Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!

Motéknak gratula!

Krisztina csodaszép lett, milyen nagylány már!

Buli jól sikerült, kilenc gyerek + szülők, de nagyon szépen eljátszottak (már a gyerekek). Igaz beszélgetni semmi időm nemvolt, mert ki és felszolgáltam v. a lányok után rohangáltam. Ráadásul valaki hozott valami vírust, lányok két napja lázasak, és még két gyerek, azok közül, akik itt voltak :evil:

Bibar, fent vannak a torták a kajásban.

jucicuki

Mot szombaton lerendezzük :) Édes a kép. :)

Nika köszi h megvédtél. :) Hűűű ma 8 hónapos Attila. :) Képet róla. :)

Witch láttam, h bilizik a csöp kiskislány...hiihhhetetlen. :)
Remélem semmi komoly nem volt a lázzal. Lement neki?

Zuzmó drága mekkorák már... :) Tök jó h tudtunk beszélni, remélem 19-én tudunk talizni, vagy neked suli van?

Elan jobban vagytok? Mi is kezdünk taknyosodni. Olyan hirtelen jött a rossz idő, szegény gyerekek nem tudnak átállni. Úgyanúgy kúsznak-másznak-hemperegnek a homokozóban.
Én bent vastagtalpú zoknit adtam csak Nikire, de hát ki h szokta. :)

Én sem hinném, h gond lesz a beszoktatással. :) Inkább attól tartok h az elején jönnek majd a betegségek, de hát ezen is túl kell lenni.

Gabicsibe aranyos vagy. :) Többet jönni? :) Megint kezdődik a csiri-biri meg keresek 4 órás melót. Elég idióta időben akarok melózni (12.30-16.30) szóval azt hiszem KIKA, IKEA és társai lesz belőle, mert ott van részmunkaidő. De ha tud valaki valami mást szóóóljjooonnnnn. :)

Boti a 3. képen haláli. :) Ép durcás? A Niki is így szokta és hozzá teszi, h: NEM SOHA NEM. Nyomatékosít a kis drága. :)

Süni ma 1 hónapos Zéti?? Kééépeett! :)

Bibar-Luki páros a közös képek mindig megmosolyogtatnak annyira szépek együtt. :) Jól olvasom, h mindketten készültök a kistesó projektre? :) Valószinű mi jövő május végén megyünk.
Az állam támogatja még vagy a 2. gyereket már nem?
Próbálom rávenni Zsókucit, h jöjjön velem vissza. :)

Benszi a kis szarosok egyre gyönyörübbek. :) Imádtam a képsorozatot! :) Közösen alvós!!!! :)

Rólunk annyit, h nyár közepén szoktunk le a pelusról, de király. :) Teljesen simán semmi bepisil, viszont most pár napja éjszaka becsurizik, és nem vágom miért. Semmi nem változott. Arra gondolok lehet h felfázott.
Haja javulgat, de hát még mindig nem az igazi. Jó lenne ha megint kis göndör-fürtöcskés lenne...

Most mennem kell, de pár képet dobok:

Kép
Barlangban fáradtan:
Kép

chesti

Jó reggelt Csajok!
Köszi, köszi, köszi!
Most megpróbálulnk egy kicsit visszaolvasni, az eddig képek alapján egy dolog elmondható, REPÜL AZ IDŐ!!!!!
Anya majd jön mesélni, de röviden:
-bölcsi király, gyerkőc élvezi már 5 hónapja
-Anya dolgozik szépen
-27 hétben vagyunk
stb....

:lol: :lol: :lol: Kép
mot

Chesti drágám, így néz ki egy 1 hónapos fiú?????

Kép

17-én lesz 3 hónapos :D

KépKép
süni76

Juci, Witch, remélem már jobban vannak a lányok!

Mot, nagyon szépek a királylányaid! Gratulálok a bölcsis beilleszkedéshez. Ezek szerint simán ment.

KépKép
süni76

Eddig is sejtettem, hogy a fiunk "fordítva" van bekötve, de ma reggel még bizonyosabb lettem benne.
Szegénykém eléggé szürcsögött, de ha manuálisan (szájjal) szívtuk a nózijából azzal a kütyüvel, ordított. Hát az apja rácsatlakoztatta a porszívóra és rögtön csendbe maradt. Remélem csak egy kis enyhe megfázás!

KépKép
süni76

Süni!
Köszi, kedves vagy!
Az a kütyü nem tudja erősen szívni, még ha porszívó is van rákötve! A bentragadt takony nagyobb bajt okozhat.
Naponta többször szívjátok, még ha esetleg majd nem is fog Neki tetszeni.

Szép napot!
Mindenkinek millió puszi!

:D
mot

Sziasztok
Bocsi a zavarásért,de szeretném megkérdezni,hogy nem e tud valaki valamit Bikmakk-ról.
Nagyon sokan izgulunk érte,hogy mi lehet velük ,mert aug-24 óta nem jelentkezik!
Sajnos nem adott meg semmi elérhetőséget :(
Ha valaki tud róla bármit,akkor kérem ,hogy jelezzen nekünk
2009 augusztusi babavárók topira.
Remélhetőleg már Boldog Anyukája Dani babának!
Köszönöm
Noki

Kép
noki&potyi

Juci!

