Új privát üzeneted érkezett!

Evu-megy a sok drukk,hogy minden ok legyen.Majd gyere és számolj be nekünk.
Balázs az este olyan raplit kivágott,hogy az nem igaz.Kimaradt egy alvása 5-6ig és annyira lefáradt,hogy mire este le akartam fektetni nem bírt elaludni.Egy órán át nyomta az ordítást,bármit tettünk nem volt jó.Kénytelenek voltunk újra megfürdetni :shock: ,hogy kicsit jöjjön helyre :D :D :D

macarella

Zsu-Egyem meg kis integetős Emmát,milyen aranyos lehet,főleg mikor akkor teszi mind ezt mikor nem kell :D :D :D

Andi-csak így tovább,te már ügyesebb vagy mint én,mert én képet nem tudtam tenni a vonalzómhoz még,és sajna az avatarom sem sikerül mert nem tudom lekicsinyíteni a képet :evil: :evil:

Doren-nem semmi hírt hoztál ma nekem.Basszus tök jó,hogy visszateszik a gépet. :D :D :D De sajna akkor ez most nektek nem jóó.

macarella

Doren, Zsófi: Nálunk is volt babakocsi-fóbia, aztán kiderült, hogy mégsem az :wink: Bármilyen fáradtan vittem is Hannát sétálni, ő ugyanúgy végignézelődte/végignyűglődte az utat. Odáig jutottunk, hogy már nem mertem vele 100 méternél messzebb menni, mert így is én voltam a "tudod-az-az-anyuka-akinek-mindig-ordít-a-gyereke". Így hát egyre csak köröztünk a 10 emeletes ház körül. A ház egyik oldalán forgalmas utca több buszjárattal, a másik oldalon füves kutyafuttató. Idővel feltűnt, hogy Hannus a csendes oldalon elalszik, a zajos oldalon felébred, újra és újra elalszik, majd felébred, elalszik, majd felébred. Így jöttünk rá, hogy nem a babakocsit utálja... :oops:

Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy sajnos vagy szerencsére nagyon jó füle van (értsd úgy, hogy hónapokig arra is felébredt, ha egy zoknit leejtettünk a padlószőnyegen :D ) és a Moro reflexe (tudod, amikor hirtelen hangtól, fénytől, bármitől megijed, karjait vízszintesen hátraveti, mély lélegzetet vesz és összekiabálja a világot segítségért) is tovább volt éber, mint kellett volna. Ez a fajta éberség 4,5-5 hónapos korában enyhült és azóta hétvégén vagy BKV-sztájkkor már a babakocsiban is gond nélkül elalszik. :lol:

Andi

KépKép
hamma

nagyon jó napunk volt!
jónás ragyogóan eszik és bevezettem nála az eszik-játszik-alszik 3szöget és szépen elkezdtünk egyedül aludni tanulni. nagyon jól ment, olyan volt ma mint az álom.
amikor jónás alszik samuval vagyok 1000rel és fantasztikus ám ő is. egyre több és több szót tud, elképesztően fejlődik élmény vele lenni.

összefoglalva elképesztően melós de elképesztően élménygazdag napokat élünk, lányok egy gyereknél csak a kettő jobb!

(persze most nagyon happy vagyok, lehet h holnap meg már nem ennyire, de remélem marad a jó kedv! nagyon nagyon boldoggá tesz most a babázás a pasikkal.)
kerekpocak

kriszti, andi köszi a tanácsokat!!
kerekpocak

jo reggelt :D

köszönöm a drukkokat,gyorsan helyzetjelentek:
nincs se göb,se ciszta-heureka :lol:
ettöl függetlenül lehet alulmüködes a doki szerint,ezert vervetel javasolt,de az uh nem mutatott ki semmi elvaltozast.csajok,en ugy megkönnyebbültem,olyan boldog vagyok :!:

Benikenek hogy telt az 1.szülinapja?merre voltatok?fotok? :D

szia Zsófi!huu,nagyon ügyesek vagytok,eljen,hogy van tejcsi es,hogy Jónás ügyesen szopizik,hogy Samu jo teso,olyan jo ilyen hireket hallani felöletek :arrow: persze ez is a tesogyartasra ösztönöz ismet :lol:

Ediske,hihi,micsoda popotanc ez Lucatol!nagyon edes,mutattam Vaninak is,hogy probalja meg ö is :wink:

integetös Emma :D nagyon aranyos lehet!

elküld

KépKép
evu

Klari,a teknösbekan elcsodalkoztam :shock: szerintetek? :shock: jo reggelt,3 teknösbekat kerek,vendegeket varunk! :lol: :lol: nehez elkepzelni..

