Új privát üzeneted érkezett!

Kata: Gratulálunk a babához, jó egészséget és sok tejcsit kívánunk.

Kép
jaimee1

Olga: :shock: Nem szándékoztam írni és nem is írtam semmi bántót, amit én tapasztaltam leírtam. Ennyi.
jaimee1

Kata!
Sok szeretettel gratulálok Marci babához! Sok boldogságot, jó egészséget kívánok az egész családnak!!!

KépKép
kitten13

Jaimee!
Gratu Poppinak az első lépésekhez!

Ditke!
dehoyg rendeltem nincs nekem annyi pénzem! csak fájdítom a szívem. talán jövőre már itt is meglesznek a turikba! nagyon sok új cimkés volt a börzén is.. pedig az tavaly volt először.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata! Gratulálunk kisfiatok születéséhez, jó egészséget, sok boldogságot kívánunk az immár négy tagúra bővült családnak!

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73

ja és a figura az tényleg beragadt, de azt Szilbee leírta miért. én csak a számokra koncentráltam, asszem az nem változott.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Drága Marci baba, Isten hozott ezen a világon, jó egészséget, sok boldogságot kívánunk az egész családnak!
Kép

Kép
Kép
dorkáék

Kata! Pisti! Gratulálunk a legkisebb családtaghoz! :D Irtó ügyesek voltatok! :wink:

Kép
szilbee

Dorka! Sikerült lementeni a képeket? Ha nem akkor vagyok msn-en! Korábban jöttünk haza, mert olyan hideg szél fújt... :?
szilbee

Dorka kicsit szörcsögősen ébredt délután... :( Néha köhécsel is. Asszem, holnap dokinéni... Adtam most Fenistil cseppet.

Ja, megtaláltam a játékot, "mássz utánam golyó" a neve. Így néz ki:

Kép

donkoaniko

Jééé a 6000. hsz-om volt a gratuláció Katáéknak! :D Ennél szebben nem is alakulhatott volna ez a "sokadik" hozzászólásom! :lol:

Anikó! Jobbulást a leányzónak! :(
Nagyon mókás ez a játék! :lol:
szilbee

Na én meg a nagy izgalmak közepette elfelejtettem elmesélni, hogy én is fel lettem köszöntve... megünnepeltük, hogy 30 éve ismerem ezt a világot, meg a tesóimat. :lol:

Na szóval kaptam(tunk) egy gyertyafényes vacsorát Ádámmal és még egy thai massázst. :D
Nagyon ismernek a tesóim... valahogy mindig képben vannak mire van a legnagyobb szükségem, pedig sokat nem tudunk beszélgetni.

Ó és köszönöm az avatar dicséreteket. :oops:
szilbee

Szilbee, kedves tesóid vannak! :lol: De nem 19-én lesz a szülinapod? :oops: Én viszont nem látom a gyerkőcök képeit a vonalzódnál :cry:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szilvi: thai masszás? Hűűűű....biztosan finom lesz. :P A vacsi merre lesz? 19-én ülitek?

Akartam kérdezni - akkor ti nem mamuszoztok otthon? Dávidra mit szoktál adni? Azt a vastag zoknit csúszásgátlós talppal? Réka is leszedi a cipijét, ha nem vagyok észnél már vagy 3x biztos elhagytuk volna séta közben az egyik párat....

Egyébként azt írta a Brendon, hogy rendeljem meg a mamuszt, majd szólnak, ha lesz árujuk. Csak kérdés, hogy a 20-ast rendeljem meg, vagy rögtön a 22-est...mikor jön, nem tudni.

Anikó: Még ilyet nem is láttam. De tök jól néz ki! Jobbulást Dorcinak...hátha csak egy egy napos dátha.
Sütifaló most a Brendonban is akciós, nézd meg a webáruházban.
jaimee1

Jaimee, most olvasom: Popi már lépeget?! :shock: :lol: Gratula hozzá, hogy megnőtt a "kicsi" lány... :lol:

Mi most idebent is szandálozunk, feltéve, hogy nem szedi le magáról... A tépőzárast simán veszi le - és fel, a csatossal még küzd :roll: :wink: :lol: Úgyhogy mostanában a harisnya+vastagabb zokni a biztos...

