Anzsi, Zsófi többet ír a fiadról, mint te ! öröm volt olvasni ! képeket és beszámolókat, ha az idő engedi !
tök jó, h. minitaliztatok !
Niki, nagyon ügyes Emma ! ez a tapsolás nem semmi ! Laura szerintem 10-11 hósan érzett rá, v. később. igen,inkább 11-12 hósan. gratula ! a többi fotó is tündéri. látom a hajacskája is szépen elindult a növésben ! már nem olyan kis kopaszka Emma sem.
Fatima, de jó, h így sikerült az éttermes kiruccanásotok. Laurával 1 éves koráig nehéz volt, mert ő nem szeret és nem is szeretett huzamosabb ideig egy helyben ülni, és balhézott mindig.
ja, jót mosolyogtam azon, h a Gekkoban Tarek volt a vezér !
Szilvi, nagyon szép Janika ! oltástól no para ! készíts egy kúpot készenlétbe, de ezekre a szurikra már azt mondják, h. nem okoznak {v.csak ritkán} lázat.
Klári, gratula a vizsgához !
Tündérkisfiú, húha - ez már majdnem szobatisztaság kérem szépen ! gratula az ügyes nagyfiúnak.
Zsófi, milyen volt a bölcsi, amit ma néztetek?
nekem sem hangzik korrektnek, h. akkor is kell fizetni, gondolom nem is keveset, ha beteg Samu.
még az államiban is visszaadják a szerény 320Ft-ot \ nap, ha nem megyünk {és szólunk előre}.
Ediske, tényleg sokat változott Luca. terpeszpelus meddig kell? jól viseli a kiscsajszi?
Viki, Bogi - éljenek az üzletasszonyok !
Nelly, kitartást a fogzáshoz. a Laura a múlt héten növesztette utolsó fogai egyikét, és háááát le a kalappal a foggal szenvedő babák anyukái előtt. nekünk eddig semmi, de semmi nem volt, max icipici nyüügösség napközben, de ennyi. most 4 napig 2 óránként kelt Laura és olyan fájdalmasan üvöltött, h. én ilyet még nem hallottam, és kézben sem nyugodott meg. egyik arca piros volt, és még a lepedője is átázott - ezért biztos voltam, h. a foga. éjféltől már visszafektetni sem lehetett, ezért közöttünk aludt. de ilyenkor én már adtam neki Panadol babyt v. nurofent fájdalomcsillapításként. {ha Szonjakorú lenne Laura, nem biztos, h. adnék amúgy.. nem azért írtam, csak azért, mert átérzem}