Sziasztok!
Hihetetlen a fiam. Felébredt a vacsi előtti szundiból fél 8-kor üvöltve az éhségtől (előtte 3 órakor evett), megfürdettük, megetettem és fél 9 óta alszik. Szerintetek ez normális? Szinte az egész napot átalussza. Reggel 6-kor kaja, azonnal visszaalvás; 9-kor kel, fél 11-kor kaja, aztán alvás kb. fél 3-3-ig, akkor megint kaja, és kb 5-ig bírja, ha kiviszem még addig sem. Most is fél 5-től aludt fél 7-ig. Ha jól összeszámolom kb. 18 órát alszik egy nap. Komolyan, mint akit megcsípett a cecelégy.
Most láttam csak, hogy az előző hsz-ban szépen szögediesen írtam a pogit.
Noémi, nekem anyukám olyan, mint amit a mamidról írtál. Ma is kicsit felhúzott, mert megkértem, hogy menjen el Manóval sétálni délelőtt, amíg kitakarítok. Erre közölte, hogy meg fog fázni a következő göncökben: harisnya, zokni, nadrág, hosszú újjú body, pulóver, kabát, sapka. Kérdezem mit kéne még ráadni? Azt mondja még egy pólót a pulcsi alá, meg a téli kabát és sapka kellene a tavaszi helyett. "Kivonszoltam" az udvarra a hőmérőhöz, ami 16 fokot mutatott, erre közölte, hogy de fúj a szél.
Megőrülök egyszer. Szerintem még nyáron is bundazsákot adna rá legszívesebben. Hozzáteszem, hogy ő maga is belátja, hogy én azért voltam állandóan megfázva gyerekkoromban, mert túlöltöztetett.
Diéta, nekem ápr. 2-án véget ér, aztán 3 hónapot ki kell hagyni, hogy a szervezet tudjon kicsit regenerálódni. Kb. 10 kg-ot fogytam, de nem tudom pontosan, mert annyira dilis voltam, hogy nem álltam mérlegre mikor elkezdtem. De a terhesség előtti ruhák mind rámjönnek, csak a pocimon szűk egy-kettő, de az úgyis csak gyúrással megy le. Persze a 3 hónap letelte után, vagyis júliusban újra csinálom (szeretném a terhesség előtt kapott gyógyiktól felszedett kilók nagy részét is leadni), akkor csinálhatjuk együtt. Egyébként tök egyszerű, ma pl. húsnapom van, sütöttem csirke combot és azt ettem köret nélkül, csak egy szelet diabetikus kenyérrel.
Zsutita, nem ekcémás Manó. Az égvilágon semmi baja, csak apósom hülye. Nem kiütéses, nem hasmenéses, sosem hány, egy két visszabukás volt régebben csak. Tehát teljesen alaptalanul rinyál. Ja meg persze az orvos totál hülyének nézne, ha odaállítanék egy ilyen kéréssel. Tejallergia vizsgálatra beutaló alaptalanul.
A tejallergia lehet öröklött és valóban, ezért mondják, hogy minél később kap tejet, annál kisebb az esély rá, hogy allergiás lesz. Persze húst meg még csomó dolgot, amit nem ehet már adna neki, pl. 3 hónapos sem volt, mikor közölte, hogy adjak neki húsleves levét sárgarépával. Na akkor meg azon veszekedtünk hetekig, hogy értse már meg, hogy nem lehet. Aztán végül a párom állította le, mert persze csak akkor cseszeget, ha ő nem hallja. De én sem vagyok hülye, szépen úgy alakítottam, hogy párom is ott legyen, na volt nagy leb..... Felteszem ide a diétát, tényleg lehet tőle fogyni, de nagyon be kell tartani. Ja, és kb. 7-8 hét után eljön a holtpont, akkor már nagyon kevés megy le. Ilyenkor nem szabad feladni.
Mamy, Anyós ilyenkor szegény nem akar szólni, mert tudja, hogy azzal csak árt. Persze aztán jól összevesznek, mikor mi eljövünk. Azért van úgy, hogy lecseszi kapcsiból, ha ott vagyunk mi is, pl. mikor azzal jött, hogy miért nem engedem, hogy Manó nézze a TV-t. Anyós meg közölte vele, hogy "azért te idióta, mert tönkremegy a szeme!"- szó szerint így.
Húúú, ez jó hosszú lett. Megyek is fürdi aztán tenti
, teljesen átmegyek gügyögőbe, pedig hogy fogadkoztam régebben, hogy áááá, én nem....
Joccakát!
1173818575.57.doc