Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Először is: Mirkónak Boldog Születésnapot!!!!!

Köszönöm szépen, hogy válaszoltatok a kérdésemre. Végül ma még nem vettem meg az ülést. Az egyik barátnőm fölajánlotta a régi széküket, de abba csak akkor tudom beletenni amikor már ül.

Viki: én aztán szoktam máshol is nézni, nem vagyok egyáltalán brendon függő, sőt....csak ott tudtam megmutatni.
Elég sok használt dolgot vettem a teszveszen vagy a vaterán. :)
A babakocsink is használt 25.000ért vettem, semmi baja nem volt. :wink:

Edis

Kép
ediske

Zsófi, tényleg, de ez abszolút véletlen volt!
Elnézést az illetékesektől! :oops: :oops: :oops: Bocsánat pici Laura!

Lefoglaltuk a prágai szállást. :lol: Május 2.án megyünk apával kettecskén:) Tök be vagyok zsongva.

Milyen buliban voltatok Zsófi? Barátokkal?

Kép
niki30

Néhány kép

Kép Emma az állatkertben
Kép Bóbita a kölyökoroszlán
Kép Vezetés közben
Kép Bébitaxi

Zsu
svs

Zsu: tiszta Apája ez a lány! Egyem meg azt a mosolygós pofiját!

Viki: nem is zudtuk hogy van féltesója Beninek. Milyen kis pici volt még azon a képen!

Niki: de jó, mentek Prágába! Hogy álltok a szopizással? Halad a projekt?

Nelly

Kép
breeki

drága nagylány emma, milyen édesen alszik! apával meg hipercukik az autóban :) hasonlítanak!! nem véletlen :wink: :wink: :lol: :lol:

és akkor a gazdaságos kisfiú:

Kép Kép Kép

és első (- mert anyáék eddig nem mutatták :oops: :oops: :oops: :oops: ) tali a szívószállal:
Kép Kép
kerekpocak

prága, de jó!!!!!

irigy-irigy!! akkor én (valszin :shock: :shock: ) már babázom, amikor ti mentek. :shock: :shock:
kerekpocak

samuval most tényleg hatalmas a szerelem. rengeteg puszit kaponagyokat nevetünk. nagyon nagyon élvezem. :lol:
kerekpocak

Zsófi, mindjárt szülsz tényleg!!! :shock: :shock: :shock:
Hogy vagy?

Gazdaságos kisfiú, háhhhháááá :lol: :lol: :lol: de jót nevettem :lol:
Aranyos.
Annyira cuki ahogy iszik a szívószállal. Ment neki?

Zsu, Emma tényleg nagyon hasonlít apukájára:)
Micsoda jó kis járgánya van.

Kép
niki30

Sziasztok!
Végre nekem is sikerül számítógépközelbe kerülni..huhhh
Milyen sokat írtatok aztaa :D
Sajnos nagyon sok dologhoz még nem tudok hozzászólni pl autósülés meg kiscipő(amúgy nagyon tuti az összes) de örülök mivel mire odakerülünk már tök profi leszek ezekből Általatok.
Személy szerint nekem nem annyira fontos a márka inkább az árát nézem meg,meg persze azért legyen megbízható meg ilyesmi de szerintem is sok esetben a márkát fizettetik meg.A kiscipő az teljesen más,ott már tényleg sokat számít,hogy milyen.
Niki-irigyellek én is prága miatt,mi a tavaly voltunk már sokadjára és szerelmes vagyok abba a városba.Az uszit meg sajnálom,szerintem sem fair dolog amit csináltak,de remélem nem szegte kedved és fogunk mi még ott találkozni :D

macarella

Zsófi-jajj nagyon aranyos Samu a Tesco-s szatyorba-hisz a "legkisebb is számít........
Nagyon ügyesen szívószálazik és hogy elsőre megy neki ügyi kisfiad van :D

macarella

Emma is milyen nagykislány már és kérem szépen micsoda kis cipőcskéje van....... hát nem semmi.Nekem a taxis a kedvencem.

És hát Beni az Ő mosolya mindig levesz a lábamról.

macarella

Később jövök mert Balázs már tudtomra adta,hogy hiányzok neki :D ,és reagálok mindenkinek

macarella

sziasztok!

Basszus en mostansag full timeba nyomom a babazast nem tudom mi tortent a kislanyommal ahogy eljon a lefekves ideje ugy ordit mint a sakal ne beszelve a deli fozelekrol (csak tapszert akar enni). Mar zsong a fejem szerencsere most megis elaludt egy picit...

Az elso fogacskaval egyszer volt hogy ejszaka 5-szor ebredt amugy nem volt gond vele de ez a nyugosseg nem tudom lehet hogy a masodik fogacska attorese teszi fogalmam sincs de ha ma is igy megy szetdurran a fejem... :(

Megszuletett Anna unokatesoja Dorka nagyon helyes ma megyun es elobe is megkukkantjuk....

