egy ember hülye természete határozza meg a közhangulatot - csak azért, mert ő van "pozícióban". Legalább a többiekkel ki tudnátok dumálni magatokból a feszültséget, de ha egyedül vagy, ezt sem lehet.
Nem lehet, hogy a melóhely-gondot és magányosságodat is megoldaná egy kisbaba
És mikorra ő is önállósodik, jönnének az unokák...
Szövettan
Hogy nem unalmas az életem?
Pedig éppen ma mondtam Istvánnak, hogy inkább lenne suli...
Hárman vagyunk itthon, István kint dolgozik, szinte csak ebédelni jön be. Lili egész nap elszórakoztatja magát, az előbb National Geographic Kids-et olvasott, aztán közölte, hogy inkább tanul, leült az asztalához és elkezdett "írni" egy füzetbe. Korábban medencézett, aztán nevelte a kutyákat, amíg meg nem száradt. Utána Lolka és Bolkát nézett, nagyon csípi őket. Tegnap este a Tekergő nevű játékkal játszottunk, még én is csak egyszer tudtam végigcsinálni, persze neki meg egyáltalán nem ment, de olyan türelemmel próbálkozott, hogy csak lestem őt. És tegnap önállóan kirakott egy 160 darabos, Micimackós puzzle-t.
Újra jelentkezett nála a tisztaság-mánia: ma már reggel is, rögtön ébredés után, rohant a fürdőszobába - azt hittem, pisilni, de nem: kezet mosott!
És ezt csinálja kb. 10 percenként
Nem vesz fel semmit a földről sem, ha leejti a ceruzát, azt is nekem kell felvennem és megtörölnöm
Ha hozzáér a kutyákhoz, rohan be, amire ugyan mi tanítottuk, de csak a kutyázás után
Homokozni újabban nem hajlandó
Nem tudom, mit tegyek, próbáltam beszélni vele, de kicsit oldalra billentette a fejét és csak annyit mondott, hogy "Anyaaaa", és úgy nézett rám, mint "anya a hülye gyerekére", hogy ez nekem miért nem így természetes
Most próbálom nem észre venni, bár elég nehéz
Ettől függetlenül most tényleg unatkozom, hiányoznak a lányok, alig megy a mosógép, a mosogatógép is csak estére telik meg, ma még főznöm sem kellett, hétvégén meg nagytakarítottam, úgyhogy ma csak porszívóznom, meg felmosnom kellett
Olvastam, de folyton a Dorka-István "meccsen" járt a fejem, nem jutott el semmi más a tudatomig.
De nem nyafogok tovább, csak most nekem sincs túl jó kedvem - és tényleg unatkozom.
Ma nagybevásárolni akartam menni, de még ahhoz sem volt kedvem, majd pénteken, akkor lesz a mammográfia, utána bevásárolok. Hétvégén meg szüleim 40 éves házasok lesznek, megyünk hozzájuk, bár István nem akar jönni - még ebből is balhé lesz
A "meccs" része, hogy agyalok a nyaraláson is... Még nem tudom, hova menjünk, de azt sem, hogy hogyan
Mindannyian, vagy csak én a gyerekekkel
Pillanatnyilag nem nehéznek, hanem megoldhatatlannak látom a helyzetet
. A lányaimmal akarok nyaralni, de István is megérdemelne végre egy kis pihenést.
Bárhogy döntök, nem lesz jó...
Egyébként ma megkaptam az üdülési csekkjeimet
Igen, drága Melcsi, így, "Dorka-mentesen" úgy tűnik, minden rendben, de egyrészt nagyon hiányzik, már alig várom, hogy hazajöjjenek, másrészt folyamatos lelkiismeretfurdalásom van István minden érintésénél.
És tudom, ha hazajönnek, minden kezdődik előlről. Bár most van egy kis időm, mert jövő héten mennek Prágába, csak összepakolni jönnek haza - hátha kitalálok addig valamit, nagyon dolgozom rajta
De ha választásra kényszerülök, én is a gyerekeimet választom, az ő érdekeiket tartom szem előtt, annak ellenére, hogy tudom, lehet, hogy később egyedül maradok
Most nagyon bizonytalan vagyok legbelül
.
Mi az, hogy a képek "nem is olyan jók"? Éppen itt állt István a hátam mögött, vissza kellett görgetnem, hogy ő is megnézhesse alaposabban.
Tündéri a leányzó minden formában!
És visszadja az életkedvem, úgyhogy csak jöjjenek a Pöri-fotók!
Mandula!
A frászt hozod rám!!!
És mikor lesz teszt?
És mit csinálnak addig az anyaggal? Lehet azt ennyi ideig tárolni? Vagy hogy megy ez az egész?
Kórház miatt meg nyugi!
Vizsgálat-ügyben még sajna nem tudok segíteni...
Regina!
Kennedy-s sztori nálam is megvolt...
Fanny!
Fényképezőgép-ügyben sikerült alkotni valamit?
FerMelinda!
Néha - most meg különösen - én is érzem, milyen jó, hogy van Lili!
Milyen érdekes, mennyire hasonlítanak a problémáink - mármint a gyerkőcök távollétéből adódó hiányérzetünk
Az előbb beszéltem Apuékkal, a nappaliban ültem, és elrepült egy gólya a kert felett
Tényleg, KrisztaNyanya, lehet, hozzátok már meg is érkezett!
Icus, neked is nagyon drukkolunk, kitartás! Szobáról majd kérünk képeket!
Megyek Lilizni, most éppen állatkertet épít.
Az előbb hívott, és megkérdezte, hogy "hallottad-e ezt a furcsa gyerek-zajt meg anyuka-zajt?"
Egy anyuka ment a ház előtt, két gyerekkel - lehet, hogy a társaság hiányzik neki
Vagy a nővérei
Folyamatosan hiányolja őket...
Sziasztok, ez megint egy kisregény lett, bocsánat, de most jólesett...
Sziasztok!
R.Kriszta