Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gyönyörűek a gyerkőcök!

Tünde!
Nagyon jó Imiről ez a kép. A lánykám itt ült az ölembe és síkitozott a fiadnak. Biztos nyertek, ha beküldöd a tv2@babavilag.hu-ra. Szuper édes.

Ritkán tudok benézni, nem emlékszem melyikőtök kezeli a privát tel. számokat, emaileket.
Szeretném megkérni, hogy ha lesz talitok küldjetek nekünk is képet.

Itt az email címem: myandika@citromail.hu

Joe.
Örülök, hogy Boti meggyógyult. Sokat gondoltunk rátok.

Lányok!

Nagyon vigyázzatok a babókra ez az új vírus borzasztó. Vasárnap megjártuk a Tűzoltó utcai gyerekklinikát. Magas láz, elesetség, hányás. Beszélgettem a bent lévő szülőkkel 10 gyerkőcből 9-nek ilyen vírusa volt. A szövödmények köhögés, légcsőhurut.

Egész de. nem ment a babanet.

Andi

Kép
andusz

Csatlakozom hozzátok.
Pár kép a "Főnökről".
Kép Kép

Andi[/img]

Kép
andusz

Sziasztok lányok !

Kicsit későn válaszolok nektek. Elsősorban megköszöném a tájékoztatást a Bánhidy dokiról. Örömmel olvastam. Sajnos én nem nagyon tudom dicsérni. Elég sok próblémám volt vele. de remélem a szülésnél minden rendben lesz. Nem én vagyok az első aki panaszkodott rá. De sebaj. Bitos sokat válall magára. Én csak a férjem telefonjával tudok netezni ő pedig elég sokáig dolgozik. Nehéz nektek írni, de remélem lassan megoldodik ez a gondom.Lassan megszülök és lehet szükség lesz egy két jótanácsra. Addig is szisztok.
jómagam

Halihó,

tegnap nekem se működött a Babanet. :(

Lányok, zavarna valakit, ha a talira eljönne velünk a barátnőm és a hét hónapos kislánya? (Anid Katájával 3 nap van köztük). Annyi jót meséltem már Rólatok neki, és mivel ő is otthonülő kismama ezért szívesen eljönne. Igaz nem a Klinikán szült, de lehet hogy a következő babáját már ott fogja, ha beindul ez a kórház mizéria :wink: .

Laura és Imi nagyon helyesek.
Tündi: Szóval Te is éhezteted a gyerekedet és kénytelen a farácsokon élni... ejnye! :lol: :lol:

Mi ma megyünk az agyhártya gyulladás oltás második turnusára. :cry: :cry: Már készítem magam lelkileg.

Timi: Hogy vagytok?

Rita: Köszi az infót Joe-ékról!

Lilla

lilló

Sziasztok!

Lilla, hat persze, hogy jöhet a baratnöd, ne hülyéskedj mar!!!!!!

Andi, a te kiscsajod is édes!

Na mentem!

Sára

Kép

Kép
saara

Sziasztok!

Kicsit eltuntem es most sem tudok sokaig maradni. Mindenki influenzas nalunk, en viszem a primet.
Tudom, hogy leragott csont az oltastema, de megis hadd kerdezzem meg, ki adatott be kozuletek a babajanak Meningitis C-t? Es pontosan mire jo ez es mennyibe kerul?
Legyszi ne haragudjatok, hogy megint elohozom, ha valakit bosszantanek vele ugorjon at.. :roll:

Puszi:
P

Kép
Kép
panzej

Panzej
Ha ez a Meningitis a pneumocoocus ellen való akkor én még nem adattam be, mert még előbb a meningococcusoat kapjuk (Menjugate a neve) de ha ez amire gondolok akkor megtudsz róla mindent a pneumo.hu-n

Nekem sem volt napok óta babanet :twisted: :twisted:

Holnap :P

Gabek

Kép

Kép
gabek

Sziasztok

Andusz
nagyon édi a "FŐNÖKÖTÖK"

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!

Panzej,
bemásolom egy régi írásomat az oltásról.:lol:
Ami az oltást illeti a gennyes agyhártyagyulladásra(ezt okozza a menindococcus)való a Menjugate(de lehet más néven is),a másik amiről Gabek írt-megadta a honlap címét is-a pneumococcus által okozott betegségektől véd,ebbe beletartozik az agyhártyagyulladás is,de sok másik betegség is ami veszélyezteti a gyermekeket.(pl.: tüdőgyulladás,sepsis,középfül gyulladás) Prevenar a neve,7 legfontosabb penumococcus szerotípus ellen védő oltóanyag,
5 év alatti gyerekeket lehet oltani vele.Minden életkornak meg van a maga oltási sémája.Ha már kialakul a védettség nem kell ismételni,egész életében védelmet nyújt,mert immunmemoriát alakít ki.
Az előbbi támogatott,sőt több helyen már ingyen adják,ha jól tudom 3000ft körül van ha mégis meg kell venned.A másik 16.700ft,ha jól emlékszem és csak egy kis réteg kapja támogatásra!

Nálunk minden rendben.Hanna meggyógyult.:lol:
Igaz én más okok miatt eléggé magam alatt vagyok,de azért megpróbálok többet jönni és nálatok töltődni.
A mai bulihoz jó szórakozást kívánok!:lol:

Joe,
remélem nálatok is már minden ok,várom a jelentkezésedet,vagy ha lesz egy kis időd esetleg egy mailt!!

Lilla,
nagyon köszönöm,hogy tegnap beszélgettünk,nagyon jól esett.