Kép
Kép
Kép
szamóca73

He-he, darabokban csak eszembe jutnak a dolgok... :roll:

Olga, gratula a vizsgákhoz, pont ügyben küldök privit.

Anikó, Dorci hogy van azóta? Nem rosszabbodott?

Niki, nem írtad, lányok hogy vannak? És Te?

Évi, hááát, érdekes ez a dolog apával... Lehet, hogy abban is van igazság, amit Judit írt, de téged is meg lehet érteni, hogy így , az ünnepek előtt nem értékeled, hogy nem dolgozik... Fura egy helyzet. De "amúgy" lenne lehetősége hol dolgozni? Vagy csak januártól? Az ausztriai úthoz jó szórakozást Neked, Csonginak meg jó focizást. Pihenj egy kicsit, töltődj fel. Előtte egy kis fodrász, kozmetikus, hagy legyen büszke a fiad, milyen csinos, fiatal anyukája van :wink:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Erika! Még nem mamuszozunk. A folyosón szőnyeg, a konyhába + fürdőbe nem engedem be, a szobákban szintén padlószőnyeg. Egyébként harisnyázunk itthon, mert azt nem tudja levenni. :twisted: A szandált, zoknit simán... olyan kis trükkös...

Ja igen. Vacsit a Tisza Szállóban lesz. Olyan régen voltam már ilyen helyen, hogy nincs egy göncöm se amit felvehetnék...
Majd jöv. hét pénteken megyünk. De 7:30-ra jövünk haza, mert Dávid még szopizik... Estére nem merem senkire rábízni, mert megszokta 12 hónap alatt hogy ha felébred 10 óra körül én ringatom, simogatom vissza álomba...

Szami! De 19-én van a szülnapom, csak most jött össze a család. Bár eszembe se jutott, hogy majd engem is köszöntenek, annyia Dávid körül zsongott az agyam...

A vonalzó néha eltünik, de mindig visszajön... :lol:

Na még megkérdem Katát mikor mehetek zavarni őket.
szilbee

SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK KATÁÉKNAK AZ ÚJ CSALÁDTAGHOZ!

Jaimee: Gratula Popinak a lépegetéshez!

Olga: Mi baja Balázsnak? Miért adtak Neki 2 antibogyót is?

Szami: Köszi a kérdést. Jól vannak a lányok szerencsére, én is megvagyok. Az oviban viszont alig voltak, nagon sok a beteg.
Még nem is mondtam, nagyon tetszettek a finnországi képek, és a kalásotok ios nagyon szép.

Szilbee: Nagyon jók a képek Dév bulijáról. Dév tényleg akkora, mint Szabi.

Szülőszoba: Mi Dorkát az egyesen vagy a kettesen "szültük" apával. Én sem hallottam még, hogfy csak az ötösnél lehetne ott apa.

Niki

Kép
Kép
csni

Hall!

Beszéltem Katával. Irtó jó hangulatban van. Annyira jó volt hallani, hogy ilyen feldobott. :D Klassz, gyors szülés volt. A részleteket majd elmondja Ő. Marci ügyesen szopizik! :)
Majd lesznek képek is, ha Pisti átküldi.

Szerdán megyek látogatni. Viszek majd fényképezőgépet is! ;)
szilbee

Anikó: Bocsi, hogy csak most válaszolok, de csak most olvasgatok vissza úgy ahogy. Varga Katalinnál voltam homeopatánál. Mondott érdekes dolgokat. Majd egyszer leírom. A lényeg, hogy oltási kivezetést javasolt homeopátiás szerekkel. (Ez nagyjából azt jelenti, hogy az oltások mellékhatásait vezeti ki, az oltások által felhalmozott méreganyagokat). Azt mondta nagyon sok gyereknek kell ezt csinálnia mostanában, és, hogy a sok oltással, gyógyszerrel a védekező képességünket tesszük tönkre.
Nem javasolt semmi nem kötelező oltást (ez már nem annyira megoldható, ugyanis a prevenalon kívül már beadattam a többit).

