Na és akkor a sztori...
Az van, hogy a házban a fölöttünk lakó köcsög szomszéd nem tud viselkedni. Olyan mintha nem is értelmes emberek laknának ott. Vagy csak én vagyok ilyen kötekedős?
Na szóval az napi szinten megy, hogy nem képesek felemelni a székeket stb, ha le akarnak ülni stb. Folyton azt hallgatjuk ahogy húzigálják a bútorokat. Szinte minden 2. hétvégén van náluk valamilyen összeröffenés. Nem brutál házibuli, csak összejövetel. Na de ahol alkohol fogyasztanak, ott egy idő után jön a hangoskodás. Röhögnek, hangosan dumálnak, zene megy, 2 percenként húzzák le a budijukat tsb. SOHA nem mentem még fel ezekért, mert nincsen pofám azt mondani, hogy a saját lakásában ne jöjjön össze a barátaival! Pedig baromira zavar!!!! Erre ,ost pénteken arra ébredek éjjel 3/4 2-kor, hogy a picsa olyan hangosan sikongatva nevetgél, hogy csak na! Persze Tarek felsírt, megetettem és ők is bekussoltak. Másnap este 8-kor miután letettem Tareket aludni, hallom, hogy hangosan szól a zene és kórusban éneklik a szöveget. Mondtam is anyukáméknak (itt voltak a hétvégén), hogy megvárom a 10 órát és felmegyek, mert ma éjjel aludni szeretnék. Így is lett. Felmentem. Kijött egy srác, aki rögtön az órájára nézett és kérdőn nézett rám, hogy mit akarok. Elmondtam neki, hogy pihenni, mert én reggel korán kelek, pici gyerek stb stb. Azt mondta ő fog ezután itt lakni és hogy akkor leveszik a zenét stb. Mondom OK, de tényleg legyenek csendesek. Fél 12-kor még ugyanúgy dübögtek stb. Én kurvára kiakadva felmentem és nyomtam a csengőt ezerrel. Erre kijön egy másik srác, aki a tulajdonosnak vallotta magát és leteremt, hogy én mit képzelek magamról. Ő csak X időközönként bulizik és az jár neki!
Mondom neki, hogy én csak éjjel tudok aludni a gyerek miatt stb, erre ő kb azt mondta, hogy ezt ő leszarja. Közölte, hogy nem hagyják abba. Lementem és kihívtam a rendőröket. Azok mire kijöttek már nem volt ricsaj, így hozzám csengettek be, hogy miért tettem bejelentést. Elmondtam, hogy mi volt és ők tök rendesen közölték, hogy mennek és szólnak nekik. Persze a rendőrök távozása után ment még a buli.
De most kérdem én: tényleg joga van ehhez egy szomszédnak????