Sziasztok!
Köszi a drukkokat! Csupa jó hírek!
Babácska, vagyis doki bácsim szerint "Lurkó" teljesen jó helyen fészkel és már ver a szivecskéje! És tök jól esett, olyan őszintén örült a doki is! Még uh. előtt megvizsgált és már akkor mondta, hogy egyértelmű, itt baba van!
Szóval a kiírás szerint szeptember 24-25. a napja, de én eddig mindig előbb szültem legalább 8 nappal!
Amonré!
Az én dokim Dr. Harsányi Lehel. A magánrendelése a MÁV kp.-i rendelőjében van, a kórház mellett. Nővérem és egy barátnőm is szült nála császárral, gyönyörűen és gyorsan gyógyult a sebük, és ami a Te szempontodból fontos lehet, volt már hármas ikres lombikos kismamája is! Egyébként nagyon alapos, odafigyel mindenre, az uh.-okat is Ő csinálja! Én nyugodt szívvel ajánlom, már 3x szültem nála és bár nem császárral, de, főleg az 1. szülésemnél volt 1-2 olyan helyzet, ami kicsit bonyolította a szülést. Ja, és még aneszteziológus is, persze nem Ő csinálja a saját kismamáinál, viszont csak olyannak engedi a szurkálást, akiben Ő is megbízik!
Kati!
Jó, hogy jöttél, maradj is köztünk! Ugyan már, ne kérj elnézést, itt mindenki ott segít/válaszol a másiknak, ahol tud!
Ifj. Kelemen Csabáról én is csak jókat hallottam, 3 éve egy barátnőm szülésénél Ő volt az ügyeletes, mert a választott orvosa elaludt, és elfelejtett bemenni... Szóval felismert nála egy toxémiát, és neki köszönhető, hogy nem lett semmi baj, nagyon odafigyelt!
Tidrenczel dokiról is jókat hallani ( nálam 1x Ő volt az ügyeletes, nagyon rendes volt, figyelt, vizsgált, míg a dokim megérkezett) csak nem tudom, van-e még állami rendelése, utána kéne nézni!
Márti