Új privát üzeneted érkezett!

A legújabb címlap:
Kép

Teri

KépKépKép
pruci

Teri :)

Kép
niki30

Zsófi-köszönöm szépen,akkor megyünk hurráááááááááá!!!!

Teri-nem semmi micsoda sztár babád van!simán le is körözi a leghíresebb szépségeket is :D,és az a mosoly, így csinálják a vörösszőnyegen is. :D
Ahogy láttam a babaúszás hétvégén is van,legalább is amit én kinéztem a XIII.kerületi tanuszodában minden szombaton 12-től van a kezdőknek,12.30-kor a közép hadóknak és így tovább. Amúgy én is azért mennék ide mert hétvégén van.és így apuci is ráér.

macarella

Köszönjük mindenkinek a köszöntéseket!

Nelly

Kép
breeki

Eloszor is:
SZONJA NAGYON BOLDOG HOFORDULOT KIVANUNK!!!!!!!!!

Kép
cica_1

BOLDOG HÓFORDULÓT DRÁGA SZONJA!!!

fatima

Ígérem jövök majd még ma valamikor. :? :P

fatima

A hetvegen nem volt semmi kulonos kiveve persze az ido... az nagyon jo volt igy setaltunk szombaton es vasarnap is apucival nagyon jo volt..
Tanulni sajnos nem tanultam nem is ertem Klari hogy csinalod gyerek mellett a tanulast en ezt a szerncsetlen 3 vizsgat nem tudom letenni...

Zsofi nagyon jok az allatkertes fotok es a tancilov video is :)

Zsu - hogy valtak be a furdetok?

Teri kiraly a sztarfoto :wink:

Fatima - milyen volt a buli?

Kriszti - irigyellek az ebed miatt mi is tervezzuk hogy elmegyunk nemsokara de meg nem mertuk bevallalni mig Anna nem tud ulni

puszi agi

Kép
cica_1

Helló!

Rídonli itt vagyok. Zsófi-Timi-Klári írok érdeklődős privit.

Pruci: nem felejtettem ám el a hasonlatos képet, de a barátnőm még mindig keresi a fájlt. Itt van a munkahelyi asztalomon a mufurckám :)

Gyermekem amúgy jól van, varrattam spéci kisvakondos falvédőt a szülinapjára, mindjárt felteszem, ha érdekel titeket, akkor a linket is. Sokat kell rá várni, meg nem is olcsó, de gyakorlatilag bármit bárhogy bármekkora méretben megvarr a hölgy.

Pusz. A.
tündérkisfiú

Itt a link és a kép is, nem lett nagy, de azért látható remélem :)

http://gportal.hu/portal/gyermekfalvedo/

Kép
tündérkisfiú

Anita szia!
válaszoltam a privire!

mirkó nagyfiú hogy van? remélem bölcsiben minden ok!
sok puszi neki! a falvédő nagyon állat!
kerekpocak

Szonjának nagyon boldog 9. hófordulót!

Kép

Lufik számát szorozzátok be hárommal! :lol: Sok puszi neki! Benitől külön! :lol: :wink: :wink:

Sajna mi a szép hétvégét nyűglődéssel töltöttük ami még tart, Beninek 39,5 volt a láza szombat éjjel, a kúp levitte szombaton napközben jól volt, de estére megint felmet. Ma voltunk dokinál, vírus, piros torok, plusz lehet hogy végre a foga is kibújik. Nehezen bírok vele, éjjel alig aludtunk. És ekcémája is van, amiről azt hittem csak kis meleg kiütés és majd elmúlik. És az én kis haspókom nem eszik :-(

Nelly: Nektek mi jött be az ekcémára?

Niki: Én hétvégére terveztem a cipővételt, de hát ez most elmaradt. Mi elmegyünk a Camponaba anyukámmal, ott van Humanic, Deichmann és kisebb cipőboltok is, tuti találunk valamit, már felírtam az ajánlott cipőmárkákat, pl. Superfit, Elefanten, Siesta, Asso, Dr. Leo, Salus. Csak lesz valami ami árban is jó és tetszik is. (Elefanten van a Deichamann-ban, Superfit meg a Humanicban)

Zsófi: Állatkertezés szupi lehetett! Emlékszem az első szülinapos látogatásra, már akkor is olyan érdeklődően nézelődött Samu. Most is édi nagyon! Nemsokára mi is megyünk, első szülinap táján, ha jó idő lesz!