Kriszti,sajnalom a rokoni-surlodasokat es tarsait :cry: probalj meg okosabb lenni naluk,es nem felvenni a piszkalodasokat..(lehet ilyet,sikerülhet ez egyaltalan?)

Viky,Vancsa szerencsere nem lett beteg :!: :D

mindjart jön apum,jaj kepzeljetek :shock: megnyertem egy jatszoszönyeget a vateran es at is utaltam a penzt(naiv Evu),varok,varok...semmi,a csaj nem veszi fel,nem küldi,jelenleg nincs neki semmi termeke,tegnap neztem :shock: :evil: :evil:

Vanirol 1 mondatban:elkezdte azt gügyögni,hogy tente,hejte(ezt persze anya hallja igy :lol: -a lenyeg,hogy e betüsen),lab es zoknimanias lett,sokat forog,de hasrol hatra nem akar,egyebkent jol van.

mindenkinek nagyon kellemes 7veget!!holnap vendegek jönnek,holnaputan mi megyünk,valszeg vas este leszek,de meg meglatjuk :D

sok sok pusszancs

KépKép
evu

reggeli peluscsere:

Kép Kép Kép Kép
kerekpocak

Nagyon édesek a fiúk Zsófi!
Nagyon jó, h. ilyen jól megálljátok a helyeteket. Samunak is nagy része van ebben, úgy gondolom. Természetesen mindanégyeteknek.
Örülök.

Mutizok két víz alatti felvételt Nektek!

Kép Kép

Kép
niki30

Sziasztok!

Zsófi, ugye, hogy két gyerekkel nem kétszer olyan "nehéz" mint eggyel? Sosem hittem le, amikor nekem mondták, de megam is ezt tapasztalom (főleg, ha kicsinek gyökeresen más a természete, mint az izgága nagynak, mint nálunk :wink: )
Nagyon édesek a fiúk és annyira hasonlítanak egymásra, nem? Csak a színkód más.

Ügyesek vagytok, fog ez menni! Nem akartam írni, hátha nem teszika dolog, de én egyszerűen arra szokattam Borit, hogy egyedül is el kell lennie, míg rá nem kerül a sor :oops: És pár napos korában ez kevesebb sírással jár mint később. Csak nekem vérzett a szívem, hogy egy ilyen pöttömmel szívózok, de muszáj volt.

Niki, Emma képek csúcsak!!!! Menniyre élvezi, nagyon édes!

Evu, örülök, hogy nincs baj :wink:
A terhesség alatt nekem is vettek észre egy kis "valamit" a pajzsmirigyemben, de azt mondták, hogy a szopi vége után pár hónappal kell újra mennem, mert simán lehet hormonális.

Anyós-család ügyben: sajnos nem könnyű. De ilyen helyzetben fiús anyukák koncentráljanak arra erősen, hogy eljön az idő (gyorsabban mint hinnénk), amikor nekik is lesz menyük, hátha segít :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi04

Niki, fergeteg jók ezek a képek! Olyan prospektusba valók :D Főleg a jobb oldali. Kicsi sellő...

Mindig Apával mentek úszásra? Voltatok már kettesben is Emmával? Nagyon komplikált egyszerre vetkőzni és vetkőztetni, öltözni és öltöztetni? :?

Andi

KépKép
hamma

Szép napot mindenkinek!!!!!
Evu-olyan jó,hogy mindent rendben találtak :D :D ,el tudom képzelni tényleg milyen megkönnyebbűlés lehet ez neked.
A játszószőnyeg miatt még én is kiakadtam,basszus hogy léteznek ilyen emberek a földön?A pénz az jól jön bezzeg,de hogy adjon is érte valamit az már büdös neki :evil: :evil: :evil: .Na de hátha mégiscsak megérkezik.
Én is mindig azt hallom,hogy Balázs azt mondja nekem,hogy ajaa(Anya),tiszta véletlen,de annyira jól tud esni a lelkemnek.

