Új privát üzeneted érkezett!

Ja igen és nővérem a Péterfyben szült több mint két éve, ott simán be lehet menni a látogatóknak. Bár van ajtó és csengő, de az ajtó nyitva és a nővérek sehol. A szobába pedig becsödülhet a rokonság, ami nem igazán jó szerintem főleg ha szoptatni akar az ember. Nos én szégyenlős vagyok. :?

kit-kat
kit-kat

Szia Kit-kat

Móni vagyok.Én is erzsébeten lakom.Tavaly szültem a fiamat a délpestibe.
Mit is kell bevinni:
Picurnak:pelenka,nem árt ha textil pelenkát is viszel be magaddal mert kevés volt akkor is mikor én szültem.A ruhát a picinek ráér a párod bevinni mikor jöttök haza.Mi ennyit vittünk be a picinek,de ha még eszembe jutna valami akkor szolok neked.
Magadnak:köntös,háloruci nem árt ha többet viszel be tapasztalat minden reggel arra ébredtem hogy folyik a tejem és olyan volt a hálorucim is. :D Fésü, tusfürdö,betét én tennalady-t vettem mert nekem nagyon megvolt szülés után,váltoruci amibe hazajösz,törülközö,melltartoba valo betét ami felszivja a tejet.

ja meg házzasági papirod ,személyi mert ezek által kapod meg a gyerek lakcimkártyáját meg az születési anyakönyvi kivonatot.Mikor fogsz szülni?

most hirtelen ennyi jut az eszembe remélem azért tudtam valamit segiteni. :) ki az orvosod?
Biztos a lányok is tudnak neked még segiteni.

szia
Móni
g.zsoltné

Szia Moni,

Október végén fogok szűlni és Dr. Hartmann Gábor az orvosom.
Mindig rohan, más baj nincs vele.
Köszi a tippeket.

kit-kat
kit-kat

Mivel dúlaként is tevékenykedem, jópár kórházban megfordultam, s a Péterfyben én is ezt láttam: átjáróház az egész. Szoptat anyuka az ágyon a másik anyuka látogatói pedig szépen beszivárognak a kórterembe :(
Viszont vannak anyukák, akik meg kifejezetten ezt szeretik, mivel felfogásuk szerint nem szabad azt a babát annyira óvni, az immunrendszerét már a születéstől kezdve edzeni kell, meg aztán 3 nap múlva úgyis kimegy az ÉLET-be a babuci és akkor is fog érintkezni idegenekkel.

Hartmann doki tényleg egy tündérke - más orvosokkal együtt. Én - habár mint írtam nem a Jahn-ban szültem - Tolnai doktorhoz jártam sokáig, aki szintén egy nagyon aranyos, kedves ember.

Szép napot nektek!
charlottee

Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni.
Egy ismerösöm terhes és Szinte András vagy Csütörtöki dr telefonszámát szeretné meg tudni.
Keres másik orvost, mert az első gyerekénél csalódott az orvosában.

Szép napot mindenkinek!
szendi

Sziasztok!

Szeptember második felére várjuk első gyermekünket. A Margit kórházba járok a dokimhoz, aki a Jahn Ferencben vezet le szüléseket. A Jahn Ferencben még nem voltam, de előbb egy szülésznőt kellene keresnem ott.
Kérlek ajánljaktok valakit!! Nagyon fontos lenne. A doki azt mondta majd a szülésznő megmutatja a kórházat, de ajánlani nem tudott egyet sem....

Köszönöm
Gabi
gd

Gabi!

írtam privit.

Üdv. Szami

height="80" border="0" alt="Lilypie - Personal picture" />
szamikám

Sziasztok!

Szeptember elejére várjuk második gyermekünket. A Jahn Ferenc kórházban szeretnék szülni. Úgy terveztem, hogy csak szülésznőt választok, orvost nem (ügyeletesnél szülnék), de egy dokiról szeretnék többet megtudni, hogy milyen orvos. Az illető dr. Jávorkai Imre. Akinek bármiféle tapasztalata van vele kapcsolatban, legyen szíves, írjon.

Köszönöm
Zsuzsi
sizsu79

Köszönöm az információt. :)
szendi

Szia gd!