Samu nagyon aranyos es ugyes is termeszetesen....
Zsofi te a finishbe drukk drukk

Zsu na vegre mar nagyon ki voltam ehezve egy kis Emma fotora nagyon helyes kis csaj es mint mar irtam tiszta apja :wink:

Niki - Praga nekem is nagyon tetszett mikor voltunk tuti jol erzitek majd magatokat

Fatima, Evu hol vagytok na es a tobbiek????

puszi agi

Kép
cica_1

Hello!

Én meg vagyok, Evu meg üzent a húgával az iwiw-en, hogy nincs modemjük, így nem tud netezni. Majd jön, ha újra lesz net.

Én meg ha tudok jövök majd, de Tarek mostanában a szokottnál is nagyobb felügyeletet igényel. Azt hiszi egyedül is tud állni stb, de persze nem, így hát ott kell lennünk vele. :)

A hétvégén meg bulizni voltam. Lázadtunk a szomszédasszonyommal és belevetettük magunkat az éjszakába. :) Tök jó volt! :) Majd mesélek arról is. :)

fatima

Egy körkérdés: ki hogy védekezik a kullancsok ellen? Nyáron megyünk majd többször is olyan helyre, ami hemzseg a kullancsoktól, és még nem tudom mi lenne a jó megoldás.
Az oltás csak 2 éves kor fölött adható.

Nelly

Kép
breeki

minden ok, voltam ctgn, volt 2 60as 1 70es fájásom, de a nővér szerint ez úgyis csak a "moszkvatérigérvényes". vagyis azon kívül, h szívhangja jónásnak ok, semmit nem jelent.

jól vagyok, holnap a dokim is lát majd, remélem mond valami közelibbet, ha nem akkor átprogizom a vonalzómat úgy h május 22 legyen a végállomás. (mert ha 35 napos ciklussal számolunk elvileg az. de ha csaszi kell h legyen, akkor elvileg az előbb van)

no megyek aludni, samu fent volt éjjel kicsit így álmos vagyok. :lol: :lol: :lol: :lol:

mindenesetre türelmes vagyok a végtelenségig, érdekes ez, samuval annyira tűkön ültem, meg jónással is 36 héten át, most viszont abszolút nem "izgat" h mikor jön, +/- 2 hét annyira nem számít.

fatima: halljuk a részleteket!
evu várunk vissza!
kriszti: jó h megint van ránk időd!!!
niki: hogy avn emma?
kerekpocak

biztos ez az oltás dolog? nekünk a dokink már tavaly is ajánlgatta. mi azért nem adattuk be, mert az első oltás után vmi 1 hónapig nem lehet fűre tenni a gyereket- mert h vonza a kullancsokat- és ez kivitelezhetetlen volt. szal ez tuti infó?
kerekpocak

Zsófi: Nem április 22-t akartál írni??
Samu huncut mosolya mindig levesz a lábamról!!! Annyira kis csibész és helyes!!! Hogy mászott be abba a szatyorba?

Zsu: Végre Emma képek! Nagyon édi ahogy alszik, úgy még olyan igazi kisbaba, de a taxin meg nagylánynak néz ki. Nagyon helyes kislány!!

Nelly: Kullancsra nincs tippem! Viszont én is tartok tőle! :cry: Tényleg itt az ideje utánajárni.

Kép
viky30

Zsófi, akkor még sehol semmi Jónásilag :cry: :)
Tök jó, h. nem izgatod magad, mikor jön.
Bennt nem marad az tuti :lol:

Nelly, kullancs? Passz. Ez jó kérdés. :roll:

Fatima, gyere és számolj be, amint tudsz!

Ági, kitartást, bármitől is ordít! :wink:
Dorkához pedig gratulálunk!
Lesz kinek adni a kinőtt cuccokat:)

Ma megint olyat turiztam, beszarás. 700 ft-ért hoztam el 78 dolgot Emmának, vékony nacikat, csíkos kis pólokat, hosszú ujjút, farmert és egy kombidresszt barátnőm leendő fiának. Szóval ez a turi még jobb, mint a megyeri úti.
Az újpesti piaccal szemben van, ahol a 147-es buszmegállója.
Ha valaki arra jár esetleg.

Kép
niki30

természetesen nem 78 hanem csak 8 :lol: háhhhá

Kép
niki30

Niki, asztamázlistamindenit !
én hétvégén túrtam kilós angol turiban szintén 8 db hibátlan márkás (Next, Adams, George) cuccot Laurának - 2500 Ft-ért, de a tiéd még ezt is felmúlja.

hajrá Prága ! anyudékkal lesz Emma addig? autóval mentek v. repcsivel?

