Új privát üzeneted érkezett!

Luki, ezer millió drukk!!!!

Bibarci, szuper lehetett az állatkertben. Szerintem Zéti hasonló felépítésű lesz, mint Olivér.

Na, megyek, felébredt a nagyfiú. Csavargunk egyet, aztán várunk egy 2 héttel fiatalabb barátnőt :o))

puszi mindenkinek

KépKép
süni76

Sziasztok!

Kicsit eltűntem, ez a betegség nem volt egyszerű, de mostmár minden okés, bár tegnap a Heim Pál-ban kötöttünk ki, Jaminának reggelre a bal arcocskáján, a füléhez közel piros dudor jelent meg, és a füle is bedagadt. Dokinénihez rohantam vele, ott azt mondta, hogy kenegessem Fenistillel, meg adjak neki Calcimusc-ot, és meglátjuk, délutánra már dörzsölte a fülét, akkor a Fül-orr gégére utalt minket, ott közölték semmibaja... Most már halványodik, lehet hogy megcsípte valami. Tegnap este az ágy alatt egy poloskát fogtam (zöldövezetben lakunk, és most nagyon sok van belőle a fákon) Nem tudom az csíp e, de azért kiutasítottuk :)
Érdekelne ti mit tennétek, mert Jami nem akarja megenni a bébi főziket, sem az üvegest, sem amit mi csinálunk, a mi kajánkat akarja állandóan. Még a sütőtökösek lemennek, de a többi nem. Mondjuk a bébi ételek elég "büdik". Nem tudom mit csináljak vele...

Lányok!

Jön valaki jövő héten a lombikbébi talira?

Chesti!

Nikinek nagyon jól áll a lila, annyira szép a pofija. Hajával azóta minden okés?

Moték!

Gyönyörű a lánykátok, és gratula a pocaklakóhoz.

Süni!

Az orrszívás, míg kicsi volt Jami, könnyen ment, mert engedte, mostanában már nem, pedig azt hittem ez így marad...

Nika!

Édes Ati a képen, el sem hiszem hogy már áll, hogy repül az idő. Mi még csak most kezdünk forogni, de ami késik nem múlik :)

Vicuska!

Bölcsi? HOgy megy? Sajnálom az endót, én is holnap megyek dokihoz, hogy akkor műtét vagy még megúszom?

Vikkata!

Édes a fiacskád :)

Elan!

Még nem szeretnék ilyen cipőt neki, egyenlőre kocsicipőket veszek, csak tájékozódom. Majd ha már kúszik mászik, meg totyog :)

Mamm!

Zsófi csoda szép, milyen sok foga van már :) Azok a fürtök :)

Luki!

HOGy vagy? Nagyon szorítok :) Falatka vékony lány, de Jami nem annyira, mondjuk 74 cm, és most a betegség miatt fogyott is , nem akart enni, meg ment a hasa...

Bibar!

Jók a képek :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch!

Örülök, hogy túl vagytok a betegségen!
A tegnapi sztori se semmi!

Mikor lesz a tali? Te kaptál levelet??

Nálunk hála az égnek nincs gond a kajával. Csak azt hajlandó jóízűen megenni amit én főzök. A bébi ételt is elnyámmogja, de inkább anyáé kell. :) Van hogy 350-400 gramm is lecsúszik.
:oops: én meg csak pillázok, hogy meg merjem e egyáltalán mozdítani. :)

Kép
nika28

NIka!

26.án szombaton, ma kaptam a levelet, ha gondolod megírom hol, de valahova leraktam, megkeresem...

Jami nem eszik annyit egyszerre..., általában reggelire 200-260 tápi megy, tízóraira valami gyümi vagy bébi joghurt vagy ilyesmi (ez néha kimarad) ebédre elvileg főzi ez max egy üvegnyi étel, de sokszor annyi sem..., aztán ha nem evett tízórait uzsizik, de ha evett akkor nem... Akkor is valami olyan mint tízóraira, vacsira meg ugyan annyi tápi.
Az a baj, hogy nem nagyon kell az sem amit mi főzünk, bár most azt nyomjuk, az egy kicsit jobban megy...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch!

Megköszönném, ha elküldenéd. Aztán lehet, hogy én is kapok, csak amikor lent voltunk még nem volt a postás.

Ati sem az a tízóraizós, uzsonnázós.
A reggeli, az ebéd, és a vacsi a lényeg. Mi is vagy gyümölcsöt, vagy bébi joghurtot eszünk, de alig tudok valamennyit belediktálni. Viszont, ha nem enne akkor tuti nem bírná ki ebédig, ill. vacsoráig.
A súlyán meg nem látszik...9020 gramm. Olyan, mint az öcsém, Ő is annyit eszik amennyi csak belefér, és úgy néz ki, mint a nádszál.

Kép
nika28

Witch!

Kösz már nem kell a cím. Én is kaptam levelet! :)

Kép
nika28

Nika!

Oksi!

Ugye jöttök :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch!

Úgy néz ki, hogy igen. :)

Kép
nika28

Nika!

Az jó, mi is ott leszünk :)

Ki jön még?

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok!

Egy gyors jelentkezés.

Minden baba , gyerkőc nagyon szép, és nagyokat nőtek.
A betegeknek jobbulást kivánok. Mi is küzdünk a megfázással.

Luki szoritunk!!!!!

A két uj kismaminak jó egészséget és sok tejcsit kivánok!

Mi jól vagyunk. Jövőhéten megyünk vissza az ortopédiára. Majd jelentkezek, hogy mi lett az eredmény.
24 órában nyomom a gyerkőccel. Apja már csak aludni jár haza. Jön az ősz sürüsödnek a munkák. Ha itthon van akkor meg az üvegházat építi. Mikor meg a net közelében kerülhetek, akkor meg csak olvasásra jut idő. Éjjel még mindig 2-szer kelünk, de ez már nagyon jó. Nappal meg max. 2 órát alszik. Étkezés is fejlődik. Ritkán kell bébi kaját adni, már a mi kajánkat eszegeti.
Na megyek hallom ébred. Próbálok jönni. Nem csak ilyen kurta furcsán.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

pár kép.

