Új privát üzeneted érkezett!

Hajni

Orsi /Icsilya/

írtam nektek privit.

szép napot mindenkinek,

Mamula

Oli
mamula

Sziasztok!
Na végre sikerült a géphez jutnom és be is engedett a babanet. :)

Macspacs! Köszi az érdeklődést, jelenleg várakozó álláspontot vagyok, mert 5 napja volt az inszemem! :)

Jucmuc! De jó, akkor hamarosan visszakapod a fagyibabákat!!

bodzaszörp! Üdv itt! Nem ma reggel voltál vérvételen?! Remélem jó híreket mondtak!!! ++++

Nyuszipuncs! Köszi a ragacsokat! :)

Babaimado! De jó hírek! Ezek szerint nem is fájt?!

Kőszegi Bea! Szerintem is mindenképp kérd ki, jó ha látják a Kaáliban is a korábbi anyagodat!

Kiscsillag! Köszönöm továbbra is a drukkot és próbálok maximálisan bízni! :)

Beacs! Én is csak Babaimadot tudom javasolni! :) :)

Zizo
2120

Beacs! Úgy látom, hogy most épp én lettem a főszakértő :D :D :D :D :D :D
Én annyit mondanék neked, de halál komolyan, hogy NE FÉLJ! Én annyira féltem, hogy azt el sem tudom mondani...Odafelé úton épp mutattam Apának, hogy csurom víz volt a tenyerem, annyira izgultam...egyrészt a vizsgálattól, másrészt annak eredményétől.
Behívott az orvosom, leültetett, elmondta, mit fog csinálni. Majd átmentünk a "tett színhelyére" :D , hüvelyi UH, kacsa, majd felvezetett egy katétert. Ezt azért éreztem, de nem volt kibírhatatlan. Utána -ha jól emlékszem-valami sóoldatot nyomtak a katéterbe, így megnézték a méhemet. Ezután tejsavas kontrasztanyagot nyomtak, mely a petevezetékek átjárhatóságát tette láthatóvá. Amikor ezeket benyomták, akkor erős mensis görcshöz hasonlót éreztem. Minden alkalommal az orvosom elmondta, hogy mit fog csinálni és fogok érezni. Nagyon figyelmes volt, mindig mutatta a monitoron, magyarázta és kérdezgette, nem fáj-e. Én sokkal rosszabbra számítottam, de be kell vallanom, hogy volt bent velem valaki, aki lelkileg is nagyon sokat segített nekem egy-egy összenézéssel és kedves szavaival. Neki ezúton is köszönöm.
Summa-summárum: NE FÉLJ! Nem fog fájni és az eredmény mindenért kárpótol! A SZENT CÉL lebegjen a szemed előtt, mert az út végén ott vár a kisbabád.
:D :D :D :D
DRUKKOLOK!!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a drukkokat!!! és hogy ilyen kedvesen befogadtatok.
Lányok, ez tényleg működik :!:
Velünk is megtörtént az igazi csoda, és nagyon úgy néz ki hogy beköltözött a pocakomba a kis trónörökösünk :D :D :D
Voltam reggel vérvételen, a Hcg beta:154,4 a progim:190 feletti
Megismerkedtem Harcimókussal, aki tényleg egy igazi angyal és képzeljétek, megkaptam tőle életem legszebb virágát :P ünk és a leletre rajzolt nekünk.

Mindenkinek kívánom hogy mihamarabb élje át ezt a gyönyört, mert a boldogságtól azóta is egyfolytában nevetünk és sírunk édes urammal. Remélem ő már tényleg itt van velünk és boldog egészséges babaként megszületik decemberben!

Csupa pozitív energiát é rengeteg drukkot küldök!!!!!!!!!