Zsófi, tök jó, h. ilyen take it easy vagy !
ZsákbaSamu haláli !! olyan édesen kukucsol !

Fatima, akkor ezek szerint jól sikerült az éjszakai kiruccanás ! éljen-éljen ! remélem ki tudtál TÉNYLEG kapcsolódni (fejben is).
most volt Tareknak az első igazi apás éjjele?
ez az a szomszédasszony nem az a hangoskodós brigád, gondolom én ?

Zsu, Emma gyönyörű. nekem a babakocsis kép a kedvencem. olyan édes, amikor így beájulnak.

Ági, vmi homeopátiás fájdalomcsillapításon nem gondolkodtál? mi nemigen használtunk (mert a fognövesztéses mizériát 1 szemfog kivételével) megúsztuk, viszont itt a topikon többeknek bevállt.
amúgy fogzásnál teljesen normális az étvágycsökkenés. (ebben viszont volt részünk dögivel, hehe).

Viki, nagyon édes a nagytesó, és tök jó, h. ilyen jó a kapcsolatotok, minden tiszteletem a tiéd.

Marcsi

KépKép
alon

ANITA, KÉREK SZÉPEN MIRKÓ NAGYFIÚRÓL SZÜLINAPOS, TORTÁZÓS, ÜNNEPLŐS KÉPEKET !!

Marcsi

KépKép
alon

ja ja április 22 és nem május :) tök hülye vagyok :)

turizóknak irigy irigy. én nemtom h hogyan kellene csinálnom. 1. itt a környéken semmi olyan hely nincs vagy ha van is sz@r dolgok vannak. pedig benne lennék én is egy "olcsón szuper cuccokat" dologban.
főleg, h a hcm ami a nagy kedven tényleg jó, de csak 1.5 éves korig, onnan minden halálfejes, fekete-barna-sötét kék és qva drága. kicsit tanácstalan is avygok, h honnan lesz samunak szép tavaszi ruhakollekciója.. :shock: :shock: :shock:

tudtok turiról, ami közelemben van? szal nem horror messze?
kerekpocak

hcm= h&m
kerekpocak

Igenis :)

Bölcsis szülinap, paprikás krumplis ebéd után, délutáni alvás előtt, csokitortával :)

Be lehetett adni a fényképezőgépet, és gondozónénik fotóztak.

Atyaég, már 4-es van a vonalzó végén...

Kép

Kép
tündérkisfiú

jahaj ez szívszorító! annyira cuki nagyfiúsan ül az asztal végén!
kerekpocak

MIRKÓ irtó aranyos!!!!!! Engem is meghatott az asztal végén ülős kép, annyira kedves pillanat ahogy néz és tapsol a sok pici kéz.

Ági: Gratula Anna unokatesójához! Jó hogy ilyen kicsi lesz a korkülönbség, majd jókat tudnak játszani. persze ha jó a kapcsolatotot és közel laknak. Fronttól is lehet sírós. Nem szokott érzékeny lenni rá. Beni ma rettentő nyűgös volt, alig bírtam vele (ezért is nem fejeztem be ez előző írásom mindenkinek) és egy hatalmasat aludtunk (3 órát együtt) most minden oké, most az a baj hogy azért kell figyelni mret pakol, felmászik stb.

Fatima: Ha Tarek bébi ilyen kis aktív akkor nem sokat fogsz jönni babanetezni :cry: Mire elalszik gondolom te is elfáradsz! Hogy-hogy áll már? Azta!

Niki: Ez a turi jól hangzik. Ahol eddig voltam kb. 5 helyen ott egy normális rugi 1300-1500 ft-ba került. Na majd mi is elmegyünk, most már tudunk BKV-zni. Innen megy busz Újpest Központba. Onnan nagyon messze van? Prágai úthoz drukkok!

Kép
viky30

Anita, ez nagyon édes, ahogy így meghatódva ül az asztalfőn !
tényleg milyen nagyfiú már ! olyan helyes pasid van neked is !
mit kapott szülinapjára ?

ovit mikor kezdi ? ősszel csak?

Marcsi

KépKép
alon

Mirko nagyon egy cukorfalat, tenyleg nagyfiu mar, mar nem baba... Anita ropul az ido mi???

Niki - Ujpesti piac az ami ujpest kozpontban van a polgarmesteri hivatal hatamogott???? :?: tenyleg olcso en is megneznem, en valamiert nem tudok turkalni bemegyek korbenezek es valahogy nem latok soha semmit, pedig ilyen babaruha arak mellett jo lenne ha belejonnek :D

Viki ti hol laktok hogy ilyen lazan tudsz jonni ujpestre? esetleg ossze is futhatnank setalni vagy valami...
Igen remelem majd fognak egyutt jatszani sokat, jo a kapcsolatunk a sogornomekkel bar ok picit mas vilag (sosem kell mikro mert az szar, csinald magad mindenben az elso helyen) ami nem gaz csak nem egy az erdeklodesi korunk sem, a lenyeg hogy jol megvagyunk csak sosem leszunk sulve fove egyutt, na erted ugy-e???