Timi: Gratula a házhoz. Képeket majd mutatsz? Olyan izgi lehet egy építkezés, amikor egy egész házat alakítasz magadnak és nem egy készet veszel!

Teri: Jó ez a kép!!! :lol: :lol:

Na megyek nagyon sírdogál még ma is Beni

Kép
viky30

viki: én a siestát nem javaslom. régen az volt a favorit, de mostanában nem komálják a dokik a harántemeléses cipőket.
kerekpocak

Ági, Fatima, Viki, köszönjük a köszöntéseket, és Beninek a lufikat!

Viki: nekünk ekcémára mi jött be? Gyakorlatilag semmi, kisérletező fázisban vagyunk. Alapvetően, zsíros krémezés reggel, és este, és ha ekcémás lesz valahol, és nem akar elmúlni, szoktam várni 1-2 napot, akkor szteroidos krém egy pár napig. Sokszor úgy néz ki mint a melegkiütés, és Szonjának sokszor azért is jön ki, mert melege van, leizzad, ezért nagyon odafigyelek, hogy mikor hogy öltöztetem. Ha gondolod, és van kérdésed írj rivit nyugodtan!

Zsófi: nagyon jók az állatkertes fotók, én is alig várom hogy menjünk, ráadásul karácsony előtt kaptunk a játékszigetben egy belépőt, ami május valameddig érvényes, szóval hamarossan megyünk.

Nelly

Kép
breeki

Ja Viki, és semmi boltban kapható, vegyszeres cucc. Fürdető, krém stb. csak gyógyszertári!!!

Nelly

Kép
breeki

ekcéma ellen van egy lipobase nevű krém, gyógyszertári, nekünk nagyon bevált.
kerekpocak

Nekünk kezdődő ekcéma volt, arra fenistilt mondott a doki és ha nem múlik, akkor kap vmi erőset. De szerencsére elmulasztotta.

Címlapot itt lehet: http://www.magmypic.com

Teri

KépKépKép
pruci

Szegeny Benike jobbulast neki... ekcemara nincs otletem szerncsere nincs vagyis nem is tudom hogy a feneken nem-e az, szerdan megyunk a dokihoz es rakerdezek

Kép
cica_1

Petra nagyon szép címlaplány! Jól viselte a sminkelést és a fotózást?? :wink:

Ági: neked mikor lesznek a vizsgáid?? Fürdetőt még nem próbáltunk, csak megvettem egyelőre! At hiszem a Babylove-val fogjuk kezdeni, az unokahugimnak is bevált!

Állatkert: mi most 7végén megyünk. Már régóta tervezzük, hogy Emma 9. hónapfordulóján (mivel úgyis szombat) kimegyünk. Persze elsősorban nem Emmus fogja élvezni, hanem mi, de már alig várjuk!!! :wink: :oops:

Viki: húha, eléggé összejött nektek most minden :( , drukkolok, h mihamarabb rendeződjenek a dolgok! Jobbulást Beninek!!! Enni biztos, h a láz miatt nem eszik, meg h esetleg jön a fogacska. :roll: Gondolom inni azért iszik most sokat, nem? Jó volna, ha már meg tudná mondani, hogy mi a baj, mi fáj! Na, majd nemsokára! Kitartást!!!!!