Örülök, hogy jól sikerült a buli! Csak ez a vírus ne lenne!
Jobbulást a csajoknak!

Süni!

Nagyon helyes kis srác Zéti! :)
Remélem csak nátha és semmi komoly! Nektek is jobbulást!

Chesti!

Nagyon szép nagylány lett Niki! Hihetetlen hogy szalad az idő!

Kép Majdnem 8 hónaposan. :)

Kép
nika28

Witch
Jobbulást Jaminának!

Mot
Gartula mégegyszer!Chestit ne bántsd,ki tud ilyen jó írt magában tartani :D Irgum-burgum,hogy ennyire eltüntetek!!!Szépek a csajok :D még kérünk képet a leányzóról!

Chesti
Ügyes lánykád van!Biztos csak felfázás ha azz orra is folyik szegénykémnek.Sajnos mindenhol sok a náthás,a játszón is egyre több gyereknek folyik az orra.Boti szerintem nem durcizott csak elgondolkodott valamin :D

Süni
Nagyon édes Zéti,ő is sokkal nagyobb a korához képest!Én momentán aludtam a porszívó hangjára.Anyukám neki állt porszívózni én meg ülve,játék közben eldöltem. :oops: Jobbulást Zétinek is!!Használd a tengervizes orrsprayt és sokat-sokat szívni úgy biztos nem lesz komoly baj.

JUci
Nektek is jobbulást!Azt hiszem ideje elmennem ebédelni :D Néztem a kajás blogodat és a sok finomság láttán megkordult a pocakom :D

NIka
Jó kis stramm fiúcskád van :D
gabicsibe

Witch
Jobbulást Jaminának!

Mot
Gartula mégegyszer!Chestit ne bántsd,ki tud ilyen jó írt magában tartani :D Irgum-burgum,hogy ennyire eltüntetek!!!Szépek a csajok :D még kérünk képet a leányzóról!

Chesti
Ügyes lánykád van!Biztos csak felfázás ha azz orra is folyik szegénykémnek.Sajnos mindenhol sok a náthás,a játszón is egyre több gyereknek folyik az orra.Boti szerintem nem durcizott csak elgondolkodott valamin :D

Süni
Nagyon édes Zéti,ő is sokkal nagyobb a korához képest!Én momentán aludtam a porszívó hangjára.Anyukám neki állt porszívózni én meg ülve,játék közben eldöltem. :oops: Jobbulást Zétinek is!!Használd a tengervizes orrsprayt és sokat-sokat szívni úgy biztos nem lesz komoly baj.

JUci
Nektek is jobbulást!Azt hiszem ideje elmennem ebédelni :D Néztem a kajás blogodat és a sok finomság láttán megkordult a pocakom :D

NIka
Jó kis stramm fiúcskád van :D
gabicsibe

Bocsi véletlenül kétszer nyomtam az elküld gombot :oops: :oops: :oops: :oops:
gabicsibe

Lányok!
Bikmakk adott életjelet magáról Noki által említett oldalon
http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... t=#3537100
gabicsibe

Chesti
Lukinak ma volt a beültije :wink: :wink: én októberben megyek majd!
Niki csodaszép nagylány,olyan jó hogy ujra irsz.
de jó lenne ha Zsókuci is menne már vissza,és együtt lennétek kismamák :wink:

Moték
gratulálok,hogyhogy nem irtatok eddig?szép a pocak és a nagylány is :wink:

Bikmakk
ha olvasod ezt is,nagyon sajnálom ami történt,de tényleg a lényeg hogy a babád egészséges és ott vagy neki te!!!borzasztó lehetett,nem semmi mik történnek.
képet kérünk ám!!!és örülök hogy van tejcid,nagyon ügyes vagy hogy ennyi rossz után meg tudtad tartani és fejtél!!!!

Juci
jobbulást a csajoknak!!blogot kukkolom :wink:

Süni
csodaszép a kis "1" hónaposod :lol: :lol:

na most megyek takaritani :twisted:

bibar

Sziasztok csajok!

Itt találjátok az eladó ruháinkat játékokat igaz még feltöltés alatt van :lol: Ha érdekel valakit valami,írjon privit!

http://picasaweb.google.com/Bensziikrek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.09 14:54-kor.
Vendég

motné!
Gratula!
Vendég

Bikmakk!

Gratulálok Danihoz!
Sajnálom ami Veled történt!

Kép
nika28

Sziasztok!

Moték, nagy gratula! És mekkora már Krisztina!! Hihetetlen!

Bikmakk, olvastalak, hú hallod, nagyon durva ami Veled történt!! Szívből sajnálom. Örülök, hogy Danika megérkezett, szuper anyukája leszel! Várunk ám képekkel!

Luki, na mi újság Veled? Beültetés?

Chesti, olyan jó rólatok is hallani és képeket nézni erről a kis Szépségről!