Zsófi-Istenemre mondom annyira csodálatos gyerekeid vannak,hogy az nem igaz.Eggyik gyönyörűbb mint a másik.Annyira jó érzés rájuk nézni.Komolyan mondom én is megkívántam még egy babát.És Annyira látszik Samun,hogy imádja Jónást.

Niki-Emma is szuper Édes,mennyire imádja a vizet.Ma én is megbeszélem apával,hogy akkor mikor is menjünk Balázzsal uszizni.

macarella

Teszek én is egy pár képet.

Kép

macarella

Kép Kép Kép

macarella

Köszi Csajok!

Andi! 3-asban megyünk mindig, de apa szokott bemenni vele a vízbe. Ez amolyan apás program, apa fürdeti itthon, apával uszizik.
Én viszont elkélek, mint segítség. Egyedül nem merném bevállalni. Biztos megoldható lenne, de így sokkal egyszerűbb.

Kriszti, gyertek ti is!
Balázst most már simán hozhatjátok!

Kép
niki30

Jut eszembe, vatera. Evu, a szabályat szerint ilyet nem lehet csinálni!! Olvasd el a szabályzatot, ott részletese leírják, mi a teendő!

KépKép
KépKép
nyuszi04

Kriszti, Balázs nagyon édes, kis husi-musi :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi04

BALÁZS NAGYON ÉDES! nekem a rötyögős kép tetszik a legjobban!
kerekpocak

emma vizes képei eszetlen jók! végül mégis csináltak vízalatti képeket? szuper!

evu örülök, h minden ok! vaterás dolognak feltétlenül nézz utána! ne hagyd h elússzon a pénzed!!!!

nyuszi: tényleg nem 2 gyerek a 2 gyerek mármint nem 2x annyi gond :) köszönöm a szülészetis topikbana jónás dícséreteket!!!
kerekpocak

Tesóm többször rendelt már vaterán és eddig minden rendben volt.
Evu, ennek menjél utána mindenképpen!

Kép
niki30

Sziasztok!

Csak lóugrásra futja, címszavakban.

Zsófi: tüneményesek a tesós fotók! :)

Hófordulós, évfordulósoknak nagyon sok boldogot! :)

Nekünk most többfronton is nyomás van, melóhelyen munkáltatóváltás, kirúgás, nem rúgás, belekerültem a totális közepébe az eseményeknek, azt se tudom fiúvagyoke vagylánye.
Közben óvodai beiratkozás, kerületben melóhelynél gyakorlatilag 0 esélyem van, h felvesznek, vidéken otthon meg nem tudom beiratni, mert egészen egyszerűen nem tudom időben hozni-vinni.
Szóval fogalmam sincs mi lesz, két szerződés között óvodákat nézek, és tikkel a szemem folyamatosan.

Titkon eszembe jutott egy második gyerek, mint mentőötlet, lelépési lehetőség de aztán gyorsan lebeszéltem magam :) :)

Puszi, bocs, tényleg egy percem sincs, meg erőm se nagyon, de azért néha rátok nézek :)

A.
tündérkisfiú

Csak h. ma is legyen bejegyzés :lol:

Mindenkit pusszantunk!

Kép
niki30

ööööööööö...ezt alig hiszem el :shock:

en meg jövök kesöbb meselni,programos par nap van mögöttünk :lol: remelem lesz kinek meselni :D

jövök ejfel elött meg
pusszancs

KépKép
evu

Sziasztok lányok...

A segítségetekre lenne szükségem...

A bébimTommy 8 hetes,és pár hete csak úgy hajlandó kakilni ha hőmérővel vagy kúppal kicsalogatom belőle...
Egyébként nagyon hasfájós.

Nincs valami tippetek,hogy magától kakiljon?

Nincs székrekedése,tápit és anyatejet is kap.A szélcsőn csak úgy folyik ki a cucc...