Na, majd egyszer bővebben megírom, miket mondott még. Sok mindennel egyetértettem, de volt, amivel nem.

Niki

Kép
Kép
csni

Úúúú, Szami! Most nézem ti is nemsokára ünneplitek Annát! :D Nagyjából egy éve is voltatok a Mátrában, úgy emlékszem ugyanígy ősszel, és még akkor mintha Jázmin kenguruban lett volna. Most készültek képek? Egyébként szerintem lemaradt a múltkor, hogy Máté már olyan nagyot nőt! Kész fiatalember! Nagyon magas, nem?

Évi! Én tuti szívbajt kapnék, ha apa egy ilyen fontos ügyben egyedül döntene... de remélem a kiruccanás feltölt majd egy kicsit! :wink:

Niki! :oops: Konkrétan nem mondta dokinéni... :oops: Én csak próbáltam a gyógyszerek adagolását megjegyezni. De a mandulái gyulladtak, zörejt is hallott, rekedt is... Most babó az ölemben ül, de később megírhatom a gyógyszerek nevét. Meg még szülinapozós képekkel is adós vagyok...

Szilbee! Irigy vagyok! Azta vacsi meg masszás! Tisztára el leszel (lesztek) kényeztetve! Tökéletes szülinapi ajándék! :D

Épp az előbb célozgattam Petinek: Hétvégén hallotam a rádióban a héten egy "olasz" étterem nyílik a Kossuth tér környékén (talán). Olasz azért idézőjelben, mert lehet annyira lesz olasz, mint én. Na mindegy. Mondom apának megnézhetnénk. Aha, jó. Na erről ennyit. :?

Olga

Kép
juhaszolga

Ja igen! Ülve tényleg majdnem ugyanolyan magasak (Szabi és Dév), de állva azért még van jóóó néhány centi különbség Szabi javára.

Kép
Kép
szilbee

Olga! Nem tudom írtam e.. de jobbulást Balázsnak! :(

Niki! Majd engem is érdekelne a dolog, ha lesz időd bővebben kifejteni.
szilbee

Isten hozott Marci baba!Jó egészséget,sok-sok tejcsit kívánok Nektek!

Rékának pedig hatalmas gratula a lépegetéshez.

Mi ma voltunk dokinéninél tanácsadáson,hogy kikérjük a bölcsibe az igazolást és megkapta Gabó az első pneumo ellenit.Remélem nem lesz semmi baja,de oltások után ő is lebetegszik,bár szerencsére nála ez orrfolyás formájában jelentkezett eddig,meg talán egyszer volt hőemelkedése.Remélem yugodt lesz az éjszakája.Ja és mindenkinek a "bibis" lábát mutogatta.Olyan édes volt.

Kép
pné rami81

Olga, "elvileg" ünnepeljük Annát, de most majd "csak" a napján egy kis torta lesz itthon (főleg, mióta az oviba se lehet tortát vinni), amúgy Karácsony környékén (23-án vagy 24-én) lesz a nagy családi összejövetel, s akkor tartjuk a két nagy szülinapját.
Nézegettem a korábbi hsz-eket, de nem találtam ősszel ilyen képeket :shock: A mostani kirándulásról holnap este igyekszem képeket feltenni, bár nem sok készült. Elég vadregényes tájon mentünk babakocsival :wink: :lol:

Jobbulást Balázsnak!

Máté nem olyan magas ám az osztályában! Pedig nekem is nagynak tűnik...

Szilbee, kár, hogy Dorka pocakja nem látszódik a képen :wink:

Rami, nyugodt éjszakát, jó pihenést Nektek!

Érdekes lehet, Niki, amit az oltásokról mondott a doktornő. Majd egyszer leírhatnád részletesen, szerintem sok mindenkit érdekel.

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Kép Kép

na csak sikerült! már soakdjára futottam neki...

