Új privát üzeneted érkezett!

Lara, április végén tervezek menni, még nem voltam az új helyen. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Tegnap nem értem ide, amíg Nati aludt, elültettem a begóniákat meg a muskátlikat a virágládákba. Még múlt pénteken vettük őket, nagyon jó áron voltak a baumaxban, meg most még választék is volt. Úgy örülök, nyílnak a tulipánok is, egyre jobban néz ki a minikertünk. Még egy-két fűszernövényt kéne vennem, azok megsínylették a teraszátalakítást.

Any, nagyon szépek vagytok a képeken! :D Én is meglestem már őket iwiwen. És Martin baba is nagyon helyes, kis szőke herceg. :) megnéztük Natival reggeli közben a klipeket, tetszettek neki. Amúgy mi a hosszú téli estéken tartottunk ilyen youtube-os kívánságműsorokat, mindenki kérhetett számot. Nati kedvencei a füles mackó meg a gumimaci - engem azért ezektől kissé ráz a hideg. :?
Új tv szupi, én is most néztem, hogy lement az ára már az LCD-knek.

Winchi, ejnye-bejnye, Fehérváron voltatok és nem jöttetek Csupamókára? :lol: Azt a turit akkor én is jól megnézem majd. Ja, a múltkor mi is összefutottunk a dokinéninél Tründikéékkel, de mailyen szita az agyam, elfelejtettem írni. :oops:

Betti, de jó, hogy ilyen jól tudtad alkalmazni a légzést szülésnél. Nektek is szép napot, sétáljatok nagyot! :)

Nikuc, én két császárral a hátam mögött csak a műtétekről tudok infot adni... Jó az új vonalzód! 8)

Csupamókát Nati is élvezte, bár tegnap nem volt valami együttműködő hangulatban. :wink: Délelőtt szoktam neki mondani, hogy megyünk Erikához, tök fellelkesül tőle.

Zsófia, de jó, akkor nemsokára kezditek az ovit. Izgi lesz.

Beze, én is meglestem a kolpingos képeiteket, nagyon jók! :D

Kriszta, tényleg, milyen gipsz nélkül? Hogy ment?

Navared, akkor egész jól megúsztad a nővédelmit. Gratulálok a kis 21 mm-eshez! :D

Ja, azt még akartam írni, hogy a talis képek egy részét Winchi csinálta, nem mind az én érdemem. :wink:

Megyek, végzett a mosógép.

Szép napot!

Katinka

Kép
Kép
katinka31

Ma tudtam meg, hogy egy volt kolleganőm kislánya angyalka lett. Vivi 8 éven keresztül küzdött a daganatos betegség ellen. 15 évet élt. Az élet olykor szőrnyű igazságtalan!

Szösz

KépKép
szosz

Nikuc: A gázhoz nem kell anesztes, azt kaphatsz. Bár nekem a fájdalmat nem csillapította, de kicsit segített, hogy ne legyenek olyan sűrűek a fájások. Meg a szülésznő szerint a tágulást is segítette.
Nekem Bódás Szilvia volt a szülésznőm, én Őt tudom ajánlani! Ha kell a száma priviben elküldöm.

Tünci: Remélem jól vagytok. Pont most olvastam egy másik topicban a sok tejciről. Ott egy lány azt írta, hogy neki is nagyon sok volt, és teljesen legálisan eladta, jó kis pénze lett belőle. Ha még Neked is sok van, talán kérdezd meg a védőnőt biztos tud segíteni, hogy mi a módja. Talán ez hasznosabb volna, mint hogy kiborítod.

Szösz

KépKép
szosz

Tegnap úgy jött ki a lépés, hogy csak ebéd után tudtunk elindulni, pedig szívesen mentünk volna mi is csupamókára :wink:
Igen engem erről lehet felismerni, hogy megkaparintom a fényképezőt ha nálam nincsen :lol:

Szösz ez szörnyű sajnálom... Nekem ez óriási parám, hogy a kicsifiam nehogy ennyire beteg legyen valaha is...

Betti te beszélsz Tüncivel? Jól vannak? Nem akarom zaklatni de ha nem jelentkezik az lesz :lol:

Megnéztem a traktort a neten, pótkocsival együtt 6 ezer. Ez csak a traki akkor is minimum 3, jó boltot csináltam :lol:

KépKép
winchi

Csajok, jó magyar egészségügy!

Ma mentünk csipőszűrésre, előtte időpontot kell kérni, fél 10-re kaptunk.
Megyünk a férjemmel, megyek én be a váróba, ami egy 6*5-ös helyiség, kb 30 anyuka gyerekkel bent, az ajtót már alig tudtam kinyitni, férjem kint a babakocsival.
Nézek nagy szemekkel, kérdezem, hogy beutalót be kell-e adni vagy mi a rendszer. Mondják ott, hogy érkezési sorrend van, erre én nagy mellénnyel, hogy én bejelentkeztem, fél 10-re, időpontom van!
Erre szinte mindenki, vissza, hogy igen, ők is fél 10-re kaptak, az asszisztensnő mindenkit a rendelés elejére hívott be és majd ellesznek....
Hozzáteszem, 4-6 hetes gyerekek együtt a 14 évesekkel, felnőttekkel egy 6 négyzetméteren.
Eldurrant a fejem.
Szerencse volt, hogy gyorsan haladtak, csak egy órát vártunk, állva, alvó gyermekkel a kezembe, heringes doboz szindrómaként, kb én is egy percet voltam bent, minden rendben, 10. héten kontroll.
De nem itt, ezt már csak magamban gondoltam, nézek magándokit.
Menjenek már, ahova gondolom.

Betti
Kép
betti0412

Szösz, nagyon sajnálom, tényleg sokszor igazságtalan az élet... :cry:

Betti, hát ez nem semmi, mindenkit egyszerre hívtak be. :evil: Itt Fehérváron legalább ez működött, egy percet sem kellett várni egyik lánnnyal sem, azonnal behívtak az időpontra.

Lányok, április 24-én lesz Halász Judit koncert Fehérváron, 11-kor és du. 2-kor. Mi szerintem megyünk a Lányokkal, van valakinek kedve csatlakozni?

Kép
Kép
katinka31

Betti ez nem semmi :evil: Itt tényleg pikk pakk végeztünk alig kellett várni.

Katinka és mennyi a jegy? Mert a Sebestyén Mártán is fellelkesültem aztán gyorsan lelombozódtam amikor megláttam, hogy 3800 a jegy ára :shock:

KépKép
winchi

Sziasztok lányok!