A tapasztalt anyukáknak jobban hiszek mint a dokiknak,mindenki mást mond...:-(((

Köszi a tapasztalatokat előre is!

Kata
silver76

Sziasztok!

Nem mondom, hogy tolongás volt itt hétvégén, de megértem, ilyen szép időben.

Mi még mindig kettesben, bár ma anyuéknál voltunk, szerintem a 4 napos ünnepre is "átköltözünk". Van szép nagy terasz, fent laknak a hegy tetején, csönd van stb. :) És nem vagyunk egyedül.
Nagyon nehezen viselem már egyedül, baromi fárasztó, le a kalapom azok előtt akik egyedül nevelnek gyereket.
Egyedül fürdetek, egyedül járok vele gyógytornára, dokikhoz. :cry: Kemény, de nem nyafogok tovább.

Voltunk ma járókát venni anyuékhoz. Apuval mentünk hármasban, vett Lucának egy csodaszép babakocsit is. Nagyon örülök neki. 5.5 kg, pillekönnyű és nagyon szép.
Nem is sírt benne Luca. Remélem ez így is marad.

Kibújt a bal felső kettes foga, itt volt már az ideje, eléggé megszenvedett vele. Közben jön a jobb felső kettes is (kis vámpírom

Edis

Kép
ediske

Kata: mennyi időnként szélcsövezed meg? Csak azért kérdezem, mert nem kötelező minden nap kakilnia. Luca volt, hogy 1 hétig nem kakilt egyáltalán, én nem dugdostam neki semmit sem. Mondjuk anyatejes babánál ez normális.

Edis

Kép
ediske

Vagyis hőmérőzöd meg vagy kúpozod..

Edis

Kép
ediske

Hú, de szépen fogalmaztam... :oops: [/quote]

Edis

Kép
ediske

Sziasztok

csak gyors életjel: jól vagyunk, tanulok, holnap vizsga. Juli nagyon jól beszél, nagyon cuki és egyre gyakrabban bújik bele a kisördög. :twisted:

Majd írok hogy miket mond, de most nincs energy.

Niki iszonyat jók a víz alatti képek!!!!

Anita kitartás, drukkolok hogy minden úgy legyen ahogy szeretnétek!!! Kistesó teljesen elvetve??? :lol: :wink:

Balázs nagyon édi a kis fürtjeivel!!

Zsófi remélem jobban vagy, és Jónás+ Samu nem készítenek ki!! Ne hagyd magad, pihenj amikor csak tudsz. És nagyon ügyi vagy hogy így bevezetted a rendet!!!!!!

Edis: én se bírom sokáig egyedül (vannak ilyen időszakok sajnos), nagyon fárasztó, de kitartás!!!

Kata: Teljesen normális ha nem kakil napokig, az a baj ha látod rajta hogy szeretne de nem megy. Ha meg székrekedése van, vagy nehezen nyomja ki akkor az én javaslatom (nálunk bevált) a cukros kamillatea, éhgyomorra (pl. reggel) akár kanállal is beöntheted a pici szájába, nem kell sok, fél deci is elég (ennyi teához fél kiskanál cukor). Kb fél-egy óra és garantált a hatás.

Jó lehet még a tornáztatás is, lábak tekergetése, felhúzogatása.

Ennyi voltam mára, igyekszem majd jönni.

Ne haragudjatok hogy nem válaszolgatok most, majd írok még a költözéssel kapcsolatban!!

Klári
Kép
ganti

minden ok, ill. samu kicsit mintha beteg lenne (napszúrás??) jónás okés.
edis: milyen babakocsi??
kerekpocak

Sziasztok!

Nagyon jók a fotók!
Emma uszizását irigylem, sajna mi ezt kihagytuk, paramama voltam etéren :oops:
Samu és Jónás képeket is irigylem, szeretnék már én is hasonlókat feltenni. Tünemények!
Bálázson meg megdöbbentem, hogy "Jézusom! Már Ő is ekkora huncut legény?"

Nem leszek sajna egy ideig :( , mert a héten Apa szabin lesz :), és költözünk ezerrel. :lol:
Puszi mindenkinek és vigyázzatok nagyon magatokra és a gyerkőcökre!