Olga!
milyen két antibigyót kapott Balázs, és mire valók? egy nem hatna ezek szerint?

Szilbee!
én is hiányoltam Dorka pocakját! nincs oylan véletlenül? jaj és olyan éhes vagyok ma, hoyg valami hihetetlen, hacsak azokra a remekművekre gondolok....nyammm.

Dorka!
szuri?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata, gratulálunk Marci érkezéséhez! :lol: Soksoksok tejcsit és még több boldogságot kívánunk Nektek! Pusszantás!

Nomegpróba összeszedni magam...

Szamóca, lehidaltam a fürdőtől, qrva jó lett! Még jobb, mint a látványterven :D Noés a hatalmas konyha...ahhhhh...
A lányok meg hát szokás szerint gyönyörűek :wink:

Jaimee, gratulálok az első Popilépéshez! :lol: Még nem olvastam a blogban, 3 nappal ottan is el vagyok maradva... A Zúj ülést azé még láttam :mrgreen: Fajin!

Katlina, édes lehet Robika, ahogy csacsog :lol:

Luci még csak halandzsázik... bip-bip-szerű ufónyelven nyomja :roll: Ezen kívül meg a hoppá-t áppá-nak mondja, a várjál-t ájjá-nak (ehhez mutogatni is tud...felemelt mutatóujját rázza), a kaja meg hammm :) (csak ezt sajna magától még nem jelzi...)

Judit, detuti rucikat "túrtál" megint a jányoknak :shock: :D

Köszi az érdeklődést, jól vagyok/vagyunk :) Émelygés egyre gyengébb, már nem keseríti meg a napjaimat :) Este van még kis kellemetlenség, de ennyi.
Vettünk ma Mucinak kiccsimmát, a 101 kiscipőben. Képet ugye nemtok egyelőre... :oops: Superfit, gore-tex-es, padlizsán, rózsaszínesmintás kombináció, fűzős.

Tuti, hogy annyi minden kimaradt még, amit akartam reagálni, de most ennyi ugrott be :( Megyek kidőlni, jóéjt!

Judit
Kép

Kép
balwin

Ímhol a várva várt Marci!!! :D
Kép Kép Kép
szilbee

jaj de minyurka! micsoda beállítások kérem! cukipofa!

Judit!
csak fűzős van? tépőzáras nincs? én is olyanra vadászok, de ez a fűzős... z oviba sem csípik, na meg én sem, hiszen azt maga isfel tudná venni. tavaly ott vettük, de már nem jó Grétire, Letinek meg még nagy, úgyhogy ki kell apának gombolkoznia.. ja és a teszveszen sem láttam.

nem is mondtam, valamelyik nap, Leti hozza a Deichmannból kapott giccsbugyorát (sztem eladhatatlan volt, és a gyerekesekre rásózták) és kipakolta a kincseit: 2 db cumi (a túlélésért) 1db (műanyag) kocsi-lakáskulcs, 1 db (élethű, boltból kapott kifutott modellű próba) mobiltelefon. Annyira röhögtünk, hogy ez valami hihetetlen, másfél éves, és tudja mi a legfontosabb egy táskába!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szilbee!
megvan már az ötlet az adventi naptárhoz?

Na én most megtaláltam az alapot a nők lapjába. eddig nem tudtam hoyg legyen, de arany kartonból fogunk kivágni egy fenyőfát, és arra lesznek a dekorgumi lapok ragasztva, a számokkal (jó színesen), néhol egy-egy csilag girland díszítéssel. asszem ma hozzá is fogunk, legalábbis benyújtom az igényemet a papírboltban

na megyek keltem a lányokat, és indulunk az oviba

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Tegnap óta még csak most jutottam gépközelbe.

Marci baba, isten hozott! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok az egész családnak! Szép formás baba lett!

Olga, két antibiotikum??? Hát ilyet még nem is hallottam! :shock: Köhög, rekedt.... nálunk ilyenkor jön a krupp...remélem ti megússzátok!