Fatima en is kivancsi vagyok a bulira hogy milyen volt, es puszi Tarek nagyfiunak modd meg hogy kimelje anyucijat mert meg sokaig jo kell legyen :D

Marcsi - valami denta izevel kenegetem a kis inyet es koszi ha nem javul a helyzet holnap ugyis megyunk gyogyszertarba es kerek valamit ra hatha... bar kop kop ma sem volt egy angyal de azert picit csokkent az orditasok szama vagyis nem volt egybefuggo :?

puszi agi

Kép
cica_1

Ági, igen ott:)
Nyugi, ott Te is belejönnél. Csak körbe kell nézni.
Bár engem Emma nem igen hagy. :cry: Nélküle könnyebb lenne.

Anita, ez a böliben készült? Jajj, nagyon aranyos, kis büszke 3 éves:)

Kép
niki30

Niki es az neked kozel van mert oda nekem 10 perc es akkor talizhatnank seta erejeig vagy turizhatnank egyutt...
babakocsi befer be lehet menni vele? :?:

Kép
cica_1

Ági, igen befér.

Nekem buszoznom kell egy keveset, de találkozhatunk.
Jövő héten?

Kép
niki30

jaj de jo :D akkor jovo heten....

Kép
cica_1

Niki, Marcsi milyen ügyi túrkálók vagytok! Milyen turik ezek? Meg lehet lesni esetleg a neten? Van a 3. kerületben valami jó?

Próbáltam a kullancs elleni oltásra rákeresni, de csak egyetlen egy helyen találtam rá utalást, hogy 1,5 éves kor alatt nem ajánlott.
Akkor maradnak a krémek, spray-k? Nekem olyan idegen ez egy ilyen pici babánál.

Képzeljétek kint van a 3. fogunk csücske. Felül a bal első!
Nyuszik leszünk!!!

Nelly

Kép
breeki

sziasztok

megint csak gyorsan :oops:

Mirkó egy tünemény!!!!

babaruha: itt a babaneten a főoldalon lent van olyan hogy babaruhabörzék, vásárok. Én ott néztem ki mindig az iodőpontokat és elmentünk. Néha vadiúj angol (next, gap stb.) ruhákat vettem Julinak, és használtból is nagyon jó minőségű volt. Az árak nem olyan jók mint Nikinek, de azért a bolti árakhoz képest az 800-1500 Ft-ig terjedő kategória sem rossz, és legalább teljesen egyedi rucikat lehet összeszedni.

Zsófi ha jól láttam holnao gazdagréten lesz egy, az nektek is viszonylag közel van. Érdemes kezdésre menni.

Kullancs: Őszintén szólva én egyáltalán nem félek a kullancsoktól. A gyerekkoromat végigsátraztam, Börzsöny, Mátra, Zemplén, Bükk, Bakony - mindenhol jártunk, elég nomád körülmények között (patakban fürdés, stb.) Rengeteg kullancs volt bennem (akkoriban még nem is volt oltás), és a többiekben is (60-80 gyerek), és 20 év alatt egyetlen gyerek se kapott se Lyme kórt se agyhártyagyulladást. Mikor Julit vittem sátrazni (1 napra, de akkor is) fel sem merült bennem az oltás. Volt is benne egy pici kullancs, de mivel átvizsgáltam napi többször, gyakorlatilag még bele se mászott, azonnal kiszedtem.

Az oltást ha jól tudom, időnként ismételni kell és csak az agyhártyagyuszi ellen jó, ami sokkal ritkábban fordul elő mint a Lyme-kór.

A kullancs amúgy nem a fáról potyog mint régen nekünk tanították hanem a fűben él - tehát ha a gyerkőc nem szánt fel rétet mezőt, máris nagyobb biztonságban van.

Ezzel nem azt akarom írni hogy felejtsétek el az oltást, vegyük lazán a dolgot, lazán én sem veszem ha ilyen helyre megyünk, azonnal átvizsgálom magamat és Julit is, de én nem érzem úgy hogy terhelnem kellene a szervezetét egy oltással, ami nem véd 100%-osan és ismételni kell. De ismétlem ez az én véleményem, aki úgy érzi az oltástól biztonságban érzi magát, azt is teljesen érthető.