Csajok, teljesen fel vagyok dúlva! Most beszéltem egy barátommal, 7,5 hós a kislányuk. Adnak neki mézet, túró rudit, cukros-gyümölcsös bébiitalt, narancsot meg még ki tudja mit :shock: . Ültetik, és onnan hagyják, h felálljon (magától még nem ül)!! Persze mindenki úgy csinálja a dolgokat, ahogy jónak látja, de ez nekem kicsit soknak tűnik! Úgy megmondanám nekik, h ezek valószínűleg buta és felesleges dolgok, de félek, h megsértődnének! Na, de mit tegyek, ha meséli ezeket én meg nem bírom magamban tartani a véleményemet! :roll: Oké én sem vagyok szakértő a témában, de sztem mézet, narancsot semmilyen körülmények között nem kéne adni egy ennyi idős kisbabának, meg ugye ültetni sem kéne! Bocsi, h ezekkel untatlak Titeket, :oops: de muszáj volt elmesélnem!!!

Zsu
svs

Zsu: a méz miatt mindenképpen szólnék, abban ugyanis van olyan anyag, amely 1 éves kor előtt botulizmus nevű betegséget okoz. Még a Vészhelyzetben is volt erről egy rész. Én asszem két éves kor után adtam először.
Túró Rudi meg a tej miatt gázos, ha a csokit nem vesszük figyelembe :) Tejet csak egy éves kor után. Kismama magazinra is lehet hivatkozni, ha a szimpla tudományos magyarázat nem lenne elég :)
Ezeket sztem meg lehet mondani nekik.
A.
tündérkisfiú

Zsu! Petra nagyon élvezte a fotózást, bár a végére kicsit nyűgi lett, most is azt alussza ki :wink:
Nem semmi a barátnőd! Én ezektől mindig nagyon kiakadok! Nekem az unokatesóm ilyen, és nem lehet neki megmagyarázni (náluk már 4 hónaposan danoninot evett a gyerek, 7 hónaposan kolbászt, szalonnát kenyérrel). De talán próbálkozz azzal, h ha idő előtt erőlttik a felülés, akkor később bármilyen probléma (gerincferülés) előjöhet. (legalábbis én ezt hallottam, nem tudom h igaz-e).

Viki! Szegény Beni! Jobbulást neki! Neked meg kitartás! Olyan rossz ilyenkor, h látja az ember a beteg babáját és nem tud neki segíteni. Petra is azt üzeni neki, h gyógyuljon meg minél hamarabb! És küldi ezt a kis képet:
Kép

Teri

KépKépKép
pruci

Köszönöm az ekcémás tanácsokat!! Egyelőre ma bekenem az olajjal és ha nem javul akkor holnap elkezdem a kenőcsöt. Nekünk is azt írták fel amit Zsófiéknál bevált.

Zsófi: akkor a Siestát kihúzom a listáról. Marad így is sok márka és figyelem a harántemelést, én is olvastam hogy állítólag az nem jó.

Nelly: remélem nem lesz szükség kimerítőbb tapasztalatcserére, de feltétlenül írok ha elhúzódik a dolog. Emlékszem te még az olívaolajat is próbáltad. Az nem volt jó?
Ma többször eszembe jutottál. Az orvosi rendelőben 3 nagyobb gyerek is odajött és simogatni akarták Benit, vagyis már nyúlkáltak felé. Direkt távol ültem le, mert nem akartam hogy a meglévő betegség mellé még valamit összeszedjünk, erre odajöttek a gyerkőcök. Jó hát ezt megértem de a 3 anyukából csak 1 szólt rá a gyerekére, a másik kettőnél én szóltam hogy betegek vagytok, lécci ne nyúlj hozzá, ő még viszonylag pici baba, ne fertőzzétek egymást... grrr Ráér majd a bölcsibe/oviba elkapni dolgokat. Tanulság: legközelebb inkább kihívom a dokit. Lehet hogy túlparázom??