Pusz

Timi
Kép

Kép
Kép
Kép
ÁKI:1995.07.26.
timiban

HALI
Nálatok is szarakodik a babnet????

IRÁNY A TALI!!!

Most másztam meg a nagy hegyet biciklivel!!!! :shock: :shock: :shock: Olyan,de olyan vörös szoktam lenni!!!!!!

Lilla
Akkor kielemezzük a szigetszentmiklósi ingatlanpiacot! :lol:

Tisztára össze-visznya vagyok!!!Izgulok!!!!!JAJJAJ

Kép
anid

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a tanácsokat!

Újjakat üdvözlöm!

Pocakosoknak kitartás!!!

Tavaj ilyenkor már nálunk is nagy volt az izgalom.

Gyönyörűek a lurkók!!!

Betegeskedőknek gyógymanók!

A többit személyesen!

Akkor Meki, ugye???

url=https://lilypie.com]KépKép[/url]
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
dorka24

Sziasztok,

Panzej: mi a Menjugate-t adattuk be, és a Prevenart. Az első a gennyes agyhártyagyulladás ellen van (asszem ennek az orvosi neve a meningitis) a második az kicsit komplexebb, azt Timi leírta mikre van. A Menjugate 2500ft körül volt tavaly, és két éves kor alatt kettőt kell belőle kapnia, így 5000ft. A Prevenarból is kettőt kap két éves kor alatt, ez már húzósabb 17ezer belőle egy (szintén tavalyi ár, nemtom emelték-e).

Timi: Ugyan, nincs mit! Hívjál bármikor, ha úgy érzed szükséges! De hívhatsz ha nem érzed úgy akkor is :wink: .

Dorka: Igen, meki.

Jajaj már nagyon várom a talit, remélem Bí nem ébred lázasan, mert tegnap este kicsit belázasodott az oltástól (pont tegnap kapta a második agyhártyás oltást). Adtam neki Nurofent, elmúlt. Most alszik már 10 óta.

pusz
Lilla

lilló

Halika!
Hazaértünk, a gyerkőc végig aludt!
Köszönjük szépen a talit!
Nagyon jól éreztük magunkat!
Várjuk a képeket!
Jó pihizést!
Sziasztok

Kép
anid

Sziasztok!

Hát, igy jár, aki nem nézi a leveleit napokig! :( :( :(

Lilla!
Azt hiszem, a kérdésed, miszerint jövünk-e a talira, megválaszolásra került... . Sikerült megint lecsúsznom, fenééééééébe!
Hát, Boti majd legközelebb mutatja be, hogy sikerült megtanulnia a babák neveit. Ma éppenséggel az orrszarvú szót gyakorolja /ojsza/. Tegnap minden "kutya" volt...

Sajnos azért is nem ébredtem fel korábban, mert nem kaptam meg a talira felhivó e-mailt, de mire ezt megnéztem, már rég késő volt, szóval mindegy.

Viszont az anyuka ruhái cimű kört megkaptam és nagyon jót vihogtam rajta. Komoly tapasztalatot érzek a háttérben. :D :D :D :D

Remélem, jól sikerült a buli és mindenki topon, egészségesen élvezte a társaságot!

Ha felteszitek a képeket, szóljatok légyszi, szivesen látnám őket!

Timi!
Örülök, hogy Hanna meggyógyult! Gondolom, nagy kő esett le a szivedről! Sajnálom, hogy magad alatt vagy, remélem, rendeződik a probléma.

Jó pihenést estére!

Kinga
kgk

Sziasztok!

Remek volt a tali, úgy örülök, hogy újra találkoztunk!

Lilla,
kérdezted, hogy szoptatok-e még, és nem volt időm/energiám/érkezésem visszakérdezni, pedig érdekel. Te mennyit szoptatsz még?

Aztán azt is szerettem volna többektől kérdezni, hogy ti, ha adtok narancsot a gyereknek, mivel párosítjátok.

Kinga,
sajnálom, hogy lemaradtál! Jó lett volna veled is újra találkozni.

Nagy pusszanat mindenkinek!

Rita

Kép

Kép
rita81

Sziasztok!

Nekünk sikerült fél órásra nyújtani a hazautat némi kitérővel és egy herceghalmi sétakocsikázással, de Blanka gyakorlatilag már az autópályán aludt. Legközelebbre vagy távolabb költözünk a talihelytől :lol: , vagy megtanulunk rendesen és rendetlenül is bármikor-bárhol elaludni (mint amikor még ici-pici volt :roll: ).

Sajnálom, hogy nem tudtunk tovább maradni. :( De nagyon örültem hogy találkoztunk újra és ilyen sokan voltunk. :)

Bence igazi bátty! Édes volt ahogy aggódott a kimászkáló babákért. A kacsintásáról már nem is beszélve.

Rita,
Elfelejtettem odaadni a vonalkódokat, de elküldöm postán.

Tündi,
Örülök, hogy eljöttetek és bocs, hogy nem mutatkoztam be. Remélemjól éreztétek magatokat. :) Imi hatalmas baba, kész férfi. :wink:

Jó pihenést mindenkinek!
ági

prucsok

haohao!

Szét tornaztam magam, kééész vagyok! De nagyon jol esett (huu most alig talalom meg a billentyuket :shock:).

Mi is szuperül éreztük magunkat, köszönjük szépen a talit!!
Egy orat ücsörögtünk a kocsiban, mert Miszterke ugy bealudt hazafele, mint a pinty :)

Egy csomo mindent akartam most is kérdezni Töletek, de teljesen kiment a fejemböl, legközelebb listaval megyek :lol: !