Rólunk:hétfőn kezdjük a bölcsibe a beszokást. Előbbre hoztuk, mert sikerült Dunaharasztiban állást találnom egy kis kft-nél!! Okt.1-jén kezdek! Szuper kis családias! Nagyon tetszik!
Remélem Ramika gyorsan beleszokik az új felállásba..sajnos vége lesz egy gyönyörű időszaknak.
Ja, voltam Zekénél, endometriózis megtámadta a méhem, ezért a sűrű mensi, a következő vérzésnél felrak nekem egy miréna nevű dolgot a méhembe, ami hormont bocsájt ki és nem fogok mensizni.
Egyenlőre ez lesz a legkjobb megoldás, talán 1 év múlva megyünk fagyiért, akkor leveszi.

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Sziasztok!

Szóval itt van az eltűnt Motpapa párja Motné is. :D
Előszőr is köszönjük a gratulációkat! Nagyon kedvesek vagytok! :D

Visszaolvasni semmi esélyem, de a képeket megnézegettük. Hát nem semmi, hogy mennyire repül az idő! A gyerkőcök, babák hihetelen nagyok és szépek! :) :) :) Csak ámultam és bámultam, hogy mekkorák vagytok már a teljesség igénye nélkül Benszi, Jucicuki, Elan, Gabicsibe, Witch, Bibar, Fiona, Luki, Vicuska,Ágnese és a többiek - bocsi ha valakit nem említettem név szerint, semmi oka nincs csak, hogy fáradt vagyok... :oops: Na és persze örömmel látom mennyi új pici babája van a topiknak! :D

Jucicuki a lányoknak nagyon boldog szülinapot kívánunk! :) :) :)

Már száz éve szeretnék Neketek írni, de valahogy nem jött össze. Elkapott minket is a dolgos hétköznapok gépszíja. Reggel 7-kor indulunk a bölcsibe és dolgozni. Délután 5 és fél 6 között érünk haza, vásárlás, egy kis játszó, vacsi, fürdés és alvás. Szóval a hétköznapok elrepülnek. Hétvégén próbáljuk bepótolni, hogy együtt legyünk végre hármasban és kihasználjuk minden percét. Szóval nagyon gép elé nem jutok ill. mivel a munkahelyemen napi 8 órában azt bámulom, nem is nagyon vágyok már rá.

Szeretném veletek megoszatni a bölcsis tapasztalatomat. Motpapa tanúsíthatja, hogy nálam jobban nem sokan féltek, izgultak a bölcsitől és attól, hogy újra dolgozzak. De csak pozitív tapaszatlataim vannak! :D
Kriszti is nagyon ügyes nagylány már és nagyon szépen beilleszkedett a bölcsődei életbe, szinte zökkenőmentesen. A hetedik napon ebéd után már ott is aludt és így már teljes napot töltött ott el. Nagyon élvezi a közösséget és sok új barátja van. Az eddigi önállósága teljesen kiteljesedett. Hiszen gonodolom Ti is észre vettéttek, hogy másfél-kétéves kor körül már nem a felnőtt a társaság egy gyerkőcnek. :D Persze vannak rossz napok is, mondjuk egy 5 hetes nyári zárva tartás után vagy a nyaralás után. Szerencsére csak 5 hét után kaptuk be az első betegséget. Azt azonban el kell mondanom, hogy nagyon elfáradnak a gyerekek, tényleg olyan mintha ők is dolgoznának és a korán kelést is meg kell szokniuk. Nálunk ebben előre kellett dolgoznuk, mert Kriszti sokáig alvó volt. De ezt is megoldottuk, viszint a fürdés nagyon korán van nálunk, hogy jó korán már alukáljon a drága.
A másik kellemes csalódásom a munka volt. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz megint dolgozni. Végre dolgozik az agyam, nagyon jó szellemi munkát végezni megint, nagyon élvezem. Azt gondoltam, hogy majd egész nap Krisztire fogok gondolni és nagyon nehéz lesz elviselni a hiányát. Persze sokszor eszembe jut a kisasszony, de iylenkor ránézek az órára és tudom éppen mit csinál, mert uyge pontos napirendjük van. De utána simán megy tovább a munka és csak arra gondolok, hogy miylen jó lesz ahogy a nyakamba ugrik és szétpusziljuk egymást! :D
És megint csak azt tudom mondani, hoyg repül az idő! Már 5 hónapja bölcsis a csaj és januártól, amikor 3 éves lesz megy óvodába. :D