Írtam privit, remélem megkapod.

Üdv: Melinda
s.melinda

Szia Zsuzsi!

JÁvorkai dr nagyon határozott és szimpatikus, rendes doki. Én nem Nála szültem, de volt szerencsém HOzzá :D

Kit-Kat! miért nem jársz magánrendelésre Hartmann dr-hoz? VAGy akkor amikor ügyeletes?

üdv Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Ebben a kórházban is van terheléses vércukormérés? Kicsit elborzaszt, hogy állítólag éhgyomorra vért vesznek, utána meg kell inni valami borzasztó édes löttyöt és két óra múlva megint vért vesznek. Én nagyon utálom a vérvételt, félek, ideges vagyok, ájulás kerülget :shock: , jobb lenne elkerülni.
Tényleg muszáj ezen túlesni?

Mónika

Kép
Kép
bnemonika

Sziasztok!

Mónika! van terheléses vércukor, de a 1 zsemle 2dl tej reggelire és rá egy órára veszik le a vért, ha ez az eredmény rossz akkor jön a édeslötty ivászat.

:lol:

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Köszönöm szépen az infot Sidney!

Kép
Kép
bnemonika

Sziasztok!

Én most vagyok itt először, kiderült ,hogy babát várok, s körzetileg a JFK-hoz tartozom, de nem ismerek senkit.

Sokan dicsértétek Szinte és Hartman dokit. Valaki megírná nekem az elérhetőségeiket, van-e magánrendelőjük, hol s persze, mennyibe kerül a rendelés.

Előre is köszi

Nóra
boranor

Sziasztok!

Ha nem haragszotok, elmesélném röviden, nálunk hogy is zajlott a szülés, és az első pár nap a Jahn Ferenc Kórházban. A feleségemnek kora este ment el a magzatvize, uccu neki, irány a kórház. Felvétel a szülőszobára, viszonylag simán, jött nem sokára a doki, előkészület a császárra. Fájások kb ötpercenként. Aneszteziológus sehol, doki sürget, majd jönnek, így a válasz. Végülis kb. kétórás várakozás után műtőbe be, és nemsokára meg is lett a kis poronty. Egészségesnek tűnt, bár egy kicsit korán jött, a 37. héten. Császár után nem könnyű az élet, feleségemet 12 órán keresztül fektették, mozdulni utána alig bírt, viszonylag későn kapta meg a gyereket, aki nagyon álmatag volt, nem akart enni. Nővérkék tanácsolták, hogy itassuk limonádéval, meg ha nem eszik rendesen, ők majd megetetik (benne van a házirendben a kötelező tápszer, ha nincs a súlyánál a baba). Így ment az első pár nap, a baba nem nagyon evett, ők etették, a 12 órás rooming-in időszak alatt szinte csak aludt. A 3. nap besárgult, ennek ellenére másnap hazamehettünk, anélkül, hogy a feleségem egyszer is úgy igazából meg tudta volna etetni a gyerkőcöt. Na sebaj, mondtuk, majd otthon. Mire hazaértünk, a gyereknek sírni sem volt ereje (megjegyzem, addig sem nagyon volt), plusz ébreszthetetlen lett, hiába próbálkoztunk mi, a védőnő, és a gyerekorvos is. Végül a gyerekorvos telefonált a kórházba, hogy vegyék vissza a gyereket. Nem veszik, hangzott a válasz, de megvizsgálják. A doktor néni ebbe nem nyugodott bele, viszont hívta a Jánost, ahol a koraszülött osztályra bebocsátást nyertünk. Viszontagságos utat követően, a feleségem négy napos hasi sebével, egy ébreszthetetlen gyerekkel megérkeztünk a Jánosba, ahol szakértő kezek vártak minket. A gyerkőc kiszáradt, infúziót kapott, kék fény alá rakták, és két nap alatt rendbejött. Azóta otthon, szerencsére egyre szebben eszik, úgyhogy reménykedünk.