Tündi, örülök, h veletek is talalkozhattunk :D. A parod nagyon édesen figyelte a kisfiat végig, latszik, hogy teljesen odavan! Es mint mondtam nagyon hasonlit ra Imi! Remélem nem unta szét magat, fecsegésböl most elég jol all azt hiszem :mrgreen:
Elnézést kérek még egyszer a cumi taperolas miatt :oops: :oops: :oops:. Parat végig taperoltunk, ne haragudjatok!

Lilla, Polett (bocs nem tudom, hogy irjak) nem akar babanet tag lenni? Nagyon aranyosak voltak am ök is!

Dori, még egyszer köszi a kiskanalat :wink:!

Gabeknek külön köszönjük a CD-ket!

Na menek, mert a skacok végeztek a fürdéssel!

Ja, ANid, ugy néz ki tanulok töled: a surolokrémet a hütöben talaltam... :idea:

Sára

Kép

Kép
saara

Sziasztol lányok!

A segítségeteket szeretném kérni, a klinikán szeretnék orvost választani olyat aki nagyon alapos és figyelmes speciális a helyzetem most jelenleg a Káaliba küzdünk babaért de ott nem lehet szülni a jelenlegi orvosom pedig elég felületes, mindenképp váltani szeretnék! Remélem jó helyre írtam és tudtok segíteni.Előre is nagyon köszi!
beu9

Helló Beu9!

Akkor mi kezet foghatunk! Ugyanezt a pályát jártuk mi is!
Hol tartasz?
Ki ott a dokid? (Krizs Ferenc?)
Ajálnhatom az én dokimat: Dr. Melczer Zsolt - jó doki, korábban Krizsával együtt dolgozott.

Kép
anid

Sziasztok!

Nagyon-nagyon örülök hogy el tudtunk jutni a talira. És remélem nem baj, hogy eljött a párom is. De nélküle nem tudtam volna eljönni. :oops: (csak vidéki jogsim van).
Hazafele mi is bealudtunk(Imi és én is ). Jól lefáradt a drágám. Ennyi babát még nem látott egyszerre.
Nagyon édes mindenkinek a babája. De tényleg. Na meg ügyes. Olyan jó volt nézni ahogy krosszoztak oda- vissza a kis badlócirkálók. :lol:
Na meg végre tudok arcokat kötni a nevekhez. :-) (ugye mamik?)
Anid-ot teljesen másnak képzeltem el. :roll: De élőben is olyan jó fej mint neten keresztül. Mennyit eszik Kata :shock: :shock: :shock: Csoda hogy ilyen vékony. Nem lehet, hogy már nem éhes, hanem szomjas kajcsi után? És azért kakil minden kajálás után mert túl sokat eszik? Csak egy ötlet. Szerintem próbálj meg egy pici cukrot a teába, vagy bioboltam lehet kapni cukor pótlót(pl. maláta).Hatha úgy megissza.

Lilló, Te meg ne agódj, hogy keveset foglalkozol Bálinttal,mert ez nincs így. Nagyon figyelmes anyuka vagy. És az se jó, ha mindig Vele vagy.

Prücsök:Ne haragudj, hogy én sem mutatkoztam be. De én egyből megismertelek a szép szemű Blankádról. És sajnálom, hogy hamarabb elmentetek, de ha már fáradt volt, akkor lehet hogy így jobb.

Rita:Bocsi még egyszer a tévesen beígért pampers kódokért. Ha esetleg vennénk nagyot, akkor azt elteszem Neked. :-)

Gabek:Nagyon köszönöm a cd-t. :-) Ma nem volt alkalmunk hallgatni, de holnap tuti meghallgatjuk.

Sára:Neked külön örültem. Már nagyon kíváncsi voltam Rád élőben is. Igen, jól láttad, apa nagyon oda van az Ő "kis" fiáért.(na meg értem is) Kivett egy szabit hogy elvigyen minket a talira. Olyan édi. Szerintem nem unatkozott. Ha a fia a közelben van akkor biztos nem unatkozik.
A kengurud nagyon tetszett, olyan jó, hogy még mindig hordod magadon Vincét. Biztos nagyobb biztonságérzetet nyújt Neki is.
Meg el voltam halva, hogy mennyire önálló Vince. Milyen jól el volt egyedül. Na meg a cumikkal. :P
Nem gond, hogy megfogdosta a cumit. (pedig el volt dugva Imi nacijában, de Vince ügyesen megtalálta). :shock: :shock: :shock:
Nagyon nagy fiú már.

Na most már befejezem.

Jah, a képekre én is kíváncsi leszek. :)

Tündi és Imi

Tündi
Kép
Kép
_manó

Sziasztok!

Nekem is annyi kérdésem volt, legközelebb én is listával megyek.

Edina, én is köszönöm a Frutapurát, nem gondoltam, hogy nem lesz elég neki egy bébiétel. :shock:

Csatlakozom Sárához: Lilla, kérdezd meg Polettet, nem akar-e ő is babanetezni! (És mondd neki, hogy elnézést kérek,h neki nem mutatkoztam be. :oops: )

Tündi,
én is örülök, h személyesen megismertük egymást, így sokkal jobb babanetezni is, tudsz arcot tenni a hsz-ek mögé. :) Semmi baj, így is tettél volna szívességet nekem a vonalkóddal. 8)

Prücsök,
az se baj, majd elküldöd, ha lesz rá érkezésed. Azt megköszönöm. Belenéztél már a könyvbe, van benne használható? Nekem nagyon tetszik, hogy több módszert is leír, és az ember a vérmérséklete szerint választhat.