És persze itt van a meglepetés pocaklakónk! :D Hát Lányok ez tényleg maga a CSODA! Talán most kezdem már felfogni és elhinni, hogy már szinte egész nap érzem ahogy tevékenykedik a pocimba! :D
Érdekes az élet nagyon! Hiszen mi is dolgoztunk azon, hogy legyen kistesó :D és terveztük azt is, hogy a fagyibabánkat visszakapjam . Aztán az év eleje nagy rosszul indult: lakás/ház projekt bedőlt, sokat buktunk, ügyvédhez kellett fordulnunk olyan szemét partnereket fogtunk ki és ráadásul Motpapa elvesztette az állását. SZóval elvetettük a babakérdést. Aztán a bölcsödei beszoktatás közepén a munkakezdésem előtt 1 héttel kiderült, hogy babát várok!!!!!!!!!!!!! Nem akartuk elhinni! Gondolhatjátok, hoyg mekkora volt az öröm és a fejtörés, hogy most mi legyen. Amúgy most úgy történt, amire minidig is vágytam még mielőtt kiderült, hogy lombikoznunk kell: ott volt a két csík a terhestezseten! :D Aztán úgy döntöttünk, hogy elkezdek dolgozni és Krisztit sem vesszük ki a böcsiből és majd meglátjuk, hoyg bírom ill. hogy a babával mi van. Az volt rossz aímg nem jelentettem be a melóhelyen a 12. hétig. Szerencsére nagyon jól bírom/bírjuk és így dolgozgatok, ha minden jól megy október végéig. Nem a munka vagy a böcsödébe hordás az igazán fárasztó, hanem a vezetés, főleg haza felé. De most már visszaszámolunk, már csak 7 hetet dolgozok ezen a héten kivűl. És persze meg kell említenem, hogy Motpapa rengeteget segít, nem csak Krisztivel kapcsolatban, hanem a háztartásban is! :D Szóval egy Aranyember! :D
Ezer bocs, hogy így elárasztottalak Benneteket! :oops: De talán ilyen hosszú eltűnés után megbocsátjátok Nekem! :D

Majd dobok ám képeket is Krisztina királynőről, ha még nem sok belőlünk. :D

Millió puszi és szép napot mindenkinek!

Motné

Kép

Kép
motné

Motné, képet, képet!!!!

jucicuki

Motné
Dehogy elég belőletek!!Meg is értem ezek után,hopgy sem időd és kedved nincs a gép elé ülni!Nagyon ügyes a lánykád,hogy ilyen gyorsan beszokott a bölcsibe.Sajnálom,hogy ilyen rossz dolgok is értek.Szemét ez a világ,hogy az embert így átverhetik!Az ismeretségi körünkben is egyre több ilyenről hallok.De legalább kárpótolt a sors benneteket egy picurkával :D Ezekután mit is kivánhatnék :D További nagyon boldog pocakosodást :D nem tudom csak figyelmetlen voltam-e,de mit vártok kisfiút vagy kislányt?

Vicuska
Sajnálom ezt az endó dolgot,de a lényeg hogy van rá megoldás!Kívánom,hogy gyorsan és zökkenőmentesen mennjen a beszoktatás és érezd magad nagyon jól az új mh-en!Képet kérhetünk rólatok????

Luki
Kép és csuriban a kezem értetek!
gabicsibe

Bikmakk, sajnálom a történteket, de a lényeg, hogy Dani - és most már Te is - jól vagytok.

Motné, örülök, hogy a sok probléma ellenére ilyen klassz dolgok is történtek Veletek. Én is várom a képeket.

Lányok, ez a Sterimar nagyon ijesztő. Biztos nem lesz semmi gond, ha befújom az orrába? Az a furcsa, hogy reggelente szipog leginkább. Az orrából nem folyik semmi még akkor sem, ha tüsszög. Na, azt elég gyakran csinálja. Először azt hittem, hogy allergiás, mint az apja, de a gyerekorvos szerint az nem lehet. Szerencsére jókedvű. :D
Ha porszívózom, akkor előtte fújjam be Sterimarral??? Pedig annyira odafigyelek az öltözéssel is, meg minden mással...
Köszi a tanácsokat előre is!

puszi

KépKép
süni76

Süni
Mi Kriszti 6 hetes korától használjuk naponta 2X a Sterit, mivel nagyon kiszárítja a nyálkahártyáját a távfűtés. Teljesen megszokta ill. nagyon könnyen megszokják, mivel csak nekünk tűnik durvának a dolog.
Ha náthás volt a dokinéni nekünk ilyenkor a porszívózás előtt javasolta a befújást. És mivel ilyenkor célszerű gyakran szívni, így gyakran is steriztünk kb. naponta 6-7 alkalommal. Szóval mi is így csináltuk. :)

Kép

Kép
motné

Motné!

Kééépeket! :)

Süni!

Mi Ati 4 hetes kora óta használjuk. Szűk az orrjárata és már elég egy kis száraz cucc, és máris nem kap rendesen levegőt. Használtuk a Fluimare-t is,abból csak egy adag jön, de azt meg nem mindig lehet kapni. Viszont van a Sterimare-nak Baby változata, és abból sem jön egyszerre olyan sok, és kimondottan a picik orrához van készítve. Motnénak igaza van, sokkal drasztikusabbnak néz ki, mint amilyen valójában.

Kép
nika28

Sziasztok!
Aranyosak vagytok nagyon! :) Majd dobok képeket is, de most munkahelyen vagyok. :) Szóval majd otthonról!

Gabicsibe
Köszönöm a jó kívánságokat!
Eddig kislánynak mutatta magát! :D Szóval ha minden igaz lányos szülők leszünk. Motpapa nagy örömére! :D

Vicuska
Hajrá bölcsi és munka! :D Minden jót kívánok én is az új munkahelyre és Rami pedig már nagylány és nagyon ügyi lesz!
Az endot sajnálom viszont nagyon. :( De a lényeg tényleg az, hogy van megoldás!