Timi

Kép

Kép
timtom

mi ugyebar szombaton vendegeket fogadtunk,nagyon jol sikerült :D az öcsemek voltak nalunk,nekik is babajuk,7es fel honapos Mate baba :wink:
ma allatkertben voltunk,tettem iwire kepeket,nagyon jol ereztük magunkat :D igazi elmeny volt
a vateras csomagom penteken szerencsere megerkezett :wink:

Timi,sok eröt a költözeshez!
Zsófi,örülök,hogy minden rendben van veletek!
Ediske,tenyleg milyen a babakocsi?az jo,hogy ott tudsz lenni a szüleidnel,hogy ne legyetek egyedül!
Niki,nagyon edesek a vizes kepek!!remelem hamarosan Vanirol is keszülnek hasonlok :wink:
Balazs nagyon helyes!
Kata, a többiek mar leirtak a frankot :D

leragad a szemem..jo ejt

KépKép
evu

Köszi a tippeket!

Az a baj,hogy gyakran kell(egynap többször is) csöveznem mert nagyon nyom,tök vörös a feje és visítmint a kismalac... :cry:

És mindíg jön egy adag kaki meg sok-sok szél...

A kamillateát próbáltuk,nem jött be :shock:

Nagyon nyom és erőlködik a drágám.Ja,és szerintem kevesebbet is eszik...ő tápszeres és anyatejcsis is.

Nem tudja valaki,hogy mennyit kell ennie egy 8 hetes bébinek?4260 grammal született,most olyan 5 és fél kg lehet...este a fürcsinél megmérem.

Sajna van,hogy csak 60 gr cici vagy tápszer az adagja,és nem is kéri 3 óráig.Van,hogy 120 gr is lecsúszik...

Éjszaka felébred,de szerintem inkább a pocakja miatt,mert cicire rakom és 5 perc múlva alszik...
A tápszeres doboz szerint 5-ször 150ml lenne az adagja...létezik ez?

Ma megyünk ultrahangra a pocijával....majd beszámolok...

Üdv mindenkinek: Kata
silver76

Sziasztok!
Gyors helyzetjelentés :D ,apa meglepetés kirándulást szervezett hétvégére,szombat reggeltől ma reggelig Tokajban voltunk,annyira szuper volt.Balázs egész nap kin volt a napernyő alatt,virgonckodott meg minden.Nekünk meg jó volt egy kis kikapcs.
:D :D :D
Kata érdekes,hogy épp most vetetted fel a kaki témát,mert nekem is az lett volna a kérdésem,hogy normális e ha a gyerekem nem kakil csak 4-5 naponta.Én nem szoktam se hőmérőzni,sem kúpozni,mert állítólag nagyon gyorsan hozzászoknak,és a későbbiekben csak így lesznek hajlandóak székelni :shock: :shock: .Én is masszírozom,meg a hasrafordítás jött be nálunk,de ilyenkor csak a gázok távoznak.

Balázs szájában megjelent valami afta féleség,egy nagyobbacska fehér pötty,szerintetek is az,vagy esetleg valami más lehet,és ha a boraxos ecsetelővel kenem az helyrehozzavagy tudtok esetleg valami más gyógymódot is?
Én meg totál megfáztam,egész nap folyik az orrom,tüsszögök-ilyenkor mi a teendő,az anyatej védelmet nyújt a babáknak,vagy számíthatok rá,hogy esetleg Balázs is elkapja?
Bocsi,hírtelen ennyi kérdés,de ti tényleg szoktatok segíteni,és most jól jönne :wink: :wink: :P :P

Samunak gyógyulást!!!

macarella

Még jövök,csak felébredt a kicsi :P :P

macarella

Sziasztok!

Nem volt nagy forgalom a hét végén, ahogy elnézem :shock: A jó idő hatása :wink:

Kata, a normál napi kajaadagot úgy tudod kiszámolni, hogy testsúlykilogrammonként 150 grammot szorzol be. Tehát ha 5 és fél kiló, akkor 5,5*150=825 gramm a napi adaja (a minimum 120 gramm, tehát 660 grammot mindenképpen ennie kellene egy nap összesen). De a tápszerdobozon lévő értékek jók, csak nálatok nehezebb meghatrozni, mert hogy szopi+tápi is van. Szerintem beszéld meg a gyerekorvossal, hogy kb. mennyit szopizik, ehhez szerinte mennyi plusz tápi kellene szerinte.