Tanulságok:

1. nem elég a jó szülészorvos, ami nekünk szerencsére megvolt, jó csecsemősosztály is kell, gondos, nem agyonterhelt nővérekkel

2. nem lenne szabad üzemszerűen három nap után kirúgni a kismamákat (pláne nem a gyerekükről sokkal nehezebben gondoskodni tudó császárosokat), főleg akkor, ha a baba még be is sárgul, arra hivatkozva, hogy nincs elég ágy (tényleg nincs)

3. a zárójelentésre inkább a babab bilirubin szintjét kellene ráírni, és nem azt, hogy a TB-nek a kismama négy napos kórházi tartózkodása meg a műtét milyen sokba is kerül

4. szar az egész rendszer, és optimizmusra nincs sok ok

Köszönöm a figyelmet.
briano

Sziasztok!

Most vagyok itt először.
Én is a JFK-ban fogok szülni,mivel erzsébeti vagyok. kaptam beutalót néhány vizsgálatra. a fogászatot és EKG értem,de miért kell gégészetre és belgyógyászatra menni?

előre is köszi!

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok!

Csákány dr elérhetősége, rendelési ideje érdekelnie Tud valaki segíteni?

Köszönöm!

Mona
monamáté

Sziasztok!

Mesi! nem tudom miért kell gégészetre menni. Belgyógyászhoz menni kell van amire ő ad beutalót. Üdv közöttünk. Hányadik héten vagy?

Mona! Csákány dr. szokott írni ide Gyuri néven. Tudsz Neki írni privit is biztos megadja az elérhetőségét. Egyébként a kórház központiszámán is keresheted. üdv közöttünk.

Edina

Kép
Kép
sidney

Szia Edina!

Köszi a választ! a 13. hétnél tartunk :D
Dr. Tarcheh Viktorról nem tudsz vmit? nem hallottál róla?
Tetszik a kislányod neve.

üdv

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Szia Sidney,

köszönöm, sikerült!

Szia!

Mona
monamáté

Szia Mesi!

A gégészetet én sem értem. Ha a belgyógyászon a háziorvost érted, akkor oda azért kell menni, mert az EKG-ra ő adja a beutalót.
A szemészetre asszem nem kell beutaló.

Szép napot Mindenkinek!

Adri, Zsófi és Zéti

KépKép
adra

Kedves mamák, babák és persze papák!
...mindenkit szeretettel várok Aug 30.-án 16 órakor nyíló kiállításomra a Fise galériába, Ahol a szeptemberben megjelenő Kaláka Ukulele verseskönyv illusztrációi mellett, egyéb grafikai munkáim is bemutatásra kerülnek.
A kiállítóteret babzsák foteleimmel igyekszem a gyerkőcök számára is hangulatossá tenni.

FISE GALÉRIA
1054 Budapest, Kálmán Imre utca 16. Telefon: 311-3051
http://www.fise.hu/

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kedves Briano!
Nekem is nagyon rossz élményeim voltak a csecsemősöket illetően, amíg ott voltam a kórházban, de akkor is bennem maga a szülés maradt meg, az orvosom és a szülésznőm kedvessége, és szakmai tudásuk. Nagyon sajnálom, ami Veletek történt! Remélem azóta már minden rendben van Veletek!!!

Mesi,
Ki utalt be a gégészetre? A háziorvosod? Kérdezd meg a védőnődet, hogy minek kell gégészetre menned. Belgyógyászat az kell (nekem a házi orvos megmérte a vérnyomásom meghallgatta a mellkasom és kész), meg fogorvos, meg EKG, de gégészet??? Nem kérdezted azt az illetőt, aki felírta ezt neked, hogy minek kell? Boldog babavárást kívánok Nektek!

Üdv: Finike, Viki, Szofi
Kép
Kép
finike

Szia Finike!

A doki utalt be a gégészetre. Adott egy beutalót,ami több helyre is szól, és rajta van a gégészet is. Nem kérdeztem meg tőle,mert nem Ő lett az orvosom, csak először hozzá kerültem. Majd kiderül.