Jó régen voltam, de a húsvéti rohangálás miatt nem volt időm jönni, na meg apósomat is műteni kell, így vele is futkorászunk laborba, aneszteziológushoz, egyebek.
Gyorsan végigfutottam az utolsó oldalt, majd próbálok visszaolvasni.

katinka: hú, de jó híreket hoztál, én szívesen mennék Halász Judit koncertre. De ezt még meg kell szerveznem....valahogy. :)

szosz: nagyon sajnálom. Annyira igazságtalan, és ráadásul ennyi évi szenvedés. Borzasztó, de a legborzasztóbb, hogy az ember tehetetlen.

betti: egészségügy, pont ma szitkozódtam én is. Apósommal voltunk, egy nyomorult beutalóért a laborba másfél órát vártunk, 8-tól kezdődik a rendelés, és fél 10-re meg is érkezett egy orvos... no comment. Fehérváron is kb. hasonló a helyzet a csípőficam vizsgálaton....

winchi: nekünk is van trakink, olyan lábbal hajtós, utánfutós, smooby. Most nőtte ki nekünk Dorka unokabátyja, de még nem merem elővenni neki, mert cirkuszol, ha nem tud vele menni. A három kerekű mocival is azt csinálta, most a nyuszi hozott neki egy négykerekű teknőst, azzal már tudja magát hajtani. :)

KépKép
ancsi_pancsi

Nagyon szépek a gyerkőcök, és nagyon jók a képeslapok, amiket feltettetek.

csoki: nálunk is van fél tonna, de nem tudom mi lesz vele. Dorka követeli minden nap a "nuszitomag"-ot, tegnap kérdeztem mit eszel uzsira, válasz: "csotitát". Na, mondtam majd én adok neked csotitát... Nagyon kis zsivány tud lenni.

navared: örülök, hogy megoldódtak a gondok. :) Nekem is voltak ilyenek az Elevit+vas-tól. Amúgy én Anita vagyok, Cecén lakom.

kriszta: Lottika hogy érzi magát gipsz nélkül? Kicsi hős csajszikánk. Nagyon jók a képek. Gyönyörűek a gyerkőceid. :)

any: nahát, de jók ezek a képek, és ha az elsőn a hugod van, akkor aztaaaaaaaaa de hasonlítotok egymásra. :) Zsófi csuda édes. Nem semmi klippeket választott magának. :) Dorka is imádja a zenét. Mindig táncol, néha kéri apát, hogy kapcsolja be a rádiót, mert táncolni akar.

beszéd: csajok no para, akinek nem beszél a gyerkőce, majd fog. Itt az utcában van egy kisfiú, aki kb. 3 éves korában kezdett el beszélni. Már hordták mindenhova, semmi baja nem volt, kicsit lusta. Hozzáteszem normális családban van, semmi rossz dolog nem érte. Szóval nyugi.
Az én gyerekem a másik véglet, ő meg egy papagáj, ő énekel, verseket mond, és olyan szavakkal fejezi ki magát, hogy csak lesek sokszor. Nagyon fogékony mindenre, sajnos néha a csúnya szavakra is. Olyan furcsa, hogy még most született, de már rendesen kommunikál. Megmondja, hogy mit akar....

Tegnap előtt együtt pancsiztunk, megölelt a kádban, és azt mondta, nadon seletlek. Hát persze én meg sírva fakadtam. Kell ennél több egy anyának? :)

katinka: tényleg mennyi a jegy? és hol lehet venni? Ákos jegyiroda?

lara: jól vagyunk, köszi, csak nagy volt a sürgés-forgás mostanában. Most hétvégén kezdjük a felújítást, ablakcsere nagyszoba....már előre félek.... :)
Sokat gondolok rátok, mióta itt voltatok. :) Amúgy is. :)

KépKép
ancsi_pancsi

winchi: http://www.premieriroda.hu/ itt találtam a koncertről infót, de nem ír jegyárat, remélem nem 3-4 ezer.....

KépKép
ancsi_pancsi

Pár húsvéti kép, aztán bedugultam!!!! :D:D:D:D:D

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
ancsi_pancsi

jaja Ancsi ezt néztem én is de én sem találtam árat, majd jön Katinka és megmondja a tutit :lol:

KépKép
winchi

Hát a tutit én sem tudom megmondani :wink: , mert még nem vettünk jegyet, de úgy emlékszem, tavaly 2100 v. 2300 Ft volt. Persze a piciknek nem kell venni, úgyis az öledbe ülteted és nem foglal helyet. Szerintem én holnap elmegyek jegyért, ha valaki szeretné, szívesen veszek neki.

Ancsi, meg kell zabálni a dumagép Kislányodat! :D

Kép
Kép
katinka31

katinka: köszi, még egyeztetnem kell apával, hogy a felújítás közben belefér-e a koncertezés... :) A bókot is köszönjük! :D

KépKép
ancsi_pancsi

ancsi!
hát ez nagyon jó! szeret...
Zsófi ha szeretgetni akar, közli velem, hogy "bújik", és odabújik nagyon. szeretget. :D
jah és ő is csokit akar enni.
ma megkérdeztem, mit kér ebédre: csokit, joghurtot.

a betegséggel kicsit összement a gyomra megint, max 1 joghurtot tud megenni, pedig néha 2 is lecsúszott. az ebédjének is csak a felét eszi meg. na de kitartok. kellene rá egy kis husi is...
Vendég

Most írtam a jegyirodának, 2200 Ft a jegy, 5 éves korig nem kell jegy a babáknak!

KépKép
ancsi_pancsi

any: ne aggódj Zsófi miatt, majd eszik, ha éhes lesz. Én is így vagyok vele, nem egyformák a napok, van amikor többet eszik, van amikor kevesebbet. Esetleg, adj neki c vitamint, nekem azt javasolta a dokinő, ha nincs étvágya.
Jah, ha lehetne egész nap csokit ennének. :)
"bújik" de édi!!!! :)

KépKép
ancsi_pancsi

Katinka, köszi. :D

Szösz, nagyon sajnálom, ez borzasztó... :cry: :cry: :cry:

ancsi, nagyon szép a kislányod, és milyen ügyes! :D Mi még alig mondunk pár szót, de sok mindent értünk, 2 nyelven. :D Azt hiszem, én is elsírtam volna magam, ha a tündérkém ilyet mond.
Lexi még nem kapott csokit, ha sütök, abból megkínálom.

