Új privát üzeneted érkezett!

hali
vagyok, vagyis nem vagyok jövünk-megyünk, apa itthon szabin
mostanában is sok itt a idegenek-látogatása, ezért nem írok...
csak képeket néztem, majd olvasok is

Kép

Kép
szolkata

Szia Vanda!

gyere bátran, nem vagyunk mi zárt klán! örömmel látunk mindenkit!

mint DT fan, én nagyon ajánlom, és vagyunk egy páran, ha úgy gondolod, hogy megpróbálod, kérj időpontot, egy kivizsgálásra, az úgysem árthat babavárás előtt, és dönts aszerint, amit akkor tapasztalsz...

Kata!
honnan tudod?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Múltkor hiányoltátok húgomékat.

Íme:

Kép

Kép

Olga

Kép
juhaszolga

Szia Judit :)
Köszönöm és a megerősítést is :) Elmenni mindenképp elmegyek hozzá. Változott a telefonszáma, mondjuk az elmúlt 6-7 évben? ;) Egy szám + az időpontkérős számát anno megszereztem (csak sosem jártam nála).

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok!

Holnaptól egy hét Balaton, mindenkinek pussz!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szép napot Mindenkinek!
Bocsi hogy az elmúlt időszakban nem jelentkeztem, de az igazság az hogy úgy leeresztettem mint egy lufi. Olvastalak benneteket, de reagálni már nem volt energiám.A munkahelyi válság hatással van az itthoni életemre. Kolléganőim sorra mennek táppénzre, egyedül maradok mindenre, összefüggő szabadságon még az idén nem voltam. Most már nagyon kivagyok purcanva.Ráadásul itthon is fenekestül felforgattunk mindent mivel Kristóf szobáját laminált padlózzuk, de mivel előtte betonznunk kellett, ezért totál szét pakoltunk.Ma megyünk szolnokra megvenni a padlót.
Mivel legfőképp képekkel adós vagyok, ezért hoztam párat.Reagálni igyekszem mégha címszavakban is, de próbálom magam utólérni. Kép Balatoni látkép a tihanyi apátság mellől
Kép megérkezésünk napján
Kép Kép imád pózolni
Kép a baldachinos szoba
Kép másik háló
Kép Kép Kép Kép Kép kilátás az erkélyről
Kép Kép Kép

Kép
Kép
bmárti75

Az ismételten nyaralóknak nagyon jó időt!

akik meg már hazajöttek dobhatnának képeket! meg akik nem azok is!

Márti!
nagyon látszanak a mínuszaid! dobj már egy ilyen volt ilyen lett képet magadról persze! és még a bálról is!

A család látom jól érezte magát a nyaraló nagyon pazar! nekem nagyon tetszik az a kőfal a köv házunkban majd....

Vanda!
nem hiszem, de ha nem boldogulsz szólj nyugodtan!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Én még teljesen új vagyok itt! Még csak 13.hetes kismama vagyok ezért időben szeretném "feltérképezni" leendő orvosomról a véleményeket. Én Erdődi-t választottam! Szívesem olvasnék róla egy-két véleményt! Amiket eddig találtam elég régiek. Akinek van róla véleménye vagy hallot valamit kérem segítsen nekem!
Válaszaitokat előre is köszönöm!
tocska1

Tocska: Szia! Üdv itt! Erdődik? Háááát....lennének jobb tippjeim, én nem ajánlanám senkinek....de van akinek bejön. :roll:

Márti: Hűűű, nagyon látványos a fogyás!!! Megismernek, akik régen nem láttak? Nagyon csini vagy!

Szami: Érezzétek magatokat nagyon jól!!!!!!!!!!!!!
jaimee1

Jaimee1: Mit hallottál róla? Leírnád? És te kit ajánlanál? Előre is köszi!
tocska1

Márti!
Nagyon klassz helyen voltatok,és hát igen a fogyás az nagyon szembetűnő!!!!

Tocska!
Üdv. itt!!!!!!!!!
Erdődit,én nem ismerem,se jót se rosszat így nem tudok róla írni

Kép

Kép
katlina

Szép napot!
Köszönöm a pozítív jelzéseket a fogyásommal kapcsolatosan. Majd keresek tavalyi képet is magamról.
Nyaralóknak jó időt kívánok!
Vanda! Én is úgy tudom hogy nem változott a telefonszáma a dokinak.
Tocska! A kolléganőm is Erdődihez jár, ez már a második terhessége amikor ő a dokija, neki például bejön.
Katlina!Gratulálok,és remélem minden rendben van.

Kép
Kép
bmárti75

Kép 2008.08.02. Kép 2009.08.01

Kép
Kép
bmárti75

Hali mindenkinek,

mi is hazatértünk, szuper volt minden, a gyerekek is nagyon élvezték, meg mi is!

Katlina, nekem 6 hetesen nem látta még a doki a petezsákot, sztem nincs semmi gond, nyugi! Holnap gyere a hírekkel!

Márti, nagyon szép helyen voltatok, nem semmi az a berendezés!
És tényleg sokat fogytál, gratulálok hozzá!
Remélem sikerül egy kicsit feltöltődnöd, kemény lehet így a meló...