Jaimee, lépeget Réka? Azta, de édes lehet! Gratula neki! Lassan akkor te is szaladgálhatsz utána :wink:

Anikó, hátha nem lesz több egy náthánál. Bár az is pont elég. Emlékszem nálunk is volt egy időszak, amikor már el sem tettem a porszívót, mert állandóan orrszívás volt.

Balwin, de jó, hogy kezd elmúlni az émelygés! Akkor most már fitt leszel és fürge:))) Klassz lehet a cipi!

BBJ, Te már megint kincseket találtál! Ilyenkor bánom, hogy nincs egy lányom, milyen fajinul lehetne öltöztetni! Csajokra mindig jobb cuccok vannak!

Niki, engem is érdekel a homeós történeted!

Szami, elárulod nekem, hogy lehet bálozás után még kirándulni menni? Én egy-egy "ferde" éjszakát napokig pihenek ki! Kirándulni tuti nem tudnék menni ilyenkor! Jól bírod:)))

Rami, mikor kezditek a bölcsit, és Te mikor mész dolgozni? Bocsi, kicsit lemaradtam...

Szilbee, ez aztán tökéletes szülinapi ajándék! Ennél jobbat én sem tudnék elképzelni. Tudod, én is Thai masszázst ajándékoztam a férjemnek tavaly karácsonyra. Nagyon dicsérte, biztos jó lesz neked is! És tényleg, azt hiszem, ezek a dolgok már nagyon kellenek neked! Remélem jól feltöltődsz vele egy időre!

Apa....hát ez az, hogy igazából lett volna munkája. Csak van két ígéretféléje januárra. De az nem tuti, csak valószínű. És ő úgy döntött, ebben az évben már el lesz itthon. Ja, és hát próbáltuk megbeszélni, de semmi nem volt jó, amit én mondtam, így feladtam, döntse el ő.
És Judit, oké, megértem, több, mint két éve csinálja. De én is dolgozom két éve, közben viszem-hozom a gyereket, edzés, kupák, néha élő halott vagyok. Szal engem ki ért meg? Na, mindegy. Majd lesz valahogy.

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok,

Kata, Pisti, gyönyörű kisfiút hoztatok össze, és nekem annyira hasonlít Bencére! Én annyira elérzékenyültem!! Hüpp-hüpp!!! Olyan jó lehet most nektek!!! Még egyszer szívből gratulálunk!!!
De jó, hgy Katának is jó a kedve!

Jaimee, gratulálunk az első lépésekhez!

Katlina, Robika de édes lehet, ahogy enniyt dumál!!
Mikor jöttök errefelé?? NAgyon szívesen látunk benneteket, nagyon rég találákoztunk!! Olyan jó lenne látni benneteket!!!
Szabi is mindent mond, vagy próbál mondani, amit hall, be nem áll a kis csőre!
Kedvenc szavak: Zsópi (ZSófi), Dábi (Dávid), LEbente (Levente), kukákokó (kukásautó), enni, maaama (alma), tüti (süti), kokka (kocka) no és az állatok! :)

Judit, olyan jól látható pocakos kép niincs, de vas. Pesten voltunk az állatkertben, ezek ott készültek:

pingvinnel

Greetings from Mexico
Szabi az oltás alatt sírt, ma pedig nagyon nyugtalanul aludt, pedig közénk is vettük...

Évi, nem lehet most könnyű, és bizony anyaként és munkatársként és asszonyként is helyt állni bizony a legtöbb embernek teljesen természetes, csak kevesen gondolnak bele, hogy ez milyen nehéz is tud lenni, és kifárad az ember... Most egy kis barátnőzős, cukrászdás, mozizós este nem jönne jól?
És jó utat Ausztriába, próbálj töltődni egy kicsit, kiszakadsz a hétköznapokból legalább!

Judit, de jó, hogy egész jól viseled a második babót, Pöttömkét!!!
Mikorra vagy kiírva?