Autósülés: nekünk Römer van, a férjem végigbújta az autósteszteket és ezt dobta ki a gép. Mondtam neki, ebben ő döntsön, ő azt mondta hogy inkább fizet többet ha megbízható. Na persze én azt mondom sose kelljen élesben tesztelni :roll:

Zsófi mikor jöttök? Vagy menjünk mi?? A héten meg tudom oldani a kocsit. Persze szívesen látunk, csak lehet hogy neked könnyebb lenne.

Klári
Kép
ganti

holnap reag, de nagyon fáj a csípőm, meg kicsit megvisel a front. puszik
kerekpocak

Zsófi BIZTOS HOGY A CSÍPŐD??? :lol: :wink: :wink: :roll:
Ha igen, akkor jobbulást, ha Jónás az akkor drukkolunk!!
(Annyira laza vagy komolyan, mintha nem is szülni készülnél a napokban/hetekben) :shock: :shock:

Nem is tudtam hogy ilyen klassz bébiket adnak a Tescóban :wink: Akciós volt? :lol:

Azt akartam még írni lányok, hogy tök jól esett hogy őszintén válaszoltatok a múltkori kérdésemre (ovi), kicsit izgultam hogy megint kipattan valami vita. De örömmel tapasztaltam hogy bár vannak eltérő vélemények mindenki el tudja fogadni a másikét is. És ez így normális!!!!!

:lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek, írom tovább a szakdogámat :twisted: :cry:

Klári
Kép
ganti

Voltunk babat nezni, gyonyoru a kis tunderke...

most en is megyek buccantani mindenkinek jo ejt Klarinak meg jo munkat :D

agi

Kép
cica_1

Hello Csajok!

Végre alszik az én gézengúzom! :) Mostanában később kel (én ébresztem leglésőbb 1/2 8-kor) és így értelemszerűen később megy aludni. Mi meg a nap végére kipurcanunk... :)

Mivel csak gyorsan futottam át, amit írtatok, így előre elnézést, ha vmire nem reagálok.

Babák nagyon szépek egytől egyik! :lol:

Mirkót a legidősebb nagy babát ISTEN ÉLTESSE 3. SZÜLINAPJÁN! :wink:

Turkálni tudó Niki, Marcsi és aki még tud! Szerintem ehhez érzék kell. Én sosem tudtam és sztem nem is fogok tudni turizni. A türelem nem az erősségem. :( Arról nem is beszélve, hogy Tarekkal szintén lehetetlenség lenne egy ilyen program. :)

Zsófi! Mennek a drukkok Jónás érkezéséig! Csak lazán! :wink:

Buli- Nagyon jól éreztük magunkat! Fellázadtunk a szomszéd barátosnémmal, hogy nehogy má' mi ne mehessünk bulizni sose. Gondoltunk egyet és kimenőt kértünk. Kaptunk is! Gyerekeket (az övé most lesz 9 hónapos) megfürdettük, megetettük, lefektettük és irány az éjszaka! Beültünk a Liszt Ferenc térre (kedvencem), aztán benéztünk az Old Man's Pub-ba (az volt közel a Blahához, amit ismerünk :)). Hááát csajok! Beszarás volt! Konkrétan tényleg old man-ek voltak a helyen. Saját apáink és nagyapáink mulattak. :lol: :lol: :lol: Vicces volt. Bizti mi voltunk a legfiatalabbak. :) Egy norvég féfiakból álló csapat rögtön lecsapott ránk. :) De jól le tudtuk őket szerelni. Nem hitték el, hogy anyák és feleségek vagyunk. :) Az egyik azt mondta, hogy én 22, míg a barátnőm 23 éves! :wink: :wink: :wink: Dagadt a májunk rendesen!!! :) Aztán 1-re már itthon is voltunk. Másnap se volt olyan vészes! Szóval nem utoljára csapunk csajbulit! :)

Marcsi! Igen, most először maradt Tarek és apa egyedül éjszakára. Már ideje volt! Persze semmi gáz nem volt. Aludt az én kis angyalom míg haza nem értem! :) Bezzeg máskor! :twisted:

Viki! Én emlékeztem, hogy írtad már korábban, hogy Beninek van egy féltesója. Csak képet nem láttam még a kisasszonyról, aki gyönyörű és tényleg nagyon hasonlítanak egymásra Benivel. :)
Amúgy meg ezekszerint le vagy maradva: Tarek már legalább 1.5-2 hónapja áll. Akkor állt fel először, amikor taliztunk a csajokkal az állatkerti játszóházban. Jó rég volt már. :) :wink: :wink: :)

Niki! De jó Prága! Gondolom már nagyon várjátok! :)

Edis! Autósülés ügyben én nem tudok segíteni. Én nagyon nem vagyok márkabuzi, így nem az alapján fogok dönteni. Biztos nem a legdrágábbat fogjuk megvenni, de nem is egy olcsót. Még nincsen Tarek 8 kg, így kicsit ráérünk még. Különben sem autózunk olyan sokat. Legkésőbb nyárra megvesszük majd.

elküldöm...

fatima

Nelly! Kullancs ellen nem tudok semmit. Pedig jó volna tudni, hogy mivel lehet védekezni, mert Tarek tök sokat lesz majd a mamájáéknál a kertben nyáron. :? :roll: :shock: :?