Tocska, akiket én ismerek, és Erdődyt választották, mind meg vannak vele elégedve! Szóval hajrá!

Szia Vanda, nekem is DT a dokim, mindkét fiam nála szültem, nagyon pozitív a véleményem róla, emberileg-szakmailag is csupa jót mondhatok róla.

Judit, Niki: ISteni helyen voltatok, nagyon szuper programjaitok voltak! Kár, hogy Niki, haza kellett kicsit hamarabb jönnötök, remélem azóta jól vannak a csajok!
Melyikőtök volt a programszervező? :) Olyan jól összeszokott csapat vagytok, jó lehetett!

Ildi, ne bánd Nimród haját, nagyon férfias lett így! Nekem tetszik, nagyon aranyos a rövid hajjal is!!! Meg hát praktikus, mert nem izzad annyira a kis feje ebben a melegben!

Olga, mi is voltunk veszprémben, hajókáztunk is, hasonló programjaink voltak!
Az első képen tűnt fel, hogy Balázs milyen hosszú, nagy fiú már!
tesódék is nagyon szépek, milyen nagy már Norbi!

Szami, nektek jó nyaralást, nagyon sűrű a nyaratok, tele élményekkel, utazásokkal!

Vera, egy barátnőm beszélt még nekem régebben arról, hogy ha frusztrált, zaklatott a gyermek, esetleg segíthet, ha sok-sok bábból neki kell kiválasztania kettőt, és a két kezével játszani valamilyen szerepet, jelenetet. Általában így ki tudják beszélni a problémáikat, kijátsszák magukból az esetleges feszültséget. És te is tájékozódhatsz róla, hogy mi nyomja a kis lelkét.

Rólunk: Bálint a Baécsin bemutatta oldalra forduló mutatványát, sőt, egyszer még tovább is fordult, hátról hasra, csak a kis kezét nem tudta kihúzni. :) És egyszer az apjának még gurgulázós-kacagós-viháncolós mutatványt is bemutatott, nagyon édes volt!
Szabi is élvezte a Balcsit, a hajókázást, homokozást, esti sétákat, nem volt vele semmi gond! Nagyon ggyorsan eltelt a hét, bár kicsit tartottam tőle, de minden jól sült el!
A lellei strand nagyon szuper, hosszú homokos partja van, olyan, mint a tengerpart, és nagyon lassan mélyül a víz, igazi gyerekparadicsom! a boglári strandot is csak ajánlani tudom mindenkinek!
Keszthelyen is voltunk, őszintén szólva nagy csalódás, eléggé lepukkant, bár a Festetics-kastély nagyon szép!

Képeket majd este teszek, ha feltöltöttük őket!

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

Dorka, várjuk a képeket ;) Gratula Bálint első megfordulásához! :)
A lellei strand nekünk is nagyon tetszett, mondtam is hogy jövőre oda menjünk tengerpart helyett mert sokkal jobban élvezték hogy nem hullámzik a víz :D

Köszi a bábos öteletet, ki is próbálom vele, most hogy eszembe juttatad :) Hallottam már ezt a kijátszást, de egy ideig Bence félt az ujjbáboktól :shock: így eltettem. De talán már nem fog ;) Nagy, kézi bábunk talán 2 vagy 3 van.

Katlina, ne izgulj, minden rendben lesz!!!! Mondanom sem kell hogy nekem is így kezdődött Bencével a terhességem, mert 5hetesen semmi nem látszott. Csak engem még jól be is paráztattak hogy készüljek a műtétre mert biztos méhen kívüli :evil: De aztán adtak egy hétvégét, "egy esélyt még a babának" (így mondta a doki) és lám, hétfőn már ott volt Bencus :) Na, mondjuk én rögtön el is jöttem attól az orvostól, mert az egész hétvégét végigbőgtem miatta :()

Tocska, szia :) Az én nővérem és anyukám is Erdődihez jár és meg vannak vele elégedve. Bár ők már nem fognak szülni (főleg nem anyukám :D) így ők "sima" nőgyógyászként járnak hozzá.

Olga
, jók a képek :) Balázs mekkora nagyfiú lett :shock: gyönyörűséges! :) Gatyó ügyben találkozunk a héten? Vagy nem jöttök valamikor Szandára? Van egy Bobos pulcsink is ;)

Márti
, de jó hogy ennyi képet tettél! Szép helyen voltatok, látszik hogy klasszul éreztétek magatokat :) Angéla nagyon aranyos ahogy pózol :) Neked pedig óriási gratula, minden elismerésem a kitartásodhoz!