Szilbee, remek, tényleg jól eltalált ajándékok!!!
Peti még a tavaly karácsonyra kapott masszázsjegyét sem használta fel, hátha eljut ő is egyszer! A vacsi is biztosan szuper lesz! Jók a képek!! Még nem jutottam el a letöltésig... :oops:

Kép
Kép
dorkáék

Dorka! jaj már tényleg lehet látni, nemcsak a jóllakott napközis szindróma! aranyosak vagytok!
Szabinak hogy tetszett az állatkert? először azt hittem az a pingvin igazi, jaj mondom, nem csípte meg? nagyon élethű.. erre a pingura nem is emlékeztem, anno a lányok is sok mindenre rácsücsültek, ez valahoyg kimaradt....láttátok a bébiorrszarvút?

Katlina!
az hoyg csak Te érted az nem baj, beszél és kész. nálunk a hoppá az oppá, vagy appá, meg még sok iylen van. Házzal hogy álltok?

Szilbee!
ja, és az eredeti ötlet az, hogy a fenyőfán a négyzetek sütiből vannak, ehető, a díszítés meg marcipán. nagyon kafa.
Igaz Ditke? neked is jár a nők lapja, ugye?

Évi!
azt nem is vitatom, hoyg neked sem egyszerű a dolgod! én biztosan nem is bírnám egyedül hetekig. pláne az edzések, ami nemcsak hétközbeni, hanem a hétvégi programokat is nagyban meghatározzák.

Ezek szerint ő jobban szeretné a januári munkákat. egyébként miről lenne szó? azok is külföld, és kamion?

Az oviban is azt mondta egy anyuka (óvónéni mesélte) Grétit látva neki is kell egy lány, oylan csinosan van öltöztetve, hoyg bezzeg ő a fiait nem tudja ilyen változatosan öltöztetni.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Évi! Nálunk egy dolog szokott beválni ilyenkor. Elmondom az én álláspontom (érvekkel alátámasztva) és várok... Pár nap vagy egy hét elteltével, ha már leülepedtek a dolgok újra elővesszük a témát. Általában addigra eljutnak hozzá a gondolataim, érveim és sokkal nyitottab... Apum is ilyen, ez nála is bevált módszer... Egy pici időt hagyj most neki is és magatoknak is. Meglásd, hogy rendeződni fognak a dolgok.
A játszóteretek hogy áll? A jöv héten ha lesz időd szívesen elnézünk arra a fiúkkal... tudnánk dumálni is. ;)

Dorka! Tök jó lehetett az állatkertezés! :D Elküldtem a csajnak a mail-t... rájöttem hogy este én fogorvosnál leszek, nem lesz időm levelezni.

Judit! Áááá addig még nem jutottam... sajna... Talán 7végén lesz rá időm, hogy keresgéljek a neten. Tecc az ötleted!! Várom ám a képet a kész naptárról! Ja és esmét nagyon jókat (rucikat) vadásztál!! 8)
szilbee

Cefzil :
A készítmény fertőzéses megbetegedések kezelésére szolgáló un. cefalosporin antibiotikum. Ami ebben érdekes az, hogy már kapott ilyet, de az fehér színű volt, most meg narancssárgát kapott, ez van ízesítve. Lehet a múltkor valami felnőtt félét kaptunk?

A Sinecod meg lehet nem is antibiotikum? :oops: Azt hittem. Viszont ami érdekes, hogy hurutos köhögésre nem adható (Balázsnak az van), illetve "Köptetővel együtt adva a köhögési reflex gátlása következtében a hörgőkben nyákpangás alakulhat ki, ami a légúti infekciók és hörgőgörcs előfordulásának fokozott kockázatával jár." :shock:

Köptetőt kap, Mucoprontot, Fenistil cseppet, a Cebion Multi vitamint. Ennyi. Viszont borzasztó aluszékony, tegnap is 3x aludt be, most is alszik. A Sinecodra írta ezt mellékhatásként. Mondjuk bajnak nem baj, ha alszik, szerencsére se láz, se hőemelkedése nincs. Tegnap meg már elég szépen evett. Mentük dokinénihez, leszáltunka buszról, végig azt hajtogatta: vajas kenyér. 5 perc volt a rendelési idő végéből. Mondom majd utánna babó. Ugyhogy vettem visszafelé a piacon, kiflit, kettőnek teljesen kiette (kicsipkedtem neki) a puha belsejét.

