Sziasztok!
Gumimami:üdv nálunk!
Nekem egy barátnőm 3 gyermekét szülte a Kalocsainál, ami jól jelzi, hogy meg volt vele elégedve!
Igaz, ő amúgy Uzsokis dolgozó, tehát biztos extra ellátást is kapott, gondolom. Nálam az első szülésnél őt hívta be a dokim, amikor elakadt a végén a dolog és már-már vákummal v császárral akart készülődni, aztán a Kalocsai volt higgadtabb és ő próbálkozott még meg menteni, ami menthető, h ne legyen szükség más beavatkozásra, igaz, ez konkrétan azt jelentette, hogy rásegített a világrajövetelre egy kis hasra gyakorlolt nyomással, de semmi gond nem volt ezzel. Én akkor is örültem, h meg tudott születni, és a Kalocsai higgadt, rendes volt.
Evaczak: gratula köldökcsonk elhagyáshoz!
Nekünk még megvan, jó vastag volt a zsinórja a drágámnak. De alig várom h leessen, utálatos dolgo ápolni...
Hogy vagytok? Tejcsi még mindig ugyanolyan bőven folydogál?
Hát igen, ez a Rota vírus oltás jó kérdés, rohadt drága.... Máté mondjum sosem kapta el, de ez persze nem jelent semmit... én is tanácstalan vagyok...
Bea: Máté tényleg egy hajasbaba, egy tünemény, én sem gondolnám 3 hónaposnak, hanem többnek. Remélem, alakul nálatok a kajaelfogadás, mitől lehet ez? De ha van elég kakija, akkor csak jut bele elegendő táplálék.... nem? Viszont akkor biztosan érdemes lesz elkezdeni 4 hósan a hozzátáplálást.
Andi: Dorina gyönyörű!!!
Sztem se aggódj, görcsölj, így is szépen tudsz neki tejet adni és klassz, hogy eddig is tudtál!
Igazán jó alvó a kiscsaj, nem semmi!
Milyen messzire utaztok vele amúgy?
Én is várom már h útra kelhessünk, igaz, nekünk nincs kocsink, de a tesómékhoz legalább a kicsivel beférünk majd, ha anyuékhoz utazunk először, sztem majd ha túl vagyunk a 6 héten. Máté meg elbuszozik apával.
Nyár végefelé azért egy kis családi üdülést is tervezünk hegyvidéki nyugalomban, anyuékkal, húgomékkal, remélem, hogy összejön, jó azért kimozdulni kicsit.
Nálunk holnap lesz az első séta, már nagyon várom, de remélem, az időjárás nem szól közbe!
Vikcsibaba: tegyél majd fel képet Bendegúzról, biztos sokat nőtt már ő is!
Ti a 15.ker-ben laktok? Akkor Erikával tudtok majd esetleg könnyen összefutni, nem?
Erika: hogy vagytok, tejcsivel mi újság? Lili továbbra is aranyosan viszonyul Bálinthoz?
Nálunk minden oké, van azért olyan, hogy nehezen nyugszik meg v alszik el, de nem panaszkodom, napközben elég jó gyerek.
Éjjel még persze kel, mostanában inkább 2x, de nem vészes, hamar visszaalszunk, aztán biztos ritkul majd az éjjeli szopi és nyúlik az alvásidő.
Hétfőn megyünk méricskélésre, kíváncsi leszek nagyon! Jól eszik, sokszor ő is sokat, mohón, volt, h az orrán is folyt vissza a tej.
Egyelőre nem aggódom, h nem hízott volna, ki van szépen kerekedve.
Na jók legyetek!
Kriszta