Új privát üzeneted érkezett!

HajneszKép
Gondolj arra, hogy minden új vizsgálattal többet tudnakmeg rólad és arról, hogy hogyan is lehetne eredményt elérni!
Ezzel most csúszik a lombik, vagy a fogigátló alatt csinálják meg?

EnigmaKép
Meglestem a pocaklakódat! Hihetetlenül jól sikerült kép, tényleg mindene látszik!

AnnaKép
Tényleg meg akarják vonni a támogatást? Ez hihetetlen!! Eddig arról volt szó, hogy védig a lombikosokat. Hogy ne lehessen elbocsátani senkit a kezelés alatt. Erre most ez... Azért remélem ez csak rémhír!

Stella

Kép
stella9

Sziasztok!
Hát, nem hívott be, hgoy megbeszéljük a részleteket, csak telefonon közölte, hogy a legközelebbi vérzésnél jelentkezzek, nem kell kivárni a 3 hónapot.... Úgyhogy nem tudtam megkérdezni, mi lehetett az oka, mit kellene másképpen tervezni. MOndtam Neki, hogy a jún. nem jó. Remélem augusztusban tényleg vannak, ahogy a nővérke mondta, mert akkor tervezem a visszamenetelt. Vagy a nyaralást toljuk ki aug.-ra? Nem tudom, mit csináljak.
StellusKép Én is remélem, hogy rémhír, mindenesetre a doki mondta szerdán. Ilyet csak nem szán viccnek.

Egyébként semmi kedvem visszamenni dolgozni. Herótom van az egésztől.

RoxálKép Köszi a telefonszámot, de most találtunk egy tök jót, elkezdtük szervezni. Azért elrakom máskorra. Nagyon rendi vagy.KépKép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

AnnaKép
Sajánlom, hogy nem tudtál beszélgetni a dokival!
Én azért a következő stimu elején megpróbálnék puhatolózni!

Hát, tényleg elég hülye vicc lenne!
Stella

Kép
stella9

Lányok!

Hát, Dévai nekünk is utalgatott arra, hogy baj lehet a támogatással. Azt mondta, Németországban megvonták a lombiktól a támogatást, már itt is szigorítottak, amit mi ugyan nem érzünk, de bármikor egy tollvonással áthúzhatják. Úgyhogy ezért törekszik mindenkinél a minél előbbe. Azt is mondta, hogy olyan fél milla környékén lehet számolni egy beültetést (talán gyógyszerrel együtt). ennyit a kormány támogatásáról...
Anna, nem baj, ha sikerült elintézni, az csak jó Kép

Eszter
Kép
roxal

Lányok, nem hiszem, hogy pont most vonnák meg a lombikos támogatást, amikor egyre többet írnak arról, hogy nagyobb támogatás kellene a kezelésekre. Ezt nem merik megcsinálni, hiszen az utóbbi pár hónapban pont ellentétes tendenciák voltak!!!! Ha a doki csak a német példa miatt mondta, szerintem kár idegeskedeni. De tényleg, ti el tudjátok képzelni, hogy a héten (vagy a múlt héten? már nem is tudom Kép) benyújtottak egy törvényjavaslatot annak érdekében, hogy nagyobb védelem meg több hozzájárulás illesse meg a lombikosokat, és akkor ezután meg még szigorítanának az egészen?

Lkt, nekem ötödike jó!

Hajnesz! Én azt nem értem, hogy mindenhol azt olvasom, hogy ha nincs egyik félnél sem probléma, akkor szinte mindig létrejön a megtermékenyítés, de a babócák 70 százaléka valami miatt nem ágyazódik be. Nem kellene akkor mindenkinél ilyen vizsgálatot csinálni? Hiszen a sikertelen lombiknál is ez a problema, nem? Amúgy tényleg, ezt amúgy hogy vizsgálják? Meg nektek miért ajánlotta most fel a doki? Én ezért nem értem, hogy miért nem csinál utókövetést mondjuk az irányítottnál. És akkor gondolom látszana, ha nem indul el a sárgatest-képződés, meg hogy esetleg az elején a helyükön vannak a babók, csak a végén mégsem maradnak ott...
png