Kakiügyben: Csengém volt ilyen nehezen kakilós, nekünk a reggel, éhgyomorra egy kiskanál Laveolac szirup vált be :wink:

Evu, tegnap mi is az Állatkertben voltunk :wink: Mi "hajnalban" szoktunk menni, majdnem el is ájultam, amikor kifele jövet megláttam a pénztáraknál kígyózó sort :shock:

Timi, jó költözést!

Zsófi, Samu csak nem lesz beteg :shock: Jobban van már? Rendszeretek hogy alakult?

KépKép
KépKép
nyuszi04

Sziasztok!

Ilyen a babakocsi: Peg Pérego Aria on Track Classico Red Kép

Sajna eléggé rosszul indult a napunk, mert Luca lázas volt, kihívtam a dokinénit, de mindent rendben talált nála, viszont az ínye iszonyat bedagadt szegénynek, valszín ez a baj. :(
Szegénykémet nagyon sajnálom, 3-szor keltem hozzá éjszaka, pedig ő mindig alszik.

Edis

Kép
ediske

Bizony, bizony, a szép idő. Mindenki csavarog. :)

Edis, klassznak tűnik ez a járgány :D
Jön a foga szegény Lucának?
Hjajj nálunk is. Így mostanában elég nehezen alszik el a lelkem.

Kép
niki30

edis nekünk is ilyen van!! nagyon nagyon szuper!!
kerekpocak

Niki: bizony jön a foga, szerintem nem is egy. :(

Zsófi: szoktalak Titeket nézni, hogy vagytok-e a játszótéren, de lehet nem is azon szoktatok lenni. :lol: (Önkormányzatnál)

Edis

Kép
ediske

Köszi csajszik!

Nyuszi:A Laveolacot még nem próbáltam!Irány a patika ezerrel!!! :wink:

Félek,hogy a sok szélcsövezéssel ártok neki...

Enni sajna nem eszi meg csaka minimumot...

De teli szájjal vigyorog,ha éppen nem fáj a pocija.
silver76

edis: mindig máshová megyünk, 4 játszó váltogatja magát.
holnap egyedül leszünk, mert apának dolgoznia kell, de lehet h samu sem megy bölcsibe- elkapta a kötőhártyagyuszit jónástól. a vicc az, h míg jónásnak már kutya baja, samué még nem gyógyult. de majd holnap meglátjuk. ma végre aludtam egy jót délután, rámfért mert éjjel viszont alig-alig. jónás nagyon lassan evett és nehézkesen aludt vissza. nem para, de lehetett volna jobb is.
láttam, h a 7végén nem volt nagy pörgés, na majd a héten- úgy hallom jön a rossz idő...
kerekpocak

Sziasztok!
Nem volt sok hozzászólás hétvégén, de hát ez már csak így szokott lenni ilyen szép idiőben.
Mi is voltunk állatkertben, de mi szombaton. Lehetett volna állatkerti babatalit szervezni. :lol: Unokabátyám ott dolgozik és bemehettünk a tevékhez és szólt, hogy a fóka show-hoz tréningezik minden nap 11-kor és 14-kor. Aki megy azt érdemes megnézni, nagyon tetszett a gyerekeknek!

LUCÁNAK és SAMUNAK JOBBULÁST!!!

Niki: Szuperek a vízalatti képek. Annyira édes a kis Emma ahogy a víz alatt is vigyorog. :lol: :lol:

Zsófi: Jónás és Samu testvérszerelem CSÚCSÉDI és megható! Samu ahogy puszilgatja és ölelgeti a kisöccsét azon elolvadok, többször megnéztem a képeket. Reméljük mindig ilyen jó kapcsolatuk lesz!!