Ildi, nagyon édes lett Nimród ezzel a rövid hajjal :) Ez már nem annyira babás, inkább kisfiús az arca, és még mindig szépséges a szeme ;)

Anikó, Doroti is nagyon szép. És milyen bátor kislány! :)

Judit
, bocsi, de én nem is köszöntöttem Letit :oops: Úgyhogy most így utólag: Boldog névnapot Leti!!!
Nagyon jók a képek, gyönyörű volt az a tó! A MenDan szintén... kipróbáljuk majd ;)
A két csajszid annnnnyira hasonlít, sztem egyre jobban :) És rád ;)

Niki, Dorkának milyen hosszú a haja! :shock: Látszik hogy jó rég találkoztunk :(

Évi, ha olvasol. Tudsz nekem segíteni abban hogy ha Bencét focizni szeretném vinni, hova-merre induljak el? Azt mondta lenne hozzá kedve... A másik lehetősége a karate lenne, arról is olyan jókat hallottunk, ilyen kicsiknek még egész más mint kamaszkorban. Úszni ugye nem szeretne.
Köszi :)

Kata? Mi újság veletek? Milyen idegenekről beszéltél? :roll:

Szami, nektek jó nyaralást! Csak kapkodom a fejem hogy ti mindig mentek valahova :D

Mi meg itthon... Csináltattunk 50méter hosszan lamellás kerítést amit le kellett festeni mert tök kezeletlen volt a fa. 180nm-nyi felület, elkezdtem kézzel, ecsettel. Háááát... Tegnap végül vettünk egy festékszórót és ma Ákos le is kente az egészet. Meg is könnyebbültem hogy nem nekem kell az 50métert kézzel :D Bár szeretek festegetni, de nem ennyit és nem két gyerekkel a fenekemben... :roll:

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Vera, írok pü-t, mert nem nagyon akarom itt nagy nyilvánosság előtt kibeszélni az edzőket :wink:

Hú, megint nagyon lemaradtam, de elolvastam mindent.... :lol: Először is minden kép szupi!
Első blikkre, Judit, nagyon klassz helyeken jártatok! És csodállak mindig benneteket, mindig olyan jó kis aktív nyaralást szerveztek!

Márti, Tihanyban volt a szállásotok? Nagyon hasonlít a szoba a mi tavalyi balatonfüredi szállásunkra! Látom jól éreztétek magatokat, és tényleg sokat fogytál!

Olga, nem hiszek a szememnek! Hogy Balázs mekkora fiú lett!!!! És még mindig nagyon hasonlít rád!

Dorka, örülök, hogy jól sikerült a nyaralás! Ezek szerint Szabinak is jót tett, hogy egy hétig együtt volt a család! Mire döntöttetek a bölcsivel kapcsolatban?

Tocska, én Erdődinél szültem. (na nem mostanában...). Mint szakember nagyon meg voltam vele elégedve. De.... ha babusgatós, nagyon odafigyelős dokit keresel, akkor ne őt válaszd, nem az a típus.

Mi a múlt héten megjártuk Debrecent, egy nagyon klassz focitornán voltunk. Csak 4. lettünk, de mivel nemzetközi volt, így ez is nagyon szép eredmény. Telik a nyár, mindjárt itt a suli. Ma még gyorsan strandoztunk egyet, hátha nem lesz már rá a nyáron több lehetőség.

Niminek nagyon jól áll a rövid haj, olyan jó kis pasis :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Nah, esti műszak letudva, gyerekek ágyban....

Vera, mi is már másodjára voltunk BOgláron, Ditkéék javasolták a lellei strandot, amúgy be sem mentünk volna... És tök szupi, tényleg, gyerekekkel ideális!
Én is szeretek festeni, nagyon jókat lehet gondolkodni közben :)
Kikapcsol teljesen!

Évi, köüszi a kérdésed, bölcsis lesz Szabi. Több okból is: mire oviba kerül, már jár gyerekközösségbe, ami sztem jót tesz szocializációs és más okból is.
Másrészt ha itthon lenne velem, és jövő ősszel az ovival kezdenénk, én még minidg maradni fogok Bálinttal itthon, szóval akkor is át kell élnie, hogy anya marad itthon a tesóval, neki meg mennie kell oviba.
Harmadrészt pedig mindig "lecsap" a korosztályára, szívesen utánozza őket, kapcsolatot teremt velük, megérett arra, hogy más gyerekekkel töltsön el legalább egy fél napot.
Negyedrészt úgy gondolom, hogy az a nyugalom és odafigyelés Bálintnak is jár legalább 4 hós korától, amit ő megkapott kicsiként.
És még van nehány indokom, amiért úgy tartom jónak, hogy elkezdje a bölcsit szeptemberben. PErsze ez is olyan téma, aminél eltérő vélemények is szép számmal akadnak, mi így döntöttünk Petivel.
Persze tudom, hogy sokminden szól amellett is, hogy ne járjon bölcsibe.
És nagyon jól ráéreztél, hogy Szabinak jót tett, hogy sokat foglalkoztunk egyszerre vele Petivel, míg anyum Bálintra vigyázott. Ilyen az elmúlt 3 hónapban nem nagyon volt, mert egyikőnk vagy a picivel volt, vagy ügyeket intézett stb.

Nah, és akkor nehány kép:
Kép lellei forgatag Kép szeles időben Kép Zsófival :) Kép Siófokon Kép :) Kép cumisok Kép a család egyik fele Kép Balcsipancsi Kép platánok alatt Kép hajókázás

Kép
Kép
dorkáék

Jó estét!

Tocska!
én nem tudok segíteni ez ügyben

Dorka!
a programszervezők? Úgy közösen, mindenki...

hoyg Te milyen csinos vagy már is! gratu a forgáshoz! a lellei strandon mi is "voltunk" oda-, és visszafele jövet is, nem fürödni, de tényleg, mintha tengerparton sétálna az ember! Ahol ketten vagytok Bálinttal kép, nagyon szuper!