Zsu: Hát annyira nem vészes a helyzet, tekintve hogy circa egy év alatt kétszer volt csak hőemelkedéssel és kis hasmenés hányással járó pár napos betegeskedés. Azért jól esik hogy drukkolsz! :wink: Inkább engem visel meg, mert őt megnyugszik és élvezi hogy babusgatom szünet nélkül! A barátodék tényleg elég felelőtlenek vagy tájékozatlanok! Szerintem szólj nekik, minek korán ilyeneked adni. Nem ráér az a baba??? Attól tuti nem lesz baja ha a korának megfelelő dolgokat eszi, viszont nem lesz egészségesebb vagy nem fog hamarabb megnőni, megerősödni ha nagyobb gyerekeknek valókat kap és csinál! Épp ellenkezőleg!!! Az a baj hogyha szól az ember azt általában okoskodásnak veszik és nem óvó tanácsnak és dafke tovább csinálják. :cry: :cry:

Ági: Remélem nem ekcémátok lesz. Neked is köszi a jókívánságot! A popón nekünk pont nincsen semmi, az szép! :lol: :lol: Az ekcéma nem csak piros hanem száraz is.
Az úszást én is körbejártam tavaly, de végül úgy döntöttünk megvárjuk az idei jó időt és nem kezdjük ősszel a hidegben. Nekem azt mondta a dokim hogy várjuk meg az oltásokat és utána menjünk csak.

Anita: Szuper a vakondos falvédő!! Ügyes ez az anyuka, de olvastam hogy babája lesz ezért nem vállal nehezebb munkákat. A kisautós vakondos falvédőt én is feltenném! Na jó az ötlet megmutatom anyukámnak hátha megcsinálja.

Kép
viky30

Teri: Aranyos vagy! Petrának puszik!!! A képet nem látjuk :-(((

Kép
viky30

na mégis megjelent, édes ez a maci! mióta Beni megszületett sok macit vettem, most élem ki a mackógyűjtú szenvedélyem és ráfogom. Lassan kell egy külön polc, hogy legyen hova tenni, most a szekrény tetején vannak, majd lefényképezem.

Kép
viky30

Zsu - hat en is kiakadnok ha ilyet latok (az a kulombseg hogy en meg is mondom - aki a baratom az nem sertodik meg...)
A vizsgaim - mar volt egy ami ha nem sikerult nem mehetek a masik kettore sem. Ma kellett volna megtudjam az eredmenyt mert csutortokon van a kov. de nem mondtak meg... nem kicsit vagyok kiakadva ugyanis meg kell oldjam az Anna felugyeletet de hat nemtudom hogy szukseg lesz-e ra na szoval errol ennyi:( :?

Mi nem ultetjuk Annat de mondjuk neha felfektetem a nagyparnara hogy korbenezzen es ilyenkor mostanaba felul aztan elorehajol es hasra veti magat.... remelem ezzel nem artok neki vagy igen?

Anita - nagyon szep a falvedo es a tobbi is nekem a katicas tetszene majd ha lesz Annanak szobaja akkor varratunk :)

Annababa ma egyedul megette a tapszeret - a kezebe adtam aztan elvettem az ures uveget :shock: minden nap meglep valamivel - a vizes uveget mar be is rakja a szajaba (neha melle :))

Ma 2-szer voltunk setalni annyira jo ido volt, a jatszoterek tele gyerekkel es szulokkel majdnem elgazolt egy kis motoros :lol: annyira igyekezett a jatszoter fele annyira szep az elet nem?? :D

na puszi agi

Kép
cica_1

Kriszti - milyen volt a kiruccanas?

Kép
cica_1

Anita, ez nagyon tetszik ez a falvédő. Imádjuk a kisvakondot, mondhatni kisvakond funok vagyunk.

Viki, köszi a tippeket, legalább már tudom, milyen márkák léteznek :lol:

Beninek mielőbbi gyógyulást kívánunk! Szegényke. Eddig nem is nagyon volt beteg, nem?

Kép
niki30

Ezt muszáj megmutatnom.
Ma készült.
Természetesen ma is kisfiúnak nézték. :cry: Pedig.....azt hiszem nem kell magyarázni.

Kép Kép Kép Kép

Kép
niki30

Niki ezt nem kell magyarazni :) csuda edes remelem a kovetkezo talin talalkozunk elobe is szeretnem latni

Kép
cica_1

Kép

Ezt a babakocsit neztem ki... ismeri valaki van valami velemeny rola?

Kép
cica_1

Köszi Ági :)

Kép
niki30

Én ezt nem ismerem. Milyen márka?
Csak neten nézted vagy ki is próbáltátok?