Sziasztok Kép
Na, reggel mértem hőt. Hónaaljban 36.5, hüvelyben 36.7. Szerintem ez három dolgot jelenthet:
1. Ez a pár csepp barna volt a mensi (ebben az esetben viszont mit csinál a méhnyálkahártyám? Ottmaradt?)
2. Pont ma ment le hőm és ma fog megjönni, eddigiek csak valami előjelzés volt (ezt sajna csak akkor lehetne tudni ha tegnap is mértem volna)
3.Ez egy extrém hosszú felborult ciklus és még akár pé sem volt, vagy most volt pé és amiat volt barnázás. (ez a legkevésbé valószínű, bár ki tudja)
(+1 Vágyálom:baba csak nem jelezte még a teszt Kép)

Visszanéztem reggel még a hőmérsékletes tábláimat és ez pont az a hő ami előfrdult nálam pé elött és után is. Pé elött nekem sokszor csak 36-36,3, és utánna is van, hogy csak 36,6-36,9
Vélemények?

Wish

wish

Anna Kép
Arról nem modnott semmit hogy a biológusok tudtak-e varázsolni valamit?

Timi Kép
Akkor júni 5. fixnek tekinthető?

Nekünk egyébként azt mondta a múltkor, hogy a TB már most is csak X db lombikot engedélyez nekik havonta. Van egy kvóta, amit kifizetnek és kész, az nem érdekli őket (=TB), hogy többen szeretnének lombikozni. Azt mondta idénre kevesebb lombikot engedélyeztek pl nekik mint tavaly. Így az van, hogy Dévaiék megcsinálják a lombikokat ahogy jönnek, kifizeti az intézet saját zsebből és a TB utólag fizetgeti ki nekik.
Mondta, hogy kipóblták a feliratkozásos, sorbanállós módszert egy pár hónapig amikor bejött ez a rendszer, de abból több kár volt mint haszon, mert így volt aki nem fért e már az egyik hónapba a következőbe meg a munkája miatt nem tudott feliratkozni, aztán beteg lett így akár hónapok is kieshettek valakinek.

Mindenesetre még egy ok, hogy sikerüljön a következő Kép Mondjuk mi talán pont össze tudnánk kaparni a fél milliót három-négy-öt havonta, de az nagyon-nagy érvégés lenne, akkor nagyon kellene spórolni. És hányan vannak, akik még egy év alatt sem tudnak ennyi pénzt összeszedni... Velük mi lenne? Kép

wish

Wish, tényleg durva, ami megy itt a TB körül... Nem hogy jobban támogatnák a gyógyszereket, még ilyen korlátok...
Én a +1 vágyálomnak drukkolok!!!! Kép Amúgy én is mindig ezen vagyok kiadava, hogy nem tudni biztosan, hogy most megjött, vagy nem, vagy mi van, néha egy teljes hetet is elvagyok így. De Dévainak most olyan jó időszaka van, hátha te is beleesel! Szorítok neked nagyon! ++++++
png

EnigmaKép
Nem ér, már le is vetted a képet? Én nem tudtam megnézni!!!Kép Köszi szépen a drukkot, tudom!Kép Plíz kérem szépen a képet ha nem gond!!!Kép
AnnaKép
A doki ilyet mondott??? Pont mikor tényleg a több támogatást súlykolják??? Ugye nem igaz???
WishKép
Szaladok a Burgerbe, nekem is kell R2D2!!! Persze tudom, nem ez volt a nekem szóló üzenet lényege Kép Jókat mond ez a Yoda mester!Kép
RoxalKép
Megyek! Titeket is ijesztgetett a doki??? Jaj!
StellaKép
Igen, így is lehet nézni a dolgokat, meg lehet, hogy jó is, ha találnak valamit, ahogy Enigma mondja, mert akkor meg lehet gyógyítani, de mi van ha nem lehet??? A doki szerint nem fog bezavarni a fogigátló, elvileg nem lesz csúszás.
hajnesz

PngKép
Szerintem ezt a vizsgálatot csak a második sikertelen körtől iktatják be, mert ha nincs bibi, akkor feleslegesen nem akarnak mindenféle vizsgálatokkal terhelni az elején, meg a tb sem "ragaszkodik" hozzá mindenáron. Én erre gondolok. Nekem azért javasolta a doki, mert amúgy minden tök jól ment mindig, főleg az elsőnél, és mégse sikerült, hát most itt keresgélünk. Gondolom, saját tapasztalatra is épít, hogy akik ilyen jó eredményeket produkáltak, azoknak többnyire sikerült is.
hajnesz

Hajnesz Kép
Star Warsnál maradva feltettem egy képet a profilomba. Nem a legjobb kép rólam, de kövérebb alacsonyabb vagyok én, a másik a testőröm Kép

Wish

wish

Enigma,
Azt hittem, hogy csak én nem látom a képet, de ezek szerint (Hajnesz) más sem látja.