Vera!
köszi! :lol:

én is szeretek festegetni, de asszem ennyi nekem is feladta volna a keresztmacskát...

Márti!
tyűha!!!!!

Olga!
sztem én nem is mondtam, miylen jók a képek, amiket hoztál, és Norbi is hihetetlen mekkora már, hisz még most gratuláltunk!

Képzeljétek, ma voltak itt Nikiék, és örömmel újságolta, hogy Dorka tud kétkeréken bicizni, hozták is, megmutatnia tudományt. Gréti ezen teljesen beizgult, hogy ő is. elkérte a bicit ráült, és hajtotta.... teljesen elképedtem, úgyhogy gyorsan szereltek az apák, és tekertek ezerrel a csajok....

a ratz-fratzot mindenkinek javaslom, gyorsan át is alakítottuk Letinek, azzal már nagyon biztonságosan közlekedett, hyog csak betekerte, és feltette a lábát, szóval a egyensúlyérzékével már nem volt gond, inkább a mi lustaságunkkal...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka, nagggyon jók a képek!!! :) És tényleg nagyon csinos vagy, ahogy Judit is írta! A fiúk tüneményesek :) A kengurus kép és ahol kettesben hasaltok Bálinttal szenzációs! :) Tiszta miniSzabi ;)

A bölcsi kérdésben meg az a lényeg hogy ti hogy érzitek, ti hogy gondoljátok! ;) Én is csak érdeklődtem, ahogy Évi is ;)
Egyébként ha már amúgyis pattanásig feszülnek az anyuka idegei a dackorszakban lévő, kicsit féltékeny gyerektől, akkor az a pár óra különlét még jót is tehet. Mindkettőtöknek ;)
Én csak úgy repültem Bencéért az oviba, mindig frissen, kipihenten és utána sokkal de sokkal türelmesebb voltam vele a nap hátralévő részében.

Ja, és a festegetés engem is totál kikapcsol(na), de ritkán van részem az egyedül festegetésben :) Bence általában ott csacsog mellettem :) van hogy segít is, képzelhetitek! ;)

Judit, Gréti biciklizése :shock: :shock: Gratula neki, nagyon-nagyon ügyes! :)
Gyorsan ide a tippet hogy akkor mit és hogyan csináljunk!! ;) Ugyanis Bencét már tanítgattam párszor, futottam utána a beszúrt seprűnyéllel :D és mégsem tanult meg egyelőre :oops: És én is épp ma mondtam Ákosnak hogy ez a mi lustaságuk mert nem fektettünk bele sokkal több időt. És még olyan jó lenne a nyáron megtanítani!
De ő hamar feladja, és közli hogy majd ha iskolás lesz... :roll: :)

Niki, Dorkának is hatttalmas gratula, ő is ügyi nagyon! :)

KépKép Kép
76vera

Vera!

amikor mi vettük, még itthon nem lehetett kapni, de most már egy-két helyen láttam. érdemes rá beruházni, ha már a motor kicsi, de még nem tud a gyerek bicizni, ez tökéletes. tulképpen egy pedál nélküli bicó, amivel fut a gyerek, mint a motorral, de cipőkímélőbb, mert a teste nem esik annyira előre

ha hazajöttem, dobok képet, most elhúztam a dógozóba

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Dorka, nagyon jók a képek! Szerintem Bálint egyre jobban hasonlít hozzád! De igazából mind a két (hihi, három) fiú nagyon jó képű :lol:
A bölcsit azért kérdeztem úgy, hogy mire döntöttetek, mert én is úgy gondolom, ahogy Vera. Ti ismeritek a gyereket, a Ti helyzetetek, ezért is a Ti döntésetek.
Nekem is sokan mondták anno, miért íratom bölcsibe a két és féléves gyereket, hisz otthon vagyok. De! Neki már akkor kellett a gyerektársaság, én kevés voltam neki, és imádott bölcsibe járni! Akkor miért is ne? És hát igen, legalább neked is lesz egy kis időd, magadra és Bálintra is... teljesen megértelek!

Vera, nálunk a biciklizés úgy működött, mint BBJ-nél. A haverok hatására. Valahogy az én fiam nem tudja elviselni (a mai napig sem), hogy más tud valamit, amit ő nem! Így hát fél óra alatt megtanulta. Na, közben kb. 3-szor földhöz vágta a biciklit, mert nem ment, de addig csinálta míg nem sikerült.
De ha ő nem akarja, szerintem a Ti erőltetésetekre már csak azért sem fogja csinálni... valami cselhez kellene folyamodni :wink:
Pl. a Csongi haverja meg pont az ellenkezője. Szégyelli ha valamit nem tud, így inkább meg sem próbálja. Most éppen az úszással vagyunk így. Csongi tegnap is rengeteg próbálta, már egész jól megy neki, a haverja meg kiverte a hisztit és már csak azért sem!!! Hát nem egyformák a gyerekek :wink:

Évi és
Kép
csongianya

hali,

Vera, itt Szolnokon a Rodeo-ban láttam a Judit által emlegetett Ratz-fratz-ot, Police felirattal, máshol még nem találkoztam vele....