Szami! Tuti hogy volt ilyen képetek, még meg is jegyeztük, hogy Jázmint kenguruban cipeled. De majd én is visszanézek.

Dorka! Olyan szép vagy a képeken! Boldog kismami!

Marcika nekem nagyon hosszúnak tünik! Aranyos kis pofija van, nagyon formás, a kis kezei, meg mindene, mégegyszer gratula a kiscsaládnak!

Olga

Kép
juhaszolga

Judit! Arra én is emléxem :D, bár valszeg nem a nők lapjából (azt nem szoktam olvasgatni)... őőő de nem tudom honnan. Talán Praktika? :|
szilbee

Olga, hát nem is tudom, Mucopront-nyákoldó, Sinecod-köhögéscsillapító, a kettő együtt azért elég érdekes... Nekem ilyenkor a gyógyszertárban a Lándzsás útifüvet javasolták. Mert az oldja és csillapítja egyben, nem hagyja, hogy lerakódjon.
De hát a dokinéni biztos jobban tudja!

Szilbee, hát a játszótér halad-halad, de állítólag dec. 6. az átadása. Nem lesz egy nagy durranás, két hinta, egy csúszda és egy homokozó... a kicsik szülei háborognak is rendesen.

Évi és
Kép
csongianya

Olga!

mi is sinecodot szoktunk kapni köhögésre, és egyzser úgy jártam, hyog kérdezték, hoyg száraz, vagy szakadozik, mondom, már szakadozik, köhögött a gyerek, erre dokinéni. ez még száraz... hát ő csak jobban tudja, hoyg mi az még, meg mi ami már nem az. na ezt jól megaszontam

de nem azért kap nyákoldót, hoyg oldja, aztán felköhögje? na csak az én nyakatekert logikám...

én is emlékszem a képekre, én oylanra is emlékszem, amikor apa vitte a hátán iylen fix valamicsodába.

Szilbee!
majd fotózok, kaptam arany kartonlapot, kezd körvonalazódni a dolgo, ma délután bele is vágunk...

a Mária úti kreatívos bolt olcsóbb, mint a kaolin? kellene szappantömb, meg színező, és illatosító. de a kaolinba arany árába adják.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, imádta az állatkertet, sőt, az úton is tök jól elvolt, semmi nyűglődés! :) csak megértük ezt is! :)
Kis orrszarvút csak kamerán, tévén keresztül lehetett még látni.
Sztem a Mária úti kicsvel olcsóbb csak, de nincs akkora választék, ahogy emlékszem.

Olga, Balázs akkor el lett látva gyogyókkal :roll: Reméljük, hogy rendben lesz minden!
KÖszi, aranyos vagy, hoyg dícsértél minket! :oops:

Szilbee, fogorvos? Uhh, nem kellemetes...
Köszi az e-mailt!

Kép
Kép
dorkáék

Építési engedély megvan csak még ne jogerős,de az alap még idén meglesz!!!!

Dorka!
Mostanában sűrűn voltunk Szolnokon voltál is eszembe csak utna mindíg beugrott hogy nem is tudom ilyen émelygős korszakodban zarajunk-e,hát nem zavartunk
Képek nagyon jók!
Robika is előszerettel beszél az állatokról,így az állatos könyvek nyerők otthon!

Marcika nagyon szép formás baba!!!!!!!

Kép

Kép
katlina

Katlina! tényleg??, hát ez szuper! a tervről nem dobsz egy képet? az lesz, amit anno felraktál, vagy változtattatok rajta? én imádok ilyeneket nézegetni!

Szilbee! mit csinálnak a fogaddal?

Judit,
Kép
Kép
bbj

még pótolok elmaradást.... :roll:

Dávidnak is Gratulálunk Első szülinapja Alkalmából, Isten Éltessen!!

fanna3

Nem! Semmi komoly nem lesz a fogdokinál... Remélem... Csak a szokásos fél éves fogtömködész lesz.