Na megyek csicsiskálni én is. :)

Jó éjt!

fatima

hahó lányok, minden ok, csak valszin gyomorrontásom van. tegnap össze-vissza ettem és az utóhatását élvezem most.
hamarosan megyünk dokihoz. puszik

fatima jó h jöttél!!! örülök, h jól sikerült a buli! nagyon klasszul hangzik. (mondjuk a nagyapás cuccban meg az a jó, h nem nyomulnak ezerrel, nem? én az utálom a szórakozóhelyekben, h úgy nézik az embert, mint egy darab húst, pedig csak táncolni mentél mondjuk és nem pasizni.)
kerekpocak

Zsófi! Nehogy azt hidd, hogy az "öregek" nem nyomulnak! Még durvábban, mint a fiatalok, mert megfeledkeztek arról, hogy már rég nem fiatalok és nem olyan kapósak, mint régen. :) Én mondjuk jót röhögök rajtuk és poénnak veszem! :lol: :lol: :lol: Konkrétan az egyik papi (aki norvég volt) azzal dicsekedett, hogy ő már 45 éves és mégis milyen jó pasi! :lol: Vicces volt! Mondtuk neki, hogy IGAZA VAN! :lol: :lol: :lol:

Más hírek:
1. Ma megyek műkörmöshöz!!!! :lol: Régen volt műkörmöm, de Tarek érkezése előtt kb 2-3 hünappal leszedettem. :( Muszáj volt, mert iszonyatosan rágom a körmöm és hát az üzleti életben nem éppen imponáló látvány volt. :oops: Azt hittem meg tudom majd állni a körömrágást, ha kakit kell majd takarítanom napjában többször, de tévedtem. :oops: :lol: Szóval megelégeltem, hogy megint rejtegetnem kell a kezemet, így megyek és megcsináltatom. Nagyon diszkrét lesz. Mondtam a csajnak, hogy a lehető legrövidebb legyen, amit csinálni tud. :)

2. Holnap meg megyek jóshoz. :) Igazából nem hiszek benne, mert Istenben hiszek, de azért jó buli. :D Amikor az első házassági évfordulónkat ünnepeltük, akkor aznap azt jósolta nekem egy jósnő egy rendezvényen, hogy hamarosan fiam fog születni. Ez volt szeptember 10- én. Rá egy hétre teherbe estem. :lol: :lol: De azt is jósolta, hogy a fiam érkezése után 3 évvel lányunk is lesz. Na kíváncsi vagyok a mostani mit fog mondani. Meg úgy egyáltalán kíváncsi vagyok sok mindenre. :wink:

Ti hisztek ebben???

fatima

Zsófi: Gyomorrontás, mi? :) A hasmenés és társai simán a szülés beindulásának jele is lehet :)

Fatima: Nem hiszek az ilyesmiben :)

Nelly: Én mondjuk gyógyszerfóbiás vagyok, ezért nem biztos, h számottevő a véleményem, de én a kötelezőkön felül semmiféle oltást nem adattam be, és ha rajtam múlik, nem is fogok. Se agyhártya, se bárányhimlő. Kullancs se. Mi vidék külsőn lakunk, de sose kentem semmivel. Csak napvédő krémmel :)

Marcsi: Szeptemberben megy oviba. A bölcsiben folyamatos a felvétel, év közben is lehet menni, de oviba csak szept. Viszont a bölcsiből nem teszik ki a három éveseket. Most lesz épp az ovis szülői, meg nyílt nap, meg ilyesmi. Én ugye nem vagyok körzetes, csak itt dolgozó, de nagyon reménykedem, h felvesznek minket. Másképp, otthon nem is tudnám megoldani, nem is fogunk máshová jelentkezni. És egy csomó csoptársával együtt fog menni.