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Sziasztok!
Novemberben szülök dr. Weidnermél a JFK-ban. Valami vélemény róla? A terhesgondozással semmi bajom, kicsit túlaggódik, de kedves. Szülésnél milyen?
Egyáltalán, milyen itt szülni? És utána? VAn 24 ó rooming-in?
Bármilyen infót köszönök!!!
Anna
vicanna

Sziasztok Ildiko vagyok!
30hetes terhess
és a délpestiben szeretnék szülni va aki mostanában szült ott??milyen ott szülni van babamama szoba lenne egy pár kérdésem
ildikogeder

Anna,

Nem ismerem az orvosodat, így róla nem tudok nyilatkozni.
Én még tavaly ősszel szültem, akkor még nem volt kész a kád. Most már kádban is lehet vajúdni.
Ha egyágyas szobába kerülsz, és kéred, akkor van rooming in. Alapból éjdszakára (kb. 11-től reggel fél 7-ig) elviszik a babákat. Azt hiszem, hogy a kétágyas azobában is van rá lehetőség, ha a szobatárs beleegyezik. A csecsemősök között van ilyen is, olyan is. A lényeg, hogy kérdezz meg mindent, amiben nem vagy biztos.
A gyermekorvsok nagyon jók, és van PIC II-es koraszülött osztály is, de remélem, erre nem lesz szükségetek. Nem tudom, mit szeretnél még tudni, így inkább kérdezz!

Ildikó,

Kérdezz nyugodtan, ill. olvasgass vissza, sok-sok infót találhatsz a szülésről ill. az utána következő napokról.

Judit

Kép

Kép
url=https://lilypie.com]
karpijudit

Szia Judit!
Köszönöm a választ. Időközben rájöttem, h keddenként vannak amolyan "beszélgessünk róla" összeröffenések a kórházban, ha tehetem, elmegyek.
Nem tűnik rossz helynek, nyilván kórház és nem wellness szálló....
Amit viszont nem tudtam meg eddig, hátha tudsz segíteni: azt értem, hogy rooming in-ben is hozzák-viszik a kicsiket, de mi a pontos napirend? Most velem lehet a reggeli viziten kívül? Egyágyas szobát szeretnénk, és a párom is ott lenne ennyit, amennyit ki tudunk alkudni, velünk, de mikor nincs ott a kislányunk?
Ezt vhogyan elkerülte válaszában a szülésznő a beszélgetés alatt...v csak nem figyeltem?
:cry:
Anna

Kép
vicanna

Sziasztok Lányok!

Mi a véleményetek a kórházban lévő szülésre felkészítő tanfolyam és szülőszobalátogatásról? Érdemes elmenni? Most hívtam fel a kórházat, a nővérszállón tartják minden kedden 14.00-kor, de a nővérke nem tudta megmondani, hogy ma mi volt a téma. Ti voltatok már ilyenen? Láttátok a szülőszobát? Annyi kérdésem lenne: pl. fájdalomcsillapítási lehetőségek és szokások, vajúdási körülmények és szokások, szülési lehetőségek és szokások, stb. stb. Előző terhességem alatt a Schöfiben voltam, de JFK-t nem ismerem. Tud valaki segíteni?
A másik fórumban csak a már meglévő babákkal foglalkoznak, a kórház már nincs is napirenden.

Mónika

Kép
Kép
bnemonika

Sziasztok!
Igen, sajnos a kh-ról egyre kevesebb szó van a másik topic-ban, kissé felcserélődtek a címek :roll:

Vicanna!
A 24 órás rooming-in-ben egész nap veled van a pici, a vizitre viszik be, meg ha jól tudom a reggeli fürdésre, meg mérésre. De ebben nem vagyok biztos, mert én nem kértem.
Speciel én nem kértem az egész napos kintlétet - pedig egyágyasban voltam. Nagyon jó volt, hogy tudtam még egy kicsit igazán aludni a szülés után, mert 11kor vitték őket, és reggel 7kor hozták ki a babucikat. Az a 8 órás alvás azért jól esett, utána itthon már úgyis 24 órás készenléti állapotban vagyunk. Egyébként az éjszakát kivéve gyakorlatilag egész nap veled van a pici, a vizsgálatokat leszámítva, de azokat akkor is megcsinálják, ha 24 órásban kint van a gyermek. De ez az én véleményem.
Nálunk úgy működött, hogy a férjem gyakorlatilag akkor jött be a szobába amikor csak akart. Egész nap akármikor jött akármeddig maradt. Hiszen kettesben voltunk csak a szobában illetve hármasban :)

