Sziasztok!
P. Hajni, helló köztünk!Biztos fogsz találni olyanokat, akikkel tudsz beszélgetni, még akkor is, ha nem veled egyidősek.Nekem 4 hét és 2 nap van hátra, én is sok infót kaptam az itteni lányoktól.Én egy picit a harmadikon feküdtem, ott sincs igazán semmi
Az egyik éjjel nekünk kellett szaladni a nővérért, mert a szobatársunk rosszul lett.De ezt leszámítva nem volt olyan rossz.
Most jól vagytok?Minden rendben a babóval?Tudjátok már, hogy fiú lesz vagy lány?És a nevét?Na, mit szólsz?Mindjárt elárasztottalak kérdésekkel
AZ I-II. tipusú méhlepény jó, jól táplálja a babát.A III-sal már vannak gondok.De erről a lányok biztosan többet tudnak majd neked mondani.Én csak ilyen kontár vagyok
Barbi, hát, az ágyak nincsenek túl messze egymástól, egy-egy függönnyel vannak elválasztva.
Én semmi mást nem láttam bent, csak az ágyakat.Bordásfal is csak az egy ágyasban van
Lehet, hogy ott van más is, jövő héten, majd kiokosítom magamat és beszámolok
A szülésznőm azt mondta, hogy van aki nagyon örül a háromágyasnak, mert itt nagyobb a jövés-menés, többen vannak bent, és amíg arra figyelsz, hogy mi zajlik melletted, addig se magaddal vagy elfoglalva
Lehet, hogy van benne valami.Viszont azt is mondta, hogyha nem szeret vki ott lenni, és felszabadul az egyes, és még olyan állapotban vagy, akkor mehet a költözés
Hát lányok, én azt hittem beelőzök mindenkit és tegnap éjjel meg lesz a tali.Olyan kilenc körül elkezdett iszonyatosan fájni a derekam, fél tiz körül meg már komolyan görcsöltem.Amig tartott egy görcs addig még a lábamat se tudtam megmozdítani.Az egész rendszertelen volt még, és ezért bíztam abba, hogy ez még semmi. Közben lapítottam nagyon, nehogy a párom észrevegye, mert akkor tuti nem úszom meg a kórházat, de végül mégiscsak lebuktam.
Aztán fél kettő körül mintha elvágták volna. Minden megszűnt. De nem úgy, hogy fokozatosan csökkent volna, hanem hirtelen.
Nem tudom mi volt ez az egész.Már arra is gondoltam, hogy lehet, hogy ráfeküdt, ott bent valamimre és az görcsölt, és mikor leszállt róla akkor szűnt meg.Nem tudom, mindenesetre megijedtem.
Hát jó termékeny voltam így kora reggel
Puszi mindenkinek, Léna