Évi, Vera, remélem nem úgy jött le az írásomból, hogy haragudnék, mert megkérdeztétek... :oops: egyáltalán nem, csak leírtam, hogy miért döntöttünk a bölcsi mellett!

Nah, én meg belázasodtam, fáj a derekam, sztem sikerált valami kismedence-gyull-t összeszednem, egyszer vizes fürdőruciban maradtam.... :cry: :?

Remélem nem ez a H1N1....
Úgyhogy most Peti vitte oltásra Bálintot, én meg 5-re megyek dokihoz.

Jaj, és nagyon aranyosak vagytok, hogy engem is dícsértetek, el is pirultam. Az az igazság, hogy valahogy előnyös oldalra fordulhattam, ha így láttátok, mert nekem nem kell külön úszógumit felhúznom, ha úszni megyek... :oops: :roll: Pár kila még befigyel így szülés után rendesen....

Kép
Kép
dorkáék

Judit, köszi, asszem láttam már ilyen biciklit :) De nem hinném hogy beruháznánk rá mert márciusban, a névnapjára kapott Bence egy tök komoly biciklit, ami már az ő mérete (ill. sztem kicsit nehéz is neki :roll: ), 2-3évig tuti jó lesz még ;) Csak ugye ehhez még adtak pótkereket és persze az rajta is van.
De van egy kisebb bicónk amiben a seprűnyél van, de az meg már pici neki, na sztem azon meg azért nem fog tudni megtanulni :roll:

Azt hittem van valami trükk hogy lehet a gyereket rábírni arra hogy egyensúlyozzon ;) Mert Bence totál biztonságban érzi magát hogy fogom hátul, esze ágában sincs egyensúlyozni ha elengedem, inkább már teszi is le a lábát...
Vagy hozzátok el Dorkát és Grétit hozzánk hogy itt is mutassák be a kétkerekezést, hátha úgy Bencus is kedvet kapna :lol:

Évi, Bence is begurul amikor nem sikerül neki valami, de ő hamar fel is adja :?

Dorka, láz :( Gyors jobbulást neked, remélem hamar rendbejössz! H1N1re meg ne is gondolj :evil:
Nem hinném hogy nagy úszógumid lenne! Csini vagy és kész :) ;) Én kifejezetten bálna voltam mikor nekem ekkorák voltak a gyerekek!!

KépKép Kép
76vera

Dorka!
jobbulást!

Vera!
oksa! :lol:

ja persze, Te is meg a bálna...

a fratzot Jázmin is ki tudná használni!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, Dorka :)
Köszönöm szépen a választ! Most már nagyon bizakodó vagyok.

Továbbiakra minden jót kívánok!
:)

Vanda

Kép
vanda

Voltunk dokinál,és minden rendeben !!!!!!!!

Dorka!
Jobbulást

foly.köv. este

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!
Igyekszem én is írni hogy ne nagyon maradjak le.
Dorka!Nagyon klasszak a képek.Aranyosak a gyerekek.Gratulálok Bálintnak a forduláshoz, nagyon ügyes. Neked pedig mielőbbi gyógyulást kívánok!
Vera!Nálunk Angéla most a tavasszal tanult meg biciklizni, de én nem sokat segítettem neki.Nem volt seprűnyél sem. Először bent az udvaron ment rövidebb-hosszabb távokat, majd miután már egyre jobban tartotta az egyensúlyát akkor az utcán próbálkozott.Jó egy hét alatt tanult meg önnállóan biciklizni, azóta pedig már utólsem érem ha megindul.
Katlina!Gratulálok a Pocaklakóhoz, probléma mentes terhességet kívánok!
A múltkori testvér féltékenységhez annyit érnék hogy nálunk valahogy Kristóffal nem voltak ilyen gondok.Mostanában van hogy Angéla zsarol érzelmileg ha valamit nem akarok megvenni vagy megcsinálni neki.Ezeket mondja például: Engem nem is szeretsz, csak Kristófot, soha nem is szerettél, úgyis tudom hogy én vagyok a lagrosszabb a családban.Na ezekkel totál kikészít, de nem hegyom magam befolyásolni, bármennyire is sajnálom, elmagyarázom inkább neki hogy ugyanúgy szeretem mint Kristófot és nem is olyan rossz mint amilyennek ő gondolja magát.
Egyébként mi már aug. 03-tól oviba járunk.az 5 hét szünet nem zökkentette ki a korán keleésből, minden olyan mint szünet előtt. Ma megvettem Kristófnak a 4-es tankönyveit, mivel tartósan beteg ezért csak 1645-Ft-ot kellett fizetnem érte.A hétvégén pedig megvesszük a még hiányzó iskolai felszerelést.Szombaton megvettük a laminált padlót-ha kész lesz majd teszek képeket.

Kép
Kép
bmárti75

Katlina!
Gratu még egyszer és most már vigyázz magatokra!

Márti!
miért tartós beteg? ez most nem jut eszembe...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Katlina, nagyon örülök, hogy minden rendben van a Pocaklakóval! :D Vigyázz magatokra! Tetszik az új vonalzód! :wink:

Szia Vanda! :) Én nem ismerem azt a dokit, de a többiek már válaszoltak is neked.