Kép Kép Kép Kép

Jerika

Kép
jezsoerika

http://www.picturetrail.com/flicks/7567939/preview

Én is kaptam levelet, de mi nem tudunk menni, aznapra már más programunk van.

Witch, örülök, hogy túl vagytok a betegségen.

Judit

jucicuki

Juci!

Ti hogy vagytok? Jobban vannak a lányok? Sajnálom hogy nem jöttök...

Erika!

Jók a képek, abban a kő csőben (nem tudom mi a neve) csudi aranyos :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Írjátok meg légyszi, hogy hol és hány órától lesz a tali, mert mi is szeretnénk menni. Úgy néz ki, hogy jó is a dátum. :D

Zéti ma 3 hónapos. 6640 g és 65 cm :shock: Mekkora lesz ez a gyerek???? Az utóbbi időben nagyon szuperül megy a szopi, szinte csak anyatejet kap. Pedig egyáltalán nem figyelek oda a folyadékbevitelre.

KépKép
süni76

Süni!

Szept. 26. 10 órától 13 óráig.

Hűvösvölgyi Vígadó, II. ker. Hűvösvölgyi út 215.

Nem kell aggódni, nem mindig fog ilyen iramban gyarapodni. Le fog állni, és lesz olyan, hogy szinte semmit sem hízik.
Én is ki voltam akadva, mert Ati 2 hónaposan 6,5 kiló volt.
Most viszont "csak" 9 kiló. Az utóbbi pár hónapban már csak 20 dekákat hízott.
Minden esetre Ti is szép méretekkel rendelkeztek. :)

Kép
nika28

Nika, köszi! Közben megnéztem a postaládánkat :D Mi is megkaptuk.

KépKép
süni76

Lányok,köszi a drukkokat,nagyon aranyosak vagytok!!!!!

Bibarkám

itt sem bírom ki,szuperek a képek!Olivér szerkója tuti :D

Witch

jaj ezek a kórházasdik.....lehet hogy a poloska volt tényleg,még jobb így. :roll:

Nika

Te nem raksz képet????

Jerika

mekkorát nőttetek!!!!!!

Juci

raktál szüliképeket vagy lemaradtam..... :?:

Kép
lukrécia

Egyik kedvenc,a pizza :oops: (ettől hízunk ilyen szép nagyra :wink: )

Kép

Szerelmesen....

Kép

Kép
lukrécia

Bibar, nagyon édes ez a gorilla family. És a Lukis szerelmespár is. Hát esküszöm, annyira érzelmesek, mint akik 30 éve házasok. :D

Luki, nálunk a sült krumpli a menő. :lol: Mutatja a szótárában és mondja Hamm és veszi a szájába a kezét, olyan édi. :lol:

Süni, majd megáll ez a rohamtempó, ahogy Nika is írja. Lőrinc 86 cm, és 10,5 kg. Ja és 22-es a lába. :shock: És néha horkol is. :lol: A többi pasasos szokását nem is említem.. :oops: :lol:

Erika, de jó, hogy írtál! Nagyon édi ez a fiú. :D Drukk a kontrollhoz.

Lombikbébi talira mi sem tudunk menni. :?
torolve_20130114141731

Sziasztok! Ketten is kértétek ide is írjunk, most én megteszem, és első sorban kérdezni szeretnék. A kórházi csomaghoz kell a hazahozós cucc is, honnan tudom mekkora ruhát kell bevinnem? Az addig ok, hogy 56-os C&A-s rugit vettem pulcsival, de alá mekkora body kell? Sajnos bodyban megtapasztaltam nem a számozás, a cm-ek számítanak. Hogy válasszam ki mekkora kell?
Írták a bimbóvédőt is a csomaghoz, érdemes venni?

Más, aki Szűcsnél szült, de esetleg terhesgondozás alatt volt helyettesítője, mert szabin volt, szeretnék priviben néhány kérdést feltenni neki, jelentkezzen, ha kérdezhetek. Köszönöm...

Néha beleolvasgatok, ki mit ír, és nagyon édesek a gyerekek, elnézegetem időnként a képeket...

remény73

Sziasztok csajszikák!!

Meg sem kisérelek visszaolvasni :oops: :oops:
Bocsika de annyira elvagyok havazva.... :roll: :oops:
Minden baba egytől egyig gyönyörű és mindenki nagyot nőtt!!! :lol:
Most nem tudok mindenkinek külön irni. Azért a képeket megszoktam nézni ám!!! :oops: :lol:
megint nagy a pangás.... De majd talán most hogy jönnek az őszi esők.. :twisted: :twisted: :twisted: /úúúútálom az esőt / talán mindenkinek több ideje lesz a gép előtt ülni.
Nem tudom mi lesz velünk majd ha nem tudunk kimenni... :cry:
Akkora a mozgásigénye a Bencének hogy szerintem simán lebontja a házat. El sem tudom képzeléni hogy mivel fogom lekötni az energiáját. Úgyképzeljétek hogy amikor nem alszik kint van az udvaron vagy a játszón vagy épp útközben megyünk valahová... :roll:
egésznap csak motorozna . vagy csuszizna. Már elég jol tud mennei a motorral.Ha megyünk a játszótérre egész uton azt sorolja hogy: inta inta. és pont a hintát nem nagyon szereti.
egyre többet és egyre érthetőbben beszél. mond olyat is hogy azt sem tudom honnan hallotta! pl a: quva. :roll:
szóval már megvan minden oltásunk és a legutolsót már meg sem éreztük. Hál istennek nem lett beteg a 18 hostól.
Képzeljétek már minusz 13 kg-nál tartok. De meg kell hogy mondjam, baromira nehéz. nem először csinálom már de régen ennyi ráforditott energiával ennyi idő alatt már 20 kg fogytam. Most valamiért nagyon lassú a folyamat. Nem azért mert türelmetlen vagyok. Tudom hogy nem két honap alatt jött rám ezért nem is annyi alatt akarom leadni. de mégis...
de NEM ADOM FEL!!
most igy hirtelen ennyit. Mostantol sürübben jövök!! Becs szó :lol: :lol: :lol:

Luki!!!

Szoritok!!!! Falatkának szép nagy már a haja.