Bodza
bodzaszörpi

Bodza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GARTULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

babaimádó
Kép
babaimado

Bodza :D
SZUPER!!!! Drukkolunk az UHig, hogy minden OK legyen!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bodza,
Gratula :lol:
Kép
Kép
Vendég

Kiscsillag!
Nem akartam írni, de mégis azt teszem, olyan jó volt olvasni a soraid, tényleg nagyon aranyos tőled, hogy így tartod a lelket a többiekben, nagyon sokat számít, köszi! :D Remélem az ikrek közül az egyik kislány lesz, akkor biztos olyan tündéri lesz, mint amilyen a logód! :)
Neked a lombik előtt volt inszem is, és ha igen akkor mennyi?
donika

Bodzaszörpi!!

GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!! Annyira jó még olvasni is!!! :) :lol: :lol: :lol:

Zizo
2120

Sziasztok!

Bodza szívből gratulálok nektek!

Emma, Angel, Bodza,Mamula!

Köszi a válaszokat!

Mamula neked mikor lesz punkció?

Lányok!

A hiperstimut mikor lehet leghamarabb érezni?A doki látja már a műtétnél?

Egy picit izgulok a pénteki punkció miatt!
beu9

Sziasztok!

Csak gyors bekukkantás mert nem rég értem haza müszakbol.

icsilya:
Nekem még mindig nem ment vissza a pocakom az eredeti állapotba. Még mindig akkora mint mikor a szurikat kaptam. Mosz vagyok egy sima ciklus 20.-napján. Mennyi idő kell hogy visszamenjen a hasam az eredetire?

Pandácska:
Megnéztük apával tegnap este a DVD-t és többször könybe lábadt a szemem. Mégegyszer köszi hogy elküldted.

bodzaszörpi: Gratula és vigyázz magadra.

babaimádo: Örülök hogy minden rendben van.

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

[quote="beu9"]A írta:beu9 hiperstimut mikor lehet leghamarabb érezni?A doki látja már a műtétnél?

műtét alatt a punkciót érted?
igen, már akkor vannak jelek. 10 feletti tüszőszámnál szoktak odafigyelni jobban.
transzfernél már teljesen egyértelmű.

Orsi
KépKépKép
icsilya

[quote="nyuszipuncs"]i írta:nyuszipuncscsilya:
Nekem még mindig nem ment vissza a pocakom az eredeti állapotba. Még mindig akkora mint mikor a szurikat kaptam. Mosz vagyok egy sima ciklus 20.-napján. Mennyi idő kell hogy visszamenjen a hasam az eredetire?

sajnos nem tudom :(

Orsi
KépKépKép
icsilya

Beu,
Mamulának inszeme volt nem lombik.

Nyuszi,
nincs mit :D
Vendég

Kiscsillag,
ma voltam a dokinál, olyan aranyos volt...
Májusban már stimu újra, tehát június lesz remélem a mi hónapunk.. :D

Bodza,
GRATULÁLOK!!!!
Érdekes, hogy így sikerült 2-3-4 sejtes babákkal, progi nélkül...
Te kihez jársz?? :D

Zizo+++++++
_ismeretlen_

Bodza,

Gratulalok! Ez csodalatos! :D Semmilyen progit nem kaptal? Ez tenyleg fura.

Kép
Kép
jucmuc

Csak akit érdekel a hiperstimu az olvassa!!!!