Olga, Húgodék gyerkőce is olyan aranyos! :)

Márti, jók a képek! :) És tényleg nagyon látványos a fogyás! :shock: Ügyes vagy!

Szia Tocska! Erdődi dokival egyszer futottam össze uh-on, nem tudok róla rosszat mondani, bár igaz, hogy egy szót sem szólt hozzám a vizsgálat alatt és nem fordította arra a monitort, hogy én is lássam a Picurt, de pl. a végén felsegített az ágyról. Akik hozzá jártak, meg voltak elégedve vele.

Dorka, köszi! :)
De jó, hogy minden jól sikerült a Balatonon! :) Bálint babának nagy gratula a forgolódáshoz és a hangos nevetéshez! :D Micsoda sérót fésültetek neki! :lol: :)
Nagyon jók a képek, aranyosak a gyerekek és csinos az anyukájuk! :wink: A cumizós tesós kép a legjobb! :)
Gyors gyógyulást neked! Remélem a fiúk nem kapják el!+++

Vera, neked is köszi! :)
Elképzeltem, ahogy Bence segít neked festeni. :lol: :wink: Én is szeretek festegetni. Nyáron felújítottuk a régi kisszékeimet és azokat le is kellett festeni. Tényleg kikapcsolódás és még szép is lett, azt hiszem. :wink:

BBJudit, hatalmas gratula a nagylánynak! Ügyes!!! :D

Évi, köszi! :)
A 4. helyezés sem rossz! Gratulálok! :)

Ma strandon voltunk, Nimród nagyon szeret pancsolni. De úgy elfáradt, hogy az autóban hazafele elaludt és az a pár perc alvás bőven elég volt, hogy most is itt nevetgéljen. :? Így jártunk. Remélem mindjárt elfárad, mert én már tudnék aludni... :P

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Katlina, :lol: :lol: :lol: :lol:
De jó!!! Úgy örülök nektek!!!!!

Ildi, azért remélem még éjfél előtt elaludt Nimród! :)

Bálint is belázasodott, beszéltem dokinénivel, valszeg az oltástól vagy a Rotától. Este nagyon sírt, még az esti fürdés sem nyugtatta meg, sajnáltam nagyon, mert így még sosem sírt, olyan fájdalmasan, visítósan... :( Kapott Nurofent, az éjjel viszonylag jól telt.

Én antibogyót kaptam, először olyat, amivel nem lehet szoptatni, de végül talált nekem Orosz Á. doktornő egy olyat, amivel lehet szoptatni. (Penn. érzékeny vagyok, viszont szoptatás alatt csak penn. tartalmú antib.-t lehetne szedni) Hát igen, nem kellett volna vizes fürdőruciban maradni... :? Ráment a vesémre... Béna voltam, na...

Kép
Kép
dorkáék

Már Szabi is lázas... :(

Kép
Kép
dorkáék

húúú Dorka mit szedtél össze? akkor ez nem a vizes fürdőruha... Jobbulást a manóknak is!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka!
Kitartást és mielőbbi gyógyulást!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Dorka, :( . Gyors gyógyulást a fiúknak és neked is!++++

Igen, éjfél előtt 2 perccel "már" aludt...

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

jó reggelt,

mi megvagyunk, most épp senkinek nincs láza...
Ma du. meg viszem Bálintot Kövesdyhez, eddig túl kötött volt, most meg túl laza a csípője. :? :shock: :(
Valamelyikőtöknek mondott ilyet a doki? Ez mit jelent?

Kép
Kép
dorkáék

Sziasztok!

délelőtt elruccantunk vásárolni a csajokkal, a deichmannban csak mondom, aki szereti, (tudom vagyunk egy páran) ismét telitalpú a divat, sikerült is beszerezni, és nem hegyes orrú, hanem kerek! nagyon csinoska!

Dorka!
mi is voltunk a cundában, amikor ti is, de nem akartam kiabálni, nem voltunk sokan a boltban, aztán olyan gyorsan kispuriztatok, hoyg nem értünk be benneteket. vettetek valamit? az új farikollekcióból tudtam volna válogatni! de csak zoknit vettem Grétinek...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, Szabinak fürdőköpenyt kerestünk volna, de nem találtunk, aztán nagyon a felnőtt dolgokat meg sem néztük. Pedig kiabálhattál volna!!!! :) Már rég taliztunk!
Pont eszemben voltál, hogy a vásárlási utalványodat megkaptad már? :)
a deichmannban még tart az akció? nekem kb. 1 hónapja egy papucsot meg egy őszi cipőt sikerült 3.000 FT-ért vennem...

Tényleg, jó kis esőköpenyt és fürdőköpenyt hol lehetne venni? Nem igazán találok szépeket...

Kép
Kép
dorkáék

Dorka!

annyira kevesen voltak, nem mertem kiabálni, meg oylan gyorsan kimentetek Szabival (akkor láttalak meg), hogy nem is hallottad volna.

a corába voltak esőköpenyek, de nem tudom, hogy méretben neki jó lenne-e. éppen egy 8 éves forma fiúcskára próbáltak valami pókembereset...

Brendon?