Puszi mindenkinek

Kép
fiona66

Dejóóó.. :D Úgyis én voltam az egyik. :lol: Meg most úgyis netezek, mert az uram valami csinnadrattás filmet óhajtott nézni. :lol:

Amikor kijön a baba, írtó kicsi. :D Nekem az 56- os ruciban is olyan kis iciripicirike volt.. :D Lőrinc 3400 grammal és 54 cm-el született egyébként. De kb. olyan 6 hétig olyan kis picike. :D

A kérdésedre válaszolva, én 56-ost vagy esetleg, ha van 50-es rucit tennék hazahozósnak.

Bimbóvédő nekünk kellett, engem lecsesztek, hogy miééééért nem a szülőszobás csomagba tettem. De nekem béna a bimbóm. :oops: A szobatársamnak nem kellett. Ez olyan bimbófüggő dolog. :roll:
torolve_20130114141731

Sziasztok!

Köszönöm a fiam dicséretét.

Bibar irtam pü-t.

Luki Falatka is nagyot nőt. Olivérrel fantasztikus páros. Jó őket nézni.

Vikkata Lőrincet szoktam iwiw-en nézni. Nagy fiu már ő is.
Mi most 14 hónaposan mértük. 84 cm és 9750 g, 22 mamuszt vettem neki bentre.

Elán Hogy vagytok? Javul Gábor náthája? Jó a fogmosásos kép.
Étkezéssel hogy álltok? Jól olvastam, hogy még a mászást részesiti előnybe a fiad? Ha igen, ne agódj. Keresztlányom bátya 16 hónapos volt mikor el kezdet járni. Most meg verseny szerűen kézilabdázik.

Gabicsibe Botond is kész nagyfiu. Ügyesen beszélget. Nálunk még anyit sem mond mint eddig. Mindent megmutat, kis ujával mutatja, hogy mit akar, de nem beszél. Csak a maga nyelvén. Nagyanya molesztálja végete, főleg engem, hogy erőltesem a beszédet.
De nem izgulok, majd elkezdi. Igy sem hallom a hiradót. Mindig akkor van mondandója neki is.

Vicuska Örülök, hogy javul az egészséged. Jót nevetem mikor egyszer irtad, hogy elaludtál baráti találkozon. Na a nem alvos anyuka az én vagyok. Még mindig 2-szer kell a manóm. De már ez jó. Nálunk nem jön be a plüssel alvás. Hanem van egy kedvenc hálóingem amit még álmában is ölelget. Azóta alszunk, sőt a saját ágyában, apa meg visszaköltözött hozzánk aludni.

Gombahölgy Hogy vagytok? 3-masban vagy 4-esben van a család?
Szopi hogy megy? Te hogy birod, Bence kéri-e még? Én mint szoptatos érdeklődők, hogy megy a dolog. Főleg a két különböző korut szoptatni milyen. Persze, ha nem zavarok a kérdéssel.

Bibar Gratula a fogyokurához. Kitartás a folytatáshoz.
Olivér kész nagyfiu. Jártok zenebölcsibe?

Witch Jamina szép kislány. Fránya bogarak mindenüvé befészkelik magukat, csak a bajt okozák. Jobulást a kislánynak.
A fiam kutgyürüben ül. Megszüntetük félig a gyürüskutunkat.
Az üvegház alakitottuk át.

Rebe Szépek a lánykák. Hogy tudod őket beállitani fotokhoz. Olyan jó, ügyes pozokat vesznek fel. Az enyém amint a gépet meglátja megakarja kaparintani. Állandóan bemozdul.

Jerika

Kép
jezsoerika

Sziasztok,

Nika, köszi a homeós orrspray tanácsot, ki fogjuk próbálni!

Süni, érdekes, Gábor a porszívózástól retteg (mármint az orrszívózástól, nem a takarítástól), a Sterimaros flakont viszont szereti, dugja az orrába, és mondja, hogy pss-pss :) Pedig szerintem is elég kellemetlen, de hát ki érti ezeket a gyerekeket? :)

Juci, majd muti a frizurákat! Nem semmi ez a hajtépés... még ilyet nem is hallottam, nem sírt?

Vikkata, mi is kedden voltunk oltáson... akkor 1 hét múlva várhatjuk a tüneteket, mi?

Luki, nagyon szorítok Neked! MIlyen kis szégyenlősen kéreti magát Falatka a képeken, nagyon édes :)

Bibar, klasszak a képek, nekem mindegyik tetszik, olyan szépek, művésziek!!! A zsiráfos fekete-fehér ISTENI!

Witch, próbáltál neki esetleg kicsit felnőttesebb bébikajákat főzni? Zöldfűszerekkel.. de azért mégsem annyira fűszeresen, mint nektek.? Meg vannak ilyen komolyabb bébikaják is, hátha azok bejönnek neki. Gábor a HIPP és a Nestlé nagy rajongója, és szerintem is finomakat csinálnak.

Erika, Marci milyen nagy már! Iszonyú sokat fejlődött. Örülök, hogy jobban alszik, talán így kipihentebb leszel Te is. Mit dolgozik a férjed?

Remény, én nem vittem bimbóvédőt, később sem használtam. De van, aki esküszik rá, ez változó... nem egy nagy tétel, inkább legyen nálad! Bodyból mi 56-sat vittünk, és féltem, hogy kicsi lesz, mert olyan nagynak saccolták Gábort... és olyan pici volt a body! Aztán lötyögött rajta, mint egy shar-pei kutyuson a bőre :D

Fiona, nagyon ügyes vagy a fogyással... hát bizony, a mi korunkban már nem megy olyan könnyen, mint 20 évesen. Ráadásul vannak mindig platók, amikor hónapokig nem moccan semmi. Na olyankor nem szabad feladni :) Jól csinálod Te, csak így tovább! Férjed mikor jön haza?

Rólunk: Gábor megkapta kedden az MMR-t. Kiderült, hogy az orrfolyása nem nátha, hanem a fogzás miatt van: egyszerre jön a 4 első őrlője. A popsiját le sem tudom írni, hogy néz ki. Persze irtó nyűgös, éjjel sem visszül túlzásba az alvást. Ami nem lenne baj (dehogynem), ha fitt lennék, de lebetegedtem :(
És utálom az esőt, szegény kölyög egész nap a teraszajtót nyalogatta.