Betti, ez felháborító! :evil: Mi nem kaptunk időpontot, mert nincs, de alig kellett várni, sőt, talán csak 5 percet.

any, általában az evéssel nálunk nincs gond, de azért amíg beteg volt, sokkal kevesebbet evett, sose erőltettem, ő tudja, mennyi az elég. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Zsófi, értem... remélem hamar megoldódik ez a hasfájós mizériád!
Én volt néhány évvel ezelőtt hasi uh-on a nővédelmiben és én is jó sokára kaptam az időpontot, addigra már semmi bajom nem volt, de azért elmentem megnézetni! Egy alkesz öreg fószer volt ott és szerintem fogalma sem volt mit csinál, mert kb. oda sem nézett és mondta, h. hízzak, ha gyereket szeretnék :shock: de különben minden rendben velem. Szóval izgi volt... :D

Nikuc, aranyos vagy! Nem ez volt az első... én láttam a petezsákot, ill. a 7. héten a szívhangot is! Úh. mi már "találkoztunk", de most először hallottam is a szívdobogását! :D

Katinka, igen, ügyesek voltunk a nővédelmiben, köszi :D

Betti, érdekes lehet ez a könyv! Gondolom, azért nekem még korai egy kissé, nem...? :D

Ancsi-Pancsi, a'sszem nekem az asztalt szilva, ill. a müzlis korpa nagyon jó, csak nem akarok minden nap enni, nehogy hamar megunjam. Sajna mostanában, ha valamiből sokat eszem, utána hetekig nem kell belőle... :?
Édes a kicsi lányod és ez a fürdőkádas sztori... kicsordult egy könnycseppem :)

Ma megjártam a labort is... levettek 5 kémcsővel, a nővérke meg "jajongott", h. hogyan fog levenni ennyi vért ilyen kis egyszálbelűből :lol: De azért sikerült!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Jó estét mindenkinek! (vagy már éjszakát)

Ma elég zsúfolt napom volt, most tudtam csak benézni. Gyorsan vissza is olvasok. :)

Any: Örülök az új tévének! :) Mi is vettünk az új házba, mert a régiben 2 évig nem volt, de végülis annyira nem hiányzott. :) Most se sűrűn megy. :)
Szerintem is jó a kis különbség. :) Legalábbis a barátainknál is úgy látom, hogy a majdnem egyidős tesók nagyon jól megvannak együtt, és nem volt olyan súlyos a féltékenység sem.
Ezek szerint akkor a gáz nem sokat ér. :) Mindegy, azért majd megpróbálom, ha lesz lehetőségem. Van, aknek meg nagyon bevált.

Betti: Már én is nézegettem azt a könyvet, akkor mindenképpen megveszem! Petivel jártam kismamitornára, ott is tanítottak nekünk légzéstechnikákat fájdalomcsillapításra, meg kitolásra is. :) Bevallom, van, amire nem emlékszem. :D
A csípőszűrés nagyon gáz! :(
Egyébként ha valaki megteheti, tudom ajánlani a battai rendelőt, mert ott tényleg időpont van, és mindig pontosan behívtak minket, sőt, sokszor előrevettek minket felnőtrendeléseken Petivel. (tb-s rendelő, de magáncég üzemelteti) Mi amire csak lehet, oda megyünk. (vérvételekre, gyerekorvoshoz, kivizsgálásokra)

Winchi: Jó kis fogást csináltál a fa traktorral! :)

Katinka: Én egy halom fűszernövény magot vettem, 100 Ft volt csomagja a tecsóban, meg a helyi zöldségesben. Érdemes lenne megnézni, mert úgy sokkal olcsóbb. :)
Császárról már sajnos van tapasztalatom, ha nem is abból a kórházból. :cry: Remélem, most sikerül szülnöm, mert nagyon szeretnék. Bár, ha már egy kicsit vajúdhatok legalább, annak is nagyon fogok örülni! Programosat nem szeretnék még egyszer, ha lehetséges! :?

Ancsi: Tudom, hogy a fiúk ilyen lusták. :) Persze azért kicsit aggódom. :)
A lányod nagyon szép! Főleg a kis szája! Nem fog neki kelleni szilikon, az tuti! :lol:

Navared: Akkor Te is jó sűrűn randiztál az UH-sal. :D Petinél én is sokszor voltam, mert Ő két héttel később költözött be, amikor már meg kellett volna jönnie. :D Először nem volt meg, utána már épp látszott a zsák, de még benne semmi részletesen, aztán végre lett szívhangunk is. :)
Én minden reggel csak müzlit kívánok. A férjem jókat nevet rajtam. :D Hónapok óta mást sem eszek. Ha véletlenül mégis együtt reggelizünk, egy kis müzli akkor is kell indításnak. Már ahogy kinyílik a csipám, azt várom. :lol: Szerencsére nincsenek is szorulás gondjaim.

Szosz: Nagyon sajnálom a kislányt. Annyira elszomorít, mikor ilyet hallok. :( Viszont hogy legyen valami jó hír is, az én egyik régi barátom lánya viszont sikeresen küzdött meg vele. :) Legalábbis már elég régóta jól van. Ő 2 évesen kezdte.
Érdekel a szülésznő. Írhatsz róla egy pár dolgot. :) Mik voltak a tapasztalataid? :)

Kép

Kép
nikuc

szosz!
én is nagyon sajnálom. nincsen annál szörnyűbb, ha gyerekkel történik valami. akármi. pláne...
nem is írom le.

nikuc!
félreértettél. nekem a gáz, miután jól az arcomba nyomták jó volt. a fájásaim a végére egymást érték, és jó sokáig tartottak. meg nyomni kellett volna, de még nem lehetett.
szóval ahogy ideadták a gázt, amikor fájt, jól beleszívtam. el is kábultam tőle rendesen. mondtam a páromnak próbálja ki, mert én már teljesen betéptem. ő mesélte, sztem nem nagyon voltam magamnál.
a babának is jó, mert sok benne az oxigén. anyukának is.

nálunk sem megy egyfolytában a tévé, de egy hülye híradót néha jó megnézni, vagy ülünk az ágyon Zsófival, csak bújik és tátjuk a szánkat fürdés előtt.

navared!
az a szívdobogás annyira jó!!!!

ancsi!
nekem is van egy édes aranyos sztorim.
odajött Zsófi, hogy bújjon. aztán elkezdte simogatni a hajam, mert ma délután kibontva hagytam. simogatta, és egyszercsak megszólal. szép, tetszik. és nagyon odabújt.