macspacs
Én inkább meg se hallottam volna amit írtál!!! Én nem 2 napig, hanem 9. hétig voltam rosszul, 7 hétig csak feküdni tudtam a lábam akkora volt a víztől, hogy nem bírtam járni, a hasam meg mint egy 6-7. hónapban lévő kismamáé, ami abszolút nem kellemes, mert ahogy már írták a víz nyomta az egész belsőm és alig-alig kaptam levegőt ez mind a 7. hétig. :( És voltak pillanatok mikor azt hittem itt a vég! :( Én nem akartam ilyen drasztikumokat írni, de ha Én azt mondom nem kívánom senkinek, akkor az legyen elég!!! Irrgum-burrgum!! :twisted:
Amúgy Nekem akkor is 90%-ot mondtak a kórházban mindenki annyit mondott, orvos, az összes nővér, szóval mindenki!!!!
És valaki kérdezte, hogy mikor veszik észre. Sajnos Nekem nem vette észre a doki, pedig többször mondtam, hogy nagyon fáj a hasam. :( Aznap mikor visszakaptam Őket kaptam még egy szurit, amit nem kellett volna!!! Azután lettem rosszul, de azt inkább nem részletezem...... :(
Ja és 9. heti Uh-n még jelentős hasi folyadékkal voltam teli és egy csomó cisztával. Most szerencsére a 12. hetin már "csak" kevés hasi folyadék volt látható és a ciszták is szépen felszívódtak!!! De hát, még mindig a 12. héten is van folyadék a hasamban. :( Szóval ez nem két nap, hanem egy örökkévalóság!! :(

Ezzel a témát Én le is zárnám ha nem haragszotok... :oops: Többet még gondolni sem szeretnék rá, soha-soha többet!!!! :(

Kép
Kép
kiscsillag

bodzaszörpi :)
Kép

donika :)
Köszönömöm szépen a kedves szavakat!! :) Igen volt 4 inszemem, amiből 1-et le kellett állítani sajnos. Őszintén ez az egy jobban fájt, mint a többi három lelkileg. És a második lombik volt sikeres. :) Én is remélem, hogy 1 fiú, 1 lány, de végül is teljesen mindegy csak egészségesek legyenek!!! TE most hol tartasz???

fendike
:)
Ezek nagyon jó hírek!!! Június gyönyörű hónap, az lesz a Tiétek meglásd!! :) Tudod lazítani!! :)

Na megyek pakolászni, mert ma jön a védőnő. grrrr-brrrrr

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!
Nem látok túl jó híreket :(

Ági :cry: Velem is ez történt 1,5 éve... Kívánom, hogy mihamarabb tudj megint bízni és hamarosan legyen okod igazán örülni, boldognak lenni!

Csiperke :cry: :cry: :cry:
Hogyan tovább?

Hanna :(
Egyből jön a következő inszem?

Bodzaszörpinek gratula :P

Beu :P
Jól látom, péntek punkció? Akkor ez nem is április, hanem március lett :roll:

Fanni
fanni73

Babaimado!

Köszönöm a részletes tájékoztatást, bevallom azért még egy kicsit félek, de talán ez természetes is, de már szeretnék ott lenni, hogy mihamarabb legyünk túl rajta és haladhassak az inszem felé.
Neked mi a folytatás és mennyit kell várni rá?

Bea[/b]
beacs

SZiasztok!

Bodzaszörp,
gratulálok! :)

Beu, Zizo, Pandácska, Mamula
folyamatos drukk! :) +++++++++++++

K.Bea,
ami leletet csak tudsz, mindent vigyél! :wink:

Beacs,
üdv, és szurk a hsg-hez! :)

Mennyi Bea! :D

Fanni,
jól éreztétek magatokat? :wink: :P
angel37

Angel :P
IGEN :lol: csak borzasztóan elfáradtunk. Még jó, hogy már ilyen közel a hétvége :)
Puszi
fanni73

Beacs! Tényleg NE izgulj!
Nekem a következő ciklusban inszem:-)

babaimádó
Kép
babaimado

OK! Összeszedem magam!
Nekem is azt ígérte az orvos, hogy ha minden rendben
akkor a következő ciklusban nekilátunk :? .

Kérdezhetek még Tőletek, ha valami eszembe jut?

Bea
beacs

beacs!
Nyugodtan kérdezz és aki tud válaszol! :) Én is kérdezhetek? :lol: Ki az orvosod?!

Zizo
2120

Sziasztok!