Ami rémhírkeltést illeti, azt hiszem bezárhatna a Magyar Álla, ha ezt elkövetné, különösképp azért mert alig születik gyerek. NEhogy ezkezdejtek most pánikolnia.

Madaran,
Na áruld el milyen utat találtál!

Farkasok J

Kép
farkasok

WishKép
naggyon jóóó!!! Kép
hajnesz

Én még pont láttam Enigma képét Kép nagyon édi Kép
png

EnigmaKép léccííííííííííí!!!!!!KépKépKép
hajnesz

Hajnesz Kép
A szomszédunk van beöltözve Kép

Elkezdődhetne már a hétvége...

wish

WishKép
Nálam már kezdődik...

Jó hétvégét Mindenkinek

Kép
stella9

WishKép
A Csillagrombolón laktok??? Kép
Jó pihit mindenkinek!!!
hajnesz

Jaj, még mielőtt elmennék, Csajok, volt valaki az Istenhegyi klinikán genetikai vizsgálaton?
Miből áll, Apával kell menni, kb mennyibe fog kerülni?
Köszi!
hajnesz

Na majd este még bekukkantok, hátha.
Addig is, pá! Kép
hajnesz

Hajnesz! Mindenképp oda kell mennetek? a családtervezőnél én úgy tudom, hogy ingyenes...
http://babanet.hu/publ/ocst.htm - bár itt Genetikai családtervezőt emleget, nemtom, hogy nektek az jó-e.
png

Sziasztok Lányok!

Kis segítségre lenne szükségem. Egy távoli ismerősöm ajánlotta nekem a Vass dokit, de azt is írta, hogy most a MediMom-ban rendel. Ez azt jelenti, hogy teljesen elment a Dévai intézetből, vagy itt is és ott is van?

Van közületek valaki aki hozzá jár(t)?

Köszi

Brekus
brekus

Szia Brekus! Én nem járok hozzá, de szoktam látni a klinikán, úgyhogy a Dévaiban szerintem tutira rendel még!
png

Hajnesz Kép
Az Istenhegyi klinika az a Kaáli?

Szia Brekus Kép
Én hétfőn voltam a klinikán és akkor határozottan ott volt, és egy voltak is akik hozzá mentek.
Azt nem tudom, hogy hogy lehet elérni, mert a klinika telefonszámát 90%-ban Dévai veszi fel.

Wish

wish

PngKép
Köszi, hát nem tudom, nekem a doki ezt ajánlotta és majdnem mindenki ide ment el, akikről fórumokon olvastam és lombikozott, persze most egy ilyen üzit sem találok az archívban, de majd még keresgélek. Azt kellene kideríteni, hogy mennyire hasonló vagy eltérő a két intézet.
WishKép
Jó kérdés, erre már én is gondoltam, mivel mindkettő Istenhegyi út...Passz. De ha ugyanaz lenne, miért hívnák Istenhegyi (úti) Klinikának? Jaj, de sok mindent kell most kiderítenem...Kép
Csajok még valami! Szerintetek az a szója, amit szárítva zacsiban lehet kapni, mennyire megbízható, mert ugye hallani ezt-azt néha, hogy ilyen "genetikai manipuláció", meg olyan "kínai, ki tudja mi lehet benne", közben meg mindenhol azt látom, mennyire jó a hormonháztartásnak a szója. Most is ettem fincsit belőle, csak a kozmetikus guru néni megijesztett kicsit, hogy eszembe ne jusson ilyet enni lásd fenti okok...vélemény?
hajnesz

Hajnesz Kép
Nem a Kaáli, hanem ez http://www.istenhegyiklinika.hu/ Kép

A szójára nem tudok mit mondani, de nem hiszem, hogy ártana.

wish

WishKép
Aha, közben én is utánanéztem és erre jutottam! Nagyon tudunk mi!Kép
Én sem hiszem, hogy engedélyeznék, ha gázos lenne, csak több szem többet lát alapon gondoltam, megkérdezem. Amúgy sem viszem túlzásba a szójaevést.
A talival kapcsolatban: van még hely a kocsiban?Kép
hajnesz

Sziasztok!
Had osszam meg veletek a büszkeségünket van már két fogacskánk.KépPuszi.Dia
Kép

Kép
Kép
lldicsi

Igen Lányok!!!! Legyen júni 5, ha ez a jó Nektek, én teljesen rugalmas vagyok, egyenlőre fix program nélküli a júni első-másokid hétvégéje.
Lényeg, hogy 1 héttel előtte tudjam a pontos létszámot.