Bnemonika!
Én nem voltam ilyen tanfolyamon, vhogy nem éreztem, hogy nekem ezeket előre el kell mesélni. Mindig is úgy gondoltam, hogy a szülés egy természetes folyamat, biztosan menni fog. :roll:
A szülőszoba-látogatásnak szintén nem látom sok értelmét, a lényeget már úgyis tudod. Az alap szülőszobák függönnyel vannak elválasztva, és van két külön szeparált szoba. Az egyik a lila-szoba, ez teljesen ajtóval ellátott külön szoba mindennel. Ha jól emléxem még inkubátor is van bekészítve. A másik pedig az újonnan átadott Ikeás szoba. Ez egy jó nagy szoba, franciaággyal, bordásfallal, sarokkáddal-jacuzzi- ahol az alternatív vajúdás gyakorlatilag bármely módját kipróbálhatod.
Fájdalomcsillapításról megint csak nem tudok nyilatkozni, nem volt benne részem 8)
De szerintem ezt az orvosoddal is meg tudod beszélni.

Remélem valamennyit azért tudtam segíteni!

Sziasztok: Eszti

Kép Kép
fricky

Sziasztok!

Vicanna! reggel 7-8ig vannak kinnt a bébik aztán 9 körül megint kihozzák Őket és utána már csak du 3/4 5kor viszik el Őket. /látogatási idő/ és este 7 kor hozzák ki ismét és utána már csak éjjel 11 felé jönnek érte. Persze Te is beviheted bármikor, ha pihenni, tisztálkodni, enni szeretnél, vagy látogatót fogadsz. És kérheted, hogy éjszakára kinnt hagyják, ha egyágyasban vagy.
Viszont csatlakozom Frickyhez sztem is jó az a utolsó nyugis, átaludt 2-3 éjszaka. Utána már erre nem mindig lesz lehetőséged.

Móni! azért nyugodtan fel teheted oda is a kérdéseidet. azért nem téma, mert nincsenek újak és így a már meglévő gyerköcökről "beszélgetünk". pedig mi nagyon szeretünk tanácsokat is adni :D
Egyébként sztem érdemes elmenni a keddi összjövre, főleg ha ennyi kérdésed van. Ott biztos kapsz rá választ. Én anno időhiány miatt kihagytam ezeket a felkészítő foglalkozásokat, de én a dokimtól mindent megkérdeztem és a szülőszobákat is megmutatta nekünk.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!
Fricky, Sidney: köszönöm az infokat, leginkább azt szűrtem le, h ha elég ügyesek vagyunk, már akár a kh-ban megunhatjuk a Apró Bőgő Gyönyörű Vakarcsunkat :lol: , ha nagyon akarjuk, annyit lehet kint. Azt hiszem megfontolandó, amit az első - és sokáig egyedülálló - egyedül átaludt éjszakákról mondotok.... :roll:

Mónika: a keddi felkészítők jók, meg lehet mindent kérdezni, meg aztán látod, kiknek a kezébe fogysz kerülni.
Utoljára pont a fájdalomcsillapítás volt a téma. Röviden: a természeteseken kívül van lehetőség gyógyszeresre is: vénás injekció, illetve epidurál. Ezzel járkálni is lehet, persze csak addig, ameddig a kanül engedi. 38. hétig kell hozzá labor, ezt a doktoroddal beszéld meg!
A vajúdási szakaszban bármikor kérheted, a kitolási szakaszban már nem adnak, mert mire hatna, már megvan a pici!

Anna

Kép
vicanna

Sziasztok!

Anna! hidd el az elején nagyon furi lesz az éjszakai kelés, ha egyáltalán el tudsz majd aludni :lol: aztán persze hozzászokik az ember és akkor már előfordul az is hogy hamarabb ébren leszel mint babókád, sőt olyan is hogy ő fel sem ébred majd a "szokott" időben csak Te. :lol: Kívánom Neked, hogy egy jól alvó babótok legyen majd. Eleged talán nem lesz azért belőle, de sok időtök lesz az ismerkedésre. Itt tényleg nem lesz más dolgod csak a bébi és a pihi.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok!