Sára,
nektek mekkora a fagyasztótok? Nekem bele se férne annyi gyümi, hogy az egész telet kihúzzuk vele. Nekünk a rendes hűtővel együtt van egy háromrekeszes fagyasztó. Persze, a husik is benne terpeszkednek, mert szoktunk kapni anyósoméktól ezt-azt, disznóvágás után ( :shock: - gondolom, te erre így nézel).

Menek, mert reklama van, valami kaját kér a gyermek.
Úgy nézem, a mai sétánknak lőttek.
Pusza
R.

Kép

Kép
rita81

Jajj, és
Gabek,
köszi a pépet meg a kódot, meg
Dorka,
neked is köszi a CD-t, meg a kajákat.
Pusz

Kép

Kép
rita81

Sziasztok,

csatlakozom az előttem szólókhoz, mi is nagyon jól éreztük magunkat a talin. Mi még vártunk egy darabig apára, játszóházaztunk Bível kicsit, Flóra meg jól elaludt a hordozóban. Aztán a kocsiban Bí is, így mi is nagyon sajnáltuk, hogy nem lakunk messzebb a tali helyszínétől :wink: .
Polették is jól érezték magukat, majd megkérdezem tőle, hogy nem akar-e csatlakozni. Nagy netező ő is, de máshol fórumozik. Na majd idecsábítom.

Gabek: Köszönjük a cd-ket. Itthon beraktam kicsit mindkettőt, hogy belehallgassunk, és nagyon tetszett Bínek, egyfolytában tapsizott neki, és ugrabugrált.
Hogy Gergő mennyire megemberesedett :shock: .

Tündi: Nagyon örülök, hogy Ti is eljöttetek, és végre Benneteket is élőben megismerhettünk. Dehogy baj, hogy eljött a férjed! Máskor is voltak már apukák. Imi nagyon drága kis vasgyúró. Imádtam a kis hurkáit.

Anid: Nektek köszi a kajákat. :) Kata tündéri, ahogy kúszott, tényleg mint egy desszantos(na ezt biztos nem így kell írni).

Dorka: Remélem Norbinak már nem fáj a kis keze, jól ráléptem :oops: . Örülök, hogy eljöttetek, remélem Te is kikapcsolódtál egy kicsit.

Jutka: Jaaaaaj Bence annyira édes, annyira nagyfiú. Remélem Bí is ilyen tüneményes nagyfiú lesz majd. Olyan drága volt, ahogy ott intézkedett a babák körül. Dorka is nagyon megnőtt, tündéri ő is.

De az összes babó tényleg tüneményes volt, hihetetlen, hogy taliról talira mekkorát nőnek. Vince a tündérszép kis pofijával, Máté a hatalmas szemeivel, Blanka ex-menyem (aki pusztán a távolság miatt esett ki a kegyeinkből, de áll még a meghívásom és vissza lehet szerezni Bít) is tündéri. Én most nagyon pörgök, mondtam is apának, hogy ne nagyon lacafacázzunk, én akarok még egy babát minél hamarabb. :)

Prücsök: Köszi a kedves kis ajándékot, már ott díszeleg Bí polcán. Imádjuk a katicákat :)

Rita: Én kb 4-5-6* szoptatok egy nap. Reggel felkeléskor és este lefekvéskor fix, aztán a többi mobilis. Általában a délelőtti és délutáni elalvásnál is van szopi, néha kér még a kaják után. És - tudom rossz szokás - de ha valami fájdalma van, beüti valamilyét akkor is.

Egyébként csatlakozom: én is sokmindent akartam kérdezni mindenkitől, de egyszerűen nem volt érkezésem.
A képeket felrakom majd a szokásos oldalra, csak várom még Polett képeit, és majd egyben.

Szép napot!
Lilla

lilló

Valakinek ígértem a talin képet a krémeses akcióról.
Vigyázat, nagyon brutál!
Kép

lilló

Helló CSajok!

Hát tegnap nemcsak a babák dőltek ki, de én is! Úgy,de úgy elaludtam kilenckor!
Nekünk szerencsék van az utazással, 1,5 óra volt míg átvergődtem a városon, s acsajos már akkor aludt, amikor beraktam a kocsiba! És végig aludt!

Manó
Örülök, hogy megismertelek! Kicsi fiad nagyon édi! Tényleg látszik a nagy szerelme apa és fia közt, imádni való volt, amikor a kis Iminek felcsillant a szeme apa láttán!

Apáink már csaki lyenek, kivesznek egy nap szabit!
Egyébként elvileg nekem is vidéki jogsim volt, sde belevágtam a vezetésbe, az egyik talira önnálósítottam magam először és azóta nagyon sokat vezetek Manóval! Hála az égnek ő jól bírja!
Mit is gondoltál rólam? Olyan kíváncsi vagyok!!!!!
:oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

GYerkőc a nagyiját fárasztja! ÉLjen! Apával kaptun kegy szabad hétvégét:ma: színház, kocsmázás, holnap meg megyün kvásárolgatni!!!
Épp ránk fér az édes kettes!

Lilla
Megértelek, kistesó ügyben!
Mi is most neveztünk be a folytatásra (febr.25.), ha nem gáz néha írok arról,hol is tartunk a babaprojektben!

Én elképzeltem,m i lesz itt a tavaszi talin, mondjuk egy parkban! HIHI
Lesz rohangászás!

Sára
Örülök, hogy a súrolókrém legalább meglett! :lol:

Beu???