Na dobok egy képet, és beájulok...

Kép

Kép
elan

Na még pár kép.
Kép
sóbarlangban

Kép
homokozik

Kép
Az első hajvágás mai nap. 14 hónapos.

Jerika

Kép
jezsoerika

Erika, még gyorsan válaszolok Neked, mert aztán ki tudja, mikor tudok megint jönni...

Szóval nálunk még mindig a bébiételek mennek, másból csak csipeget Gabi. Délelőtt azért egy fél banánt, vagy egy körtét csak úgy összevágva megeszik, meg persze megy a kölesgolyó, keksz, szendvicskatonák (2-3 db), de nagyobb mennyiséget csak pépesen fogyaszt.

A járásnak híre-hamva, csak négykézlábazik, és kapaszkodva sétálgat, de kizárólag a tereptárgyak mentén, kézenfogva nem. Sokan kérdezik, nem aggódom-e, de egyáltalán nem :) Ez genetika: én is és az apja is másfél évesen indultunk el.

Ööö... nincs valami tippje Marcell nagymamájának arra nézve, hogy hogyan kellene erőltetned a beszédet? Mert ilyet még komolyan nem is hallottam :D Gábor sem beszél, össz-vissz két szava van, szerintem nincsenek elkésve semmivel :)

Kép
elan

Tudom anno kérdeztem már mekkora is egy 56-os, de most mégis újra kérdezem, főleg a frissebb kismamiktól hány cm volt a váll-ülep távolság amit vittetek? Én most 29 és 30 cm-est tettem félre 1-1 darabot, de van egy 28-asom is, ami újszerű. Nem tudom melyiket tegyem be, a rugi 31 cm a váll-ülep távolsága.

Kell egy teljes 43 darabos pelenka csomag a kórházba? Ha nem fogy el, visszakapom a maradékot?

Két cumisüveget kell vinni, ott előttem adják bele a cukros vizet, vagy nekem kell megcsinálni?
Használ valaki sterilizáló folyadékot? A kórházban mivel sterilizáltatok, míg bent voltatok?

Bocsánat a kérdésekért, de felmerülnek bennem így 7 héttel a vége előtt :)

remény73

Elán Kőmüves a férjem. Sajnos nem helyben van a munka. Igy reggel fél 6-kor megy és este 6-nál előbb nincs itthon. De legalább fizetnek.
Kitartás a fogzáshoz. Nálunk nem volt ilyen durva, mint nálatok. Jó nem aludtam, de popsival nem volt gond. Ja 16 fogunk van. Már csak 2 van beduranva. Doki szerint az utolsó 4 meg 3 éves korig jön ki.

Fiona Gratula a fogyáshoz. Nagyon ügyes vagy. Csak igy tovább.
Bence meg egy örökmozgó. Jó, hogy tul vagytok a védőoltásokon.

Na megyek aludni. Sok voltam mára. GYerek meg mindjárt kell szopni.

Jó éjt mindenkinek.

Jerika

Kép
jezsoerika

Fiona, hajrá diéta! Én sem tudom mit fogok csinálni a lányokkal a négy fal között, de majd befigyelnek a játszóházak esős időben...

Lukinak:

http://www.picturetrail.com/flicks/7539092/preview
http://www.picturetrail.com/flicks/7514449/preview

jucicuki

Remény!

privi ment. :)

Kép
nika28

Remény!
Üdv itt!
Én is sokat agyaltam azon, hogy mekkora ruhát vigyek be. Anna nagy baba volt, 3950 g-mal és a kórház szerint 60 cm!-rel született. (Aztán a védőnő egy hósan mért 56 cm-t!) Én 56-os ruhákban hoztam haza, izgultam, hogy kicsik lesznek, de majdnem nagyok voltak. Az 56-os body kb. 30 cm-es, H+M-es, de pl. a Tescosak kisebbek, azokból is hordtunk kb. 1 hónapig 56-ost. A hazahozós cuccot szerintem ráér apa is bevinni, amikor már tudjátok, mekkora a bébi. Én utolsó nap hozzámértem, mert féltem, hogy kicsi lesz. Ha kellett volna, vitettem volna be nagyobbat, de nem volt rá szükség.
Bimbóvédő: nekem a kórházban javasolták, amikor elkezdtem kínlódni a szoptatással (császár miatt a szülőszobán szóba se jött a mellre tétel), úgyhogy ott megvettem a gyógyászati segédeszközboltban. Egy darabig használtam, talán segített valamit, bár szerintem inkább csak lelkileg, utólag belegondolva nem kellett volna.
A többi kérdésre nem tudok válaszolni, mert nem a Jánosban szültem, nekünk pl. egyáltalán nem kellett pelenkát se vinni.

Luki!
Szorítok, várom a híreket!!! Édes a szerelmespár!

Erika!
Édes Marcell, drukk a kontrollhoz!

Fiona!
Jó, hogy jöttél, gratula a fogyóhoz!

Süni!
Ügyes vagy a szopival, jó nagy már Zéti! Mi ma megyünk méredzkedni, kíváncsi vagyok...

Jobbulást a betegeknek, mi eddig még megúsztuk, kipp-kopp.

Bocsi, akiknek nem írtam, nagyon helyesek a gyerkők! Szép napot!

Rohanok ebédelni, etetni, aztán megyünk dokinénihez az aktuális oltásokra és kontrollra.

Kép
Kép
vuki124

Bibar
Nagyonnnnn jóóók a képek :D :D :D :D

Luki
Akkor remélem most is használni fog :D mikor kell vissza menned?Tündéri a lányod :D és ez a simis kép szupi!

Witch
Remélem jobban van már Jamina!Én úgy tudom a sima mezei poloska nem csíp csak az ágyi.Azt pedig új bútorral,szőnyeggel lehet behurcolni.Kaja ügyben nincs tippen, Boti minden evő :D

Elan
Nálunk a tengervizes spray a szájba megy,imádja szivogatni a sós lét. :? Hogy viselte Gabi az oltást?Nálunk szerencsére nem csúnya a popsija,de a fejrázás és az éjszakázás megy rendesen a foga miatt.Remélem már csak napok kérdése és kibújik a felső kettő,tiszta vérömleny a kis inye :(

Erika
Már ez is haladás!Kitartás lesz ez még jobb is! :wink: Örülök,hogy szépen fejlődik Marcell!Ki volt ilyen tejföl szőke a családban?16 fog :shock: :shock: nálunk még csak 6 van és most küzdünk 4-el!