Kép

Kép
motné

Anya! Dolgozz, ne babanetezzzzzz!!!!

:D :D :D

Kép
mot

Sziasztok!

Motné, szívből gratulálunk!! :D

Hihetetlen, hogy itt mindenki "csak úgy" bebabásodik a lombik után, énisakarok.. :oops: :lol: Egész nyáron gólyákat láttam mindenhol. :lol:

Bikkmakk, nagyon sajnálom, amin keresztül mentél! Kívánok mielőbbi felépülést!

Gabi gyógypuszi Botinak az állára! Múltkor Lőrinc esett a betonon, hogy felharapta a száját, nagyon csufus volt egy ideig szegénykémnek. :?

Süni, mi csak ritkán porszívózunk, vagyis eddig csak asszem 2 alkalommal használtuk, a Sterimart is hébe- hóba, ha nagyon száraz a cuccos, vagy pl. hajmosás után, ha belemegy a víz, meg a sírás miatt befújjuk, de ha reggel szörcsizik az orra, az magától is elmúlik, szerintem arra nem kell mindig Sterimar.

Nika, micsinálszholnap????? Volt a védőnéni. Csak főznöm kéne. :roll:

sírás....
torolve_20130114141731

Na felébredt enyémgyerek, haza értek a suliból a lányok a fölöttünk levő lakásból.. :evil: Este még 11- éjfélkor is fent vannak, és futkároznak, az egyik délben jön meg, a másik kettőkor a suliból, sose alszik Lőrinc rendesen miattuk. :shock: :cry:

Luki drukkkkkk!!!!!!!! :D

Juci, nagyon tutik a torták!!!!!!!! :D

Elan, Gabi elindult? Na mennem keell, mert,bhkj Lőrinc beleír.
torolve_20130114141731

Kata!

Én ráérek.......péntek no főzés, csak Atinak, de az hamar megvan:)
A szokott időben, szokott helyen? ;)

Kép
nika28

Mot család! :)

Jó az iszappakolásos kép. :D

Kép
nika28

Na a 3. részlet. :lol:

Nika, aha. :wink: :lol:

Elan, bocsi, hogy abbamaradtam a mondat közepén. Jobbulást Gabinak! A Túró Rudit akartam kérdezni a múltkor, hogy szereti Gabi vagy csak kóstolgatja, Lőrinc csak elnyammog rajta. Most a keksz a kedvence. Mondja kekeke és már teper is a hűtőhöz, annak a tetején van a zacsi. :lol:

Lányok Ti éreztek néha olyat, mintha mozogna a babus odabenn? A szülés után gyakrabban éreztem, de azt mondták, majd idővel elmúlik, fantzomérzés, de nekem nem múlt, néha, minden nap szinte egyszer- egyszer, vannak ilyen fantomérzéseim. Másnak is van ilyen???

Na még gyorsan két fotó: Kép Kép

Ma már nem írok többet. :lol: :oops:
torolve_20130114141731

Gabicsibe, nem semmi, mekkora már Boti, hihetetlen! Én is hallottam, hogy nem jó a harántemelős cipő... mindig kitalálnak valamit. Mindenesetre szerintem mi is az Elefantennél maradunk.

Zuzmó, nálunk is a kanapé és a fotel széle a sztár, pedig akvárium sincs ;) De nagyon szépek a gyerekek, Kristóf is mekkora már!

Witch, Jamina jobban van? Gabinak Salus szandálja volt nyáron, most is azt hordja, de szerintem ezt inkább akkor érdemes már a gyerekre adni, amikor tud járni, addig nem sok értelme van a szupináló saroknak. És elég merev a talpa, nem kényelmes benne mászni. Szóval szerintem amíg Jamina nem jár, jobban jársz egy puhább talpú darabbal.

Motné, szívből gratulálok a csöpphöz, jó ilyen hallani, hogy ilyen sokmindenkinek sikerül spontán! És nagyon csinos kismama vagy! Krisztina meg nagylány, pedig én még picikének láttam tegnap :) Mivel foglalkozol különben?

Juci, sajnálom a betegséget :( Jobbulást nektek!

Chesti, azért az nagyon jó, hogy már sikerült a szobatisztaság, még ha van is visszaesés. Ilyen előfordul, nem? Hallottam már ilyenről...

Bikmakk, szörnyű volt olvasni, hogy miken mentél keresztül :( Örülök, hogy a történtek ellenére már nagyjából jól vagy, és persze gratulálok a kisfiadhoz! Egy hős vagy, hogy sikerült így szinten tartani a tejedet!

Benszi, megnézegettem a galériádat, és betettem a könyvjelzőim közé, be fogok nézni sűrűn, az tuti :)

Vicuska, húha, turbó-bölcsi? :) Tuti nem lesz gond! Gratula az álláshoz, mit fogsz csinálni?

Süni, mi is használjuk a Sterimart, de csak akkor, ha Gabi meg van fázva. Nekünk azt mondta a dokinéni, hogy porszívózás után fújjuk be, mert akkor jobban fertőtlenít a só... időnként, ha úgy látom, hogy nagyon sűrű és le van tapadva a váladék, én inkább előtte szoktam. Ártani nem ártasz vele, az tuti! Különben érdekes, Gábor retteg a porszívótól (az elektromos orrszívótól is), de a Sterimarozást nem bánja...