Amíg nem jövök,addig is sok pusza!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
anid

Sziasztok!

Mi is nagyon jól éreztük magunkat!
A Norbi csak 10 kor dőlt ki, nagyon felpörgött.

Köszönjük a zenéket és a kajcsit.

Anid, miért lenne baj, ha írsz a babaprojektről?
Jó volt Veled dumálni.

Tündi,nagyon tünemény Imi!

Polett örülök, hogy Titeket is megismerhettelek!

Nagyon sokat nőtt és fejlődött Mindenki!

Ági és a többi betegeskedő:Sajnálom, hogy nem tudtatok jönni!

Mellgyulladás ügyben tudna valaki segíteni?!
Lehet, hogy nem az van, de nagyon fáj. Nincs bedurranva, csak fáj és piros a fél bimbóm.(csak a jobb cicim és annak is csak a bal fele.)
Most megijedtem, mert elég csúnya dolgokat olvastam a mellgyulladásról.
Valami ideiglenes megoldás is jó lenne, de a dokim csak 19-re tudott időpontot adni.
Köszi!

dorka24

Sziasztok

Milyen jó lehetett nektek tegnap hogy taliztatok.

Beu9
üdv itt.
én is csatlakozom Anidhoz, én - mi is Krizsa dr.-hoz jártunk és járunk most is
Én a klinikán Gimes dr.-t tudom neked ajánlani. Én hozzá jártam és járok. Ők is ismerik egymást, mivel ha jól tudom régen Krizsa dr. is a klinikán dolgozott.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Felraktam a tegnapi tali képeit a szokásos oldalra, elküldtem e-mailben az elérhetőségét!

Aki nem kapott tőlem e-mailt, és szeretné megnézni a képeket, az küldjön nekem légyszi privit e-mail címmel.

Köszi!

lilló

Jaj, Gabi képzeld, ma délelőtt Bí Babazenére aludt el. Nagyon régen aludt már el nappal szopizás közben, mindig beraktam a kiságyába szopi után és egy 5-10 percig még elbeszélgetett, de most hallgattuk a zenét és szopiztunk, és bealudt :)

lilló

Sziasztok!

Ismételt eltűnésem oka hogy kibújatka picurkáim a pocakomból. 2007. 01.19-én hajnalban elfojt Balázs magzatvize azonnali császár lett így 7:17.kor 2060 g és 43 cm-vel megszületett Balázs és 7:19-kor 2090 g és 49 cm-vel Eszter. Már jól vagyunk. Kedden jöttünk haza kórházbólmert koraszülött osztájra kerültünk.

Boldogan telnek a napok. Fárasztó de mindent megér két csodálatos gyermek mosolya és gyönyörű álma amikor jólaknak. Egyenkllőre bírom anyatejjel bár fejem nekik mert picik és nem tundak még szopni de minden etetésnél próbálkozunk több kevesebb sikerrel.

Ezútpon szeretném megköszöni mindenkinek a sok hasznos tanácsot így már nem ért sokminden váratlanul nem ismeretnelül kerültem a kórházba.

A kórházban mindennel meg voltam elégedve igazából minden nővér nagyon segítőkész volt a nehéz pillanatokban mert hát nem volt könnyű sokszor az intenzívre bemenni tudva hogy akár rossz hírt is kaphat.

A Dokim meg egyszerűen szuper volt tényleg én is csak ajánlani tudom minden nap mikor már velem minden ok volt jött kérdezett hogy hogy vannak a babák.

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Én is nagy költözésben voltam, net meg csak tegnap lett, így két hét lemaradásban vagyok, no meg ahogy láttam, a taliról is lemaradtam....
Sajnálom, de biztosan lesz rá alkalmam, hogy megismerjelek Titeket!

Angyalka: tök jó volt Etával találkozni, sokat beszélgettünk, megmutatott mindent. Hétfőn megyek ctg-re, mert akkor nappal bent lesz, és beszaladok hozzá is egy kicsit megint, hogy jobban megismerjem a szülésig, mert hát utánad azt hiszem, hogy már én következem:-))
Te mikor jössz ctg-re?

Lizii: Én Ács dokihoz járok, meg vagyok vele elégedve. Nálam mindig minden vizsgálatot pontosan tud, de a beutalót valóban a háziorvos adja, a védőnő meg koordinálja nálunk, hogy milyen vizsgálat kell, és mikor menjek. Nekem Ács mindig válaszol mindenre, kedves volt, és segítőkész, akár a magánrendelésén voltam, akár a klinikán futottunk össze.
De persze Te tudod, hogy kinél érzed magad biztosabb kezekben, az elején én is informálódtam Ácsról, hogy kinek mi a tapasztalata vele, de én eddig még nem csalódtam benne.
Ha megszültem (már csak 1 hónap:-))) akkor szívesen megosztom a tapasztalataimat, hogy milyen volt a szülés alatt, hogy viselkedett.

Joe: Annyira örülök, hogy otthon van Boti! Meglásd, minden rendben lesz, és csak egy rossz emlék marad minden, de az is hamar elfelejtődik!!!! Tök jó, hogy ilyen anyás lett Boti, biztos nagyon nagyon szuper érzés lehet, hogy ennyire ragaszkodik hozzád!!

Én szülés terén próbálok lelkileg mindenre felkészülni, alakuljanak bárhogy a dolgok, ne érjen meglepi, és ne álljak felkészületlenül a dolgok előtt.
A hétvégén beszerezzük az utolsó néhány babás cuccot, és hát várjuk szeretettel a bébit.
Tényleg, nem tudjátok véletlen, hogy Kenguru Goldba lehet -e haskötőt kapni? Mert szeretnék venni, de igazából a közelembe nincs kismami bolt, csak Auchan, meg Keng. Gold.