Wish!
Szójailag azt tanácsolnám, hogy bio boltban vásárold, az a biztos. Nem hiszem, hogy sokkal drágább.
Jól áll Neked Dártvéder!!!!Vagy Te neki inkább!!!

Brekus!

Mindig, ha megyek Dévaihoz, páran jönnek Vass dokihoz is, már volt olyan, hogy az ő várója is dugig volt. Ránézésre szimpi. Ha a kiírás igaz, nem dolgozik minden nap a Dévaiban, ha jól emlékszem csak 2 nap, talán hétfő-szerda. Ezt amiatt írtam, hogy ez azt feltételezi, hogy dolgozik másutt is.
lkt

Timi Kép

Akkor JÚNI 5.

Szerintem eddig ez a helyzet:

<pre>

Név Jön-e  
Anna ?  
Dia ?  
Emi ?  
Enigma Kép  
Farkasok ?  
Gigi ?  
Hajnesz Kép Wish szállítja
Lavy ?  
Nikosz ?  
Png Kép Wish szállítja
Roxal Kép  
Stella Kép  
Wish Kép Autóval - 1 szabad hely
</pre>

Ha valakit kihagytam volna akkor bocsi, szóljon.

wish

Dia Kép
Nagyon aranyos Kép Nem fáj a szopi Neked?

Wish

wish

Szia Wish!
De igen nagyon fáj amikor a cicimre harap.Kép
Önkéntelenül is feljajdulok,ő pedig néz kikerekedett szemmel,hogy most mi van.Kép
Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia, egyre édesebbek vagytok Kép
Wish, csúcs ez a táblázat Kép
png

Jaj Wish, köszi szépen!!!!!!KépKépKépKép Ugyanilyen táblát akartam csinálni, csak dolgoznom kell ma is-holnap is, nem jutottam még el idáig.

Dia!Valóban gyönyörű a fiad még mindig!!!!!!!!!!Jöttök a talcsira ugye????

Emi!!! El vagy veszve!!!!!!

Wish! Az jutott eszembe, hogy beszélek Szanival is, hátha ő is eljönne.
lkt

DiaKép
Aranyos ez a kép!(Anya, most neee, nem látod, hogy fényképeznek??!!)Kép Gratula a fogacskákhoz!!! És lehetőleg minél kevesebb harapdálást!!!
WishKép
De ügyi vagy, leszel a táblázatfelelősünk?Kép Miért is nincs még Dévais (és vendég topiklakós) táblicsku? Köszi szépen, hogy elviszel! Hú, kezd nagyon izgi lenni!!!Kép
hajnesz

Sziasztok!
Köszönöm a dicséretet!Kép
Szivesen mennénk a talira,ha Gigi is jön.Õ a sofőrünk.KépMajd beszélek vele.hol lenne?Tudjátok nekünk pelenkázási evési dolgokat is meg kell oldanunk.KépÍme egy kép rólunk ami ma készült.KépPuszi.Dia
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok.