Vikkata, szőkül Lőrinc haja? Csudaszép kisfiú! Válaszul a kérdésedre: nem, Gábor kitartóan és elvetemülten nem jár! A járás szerinte valami olyasmi, ami másokkal történik :D

Csajok, szerintetek, ha Gábor kicsit taknyos, de amúgy nem lázas, akkor beoltják MMR-re?

Kép
elan

Sziasztok!

Átolvastam az utolsó két oldalt, de tuti, hogy mire a mondandóm (hehe vagyis írandóm) végére érek, a felét elfelejtem annak, ami most még a fejemben van. :oops:

Mot család
,
szívből gratulálok nektek a meglepi babához! Olyan jó ilyen sikertörténeteket hallani! :D Hajrá spontán babák! Motné, nagyon csini pocis vagy ám, tudod? Munkahelyeden mit szóltak, amikor bejelentetted, hogy babát vársz? (Kicsit hasonló cipőben voltam én is Zsófival: éppenhogy lejárt a próbaidőm az új helyemen, amikor a kisasszony bejelentkezett... :D )

Chesti,
szuper a klipp! :wink: A kislányod meg kész nagylány. :D

Luki néni,
ezermillió drukk nektek! Nagyon-nagyon várjuk a híreket! :wink:

Bibar,
október is hamar itt lesz... Olyan jó, hogy megint van kikért szorítani! :D Oli olyan nagy fiú, sztem Zsófim elveszne mellette, pedig majdnem egyidősek. :D

Vicus,
sajnálom ezt az endós dolgot. A fene vigye, hogy ilyen nehéz kikeveredni belőle... :? Hamarosan akkor beindul nálatok is a pörgés, a bölcsivel, melóval. :wink: Az előző helyedre nem mehettél vissza?

Juci,
hogy vannak a csajszikák? Jobbulást nekik! Tényleg és tesód? Nem most szül szeptemberben? És Gombáról nem tudsz valamit?

Gabi, Nika,
olvasom, hogy szenvednek a srácok a fogzással. Borostyánláncot nem próbáljátok meg? Nekünk eddig egész jól bevált. :wink:

Elan,
cipő ügy nem egyszerű. Én bentre mindig zoknit adtam Zsófira, illetve nemrég szerváltam ebay-ről egy tündéri kis puhatalpút, most az a benti cipőnk. Kintre Salus volt, de nem igazán vagyok megelégedve a minőségével (folyton szétjött a ragasztás, és levált a talpa). Őszre nekünk is kell vmi, a Deichmann-ban, Aldiban akarok majd körülnézni. (Az Aldiban néha annnnyira szuper dolgokat lehet kifogni...)

Süni,
már rég mondani akartam: gyönyörű nevet választottatok a kisfiatoknak! Ha nekünk egyszer lesz öcsibabánk, nagy valószínűséggel ő is Zétény lesz. :wink:

Witch,
jobbulást a kiscsajnak! Jobban van már egy kicsit?

Rebe,
édesek a csajok a fürdőrucis képeken. :D Zsófinak is volt nyáron egy kis fodros fürdőbugyikája, imádtam benne! :wink:

Kata,
én nem érzek olyant, amit írtál, de nagyon fura lehet.
Lőrincet amúgy szoktátok becézni? Olvasok egy blogot, ahol Lócizzák a Lőrincüket a szülők, és az olyan aranyos. :wink:

Benszi, Nika,

mennyi igazság van abban, hogy ha az ember (lányának) a haját gyakrabban vágják, akkor erősebb lesz, és jobban nő? Vagy ez csak tévhit? Imádom Zsófi göndör fürtjeit, de azért megfordult már a fejemben a vágás gondolata.

Nyunyika,
hogy vagy? :)

Na tessék, már el is felejtettem, hogy kinek mit akartam még írni... :oops: :oops: :oops:

Mi jól vagyunk, leszámítva, hogy az én kis tündérkémből előbújt a kisördög, és elkezdett verekedni. :D :D :D Írtam róla a blogban is, Zuzmó, ezúton is nagyon köszönöm a reagálásodat! :wink:
Jövő héten megyünk nyaralni, vagyis őszölni Ausztriába, már nagyon várjuk, csak addig még rengeteg az intéznivaló. Remélem kifogunk egy kis vénasszonyok nyarát, és tudunk majd jókat kirándulni. :wink:
A bölcsit október végén kezdjük, én pedig a munkát november vége felé. Egyelőre még nagyon tartok az egésztől...

No, és akkor két kép, az én angyalbőrbe bújt kisördögömről:

Kép

Kép

Kép

Kép
mamm

Vikkata, bocs, azt elfelejtettem írni, hogy én még sokáig éreztem ilyen fantommozgásokat, sőt, mostanában is előfordul... mondjuk én arra tippeltem, hogy gyengébb lett a hasfalam, és a bélmozgásokat érzem intenzívebben... :oops:
Túró Rudi: Gabi összesen 1x kapott ilyet hónapokkal ezelőtt. Nem szokott édességet enni, max. pici telj. kiőrlésű kekszet , ő is szereti nagyon :D Kölesgolyó az megy minden mennyiségben.