Szép napot mindenkinek a borús, esős idő ellenére is!

Puszi:

Szilvi

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
b.szilva

Sziasztok!

Zsebi!
Köszönjük, hogy jelentkeztél! Gratulálok még egyszer a kicsikhez és kivánom, hogy minél hamarabb megerősödjenek! Ha tudod őket szoptatni annál jobb nincs, biztos, hogy lassan, de biztosan gyarapodnak majd!

Tök jó, hogy a kórházban nem volt gondod, ez nagyon fontos.
El tudom képzelni, milyen rossz lehetett, hogy aggódnod kellett a kicsik miatt, de most már minden rendben, hiszen otthon vagytok!

Ha van időd és szivesen megosztanád velünk, küldj majd képet a kicsikről, nagyon kiváncsiak vagyunk rájuk!
Igaz, csajok?
:) :) :) :)

Vigyázz magadra, pihenj, amennyit csak tudsz és igyál naponta legalább 3 liter folyadékot, ez nagyon fontos a tejtermeléshez!

Dorka!
Nekem volt mellgyuszim, érdekes, Boti is 10 hónapos volt, mikor kitört rajtam a kórság!
Hasonló tüneteket éreztem én is, mint amit irtál azzal megspékelve, hogy egyszer csak észrevettem, hogy ráz a hideg, 39 fokos lázam lett.

A mellgyuszira antibiotikumot szoktak adni, de ezt kizárólag orvos adhatja, szóval magadtól ne szedd be! Én Augmentin 625 mg-osat szedtem, egy egész dobozt meg kellett enni, de teljesen kikúrált.

Amig eljutsz dokihoz borogathatod a melled meleg kamillateával, ez felllazitja a tejcsatornákat, ha esetlegesen eldugult volna valamelyik illetve gyulladáscsökkentő hatása is van. Emellett fejj, amennyit tudsz, hogy kiürüljenek a tejcsatornák és ne feszüljön a melled! Ha esetleg lázad is lenne, Algopirint lehet bevenni.

A dokidnak mondtad, hogy szerinted mellgyulladásod van?
Azért kérdezem, mert a mellgyuszisokat hamar meg szokták vizsgálni, nehogy még jobban bedurranjon a dolog, úgyhogy szerintem próbáld meg még egyszer, hátha mégis fogad!

Szerintem megmondhatod neki, hogy nagyon fáj és hogy addig is, amig fogadni tud, mit csinálj, mert rosszul érzed magad. Hátha hamarabb bejuthatsz hozzá.

Jobbulást kivánok, remélem, tudtam segiteni!

Lilla! Tegnap elfelejtettem válaszolni: nem engem láttál a Cora-ban, valószinűleg egy hasonmás lehetett!:) Mi a budaörsi Auchan-ban szoktuk eltölteni az időt, tök jó program, a végére a férjem mindig sikideg. Szegény utál vásárolni, de nekem nincs jogsim, szóval nélküle nem birok karton vizeket venni.

Képzeljétek, ma jeles nap van, Boti ma másfél éves! Azért ez már szép kor! Mindjárt nősül!
:) :) :)

Szép napot mindenkinek!

Kinga
kgk

Szia!

Kinga, boldog masfél éves szülinapot (de hülyén hangzik jaaaj!) szoval sok boldogsagot! Telik az idö bizony!
Kar, h nem jöttetek tegnap :(!

Dorka, nogyogyohoz vay haziorvoshoz kértél idöpontot?
Szerintem a haziorvos is megteszi, amig nem tudsz a nogyogyohoz elmenni!
Kinga sok jo tanacsot adott, remélem bejön és nem durvul el a dolog!

Zsebi, tényleg jo lenne, ha tudnal képeket rakni a picurokrol :)!
Nagyon örülök, hogy minden rendben volt és otthon lehettek mar. Milyen nagy csald lettetek hirtelen :wink:!

Anid, és "sima" uton nem probalkoztok??
Engem abszolut nem zavar, ha irogatsz erröl, szoval hajra, együtt izgulunk majd :)!

Lilla, a krémes kép tényleg brutaaal, nem aprozta el Balintka!
A többi képet is köszönjük!

Rita, nekünk is van mini fagyink a hütöhöz, de van egy nagy hütöladank is (nem tudom hany literes), de jo sok minden belefér :)! Erdemes beruhazni szerintem kisgyerekekkel. Meg magunknak is eltettem egy csomo parit, cukkinit, padlizsant, mikor jo olcso volt, mert ilyenkor NAGYON draga (és szar izü is szerintem).
Disznovagason voltam mar, nem is egyszer. Tudod, itt nyaraltunk minden évben, egy kis faluban van a hazunk és ott nem ritka az ilyesmi. Emlékszem egész pici voltam, mikor segitettem a véreshurkanal... Na azota nem eszem :)

Magnes, jol eltüntél, mizu?

Szilvi, üdv ujra itt :) Haskötöt nem tudom hol lehet szerezni....

Baba projekt: nekem mindig az jut eszembe, h szép lesz az élet, amig pocakban van a kisteso, de utana :roll: :P Rajövünk majd milyen aranyéletünk volt eggyel :wink:!

Agi, Mi ujsag? Voltatok a homeos dokinal?

Sára

Kép

Kép
saara

Sziasztok

Zseboroszlán
mégegyszer nagy nagy gratula nektek, és nagyon örülök hogy minden OK volt és most is az.