Köszönöm a sok gratulációt :P el sem hiszem hogy én is kaptam egy saját zebrácskát :P

Pandácska, már csak pár nap és kibonthatod a pozitív teszted :) :)
Beu, Zizo,Mamula,Macspacs 2120++++++++++++++++++ sok sok drukk, úgy olvastam Nektek is mostanában lesz a nagy nap.
Macspacs, igen jól hanguik ez a nyaralós pihi az ET után. Biztos meghozza a gyümölcsét!

Mamula, kérdezted a méhnyálkahártyát. Én úgy tudom ez teljesen egyéni,van akinél sosem lesz sokkal 8-9mm feletti. Én, nagyon vékony vagyok, picike minden nőcis szervem,de azt mondta a doktor úr, hogy a szerkezete a fontos és hogy a ciklus alatt jól követhető legyen a változás (teljes leválástól folyamatosan vastagodjon és rétegződjön) Úgy tudom a sok ásványvíz és méhpempő segít. Én jártam külön mágneskezelésre is és meghozta az eredményét, mert nem lett ugyan túl vastag, de állítólag nagyon szép szerkezetű.
Igaz minél vastagabb, annál jobb a megtapadás

Hiperstimuval kapcsolatban Icsijának teljesen igaza van! :? régebbi hozzászólások között olvastam Stella esetét...hát ő is jó sokat szenvedett! Szegény Kiscsillag!! de szerencsére már minden rendben és gyönyörű, egészséges babókat fog szülni! :D

2120, szerda reggel Te is ott voltál? találkoztunk :D :)

Bodzaszörpi
bodzaszörpi

Szia Zizo!

Persze én is válaszolok a kérdésetekre. Dr. Kovács Péternél
voltam. Tudtok Róla valami bíztatót írni, nekem elsőre szimpatikusnak tünt.
Írnátok nekem az inszeminációról is?

Bea
beacs

Szia Beacs!

Üdv. a topikon.
Jó dokihoz kerültél :P , én is hozzá járok. Semmi rosszat nem tudok róla írni :lol:

Az inszeminációról kérdezz inkább konkrétan, mert csak úgy általánosságban Kovács doktor biztosan elmondta a lényeget.

Fanni
fanni73

Bodzaszörpi!
Most szerda reggel?! Akkor nem voltam ott... Pedig jó lett volna!

Beacs!
Mire vagy kíváncsi az inszeminációval kapcsolatban?
Én 2*1 Closty-t szedek a 3. naptól, aztán 10 napon szokott Uh lenni és akkor a tüszők méretétől függően dönti el a Doki h mikor lesz inszem. Általában két nap múlva. Inszem reggelén férfiember bemegy korán az Intézetbe, leadja a kiskatonákat, utána kb 10-11 órára hívnak minket! Akkor a kedves nővér (asszisztens) felkisér a "műtőhöz", ahol át kell öltözni hálóingbe, meg kapsz egy lepedőt. Ezekután szólitanak és bekisérnek tényleg a műtőbe, felfekszel az ágyra és várod a Dokidat! Közben az asszisztens leellenőrzi a nevedet és megmutatja neked azt a "injekcióstű" formájú valamit amiben a párod anyagát tették. Arra van felírva a nevetek, azt kell leellenőrízni. Ha ez rendben van akkor jön a doki! Felhelyezi a kisfickókat a helyükre! Ez egy picit kellemetlen csak. Utána átmászol egy gurulós ágyra, kitolna a pihenőbe és fekszel kb 20-25 percet! És ennyi! Utána vársz türelemmel 14 napot... Legalább is nálam eddig így zajlott. Ja és aznaptól utrogestant vagy duphasont tablettát írnak fel, h a megfelelő progreszteron legyen a szervezetedben. (bocs ha hülyeséget írok, javítson ki valaki ha nem így van! :))
:) Nyugodtan kérdezz ha valami még érdekel! :lol: Először én is izgultam, fogalmam sem volt h mi vár rám! Aztán felfelé menet az asszisztens mosolyogva annyit mondott h nyugodjak meg nem fog fájni! Ez nagyon jól esett!
Huh most nézem, h ez jó hosszúra sikerült, bocsika! :oops:

Zizo
2120

Zizo, bocsi úgy emlékeztem Te kérdezted... Ki járt akkor szerdán reggel a Káliban?