Remény
Én is 56-os bodyt vittem nálunk is kicsit nagy volt.Pontos méretet nem tudok,de a C&A és a H&M -esek nagyobbak az átlagnál.Bimbővédő nekem nem kellett,pelenkát vittem egy csomaggal,de azt én használtam a kórteremben.Nálam csak 1 üveg volt és nem is volt belőle gond csak cimkézd meg,a vizet ők rakják bele.Én nem használtam ezt a folyadékot,sterilizálni meg nem kell nagyon,gyorsan eltelik az a 3 nap!Nekem jöhet a privi Szűcs dokival kapcsolatban!

Vuki
Kisfiam szavajárásával élve IRGUM-BIRGUM hol vannak Annáról a képek????

Fiona
Azért gratula az eddigi elért minusz kilókhoz!Azt ne feledd,hogy a hormonok által feljött kilók nehezebben mennek le,meg persze sajnos már nem 20-on évesek vagyunk :D Azt én sem tudom mit fogunk csinálni rossz időben a pici lakásban.Én is arra gondoltam megyünk játszóházba,úszni,ringatóra.A száraz hidegbe meg a játszóra.Már előre borzongok a hidegtől,én annyira úúúútálom!Férjed mikor is jön haza???

Képzeljétek vevőtalálkozón voltunk a Velencén egy wellnes szállodában,szombatra pedig ott maradhattunk akciós áron.(iszonyat drága,számunkra ez megfizethetetlen lett volna,de ott volt a toppon)Volt gyerekmedencéje amiből Botit alig lehetett kivadászni annyira élvezte.Vasárnap délelött az utolsó pancsolásnál mondtam neki,hogy köszönjön el a hápitól és a fókától.Oda ment hozzájuk és adott nekik puszit,pedig csak tartani szokta az arcát ha kérünk tőle.Annyira megható volt,hogy könnybe lábadt a szemem is.Hétfőn délelött fogta a poncsóját és közölte hápi,úgy sajnáltam mikor mondtam hogy nem tudunk menni,olyan kis csalódott arcot vágott.Nagyon sokat beszél már,szerintem karácsonyra folyékonyan fog dumálni.

és a végére egy pár friss kép :D
gabicsibe

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
gabicsibe

Sziasztok csajok!

Elhavazódva,így csak a fotókat néztem meg és gyönyörségesek a babák!

Betegeknek jobbulást!

Majd igyekszem visszakapcsolódni csak hétördögök a gyerekeim és nem hagynak élni!Megint visszatért a szaralvás!Dóri csak úgy hajlandó visszaaludni,ha ott maradok a kiságynál a matracon!Ezért reggelre mosott szar vagyok!Egyre keményebbek az ikrek!Veszekedés,szarnak a fejemre,dafke csinálnak mindent!Asztalra másznak,bárhol és bármikor Dóri levetkőzik!Ez csak akkor izgi,amikor épp teleszarta a pelust és hozza nekem diadalittasan,szaros seggel!De cuki!Rengeteget rajzolnal,zsírkrétáznak,sajna a földre,asztalra mindenhova!Puzzlezunk,most ezek érdeklik őket!

Luki!
Ezer drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Remény!
Jánosban szültem én is!
Bimbóvédőt én sosem használtam,de vettem!Te pelenkázod a gyereket a kórteremben!Vigyél popsikrémet is.Sterilizáló folyadékot én fél éves korukig használtam.Cumisüveget címkézd fel!Akkor adnak cukrosvizet a babának,ha nincs tejed!Szerintem bármilyen 56-os body megfelel!Saját rucit ne vigyél a babának,mert amikor beadod a csecsemősökhöz és ők pelusozzák valamiért,akkor bedobkák a közös szennyessbe és onnan a fene se találja meg!Kezére vigyél kis kesztyűt,mert hihetetlen nagy a körmük és két hétig nem szabad vágni nekik!Ja a másik cumisüveg az azért jó,mert ha van tejed,akkor le is tudod fejni!

Bocsi,hogy nem válaszoltam senki másnak,de hulla vagyok és szita az agyam!
Vendég

Sziasztok!

csak fotók most, Veszprémi állatkertiek:

Kép Kép Kép Kép

Irtó jó volt, majd írok, csak most alszasz. :lol:
torolve_20130114141731

Lányok, köszi a tanácsot ruha ügyben. Ezek szerint elég ha a párom a hazahozatal napján behozza az itthon összekészített ruhákat, s mikor hozzuk haza előtte átöltöztetem. A kiskesztyűt nem dobják szennyesbe, azt visszakapom?

Majd felcímkézem a kimosott üvegeim, meg beviszem akkor a peluscsomagom is...
Milyen popsikrémet vigyek? Bepanten? Vagy mi az amit kell? Sebhintőport mondtak a szülésfelkészítőn...de receptre lehet csak ha a baba megszületett :)

remény73

Sziasztok!

Elán Nagyi azt mondja, hogy ne akarjam megérteni mit akar. Igy kénytelen lesz a szótagokat formálni. De én viszont értem vagy megpróbálom érteni, hogy mit szeretne.
Gábort nézve mintha téged látnálak. Szerintem nagyon hasonlit rád.

Gabicsibe Nagyon szép helyen voltatok. Látni menyire élvezte a medencét. A szőkeség mind a kettőnkre jelemző volt. Kb. 6 éves korunkig szőkék voltunk utána lettünk barnák.

Vikkata Látni, hogy Lőrinc élvezte az állatkertet. Szép helyen voltatok.
Hasonlit az apjára. Jó, hogy tettél fel magatokról is egy-egy képet.

Vuki. Hogy birta Anna a védőoltást? Képet kérünk.

Szandra. Hogy vagytok? Próbálj irni. Kiváncsi vagyok, kicsi lány milyen már?