Mamm, olvastam a blogodban Zsófi harciasságáról. Szerintem a bölcsi jót fog neki tenni!

Kép
elan

Bikmak!
Gratulálok Danihoz, megkukkoltam a másik topikon, nagyon édes baba! Sajnálom, amin keresztülmentetek, olvasni is szörnyű volt! Mielőbbi jobbulást és sok-sok boldog percet kívánok kis családodnak!

Moték!
Hatalmas gratula a meglepetésbabához!

Luki!
Millió drukk!

Kép
Kép
vuki124

Mamm!

Jó, hogy jöttél! :) Nagyon szép Zsófi!

Tényleg erősödik a haj, ha sűrűn le van vágva. Én már 3-szor letoltam Atinak és már egész kis sünis a sérója. Az egyik "kolléganőm" pedig a kislányának tolta le mindig 3 mm-re egészen 2 éves koráig és olyan sérója lett!
Nem próbáltuk még a borostyán láncot, de nem hiszem, hogy nálunk hosszú életű lenne. Mármint, nem tűrné meg. Ati mindenkinek a nyakában a láncot vadássza, miért pont a sajátjával tenne kivételt? :D

Elan!

Mi orrszívás után az Euphorbium orrspray-t használjuk. Homeopátiás, nem duzzad meg tőle a nyálkahártya, és fertőtlenít is.

Süni!

Remélem jobban van Zéti, és nem fordult komolyabbra a nátha.

Kép
nika28

Köszi az érdeklődést, lányok már jól vannak, min. orrfolyás maradt még, most Ati van dögrováson.

Szombaton lesz belőve a lányok fülbevalója és utána le lesz tolva a mi frizkónk is, bár nem nullással szerintem. Lili kitépte magának egy nagy foltban és bár már nő, nagyon látszik.

Bikmakk, gratula Dani babához, csodaszép!
Az meg borzalmas, ami veled történt, remélem hamar felépülsz testileg és lelkileg is. Tejcivel nagyon ügyes vagy, le a kalappal!

Luki, szorítunk ezerrel!

jucicuki

Sziasztok!

Mamm, olvastam a blogodat de nem tudok okosat írni, mert Rami meg az a típus akitől elvesznek mindent, soha még senkit sem bántott. Érdekes milyen mások a gyerekek!

Lili kitépte a haját? Jól értettem?

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

Csajok!
Most nincs időm visszaolvasni mert rakosgatom fel az eladni való ruháinkat és ez minden időmet elveszi,de majd jövök!

Addig nézzetek be a picassába hátha találtok valamit ruhát játékot!

Pusssssssssssssssssssssz
Vendég

Köszi az orrszívós tanácsokat. Szerencsére nem rosszabbodott. Reggel is simán hagyta porszívózni, de befújni már nem engedte. Szerintem az nem tetszik neki, hogy le akarom fogni a fejét. Pedig másképp nem menne. Nem akarom az orrába fújni. Igazából csak az az ijesztő benne, hogy olyan erősen spriccel... Na, mindegy. Előbb utóbb majdcsak sikerül :D

Mamm, nagyon szép Zsófibaba. Egyáltalán nem tűnik harciasnak :D Köszi a névdicséretet. Mi sem bántuk meg. Bárhová megyünk, mindenki megjegyzi. A Nagy vezetéknév mellé szerettünk volna egy picit különlegesebb, magyar nevet választani.

Juci, nem semmi, hogy Lili kitépte a saját haját. Mert ha még Dorkáéval tette volna, de a sajátjával :shock: Majd dobj képet róluk hajvágás után, kérlek!

KépKép
süni76

Igen a saját haját. Ennyire szereti a gyerek a gumikat, csatokat :roll: :lol:

jucicuki

Sziasztok!

Elan, köszi a megnyugtatást, már azt hittem Alien effektusom van. :lol: Én a nagy fogyás miatt gondolom mostanában erősebbnek, de őrülten idegesít. :oops: Oltás: nálunk csak teljesen egészségesnek adják be a 15 hóst, így most árgus szemekkel vizslatom Lőrincem, nincs- e valami lappangó betegségünk. Kedden megyünk, már szeretnék túllenni rajta, én nagyon félek az oltásoktól. :shock:

Mamm, ő csak Lőrinc. :lol:

Juci, ez rémisztően hangzott. :shock:

Lányok, az összes baba olyan gyönyörű, helyes, jókedvű, jó nézni a képeket! :D
torolve_20130114141731

Sziasztok lányok!

Nagyon aranyosak vagytok hogy szorítatok nekem :D
Most anyósomnál vagyunk pár napig de olyan szupi(nekem is furán hangzik :roll: :lol: )szóval tök sokat segít,pl megfőz meg viszi a játszótérre a cicát,meg bármikor meg kéne emelni-ott terem.Szóval a hétvégéig terveztük hogy maradunk de lehet ráhúzunk pár napot,meglátjuk.