Kinga
nagyon boldog másfél éves fordulót Máténak

Mágnes
tényleg jól eltüntél - tüntetek, mi van veletek?

Saara
kistesó projekt: én már alig várom hogy ott legyen legyenek a pocakban, nekem az anyósom olyan vészmadár, hogy mi lesz, a mai világba 1 is elég, de már végre nem vészmadárkodik, legalábbis nem a szemünkbe. Szerintem 1-2 év után sokkal könyebb lehet 2-3 gyerekkel mint 1-el, mert ők elszórakoztatják egymást, míg ha csak szegény egyedül van akkor a szülőknek kell szórakoztatni a gyereket.

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Halika

Erika
Hol tartottok?
Szurik?

Sára
De megy simán is, csak az a szórakozásé és az élvezeté!
:oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilla
Jók a krémes képek! Végül is elmondható a gyerkőcről, hogy nincs ételfóbiája! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsebi
Éljen!
Mesélsz majd?
Milyen a nagycsalád?
Lehet erre felkészülni?
Tudom, hogy sok helyen megfordulsz,d eha van kedved leírod,hogy mi történt veletek?

Joe
Hogy vagytok?
Te hogy vagy??

Dora
Végül is én mobil vagyok ,ha gondolod beszélhetünk!

Ági
Bégetel még?

Gyerek nagyival sétál, apával kitakarítottunk és pihizünk!
Készülünk az estére! :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:

Kép
anid

Sziasztok

Anid
Zseboroszlánt elolvashatod a Kaális babavárokón v. a babáson!
mi vagyis én már a Suprefact mellé kedd óta szúrom a Gonal-f-et is, és hétfőn megyek UH-ra. És akkor megtudom hogy kell-e még Gonal-f vagy randi lesz a jövő héten.

A képeken nagyon aranyosak a babócák, nagyon édik!

sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Áló!

Föld hívja babnetet!!!
Nem kaptam képek hozzáférést címet. :(

Tündi
Kép
Kép
_manó

Bocsesz azoktól, akik kimaradtak a szórásból, mostmár mindenkinek remélem elküldtem a képek fellelhetőségét. Ha valaki mégis kimaradt kiabáljon nyugodtan!

Sára: Említetted a padlizsánt. Mikortól lehet adni? Én nagyon imádom, biztos Bí is szeretni fogja. Vajon adhatok már neki, ha kimagvalom? Eddig semmire nem allergiás (kop-kop).

Zsebi jó, hogy jelentkeztél! Gratulálok az ikrekhez!

Botinak boldog másfelediket! :wink:

Dorka nekem még nem volt mellgyulám, nem tudok segíteni sajnos. De már hallottam másoktól mennyire rossz. Nem tudnád mégis elintézni, hogy soron kívül fogadjon a dokid? Ha felhívnád, és elmondanád mi a gond...

lilló

Sziasztok!
Most néztem meg a taliképeket! Hát nagyon édesek a gyerkőcök!!! Mikor leszünk mi is ilyen nagyok... :) Hol volt a tali?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Lilla, a kisnyanya féle tablazat szerint 10 hos kortol lehet adni a padlizsant :)

Sára

Kép

Kép
saara

Halihóóó,

A lista dologról az jutott eszembe, hogy majd akkor tudunk mindent jól kibeszélni, ha egyszer apáinkra hagyjuk a manókat és mama-talit szervezünk. :P Önző anya szöveg? Dehát én is egy csomó mindent nem kérdeztem meg. :? Na mindegy, részben elkezdtem pótolni mailben. :)

Rita,
Feladtam ma a vonalkódokat, mielőtt elfelejtem. :-) És délelőtt ki is olvastam a könyvet, most aszerint finomítom a felvesz/leteszt. Majd meglátjuk mire megyünk vele. Most épp 45 perce küzd a pici lány az alvással, de jobb, mint vártam.

Beu,
Üdv köztünk. Remélem találsz majd szimpi dokit, énis csak ajánlani tudom az enyémet. Ő a Forgács Intézetben dolgozik még.

Lilló,
Blanka is nagy katica fan, de mi már eleve katicás ágyneművel indultunk. :wink:
Köszönjük a képeket.

Anid,
Mi is tervezünk a hétvgére apás programot, bár a szopi és alvás zűreink miatt az esti program egyelőre kizárva, de egyelőre egy matiné mozi is megteszi. :P

Dorka,
Remélem hamar kilábasz ebből a mellgyuszi tünetből.
Norbi irtó helyes kispasi. És mostantól én is ilyen tapadós labdát fogok hajkurászni. :)

Kinga,
Botinak boldog másfelediket! :D Kár, hogy nem jöttetek.

Zsebi,
Jó hallani rólatok és tökjó, hogy ilyen sok pozitív élménynel tértélhaza a kórházból! Sok tejcsit a kicsiknek, aludjanak sokat és nőjenek nagyra! :wink:

Mi ma kipróbáltuk a spenótot, nem jött be - még sinlaccal sem. :( Pedig fini volt, én is azt ettem nagyival.
Ámde ma Blanka 1 óra 40 perc alvást produkált a kiságyában délelőtt. Igaz akkor már 4 órája fent volt.

Hát ezek jutottak eszembe.
szép hétvégét mindenkinek! :) :D :lol:

Prücsök

prucsok

Sziasztok!

Gyors bekukk!

IMI MA ELKEZDETT KÚSZNI ELŐRE!!!!

Szerintem tegnap elleste a nagy fiúktól!

Olyan ügyi. leteszek elé valamit és érte megy! El sem hiszem!!!