Most azon gondolkodtam, hogy be jött ez a náthás időszak, hogy venni kéne sópipát. Hogy ne mindig sóbarlangozunk. Antibogyoval meg nem akarom tömni a gyereket. Utána néztem a neten, hát 3 éves kortól ajánlják. Mikor már kontrolálni tudja a légzését. Hát addig marad a barlang. Ugyhogy ráérek venni. Eddig csak jót hallottam róla. Jó lesz ovis időszakra.

Benszi Hu. Nem semmi lehet a két gyerkőc. Most jót nevettem, de belegondolok, hogy az én gyerekem is lesz ennyi idős, akkor ő milyen turpisságot fog csinálni. Hogy reagálom le. Elgondolkodtat.

Na megyek gyorsan könyvelek egy kicsit.

Mindenkinek szép napot!

Jerika

Kép
jezsoerika

Sziasztok,

Ma reggel 5kor keltünk, ez a vég :) Szerencsére most így reggel 7-kor sikerült kicsit visszaaltatnom őúrfiságát.

Remény, sajnos ruhaméricske-ügyben nem tudok segíteni, mert már a padláson figyelnek a bőröndben ezek a picur ruhák. Én egy egészen pici csomag pelust vittem be a kórházba, csak akkor kell, ha veled van a szobában a manó, amikor a "keltetőben" van, akkor a csecsemősök pelenkázzák. A gyógyszertárban lehet kapni sima gyógyszertári popsikrémet, igaz, recept nélkül drágább, de inkább ilyet érdemes venni. Én 1 cumisüveget vittem, ezt a csecsemősök sterilizálják és töltik fel. Fertőtlenítő folyadékot nem vittem. A Jánosban amúgy bentre adnak ruhát, ahogy a lányok is írták, tehát csak hazahozós kell. Kiskesztyűt soha nem adtam Gáborra, nem karmolta ki magát és állítólag nagyon fontos, hogy érezze a kezével az arcát, meg a körülötte levá tárgyakat, esetleg be tudja venni a szájába, ha beletalál.

Erika, nagyon sok foga van Marcellnek, irigykedem. Talán nemsokára átalussza az éjszakát! Én sem teszek úgy, mintha nem érteném Gábort... én amúgy is engedékeny anyuka vagyok, ha érzelmileg biztonságot nyújt neki, hogy megértem, akkor ez van, max. később kezd majd el beszélni. Olyan gyereket még nem láttam, aki nem tanult volna meg, hova ez a rohanás, nem? A sópipa nagyon jó, de kicsit marja a torkot, tényleg nem biztos, hogy ilyen kis korban nyerő... mit szólsz a sólámpához? Mi most vettünk 2000 forintért a Media Marktban. Ez, meg fűtésszezonban esetleg egy párásító szerintem megteszi.

Gabicsibe, egyelőre nincs hatása az oltásnak, állítólag kedden várható majd. Boti nagyon édes a képeken, jó lehetett a wellnessezés! Nem semmi, mennyi mindent mondd már!

Benszi, kitartás! Sajnálom a kemény időket :(

Vikkata, Lőrinc édeeees :) Látom, nő a haja! És ezeken a képeken nem is szőke... nemrég tettél fel egyet, azon valahogy az volt.

Na megyek, beájulok még kicsit én is...

Kép
elan

Luki!

Továbbra is megy a drukk :) Falatka igazi kis csajszi :)
Valószínűleg a poloska volt, a dokinéni szerint is. Szeirnte a mezei is csíp, nem tudom...

Fiona!

én sem tudom mit csinálok Jamival, mert megszokta, hogy délután 3-4 körül lemenyünk, és estig lent sétálunk. Amíg beteg volt, nem vihettem ki, majd meg bolondultunk, eljött a 3-4 óra és jött a nyügi... Csütörtökön esőben sétáltam vele, nincs mit tenni, jön az esőkabát anyára is :lol:
Gratula a fogyáshoz, ügyi vagy nagyon, rajtam még 25-30 kg. van, de ha 20at lefogyok boldog leszek :) igazából szülés óta 15 már lement :)

Elan!

Vettünk mi is komolyabb babakajákat, de azokban van valami nem tudom mi, de visszabüfögi ami lemegy, már ha hajlandó megenni, mert azokat eltolja és fintorog (mondjuk én is megkóstoltam, megszagoltam, de az én gyomrom is felfordul tőlük). Fűszeresen még nem főztem neki, de lehet hogy kipróbálom. Mondjuk mi sem nagyon fűszerezünk, de egyenlőre még nem kéne a mi kajánkat ennie, kósti szinten okés de amúgy nem eröltetném...

Gabi!

Boti édes a képeken, cuki lehetett hápival :) Elvileg mezei poloska volt, a doki szerint az lehetett, mert más csípős állat nincs a lakásba... mindent átnéztem :twisted: :roll: :shock:

Benszi!

Hát nem irigyellek... Nem lehet könnyű. Azért valld be cuki lehet a pelussal Dóri :) (tudom most nevetek, de a helyedben sírnék). :lol:

Remény!

Én a II.-es Nőin szültem, de ott sem kellett se ruha se se hintőpor se semmi, mert adtak. Popsi krém szerencsére nekünk a kórházban nem kellett, a mai napig ritkán kell, főleg hogy már bilibe kakil a csaj, de régen is azonnal jelezte ha kaka van. Mi sudokrem-et használunk. A kesztyűt vedd le mielőtt viszik fürcsizni vagy ilyesmi, mert azt is eltüntetik, sőt a saját sapit is... a saját takarónk megmaradt :) A bimbó védőt én is a kórházban vettem...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Köszi a drukkokat,de sajna ma reggel a tesztem negatív lett..... :( Lilinél már egy nappal előbb is kimutatta,mint ahogy most néztem,szóval sajna ez most tuti.Bibaréknál vagyunk,sebecskét gyógyítani.... :roll: persze azért ez már nem olyan mint az elsőnél,de azért nem vagyok vidám.... :? :wink:
Hétfőn megyek.

Kata

Cicusnak is kb pont ilyenek a méretei,édesek lennének egymás mellett :lol: Jók a képek,veszprémi vagyok amúgy..... :wink:

Witch

én is ott szültem,ki volt a dokid?

Elan

5?Hős vagy :D

Benszi

köszi,képeket rakj :D

Gabi

de jók a képek....az alvós.....csúcs :? :? :?

