Na itt vagyok újra
kislibus
édi volt a hozzászólásod, hogy oda kell a 3 lány is, erre nem is gondoltam
melánia
köszike, dehogy haragszom, én is látom, hogy nem pici ahasam, de nem látom olyan nagynak se egyébként. Na jó, persze ez néző pont kérdése, a lapos kockahashoz képest tényleg óriási
julcsika
Ügyes vagy, hogy ennyi mindent elintéztél
Az biztos rányomja a bélyeget az ember hangulatára, hogyha napokig ki se mozdul, szerintem nekem is ez is a bajom, megpróbálok holnap kimozdulni, habár nem akartam a hétvégén a sok ember miatt(de ezt már mondtam) viszont már nagyon zizi vagyok az itthonlét miatt! A sok hülyeség meg csak tetézi ezt, délután már ott tartottam, hogy nem tudtam, hogy sirjak vegy nevessek. Egyenlőre még nevettem, de nincs még vége a napnak...
Már nem is akarok panaszkodni, de 1-2 mondatban azért leirom mi a pálya.
A kocsiba kicserélték azt az alkatrészt, nem kevés pénzért, rátették a computerre, ami kiirta, hogy nem fogadja el a kulcsot, kell hozzá valami kód, mert úgy érzékeli, hogy el akarják lopni és bekapcsol a lopás védelem.
Szóval most felvették a szalonnal a kapcsolatot akitől vettük, hátha ki tudják találni mi a gond. Hihetetlen, hogy ennyi pénzeket kifizet az ember és ezeknek az embereknek ez a szakmája és mégse megy minden úgy, mint a karikacsapás. Az én szakmámba nem tudnak tőlem olyat kérdezni , amire ne tudnám a választ, nem azért , mert olyan hűde okos vagyok, de nekem ez a természetes, hogyha csinálok valamit arról tudok mindent.
Komolyan mondom, jobb volt az az idő amikor Ladával, meg Wartburggal jártak az emberek, nekünk is Ladánk volt kiskoromba, az sose volt szerelőnél, semmi baja nem volt, ezek a mai autók olyanok, mint a repülőgépek vagy a robotok, minden autómata és , ha valami kis szar elromlik, ember legyen a talpán aki helyre hozza.
Most is már a 2. szerelőnél van és ma még "javasolták", hogy szállitassuk át a 3. szerelőhöz, mert az egyik ehez ért a másik meg ahoz.!!!!
Ezenkivűl a fürdőbe megcsinálták azt a falazást, már épp kész lett volna, közben kiderült, hogy mögötte futnak valami vezetékek, amire pont szükség lenne, ki kellett bontani újra, aztán hivni kellett a villanyszerelőt, de kiderült, hogy abba a vezetékbe nincs áram, nem is tudjuk honnan indul az az áramkör, viszont magára a vezetékre szükség van, a villanyszerelő holnap akart visszajönni, és akkor holnap kellett volna a többi munkásnak is ugye visszatenni a falat, stb. mondtam, hogy neeeeeeeemmm én tuti nem maradok már itthon, akkora rendetlenség van, hogy azt el se tudjátok képzelni!
Szerencsére rendes volt a villanyszerelő srác, elment elintézni a dolgát és már vissza is jött, úgyhogy most áll neki, aztán még falaznak. Meg vagyok áldva ezekkel!
Persze ilyenkor meg mindig eszembe jut, hogy más az utcán lakik vagy panelba, én meg örülhetek, hogy ezek a legnagyobb problémáim, de nagyon nyűgős tudok lenni mostanában.
Ja közben kellenek ám a terv rajzok meg hogy melyik vezeték, cső stb hol fut, háát a tököm se tudja meg kell hozzá keresni a papirokat, persze a párom soha semmit nem talál, pedig gyönyörű rend van az irataink között, pakolhatom le a dög nehéz fiókokat, átnézni. Az előbb a földön pakoltam ki a fiókból a rengeteg garancia papirt meg mindent, aztán tápászkodtam fel négykézláb, az egyik munkás megkérdezte segithet-e? Jó látvány lehettem