Na megyek vissza csodálni az új tudományát.

Tündi és Imi

Tündi
Kép
Kép
_manó

Sziasztok!

Tegnap megszűnt nálam létezni a babanet :twisted:

Köszi a tippeket!
Van ilyen meleg ballonom és azt tettem tegnap a cicimre+meleg zuhany.
Egy fokkal jobb, de kipróbálom a kammillázást is!
Biztos valami tejcsatorna :twisted: :twisted: :twisted:
Mert a Norbi szopizik ezerrel.

A nőgyogyi adott,(vagyis a portán)19-re, de ha nem javul, vagy rosszabb lesz akkor elmegyek a körzetihez.Vagy besírom magam a rendelésére.

Lilla:nincs semmi baj az ujjunkkal.

Saara:miért haragudnék a kanál miatt!

Prucs, ha látok ilyen lasztit szólók, de sajna fogalmam sincs, mert most került elő.
Blankának és Norbinak egyforma az érdeklődése.

Nem tudom kié volt az a laszti amiért Blanka és Norbi küzdött. Hol vettétek?

Anid:megbeszélhetjük!
Jó kikapcsolódást!

dorka24

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a válaszokat.
Anid küldtem privit.

Szép hétvégét mindenkinek!
beu9

Sziasztok!

Lilla! Köszi a képeket, írtó édesek a babák és persze rettentő gyorsan nőnek! A legjobban a külön pasis és külön nőcis szakasz tetszett, mintha direkt csinálták volna :)
Sajnálom, hogy nem lehettünk ott, de így legalább tuti nem kapta el tőlem senki ezt a hülye náthát.

Manó! Iminek gratula a tudományához!

Dorka! Szerintem mindenképpen menj el a nőgyogyihoz, hívd fel újra és mondd el, hogy miért sürgős a dolog.

Anid! Kicsit irigyellek a hétvégi programotok miatt, mi nem sokat mozdulunk ki, nem igazán tudjuk leadni Sanyikát.

További szép hétvégét mindenkinek!

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
huncut

Sziasztok,

Boldog új évet kívánok mindenkinek- így utólag. Febr. 9-én jöttünk vissza Magyaro-ról. Jó hosszú kiruccanás volt, mert dec. 14-én mentünk le. Hiányoztatok, remélem mindenki jól van. Majd visszaolvasok, ahogy az idöm engedi. Mi jól vagyunk.
puszi
Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah

Sziasztok!
Igen, kicsit eltűntem, mostanában nem stimmel valami a gépünkkel.
Voltam 6 hetes kontrollon, minden oké volt, van esélyem arra, hogy következő alkalommal spontán teherbe essek.:)
Pannának ez volt az első nagy útja, nagyon jól bírta. Mindenki megcsodálta, a haja különösen tetszett az embereknek, lepunkozták..:)
Csütörtökön utazunk haza, már alig várom!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok! :)

Megérkezett az új monitorunk, így újra csatlakozhatom. :lol:

Mindketten jól vagyunk, Boti és én. :) Derég volt már ilyen!

Egész jó kis napirendünk alakult ki, tellnek a napok iszonyú gyorsan. Tömöm a "kis libám" már szinte mániákusan, de eredményesen!
Talán mostanra (2 hét alatt) vissza is szedte amit leadott a nagy betegeskedésben. Újra kerek a pofink, pocink. Sajnos anyának is.... :oops: De, du-n 2-2 órát játszóterezünk, levegőzünk.
A dokink szerint amiatt lehet Boti betegesebb, mert keveset levegőztettük.

Most épp Apa próbálja altatni.......zeng az egész lakás 'Anyu, Anyu' tök tisztán mondja szegénykém.....fáradt vagyok és végre babanetezni akarok! Na jó megyek, megszakad a szívem! Már megint nem tudtam írni annyit amennyit szerettem volna.

Timi!
Nagyon örülök, hogy Hanna baba jól van!

Szép estét Mindenkinek!

Puszi:
Joe és Boti
joe

Még annyit akartam írni gyorsan, hogy nekem teljesen elment a kedvem a kistesótól és ez annyira elszomorít........:(
Nem érzek magamban erőt hozzá, és rettegek mi lesz ha mindkettő beteg lesz. Apa sem segít túl sokat és engem egy gyerek is totál lefáraszt. :( Tényleg megyek.

Joe

Kép

Kép
joe

Sziasztok!

Tündériek a gyerkőcök a képeken! Sajnáljuk, hogy még ki kellett hagynunk a talit, remélem a következőnél már nem jön közbe semmi.

Anid, már nem bégetek, kedden 10-re megyünk babaúszni, ha meg szeretnétek nézni, szólj!

Dorka!

Nekem sokszor volt tejcsatorna-elzáródásom (ha nincs lázad, nem mellgyuszi, és antibiotikum sem kell), eléggé fáj, sok éjszakát sírdogáltam. Nekem csak az segített, ha Panka rengetegszer szopizott. A fejés sem nagyon használt. Sőt, mikor végleg felhagytam a gépi fejésse, soha többet nem volt ilyen problémám!
A melegballont csak szopi/fejés előtt tedd a cicidre, ne folyamatosan. A hidegebb borogatás elméletileg jó a gyulladásra, de csak max. 10 percig hagyd rajta, mert elapasztja a tejet!
Remélem, mire olvasod, a múlté a dolog. (És nyugi, mert nálam leginkább a stressz hozta elő)

Puszi mindenkinek,

Cseragi és Panka

Kép

Kép
cseragi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?