Kép
lukrécia

Luki!

Sajnálom, de remélem hogy csak a teszt téved, nekem a vérvétel előtti napon olyan halvány volt, hogy csak na, és mégis akkor még ketten voltak odabent...
Dr. Lintner Balázsnál szültem. Nagyon jó doki... Te kinél szültél?

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Jajj, Luki!!! :cry: Olyan nagyon szorítottam. :? :oops: Most nem is írok mást. Puszilunk
torolve_20130114141731

Sziasztok!
Luki, én azért kívánom, hogy meglepetésben legyen részed.

Nagyon szépek a srácok a képeken. Szuper lehetett kimozdulni az állatkertbe is és wellnesezni is :D Na de majd nálunk is, ami késik az nem siet. Akarom mondani nem múlik :D

Witch, sajnálom a poloskás esetet. Remélem már semmi nyoma! Zétin is volt pár napja 2 pötty. Csípésnek néztek ki, pedig mindig alaposan átnézem a szobáját lefekvés előtt. Mindegy, ennél nagyobb baj sose legyen.

Remény, már minden kérdésedet megválaszolták a csajok, úgyhogy én már nem is írok semmit a kórházzal kapcsolatban. Max annyit, hogy nekünk is a gyógyszertári popsikenőcs jött be. A kórházba Sudocrem-et vittem, de azóta se használtuk. Állítólag nagyon kiszárítja a bőrt. Amikor nagyon kikaparta magát, akkor tettem egy-egy pöttyöt belőle a védőné tanácsára.

Hát az éjszakánk nem volt valami fényes. 1/2 3-kor, 3/4 5-kor, 6-kor is kelt. Nem tudom, mi lehetett. Most persze alszik.
Tegnap voltunk babamasszázson. Tetszett neki. A végére annyira elfáradt, hogy azt se vette észre, hogy öltöztetem :D

Puszi mindenkinek, kellemes hétvégét!

KépKép
süni76

sziasztok csajszikák! Kép
Kép
Kép
keresztanyuval

Kép

ez most egy próba mert tegnap nem tudtam felrakni egy képet sem. valamiért nem engedte a gép.
lehet hogy azért mert a fiam most telepitette ujra a gépet???
na mindegy most probálkozom. Teljesen másként van minden a gépen mint eddig :twisted:
probálkozom majd még jövök
Puszika

Kép
fiona66

Sziasztok!

Luki Ne ad fel. Majd a vérvétel eredménye megmondja biztosra.
Csak magamból indulok ki. Eséjtelenek nyugalmával indultam. Másfél napi vérzés után. Vérvételnél mégis 118 hcg volt. Viszagondolva nem is teszteltem. Szóval én még mindig szoritok neked.

Fiona Bence nagyot nőt. Látni rajta, hogy szereti a szabadságot.
Mennyi van még hátra apa hazajöveteléig?

Witch Elmult már a csipés? Én még személy szerint mindig rácsodálkozok a kiscsajra, hogy mekkora és milyen ügyes. Bilizésre gondolva. Az enyém mostanában jelez, hogy bent van a pellusba.

Süni az éjszakai kelés, lehet, hogy kezdődik a fogzás. Marcellnak már 3 hósan meg volt az első foga. Folyik a nyála? Keze a szájában ? Nálunk ezek a jelek voltak. Na meg egy pici hőemelkedés.

Jerika

Kép
jezsoerika

Fiona!

Bencus hatalmasat nőtt, döbbenet...

Erika!

Elmúlt szerencsére. Igen, Jaminál érdekes, mert már kicsinek jelezte ha bekakilt, azonnal görbült a szája, és nyöszörgött. Tisztába tettem és minden okés. :) MOst meg már ugye a bilibe megy :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Süni!

HOva jártok babamasszázsra? Nem lehetett semmi az éjszaka...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Sziasztok, Hű mire visszaolvastam! :lol:
Köszi mindenkinek a fürdőrucis dicseket! :wink:

Gabi, Nem volt semmilyen rossz élménye Zsaninak a hintával. Mikor kisebb volt, akkor semmi baja nem volt benne, igaz nem is szerette soha annyira mint Blanka. Most bele se lehet tenni. :oops: Mindegy nem erőltetem, majd ha ő akarja, jelzi.
Nagggyon komoly a fiatalúr! :D A zöld melegítőnacis képen annyira cuki, az a póz, és az a pofi! :lol: A puszilgatással meg olyan cuki lehetett! Nem semmi, hogy így beszéltek. Mi még semmit. :wink:

Zuzmó, Örülök, hogy jelentkeztél. Nagyon szépek a gyerkőceid, rengeteget nőttek! :D

Chesti, Hú, már ovi. :shock: Hihetetlen szaladnak a napok. Megnéztem a videót, és nagyon szép lett. Én is mindig neki akarok állni az egy éves klippünknek, de nem marad rá időm. :oops:

Elan, Mi ugye nemrég voltunk ortopédusnál, és ő szupináló cipőt javasolt a csajoknak, mivel befelé dől a lábuk. :oops: Aztán beszélgettem a védőnővel, és arra jutottunk, hogy ilyen korban nagyon sok gyereknek befelé dől a lába. Mondjuk ezt az ortopédus is mondta, meg hogy inkább ez csak nagyon korai megelőzés. A védőnő azt tanácsolta, hogy most télen már adjak cipőt rájuk bent is, és benti cipőnek vegyek szupinálót, pl. Salus-t, Supi+-t, vagy ilyen fajta Siesta-t (az ortopédus ezeket írta fel). De megmondom őszintén, még nem vettünk ilyen cipőt, mert egyrészről – és ezzel most senkit nem akarok megsérteni – nekem abszolút nem tetszenek ezek a cipők külalakra (kivéve a Siesta, mert abban vannak szépek), másrészt meg eléggé idegenkedem attól, hogy bent is cipőben legyenek. Egyenlőre bent csak simán zokniban vagyunk. :oops: Kicsit tanácstalan is vagyok ez ügyben. Már megfordult a fejemben, hogy elmegyünk egy másik ortopédushoz is, kiváncsi lennék mit mondana.
Amúgy az Elefanteneket általában mindenki dicséri. :wink:
Járás miatt jól teszed, hogy nem aggódsz. Jó az a mászás. :D Fontos. Volt nemrég nálunk egy ismerős vendégségbe, és ő mesélte, hogy a tesójáék kislánya rosszul lett, majd emiatt elmentek vele fejlődésneurológushoz. És kiderült, hogy mivel a kislány nagyon rövid ideig mászott, olyan mozgásfejlődési lemaradásban van, és nem tud bizonyos alapvető dolgokat megcsinálni, amit már tudnia kéne, hogy csak tornával korrigálható. Ha nem lesz rosszul, ki sem derült volna. :shock:

Witch, Jó nagy a csajszid. Blankám még nincs ennyi kilóban, hosszra se sokkal nagyobb. :wink: Én is csak a motiválást (játékokkal, kedvenc dolgokkal) tudom ajánlani a hasra szoktatáshoz. Próbáld minél többet letenni a földre, és szerintem minél kevesebbet ültesd a játékhoz, tedd inkább hasra és hagyd csak küzdeni. :wink:
Ilyen csípés dolgok lesznek még. Nekünk hatalmasra tud dagadni pl. a szúnyogcsípés is. :wink:

Moték, Hatalmas gratula, ez aztán a jó hír! :D Krisztina pedig nagyon szép!

Süni, Nagyon szép kis formás a fiad! :wink:
Én csak akkor használom a Sterimart, ha nem folyós a cucc, hanem látom hogy egy picit száraz is.

Bikmakk, Nem tudom olvasol-e minket, de először is gratulálok, és sok boldogságot nektek! :D Amin keresztülmentél, azt pedig nagyon sajnálom.

Vicuska, Na mit szól Rami a bölcsihez? Gratula az új munkahelyhez!

Kata, Helyes a fiad! :wink: Jók a képek!

Mamm, Zsófi baba nagyon szép. :D Jöhetnél többször is, legalább képekkel, mert sajna nekem nincs időm megnézni a blogodat, bármennyire is szeretném. Te mit dolgozol egyébként? Jó pihit nektek! A verekedés nem lehet egyszerű, de szerintem se nagyon tudsz mást tenni, mint elmagyarázni miért nem jó ez.

Bibar, Szuperek az állatkertes képek! Én is úgy mennék, de azt hiszem az idén már kihagyjuk, majd jövőre. :wink:

Erika, Szuper, hogy te is bejelentkeztél! :D Nem állítom őket be a fotóhoz, nem is lehetne. :lol: Sokat kattintok, mire egy jó sikerül. Szerintem a beszédet nem lehet erőltetni, meg hát miért is kellene?! Mi sem beszélünk, de én abszolút nem aggódom emiatt. Annak is eljön az ideje. :wink:

Luki, Hát egy kis tündér Falatka! Olvastam ám, hogy visszamentél a fagyikért, csak írni nem volt időm, de nagyon drukkoltam/drukkolok. :wink: Én azért remélem kellemesen fogsz csalódni. Nekem az ikrekkel tök halvány volt a csíkom, sőt valamelyik teszt nem is mutatta őket. :wink:

Remény, Már írták a többiek, az 56-os rucik szerintem is jók lesznek. Mi 50-ben jöttünk haza, és Blankámra még az is nagy volt. Én Szűcsnél szültem, de mindig nála voltam, helyettesítőnél soha. Pelenka csak akkor kell, ha te teszed tisztába a kicsit a szobádban, de bent a sajátjukat használják. A cukrosvizet ők beleteszik. Én otthon kifertőtlenítettem az üvegeket, ott már nem. Én nem cimkéztem fel, nem cserélték el így sem. A kiskesztyű bent volt mindig a kis hordozóban, amiben "laktak". Én Bepanthent vittem a kórházba, aztán otthon már a gyógyszertárit használtuk. Több félét kipróbáltunk, de mi még a mai napig is gyógyszertárit használunk, mert az vált be legjobban. :wink:

Fiona, Kitartás, a 13 kg nagyon szép! Nekem sajna erőm nincs elkezdeni, pedig nagyon kéne, mert sz..ul érzem magam a bőrömbe. :oops: Sajna napközben nincs sok időm enni, és hát este pótolom. :oops: A stimu előtti súlyomhoz képest +5kg van rajtam, csak már akkor is 20kg-val voltam több mint kellett volna. Szóval lenne miből leadnom. A hasam meg akkora, hogy jobb nem is beszélni róla. :oops: Megműtetni viszont csak fogyás után érdemes/lehet. Helyes Bence!

Juci, Hogy bírták a füllyukasztást a csajok?

Rólunk: elkezdtünk Ringatóra járni. :D Hű csajoknak nagyon bejött. Táncoltak mind a ketten, el voltak tőlük ájulva, hogy így elsőre milyen jól reagáltak. Van nálunk is Csiribiri, lehet azt is megnézzük. Sőt találtam olyan játszóházat Harasztin, ami már egész kicsiknek, fél éves kortól 3 éves korig jó, külön rész van nekik. :wink: Szóval azt hiszem lesz elég programunk a rosszabb időben is.

Mi is tervezzük, hogy megyünk a lombiktalira. Gabi, Elan ti nem akartok jönni? Naaa, gyertek! Úgy találkoznék veletek! Aki még jön, azokkal meg lehetne egy hasonló időpontot beszélni, hogy ne kerüljük el egymást. Egyáltalán meddig tart ez? Egész napos? Vagy?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rebe 2009.09.20 09:36-kor.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!

Már megy hason, mióta vissza tud fordulni :) Magától nem fordul hasra, de ha úgy teszem azonnal átfordul :)
Örülök hogy jöttök talira.
10-13-ig tart, sztem mi oda megyünk 10-re ha cicusom fel kel időben :) :wink:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Witch, Akkor majd alakul magától is a hasra fordulás! Beindul, aztán nincs megállás! :lol:
Mi szerintem Pestre kaptuk a meghívót, hiába kértem hogy javítsák a címünket. Így nem is tudtam volna a részleteket nélkületek! Nálunk is a csajok ébredésétől függ az érkezés, de 10-11 között biztos oda tudnánk érni! :wink: Jó lenne, ha nem jönne közbe semmi apának! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?