Turi: Én szeretem az angol turikat. Gyakorlatilag csak onnan van ruhája a gyermeknek. Leginkább ismerős csajnál szoktam vásárolni, ő félretesz nekem thomas-os, meg bob-os cuccokat :)

Pusz. Mindenkinek. A.
tündérkisfiú

Zsófi: Hááááát én is gyanakszom! :wink: Barátnőm szilveszter előtt egy nappal panaszkodott hogy minek evett annyi töltött káposztát most nagyon fáj a hasa, erre éjjel rohantak a kórházba, mert megindult a baba.... Jelentkezel ugye most már gyakran naponta?? :wink:

Fatima: Arra emlékszem hogy Tarek már tud állni, de hogy ilyen bátor és kapaszkodás nélkül egyedül arra írtam hogy "aszta" :wink: Beni november elején állt fel először a kiságy rácsába kapaszkodva, de a mai napig nem mer egyedül álldogálni és ha igen akkor is fél perc után lecsücsül a popójára mert megijed, pedig szerintem az izomzata már bőven bírja. Na egyszóval ami a lényeg, hogy Tarek tényleg bátor bevállalós kispasi!!!
Jósnőhőz elmenni érdekes lehet, utólag úgyis beigazolódik hogy igazat mondott-e! Én alapvetően abban hiszek amit saját magam tapasztalok, de biztos vagyok benne hogy létezik egy felettünk álló magasabbrendű erő ami befolyással van az életünkre, aki akarja hívja istennek, aki akarja kozmikus erőnek én nem merném soha azt mondani hogy mi uraljuk a saját életünket, ahhoz az ember szerintem egy semmi, egy porszem a világegyetemben. Nem vagyok ezoterikus beállítottságú, de elhiszem hogy vannak olyanok aki erre érzékenyek és képesek megálmodni, meglátni dolgokat. Viszont nem annyian ahágy jósnő tevékenykedik! Erősen soha nem mernék hinni ilyesmiben, de tagadni sem! Egy konkrét példa: lehet hogy van lélekvándorlás, de mivel nem tudom meg jelenlegi emberi mivoltomban, nem fogok e szerint élni de azt sem vetem meg aki hiszi hogy van. Én a szeretetben és jóságban hiszek! :wink:

Bocs ha OFF voltam...

Kép
viky30

Viki! Dehogy áll egyedül Tarek!!!! Éppen ezt írtam, hogy:

[quote]A írta:zt hiszi egyedül is tud állni stb, de persze nem, így hát ott kell lennünk vele.

Feláll valamiben kapaszkodva, de aztán megfeledkezik arról, hogy éppen áll és elengedi azt amiben kapaszkodott. Ha nem lennénk ott, akkor bizony nagy esés lenne. Mostmár többször huppan a fenekére, meg tudja, hogy állásból hogy kell lemenni a földre, de még soksor esne és esik is! :)

fatima

Kopp-kopp... Sziasztok lányok!

Andi vagyok és van egy 5,5 hónapos Hannám, aki természetesen a Jánosban született.

Kép

Régóta olvaslak benneteket és apránként mind egy kicsit ismerősök lettetek: Zsófi magabiztos volt és ez segített, Fatima kezdeti vesszőfutása nagyon ismerős volt és ez is segített, Nikire pedig még a rendelőböl emlékszem, amikor a hathetes kontrollra várva a szomszéd fotelből hívta aggódva a férjét, vajon hogyan boldogul (én akkor még pocak mögül irigykedtem, hogy már túl van mindenen, amitől én annyira félek). Mielőtt felsorolnék mindenkit és akaratlanul is megbántanám azokat, akiket nem, köszönöm Nektek! Néha azt gondoltam, egy ilyen társaságot receptre kellene felírni.

Régóta olvaslak benneteket, de nagyon rendszertelenül, mert bármennyire szerettem volna, csak ennyire futotta. Tudom, hogy hozzám hasonlóan ezer meg ezer anyuka gondoz csecsemő(ke)t egyedül napi 14 órában és minden második hétvégén is, de én nem voltam ennyire ügyes, rutinos, jó szervező; én többször éreztem, hogy engem ez a dolog meghalad. Lassan egyenesbe jövünk, de néha még mindig vannak nehéz időszakok.

Kérdeznék is gyorsan valamit, most, hogy egy ilyen szokatlanul hosszú délelőtti "kimenőt" kaptam: volt-e már szükségetek a picik miatt dietetikus, gyermek-gasztroenterológus tanácsára, segítségére? Ismertek-e ilyen szakembert? (Két mondatban a háttér: én tej- és lisztérzékeny vagyok :( Hannát éppen ezért első perctől csak szoptatom és szeretném ezt meggyőződésből mindaddig folytatni, amíg az anyatej mennyisége nem indokolja a kiegészítést vagy ő nem szeret bele annyira valamelyik friss nyári gyümölcsbe (őszibarackba, almába), hogy ő kérje. Eddig azt gondoltam, hogy ezzel tehetek neki a legjobbat, de tegnap a házi-gyermekorvosunk egy friss kutatás eredményére hivatkozva felszólított, hogy azonnal adjak neki gyümölcsöket és minden gyümölcsös étkezéskor szórjak egy kanál lisztet (!) a tányérjába, majd jól keverjem el. Természetesen égnek állt a hajam ettől a mondattól, hiszen semmi sem áll tőlem távolabb, minthogy szándékosan kiprovokáljak egy csecsemőnél olyasmit, ami engem felnőttként is rendkívül megviselt.)