Itt a Dia soförjeKép
Na én is dicsekszem egy kicsit:
Kép

KépKép
gigi28

Gigi, üdv újra köztünk! Kép Igazi mosolygós babád van Kép
png

Jaj, lányok, annyira jó, hogy itt vagytok!!! GigiKépKépKép DIaKépKépKép
WishKép Hát, ezt a "testőrt" hohhan szerezted???
BrekusKép A Vas doki a Dévainál is van, tuti!!!Kép
HajneszKép Mi is most tervezzük a genetikait. Most már nem halogatjuk. Főleg,hgoy a doki azt mondta a múltkor, hogy NEki gyanús..
FarkaskaKép Maradt Djerba!!!Kép -már csak ki kell fizetni...
StellusKép Majd akkor fogom elhinni, ha tényleg megvonják a támogatást. Addig nem érdekel. Emiatt nem stresselem magam, úgyis eldöntenek mindent a fejünk felett. Ez az ország széthullani látszik.Kép
a tali nekem nem jó. Egész hétvégén Turul napok vannak (Trianon kapcsán) A férjem szervezi, ott kell lennem. majd legközelebb, ha még akartok majd találkozni újra KépKép
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Anna!
Bocsi hogy ide pofátlankodok, de érthető okok miatt talán nem szeretsz annyira hozzánk jönni. Szeretném megkérdezni, mert mi is meg akarjuk csináltatni a genetikai vizsgálatot, hogy hol végeztetitek, vagy hogy van ez az egész egyáltalán? Az Istenhegyi Klinikát néztük ki gondolom az elég széleskörűen foglalkozik ezzel, csak árat nem találok sehol. Azért jó lenne előre tudni mégis milyen összegre kell számítani.

Illetve úgy Mindenkitől szeretném megkérdezni Farkasok javasolták a Biocinekt. Mondták itt sokat írtatok róla nem találtam meg pedig visszanéztem valaki elmondaná mégegyszer hogy kell szedni és mire is jó?

Köszi!

Enigma!
Téged mindig követlek, csak nincs erőm írni. Örülk hogy minden rendben és remélem a számítógép dolgod is megoldódik.

Mindenkinek sok erőt és kitartást kívánok mert nagyon nehéz az út, de a végén baba vár mindenkit.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok Lányok4
Anna neked külön sok puszit küldök.Kép
Szóval Gigi is benne van a taliban.Persze csak akkor megyünk ha nektek nem gond a két törpe!Mert tudjátok mi nélkülük nem tudunk menni.Szóval írjatok,hogy mi a véleményetek!KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

AnnaKép ZsebiKép
Én jövő héten be is jelentkezem az Istenhegyire, majd hozom az infókat, okés?Kép
EnigmaKép írt korábban a biocinkről (1-2 hete), engem is annyira meggyőzött, hogy már meg is vettem a következő körre!Kép Már stimu előtt javasolt elkezdeni szedni, de hogy pontosan mire is jó, azt biztos meg tudja mondani egy nálam okosabb topiclakó!Kép Talán a megtapadást segíti az is??
hajnesz

DiaKép GigiKép
Köszönjük az újabb motiváló fotókat! Tündériek a fiaitok, csak dicsekedjetek velük!!!Kép
A tali Cegléden lesz, ahol Lkt lakik. Õ szervezi.Kép Nagyon örülnénk, ha jönnétek mindannyian!!!Kép
hajnesz

Hajnesz!
Köszönöm! Akkor ezt a biocinekt majd csak a köv előtt kezded el szedni, de mennyi idővel? Hogy van a lelked? És mikor aktuális a következő?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Hello lányok.
Nem nagyon olvasok vissza, csak gyorsan bejelentkezem. Nincsenek jó híreim. Felhívtak az Istenhegyiről pénteken, hogy megvannak a 4markeres vérvizsgálatok. Itt négy hormont néznek, AFP, InhibinA, ösztriol és BhCG. A referncia egy gyereknél 1, kettőnél 2. Nálam sajna mind a 4 eltérést mutat, nem is kicsit. Kettő bőven 6 fölött. A faszi sok jóval nem kecsegtetett, csak mikor már zokogtam a telefonba, akkor mondta, hogy ez persze nem biztos... A papíron, amit megkaptunk kurva nagy betűkkel rajta van, hogy Down kockázat:POZITÍV, illetve nyitott gerinc kockázat 1:2500. 3 napja bőgök, az egészet feladtam. El sem tudom képzelni most mi lesz, lesz-e erőm még bármihez is. Ennyi szenvedés után, 18 hetesen, gömbölyödő pocakkal szembesülsz a lehető legrosszabbal. Mi van ha betegek a babák, vagy az egyik???? A faszi azonnal amniora küldött, ezt úgy szeretem, nekik olyan mindegy, könnyen kimondanak mindent. Dévai szerint 50-ből egy vetélés, engem kétszer szúrnának... nem beszélve a rohadt fájdalomtól, ami persze mellékes most, de mégis mennyit kell még szenvedni??? Annyiban maradtunk a Dévaival, akit szintén sírva hívtam, hogy kedden genetikai UH a SOTE-n és ők majd megmondják mit javasolnak. Persze az amniot kötelesek megcsinálni, ha kérem. Persze rémeseket olvastam a SOTE amniokról: unottan, a legkevessebb empátiával kezelik a nőket akik reszketve, sírva fekszenek az asztalra. Persze nálam kérdés, hogy a már amúgy is nagy nyomás alatt álló méhem hogy bírná a két szúrást, egyszerűen rettegek bármitől is. Aztán mondta a Dévai, hogy még el kell majd menni a 20. hét körül szív UH-ra, mert ott is lehet gond. Csajok fogalmam sincs. Már tényleg úgy megnyugodtam, az első négyesben eltöltött karácsonyunk járt végig a fejemben és most minden egy perc alatt omlott össze megint. A sztk-s AFP-m magas lett persze, de ez az ikreknél szinte természetes és ahogy utánanéztem az eredményem simán benne van az átlagosban. Az UH-kon eddig mindig minden rendben volt. Még mindenképp el akarok menni a Praxisba 4D-re, de fogalmam sincs még mit tehetek. Kész vagyok idegileg.
Hát ennyi.
enigma