A deichmannban van még leértékelés 2-t fizet 3 kap, meg van 50%-os leértékelt is, de már nem oylan sok, az is nagyon mérethiányos inkább 40-41-es méretek...sok az új, őszi már.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Dorka, én a Corában vettem Jázminnak a múltkor azt hiszem 2ezer Ft volt. Nagyon szépek vannak :)
Fürdőköpenyt is ott vettünk neki.
Az nagyon jó vásár volt akkor 2cipőért!! :shock: Én a múltkor 1perc alatt vettem papucsot, mert két gyerekkel voltam és Jázmin sem babakocsiban ült... ennek megfelelően elrohangált mindenfelé, így az első sorból választottam egy papucsot és viszlát :lol: De azóta az a kedvencem! :)

Katlina, gratulálok!!!!! Vigyázz magatokra :)

Na és akkor a mai nap történése: Jázmin délelőtt magára rántotta az én biciklimet, mert indultunk volna a postára, boltba, csak én még zártam az ajtót, ő meg már bele akart mászni a kisülésbe. És rádőlt az egész hülye, 30kilós bicikli :(:(:(
Csak az ordítást hallottam és komolyan azt hittem nem szedem ki komolyabb sérülés nélkül a bicikli alól :cry: Szinte ki sem látszott, hirtelen azt sem tudtam hol van annyira betemette a bicaj. Ráadásul a betonon esett el, ott zuhant rá :(
Nagyon sírt de végülis egyedül pattant is fel amint leemeltem róla a biciklit. Kívülről semmi nem látszott, mutatta hogy a fejére és a cicijére esett. Egy csomót gondolkodtam hogy vigyem-e orvoshoz, végül csak elvittem a kórházba a baleseti sebészetre. Nagyon rendesek voltak, azon kívül hogy 2óra alatt végeztünk csak, minden pozitív volt. Szerencsére semmi baja, csináltak röntgent és hasi uh-t is.
De az alapján amit ott is művelt, szaladgált, táncolt, sikítozott és mindenkivel leállt beszélgetni, kit hogy hívnak és minek jött ide, a doki meg is kérdezte hogy miért hoztam el, láthatóan semmi baja :oops: De annyira megijedtem hogy valami belső sérüése lehet vagy agyrázkódása hogy inkább futottunk egy kört :?

KépKép Kép
76vera

Vera!
még jó, hogy tényleg nem lett semmi baja Jázminnak! ahogy olvastam, tiszta libabőr lettem, nekünk nincs felnőtt bicink, de úgy félek, ha valaki azzal jön, és körülötte sündörögnek, pont ezért.
nekem varrták össze a sípcsontom, mert rám esett egy bici, és én alá kerültem, nem volt nagy élmény...

a legjobb vásárlások a pillanat művei!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szép napot!

Katlina: gratulálunk a pici poci-lakóhoz!

Bbj: Letinek boldog névnapot (ha jól emléxem ...) kívánunk!

A jövő héttől már majd normálisabban leszek... apa megy vissza dolgozni...

Délután a Tisza parton leszünk.... remélem többen is Veletek!

Vera: idegenek=betörők...

Gyerkőcöket lenyomtuk, beszaladok apukámhoz a kórházba, aztán menünk a T.partra.

Kép

Kép
szolkata

sziasztok!

Jó tüzijátékot Mindenkinek! nálunk tegnap már megvolt, nagyon szépre sikeredett.. mi a pesti közvetítést nézzüka tévén

ma mi is voltunk a Tiszán/Tisza-tavon, kimentünk apáékkal hajókázni...hátha barnulnék...

Kata!
köszi!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Fele kiment a fejemből, mire végigolvastam.

Dorka! Igaz írtad, hogy már nem vagytok lázasak, de azért jobbulást nektek!
Nyaralós képek nagyon jók! Peti kérdezi, hogy a Szabi háta mögött látható piros autó-vizibiciklit a Lellei strandon lehet fellelni? :)

Sajna tegnap este mi is hazajöttünk Debrecenből, Balázs betegség tüneteket produkál. Köhög, váladékozik a szeme, éjszaka forgolódik, nehezen alszik.

Márti! Ti is szép helyen voltatok! Tihany nagy kedvencem, bár én huzamosabb ideig még nem voltam ott. A szállás az gyönyörű volt! Te pedig nagyon csini vagy! A Kristófos betegséget én sem vágom... :oops:

Tocska! Én találkoztam Erdődivel, majdnem őt kértem fel a szülésemhez. Pontosan úgy van, ahogy Évi írta: szakmailag nagyon ott vagy, de ő nem fogja a lelkedet ápolgatni. Én bármikor mennék hozzá.

Vera! Holnap délután illetve vasárnap is leszünk Szandán! Egyeztethetünk időpontot, én benne vagyok! Köszi! :D
Biciklis ügyet Jázminnal sajnálom. :cry: De szerencse hogy semmi komoly baj nem lett belőle.
Karate oktatásra én tudok ajánlani egy hölgyet, ha érdekel... Nagyon szuper nőszemély, én nagyon szeretem. Egyébként gyógytornász is, nagyon odafigyel, hogy ne legyen sérülés.

Niki és Judit! Gratula Dorkának és Grétinek a kétkerekezéshez! Képzeljétek Balázs is nálunk elkezdte hajtani a bicajt pedállal, igaz még a pótkerekest. De nagyon meglepődtünk rajta.