most olyan kis szeretgetnivalók. olyan nagyon szeretgetnivalók. :D
Vendég

any, ez aranyos lehetett. :D

Kibújt a 13. fogunk, és új szavunk a pici. Olyan édesen mondja. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Tegnap este megint volt story: Dorka hintázik, apa jön haza, lép be a kapun, erre Dorka: sééép, nadon aranos. Kérdezem kicsoda kislányom? Apa, apa, sééép, nadon aranos. :) És anya? Anya is szép meg aranyos? Nem apa, apa..... Na, látszik ki a kedvenc. :)

beze: édes lehet Lexike, ahogy mondja, hogy pici. Meg kell zabálni őket. :) Ő két nyelven tanul, az sem semmi... :)

any: de jó storY volt, mostmár jönnek ezek a dumálós story-k, aranyköpések, érdemes lenne őket felírni. :)

nikuc: müzli... :D:D:D Én mindig fagyit ettem az utolsó hónapokban. Itt a cukrászdában ha beléptem már nem kérdezték mit kérek, csak készítették a "tekerős" fagyit. :):) Nyugi, Peti is fog beszélni.
Nem kell neki szilikon.... :D:D:D:D Az biztos, de nem is engedném neki, bár már felnőtt korában biztos nem kérdezi meg, hogy mit engedek, és mit nem. :)

navared: 5 kémcső? az jó sok. :) Dehát muszáj.... Akkor a szilvával csak csínján, nehogy megund. :) Köszönjük a dicséretet.

KépKép
ancsi_pancsi

Jaj Szösz! A kislányról én is halottam. Hogy lehet ezt túlélni?:(

Ancsi édes a lánykád!" nadon seletlek" hát elolvadtam

Köszönjük, hogy mindenkinek eszébe jutottunk. A gipsz nélküliség. Hát... Nem akar rá álni a lábára. Mint a gólya úgy áldogál. Nem szereti, ha a lábához érünk. Szerintem valamenyire fájhat neki, pedig a kórházban össze vissza fogdosták, hogy nem fájhat. Cipőt egyenlőre nem tudok rá adni, csak egy vászon tornacipő félét. Annak jó puha a sarka, nem birizgálja a heget. Ha jól számoltam 17 öltés. de tényleg jól sikerült. Úgy áll a lába mint a másik, csak még egy kicsit duzzadt. Levették a cipőméretet is. Fél szám a külömbség a két láb között . 4 hét mire elkészül. Közgyógyra megkapjuk ingyen. Amúgy 12000 ft lenne.

Most megyek csavarogni a barátnőmmel. A Pennybe nagyon jó áron lesz a mosópor 1,5 l Ariel gél+lenor öblitő+ariel foltéltávolitó 1690 ft. De amilyen szerencsém lesz már biztos elfogyott.

Winchi: jó áron vetted a játékot!
Én most marha sok ruhát turiztam a Caravánba.

Kép
Kép
rhkrisztina

Most csak egy Lili-féle aranyköpés tegnapról...
Barátnőmékkel játszótereztünk, a 14 hónapos Luca bekakilt, barátnőm pelenkázta a babakocsiban. Lucának ez nem tetszett, sírt rendesen. Mondom a brátnőmnek, hogy látom, van hangja a Kisasszonynak. Hát igen, mondja, Luca tud ám rendesen sírni. Erre Lili ránéz: Nem gondoltad, hogy ilyet szülsz, ugye??? :shock: :lol: :lol: :lol:
Csak pislogtunk egymásra a barátnőmmel.

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok!

Katinka!
Behalok Lili beszólásán! :lol: :lol: :lol:
Köszönöm a válaszod a szobatisztasággal kapcsolatban! Úgy tervezem, hogy nyár végére már nem kell a pelus. Persze lehet, hogy sokkal előbb sikerül. Ügyeskedik a bölcsiben is.

Annyira gáznak érzem, de zabálom a gyerekem nyuszicsokiját. Finomakat kapott.... :oops:

Most ennyire telt, de majd jövök este! Ma nagyon szép idő lesz, így délután sétálunk egyet a városban apával. Most megyek kertészkedni. 8)

Kép
jaffa4

Sziasztok!

Annyira jópofák ezek a gyerkőcök!:lol:

Jaffa: Kicsit írígykedem a családi közös séta miatt. :oops: Bár tudom, hogy nálatok sincs túl sokszor ilyen.

Kriszta: Fura, hogy Lottinak most meg kell szoknia a gipsznélküliséget! De azért jobb így! :wink:

Nikuc: mindjárt írok privit!

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok!

Micsoda dumák vannak itt :lol:

Katinka ezt apának is elmesélem, nem semmi duma Lilitől :lol: Mond meg neki, hogy én sem gondoltam, hogy ennyire izgága gyereket szülök :lol:

Matyi mai reggeli indítása: Magára borította a bicajomat :shock: Készültünk a boltba, és hiába mondom el ezerszer, hogy ne egyedül akarjon bemászni az ülésébe csak megpróbálta. Persze az egész megint egy másodperc töredéke alatt lezajlott :?
Szerencsére az ijedtsége nagyobb volt, nem lett semmi baja.

Képzeljétek Matyi elkezdte, hogy megy a bilihez tolja le a gatyáját és mondogatja, hogy kaki,kaki. Produktum még nem volt csak kicsit üldögél, feláll visszaül aztán megy tovább a dolgára de remélem előbb utóbb siker is lesz :lol:

KépKép
winchi

Sziasztok!

Itt vagyok, megvagyok, csak hát vannak gondok..egyelőre úgy néz ki, h az újszülöttek nem alszanak napi 20 órát, sokkal inkább annyit vannak fennt..Kismucim úgy határozott, h csak és kizárólag akkor nem bömböl, ha eszik ,vagy ,ha a karomban van..ha véletlenül le tudom tenni fél órára, akkor mosok-főzök-mosogatok-teregetek-esetleg meg is fürdök, hajat is mosok..néha eszem is, ha nem pont akkor kezd el bömbikézni, mikor éppen leülnék enni.A hogy nappal lepihenjek, az elhetetlen, így se végzek semmivel.Persze mindenki mondja, h lazítson az ember, dehát enni kell ,tiszta ruha kell,stb...Ma megígérte a Robi, ha hazaér munkából alhatok egy kicsit.
Sokat bukik, talán már hasfájós is, nem tudom.Majdnem annyit sírok ,mint Ő, van ,h együtt zokogok vele, mikor már végképp tanácstalanul járkálunk az éjjel a szobában.
Aztán újra, meg újra elkap a kétség, h van -e elég tejem, tegnap ugyanannyi súlyt mértem mint előző nap, ma már hajlamos lettem volna elővenni a tápot, de lemértem evett 70-et, ami még sok is ,aztán fejtem még egy decit, szóval tej az van, csak kibukja..ha hétfőig nem nő a súlya, vihetem dokihoz.
Amúgy két napja úgy döntöttem végképp felhagyok az időre etetéssel, akkor és annyiszor fog enni ,ahányszor csak elfogadja a cicit, mert mellből képtelenség adagokat mérni, meg 7*60-at etetni, micsoda baromság...tegnapelőtt emiatt nem volt csak 6 evés, mert napközben tartottam a 3 órákat, aztán meg este 8-tól aludt hajnali 1-ig, amikor pánikolhattam ,h atyaég,eltelt 5 óra, éhenhal...amúgy már ne mfejek rendszeresen, viszont lett az egyik hónom alatt két diónyi csomó, ez lehet a cicitől, vagy nincs összefüggés,hiába masszírozom csak jobban fáj.
Tegnap kimentünk először 10 percre, addig aludt legalább...