Gabi

tündér vagy a lóheréddel,Lilinél is kaptam,remélem most is segíteni fog!!!!Boti tündéri :D

Juci

ne haragudj,utólag is Boldog Szülit a csajoknak!Hú a fülbelővés izgi :lol:

Sünikém

nem,nem így néz ki egy egyhónapos bébi,az egyém kb egy évesen nézett így ki :wink: :lol:

Chesti

hát ez a Niki-lány...... :P hihetetlen hogy már itt az ovi.De jó lenne Zsókucit is rávennéd a májusra.... :roll:

Motné

NAGY GRATULA!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kata

Lőrinc csodaszép :D

Rebe

tündériek a csajok :D

Witch

mi most 22 hósan vagyunk kb 10.2 kg.... :lol: :lol: :lol:

Benszikém

látom üzletasszony lettél,igazi bótoskisasszony :wink: :lol:

Bibarkám

bocsi de tudod hohgy nehéz az önfeledt tracsi ha anyóspajti fülel ..... :lol: :lol: még nem tudom mikor megyünk haza mert egyenlőre jól bírom és segít ezerrel.Hívlak majd csak a hétvégi nyüzsiben nem zavarlak.Puszika :P :P :P :P :P puszi golyópofinak :P

Mamm

Zsófi ugyanolyan szép mint volt :D

Elan

mekkora már Gabi!!!!!Tiszta anyja :wink: :wink: :wink:

21-én megyek eredményért, SZORÍTSATOOOK!!!!
puszi mindenkinek :D

Kép
lukrécia

Szorítunk!! :D
torolve_20130114141731

Luki!

Szorííítoooook! ;)

Kép
nika28

Luki
Szorííííííííííítuuuuuuuuuunk! És mennek a babatapik is: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép
motné

Sziasztok!

Bocs, kérlek nézzétek el nekem hogy ide írok – kezdő lévén nem boldogulok egyik aukciós oldallal sem egyenlőre.

Egy többfunkciós újdonságot, az 5 az 1-ben formapárnát szeretném a figyelmetekbe ajánlani!
1. a párna pocak alá- és derék megtámasztására
2. szülés után ezen ülve a seb nem nyomódik
3. szopiztatni a Babucit
4. hasaltatni a Babucit, amikor még nem tudja tartani rendesen a fejét (utána is-amikor már tudja)
5. amikor már majdnem ül a baba, a közepébe ültetve megtámasztja őt.

A párna levehető, húzózáras huzattal készül. A szivaccsal töltött párna „baleset” esetén forgódobos mosógépben mosható. Tartalékhuzat választott anyagból rendelhető.

A képen látható párna „M” méretű, „XL” változatban is készül.

Készülőben a „csúcs” párna, amelyet ikrek szopiztatásához ajánlok.

További termékek:
- kiságy-garnitúra: lepedő körben gumis, hogy ráfeszüljön a matracra, takaró – 3 réteg téli vagy/és nyári, 2 db fej alá való „párnácska”, 2 db zsebes(!) fejvédő a rácsra, amely körbe éri a (120x60) kiságyat.
- nyálfogó kendő nyakba „szerelhető”– kialakítása folytán tovább bírja, mint egy partedli. Ez is újdonság!
- pelenkatartó – felakasztható - újdonság
- egyéb párnák – méret, szín, forma megrendelés szerint
- zsebes falvédő rendelésre – választott anyagból
-alul (is) nyitható meleg hálózsák

Ha van valami varrható „cucc”, amit kerestek és nem leltek, hiányzik a palettáról kérlek, jelezzétek felém. Én igyekszem pótolni a hiányt.

E-mail: marikogold@citromail.hu

Kép

Kép

MarikoGold
marikogold

Mamm
nagyon szép Zsófi baba :wink: :wink: jó nyaralást kivánok neket :wink: már mész is dolgozni novemberben??atyaég,olyan fura hogy egyre több manó megy bölcsibe a mi korosztályunkból :oops: :oops:

Lukikám
ezerbillió drukk :P :P :P meglesz az a kistökös :wink: :wink:

Vikkata
Cukor a fiad :lol: :lol: hú miket érzel te,én még nem éreztem ilyet,igy sajna nem tudok segiteni :oops:

Vicuska
na milyen volt a tegnapi bölcsi??hogy birta Rami?

mi voltunk állatkertben,iszonyú jó volt,Olivér nagyon élvezte,zsiráfot etetett és közben sikitva kacagott :lol: :lol: végre érdekelték az állatok is,szóval tuti volt.
megint nem pörög a topik :cry: na feldobok pár képet hogy felpezsditsem,vagy befagyasszam :lol: :lol: Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

na eldugultam :lol: :lol: :lol:

bibar

Bibar!

Nagyon jók a képek! :)

A gorilla család nagyon tutiiiiiiiii!! :D ;)

Helyes srác Olivér! Haláli lehetett ahogy sikongatott. :D
Már én is várom, hogy akkora legyen Ati, hogy élvezze az állatkertet. Most sanszos, hogy csak az anyja komázná. ;)

Kép
nika28

Szép napot anyucik kismamik:)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?