Köszönöm szépen a válaszokat. A fájdalomcsillapítás nagyon érdekelt volna. Időközben voltam a kórházban és láttam kiragasztva az UH váróban erről témafelsorolást. Jövő héten az apás szülés és szülőszobalátogatás lesz a téma, benézek, hátha tudok másról is kérdezni. Igazából tényleg tudom, hogy mi fog velem történni, csak a Rencit a Schöfiben szültem és ott egész mások voltak a szokások, pl. hiába mondták el a felkészítőn, hogy hányféle fájdalomcsillapítás van a kórházban (a gáztól az EPD-ig), mikor vajúdás közben kértem, azt mondták, hogy nincsen, nem szoktak adni. A babát nem is láttam, csak már felöltözve, pólyában, és akkor is hiába nyújtottam a kezem, csak megmutatták, ezért csak a feje búbját láttam. Reggel 6-kor hozták először, mikor a kezembe adták, féltem is, hogy másik babát kapok és nem fogom észrevenni. Butaságnak tűnik, hogy így aggodalmaskodom? Biztos a hormonok :wink:

Mónika

Kép
Kép
bnemonika

Szisztok!

Móni! sztem teljesen igazad van. Az ember elmegy, hogy informálódjon és hall minden szépet és jót. Aztán mikor meg odakerül kiderül, hogy semmi sincs a gyakorlatban.
JF-ben amint megszületik egyből a hasadra teszik aztán fürdetik csak le. Utána még megkapod. Viszont nekem egyik gyerköcöt sem hagyták ott a megfigyelésre 2 órára, hanem levitték az oszt-ra. Mondjuk én nem is nehezményeztem ezt.

Edina

Kép
Kép
sidney

Sziasztok Lányok!

Ma voltam ezen a "várandós konzultáció"-n, én szülésre felkészítő tanfolyamnak hívnám. Nagyon jó volt :lol:
Ma az apás szülés volt a téma, egy nagyon kedves fiatal pszichológus lány tartotta beszélgetős formában. Jókat nevettünk és sok fontos dolgot megtudtunk a "vajúdótárs" feladatairól. Ha valakit érdekel, szívesen megírom.
Minden héten kedden 14.00 órakor van a nővérszálló 1. emeletén. Mindig fél 4-ig tart, utána szülőszobalátogatásra van lehetőség (amennyiben nem foglalt mind a négy). Ára nincs, hanem a résztvevők támogatják az alapítványt 1000 Ft-tal (páronként). Egyébként fél 4-től terhes torna is van (700 Ft-ba kerül).
Következő konzultációk lesznek még:
- okt 2.: A szülészeti és újszülött osztály bemutatása, helyi szokások, lehetőségek
- okt. 9.: Amikor megszületett a babád ... A szoptatás és a gyermekágyas osztály
- okt. 16.: A torna és a gyógytorna
- okt. 30.: Az újszülött szükségleteiről, táplálásáról, egészségéről
Lesz még valamikor (egyenlőre dátum nélkül van):
- A terhesség és a szülés történései, a szülés megindulása, a vajúdási és a kitolási szakasz
- Mit tehet az orvos? A szülés alatti orvosi beavatkozásokról, császármetszésről
- Mitől félek? Félelemről, fájdalomról
- A fájdalomcsillapítás gyógyszeres és természetes lehetőségei

Van még várandós relaxáció is szintén keddenként 12.00-13.30-ig. Azt mondták, hogy a relaxációs gyakorlatokkal és a tornával nagyban meg lehet könnyíteni a szülést. Háááát...

Mónika

Kép
Kép
bnemonika

Sziasztok!

Dr Csütörtöki Attila elérhetőségére és pár infóra volna szükségem róla. Sajnos váltanom kell orvost, mert a régi dokim már nem vállal jövőre szülést.
Válaszaitokat előre is köszönöm.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

sziasztok .azt szeretném kérdezni, hogy ismeri- e valaki dr Molnár Imrét?

szanet

Sziasztok

Én teljesen új vagyok, november 8-ra vagyok kiírva, J.F-be szülünk.
Mónika olvastam , hogy voltál előadásokon. Az e hetin mi is voltunk a férjemmel, tetszett nekünk. Viszont az apásszülésre nem tudtunk elmenni, és ha nem túl fárasztó, akkor szívesen meghallgatnám, hogy mi volt. Előre is köszi
mona1978

Szia Mona!

