Hát csajok a több oldal visszaolvasása mégsem megy.
De Gomba nektek nagyon örülök, gondolatban már akkor gratuláltam, csak az írás maradt el.
És képek is szuperek, az összes!
Köszönjük a dícséreteket! Imádom őket öltöztetni!
Mi amúgy jól vagyunk. Habár Blanka arcán, a szája körül hólyagos kiütések jöttek ki 2 hete.
Először azt gondoltuk a nyál, aztán másnapra 39,3 volt a láza, de fél nap alatt el is múlt. Elmentünk a dokinkhoz, kaptunk ecsetelőt (szerinte bakteriális fertőzés), aztán múlt héten elmentünk bőrgyógyászatra, mert nem akart elmúlni. Ott kaptunk kenőcsöt, de nem tudták megmondani mi lehet ez pontosan.
Már egészen jól elhalványodott, de azért még mindig látszik. Ráadásul begyulladt a lábán egy köröm, szóval szegénykémmel minden egyszerre történik. Közben meg jön egy újabb foga.
Mióta meg itt a jó idő, mi is nagyon sokat kint vagyunk, sétálunk, játszózunk, ezért is jövök kevesebbet, de mostantól megpróbálok megint naprakész lenni.
Zsókuci, De jó, hogy írtál! Kíváncsian várjuk a képeket!
Nika, Ugye mi most voltunk bőrgyógyásznál, és rákérdeztem a napvédelemre. Azt mondta a doktornő, hogy ő leginkább a Daylong Microsun Baby-t ajánlja 1 év alatti babáknak. Amúgy a La Roche-Posay és Bioderma termékeket javasolta még.
Elan, Mi későn fektetjük le apa miatt őket, de így tud apa is velük lenni, és igénylik is.
9-kor fürdetünk, és 10-kor fekszenek. Ők is nyűgik 6 körül, így akkor szoktak egyet aludni. (De ez függ attól is, hogy mikor érünk haza.) Kb. 1 órát. Alszanak még 11-12 körül kb. 1 órát. És séta közben is kb. 20 percet.
Kajával kapcsolatban: én nem váltottam ki a reggeli tápot, és nem is fogom egyenlőre.
Reggel és este tápot kapnak, és én még egy darabig nem is fogok ezen változtatni, 1 éves korukig tuti, aztán még nem tudom.
Van olyan, hogy tejpépet adok nekik helyette. Vagy olyat szoktam pl. reggel, ha valamelyikük kevés tápot iszik, akkor adok mellé egy joghurtot. Nekem a doki is, meg a védőnő is azt mondta, hogy fontos a reggeli és esti táp, mert ebben a legtöbb a kalcium.
Nyaralás: Nem biztos, hogy megyünk. A tetőteret csináljuk, autót is kéne venni, így lehet mégsem lesz nyaralás az idén.
De a Balcsira hétvégenként biztos többször lemegyünk.
Erika, Mi már eszünk darabosabb kaját. Én már kb. 1,5 hónapja elkezdtem apránként bevezetni. Pl. kenyeret, kekszet, banánt, almát, sajtot kis pici falatokban, tésztát picire eltördelve. Az enyémek is öklendeztek eleinte egy pár napig, aztán azóta semmi gond, simán megeszik. Azt próbáltad, hogy darabos gyümit teszel a pépbe, és úgy adod együtt? Aztán növeled a darabos arányt? Amúgy szerintem nem gond még ilyenkor, hogy nem akar darabosat enni.
Süni, Néztem a pocis képed az iwiwen, nagyon csini vagy!
Tegyél még képeket, meg a szobáról is. A császárnál valamilyen Anna volt a szülésznőm, nagyon kedves, segítőkész volt, pedig akkor látott először!:wink:
Naposoldal, Jó, hogy jöttél, már én is kíváncsi voltam mi lehet veled. Pocis képet nem kapunk? Gyönyörű Nóri, kendős kép csúcsszuper!
Vicuska, Gyere majd a hírekkel, mit mondott Zeke. Édes a kiscsaj!
Bibar, Jobbulást!
Fiona, Szerintem próbálj megnyugodni, ha a doki is azt mondja ez így normális. Cuki a fiad!