Fendike: Kérdezted, hogy ki a dokim? Dr. Kulin Sándor de én a magánrendelőjébe járok hozzá, csak a beavatkozásokat végzi azintézetben. Nagyon nagyon kedves, mosolygós korrekt doki, szerintem hatalmas tapasztalattal. Mindig mosolyog és maximálisan képben van rólam. :P

Jucmuc és Fendike: Igen én is furcsáltam, hogy nem kapok semmi progit, de biztosan így a jó! :) Állítólag, ha sok petesejtet szívnak le (nekem 11 vol, abból 7volt szép ami nem is olyan sok) és többet ültetnek vissza,akkor a servezet elvégzi maga es a sárgatest érlelést és elegendő a progi is. ... remélem tényleg így történt és minden rendben is lesz! Furi furi, de én hiszek a csodákban!!!!! :oops:
Az első lombiknál csak 1 embrikét ültettek vissza, viszont ő gyönyörű 8 sejtes volt, kaptam duphastont is...sajnos mégsem
Most amikor megnézhettük őket a mikroszkóp alatt, az előzőhöz képest olyan minikék voltak, de már akkor pár óra elteltével továbbosztódtak. Mi már a 2 sejteset is 3-nak láttuk :D

Beacs, minden rendben lesz! Igaz én nem estem át ilyenen, de Te nagyon ügyes leszel :!: :D :D
bodzaszörpi

bodzaszörpi!
Én kérdeztem, h voltál szerda reggel vérvételen! :) De azért kérdeztem csak, mert hogy előző nap írták a lányok h mehetsz már másnap... gondoltam érdeklődök! Bocsi ha félreérthető voltam! :)

Zizo
2120

:?: Hogyan tovább? :shock:
Saajnos nem érem el a dokimat mert külföldön vana héten.
Hogyan szokott a továbbiakban folytatódni? Mikor kell menni uh-ra? Mikor látnak petezsákot és mikor van már szívhang? :roll:

Köszi előre is a felvilágosítást! Eddig ugye soha nem jutottunk el... az idáig vezető utat alaposan tudom, de innen szinte semmit

Bodzaszörpi
bodzaszörpi

Szia Zizo, voltam bizony :!: hsg-m 154,4! :P
bodzaszörpi

szia Mindenkinek,

Beacs- az inszem tényleg úgy zajlik ahogy Zizo leírta, pont úgy, tényleg ne aggódj, jó kezekben leszel és nem is fáj egyáltalán, én inkább örültem neki, mert arra gondoltm 1 lépéssel közelebb leszek a babához.

Beu 9 - drukkolok a punkcióhoz, de biztos, hogy minden rendben lesz. Ahogy láttam a punkciósok mindig sok figyelmet kapnak orvostól és nővérektől is, csakúgy, mint az inszemesek :D

Bodza - először is, nagyon örülök, hogy sikerült, nagyon drukkolok én is az UH-hoz, majd írj Írtad azt a mágneskezelést, az mi volt?

Angel 37 - köszi a drukkot, én is drukkolok neked ezerrel :D

Pandácska - vasárnap tesztelsz?

és te Zizo? - mikor kell tesztelned?

Kiscsillag - ijesztő volt amit a hiperstimuról írtál, tényleg nagyon jó, hogy most már jól vagy!!