Kriszti: De jó végre képek! Nagyon édes és gyönyörű a kis mosolygós Balázs és szép a kimondó amit kapott. Igazi különleges szerkó, ilyen aztán nincs akárkinek. :wink:

Kata: GRATULÁLOK a kisbabádhoz és ÜDVÖZLET az anyukás topikban!!!
Nagyon sajnálom szegény Tomit a hasfájás miatt! Nekünk is volt időszak az elején, hogy nehezen jött ki a kaki, mert a tápszer megkeményítette, de a reggeli cukros kamillatea segített. Nekem azt mondta a védőnő, hogy jó töményre csináljam akkor hat. Kevés víz és sok cukor. Néha kellett lázmérőzni, de aztán szerencsére elmúlt, remélem nálatok sem tart sokáig!!! A szelek távozásában a köménytea és a Gripe Water segített, sokszor nem is az volt a baj hogy a kaki szorult be, hanem a szelek. Én is szoptattam és tápszereztem az elején, de őszintén szólva én nem méregettem csak az első hónapban, mert akkor még nagyon fontosnak tartottam hogy tudjam eleget eszik-e Beni. Miután azonban szépen gyarapodott a súlya minden héten abbahagytam a mérést és a szoptatás után egy egész cumisüveget kínáltam neki. Annyit evett amennyit akart, néha az egészet, néha csak pár kortyot, én rábíztam. Nekünk ez bevált és egyenletesen hízott ezután is. Te picikéd súlygyarapodása milyen??

Na ezt most elküldöm mert Beni mocorog

Kép
viky30

Evu: Teszel fel majd képeket az unokatesókról? Jó lehetett a közös program! Én egyre többet szervezek, Beni nagyon igényli és élvezi a társaságot! Jó hogy megérkezett a játszószőnyeg, nekem már majdnem 100 adásvételem van a vaterán és eddig soha nem volt semmi gond, de akkor már nem kell nyugatni téged.

Edis: Kitartás az egyedülléthez! Azért Luca kárpótol mikor rádmosolyog a szép pofijával!! :wink: Szép a babakocsi és szerintem is menj át anyudékhoz, ilyen szuper nagyszülőknél biztos jól érzitek magatokat és nem vagy egyedül. Én sem bírom hétközben hogy nincs kihez szólni és egyedül kell minden hivatalos ügyet intézni, mert Peti fél hétkor megy és fél kilenckor jön... Fura érzés néha hogy mennyit vagyunk kettesben a kisbabámmal, sokszor olyan elhagyatva érzem magam, mintha csak mi lennénk egymásnak és elérzékenyülök hogy ő milyen fontos nekem és én is neki és hogy mennyire rossz lenne ha nem lenne és sírnék legszívesbben úgy összeszorul a szívem. Na nálam ez van a "magánytól", totál érzékenyülős leszek.....

Kép
viky30

De van nagy hírem is:

BENINEK AZ 1. ÉVES SZÜLINAPI BULIJA UTÁN ÉSZREVETTEM HOGY KIBÚJT VÉGRE az ELSŐ FOGACSKÁJA!
Kiabáltam örömömbem!! :oops: :oops:

A buli jól sikerült, volt sok ajándék és tortamaszatolás. Beni nagyon élvezte hogy itt volt az egész család és mindennki vele foglalkozott, nem is aludt egész nap. Majd teszek fel képeket is.

Timi: Jó költözést!! Vigyázz Zsebire, te csak irányíts!!

Klári: Érthető ha nem érsz rá. Hogy sikerült a vizsga? Juliról írj, hogy miket kisördögösködik! :roll:

Nyuszi: Állatkertbe jó hogy hajnalban mentetek, tényleg nagy a nyüzsi, bár ha bejut az ember akkor már nem olyan zavaró. Képet majd teszel fel a lányokról?

Niki: Ti hol tartotok a fogakban? Az jó ha csak elaludni alszik el Emma nehezen. Beni egy hete kb. tízszer ébredt éjjel, azt hittem a kis nyaka viszkat az ekcémától, de már tudom hogy a foga volt a bűnös. Utólag mindig rájövünk mi volt a baj... :shock:

Akinek nem írtam annak is üdv!! Jó babázást és ha rossz az idő akkor gyertek!! Szép időben én sem tudok gépezni, ráadásul a kis rosszcsontom játszani akar és engem követel!!