Egyébként éppen úgy aggódok érte, mint amikor odabennt volt, egyáltalán nem lett sem egyszerűbb, sem könnyebb..lehet már örökre így maradok, alig merek mellőle elmozdulni.

Megnézegettem miket írtatok,úgy nézem minden kis beteg túlvan a nehezén,
Lottinak külön nagy puszi, amiért ilyen kis ügyes volt!!
Bende, Any örülök, h a Ti gyerkőcötök is jól van már!

Megnéztem a képeket is, továbbra is csak szépséges babák "laknak" ebben a topikban!!
Martinka is csodaszép, bár engedjétek meg ,h azt mondjam ,nekem (a szememnek) nagyon furcsa látvány egy kb 4 kilos kisbaba, máshoz vagyok szokva... :(
Kismuci 2560 gramm és holnap három hetes.

Aranyos kis "gyerekszáj" szövegek, máskor is írjatok ilyesmit,kicsit jó volt nevetgélni!!!!!

Vmelyik nap akkorát bőgtam a férjemnek..hogy béna vagyok és utálni fog a fiam, h nem értem ,amit mondani akar, h azt hittem majd mindig tudni fogom..h így jó anyának érez -e majd..hm,nehéz ez csajok, nem is gondoltam ,h ennyire..szeretném, ha legalább ezredannyira szeretne, mnit ahogy én szeretem ŐT!

Kép Kép

puszi mindenkinek!

KépKépKép
tünci28

Sziasztok!

Tünci, ismerős, amit írtál, Lexi se olvasta a tankönyvet, alig aludt újszülöttként. Kemény volt, és csak annyit tudok mondani, hogy kitartást, idővel jobb lesz. Tudom, ez kevés. Bátor pedig nagyon szeret téged, ehhez kétség sem fér, majd mutatni és mondani is fogja. :wink:

Katinka, ez haláli volt. :lol:

Matyinak puszi, ezeket sajnos nem lehet elkerülni. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Tünci, én is tudom, miről beszélsz. Lili sem volt hajlandó aludni eleinte, pedig nekünk is azt mondták, az elején majd csak eszik meg alszik. Hát ő evett meg sírt. Meg sem tudom számolni, hány kilométert sétálhattunk vele a lakásban. Az első három hónap volt nagyon kemény, tök ciki, de nem is nagyon emlékszem arra az időszakra, összemosódott minden. Arra emlékszem, hogy ott ültünk felette, mikor betöltötte a harmadik hónapot percere pontosan és vártuk a csodát. :lol: Ami persze abban a pillanatban nem is, de akkor már tényleg hamar eljött.
Látom, már picit levegőztetek, Lilinél az nagyon bejött, ha kint altattam az erkélyen, sokkal többet aludt úgy. Próbáljátok majd ki.
Puszi nektek, egy kis tünemény ez a kicsi fiú! :)

Jaffa, szerintem összebeszéltünk, mert én is indulok a kertbe, délután meg a városba készülünk mi is négyeseben. Lehet, hogy találkozunk majd. :wink:
Ja ne izgulj, mi is zabáljuk a lányok nyuszicsokijait. :oops: :lol: Tudod, csak óvjuk a fogaikat, a miénknek már úgyis mindegy. :wink:

Szegény Matyi, puszik neki! Ma barátnőm kisfia a Püspoki Palota előtti vas láncot rántotta ki, szerencsére az ijedtségen kívül itt sem lett baj.

Ja, amiért jöttem, hogy a Halász J. koncertre már csak a du. 2 órás előadásra vannak jegyek, szóval aki szeretne menni, minél hamarabb vegyen. Félre is lehet rakatni. (Barátnőm adta az infot, mi ma délután megyünk venni, ha valakinek kell, szóljon.)

Katinka

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok!

Kicsit elhavazódtam, de most írok pár sort. Mivel itt a jó idő, csak aludni jövünk fel a lakásba a maradék időt a játszótéren töltjük. Valószínűleg holnaptól ezt úgysem tehetjük meg.

Az első 3 hónap káoszához nem tudok mit hozzátenni, mert Nyanyó csak evett, aludt, meg néha nézelődött egy kicsit. Nagyon kevés sírás volt. Mikor hazajöttünk a kórházból, anyukám főzni akart ránk, de egy nap után megkértem, hogy hagyja meg nekem, mert ha még ennyi dolgom sincs, akkor unatkozom.
Kitartás Tünci!!!!

Nyanyó mostanában jól alszik, csak egyszer- kétszer ébred fel éjjel. Biztosan azért is, mert rengeteget rohangál a friss levegőn. Húsvétkor Apuméknál kereshette a fűben a nyuszi ajándékait. Nem nagyon értette, hogy miről szól az egész, de nagyon élvezte, mikor újabb és újabb csomagokat talált. Mindenkiét megkereshette, aztán kézbesítette a címzettnek.

Nagyon jókat dumálnak a csajok:))) Niki még csak háromig számol és mondatokat még nem mond. Ha suttogok, Ő is elkezd suttogni. Mostanában minden este megbeszéljük, hogy mit csináltunk aznap. Tegnap este suttogva megkértem, hogy súgjon a fülembe valami szépet. Erre Ő : kutya, mama, virág Megvan a fontossági sorrend:))))
Szeretlek szót még nem tudja mondani, csak azt hogy szekke. Viszont ilyenkor megölel és úgy mondja. Nagyon bújós. Főleg ha fáradt. A héten elvittük bőrgyógyászhoz is. Mikor meglátta a váróban a fehér köpenyt, már tudta, hogy itt doki lesz. Hozzámbújt és mutatta simi simi, haja. Mindig simogatni kell. :)))

Mint tudjátok közben állást is keresgélek. A héten megvolt az első interjú. Tegnap felhívtak, hogy bejutottam a következő körre. Ez jövő héten lesz. Ha ügyes leszek, akkor enyém az állás és sajnos már nem leszek napi 24 órát a fürtös Tündérkémmel. Erre is készülök közben.