Gratula a babóhoz. Küldtem privit, remélem átment!

Mónika

Kép
Kép
bnemonika

Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani szülésznőt a Jahn Ferencben?
Nem ismerek senkit, és elég sürgős lenne.
Elérhetőség is kéne ha van, jöhet akár privátba is.
köszönöm előre is.
Szilvi

Pmacs
pmacs

Szia Szilvi!

Küldtem a prividre egy elérhetőséget.
Remélem, tudtam segíteni...:)
Nekem nagyon pozitív élmény volt a szülés a Jahn Ferencben. Remélem, Neked is az lesz...

Üdv:
Kati

lkatca
lkatca

Sziasztok!

Én még új vagyok itt, a segítségeteket szeretném kérni. Meg tudná valaki adni privátban Dr. Hartmann Gábor magánrendelőjének elérhetőségeit? Sajnos a nőgyógyászom nem vállal már szüléseket, így keresnem kell egy megbízható szülész-nőgyógyászt, és amennyire visszaolvastam Hartmann doktorról jó vélemények vannak.

Előre is köszönöm:

Ladiva
Vendég

Szia Mónika!
Jársz még a szüléselőkészítőre? A maira nem tudtam elmenni, de nagyon érdekelne mit mondtak a szülés utánról, a gyermekágyról. Ha voltál, röviden le tudnád írni a lényeget?
Köszönöm, Anna

Kép
vicanna

Sziasztok!

Vicanna!
Sajnos nem tudom neked leírni az elhangzottakat, mert ma nem voltam, a szülés utáni babadolgokról volt szó és ebben már kicsit járatos vagyok. Mostanság nem is lesz olyan, amire elmennék. Ami érdekelt az az apás szülés, a szülésznő véleménye és a szülőszobalátogatás.

Lányok! Szorítsatok, holnap megyek terheléses vérvételre. 7-kor megeszem a zsömlét és a 2 deci tejet és 8-kor megböknek. :roll:
ÚÚÚÚtálom a vérvételt!!!!!!
Szerintetek mikor lesz eredmény? Jövő héten megyünk sleepinnel UH-ra. Hihetetlen, hogy megy az idő. :D

Mónika

Kép
Kép
bnemonika

Sziasztok!

Mónika: Hogy sikerült a vérvétel? Túlélted?(a legjobb bnőm is utálja), Ha ez cukor vizsgálatos, nekünk pár nap múlva lett eredmény, de még vmit megnéztek és arról csak több hét múlva lett eredmény, amit a védőnőm kapott meg.

Vicanna: Mi voltunka férjemmel, ha érdekel, elküldöm majd, holnap priviben szívesen, és igyekszem a lényeget :lol:

Kép
mona1978

Sziasztok!

Jelentem, túléltem, nem is volt olyan borzasztó. Jövő héten viszont UH-ra megyek, kiváncsi vagyok, hogy már mekkora. Olyanokat rúg belém, hogy beszélgetés közben félbeszakad a mondatom. :lol:
Nektek is ilyen mozgékony?

Mónika

Kép
Kép
bnemonika

Sziasztok!

Bocsi a zavarásért, én még sajnos nem vagyok terhes, de már nagyon rajta vagyunk! A Délpestiben szeretnék majd szülni, van ott egy doki, akit eddig ajánlottak (Farkasinszky), de most rosszat is olvastam róla. Mi a véleményetek, hallottatok róla? De szívesen várom egyéb délpestis doki ajánlásotokat is. Akár privibe is.

Előre is nagyon köszi

Kép

KRISZTA
kriszta00

Sziasztok!

Kriszta! én Farkasinszky dr-nál szültem mindkét gyerköcömet és most is hozzá járok. Velem mindig maximálisan rendes volt. Több barátnőm/ismerősöm is szült már Nála és ők is elégedettek voltak.

jó éjt Edina

Kép
Kép
sidney

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?