Kép
viky30

Viki! Beninek tényleg ez az első foga? :shock: :D Aztaaa!
Nekünk 4 van kinnt, most jön nagyon nagyon az 5. Szenvedünk vele.
A fenéket csak az elalvás megy nehézkesen. Sokat megébred éjszaka is.

Kép
niki30

Niki: Most már én is tudom milyen ez a fogzással járó kellemetlenség, de hát ez van, mikor nem volt akkor meg azon izgultam hogy mikor jön már.... Szopileszoktatás hogy megy? Lassan utaztok!! Mi is májusban megyünk, de az én anyukám nem merte bevállalani Benit, így mi visszük a romantikus kiruccanásra és most hogy jön a foga nem is tudnám leszoktatni a ciciről, nagyon kéri mikor nyűgős a fájdalomtól.

Kép
viky30

Jé ez a vonalzó továbbszámol :shock:

Kép
viky30

Kriszti, hát valóban nekünk nem jó hogy visszatették a repjáratot, mert anyósom tudott könnyebben jönni. Így marad a vonat vagy az autó, csak túl hosszú az út.
Édes mosolya van Balázsnak, nagyon huncut.

Andi, jó hogy rájöttetek a babakocsi-utálat okára :D Mi csendes környéken lakunk, max. Virág biciklijének a zaja zavarhatja... Én még reménykedem, hogy kicsit nagyobb lesz, és jobb lesz.

Evu, szupi hogy nincs semmi gond, ez megnyugtató.

Zsófi, nagyon édesek a fiúk, jó testvérek. Nem lesz semmi gond ott. :D

Niki, szuper jók a vízalatti képek. Emma nagyon ügyes. Én csak Lacussal tudtam elmenni uszni, de ő nem hagyta magát a víz alá tenni. Most szeretnék Anikóval eljárni, csak kicsit körülményes, még nem szerveztem meg.

Kata, Kriszti, nekem most Anikó volt a legpocifájósabb. Próbáltuk az infacolt, az nem nagyon, de ami a fiamnál is és most is használt az a gripewater volt. Nem azonnali a hatás, Anikónak én napi kétszer adtam, kb két hónapon keresztül. Most már nem kell, sőt ma teljesen az volt az érzésem, hogy mintha hasmenése lenne, nem tudom...
Kata, nem biztos, hogy mineden kajcsira ugyanazt a mennyiséget lenyomják. Hol többet, hol kevesebbet. Ha van súlygyarapodás hetente, és alszik szépen, akkor biztos így jó neki.

Ediske, Luca babának gyógypuszik, sajna a fog bizony csinál ilyet. Virágnak kb. egy hónapja egyszerre jött ki három szemfoga, és most kűzd a negyedikkel, de soha egyik foga sem kínozta meg ennyire. Napközben eszméletlen nyűgös, hébe-hóba belázasodik, ma taknyos is volt :(
Mi szombaton d.e. voltunk az önkormányzati játszón.

Viky, igen-igen, tegyél képeket ide! :D
És gratula az első fogacskához is, hát nem egyszerű menet a kinövesztésük :D

Nekünk elég húzos napjaink vannak, mert készülünk a kersztelőre, és a sógornőmék is jönnek Amerikából. Még pár apróságot be kell szerezni, és most Virággal kicsit nehéz, hogy ilyen nyűgöske.

Jó éjt mindenkinek,
Doren

Kép
Kép
Kép
doreen

Viki, hogy-hogy nem vállalta be anyud? Cicizés miatt nem merte?
Hát az enyém is fosik, h. mi lesz.
Jah, nemsokára indulunk. Csütörtökön lemegyünk anyukámékhoz és mi péntek reggel indulunk. Nagyon be vagyunk már sózva :)

És Ti hova mentek?
Jó lesz az hármasban is. Talán akkor épp nem fogzik majd Beni.
Vannak gyerekek akik meg sem érzik.

Szopileszoktatás annyira megy, h. a napközbenit ritkítottam, úgy néz ki megy. Bár most a fogzás miatt ő is sokszor igényelné, ilyenkor inkább adok neki egy rágókát. Szegénykém!

Doren, mikor is lesz a keresztelő?

Kép
niki30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?