Mindenkinek szép délutánt.

Lottikának nagyon gyors rehabilitációt. Hamarosan használni fogja azt a lábát is.

Ja Halász Juditra lehet benevezünk mi is...Bár az időpont pont alvásidőben van.
bende

tünci!!!
jó ha a babakocsiban alszik. pont bende volt az, aki órákat volt képes sétálni nikivel, amikor aludt.
egyébként van, akinek az igény szerint szoptatás jobban bejön.
barátnőm kislánya eleinte 3 óránként evett.
nem votl jó. utána átálltak igény szerint. ha olyanja volt, 2 óránként, ha olyanja volt, akkor 3-4 óránként evett. annyit, amennyit ő akart.
Bátorka még pici, lehet, hogy jobb a többször kevés, mint az egyszerre sok?

egyébként meg biztosan jól csinálod. ha sírsz, természetes. ilyenkor még nagyon tombolnak a hormonok.

nekem is jobb volt, ha mellettem volt. kiságyban ugyan, de ahogy kinyitottam a szemem, kinyújtottam a kezem, ott volt, hallottam ahogy lélegzik a Zsófi és megnyugodtam.

és nem baj, ha bizonytalan vagy. pláne az elején.
ha aggódsz inkább kérd ki a védőnő vagy a doki véleményét. inkább 100szor feleslegesen vinni dokihoz, minthogy bármi is legyen.
Vendég

szia bende!!!

remélem hamar találsz munkát! és remélem nem kell majd túl sokat dolgoznod, hogy nikivel is tudj annyit lenni, amennyit szeretnél. vagy ha annyit nem is, de minél többet.

katinka!
nem semmi csajszi!

jaffa!
mi is esszük a csokikat. meg ugye kaptunk egy adag szaloncukrot is :D Zsófinak csak a minőségibb csokit adtam.
kindert, meg kindertojást. bocis nyuszit együtt ettük meg a tibiset is.

winchi!
matyi nagoyn ügyes!
és örülök, hogy nem lett baja!

tegnap én is megijedtem. ZSófi addig -addig ugrált meg vetődött az ágyon az apjával, hogy végül szépen beütötte a fejét a radiátorba.
Vendég

tünci: ne legyél elkeseredve, biztosan mindent jól csinálsz. Dorka is egy bömbigép volt. Én is csak sokszor sírtam mellette, hogy mi is lehet a baja....kell idő, mire megszokod, hogy éppen miért is sírhat, mire észreveszed, hogy máshogy sír, ha éhes, máshogy, ha bakakilt, ilyesmi. Tutira jó anyuka vagy. Ilyenek a babák. Én még sokszor a majd két éves lányomnál sem tudom miért sírdogál, de annyi előnyöm van, hogy nagyjából el tudja magyarázni, persze van, hogy nem mond semmit, csak bőgicsél. :) Amúgy, mintha magamat látnám, én is ilyen voltam az elején.
A bukás miatt se aggódj, majd kinövi. Dorka is ugyanilyen bukós volt. (Lehet sok levegőt nyel, és azért bukik, vagy nem tudom, én is mindig kerestem az okát, de nem jöttem rá a mai napig.)
Nem győztem ruhát cserélni, meg mosni. :) Elnövi majd, de ha mégis aggódsz, beszélj a gyerekorvossal. Szerintem is próbáld igény szerint szopiztatni, lehet, hogy gyakrabban kevesebbet kér enni. Nem egyforma. Nekem is elején Dorcsi 2 óránként szopizott. Tejci van bőven, látod, nem kell aggódni. Szerintem is próbáld kocsiban altatni nappal, és nyisd ki rá az ajtót, vagy tedd ki a teraszra, ha 20 fok van. Dorka olyan jókat aludt kint a kocsiban, én meg tudtam csinálni a dolgom közben.
Természetes dolog, hogy aggódsz érte, ezen mind átestünk. Sosem fog elmúlni, csak majd mérséklődik az idő múlásával, ahogy nődögél.
Ilyet pedig ne is mondj, hogy utálni fog a fiad!!!!! GRRR
Imádni fog, ahogyan te is őt, sőt, már most imád, hiszen te vagy az anyukája.

KépKép
ancsi_pancsi

jaffa, katinka: csatlakozom a kertészkedő klub-hoz. :D:D:D
Most ültettem át egy pár eperpalántát, meg a málnát felkötöztem, na meg a virágoskertet is rendbe raktam. :)
Jó sétát nektek délutánra.
Lili nagyon aranyos lehetett. :D:D:D:D
Szerintem mi nem megyünk a koncertre, apának dolga van itthon....sajnálom nagyon, talán majd legközelebb.

winchi: még jó, hogy nem lett baja Matyinak. Nagyon veszélyes dolgokat tudnak csinálni.

bende: remélem sikerül a munka. Szorítunk, csak írd meg mikor mész legközelebb. :) Niki de édes lehetett a rendelőben. :)

KépKép
ancsi_pancsi

de jó lehet ilyenkor kertben!!!
beszéltük az egyik csajszival játszón, hogy itt a ligetsoron van egy eladó ház. van hátsó kis udvara, meg elöl egy nagyobb.
és de jó lenne, plusz a játszó is ott van, meg a tó is közel.
de hát beleért a kezünk a bilibe.
anyuméknál jó volt. kiültem olvasni a hintaágyba, amíg Zsófi meg az apja auldtak.
most megint türelmetlen vagyok, annyira el szeretnék már költözni...
Vendég

Szösz: a te Rékádat láthatam ma délután a Tolnai utca mögötti játszón? :wink: Jól megnéztem magamnak, aztán mikor a Papa hintáztatta és énekelte neki , hogy hinta-palinta, hintázik a kis Réka, akkor már biztos voltam. Nagyon aranyos. Tényleg milyen kis törékeny.

Lilil beszólása nagyon jó!

Tünci: ne gondold, hogy rossz anya vagy. Ezeken az időkön majdnem mindenki át megy. És igen is szeret az a pici fiú, hiszen Te vagy az anyukája.
Nagyon szép kisbaba, és ahogy Apával fekszik, hát....