Múlthét csütörtökön végre én is eljutottam a Family Centerbe! És kettesben apával! :lol:

Hmm... hirtelen ennyi.

balwin Juditék nagyiznak?

Üdv mindenkinek!

Olga

Kép
juhaszolga

Áve.

Gyors becsekk... Nem láttam/olvastam még az előző oldalt se :oops:

Judit, Letinek Nagyon Boldog Névnapot utólag is! Pusz!
Gratu Grétinek a bicis teljesítményhez! :shock: :D Egymást spanolják a gyerkőcök :) Luca is "lop" ilyen-olyan tudományokat más gyerekektől...főleg Nimitől, meg Védától.

Katlina, én is gratulálok mégeccer! :D Lehet höjje kérdés, de Robikának mondtátok már?
Maradtál G-nél, vagy máshoz mentél?
Jaés: lehet fogadni, milyen nemű lesz a csöppike :lol: Én kislányra tippelek...egyből ez ugrott be valahogy...

Erdődi: még Lucával várandósan nekem is csak egy kórházi uhu-s "élményem" volt vele (nem szólt egy szót sem, úgy kellett kipasszírozni belőle, hogy minden ok a gyerekkel), a mostani NST-k alkalmával viszont láttam, hogy viszonyul a saját betegeihez/kismamáihoz - háááát, alig hittem a szememnek :shock: Kezdem elhinni a Kismamában olvasott szüléstörténetet vele kapcsolatban :mrgreen: Gondoskodó, laza, odafigyelős, pojénos... ez mind Ő vót :)

Ennyire futotta :? Luca rajtamlógós...

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Dorka, jó, hogy már láz nincsen!!!
Mi még otthon nagyiéknál vettünk nagyon édes fürdőköpenyt. De a Corában én is láttam jó kis darabokat, az árára nem emlékszem.

És szintén ott vannak leértékelve jó kis kardigánok. 500 Ft-ért vettük darabját. Láttam nadrágokat is meg ruhákat, érdemes szétnézni.

Vera, jó, hogy nem lett semmi baja Jázminnak!!!
Azért csak az a biztos, ha megnézeti egy orvossal az ember, én is bevittem volna.

Olga, Balázsnak jobbulást! Hogy van?
Akkor ki sem tudtatok menni a virágkarneválra?
Gratulálok a bicajozáshoz!

Tegnap voltunk az abonyi állatkertben. Nimród most sokkal jobban élvezte, mint múltkor. Hangosan nevetett az állatoknak, oroszlánkölyköket simogattunk. Hintázott, majd aludt egy nagyot a jó levegőn. Nagy élmény volt! És utána a Lilaakác étteremben vacsiztunk, az állatkerti belépővel most 20% kedvezményt adnak a kajára.
Ma ismét strandolunk. Dobok pár képet tegnapról.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Vera!
Robi két hete pont ugyanezt csinálta,én is nagyon megijedtem de karcolás nélkül megúsztuk!

Niki!
Judit!
Csajoknak gratula a bicihez :wink:

Márti!
lehet már írtam de nagyon csinos vagy!!!
A fényképek szuperek gyerkőcök nagyon sokat nőttek!!!!A hely meghát pazar!

Olga!
Balázsnak jobbulást!!!
Tesódék is nagyon aranyosak a képeken!
Hatalmasat nőtt a kislegény-és még csak most született!!

Balwin
Hát nemt illetően apa tuti lányt mond,nekem mindeggy
Visznt az biztos hogy míg Robival kutya bajom nem volt most nagyon hányós vagyok :( ,ez elég sok erőt kivesz belőlem,így most nehéz egy picit
Dokinál maradtam-valahogy nincs is kedvem se erőm se keresgetni másik orvost
Nameg most is jól eldumáltunk,Robikáról hogy megy-e bölcsie...........stb. :shock:
és ez nálam vonz erő-emlékszik-nagy szó

Ildi!
Látszik,hogy milyen jól éreztétek magatokat a vadasparkban!!!!!

Kép

Kép
katlina

BENCÉNEK
Kép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

sZIASZTOK!

rÖVID BEMUTATKOZÓ

31 ÉVESEK VAGYUNK A PÁROMAL NAGY NEHEZEN ŐSSZE JÖTT A BABA LOMBIKAL
ÉRDEKLŐDNI SZERETNÉK EMŐDI FELŐL
rafiimola

Szia Imola!

Gratula a babához! Emődi ügyben nem tudok segíteni, láttam, de nem volt kapcsolatom vele.

Vanda! Ki volt a dokid, aki külföldre megy/ment?

Sajna mi reggel megjártuk az ügyeletet. Babónak kötőhártya gyulladása van, és a torka is fertőző, piros hólyagok vannak a nyelvén és a szájpadlásán. :cry:

Dorka? Ti helyre jöttetek?

Elin! Lekvárhoz hozzákezdtél? Én még nem.

Lépek babó nyűgös.

Üdv mindenkinek!

Olga

Kép
juhaszolga

Sziasztok!

Olga!
Jobbulást!

holnap nálunk is mgekezdődik az év, indul a bölcsi, ovi, félek a keléstől...meg aztán, hog ott mi lesz velük, régen voltak...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?