Kép
niki30

Sziasztok

nagyon kivagyok, reggel fél négyig rajzoltam az étterem műszaki rajzát meg csináltam hozzá a házidolgozatot (ma kellett leadni), 2 órát aludtam és nem fogadták el, mert van benne 1-2 hiba, rajzolhatom újra :twisted: És persze szakdolgozat sehol holnap nyelvvizsga...

Bocsánat hogy itt rinyálok de most nagyon összejöttek a dolgok. :cry: :cry:

Emma annyira kislány!!! Megértem Niki, Julinál is megkérdezték mindig hogy fiú-e, főleg ha talpig pinkben volt :shock:

Anita majd írok, most megyek aludni. Falvédő szuper!!!

Klári
Kép
ganti

Brevi esernyore csukhato es csak neten neztem de mindenkeppen ki szeretnenk probalni mielott megvesszuk.

Klari sajnalom... szerintem holnap en is kileszek mikor megmondjak hogy nem sikerult a vizsgam de addig is van meg egy jo ejszakam :wink: - SZURKOLUNK, DRUKKOLUNK HAJRA SIKERULNIE KELL....

Zsofi
itt vagy egyben vagy????

aludjatok jol puszi aig

Kép
cica_1

Nekünk a Lipobase-t nem mondta a doktor néni. :roll:

Zsu: én teljes mértékben megértelek, de ezt tudod. Én sem tudom hogy hogy, de biztos hogy finoman elmondanám a véleményemet.

Viki: Beninek jobbulást, okosak az anyukák. Én nem értem, ők nem féltik a gyerekeiket?

Niki: nagyon jók a képek! Annyira szép rajtuk Emma, biztos nem lát jól, aki megkérdezi, hogy kislány-e? Milyen jó kis husis lett! Nagyon jó ez a hinta is!

Nelly

Kép
breeki

niki: nagyon édes emma kiscsajszi!! nekem legjobban a pucér ülős képe tetszik. úúúúúgy megpuszizgatnám!!!

klári: húúúúúúú az nagyon nagyon bosszantó lehet! megértelek! kitartást és nagyon sok erőt kívánunk! holnapra meg mennek a drukkok!!!!!!!!!!

zsu: a kaja részt megértem, ültetéssel nem értek egyet, nekünk a dokink simán engedte. samu 7 hónaposan stabilan ült, felülni csak 9 hósan tudott. a mi dokink szerint ez már meghaladott álláspont, h nem szabad. de mindenki másképpen... tudod.

holnap megyek ctgre reggel, majd megírom mi volt.
kerekpocak

Sok-sok drukk mára Klárinak! Veled vagyunk!

És Zsófi, Nektek is természetesen!

Kép
niki30

nagyon aranyosak vagytok!! Most egész sokat aludtam, és már a kedvem is jobb, délután 5-kor megyek szóbelizni, akkor kérek drukkokat :oops: :D

Itt a nagy rosszkedvenben elfelejtettem Szonja 9. hófordulóját :oops: Isten éltessen 3/4. szülinapod alkalmából!! :wink:

Klári
Kép
ganti

Anna ma fél éves! Isten éltesse!

Kép
niki30

Fatima mi van veletek????

Kép
niki30

hahó mindenki.

samunak este adtam tejszines kaját, h nézzem, valóban megviseli e a szervezetét és nos, igen. 4-ig fent voltunk. én meg 6-kor keltem- mentem ctgre.
ctg-én semmi aktivitás, végigaludta a drága (vagy 3-at rúgott , ami pont megfelelőnek bizonyult ), fájás semmi.
utána a dokim megnézte a hegemet, amit csak teli hólyaggal lehet ( :twisted: ) és 5mm, így ha még 1-2 mmt vékonyodik, császár és kész.
mondtam neki, h pedig milyen klassz lenne 3 ujjnyira kitágulva elfolyt magzatvízzel érkezni, azt mondta, h kevés esélyt lát rá, tekintve, h nagyon kötött vagyok. még azt is megtudtam, h ha a vajúdás nem pörög rendesen az olyan megterhelés a hegre nézve, h akkor se nagyon gondolkodnak.