A csokinyuszi efogyását én is támogatom:) Pedig nem kéne, mert vissza jött 2 kiló. :evil:

Kép
Kép
rhkrisztina

Kriszta! Igen az én Rékám volt! Jót nevettem, hogy a nagypapa (aki igazából csak tiszteletbeli, nem vérszerinti) énekelt! :lol: Na majd, elmondom neki, hogy lebukott! Ti arrafele laktok? Kár, hogy én nem voltam ott! Na majd egyszer talizunk! :wink:

Bende! De fura, hogy Te meg már mindjárt dolgozol! Most születtek még csak a Manók! :shock:

Tünci! De jó, hogy bejelentkeztél! Majd belejöttök! Az elején szerintem majdnem mindenki bénának érzi magát! És ne aggódj szeretni fog Kismuci! Nagyon! Az elején én is sokat sírtam, sokszor nem tudtam elaltatni, és sokszor csak apának sikerült. Azt gondoltam, hogy engem nem szeret. Most meg már csak velem jó, és ha pár órát nem lát, utána kitárt karokkal rohan felém Réka! És mi is nagyon-nagyon sokat sétáltunk Vele. Vannak ilyen babók! Az pedig szerintem nem olyan nagy gond, ha nem mutat minden nap hízást a mérleg. Nekem a védőnő annak idején azt mondta, hogy kb. heti 100 g- hízásnak kellene lennie. (Bár nem tudom, hogy ez a 3 kg alatt mennyi? ) Az apás-babás kép meg szupi! Nekünk is van ilyen! :D

Szösz

KépKép
szosz

Szösz: Válasz ment. :) Kettő is. :D

Na meg persze másoknak is, és ismét köszönöm a priviket még egyszer! nagyon sokat segítettetek!

Csokinyuszi: Ne is mondjátok. Én is megettem ma egyet. Lelkim is van, meg egyből ég a gyomrom. Tegnap bezzeg jó kislány voltam, és nem égett. (de Kinder volt, nyamnyamnyam)

Kertészkedés: Én is csatlakozom! Ráparancsoltam a férjemre, hogy ülessünk fákat. :twisted: Szegény este 8-ig azt csinálta, és most van sok szép kis tujánk! :twisted: Közben megtaláltuk a büdös okát a kertben. Egy cica bebújt a kutyaházunkba elpusztulni. De az én csodás férjem ezt is elintézte, és közben nagyon rosszul lett szegény. nem is csodálom. brr.... Most majd előrébb kell hoznunk, nehogy kihasználják az anyacicák (a környéken rengeteg van), és valamelyik ideszüljön nekünk, merthogy kutyánk még nincs. (a házat tavaly elhoztuk anyósomtól, mert a Férjem régi kutyájáé volt)

Tünci: Az én Manóm is irtó bukós volt! Folyton jött belőle valami. Néha meg kidobta a taccsot is (azóta is, pl. ma is sikerült neki), na az igen durva volt... sugárban. Majd kinövik. A bukása kb. a 6-7 hónapban elmúlt. Azóta fogzáskor előjön a hányás időközönként.
Hidd el, hogy nagyon jó anyuka vagy! A kisfiadnak Te vagy a legjobb anyuka a világon, és imádni fog! Már most is szeret, csak még nem tudja kifejezni. :D:D
A hormonok ilyenkor még elég durván működnek, így ez a sok bőgés természetes! Fel a fejjel! :)
Van légzésfigyelőtök? Engem az nagyon megnyugtatott. Már amikor nem a mi ágyunkban volt (esetek 90%-ban :lol: ). Még egy éves korában is bekapcsoltam a délutáni alvása közben. :oops:

A gyerekek beszólásain annyira jókat nevettem, elmeséltem a férjemnek is! A "fontossági sorrendek" is nagyon tetszettek :D:D Olyan édesek! Én is várom már, hogy Peti végre megszólaljon. :D:D

Krisztina: Szegénykém! Ha annyira nem akar állni, akkor valami csak fájhat Neki. Vagy csak megszokhatta "fél lábon"? Remélem, minél hamarabb rendbejön!

Winchi: Iszonyat, milyen önveszélyesek ilyenkor! Az én fiam meg a lépcsőn akar lesétálni folyton, a hajam égnek áll. Szerencsére ha rászólok, hogy várjon meg, akkor megáll, és adja a kezét, hogy fogjam. De simán leesne, ha nem lennék résen. Ahogy meglát egy lépcsőt, máris rohan. Örülök, hogy egy kis ijedtséggel megúsztátok!

Kép

Kép
nikuc

nikuc!
Zsófi is imád lépcsőzni!
egy ismerős anyuka azt mondta, hogy a lépcsőzéssel olyan izmokat is fejleszt, állítólag, amik a szobatisztasághoz is kellenek.
ha úgy van, ha nem, biztosan jó.

de most nagoyn fél lefelé.
anyumék, egyből óbégattak és jól ráhozták a frászt szegényemre, hogy jajjajj lépcső, leesik.
alig akart feljönni, ahogy visszajöttünk, másnap a lefelé út is kész kabaré volt.
de vissza kell szoktassam. nehéz cipelni őt is meg a bevásárlás után a csomagokat is.
Vendég

sztori!

játszóztunk délután. krétával rajzoltunk. egyszercsak odajön, tartja a kezét, mint egy úri dáma. ésközli, hogy poros.
és nem szerette, hogy poros a keze. nem is sokat rajzolt...

a csúszdát le kellett söpörni, mert az is poros volt. de le kellett söpörni minden lépcsőfokot is felfelé, mert az is poros volt.

sétált a homokozóban és elesett. és jött oda, hogy poros, poros, teljesen kétségbe volt esve, homokos lett a keze meg a ruhája...
Vendég

Any: Ezt még nem hallottam! Akkor Peti hamar szobatiszta lesz, mert minden nap egy órán keresztül csak fel-le mászkálunk a lépcsőkön. :lol: Mondtam neki, hogy viszem magammal szülni. :lol:

Édes lehet Zsófi! A szomszéd kisfiú is utálta tavaly, ha koszos a keze, és ahogy bírják tartani... :D:D Meg lehetne Őket zabálni. :D:D Peti a fűbe nem hajlandó letenni a kezét. Annyit nevetek raja, mikor ott ül fenékre, és nem tudja, hogy álljon fel. :lol: :lol:

Kép

Kép
nikuc

Tünci! Üdv a klubban! :D
Tegnap este kilenckor mikor leraktuk a fiunkat aludni kipurcanva ültünk a nappaliban, délelőtt aludt kétszer 13 percet /mértem/, délután 3 órát, de csak mert sétáltunk és 5-től 9-ig üvöltött, felváltva sétáltunk vele és bizony le is raktuk és csak néztük, hogy bömböl, mi meg leültünk enni. :oops:
Szóval nem vagy egyedül, ő sem eszik, alszik....nézek is nagyokat, mikor olvasom, hogy hát még ők 20 órát alszanak.....mi is eszünk és bömbölünk.
Csak én sem rázogatom mindig, bizony, ha itthon egyedül vagyok, ami hétvégét kivéve mindig, akkor meg kell csinálni néhány dolgot is, és akkor lerakom.

