Sziasztok lányok!
Andi: Nagyon szépek vagytok!! Szupi, hogy meggyógyultál!
BBJ: Vizsgákhoz drukk! +++ Találtál valamit a karácsonyi vásárban?
Cumielhagyáshoz gratula és további drukk!
Tamcsy: Üdv közöttünk, mindig jó egy kis friss husi!
Akár össze is futhatnánk M. dokinál.
Kata, Dorka: Nagyon jók a Mikulásos képek! Kata, hogy és mint nyerted a Mikit?
Valahogy egy vetkőzős mikulás jutott eszembe, de meg ne kérdezt miért. oops:
Vera: Jaj, imádnivalóak a gyerekek a Mikulásos sapiban! Kár, hogy nem találkoztunk a rendelésen, bár nekem a péntek sosem jó....A szülinap szombaton lesz, már nagyon várom.
Anikó: Szép a dekor, hasonló van nekünk is, még a Mayában vettük. Katicánk és Pillangónk is van.
Boribon meg...tudod, nálunk is nagy sláger.
Nem dobsz egy képet a nagylányról?
Olga: Hogy én mióta szemezek itt a recepttáramban a te mákos muffinoddal...el sem tudom mondani. Két ünnep között végre tuti megsütöm.
Szami: Pont az ilyen "nemelnézős" történetek miatt nem hittem el a legvégsőig, hogy Réka lány lesz.
Most megyünk majd 4D-re Pestre, úgyhogy talán hamarabb megtudjuk.
Rólunk: A h1n1 meghatározza a mindennapjainkat, elég nagy bennem a feszkó, ezért is, ....meg másért is.....nem írtam, nem volt hozzá idegem.
Mi a "nem" oldalon állunk, nem oltatunk és nem is tervezzük, hacsak holnap M. doki mást nem javasol.
A terhesgondozó javaslata roppantul segít minden kismamának: Jó az oltóanyag, tök jó.....döntsük el mi, hogy mit szeretnénk. Köszi....Közben privi rendelésen a dokik rendre azt tanácsolják, hogy ne oltassanak a kismamák. Legalábbis, úgy hallottam...
Egyébként jól vagyunk, a kombinált tesztem nagyon jó lett (1:30 000-hez a Down valószínűsége pl.) még hányok és émelygek, de nem panaszkodom.
No majd jövök, ha jobb idegállapotban leszek.
Addig meg olvasok.
:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.12.08 19:52-kor.