Enigma
Nállam is az AFP-m nagyon magas volt,hiába mondtam,hogy ikreim voltak,csak az egyik baba elhalt...a terhestanácsadós csajszi ,közölte,hogy Õket ez nem érdekli,mivel a Dévai nyaralt,menjek a régi orvosomhoz,az majd elveszi a fiam...bőgve felhívtam a Dévai otthoni számát,rábeszéltem a rögzítőre....5perc múlva hívott(pont lehallgatta a nyaralójából a rögzítőjét)!Elküldött a II.Nőire-genetikai Uh és másnap szív Uh....annyira kiborultam,hogy 2 napig nem ettem és hánytam mégis...ott megnyugtattak,minden oké volt,csontok száma-fej-végtagok-redő stb.Másnap a szív Uh-azért volt indokolt,mert az ikrek egymásra hatnak és néha leterhelik egymást stb.főleg,hogy bennem ott volt egy félig felszívodott bébi...Hidd el a genetikai Uh mindent látni fog...minden oké lesz!
Kép
Ne sírj,mert Én is sírok....bár Én is csak azt tudtam...és Nati már elmúlt 6éves...
Mennyi az AFP-d?
pusza Andi
kandi72
Budapest III. kerület

AndiKép
Olyan cuki vagy, most megint elkezdtem bőgni. 16+1 napon vett AFP 2.6 MOM volt. A 4 markerest a 16+5 napon csinálták. Ugye az egyik ott is az AFP, az 2,23 MOM lett. Még ez a legjobb a 4 adatból. A többi: uEstriol3 1,11 MOM (ez az egy aminél az a baj ha alacsony); b-hCG: 6,48MOM; Inhibin-A: 6,36 MOM.
Ez a kettő a nagyon nagyon magas.
Ami még picit aggaszt, hogy mindenki a 12. heti tarkóredőt tartja az egyik legmérvadóbb vizsgálatnak. Én 2 hetente járok a Dévaihoz, de konkrétan erre nem tért ki akkor. Mindig nagyon alaposan megnéz és profi ebben. Nem hiszem, hogy ezt ne nézte volna meg, csak talán nem szólt külön.? Fogalmam sincs. Õ is mindig mindent rendben talált eddig.

Úgy szeretem a babáimat, nem akarom elveszíteni őket.....
enigma
enigma

Enigma!
Nem találok szavakat, hiszem és bízom benne, minden rendben lesz. Próbálj egy kicsit megnyugodni. Nem todok sajnos mást tenni mint nagyon nagyon szorítani a kicsiknek hogy minden rendben legyen és pár hónap múlva boldoggá tegyenek.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Enigma,
Kitartás. Kérlek ne izgulj, kell bébiknek az energia. Tessék enni és inni rendesen. Nyugizzál egy kicsit, mindjátrt kedd lesz és minden OK lesz.
Puszi Farkasok J

Kép
farkasok

enigma, nem hiszem el, hogy ez mind veled történik... Végre sikerülnek a babócák, és akkor itt ijesztgetnek mindenfélével. Én sajnos ehhez nem értek, nem tudok neked segíteni, de sztem minden döntésed előtt kért ki Dévaink tanácsát, ő nagyon odafigyel rád, és akkor nem lehet semmi baj! Kitartás! Pedig olyan nagyon kívántam, hogy ha már ennyit szenvedtél, akkor szép és problémamentes babavárás várjon rád!!!!
png

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?