Férjem aludt vele este....tudtam pihenni, de mondta ám hajnalban, hogy húúúú, azért ez más alvás, pedig tényleg csak enni kel fel, azt is álometetésben, mert nem várom meg, hogy ébredjen, hanem 3 óra elteltével adok neki enni és így fel sem ébred. Alszik.

Hasfájás nagyüzemben van, már csak krumplit eszek, meg almát, de megpucolva, megfőzve, pürésítve azt is.......kevesebb is vagyok, mint amivel terhes lettem, bár néha fellázadok, hogy baromság ez a kaja rémisztgetés...nem lett jobb ugyanis.
Régen a nők biztos nem figyeltek ennyi mindenre, jó káposztát nem eszik az ember, de már lassan ott tartok, hogy félek, ha enni kell.

Betti
Kép
betti0412

Holnap egy hónapos! Hajnal fél egytől adhatom a Gripe Watert!
CSodákat várok tőle, de szerintem úgy járok, mint az összes többi szerrel.....
Június 11-ig nincs már olyan sok.
Észrevettem, hogy lassan nem zavar, ha sír. Immunis lettem a hangjára.
:D
Csak estére kipurcanok, szellemileg, fizikailag.

De imádom, akárhogy is gyűri az idegrendszerem! :D

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Lépcsőzéssel mi is így vagyunk, itthon nincs lépcső csak 3 fok így ha meglát egyet rohan és meg kell mászni oda-vissza!

Betti azért egyél rendesen! Főleg ha úgy veszed észre, hogy nem sokat számít ha nem eszel! Nehogy legyengülj! Szépen fokozatosan szokj vissza a kajákra! Nálam az elején a csirkehusi volt a sláger, ettem és éreztem is hogy több a tejci tőle! :lol:

Tünci kitartás!

Tegnap itt hagytam a pasijaimat este! Olvasókörbe mentem a könyvtárba 6tól fél 9ig elvoltam, szóval az esti programot ketten csinálták de simán helytálltak mindketten :lol:
Voltak sétálni és amikor hazaértek Matyi körbekiabálta a lakást, hogy aja aja :D

KépKép
winchi

nem szívem vágya ilyen hamar visszamenni dolgozni, de vannak olyan helyzetek, amikor mindent mérlegelve ez tűnik a legokosabb megoldásnak.
Mi is szeretnénk egy nagyobb lakást, lehetőleg minél kisebb hitelt felvéve. Ha nincs munkaviszonyom nem kapunk hitelt. Gyedre, gyesre egy egyszerű 0%- os Thm- es áruhitelt sem adtak. Ha van munkaviszonyom, könnyebb a hitel, nem mellesleg lenne is miből fizetni.
Ha nagyon akarnék itthon maradhatnék. Kenyérre, parizerre és vízre a gyesből is futná. Nem szeretném a családfenntartás összes terhét a párom vállára pakolni. Ráadásul minél később megyek vissza, annál nehezebb a visszatérés. Ezért érzem úgy, ha van lehetőség élnem kell vele.
Ráadásul abban a kedvező helyzetben vagyok, hogy nekem még teljes munkaidős állás mellett is jár Nyanyó 3 éves koráig a gyes. Ha lesz fizetésem, akkor azt nem kell felélnünk, hanem plusz összegként gyarapítja a családi kasszát. Félretehetjük, vagy mehet esetlegesen a hiteltörlesztésre.
Nagyon nehéz ilyenkor döntést hozni. Érzelmi és anyagi dolgokat összefonni és végül a legjobb megoldás mellett dönteni.
Maradnék, de tudom, hogyha még egy évet halasztok, akkor még kisebb az esélyem, hogy munkát kapjak. Így is jó időre kikerültem a munkaerőpiacról. Az észérvek a munkábaállás mellett szólnak.

Tünci! én Nyanyót mindig igény szerint szoptattam. Erről senki nem tudott lebeszélni. Ha 2 óra múlva éhes volt, akkor kapott, ha csak 4 vagy esetleg 5 óra múlva ébredt, akkor hagytam hadd aludjon.

Nikuc- ez a kutyaházas sztory :shock:
bende

jó reggelt!

winchi,de jó,h van ilyen egy kis faluban!!!és mit olvastatok???

mindenkinek köszi a bíztató szavakat,tanácsokat.azért nem szeretném ,ha azt gondolnátok,h panaszkodom,mert nem annak szántam..éppen csak a kétségek,érzelmi hullámzások..hihetetlen mennyire kiszolgáltatott lesz az ember lelke,szíve,h mennyire lehet aggódni..

betti,hát én már nem mondok semmit a kajákra,úgyis hiába beszélek neked. :wink: ha a krumplit bírod,minden tésztát,kenyeret is kellene szerintem.nem tudom,h egy vajas -felvágottas zsemle mennyiben bántaná a pocakját,vagy egy rántás nélküli hús,v zöldségleves..de te tudod.én ezeket eszem. mindenesetre azt olvasom mindenhol,h szoptatáskor plussz 500 kalória kell.jó,mondjuk a 17-ből rajtam még van 9 kilo,te meg szép karcsú vagy,úgyh nem okoskodok.. :wink: 8)
én gyanakodok a laktoherb teára,most megpróbálok kevesebbet inni,hátha.
bár az sem biztos,h a pocija fáj,mer t akkor is fájna ,ha a ringatom a popsiját,hm? :)
a sírást én még nem tudom hallgatni,max 1-2 perc,szerintem fél éves korára az ujja körül fog pörgetni.. :roll:
bende
sajnos muszáj észérvek szerint manapság.még soká lesz itthon elérhető a rész-v. távmunka.no meg h egy fizu is elég legyen.azt én is nemrég hallottam,h teljes állás mellett is jár a gyes,ezt érdemes kihasználni.Nyanyó bölcsibe megy majd,v ki vigyáz rá?És milyen munkát néztél?

szösz
idáig heti 200-at hízott,26-án hoztuk haza 2150-el és csütörtökön volt 2560,csak megijedtem ,h volt egy nap,mikor nem láttam gyarapodást..bár lehet előtte egy nagyobbat kaksizott.néha döbbenetes a pelus,két óra alatt teleteszi.. :lol: vmelyik nap lemértem 160 gramm volt. :lol: :lol:

KépKépKép
tünci28

winchi neked még írnék egy privátot,ha sikerül.
tünci28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?