Csajok úgy érzem ez egy jó tavasz és nyár lesz mindenki számra :D Nekem már januárban olyan érzésem volt, h 2007 nagyon jó év lesz :D

szép napot mindenkinek,

Mamula

Oli
mamula

[quote="bodzaszörpi"]H írta:bodzaszörpiogyan szokott a továbbiakban folytatódni? Mikor kell menni uh-ra? Mikor látnak petezsákot és mikor van már szívhang? :roll:

hívd fel a kaálit és az EThez képest +4 hétre kérj egy UH időpontot. Akkor lesz az első UH.
petezsák addigra látszódik, a szívhang babafüggő, nem biztos, hogy lesz már.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi, hogy befogadtatok és köszönöm a rengeteg
információt, kicsit megkönnyebbültem, hogy már tudom
mi vár rám, mert úgy ahogy Fanni írta tényleg csak
általánosságokat mondott a doktor.
Az előbb Mamula írta, hogy Ő úgy érzi ez az év nagyon
jó lesz, ezt én is érzem és azért bízom benne, hogy
megérkezik végre a mi babánk is. :lol:

Bea
beacs

Beacs! Én is Dr. KOvávs Péterhez járok és én is csak jót tudok mondani róla! NE FÉLJ!!! :D +++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Beacs!
Örülök h segíthettünk! :) Azért így annyira nem ismeretlen az egész és majd csak mosolyogsz, h jééé tényleg erről beszéltek a lányok!! :lol:

Bodza!
Igen észrevettem, h jó hírt kaptál! Már korábban gratuláltam is!! De nem lehet elégszer, úgyh még egyszer: GRATULÁLOK!!! :) :)

Mamula!
Jövő hét pénteken telik le a 14 nap! Te gondolom akkor csütörtökön tesztelsz?

Pandácska!
Húúú tényleg ennyire közeli a teszt időpontod?!

Mamula, Pandácska, Gabi és még akinek szükséges mennek tőlem is a babaragacsok, h kétcsíkos legyen a teszt!!! :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zizo
2120

Bodza,
hát én nem tudom min múlik, mindenesetre érdekes, hogy a kevesebb sejtesek tapadtak meg...

Én is azt gondoltam, hogy minden szuper - volt egy 8 sejtesem és egy morula kezdemény, ami még előrehaladottabb, + utrogestan - és egyáltalán nem tapadtak meg sajnos.

De hiába agyalunk ezen valószínűleg, doki is mondta, hogy ez az egyetlen sötét folt a lombik körül és itt folynak még kutatások, onnantól kezdve, hogy visszateszik nem tudni mi történik.. :(

Dehát ez hálisten neked már nem probléma!!
Vigyázz nagyon magatokra és pihenj sokat.
_ismeretlen_

Ha tudnánk min múlik, 100%-os sikerrel dolgoznának a meddőségik! :wink:

Drukk Mindenkinek! 2007 most már tényleg a mi évünk!!! :D

Fanni :P
És most akkor meddig is megy a fogi? :)
angel37

Oh, mily titok a siker! Én már próbáltam morulákkal, 13-as mnyh-val, fekve, nem fekve, na jó, még progi nélkül nem, he-he, hja és még úgy sem, hogy van gyerekszobánk. Remélem, nálam ez lesz a siker kulcsa :P De sajnos néha azt gondolom, hogy ez valahol meg van írva... s ha sikerülnie kell, fog is. Ha nem, akkor minden lehet tökéletes, mindhiába...

Angel :P
Jövő szerdáig, utána húsvét hétfőtől megy a szuri :shock:
Most én is meglepődtem ám, hogy már itt tartok. Még jó, hogy megkérdezted, különben még képes lettem volna beszedni az egész (2.) levéllel :lol:
Olvastad a lombikbaba.hu-n a cikket, hogy az SZDSZ meg akarja tartani az 5 alkalmat?

Fanni
fanni73

Sziasztok

Tud valaki valamit Zöldcoca mamáról??????????????

sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Fanni :)
hű, most megnéztem! Nehezen nyílik a pdf!