Katlina! De jó! Végre lindult a ház-projekt! :D

Olga! Nem semmi ez a gyógyó mennyiség... :( :?

Évi! Akkor minek kerítették le még a Zsuék előtti részt is? :shock: :evil: Az any...uk mindenit... Pedig ami volt, az tök jó volt! (mászóka)
szilbee

Drága MArci!

Isten hozott! :D Kívánom, hogy nagyra nőljél! Nagyon jó egészséget és sok tejcsit kívánok, Anyának és Babának.

Kicsit megkésve de annál nagyobb szeretettel kívánok NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT DÁVIDNAK ÉS BALÁZSNAK!!

phpBB: Kép
kati74

Szonja: bölcsizünk, ez volt a 6. napunk és ma sírt először :cry: :cry: :cry: . NA meg én is (majdnem) amikor mentem érte és megláttam a kisírt szemét.
Pedig eddig olyan ügyi volt, minden úgy ment, ahogy a nagykönyvebn meg van írva. MOndtam is, hogy lassítsunk a tempón, még egyenlőre itthon vagyok, ráérünk.

Kérdés: van valakinek playskool porszívója? MEgéri az árát? Értelmes játék?

kati74

Kati!
nálunk is a 2. héten múlt el a csoda. aztán két hét sírás volt. apa nem tudja elvinni, nálunk az bevált. kitartást mindkettőtöknek!

nem tudom milyen az a porszívó.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Hali!

Sajnos nem egy napos a náthánk... Éjjel alig aludtunk. :cry: Voltunk orvosnál, piros kicsit a torka. Írt Amoxicillint, de azt mondta, csak akkor kezdjem el, ha köhög... Meg Fenistil - sóoldat - orrszívás. :roll: Ezeket turbózom Sterimar-ral és Baby Luuf-fal.

Tényleg, lányok, Sterimarból hányszor lehet egy nap? Mert 4-6 befújás van a dobozán. Ennél sokkal többször szívatjuk Dorka orrát. Vagy a többi alkalom sima sóoldattal?

Na és Amoxicillin ugye, ha köhög, erre hazaértünk, ebédel, és a kaja egy részét kihányta, olyan köhögés jött rá utána... :( Meg már azóta is köhögött egyszer úgy jobban. Na úgyhogy sztem azt a gyógyszert is el kell kezdeni... :(

Ja meg rendeltem a patikában citrom olajat -Judit, egyszer Te írtad, hogy jó abból párologtatni -, persze nincs, majd talán du. hoznak... :evil:

Azt meg már nem is írom, hogy mindezek mellett kínozza még a foga is, tisztára ki van fehéredve az ínye, úgyhogy szegénykém szenved rendesen...

Hát kivagyok, hogy már másodjára beteg, de dokinő szerint kellenek ezek a nyavaják, hogy épüljön az immunrendszer. :roll:

donkoaniko

Kati! Nekünk van két gyerekporszívónk is, egyik sem playskool. Az az amelyik zenél, meg stb? Azt hiszem Tescoban láttam. Mindenesetre Balázs sokat játszott az övéivel, néha még ma is előveszi. Én nem bántam meg, hogy megvettük.

Olga

Kép
juhaszolga

Anikó! :cry: Sajnos valóban ezeket végig kell szenvedni... Citromot és eukaliptuszt én is párologtatok (most is).
Hát mielőbbi jobbulást nektek! ++++++

Olga

Kép
juhaszolga

Anikó!
Jobbulást nektek! jaja a citromolaj csírátlanít!

óh szegény meghánytatta a köhögés?

ha nagyon be van neki sűrűsödve a takoyn, akkor ahányszor érzed, annyiszor fújd a sterimart. bajt biztos nem okozol, de ha nem sűrű, akkor anélkül is lehet szívni, azt meg minél gyakrabban, ahoyg te fújnád az orrod.

na mentem megcsinálom a túrógombócot...Szilbee után szabadon

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?