Találkoztatok már ilyesmivel? Tényleg ezt gondolja ma a tudomány??? :shock:

Andi
hamma

Sziasztok!
Aztaaa Fatima milyen jó kis programaid vannak mára.nekem is volt műkörmöm mielőtt Balázs megszületett,de most még nem merem bevállalni pedig annyira szeretném.De neked legalább okod is van rá,és biztos nagyon szépecske lesz.A jósnővel kapcsolatban én úgy vagyok,hogy mókának mindenképpen jó,és talán lehet is valami benne.Én a kiválasztottat kidülledt szemekkel nézem és libabőrözik a hátam,de mindenre próbálok racionális magyarázatot keresni ,és be kell valljam nem mindig sikerül.Végül is Tareket már megjósolták Neked :D hátha mondanak ma is valami jót :D :D :D
Zsófi-mi volt ma a dokinál?jaj én úgy izgulok,lehetséges,hogy tényleg szülni fogsz hamarosan?
Örükök,hogy így a végére sikerült megnyugodnod,szerintem Jónás értékelni fogja :D
Nelly-Gratulálok a harmadik fogacskához!!!!!!!Édes kis Szonja nyuszi lesz :lol: :lol:
Niki-te kis mázlista-úgy szeretek én is turkálni,és nem kis tulzással mondhatom,hogy érzékem is van hozzá csak épp lehetőségem nincs.K*va vidéki élet ez a hátránya.Tényleg megy valaki bababörzére?Ott is olyan tuti dolgokat lehet kapni,és persze,hogy oda sem tudok most elmenni :evil:

Drága Mirkónak,boldog születésnapot ,bocsi hogy ilyen későn.Olyan kis megennivaló a képeken.

Ági_gratulálok az unokatesóhoz,nem tudod megmutatni nekünk?Anna ma jobban van?

macarella

Szia Andi!!Isten hozott a topicban,Hanna baba nagyon aranyos.
Hát nem tudom,hogy az orvostudomány mai állása szerint mit kell tenni ilyen esetben,de az biztos,hogy én nem adnék a babámnak sem lisztet sem semmit,amíg anyatejjel tudom táplálni.Ez idáig mind azt sulykolták belénk,hogy az anyatejnél jobb nincs és én ebben hiszek.De ez az én véleményem,azért érdemes lenne felkeresni tényleg egy szakembert aki többet tud,vagy esetleg itt vannak a tapasztaltabb anyukák akik szerintem segíteni fognak.

macarella

Fatima: Ok, akkor én másként értelmezem amit írsz, hát van ilyen. Valahogy el kell ezt is kezdeni! :wink: Beni feje is nagyon sokat koppant eleinte, most már óvatosabb. Kb. 3 hónapig tartott mire rájött hogy mikor nem esik el, most már hagyhatom magától állni, viszont most meg a bútorkora való felmászásnál kell résen lenni, mert most meg azt nem érzi/tudja, ha nem kapnám el akkor baromi nagyot zuhanna. Bár az ágyról már megtanulta hogy tolatva kell lemászni. Jól elleszünk velük foglalva mire megtanulnak járni és mászni!! Később jön a játszótér és a háromkerekű bicikli, motorvezetés, autóvezetés, éjszakai bulizás stb. soha nem lesz már nyugodt napunk a fiainktól :wink:

Kép
viky30

Szia Andi!
Jó hogy bekopogtál, ajtónk tárva nyitva előtted!! :lol:
Igazán kedveseket írtál, pl. a társaság receptre való felírását!
GRATULÁLOK a kislányodhoz! Nagyon szép baba!
Én abban hiszek hogy ha az első hat hónapban csak anyatejet kap a baba és attól szépen fejlődik akkor nem kell más, hiszen attól nem lesz később semmi baja, viszont ha korán kezded el a hozzátáplálást attól lehet allergia, akkor ha nem muszáj minek erőltetni!! Persze kóstolgatni mi is elkezdtünk, hogy szokja az ízeket a baba, de csak lassan ráérősen. Úgy gondoltam legyen ideje a kis emésztőrendszerének hozzászokni az új ételekhez. Lisztet én semmi képpen nem adnék. Minek is kell az? Az hogy van egy kutatás nem győzne meg bárki mondja. Erre is érvényes hogyha nem adsz nem fog semmiben hiányt szenvedni, de ha adsz az lehet hogy árt! Főleg hogy te érzékeny vagy, ez szerintem totál kizáró ok.

Kép
viky30

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?