Ez biztató, nem? :oops:

A sikered kulcsa pedig a gyerekszoba kulcsa! :P
angel37

Kiscsillag!
Majd ápr. 25 körül kell mennem UH-ra, és utána mondja meg a drnő a továbbiakat! :)

Lányok!
Lenne egy kérdésem azokhoz, akik már tapasztalatabbak a lombik terén.... Mostanában egyre többet azt olvasom, hogy olyan valakiknek sikerül a lombik, akiknek 3-at ültetnek vissza! Ezek szerint érdemesebb 3-at kérni, nem kettőt? Nagyobb az esélye?

Bodza! :D
Én is gratulálok, nem is hallottam még a Kulik Sándorról, és ezt a módszert csak ő alkalmazza a Kaáliban, vagy más orvosok is?

Donika
donika

Sziasztok

Donika
mi mind a 2x 3-at kaptunk vissza, és mind a 2x 1 tapadt meg!

Bodza
nagy nagy gratula a Zebrához!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Erika,
neked hány sejtesek voltak a visszaültetett sejtecskék??
És hányadik nap kaptad vissza őket??
Progi szuri??

Donika,
én is mondtam a dokinak, hogy legközelebb 3at kérek...
Ismerek olyat is akinek elsőre kettőből kettő tapadt meg, olyat is akinek elsőre 2ből egy...
Sztem van mindenféle, de vhogy én is azt látom, hogy a 3as szerencsésebb.
Beszéld meg a dokiddal, az enyém nagyon nem akart elsőre 3at és én hallgattam rá...
_ismeretlen_

erika :)
Én tudok Cocáról, de nem hatalmazott fel, hogy elmondjam amit tudok. :? Kértem, hogy jöjjön és meséljen, azt ígérte fog jönni. Akkor biztos így is lesz!!

Zizo :)
Jól írtad le az inszemet. Először Én attól a hosszú izétől nagyon megijedtem! :D De nem fáj egyátalán!!

mamula :)
Köszi szépen! :) Én is mondtam a lányoknak már régen, hogy ez jó év lesz főleg mert a disznó éve!!! :) Úgyhogy tutti!!! :lol:

Fanni drága :)
Képzeld, hogy Mi is tavaly nyáron építettük a babaszobát és amikor kész lett akkor utána sikerült!! :D Ez jó omen!!!! :D Már szuri lesz??? Juuuj, de jóó!!! :D:D:D

Dondika
:)
Akkor majd drukkolok nagyon!! Én most kettőt kaptam vissza és mind a két gyönyörűség ragaszkodik anyához!!! :) A hármasikrek az már veszélyes lehet... :( De az orvos ugyis megmondja mit javasol!!

Mindenkinek mennek a babatapik!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
kiscsillag

* :P
Remélem, mi is "úgy járunk", mint ti :lol:

Donika :P
Nem nagy a különbség a 2 vagy a 3 beültetésnél, 1-2%, viszont a többes terhesség aránya sokkalta magasabb.

Lányok, íme a friss tábla. Egyáltalán nem esett jól frissíteni. Aki nem jelzett vissza, mi a következő lépés, azt a tálba aljára tettem. Kitaláltam helyette, hogy mi jön, csak az időpontot nem... Csiperke, Hanna, Ági, ha már tudjátok, hogyan tovább és kb. mikor, kérlek jelezzétek.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
fanni73

Lányok kedden tesztelek de megjegyzem már sejtem az eredményt a testem is jelez. Légyszi ne írjátok az ilyenkor szokásos köröket hogy pozitív lesz stb stb. Köszike de az érzéseim még nem csaltak... Szomi nem vagyok csak előre tekintek.

Ma meglepett a párom egy digi fényképezővel úgy örültem mint egy kiskutya :oops: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Remélem, mindenki jól van.

Csajok nem nagyon tudok jönni, annyi a meló.
10.-én megyek tüszőnézőbe.

Most visszaolvasok.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?