jónás amúgy "nem nagy baba" 3300 grammra tippelik (+/- 300), de persze ez csak tipp ugye.

ja és mivel 35 napos a ciklusom április 22 az új időpontom, 15 helyett. szóval 37. hét. de most nem alakítgatom a vonalzómat, mert a heg miatt ugye bármi lehet.

ctg újra jövő héten, akkor megnézi megint a heget is.

hát ez van. :? :? nemtom, h ez most jó v rossz, v egyik sem.
ma egész nap aludni fogok, meg dögleni- samu bölcsiben.
kerekpocak

ANNÁNAK NAGYON NAGYON BOLDOG 0.5 SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kerekpocak

ja és lőn csoda: strepto negatív lettem. hmm fatima? ehhez mit szólsz? nem semmi! :shock: :shock: :shock:
kerekpocak

KLÁRI +++++++++++++++++++++
kerekpocak

Annának boldog felediket!!!

Zsófi minden rendben lesz!! Úgyis császárra készültél sokáig, ha meg mégsem majd jól meglepődsz mikor kipottyan belőled a bébi!! Pihenj sokat, lazulj el!!!

Klári
Kép
ganti

megyek is lazulni. alszoooooooooooom.
kerekpocak

Anna baba!

Isten éltessen a 6. hónapfordulódon!!!!!

fatima

Betegeknek jobbulást, vizsgázóknak drukkhegyek!!! :)

Talán ma már sikerül jönnöm délután, ha anyós Tarekozik.:)

fatima

Sziasztok!

Március 14-én született meg kisfiam a Jánosban, így szeretnék hozzátok csatlakozni és rögtön kérdezni is valamit.

Ő Balázs Örkény:

Kép

Már napok óta "többet eszik a kelleténél" aminek én nagyon örülök, de tegnap reggel a popója így néz ki:

Kép

Mivel sokat eszik, sokat is kakil. Naponta minimum 10-szer rakom tisztába. Tegnap délután, este fürdés után és ma délelőtt szellőztettük a popót, sudocremet használunk, de a helyzet nem javul. Szerintetek ez bepállott popsi, vagy gomba? (Popsi törlőkendőt nem használunk, vízzel dolgozunk, így arra nem lehet allergiás. Pelus Pampers, a kezdetektől fogva.)

Előre is köszi a segítséget!

Eszter

Kép
eszter.eu

Sziasztok!

Először is Klári, mennek a sok drukkok (drukk,drukk,drukk........),sok sikert a vizsgához!!!

Viki-sajnálom a kis Benit,gyógyuljatok meg mielőbb,hogy ti is kitudjátok élvezni a tavasz első igazi napsugarait.Ekcémára ajánlom a sima fürdetőkrémmel való bekenést fürdés előtt,illetve fürdés után be lehet kenni illtmentes babakrémmel,jaj és csak kizárólag pamut ruhákat adjál rá.

Zsu-én is megmondanám a barátoknak,hogy nem jó amit csinálnak,szerintem is ha igazi barátok nem sértődnek meg,és nem magad miatt teszed,hanem a kisbaba érdekében.Szalonnát adni nem semmi,még én sem bírom,hát akkor egy kis csöppség.

Niki-aranyos Emma,tényleg tisztára mint egy kisfiú(bocsi nem bírtam kihagyni),az összes kép csudajó,és milyen jó kis sapija van.
A baby autletben láttam jó kis cipőkel leárazva,menj fel esetleg a honlapjukra és nézz körül.

Ági-sajna a babakocsihoz nem tudok hozzászólni,de mindenképp próbáljátok ki mielőtt megveszitek
És akkor rólunk:nagyon jól sikerült a tegnapi nap,sétáltunk,vásároltunk,babuci teljesen jól bírta a strapát,szinte végigaludta az egészet.Csak kajálni meg peluscserére ébredt fel.Vettem neki szép rucikat meg minden.
N amegyek is mert felébredt,még jövök

:D

macarella

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?